תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדוס 7 על מחשב חדש. לוח אם asus Prime H310M-A כשאני נכנס ל-BIOS המקלדת והעכבר מזוהים. הם מחוברים ל-USB 2.0 (בצבע שחור בחלק האחורי של המחשב) כשמתחיל ה-BOOT מה-DVD, אני מגיע למסך הראשון של ההתקנה - בחירת שפה, אין לי מקלדת או עכבר ואני לא יכול ללחוץ על כפתור "הבא" להתחלת ההתקנה. מה עושים? אף פעם לא נתקלתי בתקלה כזו. אודה על כל עזרה. תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי חלקים והרכבתי מחשב החלקים הם : Intel I5 6400 Gigabyte gigabyte b150m-d3h (ddr4 Corsair Vengeance LPX 1X4GB DDR4 2400MHZ CL14 WD Caviar Blue 1TB Antec 350w . לאחר הרכבה המחשב נדלק, הותקן windows 10 , לא הייתה שום בעיה או איטיות בהתקנה, הכל זרם כמו שצריך. שעה לאחר סיום ההפעלה ושימוש רגיל במחשב (דפדוף באינטרנט) המחשב לפתע קפא. לאחר לחיצה על כפתור הריסטרט המחשב פשוט נתקע על העיגול המסתובב בעליה של windows , נורת הדיסק דלקה קבוע וגם לאחר שעה המחשב סירב לעלות. כשניסיתי להכנס ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה המחשב נתקע באיזור הכניסה למחיצות הדיסק הקשיח. לקחתי דיסק קשיח שלי והתחלתי הת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי שלושה כוננים 1 ssd ועוד 2 פנימיים של 2 טרה איך אני נגדיר בידיוק בהגדרות בביוס שכל הכוננים יעלו וה ssd יהיה הכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב היה מעבד pentium d, ושמתי מעבד "חדש" e7400. התקנתי מערכת הפעלה מחדש - WIN 7 64BIT - והכל עובד פרט לחיבורי ה USB שבלוח אם.חיבורי ה USB הקדמיים עובדים. אם אני מחבר ל USB זה מראה כאילו הרכיב מקבל מתח (הארד דיסק חיצוני, עכבר) - אך לא קורה כלום במחשב. בדקתי ב BIOS וכל הUSB במצב ENABLE. באתר של GIGABTE מופיעים דרייבים רק עבור AUDIO,sata ולא ל chipset INTEL (שאותו יש עבור WNINXP). ניסיתי להתקין דרייבים ישנים זה גם לא עזר. מצורפת תמונה של ה device manager אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כבל כזה באיביי ולא מצליח לחבר את הנייד לטלוויזיה. בעצת מדריכים, בשלב ראשון אני רוצה לבדוק את תקינותו. האם בודקים זאת בחנות חשמל או שאני צריך להכנס לבית של אחד מחברי הפורום שמשתמש בכבל כזה ולנסות לחבר למערכת שלו את שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו, אבל ישנן 2 בעיות: 1. בלחיצה על המפסק הדלקה, לפעמים המחשב נכבה לאחר שנייה, ונדלק שוב לבד, ואז נכבה, ונדלק שוב לבד, וכו'. לא קורה כל פעם. 2. אין שום פלט למסך - מסך שחור ללא אות תגובה. ניסיתי לאפס ביוס - אין שינוי. ניסיתי תצוגה מכרטיס מסך חיצוני - אין שינוי. ניסיתי להחליף ספק - אין שינוי. מעבד, זיכרון ולוח אם אין לי אחרים לנסות.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, כל כך מרגיז ומעצבן. פירמטתי את המחשב הנייד שלי (toshiba satellite l505) טיפה ישן. התקנתי win 7 X64 וכעת אין לי מה שנקרא toshiba utilities. באמצעות סט כלים זה הייתי מפעיל עד עכשיו את ה wifi ועוד כל מיני דברים, וזאת באמצעות כפתור fn שהיה מפעיל flash cards אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את ה flashcards ונכון לעכשיו כפתור fn לא פעיל יותר. דגם המחשב שלי גם לא נתמך יותר ע"י toshiba ניחא האם יש דרך "עוקפת toshiba" להפעיל את ה wifi? בנוסף, ב bios אני רואה שה wireless שלי הוא על on אבל ב device manager אני לא רואה את ההתקן (wireless adapter) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. היה לי WIN8 מקורי ביצעתי את השדרוג ל 10(64BIT) הכל עבר חלק, עכשיו לבעיה המסך פתאום קופא והעכבר נתקע שמתי לב שזה קורה בעיקר בצפייה ישירה של סרטים. ב YouTube הוא לא נתקע אבל אם נגיד שאני שם שיר אז שומעים הרבה לאגים ויש קפיאות קטנות כאלה של המחשב אבל הוא ממשיך לרוץ. באתרים אחרים הסיפור שונה ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. הרצתי על המחשב סרט עם VLC והכל עובד טוב היום החלטתי לפרמט ולהתקין שוב WIN10 הפעם התקנה נקייה ועדיין אומנם הבעיה הסתדרה טיפה אך עדיין יש קריסות על המחשב מותקנים דרייברים של הכ.קול REALTEK שמותאם ל WIN10 דרייבר לכ.מסך של ATI לצערי הגרסה האחרונה היא מ 2013 ומותאמת ל 8.1 (hd4850)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של סמסונג, ששדרג לי אוטומטית את מנהל התקן משטח המגע לגרסא 7.5. ומאז השדרוג כל ההגדרות האישיות שאני הגדרתי לא עובדות באתחול, ואני צריך לפתוח את הגדרות העכבר בלוח הבקרה, וברגע שזה נפתח ההגדרות חוזרות למשל מהירות המצביע, מלבד מספר שורות הגלילה שמתאפס ל1 בכל אתחול. בדקתי שמנהל ההתקן מוגדר לעלות באיתחול, אז זה לא הבעיה. והבעיה היא כבר בערך חודשיים מאז עדכון התוכנה, ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא עזר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נתקל בתופעה מוזרה: אני משתמש במחשב גולש באינטרנט מפעיל תוכנות מסוימות ולאחר זמן מה המחשב מפעיל את עצמו מחדש , לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי יום שלם המחשב מפעיל את עצמו מחדש, גם כשאני לא ממש מאמץ אותו למשל נכנס לאינטרנט גולש באתרים ולא פותח תוכנה מסוימת אם ישנו בן אדם שיכול להסביר לי מהי הבעיה שיכולה להיות אני אודה לו מאוד. תודה, איתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני יותר מידי זמן שובר את הראש עם הקטע הזה. קניתי מחשב חדש (לא משהו מפוצץ) עם מסך LG l1750HQ Dvi וכרטיס מסך radeon x600 Dvi וכצפוי החלטתי לחבר את המסך ב DVI. זה המקום לציין שיש בכרטיס מסך גם חיבור רגיל. ברגע שהמסך מחובר לחיבור הרגיל הכל עובד מצויין אבל כשאני מנתק את החיבור הזה ומחבר את ה DVI המסך כאילו מתעורר לחיים ולא מציג כלום ואז כאילו הוא במצב המתנה (כאילו המחשב מכובה). ניסיתי לחבר את שני החיבורים וכאשר אני עובד על האנלוגי (יש כפתור על המסך שמאפשר לבחור ב source ) אז הכל סבבה. אבל ברגע שאני עובר ל digital אז שוב לא רואים כלום. חיבור ה DVI מתבצע באמצעות כבל מקורי שהגיע עם המסך ולא עם המתאם. אז אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והתקלה חוזרת רזולוציית מסך נמוכה640 על 480 פיקסלים . איכות צבע נמוכה ביותר 4 סביות . אני מנסה להעביר את רזולוצית המסך ליותר גבוהה אך הסמן לא זז. באיכות הצבע ניכנסתי למיתקדם אח"כ צג וגם שם לא ניתן לשנות כלום זה לא נותן . אשמח לקבל עזרה. תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב לפי המפרט שמצוין בצד. מאתמול בערב אני התחלתי לקבל הודעת שגיאה- מסך כחול והכיתוב הנ״ל. אפשר לקבל הסבר לגבי הסיבה שזה קורה ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב מסוג acer swift 3 sf314-42 r6t8 https://www.acer.com/ac/en/IL/content/model/NX.HULEC.003 אני רוצה לטעון את הסוללה שלו באמצעות כבל usb c ולא באמצעות המטען המקורי שמשתמש בbarrel plug דקיק. למיטב הבנתי יש אופציה כזו לטעון את המחשב הזה באמצעות usb c אבל אני לא יודע איזה מטען יתאים. ראיתי מטען בסגנון הזה: https://www.ugreen.com/products/65w-4-port-3c1a-gan-pd-charger האם הוא תומך ולא יהיה בעיות? בכללי על מה עליי להסתכל כשאני רוכש מטען ואיך אדע שהוא מתאים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובות כל כך כרגע משתמש ב 3900x ryzen עם קירור של nzxt x73 הרדיאטור עם המאוררים מותקן למעלה במארז,למה הכוונה בפוש פול? מצאתי כמה וכמה תמונות וכל אחד מראה כיווני איוורור שונים(השיא שכרגע הגעתי במשחקים ובנצ'ים זה 73-75 מעלות) נראה שתקין,אבל השאלה אם יש מה לשפר מבחינת זרימת אוויר(יש שלושה מעוררים בקידמת המארז ואחד מאחורי . מדוע אני רואה שרוב האנשים ביוטיוב מורידים את המישחה הטרמית המקורית ושמים חדשה? מה רע במה שמגיע מקורי? האם יש עוד הגדרות בביוס שיש לבצע חוץ מהזיכרונות(מכיוון שאני משתמש ב 3600mhz) וחוץ מהגדרות של בוט אבל זה לא קריטי (asus rog x570-e)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה שלא יודע בכלל איך לבודד אותה או לפתור אותה. אצלי בסלון יש תצורה הבאה : מחשב נייח - מחובר בHDMI לרסירבר . מרסירבר מחובר לרמקולים ולטלויזיה . בדרך כלל מדליק קודם רסירבר. אחר כך מחשב וכך המחשב מזהה שיש רסירבר ודרכו מעביר סאונד. אבל אצלי הבעיה היא כזאת - נניח ואני לא משתמש במחשב, אז אני סך הכל סוגר טלויזיה, שם בMUTE את הרסירבר(לא סוגר אותו). כשאני חוזר אחרי זמן מה, מדליק טלויזיה , מגביר ווליום וזהו . זה במצב הנורמטיבי . אבל עכשיו הבעיות מתחילות שלפעמים היה איזה "נתק" (אולי זה נגרם ממצב שינה) ואז הוא יותר לא מזהה את הרסירבר. כמה שאני מנסה - מנסה לרענן DEVICES , הוא לא מזהה שיש רסירבר ואין מנו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-