תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי אולי מישהו יכול לעזור לי.. כל וידיאו שאני מריץ באינטרנט הוא מתחיל עם סוג של פיקסלים כאלה שחורים הנה תמונה: http://joxi.ru/12MjwlJhB4j0AJ http://joxi.ru/Rmzk7NdTPWy52O
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס כתוספת זכרון לסמארטפון כאשר הכרטיס הזה עוד באחריות הסמארטפון שאני משתמש בו זה גלקסי 2. יום אחד אני מקבל הודעה שהכרטיס פגום איך אני יכול לבדוק שהכרטיס באמת לא תקין? וכך אנצל את האחריות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. ??? יצרתי מחיצה ( C=20G,D=60G)בעת התקנת windows XP,לאחר ההתקנה לא הופיע לי המחיצה השניה(D),כרגע אני יכול להשתמש רק ב- C שיצרתי ואין לי שום גישה ל-60G נוספים. מה עלי לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, כאשר משחקים ששיחקתי בהם לאורך זמן ובלי בעיות, התחילו לקפוא ולבסוף לקרוס: הקפאה שלא "מפשירה" שהברירה היחידה היא לאתחל, ולעיתים קריסה עם מסך כחול. לפני כל תקיעה המחשב (כנראה הדיסק הקשיח) היה משמיע קולות נקישה לכמה רגעים, המשחק היה נתקע לעשר שניות, *השחקן במשחק היה נהרג...* ואז המצב היה חוזר לקדמותו למשך כמה דקות ואז שוב ככה... עד שהוא היה קורס. כעת אפילו אם אני משנה את הגדרות הגרפיקה למינימליות ביותר, המחשב עדיין קורס (לפני שצצה הבעיה יכלתי לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר מבלי להיתקע אפילו לרגע). חוץ מהמשחקים, לא ראיתי שום שינוי אחר בתפקוד המחשב. אתמול פירמטתי את המחשב בתקווה שאולי זה מה שיתקן את הבעיה, אך היא לא נעלמה. לכן, אני חושב שהבעיה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מופיע לי ב speed fan שורה עם רכיב mb בטמפרטורה של 196 מעלות, אין לי מושג מה זה, השבוע כשבדקתי הכל היה בסדר ולא נעשה שום שינוי חומרה או תוכנה. אשמח לפענוח זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה ומגיע למסך בוט של הווינדוס (השחור שכתוב ווינדוס בגדול ויש פס נע שטוען) אז המחשב ממתאתחל מחדש לפני זה בטעינת החומרה מופיעות ההודעות הבאות: "serial ch0 master : No Device seriall ch1 master : No Device" עזרה בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
OK , אז ככה לפני כחודש, קניתי מחשב חדש מבוסס I7 6700 + STRIX GTX970 , ולאחרונה יש קטעים שמופיעים לעתים נדירות, אבל עדיין מופיעים, ארטיפקטים גסים ולאחר מכן פריז של המחשב שדורש אתחול מהכפתור במחשב, חשוב לציין שזה לא קרה לי פעם אחת בזמן מאמץ, אלא דווקא בזמן גלישה באינטרנט באתרים כמו פייסבוק ו-YouTube. עוד דבר שחשוב לציין באירוע של היום (15/06/16), המחשב כמעט חזר מזה, קרו הארטיפקטים, התצוגה נפלה וחזרה והווינדוס הציג לי פעם ראשונה, הודעה שהדרייבר של NVIDIA קרס והועלה מחדש, ואז שניה למחר כן היו שוב ארטיפקטים ופריז שהסתיים בתמונה המצורפת שאילצה אתחול. בנוסף צרפתי סרטון (שצולם בסלולרי שלי, מצטער מראש על האיכות) על פריז שקרה לפני כשבועיים: אשמח לעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה מיפרט: e6500 2gb ram 8400gs hec 500wtt מארז גנרי מערכת הפעלה win7 32 bit
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזו מזמן ואין פתרון אז אני אשאל שוב מדובר במערכת נייח עם XP HOME שהלוח היה תקול והחלפתי לוח ואני לא יכול לפרמט בשום אופן כי יש שם תוכנת אוטוקאד 2005 נדירה ואני לא מצליח לעבוד עם תוכנות שרטוט יותר גבוהות מזה ככה שאסור לי לפרמט. הXP מנסה לעלות ומרסטט. התקנתי עם ERD את XP MAGIC שמה שזה עושה זה להכניס 5 קבצים לתוך תיקיית דרייברים בC וזה לא מצליח. ניסיתי לעשות REPAIR עם דיסק של XP HOME, גם לא מצליח הלוח הוא אותו סוקט בדיוק האם אפשר לגבות רק את תוכנת השרטוט למרות שאין לי את קובץ ההפעלה ואז לפרמט ולהתקין מחדש? יש סיכוי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב קרס לי וכתב cdd.dll נכנסתי לאתר הזה שמורידים משם את כל קבצי ה DLL אבל לא מצאתי את הקובץ הזה.=\ אז מה הבעיה? באיזהשהו דרייבר? תודה בכל אופן יום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי (לא אצלי, מישהו מהמשפחה) מחשב קומפלט עם הלוח GA-7VT600-L. במארז יש פאנל USB (+אוזניות/מיקרופון) קידמי, שצריך כמובן לחבר ללוח. בנוסף יש בבאנדל של הלוח תוספת כרטיס הרחבה USB (עם 2 יציאות), שגם אותו כמובן צריך לחבר ללוח. החיבור ללוח של הכרטיס הרחבה מגיע כאשר כל החוטים נמצאים "יחד" ואין בכלל "משחק" איתם. ז"א אי אפשר לשנות כיוונים של החוטים יש רק דרך אחת לחבר ללוח. לעומת זאת החיבור של הפאנל הקדמי מגיע עם 2 זוגות חוטים + חוט נוסף שאותם צריך לסדר לפי האיור שמצורף. (אולי פה נפלתי, למרות שכבר ניסיתי את כל הכיוונים...) מה לא עשיתי? ניסיתי הפכתי חיברתי עבדתי לפי הוראות (הנה הן לפניכן), הסתכלתי ובדקתי את הסדר של הפינים שוב ושוב, ללא הצלחה. 2 החיבורים השונים - (גם בפאנל קידמי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP והשנאי שלו נשרף ואני לא מצליח למצוא מקום לקנות חדש המפרט שלו הוא כזה: Input: 100-240V ~ 2A(2A) 50-60Hz Output: 18.5V (18.5v) --- 6.5A (6.5a) 120W כיוון שהמחשב הוא יד שנייה גם אין לי אחריות ככה שגם אם רציתי לשלוח לHP זה לא יתן כלום אם יש למישו פיתרון אני אשמח מאוד לשמוע עליו! תודה רבה מראש לעוזרים! ??? ??? ??? :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני לא מצליח להוריד מיוטיוב בלינוקס מינט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של 013 ואני רוצה שגם עם המחשב אני יוכל לגלוש מה האופציות העומדות בפני תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כך ראיתי כאן שאני צריך לעדכן את ה BIOS כדיי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ראיתי גם שבלי DRIVER נכון הכרטיס לא יתפקד כמוש צריך וכל מניי דברים נוספים בבקשה תביאו לי את כל הנחוץ כאן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מיני פיסי של אסוס עם חיבורי HDMI וDP ומסך סמסונג עם חיבורי VGA וDVI יש לי שני כבלים: HDMI TO DVI DP TO DVI ניסיתי את שני הכבלים, ואף אחד מהם לא עובד. יש משהו נוסף שצריך לעשות? מה יכול להיות הפתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
תאור הבעיה: התקנת מסך חדש - מסך טלויזיה למחשב ממתי התחילה הבעיה:מהיום, מרגע ההתקנה. האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי. מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WINDOWS 7 64BIT הערות נוספות: התקנתי כרטיס מסך חדש GTX 770 ויחד איתו שמתי מסך טלויזיה חדש בחיבור HDMI. כל הדרייברים הותקנה בהצלחה אבל איכות התמונה + הרזלוציה מאד נמוכים. מסך טלויזיה: TOSHIBA להלן תמונות: http://prntscr.com/4a5rsw
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיאור התקלה: המחשב נתקע ולא מגיב. משמיע רעש מוזר והמסך והצבעים בו משתנים (תמונות מצורפות). הופעת הבעיה: בעבר הבעיה היית מופיע בעת משחק במחשב בלבד. לאחר מכן הוא החל להיתקע גם בשולחן העבודה. לאחר פירמוט שלא פתר את הבעיה, המחשב נתקע גם בעת גלישה באינטרנט. מפרט: מארז: raidmax tornado ספק כוח: ezcool ps-1000 500w 12 cm big fan psu לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של hp גרסת pavilion dv4000, פירמטי אותו והתקנתי עליו win7u ולמרות זאת, חבורי ה-USB שלו רוב הזמן לא עובדים וכשבפעמים הנדירות שהוא עובד המחשב אומר לי שהחיבור הוא לא USB2 למרות שהם כן. למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-