עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, מדובר על מחשב עם מעבד INTEL I3, עם 2 GB זכרון ועליו מ"ה WIN 7 64 ביט. במחשב צורב DVD SAMSUNG *22, שלא היה בשימוש מסיבי. לאחרונה שמתי לב שהצריבה נהיית מאוד איטית (WIN מציג כ 70 KB/SEC), למשל לסרט של כ 1.4 GB יכול לקחת משהו כמו שעתיים צריבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף, בעת גם העתקת קבצים ל DISK ON KEY או דיסק חיצוני דרך ה USB נהיית מאוד איטית (לעמות מה שהיה לפני כמה חודשים). איך אפשר לבדוק למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, כמו שהכותרת אומרת, יש לי לוח אם מדגם H81M-HDS -ASRock ואני רוצה להוסיף עוד 8 ג'יגה רם בנוסף ל8 הקיים, האם זה מתאים ? 8GB 1600Mhz Corsair CMX8GX3M1A1600C11

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המיקרופון לא מגיב בשום צורה.... כל הדרייברים מעודכנים גם הביוס מעודכן אין שגיאות במנהל ההתקנים נראה שההתקן עובד כראוי toshiba satalite s50 ווינדוס 10 Conexant SmartAudio HD microphone זה השם מנהל ההתקן חיפשתי אחרי התקלה בגוגל - ניסיתי הרבה גירסאות של הדרייבר להתקין ולמחוק שום דבר לא עזר עידכנתי את הביוס וגם לא עזר. מישו שמע על התופעה הזאת במחשבים של toshiba satalite ? מחיפושים ניראה שהתקלה דיי נפוצה בעיקר במעברים מוינדוס 7 ל-10. אני חושב כבר על הכיוון שכנראה החומרה של הרכיב של המיקרופון פשוט לא תקינה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by מרדכי פולק,

הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן

5. Started by יוספי,

יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?

6. Started by Ghtm,

היי אתמול המחשב קפא לי ועשיתי ריסטרט. מרגע שהוא חזר הוא עושה בעיות - איטיות כללית ובעיה בסאונד. כל קטע אודיו, בין אם זה שיר או פס קול של וידאו מקרטע, אפילו צלילי המערכת של ווינדוס, מאט ונתקע בקטעים מסויימים וממשיך בסדר בקטעים אחרים. ניסיתי להסיר ולעדכן דרייברים, עשיתי שחזור מערכת ליום לפני שהתחילה הבעיה - ממשיך אותו דבר. יש רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום דוד שלי התקשר אלי ואמר לי שהמחשב שלו לא מוציא תמונה (מחשב ישן ואיטי מאוד, אז לא מפתיע) ואמר לי שיש לבן שלו עוד מחשב שהוא לא משתמש בו ושהוא רוצה שאני אחליף בנייהם הדלקתי את המחשב של בן דוד שלי והכול עבד, אחרי שהעברתי את המחשב לסלון לא הייתה תמונה. ניסיתי גם להחליף למסך ואפילו לכבל שהיה כשהכול עבד ועדיין אין לי תמונה. נסיתי גם להחליף דיסק קשיח וכרטיס מסך, כלום לא עובד עצות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by peled99,

שלום לכולם, יש לי את המסך הנ"ל, ואני לא יודע מתי הופיעה הבעיה, אבל אני אנסה לתאר לכם אותה. כשאני רואה תמונות במחשב, על כל סוגי הקבצים של תמונות (RAW, JPG, TIF, PDF וכו'), המעבד בין גוונים נהיה סוג של ג'יפה בלי מעברים עדינים. כדאי לציין שבמשחקי מחשב אין שום בעיה. חבר שלי שנתקל בבעיה דומה עם אותו המסך אמר לי שהוא מחק את הדרייבר של DELL והתקין דרייבר גנרי של חלונות 7. הבעיה היא שכל פעם שאני מוחק את הדרייבר של DELL ומאתחל את המחשב, פתאם הדריבר מתקין את עצמו מחדש. לא מצאתי באינטרנט דפים בנושא, אולי כי אני לא יודע איך להסביר את הבעיה במדוייק. אם זה קשור, יש לי כרטיס מסך 4770, RADEON. אני לומד צילום, כך שהבעיה אצלי היא קריטית, אשמח לכל עזרה. תודה מראש, יואב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי כונן דיסקים שהיציאת חשמל שלו היא IDE של חשמל היציאה הלבנה הזו עם הפינים. ובספק כוח שלי לא נשאר לי יציאות נקבות של IED רק של SATA. האם קיים כבל שמעביר יציאת חשמל SATA ליציאת חשמל IDE הישנה הלבנה? או אם אפשרי מבחינת חשמל ומתח לקנות מפצל IDE1 לשתי יציאות IDE? מה עדיף? אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by coperl,

רציתי להתייעץ בחברי הפורום הנכבד. יש לי מחשב נייד חדש של לנובו, יש לו בעיות קשות בכרטיס הרשת. החליפו לי פעמיים את המחשב, אז זה כנראה בעייה בדרייבר, בנוסף גם הבלוטות' מתחבר אבל לא משדר. לאחרונה הוציאה לנובו עדכון לביוס, אני מודע לכך שלא נוגעים בביוס עם לא חייבים. השאלה אם יתכן שהבעייה תיפתר ע"י החלפת הביוס? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by marlboro,

שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by abcd211,

שלום אני צריך דחוף דרייבר למצלמה camera pc706

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bug2000,

אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Kuroshiro,

קראתי לפני כמה שנים שSSD מחזיק תקופה של שנתיים שלוש עד שחייבים להחליף אותו, האם זה עדיין נכון וכמה זמן זה מחזיק לכם מניסיון ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן אנשים, יש לי מחשב נייד HP Envy15T ומאז ווינדוס 8.1 (כרגע עם 10) יש לי בעיות עם חיבור הHDMI למסך נוסף. עד היום הצלחתי לחבר למסכים נוספים בעזרת ביטול והפעלה מחדש של הדרייברים של הכרטיס (intel hd4600), או שהתקנתי דרייברים ישנים יותר ולא את הכי מעודכנים ובסופו של דבר, הצליח להתחבר. בימים האחרונים שום פיתרון לא עובד לי ואני פשוט לא מצליח להתחבר למסך נוסף. למישהו קרה? יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחפש פיתרונות, לעדכן דרייברים, למחוק, להתקין, לעדכן bios, אבל שום דבר לא עוזר. כרגע שאני מחבר את המחשב למסך עם הHDMI המסך החיצוני (לא של הלפטופ) פשוט נהיה שחור. המסך בוודאות תקין וכך גם הכבל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by The-Devil,

קניתי לאחרונה זכרונות חדשים 2 סטיקים של 512 לdual DDR והכול עבד מצויין שבוע לאחר מכן אחרי שהעמסתי את המחשב עם אימיול וF.E.A.R. המחשב הראה לי סימני מצוקה שחסר לו זיכרון באופן קריטי אז עשיתי לו ריסט כדי שיתאפס אחרי הריסט המחשב כבר לא עלה הוא רק הגיע למסך הראשון שהוא עושה את הבדיקת זכרון והראה את הדבר הבא Main Processor :AMD Athlon XP 2500+ <CPUID:06A0> ניסיתי לנתק את החשמל ולהפעיל שוב אבל זה לא עבד מישהו יודע מה יותר הגיוני שזה יהיה? לוח האם או המעבד? ומה אני יכל לעשות? תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי אוזניות שמחוברים דרך יציאת USB ורמקולים שמחוברים דרך יציאה רגילה... אני רוצה שישמעו בהם ביחד. הורדתי את התוכנה של Realtek אך אני לא מצליח להגדיר את שניהם אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות את זה (שתיהם מחוברים בחלק האחורי של המחשב) לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H77 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yossi555555,

שלום לכולם משום מה במצב רגיל כרגע אני במצב SAFE MODE עם רשת המחשב שלי לא מגיב כשאני מפעיל את הWINDOWS הוא עולה רגיל ואחרי כמה זמן מופיעה הודעה המחשב שלי לא מגיב איפה להתחיל ?? תוכנות?? אשמח לעזרה תודה שבת שלום עשיתי שחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר וזה עובד אבל המחשב איתי מאד הוא חושב הרבה לפני שכל דבר נפתח! לא מגיב מהר כבעבר בקיצור מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איך זה יכול להיות ? המחשב עולה ומבקש לבחור מערכת הפעלה "כמו שיש 2 " ויש 1 !!! למה ? אפילו באפשרויות יש 1 !!! כל RESET אני צריך ללחוץ על השורה המעצבנת ורק אחר כך המערכת ההפעלה עולה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כיצד עושים זאת??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by IRIVERMAN,

לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש לי מחשב נייד Dell - inspiron 15. אני מישתמש חלונות 8.1 , נימצא אצלי שנתיים וחצי. משהו מוזר. ספק מחובר חשמל למחשב נייד בטעינה, וזה תקין. בדקתי במחשב נייד טעינה ורואים מלאה 100% מחוברת וניטענת. ועדיין מחובר ספק חשמל. והיתחלתי לשחק משחק Forthite Battle Royale שיחקנו 3 או 4 שעות ושמתי לב במחשב נייד כמה אחוז סוללה כתוב מחוברת וניטענת וירד 76% . והספק עדיין מחובר לחשמל. ולא מבין למה זה ספק כתוב מחוברת וניטענת זה יורד 76% ולא נישאר סוללה 100% מלאה. באמצע המשחק? האם באמצע שעות המשחק משפיע ממש ממש ירידה טעינה סוללה בזמן מחוברת וניטענת ספק חשמל, האם זה נכון? אני בדקתי עידכון ביוס גירסה A04 זה ישן, אני עשיתי עידכון חדש גירסה A11 …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by -swap-,

אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. החלטתי להעביר סרטים שצילמתי בעבר במצלמת DVI למחשב (מה שנקרא CAPTURING) לצורך עריכה. לצורך זה אני מנסה להשמיש מחשב ישן שמותקן עליו כרטיס WIREFIRE שמותקן על לוח אם משולב GIGABITE GA-945P-S3. כדי להאיץ את פעולת המחשב ניקיתי קבצים רבים. לאחר הניקוי אני לא מצליח התחבר לאינטרנט לא ב WIFI ולא חיבור קוי, ואין קול (MEDIA CENTER לא עולה) אני איש טכני ולא איש מחשבים, אשמח לקבל עזרה עם סבלנות לפתרון הבעיה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gab,

אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Data בשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות. זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ... מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים