עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי בעיה עם המקלדת שלי, שהופיעה לפני כמה ימים משום מקום. תוך שאני מקליד פתאום אין תגובה למקשים (כלומר אף מקש לא משפיע ולא עובד, אך המחשב לא תקוע או משהו - השאר עובד רגיל). כאילו המקלדת פשוט נתקעת. בהתחלה עשיתי ריסט למחשב, וזה פתר, אולם הבעיה הופיעה שוב לאחר כמה דקות. אחרי שהתייאשתי מלעשות ריסטים כל כמה דקות, וראיתי שאין בעיה בחיבורים למחשב, ניסיתי להשתמש במקלדת הוירטואלית של הווינדוס ולראות אם דרכה אני אוכל להקליד. כשלחצי בה על מקשים גיליתי דבר מאוד מוזר - הקלדת תו באמצעותה "משחררת" את המקלדת האמיתית שלי. כלומר כל פעם שהמקלדת נתקעת אני פותח את המקלדת הוירטואלית, מקליד תו והיא משתחררת. הבעיה שזה כבר מציק לי כמה ימים, וקורה לי כל הזמן שבזמן הקלדת נתקעת המקלדת, וא…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by aviz,

פעם ראשונה היום צרבתי דיסק במחשב שלי (מפרט מפורט בצד) וזה צרב נראה לי פי 10 יותר איטי ממה שהייתי צורב במחשב הקודם שלי על אותם דיסקים הנה תמונה להמחשה מנרו: מה הבעיה לפי דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by yhertz,

שלום אני חדש כאן, אך ביצעתי חיפוש בטרם פרסמתי את ההודעה. ברשותי שני כוננים nec dvd rw nd-3540a sony dvd-rom ddu1615 לפני כשבוע עשיתי פירמוט למחשב שלאחריו הצורב (NEC) הפסיק לקרוא דיסקים של DVD והוא קורא רק רגילים של 700 מגה. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כDVD RW אך כאשר אני מכניס אליו דיסק השם משתנה לCD DRIVE והוא מציג כאילו אין שם כלום ומראה 0 מגה. התקנתי נרו וניסיתי לצרוב איתו DVD, זה עבד אבל הוא לא קורא את מה שהוא צורב. הכונן השני לעומתו עובד מצוין וקורא הכל. האם יש פיתרון חוץ מלהשתמש באלימות פיזית ולזרוק אותו מהגג? בתודה מראש, yhertz

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  6. יש לי בעיה עם הצורב... זה לא שהוא לא צורב או משהו... אתמול צרבתי איתו והכל היה טוב ויפה, היום שמתי לב שחסר לי כונן אחד ב MY COMPUTER... חשבתי אולי יש איזה בעיה בכבלים או משהו החלפתי כבלים IDE עם ה סידירום ועדיין הוא לא מזוהה על ידי הווינדוס למרות שהוא מזוהה בתוך ה BIOS יש לי צורב LITE-ON 16\10\40 ו WINDOWS XP SP 1 איך אני פותר את זה אנשים בתודה מראש, גיא.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by kisin,

שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Odedb52,

שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  9. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by Doron404,

אוקיי, תשמעו בעיה מוזרה. אחרי שהוצאתי את כ. הרשת USB שלי וניסיתי להחזיר הוא טוען שאין רשתות בטווח, ניסיתי 2 אחרים שהיו לי (כל אחד מחברה אחרת בפורט USB שונה) ואותה בעיה בדיוק שם! הכרטיס מזוהה ומופיע לי במחשב, אבל לא מוצא אף רשת באיזור! גם אחרי ריסטרט והתקנה מחדש של הדרייבר - אין שינוי * כרטיס WI-FI פנימי אגב, עובד יופי .... למישהו יש רעיון? כיוון? ... משהו?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מחשב חדש בעל מפרט בסיסי (לוח, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך 9500 הארדיסק וצורב), התקנתי Win 7 Pro 64 והכרטיס רשת הפנימי לא מזדהה, בעיה מוכרת בRev2.0 של הלוח הזה. התקנתי את הדרייברים מהדיסק, הכרטיס מזדהה אבל אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסרתי והתקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר - עדיין אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסתכלתי בDevice Manager והכל נראה סבבה. הרצתי Troubleshooter - לא עזר, גם הוא עושה לי שהכבל רשת לא מחובר. העלתי את המחשב מLInux Mint Boot CD והכרטיס רשת מתפקד מצוין. חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. התקנתי על מחיצה נפרדת Snow Leopard 10.6.3 והכרטיס מתפקד מצוין, חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן הורדתי אפליקציה של Realtek שעושה Diagnostics לכרטיסי רשת, היא מצאה ב…

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by Vortex,

בזמן האחרון, בזמן עבודה עם המחשב, אני שומע רעש מבתוך המארז, כאילו ההארדיסק מתכבה (רעש שאני שומע כשאני עושה ריסט), ואז נדלק מחדש. ברגע שהוא מתכבה התמונה קופאת ואז "משתחררת". איך אני מסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by sprite,

אז ככה. הרכבתי מחשב חדש, מלוח אם ABIT NF7 עם Sapphire Radeon 9600XT 256 MB. מה שקורה זה שפתאום, אחרי איזה 40 שניות, המחשב נכבה... אני לא יודע למה זה קורה. הוא פשוט נסגר, ואני צריך לסגור את הסוויץ' בספק ורק אז הוא מוכן להדלק שוב. מה לדעתם הבעיה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by shahar07,

יש ברשותי ווינדוס 8, כפתור ההתחל לא מגיב לי, מה ניתן לעשות ? מצד שני, המסך שלי הוא טאץ' וכאשר אני לוחץ עליו ידנית, בצורה זו, הוא כן מגיב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RGL2006,

קניתי היום כרטיס מסך חדש 1900XT ושאני מפעיל את פיפא 2007 אז בהתחלת המשחק הוא נתקע בכרטי הקודם הכל עבד 6150 מישהו יודע או מכיר פאט"צ או עידכון??? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by dima_ga,

i have a problem with my pci tv card. the model is SINOVIDEO SV1300 but recognized as SAA7130 TV CARD VIDEO CAPTURE. its a cheap one but good enough for me. the problems started about a week ago. when i opened the WINPVR that i watch the tv trought it wasnt showing anything (not the usual black screen but something else like it was stuck with the picture of the background). i tried to reinstall the driver using the disk and it worked. when the problem become again i tried to reinstall the drivers but it said that no device was found. when the windows comes up it founds a new device "multimedia controller" and i install it. when i try to install the winpvr program using…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קניתי כרטיס חדש ככתוב למעלה אני משתמש בו לרינדורים של 3D MAX ובאמצע אחד הרינדורים הכבדים הכרטיס התחיל לצפצף לי מעין צפצוף ארוך ומעצבן כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש הכול היה בסדר ניסיתי לרנדר שוב שוב אותה בעיה החלפתי את הכרטיס באחד חדש לחלוטין מהקופסא ושוב אותה הבעיה רק שהפעם אחרי כמה זמן שהמחשב מצפצף הוא נכבה כאמור זה קורה רק כשאני מאמץ את הכרטיס למישהו יש מושג מה יכול להיות ? ספק? לוח? כרטיס מסך? עומס על המערכת? המחשב שלי הוא AMD 4200 X2 2 GIGA RAM HD 250 DVD 14 USB NVADIA 7900GS PCI EXPRESS ספק HEC 300W

18. הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה זה נורא מוזר לי שהם מבקשים שם רק לבחור סדרה ולא דגם שהרי יש הרבה הבדל בים הדגם הזה לדגם למשל 8500 או 88GTS אז למה בדיוק באתר שלהם זה לא מחולק לפי דגמים אלא רק לפי סדרות? מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? ניסיתי האמת גם לסרוק וירוסים וספיי…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by taI,

בעיה שהתחילה לפני כיומיים וחשוב לציין כי היא התחילה בפתאומיות(בלי התקנה של תוכנה\דרייבר כלשהו, הוספתי הארדיסק חדש אבל זה לא אמור להשפיע...). הבעיה היא שפתאום הכרטיס קול לא מוציא סאונד, עכשיו לכל אלה שיציעו לי לבדוק את הווליום של הסאונד כבר בדקתי 1000 פעם וזו לא הבעיה, צירפתי גם תמונה שתראו שהתוכנות מוציאות סאונד ובכל זאת לא שומעים כלום.. ניסיתי להחליף רמקולים, להתקין את הדרייברים מחדש כלום לא הולך :'( חשוב לציין שהמחשב גם לא מציג שגיאה כלשהי והוא מזהה את הכ.קול כרגיל ולא רושם שהוא תקול או משהו מקווה שמישהו נתקל בבעיה כזו... ??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Stealth,

שלום נתקלתי בבעיה מעצבנת בלוח p4p800 שכאשר בביוס הusb מכוון לHiSpeed , כלומר 480mbps הxp לא מרגיש אותו בכלל , כאילו הוא לא קיים, וכאשר בביוס אני משנה למצב Fullspeed שזה 12mbps אז הכל טוב רק שההתקן לא זז (במקרה הזה צורב חיצוני usb2 במהירות 48) אני מחזיר לhispeed בביוס ועוד פעם נעלם ההתקן עוד תופעה מוזרה במצב hispeed שעכברים והתקנים אחרים מזוהים רק כאשר אני מחבר את ההתקן לפני שווינדוס עולה, אם אני בווינדוס ומוציא את העכבר ואז מנסה להחזיר שוב פעם אין קליטה אני רוצה לציין שראיתי את הבעיה הזאת בכל הp4p800 , למישהו יש ניסיון עם זה? אולי התקנת sp1 של xp? אולי עדכון ביוס? *עריכה* : הווינדוס המותקן הוא xp home edition

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by iveco,

למה כל הזמן מערכת ההפעלה רצה ל PAGE FILE למרות שיש מלאה זיכרון בקושי 20% תפוס , " מאוחסן במטמון " הגיע ל 32GB משהו הזוי , אולי לבטל את ה PAGE FILE ? למה ה PF בנפח של 5 גיגה ? מחקתי את מאוחסן במטמון עם תוכנה RamMap אבל זה מעצבן .

22. Started by Royi Deryi,

שלום לכולם, מקווה שאצליח להסביר את התופעה בצורה הטובה ביותר, על מנת לקבל את העזרה הרצויה. תיאור הבעיה: יש לי מחשב נייד מסוג Asus zenbook pro 13 duo, המחשב נייד מחובר בכבל TYPE C תצוגה, דרך תחנת עגינה מובנת בתוך שולחן של cougar e-mars electrical desk, ע"י כבל HDMI למסך Samsung Odyssey G7 32". עד לא מזמן שהייתי מדליק את המחשב מחדש, התצוגה הייתה אוטומטית רק במסך הגדול המחובר, לאחר שהגדרתי בווינדוס שיעלה דרך מסך 2 בלבד. פתאום, לא יודע מה קרה, המחשב נדלק מחדש אבל התצוגה היא רק במסך של המחשב, על מנת שזה יעבור למסך של Samsung אני צריך להוציא את הTYPE C ולהחזיר אותו, ואז זה תקין. השאלה שלי, האם זה עניין של הגדרה? איך אני יכול שוב פעם להגיע למצב …

23. Started by xTz,

היי זאת בעיה מהעבודה. מישהו התלונן על מסך שלא עובד. באתי למסך ראיתי תצוגה שחורה (יעני כאילו כבוי) אבל הנורית הייתה כחולה ולא צהובה (יענו לא standby אלא כמו במצב רגיל). לחצתי על כפתור הכיבוי. מיד אחר כך שוב לחצתי להדליק. הפלא ופלא! המסך עובד..אך לא להרבה זמן!! אחרי כמה דקות או פעולה שעושים במחשב (אפילו לחיצת ctrl+alt+del) המסך שוב חוזר לאותו מצב..שוב צריך ללחוץ כיבוי והדלקה וזה מסתדר. נסיתי לשחק עם התדר והרזולוציה אבל זה לא ממש עזר.. מה שעשיתי זה לקחת ממחשב אחר מסך עם אותו דגם ולהחליף ביניהם, לראות אם הבעיה היא במסך או במחשב. אחרי שעשיתי את זה..שני המסכים עבדו בצורה תקינה!! שניהם מאותו דגם אני מזכיר שוב יש למישהו הסבר לזה? אולי למישהו קרה משהו דומה בסגנון? תודה!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by most,

בזמן POST מיד לאחר הדלקת המחשב שלוש הנורות של המקלדת מהבהבות במהירות וללא הפסקה יש גם בעיה עתיקה של הביוס שאינו שומר הגדרות (שומר כל עוד מחובר לחשמל - וכן...החלפתי סוללת ביוס לחדשה) גם כשהווינדוס עולה (לפני שניתקתי מהחשמל, אח"כ עולה עד למצב שמודיע לי כי ההגדרות אינם מתאימות ואז לא ניתן להמשיך בגלל המקלדת) לא ניתן להשתמש במקלדת עם מקלדת USB אין בעיה מה דעתכם??

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  25. בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.