תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט .. כמו undercove empire-total war ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!) המפרט: פנטיום 4 3.2ghz לוח אם של msi ישן 1gb ddr1 ספק כוח 350w טיס מסך : HD2600PRO 512MB (והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אח…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I bought a new HD and after installing windows with the necessary hardware drivers I have 3 problems left: Problem #1: I can't write in Hebrew. I can read Hebrew, the bars at office are in Hebrew, but using alt+shift doesn't get me anywhere. Problem #2: windows tell me when I start my pc that it doesn't recognize the following hardware: "VIA bus master IDE drivers" under "SCSI and RAID controllers" And it cannot find necessary drivers on the net. In case its related to my new HD, my HD is Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Problem #3: this is going to be a tough one to brake. I have an old sound card PCI 128 sound blaster of creative. I have a cd full of…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשני מדליק את המחשב הוא מגיע לשולחן עבודה ואחרי כמה שניות מופיע לי מסך כחול ורשום בו הרבה דברים ואחרי שניה המחשב מפעיל את עצמו מחדש כך שלא הספקתי לקרוא מה שרשום שם,ממה שהספקתי לראות היה רשום שם משהו עם MEMORY. יכול להיות בגלל ששיניתי את הזכרון מ2T ל1T? כי בהתחלה ששיניתי(לפני שבועיים) לא קרא כלום ורק עכשיו זה קורא.זה יכול להיות בגלל זה? כעת אני מדבר מהמחשב הישן כי אני לא יכול לעשות כלום במחשב החדש. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שלא עובד כלל(לוחץ על כפתור הפעלה ולא קורה כלום). פתחתי אותו וראיתי שהנורית של הלוח אם דולקת. ניסיתי להחליף ספק כוח והמחשב כן עלה הבעיה היא שהספק ישן ולא מכיל א החיבור לכרטיס מך. אני מבין שהבעיה היא בספק כוח, אבל אני לא מבין למה הנורית בלוח אם בכל זאת דולקת. תודה לעזרים, מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מופיע לי לפי אוורס שהטפ של המעבד שלי היא 82 מעלות! ואז רשום כל מעבד בנפרד 46 מעלות. זה תקין????? שנית רשום לי שהזיכרון שלי הוא DDR3-1333 והוא 1600!! אני לא מבין למה רשום 1333? DIMM1: G Skill F3-12800CL7-2GBECO 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)זה GSKILL ECO EDDITION מישהו יודע מה הבעייה? הלוח תומך עד 1866 זה הזיכרון Module Name G Skill F3-12800CL7-2GBECO
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההתקן תומך ב microUSB v2.0 אבל יש לו מתאם קיר שמאפשר לו טעינה יותר מהירה. אם זה משנה מדובר על LG G2
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי שלש מיקרופונים ועדיין אנשים שאני מדבר איתם שומעים רעש סטטי כאשר אני מדבר איתם. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה אני תמיד מקבל הודעות שלמחשב קרתה בעיה חמורה אני חייב את עזרכתם כדי לפתור את הבעיה חשוב לציין שהמחשב היה יציב וללא שום בעיות מיוחדות אני משתמש ב WINXP PRO בדקתי וירוסים כך שזה לא וירוס אני גם מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה: PAGE?FAULT?IN?NONPAGED?AREA מה זה אומר ואיך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פתאום היום אני רואה בעיה מוזרה בחיפוש בגוגל ,אני מצרף תמונה להודעה הבעיה היא שתמיד שחיפשתי בגוגל היה מציג תוצאות והיה אפשרות למעלה [מעל התוצאות חיפוש] בדף לשנות העדפות מסויימות כמו "כלי חיפוש " וחפש רק בדפי אינטרנט בעברית" ועוד, היום שמתי לב שזה נעלם , לציין הבעיה קיימת עם כרום וגם אקספלורר כך שזה לא בעיה של דפדפן מסויים, אני מעלה תמונה וסימנתי בחץ איפה שהיו ההעדפות , מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות, הופיע אצלי במחשב שגיאה. בזמן הדלקת המחשב, לפני עליית הwindows הופיעה הודעה שתוכנה insert boot disk פניתי לחנות אייבורי, שממנה נרכש המחשב. בתחילה, טענו שאין בעייה, ולאחר שדרשתי שהמחשב יישאר לבדיקה במעבדה, נמצא שההארד דיסק לא תקין והוחלף. ששאלתי את חנות איבורי אם יש צורך לבצע עוד בדיקות ולבדוק שהכל בסדר הם טענו ש"זה בטוח היה ההארד דיסק, והוא הוחלף להארד דיסק חדש ותקין" החזרתי את המחשב הביתה, ובזמן התקנת התוכנות ביצעתי ריסט למחשב, והופ, הודעת השגיאה חזרה. החזרתי את המחשב למעבדה, והם החליפו כבל שמחבר את ההארד דיסק ללוח האם, ובנוסף עידכנו לי את הביוס. שהחזרתי את המחשב הביתה והפעלתי אותו, הוא פעל למשך יום אך למחרת הבעיה חזרה. החזרתי את המחשב לאייבורי ופניתי למ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN-NW120J הבעיה איתו זה שווינדוס 7 שהיה עליו קרס, אני רוצה לפרמט לאקספי, אבל ההתקנה מתחילה ומפסיקה עם מסך כחול!!! מיד חשדתי בזכרונות ושמתי חדשים ועדיין אותה שגיאה. אני מריץ בדיקת הארדיסק של סקטורים עם HIRENS והוא אומר לי שאין דיסק. אבל בביוס אני רואה שהוא כן מזהה 320 גיגה. שמתי הארדיסק חדש שיש לי ואני רואה את הביוס מזהה 80 גיגה. אבל לא מצליח להתקין את ווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אווקי הכי התחיל שגלשתי להנאתי באתר זה ופתאום גיליתי שמשהו לא בסדר בעכבר שי אז ניקיתי אותו קצת כשגמרתי לנקות גיליתי שההמחשב ניתקע לחלוטין ללא יכולות לזוז או לבצע כל פעולה אז כיביתי אותו הדלקתי את המחשב שוב וכלום לא קרה המחשב דלק אבל המסך נישאר בסטאנד ביי ואפילו לכבות אתהמחשב לא יכלתי אז נעלתי לכבות דרך המפסק שבגב המחשב לאחר מספר פעמים כאלו מאוד מאוד היתעצבנתי ולחצתי על ריסט כמה פעמים ואז להפתעתי המחשב עלה! אבל פתאום שרק עולה המחשב הוא אומר לי "KEYBORD IS LOCKED PLEASE UN LOCK THE KEY" ומאס כלום אני לא יכול לעשות כלוםםםםם וזה לא ביגלל שאנימ מחבר את המיקלדתלמקום הלא נכון והוא מזה את המיקלדת ביגלל שהוא מראה לי שגיעה שונה עם אני מנתק אותה וגם המנורות של מהבהות שאני מדלעיק את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי הארד דיסק עם אותה מערכת הפעלה והבעיה שם לא קיימת, זאת אומרת שמשהו בהגדרות שגוי...מה עושה? [ATTACH=CONFIG]9942[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לביוס משהו כמו חצי דקה לזהות את הכוננים, שהם: WD 80GB as Primary Master and LiteOn DVD as Secondary Master, אחרי שהוא מזהה את הכוננים לוקח לו עוד חצי דקה כדי לעבור למסך הבא שבו הוא אמור להפעיל את המערכת הפעלה(Windows2000Pro SP2), כל פעם הוא דורש ממני להכניס את דיסק(כלומר CD) ההתקנה(אשר משמש גם כדיסק איתחול, Bootable CD) כדי שהמערכת הפעלה תעלה, אחרי זה היא עולה בלי בעיות, הבעיה הזאת דיי מטרידה ומעצבנת, יש למישהו רעיונות למה זה ככה? שניסיתי להתקין את Windows 98 עם דיסקט איתחול(כלומר דרך ה-Floppy) הוא לא נתן לי ואמר שיש בעיה. פעם ניסתי שה-Boot Device הראשון יהיה הדיסק הקשיח אבל זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא נדלק וכשאני מוציא את החשמל מחזיר זה עובד ומתכבה לפעמים לאחר 5 שעות , שעה או 20 שניות ליפעמים מחשב פנטיום 3 עם ספק 300W כרטיס מסך GEFORCE 2 32MB מעבד 800Mhz intel celron תודה לעוזרים ???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי יונתן אורן. לפני כמה דקות אחדות הסטנד של המחשב התהפך וכל המחשב נפל, לא נפל מבחינה חשמלית, פשוט נפל פיזית והכל נתקע, הייתי צריך לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. לכן, אני רוצה לבדוק ששום בעיית חומרה נגרמה, לא לספק, לכ.מסך למעבד ללוח האם וכו' המחשב מריץ משחקים ונדלק כראוי אך אני רוצה לבדוק שהכל בסדר, ולא רק מבחינה חיצונית. איך אני עושה בדיקה כללית כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי". הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה... חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי... אבקש עזרתכם, דניאל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מאיביי זוג זכרונות 2G DDR2 800MHZ הם מיועדים רק למחשבי AMD . http://www.ebay.com/itm/141199627340?var=440264997799&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ניסיתי לחבר אותם למחשב מבוסס אינטל לוח אם G31 מעבד E5400 בעליית המחשב מזוהה רק 2G במחשב עצמו CPUZ אומר שיש 4G אבל בטסק מנגר מראה שיש רק 2G יש אפשרות להשמיש את הזכרונות האלה או שזה מקרה אבוד ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, רק אתמול קיבלתי את המחשב החדש שרכשתי. במסגרת ניסיונותיי ליצור עבורו גיבוי ראשוני, צרבתי דיסק בוט בעזרת מחשב אחר. כאשר הכנסתי את הדיסק למחשב החדש, נדלק האור הצהוב למשך זמן מסוים, כלומר הכונן ניסה לקרוא את הדיסק, וזהו, שום דבר. המחשב מתייחס לדיסק כאילו שהוא ריק. בדקתי את אותו הדיסק על המחשב השני, ושם הכול בסדר. כדי לוודא שלא מדובר במקרה, בדקתי עוד כמה דיסקים מקוריים שברשותי, ובכולם אותו הדבר- המחשב החדש מתייחס אליהם כדיסקים ריקים, בעוד שהמחשב הישן קורא אותם בלי שום בעיה. האם יתכן שהלך לי הצורב כל כך מהר, או שאולי היה פגום מלכתחילה? האם יש משהו שניתן בכלל לעשות בכדי לבדוק? אם לא, אני שוקל לבטל את כל העסקה של רכישת המחשב... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם מחשב I7 RTX2080S 32GBR בקיצור מחשב חזק אבל לא יודע למה יש לי בעיה של FPS זה זז ממש מי 200 עד 240זה מישתנה ולא משנה כמה אני אני על 60 וזה משחק וגם עם זה הכרטיס מגיע ל 70 מעלות בלי שאני משחק אפילו אני חייב לעשות כול 5 דקות BOST לכרטיס עם לא זה צונח בלי סוף והמחשב חדש אפילו לא 2 חודש והחנות שקניתי מימנה (KSP) אמרו לי אין מה לעשות. יש הגדרה שאני צריך לסדר וכן עידקנתי תדריבר . תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 4. פהכנסתי דיסק אתחול של XP SP3, פרמטתי את כונן C, אבל אחרי שזה מסיים לפרמט ועושה ריסטרט הוא מגיע להתקנה של ה-XP ונתקע במסך הכחול של ההתקנה. אפשר להזיז את העכבר אבל זה לא עושה כלום במשך שעות. ניסיתי כמה פעמים מחדש את התהליך, אפילו עם דיסק התקנה אחר, אותו הדבר קורה. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-