עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The-Magician,

יש לי שאלה... יש לי 2 כוננים C ו D הווינדוס מותקן על C יש לי פעמיים את אותה התקייה בשתי הכוננים ככה בנוי המחשב?? ככה הווינדוס? למה זה?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. לאחרונה שמתי לב שהרבה יותר נוח להעביר את המחשב למצב SLEEP כשמסיימים לעבוד איתו מכיוון שהוא גם שקט כמו בSHUTDOWN וגם עולה מהר כמו במצב רגיל, האם מצב זה גורם בלאי יתר ולא מומלץ לאורך זמן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, הודעות שנשלחות אלי למכשיר סמסונג גלקסי נקסוס מטלפון סמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות כסימני שאלה. כל יתר ההודעות שנשלחות בעברית מתקבלות כמו שצריך וגם הודעות שנשלחות מהטלפון שלי לסמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות בעברית כרגיל. מה חסר לי בטלפון? מאיפה מורידים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. לאחרונה התחילו אצלי רעשים כמו תיקטוקים או גימגומים בזמן צפיה בסרטונים מהיוטיוב לא בעיה של מהירות ההורדה ,זה קורה גם כשאני נותן לסרטון לרדת עד סופו הבעיה רק ביוטיוב אצלי במחשב הסאונד נישמע טוב מאוד גם אין בעיה בצפיה בסרטים מהמחשב הפלאג שוקוווב מעודכן וביטלתי כפילויות יש רעיון למישהו? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שבת שלום לכולם, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר). אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\ הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות. תודה לע…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ykg,

היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. אהלן, קניתי מחשב חדש, ואני לא מצליח לגרום לו להיכנס למצב שינה. אחרי שראיתי שמצב שינה האוטומטי (דרך אפשרויות צריכת חשמל) לא עובד (המסך נכבה בזמן, אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב שינה בזמן שמוגדר לו), ניסיתי להיכנס ידנית למצב שינה (start -> sleep), המסך נכבה ותוך שנייה שוב נדלק. בדקתי מה יכול לגרום למחשב להתעורר (עם הפקודה PowerCfg -devicequery Wake_armed) - היה שם כרטיס רשת, עכבר ומקלדת.. ביטלתי לכולם את האופציה להעיר את המחשב.. ולא עזר. בשביל להבין איזה תוכנה גורמת לבעיה, ביטלתי את כל מה שעולה עם המחשב ( msconfig -> startup -> disable all) ואחרי אתחול ניסיתי שוב, ועדיין לא עזר. עכשיו אני תקוע, לא יודע מה עוד אפשר לנסות. אם זה משנה, יש לי וינדוס 7 64 ביט, ולוח אם Giga…

• 22 תגובות
    • 7.3k צפיות
  12. Started by BaR151,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by ElishaBar,

אהלן, מה נשמע? יש לי כבל HDMI שאותו העברתי לטלוויזיה LCD מהמחשב. את הכבל חיברתי לכרטיס מסך (amd radeon hd 7950) שתומך בהעברה של קול דרך HDMI, בדקתי. התמונה עוברת כמו שצריך, אבל הקול לא עובר, וכשאני בא לשנות את התקן ההשמעה לHDMI, הוא כותב לי שהוא לא מחובר, מצורפת תמונה: אני בוחר את הHDMI, ואין אפשרות לקבוע אותו כברירת מחדל, כמו שאתם רואים... אשמח לקבל עזרה, תודה רבה, שנה אזרחית טובה!

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  14. שלום אני מתקשה לאתר מקור של בעיה מוזרה המחשב שלי בן חצי שנה 3770K עם 16 גיגה זיכרון ללא כרטיס מסך כונן הDVD היה בעייתי מהתחלה והוא אכן התחיל לחרוק החלפתי אותו לחדש (של טושיבה)ומאז הסרטים שאני רואה באמצעותו נראים כאילו הם ברזולוציה דפוקה . הסרטים מקוריים באיכות הכי טובה נראים מרוחים ומלאים רעש עברתי על כל ההגדרות הכל מעודכן פיקס חומרים שנמצאים על המחשב כמו תמונות וקטעים שצילמתי נראים בסדר כלומר שהליבה הגרפית מתפקדת רק חומרים מהכונן דפוקים בדקתי את כל האופציות שתוכנה מאפשרת לשנות בליבה הגרפית וכלום לא עוזר רק גורע אולי יש לכם שמץ רעיון איפה הקצר המחשבה היחידה שיש לי שבזמן שהמחשב ניסה להתמודד עם הכונן שעשה בעיות הוא עבר לאיזה מודול חירום תודה מראש

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  15. לאחר כמה דקות הרעש נעלם. חוץ מזה, המחשב מתפקד כרגיל, רק שהרעש בפתיחת המחשב, מעצבן מאוד. זה ספק פשוט, כך שאי אפשר לפתוח אותו(באופן קל, כלומר לא סדרו לספק מקום קל לפתוח אותו) ולשמן את הציר(למיטב ידיעתי). אני מניח שהבעיה בציר, כמו במאוורר שהיה לי פעם במארז שלאחר ששימנתיו, הרעש ממנו פסק, אבל תמיד חזר לאחר מכן. האם הפתרון היחיד הוא החלפת ספק, או שיש מה לעשות כדי למנוע ממטוס הסילון להמריא כל פעם שמפעילים את המחשב? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום חברים, יש לי לפטופ של HP מדגם: Pavilion dv6700 Notebook וכרטיס מסך מדגם: NVIDIA GeForce 8400M GS מערכת הפעלה: win7 ultimate 32 bit הלפטופ מחובר למסך LED של סוני דגם ex520 בעזרת כבל HDMI, כבר כמעט חודש כאשר עד לפני מס' ימים הכל עבד בצורה נהדרת. כמו כן הלפטופ מחובר למסך lcd בעזרת חיבור VGA פשוט (ללפטופ אין כניסת DVI), מסך ה lcd הינו המסך הראשי ואיתו משתמשים בלפטופ. כאמור עד לפני מס' ימים ניתן היה לעבור בטלוויזיה לחיבור HDMI המתאים, ובמחשב ב screen resolution לעבור למסך הטלוויזיה ואז היה ניתן לצפות בתכנים בטלוויזיה. כעת כשעושים את המעבר המסך של הטלוויזיה נשאר שחור, אפילו סאונד לא עובר. עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור ה hdmi מהטלוויזיה לממיר הוט, תקין - כלומר הכבל תקין. ה…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  18. נתקתי את הכרטיס רשת USB של TP-LINK שברשותי מפורט USB אחד וחיברתי לאחר ואז נתבקשתי להתקין את הדרייבר מחדש. כשהחזרתי לאותו פורט הוא מזהה דרייבר. הדרייבר מותקן במערכת הפעלה, למה הוא לא דורש התקנה חדשה כשאני מחבר לפורט אחר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by FinalArrow,

הדלקתי את המחשב היום בבוקר וגיליתי להפתעתי שהווינדוס שולח אותי ל-Startup Repair, ואז אומר לי שלא ניתן לתקן את הבעיה, שולח אותי לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. יצרתי דיסק Windows Repair ממחשב אחר וניסיתי לעשות שיחזור מערכת או תיקון נוסף וכלום לא מצליח. מה שכן שמתי לב אליו, הוא שהמחשב מנסה להעלות את הווינדוס מכונן D כאשר הוא מותקן בפועל בכונן C. האם זאת בעיה מוכרת? יש לזה פתרון? תודה!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by tomer861,

שלום בטעות מחקתי מחיצות של כונן נייד. הקבצים עדיין קיימים יש דרך לשחזר אותם ישירות לכונן הנייד ? תודה ..

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. Started by MetalHead,

שלום לכם. מאז שקיבלתי את המחשב שלי שמתי לב שהוא תמיד משמיע את הרעשים האלו בכל פעם שאני מדליק אותו. רציתי לברר מה בדיוק עומד מאחוריהם, והאם יש סיבה כלשהי לדאוג. מקווה שתוכלו לענות לי. תודה!

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  22. בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by dkaro,

הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yotams4,

אני רושם את ההודעה הזאת מהמחשב בעבודה, עם ווינדוס XP אז בזמן האחרון הדרייבר של realtek התחיל להתשגע פה והחליט שהוא מתריע לי כל 5 שניות על חיבור/ניתוק של הרמקולים מהמחשב, החלטתי שאני מסיר אותו ומתקין מחדש, אבל אחרי 5 ריסטים ו5 התקנות נקיות, ההתקנה לא "תופסת" אני עושה ריסט אחרי ההתקנה וכלום, כאילו לא התקנתי. מה האפשרויות שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים