עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - המחשב שלי עושה ריסטארט באופן אקראי לחלוטין, במרווחי זמן אקראיים ואני פשוט לא מצליח להבין מה קורה איתו. החלפתי כונן קשיח, ווינדוס הותקן מחדש מספר פעמים, השתמשתי ב-memtest86 והזיכרון יצא תקין, עשיתי בדיקות מאמץ (או ניסיתי כמה שאפשר) לספק כוח באמצעות הפעלה זוללת של הכ.מסך והמעבד יחדיו, הכ.מסך חדש יחסית (r9 280x) והאיתחולים בד"כ לא מתרחשים בעת מאמץ או משחק מה גם שהוא עובר בדיקות benchmark של furmark, המעבד עומד בבדיקות מאמץ של prime 95 ולסיום אין בעיית התחממות. מה שהכי מוזר זה שאני פשוט לא מצליח למצוא דפוס, וזה קורה אקראי לחלוטין. למישהו יש רעיון? :kopfpatsch: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by maor24,

תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם היום קיבלנו את המחשב החדש שהזמנו [מפנדה לפי המפרט שנתנו פה באתר] שהתקנתי את הווינדוס אקספי הוא זיהה רק 130 ג'יגה... הארד דיסק הוא של WS 250GB אחר כך מחקתי את האקספי התקנתי ויסטה הויסטה זיהה ואז התקנתי שוב אקספי כי הויסטה היה מעצבן וכבד ושוב הXP זיהה רק 130 ג'יגה. מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by dana_rafi,

שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום כאן מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by spatz,

שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by godisme171,

יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Da-Funk,

מחיצה אחת בהארדיסק שלי מראה לאחר בדיקה עם disk doctor שיש 4170KB של סקטורים פגומים... רציתי לדעת אם יש דרך לבודד אותם ? לתקן אותם ? מה עושים..?.. אין לי אחריות ואין לי מושג למה זה קרה..

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  8. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  10. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bimba_,

קניתי מסך חדש (סמסונג 203B 20inch ) ובהתקנת הדריבר הוא שאול אותי האם להתקין Analog או digital ואין לי מושג מה אני צריך לבחור???? איך אני אמור לדעת...???

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by yotam.m,

בעיה מוזרה בלוח הנ"ל אם חשוב הסוג המדוייק אתן אותו אבל לא נראה לי שזה נחוץ. בביוס הטמפ' עומדת על 74 מעלות. צלעות קירור נקיים כמו חדשים מאוורר שמסתובב ב2600 סל"ד והצלע קירור דיי קרירה אפילו. האם יש סיכוי שחיישן הטמפ' מזייף? ואם כן האם יש סיכוי שבגלל זה המחשב נופל? אם יש סיכוי כזה האם יש דרך לעקוף את החיישן?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שלום, אני מנקה את המחשב שלי בצורה יסודית פעם בכמה חודשים (האבק של באר שבע רצחני), ופירקתי את ה - Thermalright ultra 120 extreme כמה וכמה פעמים בעבר (גם אני הרכבתי אותו במקור), ולא היו שום בעיות, לאחר ניקיון שעשיתי לא ממזמן פירקתי כהרגלי את ה - Thermalright ultra 120 extreme ולאחר הרכבתו גיליתי שהוא לא יושב טוב על המעבד מה שגורם למחשב לא לעלות או לעלות ולהיכבה אחרי כמה שניות (אני מניח בגלל התחממות יתר), יש מצב שהקפיצים נחלשו או ההברגה הלכה או משהו באזור ובגלל זה הקירור לא יושב טוב על המעבד ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? *. ניסיתי כמובן לפרק ולהרכיב מחדש אולי סתם פספסתי משהו, אבל לא נראה שכך הדבר! *. את ה - Thermalright ultra 120 extreme קניתי לפני בערך 4 שנים (אם אני זוכר נ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Spidy3,

יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by ssib,

היי לכולם אני רוצה להתקין על נמחשב ישן לינוקס ולשם כך נראה לי שראשית כדאי לעשות שינוי הגדרות בביוס ולדאוג שכונן ה- CD ולא הפלופי יוגדר ככונן אתחול כיצד אני עושה זאת ואיזה כונן תקליטורים - יש לי שנים, אחד צורב אבל איני יודעת בוודאות מי מביניהם מסומן באיזו אותו. עלי לבחור לשם כך. אגב, מעבר להעפת מבט מעולם לא נגעתי בביוס כך שאשמח להגדרות ממש מסודרות ופשוטות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה עם המאוורר של הספק, ורציתי עיצה לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה שם הוא יעמוד שבועיים. הבוקר הפעלתי ( אחרי זמן מה שלא עשיתי זאת ) את תוכנת Asus PC Probe שקיבלתי עם לוח האם, הבודקת את מצב החומרה ( בעיקר מאווררים וטמפ' ). התחלתי לקבל הודעות אזהרה אדומות. בקטגוריה של " Power Fan", קצב הסיבובים לדקה ( RPM ), משתנה כל הזמן, כל כמה שניות, כשמדי פעם הוא יורד ל - 0, ואז אני מקבל הודעה אדומה. מדי פעם הוא גם קופץ גבוה, לדעתי גבוה ממה שצריך, ולעיתים זה נורמלי. אני צריך לציין שבעבר הפעלתי רבות את התוכנה ואף פעם לא קיבלתי מצב בו הקצב ירד לאפס, בעוד עכשיו זה קורה באופן קבוע (!!) כל כמה שניות ואז זה מסתדר ושוב חוזר חלילה. ?( צירפתי גרף שעשיתי המראה את הממצאים בטווח זמן מד…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by Gimel,

חבר שלי הביא לי כונן סקאזי לבדוק. הכונן עובד אבל לפי PC WIZARD 2006 הוא כותב ב-12 מגה לשניה. (כונן IDE רגיל אצלי כותב ב-24MB/SEC...) הכונן עצמו זה מקסטור אטלס VI, 10K קראתי שבשביל לנצל את הקאש של הכונן במלואו צריך קובץ בשם Dskcache.exe. מישהו יודע איפה משיגים? למישהו יש פתרון אחר?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by Myrath,

שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by frenzy,

אהלן מדובר על לוח של Foxconn עם צ'יפסט SIS 963. המחשב נדלק (מאוררים מסתובבים, הרדיסק וCDROM פועלים) אבל אין שום פלט למסך (מחובר דרך OBOARD) ניסיתי לנקות את המחשב, לנתק התקני IDE, להתקין את הלוח מחשב (חשבתי שאולי הוא קיצר), החלפתי זיכרונות (מודלים אחרים), העברתי אותם סלוטים, ניסיתי גוף קירור אחר, ספק כוח אחר (HEC300), כרטיס מסך חיצוני, מסך אחר. שום דבר לא עזר. כמו כן שמתי לב שהמקלדת לא עובדת ברגע שהמחשב פועל. יש לציין ש*מידי פעם* המחשב כן עושה בוט. ואז כשמכבים ומדליקים מחשב הוא שוב חוזר לא לעבוד. מה שלא פסלתי עדיין זה מעבד ולוח מכיון שאין לי מקבילים. משהו ששכחתי ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by d-undertaker,

הרבה פירמוטים יכולים לגרום נזק לHDD?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אתמול הגיע אליי מזיגזג הספק החדש TT PP 410W אחרי שהרכבתי הכל אני מנסה להפעיל את המחשב, הפסק מנסה "להתניע" אבל לא מצליח נראה כמו בעיה בסטארטר אחרי מאות ניסיונות וניסיון להפעילו ללא כלום מחובר אחרי קריאה בספר ההדרכה - כלום, הספק לא מתניע! חשבתי לנסות במחשב אחר (P3 1000) והנה! הספק עובד..נתתי לו כמה דקות לעבוד שם ואז חיברתי למחשב שלי והוא עבד עכשיו השאלה שלי היא למה ??? דרך אגב הספק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. שבוע שעבר קיבלתי תספק ותכרטיס מסך שלי.. ראו מפרט למטה. ומאז המחשב לא מפסיק לעשות בעיות..... בהתחלה הכרטיס מסך עשה בעיות עם הההתקנה והדריברים... אחר כך היו לי וירוסים ועכשיו בכלל... יש לי מדיי פעם מסכים כחולים!!! בווינדוס .. והיום אחרי שהיה לי מסך כחול עשיתי ריסט כמובן. ואז פתאום הוא אומר לי שאין לי מערכת הפעלה מתקנת במחשב?!?? מה לעזאזל?!?! ובסוף מסתבר לי שהביוס לא היה מוגדר טוב!??! ואני בכלל לא נגעתי בו?!?! ועכשיו מדיי פעם יש לי מסכים כחולים?!?! מה לעשות בבקשה ?!?! עזרההה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by seladlev,

ראשית אני כמעט בטוח שזו בעעית חומרה. יש לי מחשב : p4 3ghz motherboard msi 915p combo הבעייה הינה עם הכרטיס קול. התקנתי אותו עם דרייבר שבא ביחד עם המחשב. כאשר אני מעלה חלונות יש צליל של הפעלת החלונות אך לאחר מכן כאשר אני רוצה לפתוח קבצי מוסיק למיניהם מופיעה הודעת שגיאה כאשר התקן הרול לא זמין . יש איתו בעיה אני יודע שזה לא קודקים ואני יודע שזה הדרייבר הנכון ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה על כן אני שואל : איפ הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.