עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bug2000,

לאחר שסבא שלי קיבל את החלקים למחשב החדש שלו, הוא ביקש ממני שאני יתקין לו את המחשב פיזית ואז גם יתקין לו את כל התוכונות ובלה בלה בלה............. לאחר שהתקנתי את כל החלקים במקומם והתקנתי WIN 2000PRO ולאחר התקנת לוח האם, התחלתי להתקין את הכרטיס המסך שלו, אבל אני לא מצליח לעשות זאת :-\ המחשב כותב את הדברים הבאים : " THIS DISPLAY ADAPTER IS NOT COPAITIBLE WITH THE DISPLAY ADAPTER INSTALLED IN YOUR SYSTEM'' אז אולי ה DRIVER לא מתאים ? אבל לא מצאתי DRIVER אחר בדיסק ההתקנה :-\

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rotman,

שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by The-Devil,

בעיה ממש מוזרה עם המחשב המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד בפתאומיות וחוזר לעבוד אחרי קצת זמן או אחרי שאני נותן מכה למארז בנוסף הוא עושה מעיין רעש של הפעלה מחדש (ביפ בדיקה כשהמערכת עולה). למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sh2006,

אחי הגדול קנה מחשב חדש, הרכבנו למחשב החדש את ההרד דיסק הקודם 160 גי'גה IDE ובנוסף חיברנו הרד דיסק חדש 320 ג'יגה של היטאצ'י SATA2. מה שקורה, המחשב מזהה את ה160 ג'יגה ככונן הראשי C ולא הצלחנו לשנות את האופציה הזאת, משום שהכוונה שלנו היא להפוך את ה320 לכונן הראשי C. מדוע זה ככה? ומה אפשר לעשות ? (לוח אם של ASROCK)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי גברברים, חזרתי הביתה בערב, הדלקתי את המחשב (שהיה כבוי מליל יום קודם), השתמשתי בו מספר דק' בלבד ואז המסך כאילו נכבה לרגע וכשהוא חזר המחשב קפא - עכבר, מקלדת - שום דבר לא הגיב. כשעשיתי RESTART הוא כבר לא הצליח לעלות (נתקע בפס הציקלי של חלונות 7). לא רק זה, אלא שב-BIOS, בחלון הפתיחה של המחשב ובממשק של Win7 מדיסק ההתקנה במסך יש הרבה נקודות ו/או פסים מוזרים. גם ה-REPAIR מדיסק ההתקנה לא הצליח לתקן את הבעיה. שלפתי כרטיס מסך, החזרתי, ניתקתי את 2 הדיסקים וכונן ה- DVD, עדיין יש את התופעות המוזרות על המסך. עשיתי memory diagonsitc מדיסק ההתקנה ובאמצע הדיאגנוזה המחשב נכבה ונדלק שוב בעצמו לאחר איזה 10 שניות. מאז עוד פעמיים שניסיתי המחשב אינו מצליח לעבוד כמה דקות מבלי להיכבות. אז מה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by duk4u,

אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המחשב שלי לא עולה בכלל אז ניסיתי להתקין ווינדוס XP אבל אי אפשר... הסדר של הבוטים ככה: CD-Rom.C.A עכשיו הדיסק בפנים ואני מפעיל את המחשב ואז הוא אפילחו לא נותן אפשרות לשות בוט מהדיסק הוא רושם Boot disk: Failure ושורה מתחתיו שאת השורה הזאת הוא רושם תמיד גם אם אין דיסק: NTLDR Is Missing. מה הבעיה? איך אפשר לסדר אותה? האם היא בלוח?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בכל פעם שאני מפעיל משחק עם דרישות טובות... אני משחק בו איזה חצי שעה עד שעה רצוף וחלק... אבל לפעמים (זה קורה כמעט כל פעם) המשחק נתקע באמצא ועלי לעשות RESET למחשב על מנת להפעילו מחדש. למה זה קורה?? הצעות? יכול להיות שהבעיה נגרמת מחימום יתר של כרטיס המסך שלי או של רכיב אחר במחשב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eliranl1,

שלום לכולם !!! המחשב שלי היה בתיקון אצל KSP בגלל בעיה בסאונד. לאחר שעלו לי על הבעיה החליפו לי את הלוח אם לחדש. המחשב שלי חדש יחסית (נקנה במרץ 2015). חיברתי את המחשב בבית והכל עבד תקין, כיביתי אותו בלילה וביום למחרת כשבאתי להדליק אותו המחשב לא נדלק. אחרי בדיקה של כל החיבורים בתוך המחשב והכבל מאחורה ראיתי שהכל תקין אבל עדיין המחשב לא נדלק. החלפתי את הכבל שלי לכבל אחר ופתאום המחשב נדלק. רציתי לבדוק אם הבעיה באמת בכבל, חזרתי לכבל לקודם(כביכול זה שהיה תקול) וזה עבד בלי שום בעיה. בכל מקרה, החלפתי חזרה לכבל החדש והמחשב נדלק והכל היה בסדר. היום אחריי שהמחשב עבד כמה שעות הוא נכבה מעצמו ושוב הייתה אותה תקלה, המחשב לא נדלק. ניסיתי להוציא את הכבל החדש ולהחזיר, ניסיתי להדליק כמה פעמים…

10. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני כל פעם מסתבך עם הדרייברים של המעבד / לוח אם ובסוף מתקין מהדיסק את הלא הכי עדכני. פשוט כל פעם שאני מפרמט אני מוריד מראש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך ושומר אותו על DOK, אבל עם המעבד / לוח אם פשוט אין לי מושג מה להתקין אז אני מתקין דרך הדיסק, אבל זה לא הכי עדכני. אז רציתי לשאול מה צריך להתקין מהתחום הזה? המעבד שלי זה i5 4590 והלוח אם זה H81M-HD3 של GIGABYTE תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sagi_10,

שלום.. כבר מספר ימים שאני סובל מבעיות קריסה במחשב שלי.. אני לא יודע מה מקור הבעיה ולכן אני צריך את העזרה שלכם. קצת פרטים על הבעיה : בזמן משחק קל ככבד המחשב פשוט נתקע ולאחר שניה-שתים המחשב עושה ריסט לעצמו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב יש לי מעבד כפול ליבה..עם זה משנה..ןכל שאר המפרט בצד <<<<------

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום יש לי את לוח האם הזה: Gigabyte GA-8ANXP-D Intel 925X LGA 775 די מפוצץ בפיצ'רים, ניסיתי להשתמש במתאם paralel ata -sata לכונן ata133 רגיל של maxtor הכבל הוא רק לכונן אחד, אז הגדרתי את הכונן בתור master חיברתי אותו דרך המתאם, נדלק המחשב עסה looking for idea devis.... master....not found slave...liteon 52x32x52 ואז הוא אבר הלעה, והיגה ל invalid boot disk replace disck and pres any key יענו לא מצא בוט אבר לכונן דסקתים (שני אצלי) וגם שם לא מצא והוא רוצאה דסקט אחר, ניסיתי להקנס ל bios שמה הוא לא ראה את ה HD ניסיתי ללחת לide devis ולעסות חפס ורק מצתי את ה CD אז נחנסתי ל matrix raid settings ויש הוא מצא אותו ואמר לי שהוא (הHD) מחובר על הכונקתור 0 (יש 0 1 2 3 4 5 6 7[8 …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BommBoomOn,

אחרי קנייה של המחשב החדש (מפרט בפרופיל) התחלתי לבצע OC בשביל לבדוק עד לאן אני יכול עם הרכיבים החדשים. הOC התבצע רק עם שינוי של המכפלה של המעבד, משום שיש לי גירסאת BE שחוסכת לי את הטירחה, העלת מתח למעבד וביטול מצב cool n' quiet בביוס. הגעתי למצב של יציבות אחרי בדיקה בOCCT אבל המערכת הייתה קורסת אחרי 36 שעות בערך של עבודה לא רצופה ולא מעמיסה, לא משנה כמה מתח הייתי נותן למעבד למרות שהתוספת למכפלה הייתה נמוכה יחיסת (3.2 במתח של 1.4 והיה קורס). הורדתי את כל השעונים לתדרי סטוק ואת כל המתחים (כולל זכרונות) בשביל לשלול את המעבד בתור הגורם הבעייתי. הרצתי עליו את פריים95 למשך 18 שעות ואת OCCT למשך 6 שעות (בזמנים נפרדים כמובן) ולא קיבלתי שום שגיאה... במהלך הבדיקה של OCCT קיבלתי שוב …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by asaf556,

שלום קניתי היום מסך דל U2311H אני מחבר אותו ואני רואה תמונה אבל מרצדת מאוד על קווים בצדי המסך ניסיתי להחליף כבלים לא עזר לחזר את החיבור לא עזר מה שמוזר זה שגם אם אין מחשב מחובר המסך עדיין מרצד עם רקע ירוק ופסים בצדדים יכול להיות שהמסך פגום או שצריך להגדיר משהו אשמח לתשובה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by snirf,

אני אובד עצות וצריך עזרה... קניתי מחשב חדש(ווינדוס 7) והעברתי אליו את הכרטיס טלויזיה מהמחשב הקודם(ווינדוס XP). במעבדת מחשבים שקניתי את המחשב העבירו לי את הכרטיס, טענו שהתקינו דרייבר מתאים והכול עובד... חיברתי את כל החיבורים כרגיל והפעלתי את התוכנה(InterVideo WinDVR) אבל אין תמונה...ניסיתי כל מיני אופציות-ושום דבר לא עובד. במעבדה טוענים שהדרייבר תקין ושמדובר רק בתוכנה, שכביכול לא קיימת עבורה גרסא לווינדוס7. אך לטעמי מדובר בדרייבר... מה אני עושה? והאם כדאי לנסות לעבוד עם הכרטיס טלויזיה דרך מדיה סנטר-איך? כי ניסיתי וגם שם אין תמונה...תוכנה אחרת? הכרטיס טלויזיה- INTEX PC tv capture 7134 (משהו כזה) תודה ענקית מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מכייל את המסך דרך ההגדרות הרגילות של תאימות מסך, הכל באמת משתפר באמת ברמה גבוהה . אבל אין אפשרות לשמור את הכיול כל פעם שהמחשב עובר למצב שיינה או שאני מכבה המסך חוזר לקדמותו ואני כל פעם צריך לחזור על הכיול. מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה מיפרט: e6500 2gb ram 8400gs hec 500wtt מארז גנרי מערכת הפעלה win7 32 bit

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MalaMadre,

סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אשמח לדעת כי אני לא מצליח להוריד מיוטיוב בלינוקס מינט תודה

דיונים חדשים בפורומים