עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אתם יודעים, כל החוטים שמחברים את כפתור הריסט, הלד של הIDE, וכד' ללוח האם. אני תמיד מתבלבל בחיבור שלהם ללוח, ולכן כמעט תמיד כשאני מרכיב מחשב, הוא לא פועל על ההדלקה הראשונה, ואני צריך להחליף חוטים וכדומה. יש איזה טיפ או שיטה שיכולים להבטיח חיבור נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moti7,

המחשב מצפצף סיפצופים ארוכים ולא נגמרים, וכלום לא עולה, כולל הלוח אם. מה הבעיה? איך אני יכול לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.

4. שלום, אני בחלונות 10. יש לי שימוש די תדיר במספר תיקיות וכוננים (לדוגמא - Desktop, מחיצה D, תיקייה פנימית ב Dropbox , תיקיית Downloads וכו'). ברצוני לקבל רשימה אחת (!) של תיקיות אלו בסייר ובתיבת שמור בשם (אקסל / תוכנת סריקה מובנית בחלונות וכו') אם משתמשים ב Quick access, רשימת התיקיות האלו לא מופיעה בתיבת שמור בשם. לעומת זאת, תחת This PC יש רק מחיצות, ולא מצאתי אפשרות להוסיף תיקיות ספציפיות. בנוסף, כאשר מתקינים את חלונות 10, יש תיקיות ספציפיות (כמו Download וכו'), שכן מתווספות לעץ זה. האם יש אפשרות להוסיף גם תיקיות ספציפיות לרשימה זו? איפה הכי טוב לנהל רשימה אחת של תיקיות וכוננים בשימוש תדיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by E-tay,

שלום... אני רוצה לפרמט את המחשב ...יש לי winXp pro הכנתי דיסקט הפעלה והפעלתי את המחשב מחדש אבל הדיסקט לא עובד אז ניסיתי לשנות בביוס אבל אין לי שם floppy 1.44 איך אני יכול לפרמט בכל זאת<? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב אז ככה מדי פעם כשאני משאיר את המחשב פתוח במשך זמן רב אני חוזר אליו ומקבל הודעה מוזרה על המסך כל מיני פירסומים של חברות שונות מה שמוזר שאני משתמש בתוכנה כמו ad-awere ויודע לנטרל דברים מציקים ב msconfig ודיי מבין בקטע אבל את הפרסומת הזאת שחוזרת לי כששום תוכנה לא רצה אני לא מצילח לנטרל ולא יודע מה המקור צירפתי קובץ תמונה שלה. מקווה לעזרה, יש לי השערה שמדובר איכשהו בשליחה בגלל שיש לי פורט פתוח כלשהו אבל זאת השערה ואני לא רוצה לעבוד עם פיירוול או כל דבר אחר בבקשה תנו עצה. תודה רבה לעוזרים !!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by עמוסס,

חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, מפרט המחשב הנייד: i7-8550u NVidia 940gmx 8gb ram יש לי בעיה לנגן את הקובץ הזה (וקבצים דומים) ideo ID/String : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format_Profile : Main 10@L5.1@High CodecID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration/String : 2 h 17 min BitRate/String : 17.4 Mb/s Width/String : 3 840 pixels Height/String : 1 600 pixels DisplayAspectRatio/String : 2.40:1 FrameRate_Mode/String : Constan…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by אליה אברהם חדד,

שלום יש לי מעבד I7 5820K ורציתי לשדרג ללוח אם חדש אז רציתי לדעת לי יש לוח אם תושבת LGA2011-V3 אז אם אני משדרג ללוח אם בתושבת LGA2066 אז האם זה יתאים למעבד

10. Started by mikichi,

שלום, יש לי לי את המארז הזה http://www.itstor.com/products/cases/item/9-cases/7-h-550. הפאנל הקדמי שלי (זה שיש בו 2 חיבורים USB, שמע ורמקול) הלך, אני לא מצליח למצוא כרטיס\בקר כזה חלופי באינטרנט, יש למשהו מוג מאיפה ניתן לרכוש כזה חלופי? תודהההה מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by guy3122,

שלום לכם, התקנתי כרטיס זיכרון במחשב (לנובו AIOׂ), הדלקתי את המחשב והוא מראה לי כמו מקודם - שיש רק 8 ג"ב זכרון. [המחשב תומך בעד 16 ג"ב]. מה אפשר לעשות? תודה.

12. Started by Keity,

היי, אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות. למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב. אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה. אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine. אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות. זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וו…

13. Started by Big_White,

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Shneth,

היי אתמול נשרף לי הספק כח זה מה שהיה לי: ומחר אני קונה חדש עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק לקנות ראיתי את זה השאלה עם זה זהה ? https://ksp.co.il/?uin=14241&select=.1108..140. או שעדיף לקנות משהו יותר טוב. דרך אגב שלי פשוט נשרף באמצע משחק אז לא יודע אם הוא היה חלש או סתם קרה משהו הוא כבר אצלי שנה וחצי כרטיס מסך1080GTX I7 7700 16 ראם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. החלטתי להעביר סרטים שצילמתי בעבר במצלמת DVI למחשב (מה שנקרא CAPTURING) לצורך עריכה. לצורך זה אני מנסה להשמיש מחשב ישן שמותקן עליו כרטיס WIREFIRE שמותקן על לוח אם משולב GIGABITE GA-945P-S3. כדי להאיץ את פעולת המחשב ניקיתי קבצים רבים. לאחר הניקוי אני לא מצליח התחבר לאינטרנט לא ב WIFI ולא חיבור קוי, ואין קול (MEDIA CENTER לא עולה) אני איש טכני ולא איש מחשבים, אשמח לקבל עזרה עם סבלנות לפתרון הבעיה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חבר'ה.. זה המפרט כרגע: לוח אם + מעבד מובנה: VIA EPIA-M1000 Nehemiah זיכרון: Mushkin PC2100 256mb DDR כרטיס הרחבה: VIA EPIA 2 Slot PCI Riser (מרחיב את החריץ PCI הבודד על הלוח לשניים ומטה אותם ב-90 מעלות) כרטיס מסך: Gainward FX5200 64mb Pro/660 PCI כרטיס הרחבה: SATA Sil3114 PCI 4 ports כונן קומבו: Panasonic SlimLine Slot Combo model CW-8122-B כונן קשיח: Samsung 250GB SpinPoint120 SATA-300 model SP2504C מאוורר מערכת: Thermaltake 120mm (מה-Big Typhoon) מחובר ללוח אם במקום מאוורר מעבד ספק כח: Achme 200W PSU model AM630BS20S הכרטיס מסך בסלוט PCI התחתון (שיותר קרוב ללוח האם), וכרטיס ה-SATA בסלוט העליון. *********** אוקיי ככה - הכרטיס SATA מזהה את הכונן הקשיח, אך עדיין הוא מצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by OutRaGe,

היי היום בזמן שלא הייתי בבית המחשב נכבה, כשחזרתי לחצתי פעם אחת על כפתור ההדלקה ועדיין לא נדלק. ניתקתי את הכבל חשמל מהספק לכמה שניות,החזרתי ושוב ניסיתי להדליק ובמקרה זה הוא כן נדלק זה אמנם פעם ראשונה שזה קורה אבל אני רוצה לנסות להבין למה לפני שמשהו יותר גרוע יקרה. רעיונות/הצעות ודרכים לבדוק את זה ברמת ודאות כזו או אחרת יתקבלו בברכה תודה מראש ושבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. -כתבתי את הנושא מהמחשב השני שלי- ברשותי מעבד athlon 64 3000 שהבאתי היום, איתו גם הבאתי ספק כח של hec 400TRT מעבד הקודם שלי הוא סמפרון 2800. שינוי קטן, אבל שינוי. את הספק החלפתי בהצלחה, המחשב מראה נכונות עבודה. לפי מה שהבנתי, המעבד עושה בעייות. כשאני מדליק את המחשב, הנורה של הHDD נשארת דלוקה, אין POST, ואין את הצפצוף הזה בהתחלה. הכוננים נדלקים והכל נדלק, אין פוסט. מה אפשר לעשות? וד"א כשיקבלתי את המעבד, היה עליו מדבקה מעצבנת (לא של אחריות, סתם מדבקה) ניסיתי לגרד אותה, ירד בערך 3\4 חלקים ממנה, אבל נשאר משהו לא קריטי. במהלך הנסיון שלי להוריד את המדבקה נוצרו כמה שריטות קטנות לא רציניות. זה יכול להיות הסיבה לבעייה? בבקשה תציעו לי פתרונות...אני על סף חזרה למעבד הקודם. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. במחשב שלי יש כונן SSD בן 5 שנים עם 120GB, וHDD בנפח 500GB. עד לא מזמן הכל היה תקין עם נפח פנוי של כמה עשרות GB. עד שנפח הפנוי בכונן הSSD קטן ל300MB פנוים ללא שהוספתי קבצים. מחקתי תוכנות וקבצים בנפח כולל של 5GB, כן שהכונן הראה נפח פנוי של 5.3GB. אחרי כמה שעות הנפח הצטמצם חזרה לכמה מאוד מגביטים פנוים ללא שהוספתי קבצים למחשב. האם יתכן שזה בעיית חומרה בSSD (הוא עובד כרגיל) או משהו בווינדוס? או וירוס? הסל מיחזור שלי ריק והגדרתי שאין קבצי שיחזור אוטומטים. אם אני עושה ריסטרט למחשב אני חוזר לכמה עשרות GB פנוים ואחרי כמה שעות של עבודה על המחשב הוא חוזר לכמה מאות MB פנוים ללא הוספת קבצים. אני לא משתמש בתוכות למעט chrome וpycharm תודה לעוזרי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, נשרף לחברה שלי רכיב במחשב, הוא לא נראה לי כמו משהו שקשה מאוד להחליף לבד, יש לי קצת ידע בהלחמות (בלאוור ומלחם), אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה לקנות את הרכיב. המחשב הוא DELL INSPIRION N5010 שנקנה לפני 3-4 שנים. אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות, או לפחות תגידו לי מה השם של הרכיב הזה שאני אחפש לבד הנה תמונה של הרכיב:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tvdh.tomer@gmail.com,

שלום לכולם. לאמא שלי יש מחשב ישן (קרוב ל 10 שנים) שלוח האם הלך וצריך להחליפו. הצרכים שלה משרדיים ופשוטים בלבד. גלישה, מיילים, תוכנות אופיס היא הלכה לחנות שהציעו לה להחליף לוח אם בסכום של 1700 שקל וזה נראה לי מופרך לצרכים שלה. יש לכם המלצה איזה לוח אם כדאי לבחור לצרכים שלה?

24. Started by grimberg27,

שלום וחג שמח. יש לי בעיה קטנה לאחרונה.זה קרה לי בשני משחקים במחשב Slime rancher Unravel 20 דקות חצי שעה אחרי שאני במשחק חוזר לי המסך הראשי של הוינדוס והמשחק ברקע רץ, כאילו מוזער. בnba 2k16 לא הייתה בעיה. מה לדעתכם ? תודה. Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום בדקתי את המערכת והיא תקינה .אך לאחר מ"ס דקות שאני עובד ברשת בריבוי אתרים המסך פשוט קופא ולא מגיב . איך אפשר לבדוק את תקינות כרטיס המסך בתוכנה שאוכל להבין אותה ברמת משתמש רגיל ולא מומחה אשמח לעזרתכם תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים