עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SuperKiller2,

שלום, הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, כאשר משחקים ששיחקתי בהם לאורך זמן ובלי בעיות, התחילו לקפוא ולבסוף לקרוס: הקפאה שלא "מפשירה" שהברירה היחידה היא לאתחל, ולעיתים קריסה עם מסך כחול. לפני כל תקיעה המחשב (כנראה הדיסק הקשיח) היה משמיע קולות נקישה לכמה רגעים, המשחק היה נתקע לעשר שניות, *השחקן במשחק היה נהרג...* ואז המצב היה חוזר לקדמותו למשך כמה דקות ואז שוב ככה... עד שהוא היה קורס. כעת אפילו אם אני משנה את הגדרות הגרפיקה למינימליות ביותר, המחשב עדיין קורס (לפני שצצה הבעיה יכלתי לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר מבלי להיתקע אפילו לרגע). חוץ מהמשחקים, לא ראיתי שום שינוי אחר בתפקוד המחשב. אתמול פירמטתי את המחשב בתקווה שאולי זה מה שיתקן את הבעיה, אך היא לא נעלמה. לכן, אני חושב שהבעיה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Goldlm,

שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, יש לי מחשב עם מעבד AMD לוח אם GA-MA785GM-US2H ספק seasonic ss-650ht active pfc f3 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 הסיפור הוא כזה פעם ב X זמן המחשב נתקע (לא ריסט) בלי סיבה מיוחדת (ללא מאמץ מיוחד שנדרש ממנו) קרה לי המון פעמים גם שעשיתי ריסט אחרי שזה נתקע ב POST SCREEN זה קרה לי שוב זה קרה לי במערכת של WINDOWS ושל LINUX נראה שזה קשור באופן ישיר לחומרה הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי ל ONBOARD וזה עדיין קורה כשזה קורה יש צפצוף ארוך והפסקה וחוזר על עצמו מהאינפורמציה על הלוח אם זה אומר כרטיס מסך מחובר באופן לא תקין - אבל זה קורה גם בלי הכרטיס מסך אז מה הקטע? ניסיתי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ולהוציא חלק ולהשאיר וכו נראה לי שזה לא קשור אליהם אני לא מצליח לאתר את התקלה זה יכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום ולכולם וערב טוב. קניתי דיסק קשיח חדש (2TB) ולוח אם חדש(P5 של אסוס). התקנתי ווינדוס חדש על הדיסק קשיח הישן שיש לי 500GB, עכשיו הווינדוס לא מזהה את הדיסק קשיח החדש שלי. הביוס מזהה, הווינדוס משום מה פשוט לא מזהה וניסיתי לנתק ולחבר, כלום. יש לציין שהארד דיסק מופיע גם במנהל התקנים, פשוט לא מופיע ב"מחשב" יש למישהו עצה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בכל פעם שאני מפעיל משחק עם דרישות טובות... אני משחק בו איזה חצי שעה עד שעה רצוף וחלק... אבל לפעמים (זה קורה כמעט כל פעם) המשחק נתקע באמצא ועלי לעשות RESET למחשב על מנת להפעילו מחדש. למה זה קורה?? הצעות? יכול להיות שהבעיה נגרמת מחימום יתר של כרטיס המסך שלי או של רכיב אחר במחשב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. באופן מוזר מאוד, כל המאווררים שלי התחילו להסתובב בצורה הפוכה - אלה שהוציאו אויר, עכשיו מכניסים, ואלה שהכניסו מוציאים. (3 מכניסים, 2 מוציאים) לא נגעתי בחיבורים ולא עשיתי כלום, ואין לי מושג ממה זה... אם אני הופך את המולקס (מה שלא ניתן לעשות בדלל הפלסטיק) הם מסתובבים כמו שהיו קודם. פשוט נראה כאילו ה + וה - "התהפכו". גיליתי זאת רק היום ,אני מניח שזה ככה לפחות 3 ימים... (פתאום אני מרגיש חום בפנים שלי) הלוח שלי הוא אסוס P5GDC DELUX. נתקלתם בזה? מה עושים? האם זה יכול להזיק להארד דיסקים? איך מנשים את זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by יובלד,

אווקי הכי התחיל שגלשתי להנאתי באתר זה ופתאום גיליתי שמשהו לא בסדר בעכבר שי אז ניקיתי אותו קצת כשגמרתי לנקות גיליתי שההמחשב ניתקע לחלוטין ללא יכולות לזוז או לבצע כל פעולה אז כיביתי אותו הדלקתי את המחשב שוב וכלום לא קרה המחשב דלק אבל המסך נישאר בסטאנד ביי ואפילו לכבות אתהמחשב לא יכלתי אז נעלתי לכבות דרך המפסק שבגב המחשב לאחר מספר פעמים כאלו מאוד מאוד היתעצבנתי ולחצתי על ריסט כמה פעמים ואז להפתעתי המחשב עלה! אבל פתאום שרק עולה המחשב הוא אומר לי "KEYBORD IS LOCKED PLEASE UN LOCK THE KEY" ומאס כלום אני לא יכול לעשות כלוםםםםם וזה לא ביגלל שאנימ מחבר את המיקלדתלמקום הלא נכון והוא מזה את המיקלדת ביגלל שהוא מראה לי שגיעה שונה עם אני מנתק אותה וגם המנורות של מהבהות שאני מדלעיק את ה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RedHat_Lover,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לביוס משהו כמו חצי דקה לזהות את הכוננים, שהם: WD 80GB as Primary Master and LiteOn DVD as Secondary Master, אחרי שהוא מזהה את הכוננים לוקח לו עוד חצי דקה כדי לעבור למסך הבא שבו הוא אמור להפעיל את המערכת הפעלה(Windows2000Pro SP2), כל פעם הוא דורש ממני להכניס את דיסק(כלומר CD) ההתקנה(אשר משמש גם כדיסק איתחול, Bootable CD) כדי שהמערכת הפעלה תעלה, אחרי זה היא עולה בלי בעיות, הבעיה הזאת דיי מטרידה ומעצבנת, יש למישהו רעיונות למה זה ככה? שניסיתי להתקין את Windows 98 עם דיסקט איתחול(כלומר דרך ה-Floppy) הוא לא נתן לי ואמר שיש בעיה. פעם ניסתי שה-Boot Device הראשון יהיה הדיסק הקשיח אבל זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ilanb0,

ניסיתי להתקין את האפליקציה המעודכנת של שעון סונטו שלי (פעם ראשונה שאני מעדכן אותו..) וקיבלתי שגיאת DLL שהתמיכה של סונטו אמרו שזה DLL שאמור להיות קיים במחשב שלי. איך אני מתקן את זה? מצרף את הודעת השגיאה.

11. מופיע לי ב speed fan שורה עם רכיב mb בטמפרטורה של 196 מעלות, אין לי מושג מה זה, השבוע כשבדקתי הכל היה בסדר ולא נעשה שום שינוי חומרה או תוכנה. אשמח לפענוח זה דחוף!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PizzaDT,

שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי חברים יש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודע המסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קווים לפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSD לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשוב שכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

כבר שנה וחצי אני סובל ומיואש מזה, במהלך התקופה הוחלף לי במסדרת אחריות: זיכרונות, לוח אם, דיסק קשיח בנוסף החלפתי ספק כוח. ועדיין הבעיות חוזרות. רוצה לציין שאני מחובר עם 4 דיסקים קשיחים, 2 מהם ותיקים מאד, עוד אחד בן שנה וחצי, ועוד אחד (עליו יישבתי את הווינדוס) בן כמה חודשים בודדים. פירמוטים אינסופיים, וכל פעם מתקפת מסכים גם במהלך התקנת הווינדוס. בתוכנה שעוקבת אחר הלוגים של המסכים הכחולים, רואים שהקובץ שגורם לכל הנפילות האלו הוא NT KERNEL.. המסכים הכחולים באים בצורה רנדומלית, יכול להיות יום עם נפילה אחת, או בלי נפילות בכלל, ויכול להיות יום שאני בקושי מצליח לעבוד בצורה רציפה, ומקבל את המסכים האלו משהו כמו 20 פעמים באותו היום. הרצתי חיפוש בגוגל אך אני נואש, לא מצאתי טרדים שמגי…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TAMIRRR013,

קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה מיפרט: e6500 2gb ram 8400gs hec 500wtt מארז גנרי מערכת הפעלה win7 32 bit

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pogo,

יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eliil1,

המחשב קרס לי וכתב cdd.dll נכנסתי לאתר הזה שמורידים משם את כל קבצי ה DLL אבל לא מצאתי את הקובץ הזה.=\ אז מה הבעיה? באיזהשהו דרייבר? תודה בכל אופן יום טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TearecioNN-,

למחשב אין POST, הכל דלוק וכו' אבל המחשב לא עולה. החלפתי זיכרונות לא עזר, כרטיס מסך לא עזר, דיסק קשיח לא עזר. חשוב לציין שכאשר אני מאפס ביוס המחשב נדלק. ניסיתי גם ביוסים שונים ולא עזר. CPU: C2Q Q6600 2.4 + TT BigTyp VX Motherbord: ASUS P5K-E @ BIOS 1202 Graphic Card: SAPPHIRE HD3870X2 GDDR3 1GB Memory: CORSAIR 2X1GB 800MHZ CL4 Hard Disk: WD 250GBAAKS PSU: ENERMAX NOISETAKER 485W BOX: GIGABYTE Posiedon Monitor: SAMSUNG T220

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ssib,

היי לכולם אני רוצה להתקין על נמחשב ישן לינוקס ולשם כך נראה לי שראשית כדאי לעשות שינוי הגדרות בביוס ולדאוג שכונן ה- CD ולא הפלופי יוגדר ככונן אתחול כיצד אני עושה זאת ואיזה כונן תקליטורים - יש לי שנים, אחד צורב אבל איני יודעת בוודאות מי מביניהם מסומן באיזו אותו. עלי לבחור לשם כך. אגב, מעבר להעפת מבט מעולם לא נגעתי בביוס כך שאשמח להגדרות ממש מסודרות ופשוטות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Shlomo1954,

הגדרתי מגדיל טווח dilink 1610 גם בwif וגם בכבל ישירות למחשב בסיום ההגדרות מזהה את מגדיל טווח ברשת אך הנורית קליטה הירוקה לא מהבהבת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Nevo Haver,

שלום אני רוצה לשפר את המחשב שלי שיריץ לי משחקים קלים טוב 120-200 fps לא צריך יותר (משחקים קלים, cs,fort.pubg מהסגנון האלה לא cod,battlefield... בנוסף גם שהמחשב עצמו ירוץ לי חלק ומהר. המחשב שלי די ישן מ2012 אבל הוא שורד ומחזיק טוב ואני שומר עליו ומנקה אותו גם אז כך שאין צורך. זה המפרט שלי:

23. חיברתי את כל הרכיבים באתי להדליק תמחשב לא נדלק. כמובן שחיברתי את כל החוטים של ה-Power והלדים והכל אבל אז ראיתי עוד שני חוטים אפורים על האחד מלא אותיות והשני דברים שהיו קשורים באלקטרוניקה - Ground, 5V ועוד דברים שאיני זוכר כרגע. האם בגלל זה לא נדלק המחשב? מה זה החוטים האלו בכלל? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by smalul,

אני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את זה - כאן או בפורום של המעבדים והזכרונות, אבל מכיוון שהתוכנה משמשת לאיבחון הזיכרון (= תקלת חומרה) אני מפרסם את זה בפורום הזה. זאת אולי נראית שאלה סתמית, אך בכל זאת הייתי מעוניין לקבל תשובה (חיפוש באתר לא העלה שאלה דומה). הרבה אנשים בפורום הזה ממליצים על התוכנה memtest לבדיקת הזיכרון. כאשר הייתי צריך לבדוק את הזיכרון, חיפוש באינטרנט העלה 2 אתרים: www.memtest86.com www.memtest.org האתר השני טוען שהתוכנה שלו מבוססת על התוכנה מהאתר הראשון. בנוסף, התוכנה באתר השני יותר מעודכנת (מבחינת תאריך יציאת התוכנה). הייתי רוצה לדעת איזה גירסה מומלצת יותר - של האתר הראשון או של האתר השני? אני משתמש בתוכנה של האתר השני, אבל הייתי רוצה לדעת האם התוכנה הראשונ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.