תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא ניתן להתקין אאוטלוק אקספרס על WIN7 האם יש דרך לסנכרן רשימת אנשי קשר מאאוטלוק אקספרס למיקרוסופט אאוטלוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי חבר'ה,תקשיבו יש לי מלא בעיות במחשב זה כבר באשכול אחר על בעיות עם ה-WINDOWS...מאז שהחלפתי אנטי וירוס קורים לי המון המון בעיות ואחת הבעיות העיקריות במחשב זה שאין לי אפשרות להוריד מהאינטרנט אקספולרר...אני מנסה להוריד מ-FF ופשוט זה לא נפתח לי : אני לוחץ פתח ולא עובד למה ?!מה קרה בגלל אנטי וירוס כל המחשב נדפק לי אבל מה הקשר האינטרנט?? אצל כולם זה עובד רק אצלי לא..מה עושים? זה לא עובד לי בשום דבר ניסיתי לעשות ריסטראט והכל שום דבר לא עובד הבעיה כבר שבוע.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי מחדש Windows7. עדכנתי כל מה שהיה אפשר לעדכן: מערכת הפעלה, דרייברים של לוח אם, קול, כרטיס מסך. יש לי screen tearing מטורף. אם זה בסרטים, או סתם כשמזיזים את החלון של הwindows (החלון לא זז חלק אלא כל כמה סנטימטרים רואים באופן בולט שחלא תחתון בכלל בצד אחר של ציר הX מחלק מרכזי למשל וככה זה הולך גם עם חלק עליון. לפעמים החלון בכלל "משאיר" אחריו "העתקים" של מיקומו האחרון [בערך 20 כאלה] כאילו שאין למערכת הפעלה מספיק זיכרון כדי למחוק את התמונה הקודמת של מיקום החלון) מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס מסך? (התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של nvidia והתקנתי גם אחד לפניו, ולא עזר). סרטון:
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שלא עובד ואני מעוניין לחבר את הדיסק הקשיח שלו למחשב נייח אחר (שיש לו דיסק קשיח משלו עם Win7) כדי לעבור עליו. הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלא עובד, איך מחברים אותו לנייח השני (פיזית + הגדרה בתוכנה) שכאמור כבר יש לו דיסק קשיח משלו מבלי שיהיה צורך לפרמט או לפגוע באיזושהי צורה באחד משני הדיסקים הקשיחים? הדיסק הקשיח הוא Samsung 1TB F3 Sata2 שהיה מחובר ללוח מצ'יפסט P67 במחשב שלא עובד, המחשב הנייח שעובד מכיל לוח אם מצ'יפסט Z67 ודיסק קשיח Samsung 500GB F3 Sata2. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא Win7 64bit.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
דגם: Razer Lachesis 5600DPI גרסת דרייבר: 3.0 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק. הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב. פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום. יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן כן, אני מכיר את הבעיה בדרך כלל.. אבל הפעם זה משהו שונה. הלוח שלי הוא DH67CL, הגרסא המתוקנת B3 לפני כחודש עדכנתי לביוס האחרון. לפני כשבועיים כיביתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל לגמריי כדי לחבר דיסק קשיח חדש (חיברתי אותו ל ESATA אם זה משנה אולי..) וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את השגיאה הזאת. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות, לטעון ברירת מחדל, להוציא את הסוללה, להחליף את הסוללה, לג'מפר בלוח אם את הריסט לביוס.. כלום לא עוזר. ההודעה תקועה! ניסיתי גם לנתק את הדיסק קשיח החדש שחיברתי, גם לא שינה את המצב. אז מה עושים במצב כזה? הולכים לספר של הלוח אם. אז הלכתי. ולא כתוב כלום על השגיאה הזאת! חיפשתי קצת בגוגל, לא מצאתי ממש פתרון. בהודעה כתוב שאפשר לראות בEVENTS את השגיאה, אבל לא כ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום באתר הזה: https://www.soluto.com מה שהוא נותן זה בעצם שירות שאני יכול להתקין תוכנה על מחשבים של אנשים שאני תומך בהם מבחינה טכנית ובעזרת התוכנה והאתר שלהם אני יכול לראות נתונים על תקינות החומרה ובנוסף אפשר לבצע התקנות והסרות של תוכנות מהמחשב. זה מבחינת מה שהבנתי מהסרטון שלהם באתר... השאלה היא האם מישהו כאן התנסה עם האתר הזה? האם זה נוח וכדאי להתקין את זה על המחשבים שאני תומך בהם? תודה למי שיוכל לענות..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה אבל פתאום שהדלקתי את המחשב קפצה לי ההודעה הזאת: צד ימין למטה: http://jpg.co.il/view/50f7e6803beef.png/ זה קפץ לי כבר פעמיים ההודעה הזאת. תודה לעוזרים=]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא בידיוק יודע אם הנושא הזה מתאים לפורום פה אבל לא מצאתי משהו אחר שכן מתאים.. לגבי מצב שינה המחשב שלי די ישן היתי אומר אפילו חיבורי סאטה אין בלוח ..המחשב הוא AMD 2500+ בואו נגיד שאני לא צריך יותר מיזה הרי המחשב משמש לאינטרנט סרטים שירים ובמיוחד גיבוי מרכזי לא מעבר! מצב שינה תופעה שיש בכל מחשב במחשבים החדשים מצב שינה זה כיבוי מחשב ושאתה מדליק הוא חוזר ישר לווינדוס בלי עליה לאותו נקודה בה היתה.. אצלי המחשב לא נכבה מנורה מהבהבת ארד דיסק נכבה וספק כוח נשאר דלוק ומאווררים נשארים דלוקים.. יכול להיות כי המחשב ישן התופעה הזאת ככה? רק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה והכיבוי הוא נדלק או שאני לוחץ על העכבר או אנטר יש פתרון לזה? ..המצב הזה לא מפריע לי אני לא משאיר את המחשב על מצב שינה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שעובד כ-5 שנים עם מסך בטכנולוגית LCD של LG. פתאום הופיע בעיה שהמסך נהיה חשוך לאחר הדלקת המחשב - כלומר רואים הכל וניתן לעבוד אבל כאילו הנמיכו את הבהירות למספר מאוד קטן. שינוי הפרמטרים בלחצני המסך לא משנה הרבה. חיברתי את המסך למחשב אחר (עם שני סוגים שונים של כבלים) ועדיין חשוך. לפעמים אחרי כמה דקות זה מסתדר מעצמו, אבל לא תמיד. בקיצור - נרה שהבעיה במסך. האם זו תופעה מוכרת במסכי LCD ? האם ניתן לתקן או פשוט לקנות חדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי, הרכבתי היום מחשב חדש עם כוננים קשיחים מהמחשב הישן (WIN 7 ULTIMATE 64 BIT) אך כעת הוא לא עולה. אני סבור שהכול מחובר כראוי והדבר בוא אני בטוח הוא ששכחתי למחוק את הדרייברים של לוח-האם הישן טרם הרכבתי את החדש. האם יכול להיות שזו הסיבה שהוא לא עולה כלל? בתודה מראש
-
- 45 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מדובר על לוח Intel D945GCLF הלוח נדלק, ואפשר להיכנס לBIOS. אבל הוא נותן אח"כ הודעה: the aa number has not been programmed on the system למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי חבר'ה,לפני כמה זמן היה לי קאספרסקי אנטי וירוס על המחשב וכשהוא נגמר פשוט מחקתי והתקנתי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2013 המלאה מקורי.עכשיו מאז יש לי רק בעיות במחשב!1.הגאדג'טים לא עובדים לי.2.פתאום הטיונאפ לא עובד לי :S3.האתר FIFLAYER לא נותן לי לפתוח משום מה ואצל אחרםי זה עובד.4.כשאני מנסה להוריד שירים/סרטים למחשב אני מקבל תמונה כזאת:זה קורה לי בכל דבר שאני מוריד בעיקר בסרטים ובשירים...אני מתחנן אליכם אני לא רוצה ואני לא אפרמט את המחשב אני מוכן לסבול איתו ככה אבל אם יש דרך לתקן הכל אני אשמח!!הכל בגלל האנטי וירוס!! למה החלפתי?? למהה???
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי יש לי אוזניות של סטיל סיריוס סבריה 2 המחשב מזהה את היציאה אבל לא מתייחס לזה כאוזניות אלא כ מיקרופון וזה משפיע על איכות השמע אתם אולי יודעים איך לפתור את זה?1
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
זה ממש מוזר. המחשב נכבה לבד. בלי מסך כחול, בלי שום הודעת שגיאה. פשוט נכבה. זה קורה בווינדוס ובהרבה הפצות לינוקס שניסיתי. אז נראה לי שזה לא קשור למערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-