עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי מחשב dell vostro 2520, windows 7 ultimate x64 המחשב חדש, ועד עכשיו גלשתי ישירות כשהמודם מחובר למחשב, שלשום ניסיתי להתחבר דרך רשת אלחוטית המחשב מתחבר לרשת אלחוטית, אבל כשאני מנסה לגלוש (בבדקתי כל דפדפן: אקספלורר, פיירפוקס, כרום) אני מקבל את השגיאה הבאה: Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team." השגיאה מוצגת בניסיון גלישה לכל אתר הבעייה רק בחיבור לרשת האלחוטית - כל רשת אלחוטית (בדקתי על עוד רשתות אלחוטיות) והרשתות עצמם תקינות, אפשר לגלוש דרכם עם מחשבים אחרים. ניסיתי גם להתקין כרטיס רשת חיצוני נוסף, שוב אותה בעייה תוכנת אזוראוס למשל, כן יכולה לשלוח מידע גם כשאני מקבל …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  3. שלום רב, הסאונד עובד אצלי במחשב, אני רואה סרטים, משחקים אבל באינטרנט אין לי קול בכלל אני לא יודע כבר מה לעשות?! התקנתי שוב פלאש, ג'אווה, קודקים וכו'...וזה עדיין לא עובד אשמח לעזרה...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Shelommy,

שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב שולחני HP DC 7800. שמגיע במקור עם מעבד E2200 של INTEL. החלפתי אותו למתקדם יותר - E6550 של INTEL. יש לי זכרונות DDRII במהירות 667MHz כרגע מחוברים. באתר של חברת HP כתוב שהמחשב מהדגם הנ''ל, תומך בזכרונות שמהירותם המקסימלית היא 800 MHz. וגם המעבד המקורי(E2200 של INTEL) תומך ב 800 MHz. אבל מכיוון שהחלפתי את המעבד למעבד שתומך במהירות מקסימלית של 1333 MHz, רציתי לדעת : אם עכשיו אני אתקין DDR3 במהירות של 1333MHz, האם צריכה להיות בעיה ? יכול להיות שלוח האם לא יתמוך את הזכרונות החדשים או כל רכיב חומרה אחר אמור לשבש את ההליך למרות שהמעבד הנוכחי תומך במהירות הנ''ל ? אודה מאוד לעוזרים, אשמח לקבל תשובות חדות.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. היי האם יש לקנות מאריך 12 וולט של הכבל שיוצא מהספק כח ללוח אם להזנת המתח של המעבד?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  6. החלפתי את המאוורר של המעבד באחד חדש, המחשב כן נדלק,אבל קופא במסך ההתחלתי של הביוס ניסיתי לנתק את כל הSATA להוציא סוללה אבל כלום לא עוזר מצורפת תמונה, תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by amobi,

שלום, קניתי מחשב חדש לוח asus p8z770-vlx כרטיס מסך gigabyte 670 אחרי שעה וחצי וקצת גלישה באקספלורר פתאום מסך נצבע באדום הכל תקוע למרות ששמעתי רעש של הרמקולים זאת אומרת אולי המחשב לא נתקע אבל ויזואלית כן ? אני כמובן אלך אל החנות מחר אבל אולי אני יכול לעשות משהו ? FLASH לביוס ? אני עכשיו אחפש דרייברים חדשים לכרטיס מסך הזה. מבקש את עזרתכם, מחשב חדש יום ראשון ונתקע מאוד מתסכל כי אני יודע שזה יחזור שוב ושוב, הרי זה קרה אחרי שעה וחצי ראשונים, תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by ami-365,

כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. המחשב שלי מקרטע בשנה האחרונה, בצורה מפחידה ומוזרה מאוד. אפילו פתיחה של הדפדפן עם כמה טאבים מעמיסה עליו מאוד. התגובות איטיות, העכבר "מקרטע", חלונות נפתחים ונסגרים לאט. משהו לא בסדר.. לדוגמא עבור 6 טאבים פתוחים באקספלורר ו-6 טאבים פתוחים בכרום המחשב מנצל 3GB ראם, והCPU עומד על 0-10%. ועדיין התגובות איטיות יחסית, העכבר זז לאט ויש הרגשה שFPS נמוך (תקיעות קטנות בתצוגה) מצד שני במשחקים הוא עדיין בסדר יחסית למפרט והFPS נראה סביר (אבל גם פה לפעמים יש לאגים וקרטועים של העכבר ואפילו המקלדת). זה המפרט: Q9550 - בתדר סטוק (היה בOC בכ-20% בעבר). המעבד בן 3 שנים. Asus P5K-E - לוח בן כ-6 שנים. קניתי אותו יד שנייה לפני 4 שנים. עשה OC של כ-20%, הם הוא קורס אז אין OC. זיכרון OCZ RAM 4GB - ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dodhaloy,

שלום לכולם.. יש לי מחשב דל אינספירון עם 4 GB RAM רציתי להוסיף עוד 4 GB, וראיתי שהוא מסוג DDR3 אבל כתוב לי שה: DRAM frequency הוא 665MHz ראיתי רק זכרונות עם תדרים של 1333, 1600, ו1066 ואנילא יודע מה אני צריך להתקין אצלי... כמו כן הבנתי שקינגסטון היא חברה הכי טובה לזה, מה אמורים להיות המחירים, מאיפה לקנות? והאם אני יכול להתקין אותו לבד, אני קצתמבין בחומרה הפנימית.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by e_f_w_a,

שלום וברכה. יש לי מחשב נייח שכרגע אני לא זוכר את המפרט שלו. הוא בן קרוב לשנה, והמפרט שלו הוא בערך: מעבד i5 לוח אם gigabyte כרטיס מסך radeon hd5770 זכרון 4gb כונן קשיח wd 1000gb green מערכת ההפעלה היא XP עם סרביס פק 3 עכשיו מה שקרה זה שהיה לו מסך כחול בעבר, אני לא זוכר לצערי ולא תיעדתי, אבל מה שיותר מעניין אותי זה למה הבוקר הוא עשה לי 3 מסכים כחולים אחד אחרי השני, והשגיאות היו (STOP CODES): 4e 18 50 האם למישהו יש מושג מה גורם לתופעה? הערה - המחשב עבר ניקוי בלחץ אויר כי היה יום מסוים שהוא פשוט סירב להידלק וכל הזמן עשה מסכים כחולים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by jacobkov,

יש לי מכונה להמרת קלטות, היום חיברתי את המכונה לחשמל כרגיל ופתאום המכונה הפסיקה לעבוד, בדקתי וראיתי שהכבל תקין לחלוטין וגם ניסיתי אותו על מכשיר חשמלי אחר והוא עבד מצוין, לא יודע מה לעשות??!!!!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  13. קודם כל, מצטער על אורך ההודעה. הוספתי קצת הדגשות בשביל לעשות קצת סדר בדברים. מפרט המחשב: http://up360.siz.co.il/up1/mkjz3ijn4bcn.jpg הקדמה לפני כחודש וחצי החלטתי לנסות את WINDOWS 8. התקנתי את המערכת, ובמהלך ההתקנה התבצעה שגיאה כלשהי, ולאחר ההתקנה המערכת קרסה בכל פעם שהעמסתי עליה קצת חלונות, סרטים, מוזיקה וכ"ו. (בFAR CRY 2 המערכת היתה קורסת לאחר מס' דקות). בנוסף, באחד המחיצות נוצרו תיקיות עם שמות מוזרים, שלא היה ניתן לגשת אליהם או למחוק אותם - לחיצה על התיקייה הייתה מציגה הודעת שגיאה. אחרי שהתייאשתי מהקריסות ומהאיטיות, ולא ראיתי שדרוג משמעותי במערכת החדשה, החלטתי לפרמט הכל ולחזור ל WIN 7 הישן והטוב. (כל המידע החשוב כבר מגובה על HD נייד) הבעיה המחשב קורס בשעת מעמס. ללא הוד…

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  14. לאור הקור הנוראי בימים האחרונים והפסקות חשמל בלתי פוסקות. אני מעוניין לדעתי איך מכבים את האופציה במחשב שלאחרי הפסקת חשמל הוא לא ידלק בשנית אלא ישאר כבוי. הבנתי שזה איזשוהי הגדרה בBIOS. בתפריט POWER. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Aviad56,

אהלן.. היום המחשב שלי היה פתוחח והמאורר של הכרטיס מסך הרעיש כמו תמיד אז שמתי עליו תשלט של הטלוויזיה לכמה דקות שיפסיק לפעול ושכחתי את זה ככה והמאורר של הכרטיס מסך לא עבד בערך שעה ובזמן הזה ראיתי סרט 10 דקות ואז בום התחבא המחשב וישר ריח של שרוף ואז קיררתי את המחשב בעזרת פאן וניסיתי להדליק שוב והמחשב לא נדלק פשוט.. אני מכניס את הכבל של הספק כוח אליו נדלקת המנורה הצהובה הזאתי שלו אני לוחץ על הכפתור הדלקה ואז האוררים מסתובבים לשנייה ומתכבים והמחשב בכלל לא עולה.. הבנתי שהספק כוח נשרף מחיפוש קל האם אני אצטרך להחליף ספק כוח? ועם כן אצטרך את אותו סוג או שסוג אחר גם יהיה בסדר? האם זה קשה להתקין חדש? האם אצטרך להוציא יחד עם ספק הכוח את כל החוטים שיש במחשב? דחוף חבר'ה בבקשה תעזרו !! …

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שבוע טוב זוכרים את הREPAIR הכיפי של XP כאשר היה DLL חסר?? אז עכשיו אני מקבל שגיאה windows could not star coz the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll וזו מערכת ווינדוס 7 שאין את הדיסק המקורי(יש רשיון אין דיסק) אז שמתי דיסק מאסטר של ווינדוס עם כל הגרסאות ואני מחפש את הREPAIR או משהו בסגנון ולא מוצא יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  18. שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. יש לי מחשב נייח WIN7, פורמט אתמול ונוקה היטב (לא נראה לי שזה קשור לעינייני חום כמעט 100%). הבעיה היא כזאת, שאני נכנס לדפדפן ויוצא ממנו המחשב קופא (אם אני נשאר עם דפדפן פתוח הכול מצויין, אני יכול להיות במחשב ולא יקרה כלום) זה משהו הזוי לא יודע מה זה, עכשיו גיליתי שזה קורה לי גם שאני יוצא מהמדיה פלייר . בדקתי את הדיסק הקשיח עם תוכנה והתוצאה היתה טובה, בדקתי זכרונות והתוצאה טובה אני חושב אולי זה משהו בכרטיס מסך יש דרך לבדוק אתז ה? המחשב די חדש, והוא גם חזק, I5 , 4RAM DDR3 אחלה מחשב לא ידוע למה הוא עושה את הבעיות האלו. לפני הפירמוט המחשב גם היה קופא אבל בלי קשר אם אני נכנסל דפדפן או למדייה פלייר היה קופא מידי פעם ורק ריסט עוזר. עכשיו משהו חדש, לפני שהוא קופא יש מין פס ש…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by mic3mic4,

שלום, אני לא מצליחה לסדר בעיה עם המדפסת. הנורה מהבהבת ללא הפסק, אבל לא נראית אף הודעת שגיאה.הורדתי מהאתר של HP את התוכנה שבודקת את המדפסת והיא מודיעה שהכל בסדר ועובד כראוי.בלחיצה ארוכה הדף לא נמשך לתוך המדפסת.עשיתי ריסטרטים למכביר. המדפסת נכבית - אבל עם ההדלקה הנורה ממשיכה להבהב. ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבורים של המדפסת - החשמל וה USB.אני עובדת עם וינדוס 7. הבעיה התחילה כששלחתי להדפסה והתעכבתי בהזנה של הנייר. מאותו הרגע, היא נעלבה כנראה, ומסרבת לשתף פעולה.אשמח לכל רעיון לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by FresH-MeaT,

יש לי מסך samsung t220 שהשבוע התחיל לעשות בעיות. הוא נכבה ונדלק כל הזמן. זה פשוט משגע. הבנתי שהפיתרון די פשוט בעזרת החלפת איזה קבל או משהו כזה... מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. נעלמו לי קבצים ותקיות ממש חשובות מהדיסק און קי , אבל בפועל הם עדיין תופסים מקום , מצורפת תמונה , אודה מאוד אם מישהו יעזור לי.. :'( * אין תיקיות מוסתרות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by TalmoR,

שלום, לפני מספר חודשים פירקתי כרטיס קול מהמחשב שלי, לאחר הפירוק, בלי סיבה מובנת, הספק התחיל לאותת לי שהוא מתקרב לסוף ימיו במארז. לפני כשבוע הוא מת סופית (או לפחות כך אני סבור), המחשב לא נדלק יותר... סוף סוף מצאתי זמן לקנות ספק כח חדש, החלפתי אותו בישן, חיברתי הכל בפנים וחיברתי אותו לחשמל - והמחשב לא נדלק! ניסיתי לשחק עם החיבורים האלו של הפאנל הקדמי ללוח אם, חיברתי לפי ההוראות במדריך של הלוח (gigabyte us3l) והפכתי אותם (אני לא באמת יודע איפה הפלוס ואיפה המינוס כשהם לא כתובים...) ושום דבר... רעיונות?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by bluenote,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by doviknohl,

שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד חדש- lenovo e530 i5 3210, 6gb ram, 500gb 5400rpm,win7. משום מה המחשב זז ממש לאט, הטעינה הראשונית לוקחת ממש הרבה זמן, וכל אתחול גם לוקח זמן (לא תמיד זה כ"כ הרבה זמן, אבל הייתי מצפה ממחשב חדש עם נתונים כאלה, שייתן הרבה הרבה יותר..). כל פתיחה של וורד/אינטרנט וכו' גם לוקח זמן- קיצר עסק ביש. ניקיתי כבר עם CCLEANR ועם האנטיוירוס AVG שיש לי, וזה לא עזר יותר מדי. המחשבה שלי שזה הרבה מאוד תוכנות של היצרן שמותקנות על המחשב גורמות לזה. אני מצרף תמונה של מנהל המשימות (חוץ מכל שאר היישומים שרצים, יש עוד משהו מוזר שם- גוגל כרום- למרות שכרגע רק הלשונית הזאת פתוחה, יש איזה 5 יישומים של זה שרצים. לא נראה לי שזה נורמלי). ואני מצרף עוד תמונה של התוכניות שמותק…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים