תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור) ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק. מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה? ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מס' ימים נדפק לי הלוח אם, חשבתי שמדובר בבעיה בHD, תוך כדי שהמחשב היה מחובר ניתקתי וחיברתי את הHD מהכבל חשמל מס' פעמים כדי לשמוע אם הHD מסתובב בפנים, לבסוף חיברתי אותו.. לאחר 2-3 דק' הבחנתי בעשן שיוצא מאיזור החיבור של הHD (ומעט מאיזור השבב שמתחת לHD (מודבק בחלקו התחתון וממנו יוצאות השיניים של החשמל \ מידע) עכשיו שמחברים את הHD לכבל חשמל הוא מנסה להדלק אבל נשמע שהוא נתקע, יש דרך לשחזר את המידע לבד? מדובר בHD של היטאצ'י. הבנתי מחבר שאני יכול לפתוח את הHD להוציא את החלק ששומר את המידע ולהכניס אותו לHD היטצ'י אחר שעובד וזה אמור לעבוד, מה אתם אומרים? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים של סיגייט 500 גיגה כל אחד אחד חדש מחולק לשני מחיצות בו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 7 השני ללא מחיצה והוא משמש לסרטים שירים וכו' היה במחשב הקודם בו היה XP ובו הבעיה וינדוס 7 פשוט לא מסוגל לקרוא אותו הוא מזהה את הכונן במנהל ההתקן ובביוס אבל אין כלום במחשב שלי חיברתי אותו בתור כונן חיצוני למחשב אחר עם XP והוא עובד נפלא תודה רבה לעוזרים! amd phenom2X4 955 gigabyte ma-890gpa-ud3h ss 620w
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסידי שלי והצורב שלי מחוברים באותו כבל ide עשיתי את זה כל לא היה לי יותר מקום לכבלי אידיאי היה לי 3 עכשיו לפעמים בצריבה זה עושה לי בעיות בגלל הכבל יש לכם רעיונות מה לעשות?? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מתרחשת כאשר אני מחבר מצלמת USB לאחת היציאות בפנאל האחורי של הראק . הבעיה כזאת שהחיבור לא נתפס , כל פעם WINDOWS משמיע ציפצוף לאחר מ"ס שניות חוזר הציפצוף , עושה רושם שהחיבור של ה USB לא יושב טוב . ניסיתי להסיר את הדרייבר של המצלמה והתקנתי אותו מחדש , וזה לא עשה ציפצופים , אבל לאחר שהפעלתי משחק מסויים הציפצופים התחילו מחדש . דרך אגב בפנאל הקדמי יש עוד שני יציאות של USB והם לא עושים בעיות כלל . תודה מראש DANNY ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק שלי התפוצץ מקצר לאחר שהוא היה על 150 וולט במקום 220 ועכשיו חברתי למחשב ספק אחר ולקח לווינדוס איזה 10 דקות לעלות והמחשב עובד מאוד איטי. יכול להיות שבגלל שהספק כוח נשרף אז עוד חלקים במחשב התקלקלו? המחשב היה מכובה שהספק כוח שלי התפוצץ מהקצר. חשוב לציין שיש ל SSD והמחשב מתפקד בצורה מאוד איטית. איך ניתן לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש שעבד חלק, אחרי התקנת WIN וכמה בדיוקות פתחתי אותו לסדר חוטים (ולבדוק לאן מתחבא איזה חוט שיש על המארז, אבל השאתי אותו לא מחובר), אחרי זה המחשב התחיל לפעול, ואחרי הפוסט הוא ריסטט את עצמו בלופים. אחרי שניתקתי את הכבל למעבד (ATX 2X4) הוא עבד, אבל לא היתה תצוגה, כשחיברתי אותו שוב הבעיה חזרה, ניתסי לחבר רק חוט אחד מהשתיים, ואותה בעיה מפרט: Gigabyte 965P-DS3 E6600 BFG 8800 GTX Liberty 400 G Skill 2 GB WD 320 LG H22 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה וצהריים טובים לפני בערך חודש פתחתי דיון באותו פורום על נושא זה,ולא ממש קיבלתי עזרה,רק בשחזור הסימניות של פייר פוקס שנמחקו עשיתי DEBUGGING וגיליתי שהגורם לבעייה הוא gHidPnp.sys אין לי מושג מה זה אומר(חשבתי שתוכלו לעזור בזה) אבל אני דיי בטוח שזה נגרם כתוצאה מהארד-דיסק דפוק והסיבות לכך הן:הבלו-סקרינס נגרמים אך ורק בזמן שאני מוריד משהו מהאינטרנט או שאני מתקין משהו על המחשב(שמירת מידע על ההארד-דיסק) ורק בזמן שאני משתמש במחשב(אף פעם לא קרה בלו סקרין סתם ככה-בלי עבודה על המחשב) דגם ההארד דיסק הוא: Samsung HD160JJ מחובר בSATA 2 וזה הכונן היחיד במחשב מה שעשיתי כדי לבדוק את שאר המחשב ולהיות בטוח שהדיסק הוא לא הבעייה: בדקתי קבלים שרופים בלוח(אין) עשיתי ממטסט לזכ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ניסיתי לעשות ריבילד לboot.ini ועשיתי fixmbr והתקנתי מחדש בלי פורמט(אחרי שבפעם הראשונה המחשב פורמט) ועדיין כל פעם שמכבים את המחשב הוא לא רוצה לעלות הוא מגיע לשלב של חיפוש boot מcd מופיעה הודעת שגיאה לפחות משנייה והוא עושה לעצמו ריסט
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום כ.מסך sparkle 9600gt והתקנתי אותו + חיבור חשמל ישיר מספק הכח corsair 450 על מערכת vista 64bit. אחרי ההתקנה הראשונה מהדיסק המערכת עלתה וכמה שניות אחרי המסך כבה (dell 2007wfp) והנורה של HD דלקה לסרוגין, חשבתי שאולי זה קשור לכך שהותקנו דרייברים חדשים, אחרי 5 דקות הבנתי שמשהו לא טוב. העלתי ב safe mode הסרתי את הדרייברים והורדתי את הגירסה האחרונה 177.83 וגם כאן, אחרי כמה שניות... מסך שחור. עידכנתי BIOS, לא עוזר. רק אם אני מסיר את הדרייברים אז הכל בסדר אבל זה לא פיתרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אה.... עוד משהו שנראה לי לא כלכך תקין זה שהמאורר של הכרטיס לא מסתובב סדיר אלא עם הפסקות! זה ככה בכל אופן בעליית המחשב. אם מישהו צריך מפרט אז... Intel Q6600 Gigab…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם הדחופה יש לי מחשב חדש ואינטרנט של בזק (חיבור רשת) כשאני במחשב הכל תקין ,אבל כשאני מכבה את המסך,מתכבה לבד, או שיש שומר מסך האינטרנט מתכבה, החייגן מראה שהוא עובד אבל כשאני מנסה להכנס לאתרים הוא לא נותן לחי, ולפעמים אני צריך או להתחבר מחדש או להפעיל את המחשב מחדש אציין שהורדתי את צריכת החשמל מכרטיס הרשת וגם הגדרתי שהכוננים הקשיחים לא יתכבו (בזק בינלאומי ותשתית אומרים לי שזה לא בעיה שלהם) דרך אגב עם מחשב אחר הכל בסדק מישהו יכול לעזור HELPPPPPP
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קרה לי היום,יותר נכון לאחי. אני מדליק את המחשב הוא עושה הכל רגיל כזה וזה עד שהוא מגיע לתמונה כזה של INTEL וזה שרשום שם על ה-BIOS שלוחצים F2 בקיצור ככה זה ברגיל אבל אחרי שהתמונה נעלמת במקום שהווידוס היה אמור להטען הוא מביא לי הודעה: BMCUF is compressed ואז תלחץ על ctrl+alt+delete לעשות הפעלה מחדש. בקיצור אין לי מושג אבל ממש מה זה הדבר הזה גם חיפוש בגוגל מה זה BMCUF. עכשיו הקטע יש לי חשד שזה קרה בגלל שעשיתי לכונן C בהגדרות שהוא ידחוס אותו בשביל לחסוך בשטח הדיסק אבל אני לא יודע עכשיו איך לשנות את זה ולבדוק אם זה באמת הבעיה. וגם הקטע שבמחשב שלי אין לי מושג איך להגיע ל-safe mode אני בכל המחשבים יודע להגיע משום מה אצלי במחשב זה מוזר אין אפשרות רק לפעמים הוא מציע לי באיזה דר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה. בהדלקה המחשב נכנס מיד ל setup utility ולא מעלה בשום מצב את מערכת ההפעלה WIN 8 יואב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב חדש נייח המסך מתחבר בכבל DVI לכרטיס מסך R280X לאחרונה קורה לי דבר מוזר שכאשר אני לא נוגע במחשב לאחר 20 דקות המסך נכבה והוא לא מצליח לחזור אני מקבל את ההודעה no input signal ורק שאני מכבה ומדליק את המחשב הוא חוזר, זה קרה לאחרונה לפני לא היה בעיה והוא היה חוזר מהמצב שינה הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך מהירה להוציא את כתובת mac address ללא כניסה לחשבון המשתמש במערכת הפעלה 7 או XP . כלומר מצב נתון שאין גישה למחשב והמחשב נעול בסיסמה ולא ניתן להכנס להפעלה ולהפעיל CMD ולרשום IPCONFIG /ALL האם אפשר על ידי תוכנת Hirens למשוך את הכתובת או דרך אחרת שאתם מכירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK , אז ככה לפני כחודש, קניתי מחשב חדש מבוסס I7 6700 + STRIX GTX970 , ולאחרונה יש קטעים שמופיעים לעתים נדירות, אבל עדיין מופיעים, ארטיפקטים גסים ולאחר מכן פריז של המחשב שדורש אתחול מהכפתור במחשב, חשוב לציין שזה לא קרה לי פעם אחת בזמן מאמץ, אלא דווקא בזמן גלישה באינטרנט באתרים כמו פייסבוק ו-YouTube. עוד דבר שחשוב לציין באירוע של היום (15/06/16), המחשב כמעט חזר מזה, קרו הארטיפקטים, התצוגה נפלה וחזרה והווינדוס הציג לי פעם ראשונה, הודעה שהדרייבר של NVIDIA קרס והועלה מחדש, ואז שניה למחר כן היו שוב ארטיפקטים ופריז שהסתיים בתמונה המצורפת שאילצה אתחול. בנוסף צרפתי סרטון (שצולם בסלולרי שלי, מצטער מראש על האיכות) על פריז שקרה לפני כשבועיים: אשמח לעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ובוקר טוב. אני מחפשת המלצה בבקשה לחנות שמוכרת מגן מסך מגע, למחשב נייד של דל דגם INSPIRON 7570 שנתון 2017 גודל 15.6", שמותאם ספציפית למחשב הנ"ל, אשמח לעזרה, תודה ויום טוב,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-