עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DEMON HUNTER,

i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by CosmicGate,

התקנתי ווינ אקס פי על D והיה לי ווינ 98 רגיל על D. עכשיו שאני עושה הפעלה מחדש יש לי שתי בחירות Win XP Win 98 קיצר פרמטתי את D איפה שהיה האקס פי ועדיין נשארו לי שתי האפשרויות במקום שהמחשב יעלה אוט' ת'ווינ 98 איך מורידים/מוחקים האפשרויות? ושהווינ הרגיל יעלה אוט'??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by abcd211,

שלום אני צריך דחוף דרייבר למצלמה camera pc706

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Bug2000,

אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! יש לי בעיה מ-א-ו-ד מוזרה. יש לי 2 כונני HD במחשב , שניהם WD 250GB חיברתי כונן שלישי של Seagate 120GB ואיך שהעליתי את ה- WinXP SP2 אני שם לב שאין לי אינטרנט! החיבור של ה-HD דפק לי את הכרטיס רשת!!! מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין אותו מחדש. (Cannot install the hardware). ניסיתי System restore , הורדתי דרייבר חדש לגמרי.. כלום לא עזר. Windows מעודכן עם כל העידכונים האחרונים של Windows Update.. גם אחרי שניתקתי את ה-SEAGATE עדיין הכרטיס מסרב לעבוד... בדקתי ב-VISTA והכל עובד כמו שצריך!! לוח אם: ASUS P5K-E/WiFi HDs: WD 2500KS, WD2500YS,Segate Baracuda 120GB שלושתם SATA. 4GB OCZ 4-4-4-15 כרטיס רשת Onboard של Marvell. למישהו יש רעיון ??? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by David Malka,

יש לי בעיה בתקופה האחרונה המחשב עובד רגיל אך כשאני נכנס למשחק המחשב נכבה ואז נדלק אחרי 3 דקות .. בעת שימוש רגיל הטמפרטורה לא עוברת את ה30 מעלות .. בעת משחק לדוגמא Bf4 הטמפרטורה עולה מעל 80 מעלות ( מצורף תמונה ) .מישהו יכול לתת לי פתרון לבעיה ?

7. מחשב חדש שעבד חלק, אחרי התקנת WIN וכמה בדיוקות פתחתי אותו לסדר חוטים (ולבדוק לאן מתחבא איזה חוט שיש על המארז, אבל השאתי אותו לא מחובר), אחרי זה המחשב התחיל לפעול, ואחרי הפוסט הוא ריסטט את עצמו בלופים. אחרי שניתקתי את הכבל למעבד (ATX 2X4) הוא עבד, אבל לא היתה תצוגה, כשחיברתי אותו שוב הבעיה חזרה, ניתסי לחבר רק חוט אחד מהשתיים, ואותה בעיה מפרט: Gigabyte 965P-DS3 E6600 BFG 8800 GTX Liberty 400 G Skill 2 GB WD 320 LG H22 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yok,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש , שקיבלתי עם ויסטה ל 30 יום. לאחר התקנת XPP המחשב קיבל הודעות ERROR (הפסקת אקספלורר, הפסקת מדייה פלייר) ואז גם נפילות של החלונות. מאז ניסיתי להתקין מספר פעמים את חלונות וללא הועיל. מפרט המחשב: seagate st3500320as 500GB sata2 asus drw-2014 x20 gigabyte ga-ma78gm-s2h mushkin ddr2 4096MG (2048x2) 800Mhz cl 4-4-4-12 XP amd athlon 64 x2 4850e box hec 6a19b 400W בביוס הגדרות: onchip ide channel - enable onchip SATA controller- enable onchip SATA type - native ide onchip SATA port 4/5 type- ide לסיכום: אני מצליח להתקין את חלונות אבל המערכת לא מצליחה להיות יציבה כלומר עדכונים לא מצליחים לעלות אקספלורר מתנתק מדי פעם, מדייה פלייר גם , התקנת תוכני…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gico,

האם טמפרטורה כזו של לוח האם (הגיעה אף ל-115), ושל שאר הרכיבים תקינה? תמונת המצב הזו נלקחה בזמן משחק, אבל לוח האם היה בטמפרטורה כזו גם בלי לשחק. הלילה גם התקבלה הודעת שגיאה של CPU Over Temperature בעת Boot אחרי שהמחשב נתקע. האם יש רעיונות מה צריך לבדוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. (פנימיים , לא משטחי קרור) במחיר ראלי ולא פי 10 מאיביי/עליאקספרס ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by _idank_,

היי, יש לי בעיה שמתרחשת בעיקר בזמן שאני משחק במשחק League Of Legand, אבל לפעמים גם סתם באמצע עבודה רגילה. הבעיה היא שהתמונה קפואה והמחשב נתקע וגם כשאני סוגר את הPROCESS שלו לוקח לו המון זמן לסגור אותו. לעתים רחוקות גם קורה שהתמונה מרצדת ויש פסים שחורים אופקיים על המסך והמחשב עושה RESTART. בEVNET VIEWR הוא מציג שגיאה event 1002 ובמידע כתוב: יישום לא מגיב League of Legends.exe, גירסה 1.0.0.139, מודול חוסר תגובה hungapp, גירסה 0.0.0.0, כתובת חוסר תגובה 0x00000000‏.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. בעבר זה קרה לי גם בעוד כמה משחקים אז אני דיי בטוח שזה לא בעיה במחשק. ניסיתי כמה גרסאות של המשחק וגם פירמטתי את המחשב אב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כשני מדליק את המחשב הוא מגיע לשולחן עבודה ואחרי כמה שניות מופיע לי מסך כחול ורשום בו הרבה דברים ואחרי שניה המחשב מפעיל את עצמו מחדש כך שלא הספקתי לקרוא מה שרשום שם,ממה שהספקתי לראות היה רשום שם משהו עם MEMORY. יכול להיות בגלל ששיניתי את הזכרון מ2T ל1T? כי בהתחלה ששיניתי(לפני שבועיים) לא קרא כלום ורק עכשיו זה קורא.זה יכול להיות בגלל זה? כעת אני מדבר מהמחשב הישן כי אני לא יכול לעשות כלום במחשב החדש. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי גברברים, חזרתי הביתה בערב, הדלקתי את המחשב (שהיה כבוי מליל יום קודם), השתמשתי בו מספר דק' בלבד ואז המסך כאילו נכבה לרגע וכשהוא חזר המחשב קפא - עכבר, מקלדת - שום דבר לא הגיב. כשעשיתי RESTART הוא כבר לא הצליח לעלות (נתקע בפס הציקלי של חלונות 7). לא רק זה, אלא שב-BIOS, בחלון הפתיחה של המחשב ובממשק של Win7 מדיסק ההתקנה במסך יש הרבה נקודות ו/או פסים מוזרים. גם ה-REPAIR מדיסק ההתקנה לא הצליח לתקן את הבעיה. שלפתי כרטיס מסך, החזרתי, ניתקתי את 2 הדיסקים וכונן ה- DVD, עדיין יש את התופעות המוזרות על המסך. עשיתי memory diagonsitc מדיסק ההתקנה ובאמצע הדיאגנוזה המחשב נכבה ונדלק שוב בעצמו לאחר איזה 10 שניות. מאז עוד פעמיים שניסיתי המחשב אינו מצליח לעבוד כמה דקות מבלי להיכבות. אז מה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר) בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז.. לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת. אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור! הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו. הרכבתי מחשב בזאפ לפני כמה ימים, ושמתי לב שהאתר לא מדהים בסינון שלו (ראיתי RTX 2070 בסינון לפי מעבדים). יש אתר כמו PCPartPicker שעובד עם חנויות בארץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 114508534,

יש לי DVD שהזון שלו נעול על אזור 2 ואי אפשר לשנות יותר את הזון , הבנתי שבעזרת תוכנה כלשהי ניתן לפרוץ מולטי זון לכונן , האם ישנה אמת בכך ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by toms979,

הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, יש לי בעיה שמתרחשת מאז שקניתי את המחשב אבל עכשיו הבעיה חוזרת לעיתים קרובות יותר וזה הופך לבלתי נסבל. המחשב נכבה (קורס) / אני מכבה אותו בצורה מסודרת. כשאני מנסה להדליק אותו, לא קורה שום דבר - לא נדלק בכלל (כאילו לא מחובר לחשמל). לאחר הוצאת הכבל מהספק והחזרה שלו אחרי מספר שניות. המחשב נדלק והכל עובד בלי שום בעיה. בנוסף, לפעמים קורה שהמחשב נדלק ולא קורה כלום - אין צפצוף (שמודיע שהכל בסדר), התצוגה לא נדלקת וכן הלאה. הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב. מנתק את החשמל ו/או מבצע פריקה חשמלית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by es88,

לאחי יש מפרט ישן: pentium4 2.86GHZ לוח אם gigabyte 81945P-G לאחרונה שהוא ניסה להפעיל את המחשב הוא לא ראה תמונה בכלל, היה לו כ.מסך (X1300 או משהו כזה), שמתי לו 8500GT ואכן יש תמונה. (הוא לא משחק ודברים כאלה) היו לו 2 זכרונות של סאמסונג 256X2, הוצאתי אותם ושמתי לו יש הישנים שלי של סאמסונג 512X2 667MHZ (הזכרונות שלו לא היו 667 אז הוצאתי אותם) המחשב עובד בסדר, עד לרגע שאני מפעיל איזה לדוגמא איזה סרטון ביוטיוב, אם זה מוסיקה רק או וידאו, ואז המחשב פשוט נתקע, רואים איזה מסך כחול והוא עושה ריסט מעצמו. מה יכול להיות הסיבות לכך? (שאלה אחרת אם מישהו יודע לגבי הלוח הזה או בכלל, למה כל פעם שהמחשב עולה, הוא שואל לגבי התקנה של איזה RAID או משו כזה) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by idanus22,

אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GB ויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz ולוח אם : Gigabyte 790XT וספק כח Zumax 500W עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארט למה זה קורה? יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Morphine,

שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GuyGesh,

שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by andrewv,

כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הבעיה: כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד נדלק באופן מלא, לא נדלק באופן מלא הכוונה שהמתח נדלק (מנורת החיווי על המארז עצמו נדלקת), המאוררים נדלקים אך אין את הציפצוף של ההדלקה וכמובן שלמסך לא יוצאת תמונה. עצות? נ.ב: הבעיה קיימת כבר שנים, אך כעת כשהחלטתי לקנות מחשב חדש ואת הישן להעביר לחמי הגיע הזמן לתקן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מכייל את המסך דרך ההגדרות הרגילות של תאימות מסך, הכל באמת משתפר באמת ברמה גבוהה . אבל אין אפשרות לשמור את הכיול כל פעם שהמחשב עובר למצב שיינה או שאני מכבה המסך חוזר לקדמותו ואני כל פעם צריך לחזור על הכיול. מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים