עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Natasha Grudsky,

יש לי לנובו יוגה 2 פרו, ששירת אותי נאמנה במשך כמעט חמש שנים. לפני מספר ימים היה פתאום ריח שרוף, והמסך הפסיק לעבוד. חיברתי את המחשב למסך חיצוני והוא עבד, אבל אז נהיה מסך בצבע סגול. לקחתי אותו למעבדה אחת, הטכנאי פתח את המחשב, וראה שיש המון קורוזיה ישנה על לוח האם, ושזו כנראה הסיבה לכך שהמסך הפסיק לעבוד. המחשב נטען ונדלק, הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות, ואני תוהה אם יש מקום לקבל עוד חוות דעת, או שהמחשב הלך?

2. Started by VanGuard,

קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי מחשב לפני כמעט שלוש שנים בSKYPC והחנות כבר לא קיימת - הטלפון מנותק אין תשושבה למייל. נראה לי שהלך רק לוח האם אבל לא בטוח למי פונים להחלפה? אני צריך למהר, עוד מעט שלוש שנים האם אפשר לבדוק אונליין לפי מספרים סידוריים? לוח אם ומעבד - אינטל זכרונות - gskill בספק אם התקלקל אבל חשוב שאדע מי נותן שירות אם אצטרך- ספק corsiar כ מסך אסוס אודה לעזרה מהירה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איך זה יכול להיות ? המחשב עולה ומבקש לבחור מערכת הפעלה "כמו שיש 2 " ויש 1 !!! למה ? אפילו באפשרויות יש 1 !!! כל RESET אני צריך ללחוץ על השורה המעצבנת ורק אחר כך המערכת ההפעלה עולה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אודליה,

שלום לכם! אני מתנצלת מראש, שאני לא מבינה כלום במחשבים, ולכן אם אני לא מביאה מספיק מידע, או עושה דברים נגד החוקים, זה באמת כי אני לא מבינה במחשבים כלום. אז ככה, מסתמן שיש לי בעיה עם הכרטיס הגרפי. הרמז הראשון קשור לפוטושופ שלי שכל פעם כשהוא נפתח אומר שלי בעיה. אני מצרפת צילום מסך של השגיאה. מקווה שזה יעזור. הרמז השני, הפך די ברור, וזה שיש לי מסך כחול כל כמה זמן, שטוען שיש לי בעיה עם הATI או משהו דומה. קראתי את המדריך בהודעה בפורום, הורדתי את התוכנה שמנתחת מסכים כחולים, ואני מצרפת RAR של התוצאה. מקווה שעשיתי את זה נכון. אני ממש מקווה שתדעו מה לעשות, כי זה הופך להיות בלתי נסבל. את ההודעה הזאת לדוגמא, אני כותבת עכשיו בפעם השניה, כי המחשב נתקע תוך כדי... מה שאני כן יודעת על המ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by GuyGesh,

שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by hadarK,

ביצעתי פרמוט למחשב, ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין את הדרייברים באתר של יצרנית לוח האם? או לדבוק ב"מדיניות" של if it aint broke dont fix. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כמובן. יש עוד משהו שצריך לעשות לאחר פרמוט? תודה לעוזרים

8. יש לי מחשב נייד של hp גרסת pavilion dv4000, פירמטי אותו והתקנתי עליו win7u ולמרות זאת, חבורי ה-USB שלו רוב הזמן לא עובדים וכשבפעמים הנדירות שהוא עובד המחשב אומר לי שהחיבור הוא לא USB2 למרות שהם כן. למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כשאני מנסה להתקין משהו מדיסק, בדרך כלל ממשחקים של שני דיסקים ומעלה (דיסקים מקוריים, אם זה משנה), אני מקבל הודעה אחרי כמה זמן שהדיסק הלא נכון נמצא בכונן (לפעמים גם משהו אחר אבל בעיקר זה). כל פעם התקלה בזמן אחר. התקלה קרתה בכמה וכמה משחקים שניסיתי. כולם מקוריים וחלקם אפילו בני כמה ימים בלבד. עוד דבר מעצבן הוא שכשאני מנסה לבטל את ההתקנה (אחרי שניסיתי להמשיך\להכניס דיסק אחר), הוא מעלים את הקבצים של ההתקנה, אבל המקום בהארד דיסק נשאר תפוס! כלומר, אם היה לי 3 ג'יגה פנוי ואני מבטל את ההתקנה, נשאר לי 2 ג'יגה באותו מצב של קבצים על המחשב. ולפעמים ההתקנה עוברת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה (כל פעם שגיאה שונה! פעם שהדיסק לא מתאים ופעם סתם קריסה). משחקים שאני מתקין…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, יש לי הארד דיסק 1TB של WD ושמתי לב שכל פעם שאני מנסה לאחות אותו אני מקבל מסך כחול! יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בעיה מוזרה מתרחשת כאשר אני מחבר מצלמת USB לאחת היציאות בפנאל האחורי של הראק . הבעיה כזאת שהחיבור לא נתפס , כל פעם WINDOWS משמיע ציפצוף לאחר מ"ס שניות חוזר הציפצוף , עושה רושם שהחיבור של ה USB לא יושב טוב . ניסיתי להסיר את הדרייבר של המצלמה והתקנתי אותו מחדש , וזה לא עשה ציפצופים , אבל לאחר שהפעלתי משחק מסויים הציפצופים התחילו מחדש . דרך אגב בפנאל הקדמי יש עוד שני יציאות של USB והם לא עושים בעיות כלל . תודה מראש DANNY ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by abcd211,

שלום אני צריך דחוף דרייבר למצלמה camera pc706

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים, המחשב משמש אותי כמחשב אולפני בעיקר, בעל ליבת CONROE, עם 2 ג'יגה DDR2, הארדיסק M4, עובד פיצוץ, עושה את העבודה מצויין, אך הוא קורס לי לעיתים דיי קרובות ואני צריך להוציא ולהכניס את הזיכרון וזה בד"כ נפתר ישר. רציתי לשאול מה לדעתכם אפשר לעשות, האם זה בעיה חומרתית או תכנתית? האם להחליף לוח אם וזיכרון? תודה רבה לכולם, גיא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. עובד שתי שניות ונתקע לשניה וכך הלאה!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by daphne_n,

אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON. אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד. מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים? תודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by מרים נדל,

שלום ובוקר טוב. אני מחפשת המלצה בבקשה לחנות שמוכרת מגן מסך מגע, למחשב נייד של דל דגם INSPIRON 7570 שנתון 2017 גודל 15.6", שמותאם ספציפית למחשב הנ"ל, אשמח לעזרה, תודה ויום טוב,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yogevcohen8,

היי לאחרונה נרשמתי לפאנל שיווקי שמבטיח הטבה מסוימת תמורת הרשמה בתשלום סימלי חודשי אך צריך להרשם בזמן שלא יאוחר משבוע ימים. כמו שאתם מבינים הזמן תם ולא נירשמתי. המערכת מזהה אותי ומאפשרת לי רק במחיר המלא (והגבוה מאוד). הבנתי שאם אשנה את כתובת האיי פי שלי הפאנל בעצם יזהה אותי כמשתמש חדש... השאלה שלי איזו איי פי עלי לשנות פנימית או חיצונית. ואם חיצונית האם זה משהוא שאוכל לבצע לבד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Santa ^^,

היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by peled99,

שלום לכולם, יש לי את המסך הנ"ל, ואני לא יודע מתי הופיעה הבעיה, אבל אני אנסה לתאר לכם אותה. כשאני רואה תמונות במחשב, על כל סוגי הקבצים של תמונות (RAW, JPG, TIF, PDF וכו'), המעבד בין גוונים נהיה סוג של ג'יפה בלי מעברים עדינים. כדאי לציין שבמשחקי מחשב אין שום בעיה. חבר שלי שנתקל בבעיה דומה עם אותו המסך אמר לי שהוא מחק את הדרייבר של DELL והתקין דרייבר גנרי של חלונות 7. הבעיה היא שכל פעם שאני מוחק את הדרייבר של DELL ומאתחל את המחשב, פתאם הדריבר מתקין את עצמו מחדש. לא מצאתי באינטרנט דפים בנושא, אולי כי אני לא יודע איך להסביר את הבעיה במדוייק. אם זה קשור, יש לי כרטיס מסך 4770, RADEON. אני לומד צילום, כך שהבעיה אצלי היא קריטית, אשמח לכל עזרה. תודה מראש, יואב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Liquidator,

פתחתי קובץ זדוני במחשב שמריץ קוד זדוני שבעזרתו האקר פורץ למחשב, את הקובץ ראייתי בקבוצה של אקרים, אני לא בטוח שזה קובץ זדוני אבל לפי מה שרשמו בתגובות מדובר על קובץ PDF שמריץ קוד זדוני, פתחתי אותו בעזרת תוכנת ארגז חול אבל אין לי מושג אם זה עזר. השאלה איך ניתן לדעת אם באמת זה קובץ שמוצפן בו קוד זדוני? או קובץ רגיל? ואם פירמוט יעזור למחוק את הוירוס? או שצריך להחליף כונן קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי כונן דיסקים שהיציאת חשמל שלו היא IDE של חשמל היציאה הלבנה הזו עם הפינים. ובספק כוח שלי לא נשאר לי יציאות נקבות של IED רק של SATA. האם קיים כבל שמעביר יציאת חשמל SATA ליציאת חשמל IDE הישנה הלבנה? או אם אפשרי מבחינת חשמל ומתח לקנות מפצל IDE1 לשתי יציאות IDE? מה עדיף? אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MalaMadre,

סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים