תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מדבר מתוך היוזר הזה כי אין לי יוזר בHW וקיוויתי שתוכלו לעזור: קניתי מחשב חדש דנדש ( ;D ) INTEL P4E 2.8 (זה לא אמור להיות פרסקוט המוכר התבלבל והוא מביא לי חדש {2.8C} רק ביום שני...) ASUS P4P 675 KINGSTON 256MB 400MHZ X2 GIGABYTE R9800PRO WD 80 GB SATA ASUS 52X32X52 HEC 300W RAIDMAX SCORPIO נתונים: אני לא בOC, הטמפ' בסדר גמור, הכל הותקן כראוי. אחרי ההתקנה של הWIN נכנסתי לאינטרנט והמחשב עשה ריסטרט וכשהוא נפת הופיעה לי הודעת שגיאה: WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR וזה אומר לי שזה קשור לקובץ: C:\WINDOWS\MINIDUMP\*****.DMP (אין לי מושג מה יש במקום הכוכביות...) וזהו....מייקרוסופט אמרו לי להתקין מין תוכנה שבודקת זכרונות והיא הלכה חלק.... אחרי כמה ריסטים הופיע…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קמתי היום בבוקר (יום שישי) והמחשב היה דלוק כי תוכנות שיתוף הקבצים פעלו. שמתי לב שהעכבר לא דולק, וניסיתי להזיז אותו והוא לא זז! חשבתי שהלך העכבר אבל גם הסורק, והGamepad מחוברים למסך וגם הם לא פועלים. ניסתי לחבר את הדברים האלה לUSB שבמחשב וזה עובד. למישהו זה קרה פעם? ניתן לתקן את זה? (מדובר במסך LG Flatron 995FT בן שנתיים וקצת) אודה לעוזרים :'( שבת שלום!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 מותקן על SSD ובנוסף עוד HD של 2TB. החלפתי היום לוח אם (היה לי GA-H77-D3H ועכשיו התקנתי H87-HD3) החלפתי סטיקים של זכרון (היו 2 של 4 ג'יגה ועכשיו יש 2 של 8GB , שניהם במהירות 1600) והחלפתי מעבד (היה i5 עכשיו יש i7-4770s ). לאחר ההחלפה הפעלתי את המחשב וקיבלתי מסך כחול (BSOD) ממש מהיר שלאחריו המחשב מרסט את עצמו. ניסיתי להשתמש ב startup repair אבל ללא הצלחה. (ניסיתי גם safe mode וגם שם אני מגיע למסך כחול) הצלחתי לצלם את המסך הכחול ומה שמופיע בו זה stop 0X0000007B. אני תקוע על זה כבר שעות ולא מצליח להעלות את המחשב. אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים עברתי דירה ורק הלילה הזדמן לי סוף סוף לחבר את המחשב. לבסוף לאחר שסיימתי להתקין הכל מחדש והכל עבד פיקס, נגשתי לדבר האחרון שנראה לי שהכי לא יעורר בעיות- חיבור ההארדיסק החיצוני לחשמל ואז למחשב. הבעיה היא שלמחשב פשוט לא הספקתי לחבר אותו. ההארדיסק מתכבה חמש שניות לאחר שאני מחבר אותו לספק הכוח שלו. הנורה מהבהבת הבהוב קצר, כמה שניות של רעשים כאילו הוא עולה ואז בום. נכבה. למישהו יש עצות עבורי? אני די תולש שיערות מהראש כרגע... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב שהוא כבר לא נגע בו..שנה ככה... לפני כמה ימים הוא ניסע להפעיל וכל פעם המחשב נתקע בSTARTUP (איפה שרואים את כל המידע על המחשב..מעבד וזיכרון) עכשיו , הכל נראה תקין , הכל מחובר , אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתחיל בתיאור הבעיה, לפני כיומיים החלו זמזומים מאזור ספק הכוח(פירוט הדגם במפרט). לאחר בדיקות עם כבל אחר/שקע אחר ובדיקת המתח המגיע מהשקע הבעיה ממשיכה. לאחר שהגעתי למסקנה שהבעיה נמצאת בספק הקיים החלפתי אותו וכעבור שעתיים הבעיה חזרה בידיוק כמו בספק הראשון והיא שמדי כמה דקות הספק מתחיל לזמזם למספר שניות ומפסיק.בנסיון לבודד את התקלה בדקתי האם הבעיה מופיעה רק בעת מאמץ של אחד הרכיבים ופסלתי את המאפיין הספציפי הספציפי הזה,משום שהתופעה מופיעה גם במנוחה של המחשב.שוב אציין שהרעש מגיע מאזור ספק הכוח ככל הנראה מאחד הקבלים עד שהצלחתי לאפיין(מדובר בספק שני בתוך יומיים בו מופיעה התופעה,חדש לחלוטין). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה/האם יש למישהו רעיון אודות התקלה ופתרונה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, כמה שניות לאחר הדלקת המחשב נשמעים כמה ציפצופים הבוקעים מהספייקר של לוח האם. אותם ציפצופים נשמעים בדיוק כמו במקרה של לחיצה ממשוכת על אחד המקשים במקלדת. מיד לאחר שהציפצופים נפסקים (1-2 שניות) מופיע מסך הביוס וזאת למרות שלא נתתי הוראה כזאת. כאשר אני יוצא מהביוס וחוזר למסך ה POST התופעה חוזרת חלילה (שוב נשמעים הציפצופים ומיד אחר כך מופיע מסך הביוס בשנית). במצב הנתון, אין אפשרות להעלות את הווינדוס והמחשב תקוע בין הביוס ל POST. ניסיתי גם להפעיל את המחשב ללא מקלדת אך שום דבר לא השתנה והתופעה הופיעה גם במקרה הזה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לבעיה ואם יש לכם הצעות לפתרון, מה טוב. שנה טובה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בעיה: ניתוק זמני של האינטרנט, משהו בסביבות ה8 שניות. ניסיונות קודמים לתיקון: החלפנו את הראוטר + חברה + קבל אינטרנט שמחובר למחשב שלי. הבעיה נמצאת רק במחשב, רק אני מקבל את הניתוק. - שלחתי את המחשב פעמיים לתיקון: - בפעם הראשונה החליפו לי את כל המארז ואת הכרטיס מסך מ560GTX 1GB ל660GTX 2GB. זה לא תיקן את הבעיה - בפעם השנייה לא מצאו בעיה במחשב ואמרו שהוא הריץ את זה טוב. - פירמטתי את המחשב, פעמיים. כל הקבצים נמחקו התקנתי מחדש, לא עזר. - פתחתי פורטים, הסרתי את הפתיחה - לא הראה הבדל. - אמרו לי לנסות להעיף את הDNS TABLE שלי. עשיתי release בCMD ואז flush. לא עזר. והנה סרטון ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח ליצור מחיצה של 4TB...הבנתי שצריך להפוך משהו לGPT או MBR..אבל לא כ"כ הבנתי מהמידע שבגוגל מה זה עושה ואיך עושים את זה תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לינוקס מותקן על המחשב, והחלטתי להתקין win במקביל (בשביל הבנק וקופ"ח). יש לי מקום לא מוקצה על הדיסק, ובתהליך התקנת ה XP, יצרתי שם מחיצה ופרמטתי אותה כ- NTFS. לאחר מכן קיבלתי הודעת שגיאה, משהו בסגנון "דיסק לא שמיש" (לא רשמתי את ההודעה המדויקת), וההתקנה נתקעה. למזלי ה XP לא הרס לי את הנתונים על הדיסק, אבל הוא שיבש את המידע על המחיצות, ונאלצתי לתקן את זה מתוך לינוקס על מנת לראות שוב את המחיצות שהיו על הדיסק (כולל מחיצת ה NTFS החדשה שנוצרה בתהליך ההתקנה). לאחר מכן ניסיתי להתקין מחדש את ה XP, אבל הפעם ההתקנה נתקעת מיד לאחר ההודעה "inspecting your hardware configuration, אני מקבל מסך שחור בלי ששום דבר קורה ובלי אף הודעת שגיאה. האם התקנת windows אמורה להיות כל כך קשה? האם י…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה קלה פתאום ה - XP הפסיק לזהות לי את הצורב והסי די רום והוא עושה לי סימני קיראה עליהם ב Device Manger ניסתי להסיר אותם ולהתקין מחדש, כלום לא עזר... ניסיתי גם VIA 4 IN 1 מחדש, ולא עזר גם כן.... ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ssd במחשב ועליו התקנתי win 7 prof. 64 bit והשארתי בינתיים את הווינדוס הקודם בהארד דיסק הישן . שאני מעלה את הישן יש אינטרנט ובssd אין. ניסיתי כבר המון דברים ,מחקתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט ,לא עבד ,התקנתי דרייבר חדש ,לא עבד. חיברתי את הssd לבד לאיפה שהארד דיסק הישן היה מחובר,לא עבד . לוח אם: gigabyte x48 ds4 כרטיס רשת : realtek RTL8168c
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רק אתמול קיבלתי את המחשב החדש שרכשתי. במסגרת ניסיונותיי ליצור עבורו גיבוי ראשוני, צרבתי דיסק בוט בעזרת מחשב אחר. כאשר הכנסתי את הדיסק למחשב החדש, נדלק האור הצהוב למשך זמן מסוים, כלומר הכונן ניסה לקרוא את הדיסק, וזהו, שום דבר. המחשב מתייחס לדיסק כאילו שהוא ריק. בדקתי את אותו הדיסק על המחשב השני, ושם הכול בסדר. כדי לוודא שלא מדובר במקרה, בדקתי עוד כמה דיסקים מקוריים שברשותי, ובכולם אותו הדבר- המחשב החדש מתייחס אליהם כדיסקים ריקים, בעוד שהמחשב הישן קורא אותם בלי שום בעיה. האם יתכן שהלך לי הצורב כל כך מהר, או שאולי היה פגום מלכתחילה? האם יש משהו שניתן בכלל לעשות בכדי לבדוק? אם לא, אני שוקל לבטל את כל העסקה של רכישת המחשב... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מסך MAG 796 FD2 אני מאוד מרוצה ממנו אבל אתמול קרה משהו מוזר: הוא התחיל להשמיע רעש של צפצןף ארוך(כמו אלה שלפעמים מצלצלים לנו באוזניים) אחרי שכיביתי אותו נפסק מייד הרעש... אם הדלקתי אותו מיד הרעש היה ממשיך אבל אם אני נותן לו "לנוח" חצי דקה הרעש נחלש\ נעלם (לפעמים הוא גם מתחזק שוב) למה הוא עושה רעשים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN-NW120J הבעיה איתו זה שווינדוס 7 שהיה עליו קרס, אני רוצה לפרמט לאקספי, אבל ההתקנה מתחילה ומפסיקה עם מסך כחול!!! מיד חשדתי בזכרונות ושמתי חדשים ועדיין אותה שגיאה. אני מריץ בדיקת הארדיסק של סקטורים עם HIRENS והוא אומר לי שאין דיסק. אבל בביוס אני רואה שהוא כן מזהה 320 גיגה. שמתי הארדיסק חדש שיש לי ואני רואה את הביוס מזהה 80 גיגה. אבל לא מצליח להתקין את ווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(פנימיים , לא משטחי קרור) במחיר ראלי ולא פי 10 מאיביי/עליאקספרס ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל 2 דברים קראו היום 1) עדכנתי דרייבר של hd radeon 6800 ואז התחיל המאוור לרעוש בצורה די מוגזמת גם ב20% פעילות, כמובן שאחרי זה החלטתי לנקות אבק איפו שהייתי מסוגל בכרטיס מסך ושמתי משחה טרמית אך זה לא עזר. המאוור גם לא מקרר משום מה ויש לי 60 מעלות מה שאף פעם לא היה בזמן שאני גולש באינטרנט עם אני שם אצבע על המאוור הוא מפסיק להסתובב ומפסיק לרעוש מן הסתם ולפעמיים חוזר להסתובב לבד ולפעמיים אני צריך להביא לו איזה ספין קטן עם האצבע על מנת שיתחל להסתובב. 2) פתאום מאוור מהמארז התחיל לקפץ ממש חזק לא רועש אלה מקפץ כאילו כשהוא לא מוחזק טוב אז ניתקתי אותו. מה אפשר לעשות איפו מתקנים כזה דבר? עם האחריות כוללת? עדכון 21:31 טמפורטה ירדה אולי המשחה הט…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-