עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by urich,

שלום יש לי בעייה במחשב (לא בעכבר ניסתי כבר כמה עכברים לא הם דפוקים) עם לגלת של עכר כאילו כל עכבר לא מזוהה הגלגלת שלו. לא יודע מה הבעייה ניסתי דרייברים שונים ולא עזר . אפילו לחיצה על הגלגלת לautoscroll לא עובדת בבקשה הבעייה הורסת לי את החיים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by jackhammer,

סורי על הנושא הלא ממש מפורט אבל אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה המוזרה הזאת. בגלל זה אי גם יודע איך לחפש את זה בגוגל שאני פותח את הגוגל כרום הוא לא עולה על כל המסך אני מצרף תמונה כי אני לא יודע איך עוד להסביר את זה מישהו יודע ממה זה קורה ?? אני מודה לראש לעוזרים כי אני לא סובל את הIE

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ccc,

שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מצטער על הכותרת אבל לא מצאתי שום דבר אחר. ברבע שעה (בערך) הראשונה הוא עובד בסדר יחסית, אחר כך הוא מאט ואחרי 45 דקות זה כבר בלתי נסבל (לוחצים על כפתור ולוקח כמה שניות עד שהוא נלחץ) ואני צריך לאתחל אותו. זו לא בעיה בזכרון כי יש לי תוכנה שמראה לי כמה זכרון פנוי יש לי ובדרך כלל כשרוב התוכנות סגורות יש לי בין 90 ל100 מגבייטים פנויים. עם התוכנה הזאת אפשר לאחות את הזכרון ו"להחזיר" אותו אם תוכנות שנסגרו עדיין משאירות אחריהן "עקבות", כך שכמעט תמיד אני יכול לסגור כמה תוכנות ולהחזיר את הזכרון שלי לטווחו הרצוי, אך המחשב בקושי משתפר. מה לעשות? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by wbcsi95,

היי, מדובר במחשב נייד מחברת ACER מעבד I3 מערכת הפעלה ווינדוס 7 פרימיום(תקנית- הגיעה עם המחשב) המחשב בין יותר מחמש שנים. אתמול התחילה בעיה שלא קרתה מעולם בעבר, המחשב נתקע במסך העלאת ווינדוס- צירפתי תמונה. הוא תקוע במסך הזה ולא זז ממנו שעות. הדרך היחידה לכבות את המחשב הוא דרך כפתור הכיבוי הפיזי. וגם לאחר מכן הוא חוזר לאותה הודעה . יש למישהו רעיון איך אני יוצא מזה??? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gobits,

יש לי מחשב toshiba satellite ואני מנסה להדליק את המחשב ובהתחלה מופיע המסך הרגיל אבל אחרי זה זה הופך למסך חשוב והמחשב עדיין משמיע רעשים כאילו הוא חושב ולבסוף מסך שחור לחצי שניה וחוזר מהתחלה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, נשרף לחברה שלי רכיב במחשב, הוא לא נראה לי כמו משהו שקשה מאוד להחליף לבד, יש לי קצת ידע בהלחמות (בלאוור ומלחם), אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה לקנות את הרכיב. המחשב הוא DELL INSPIRION N5010 שנקנה לפני 3-4 שנים. אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות, או לפחות תגידו לי מה השם של הרכיב הזה שאני אחפש לבד הנה תמונה של הרכיב:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gimel,

נניח, שמישהו עם לוח GA-K8NF-9, עידכן את הביוס לביוס הכי עדכני באתר של ג'יגהבייט. חבל שהביוס הכי חדש באתר שייך ללוח מדגם אחר (לוח לפנטיום ולא ל-AMD בכלל...). המחשב לא עולה (כמובן). ואין על הלוח ביוס כפול. יש משהו לעשות? אחריות מכסה את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. באופן מוזר מאוד, כל המאווררים שלי התחילו להסתובב בצורה הפוכה - אלה שהוציאו אויר, עכשיו מכניסים, ואלה שהכניסו מוציאים. (3 מכניסים, 2 מוציאים) לא נגעתי בחיבורים ולא עשיתי כלום, ואין לי מושג ממה זה... אם אני הופך את המולקס (מה שלא ניתן לעשות בדלל הפלסטיק) הם מסתובבים כמו שהיו קודם. פשוט נראה כאילו ה + וה - "התהפכו". גיליתי זאת רק היום ,אני מניח שזה ככה לפחות 3 ימים... (פתאום אני מרגיש חום בפנים שלי) הלוח שלי הוא אסוס P5GDC DELUX. נתקלתם בזה? מה עושים? האם זה יכול להזיק להארד דיסקים? איך מנשים את זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בלפטופ החדש שלי (lenovo ideapad 720) יש כרטיס מסך של amd כשניסיתי לשחק במשחקים המחשב התחמם מהר מאוד אפילו שעל הנייר הוא אמור להחזיק את המשחקים (warframe, maplestory אם רלוונטי) אז בדקתי ומסתבר שבמקום להפעיל את הכרטיס מסך הנורמלי הוא מפעיל את הכרטיס שמשולב במעבד על 100% כשאני פותח את המשחקים. ניסיתי לסדר את הבעיה הזאת אבל לא הצלחתי... באותו מחשב (בלי קשר) יש איזה malware שגם האנטי וירוס של וינדוס וגם malwarebytes לא הצליחו לאתר (בדקתי בsafe mod) ואני לא מצליח להסיר אותו בגדול זה פשוט מצמיד לי איזה 4 אתרים שבחיים לא נכנסתי אליהם להיסטוריה בלי אופציה למחוק. כדאי להגיד - הווירוס הזה גם בפלאפון שזה פשוט מוזר בכל מקרה אני אודה לעזרה ואני חדש כאן א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב, רק אתמול קיבלתי את המחשב החדש שרכשתי. במסגרת ניסיונותיי ליצור עבורו גיבוי ראשוני, צרבתי דיסק בוט בעזרת מחשב אחר. כאשר הכנסתי את הדיסק למחשב החדש, נדלק האור הצהוב למשך זמן מסוים, כלומר הכונן ניסה לקרוא את הדיסק, וזהו, שום דבר. המחשב מתייחס לדיסק כאילו שהוא ריק. בדקתי את אותו הדיסק על המחשב השני, ושם הכול בסדר. כדי לוודא שלא מדובר במקרה, בדקתי עוד כמה דיסקים מקוריים שברשותי, ובכולם אותו הדבר- המחשב החדש מתייחס אליהם כדיסקים ריקים, בעוד שהמחשב הישן קורא אותם בלי שום בעיה. האם יתכן שהלך לי הצורב כל כך מהר, או שאולי היה פגום מלכתחילה? האם יש משהו שניתן בכלל לעשות בכדי לבדוק? אם לא, אני שוקל לבטל את כל העסקה של רכישת המחשב... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אם אתם זוכרים לפני שבועיים בערך סיפרתי שכרטיס המסך שלי נשרף, ושאין לי מושג מה לעשות. היום בספונטיניות גמורה, חיברתי אותו סתם לנסות, ופתאום הוא עבד. מהר ניתקתי אותו, שמתי מחדש דבק תרמי, וחיברתי בחזרה את הקירור. השאלה איך לעזאזל שהכרטיס לא עבד קודם, לא אצלי, ולא אצל חבר שלי, אחרי שהוא שכב פה שבועיים פתאום התחיל לעבוד? שמישהו בבקשה יסביר לי, אני פשוט מבולבל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, הפכתי את העולם לנסות לגלות מה הסיבה לכך שלפתע ללא קשר כלשהוא יש תקיעה לכמה שניות שמלווה בצליל קבוע של 2 שניות וריסט פתאומי אני מציג לכם את המציג אירועים של הוינדוס אולי יעזור, האחרון היה ב13:08 אודה לכל עזרה

15. Started by Runny,

שלום לכולכם, אני מרכיב מחשב עם לוח GA-7VA , Athlon XP 1900+ וספק ג'נרי. לצערי המחשב אינו נדלק, ז"א ,אפילו הלדים של הספק לא נדלקים כלל, אין ציפצופים, שום תגובה. הספק עובד, הוא מוציא 5V VSB ובחיבור למחשב אחר עובד כמו סוס. כמו כן המפסק הראשי במחשב תקין, סוגר מעגל ע"פ בדיקה בעזרת רב מודד. הצילו? בתודה מראש רני

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מערכת הפעלה Windows 10, מחשב נייד חדש. מתחברים לרשת אלחוטית וגולשים קצת, פתאום זה מתנתק והאייקון מופיע עם כוכב, כלומר לא מחובר לרשת ולא רואים יותר רשתות אלחוטיות. כיבוי והדלקה של הכרטיס רשת האלחוטי - לא עוזר, עדיין לא רואים את הרשת. רק לאחר ביצוע "אבחון בעיות" שהוא סורק ואז הוא פותר את העניין ומתחבר מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום, במגוון רחב של רשתות ולא ברשת ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס רשת האלחוטי תקול? להסיר ולהתקין את הדרייבר שלו? את ההסרה והתקנה אנסה בכל מקרה, אשמח לשמוע ממישהו שנתקל בתקלה זו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by iyehuda,

לוח GA-7VRXP MX 2 200 64M מסך שטוח PROVEIW 0.25 לאחר כשעה שאני עובד על המחשב לפתע המסך מתחיל לרצד לא ממש קריטי אבל מאד מרגיז מה לדעתכם גורם הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KRS1,

ברשותי סידירום 52 Aopen , במהלך משחקים שאני משחק מהסידי אני מרגיש מדי פעם תקיעות קטנות במשחק עקב טעינה של הסידירום, גם בצריבה מהסידי לדיסק אני רואה שיש תקיעות והצורב "מחכה" לסידירום... מישהו יודע אולי איך לסדר את הבעייה? ביצועי הסידירום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by annat,

שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by No-One,

שלום לכולם. בתוכנת BlueStacks (מי שלא מכיר זה תוכנה שאפשר לעבוד בה עם אפליקציות של אנדרואיד כדמוי סמארטפון על מחשב) כאשר אני מפעיל את התוכנה עולה הודעה שמבקשת לשנוטת הגדרה מסויימת בביוס (אני חושב). לא הצלחתי למצוא הגדרה כזו. לוח gigabyte auros pro 450b זו ההודעה:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GoGo211,

יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי 2 סלוטים של 512 DDR1 הוספתי עוד 1G והוינדווז מזהה רק 1.5 מה הסיבה לכך? יש לי win xp sp3. לוח אמ FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 בPC Wizar הוא כן מראה לי שיש לי 2048

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by huber,

הי חברים. שוקל לרכוש NAS. הבעיה היא שבכבר יש לי 4 דיסקים של 8 טרה ב PC מלאים במידע. אם אעביר אותם לנאס האם: 1. הנאס ידע לקרוא את המידע (הדיסקים עובדים כרגע ב NTFS) ? 2. יהיה אפשר לבצע RAID על הדיסקים המלאים במידע כבר (או שביצוע רייד מוחק את המידע). אם התשובה ל 2 היא לא, מה הפתרון למעט רכישת עוד 4 דיסקים, הכנתם לרייד והעברת המידע לשם (פרוצדורה שתעלה לי אלפי שקלים)?

24. Started by luvan,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Yossi Sourugeon,

שלום, אני לא מצליח ליצור מחיצה של 4TB...הבנתי שצריך להפוך משהו לGPT או MBR..אבל לא כ"כ הבנתי מהמידע שבגוגל מה זה עושה ואיך עושים את זה תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים