עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dandul3,

שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by PJ,

אהלן , אתמול , חזרתי מותש מהבית חולים , הלכתי לישון , ואחרי איזה שעה אני פתאום שומע רעש מוזר , אני לא בדיוק יכול להגדיר אותו , אבל זה היה מעין בום חשמלי כזה . לא יחסתי לזה כל חשיבות , אבל אחר כך , ניסיתי להדליק את המחשב אבל פשוט לא הצלחתי , הוא פשוט לא נדלק. מה לדעתכם יכל לקרות , ואיזה רכיב הוא הדפוק? יכול להיות שאם הספק נשרף , הוא שרף יחד איתו את הלוח אם? (המחשב היה מכובה כאשר זה קרה). תודה. עריכה : עוד קצת אינפורמציה : המערכת: AMD 3000+ (עם היטסטיק מקורי) Twinmoss 1024MB DDR 3200 GigaByte GeForce 6600GT GigaByte K8NF9 מארז מסדרת 6A עם ספק HEC 300 לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי המחשב בכלל לא נדלק , זה לא שהוא נדלק ופשוט אין תמונה , אין פשוט זרימת חשמל.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by oFRiZ,

אז ככה.. אתמול ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק כזה והיה אור אבל הוא לא עשה את הצליל שהוא עושה בדר"כ כשפותחים אותו.. וגם המסך לא נדלק.. והיום הוא כבר בכלל לא הגיב כשלחצתי על כפתור ההדלקה.. שום תגובה. אפילו הספק לא נדלק.. חשבתי שאולי הלך הספק כיוון שבזמן האחרון המחשב היה נכבה לא מעט וגם היה עושה רעשים מאוד מוזרים של התאמצות אז חשבתי שהספק כבר עשה את שלו וקניתי אחד חדש (Corasir CX 500W), חיברתי אותו ועדיין המחשב לא נדלק בכלל.. למרות שזאת הייתה הפעם הראשונה שחיברתי אבל עדיין גם אם התבלבלתי בין הכבלים של הכוננים, עדיין זה לא אמור להפריע לו להידלק כי הוא מחובר ללוח אם.. ובקיצור, אחרי כל זה.. מה נראה לכם שנשאר? מה האופציות בעצם ומה יכול ללכת במצב כזה? אולי סימני החיים האחרוני…

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  4. היה לי עד לפני 10 דקות X800GTO [מחקתי בעזרת driver cleener את הדרייברים שלו הוצאתי את הכרטיס ושמתי במקומו את X800GTO2 פתחתי את המחשב וזה רושם בDOS You Have not connected the power cablr yo your video card please refer to the "getting started Guide" for prper hardware installation זה במחשב החדש אני כרגע על המחשב הישן זה די דחוף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by vstots,

שלום רב, מדובר בלוח אם Intel DH67CL עם בקר RAID מובנה. קינפגתי שני דיסקים של 1 טרה כ"א ל-RAID 1 (מירור), והתקנתי עליהם Windows 7 Pro 64bit, עד כאן הכל טוב ויפה. הורדתי עדכון BIOS (שם BLH6710H.86A, גירסה 0125), ועדכנתי. הוא איפס את הגדרות ה-BIOS, לכן נכנסתי להגדרות וקינפגתי את בקר ה-SATA למצב RAID. מכאן ואילך, הווינדוס לא עלה: בתחילת העלייה (מיד כשמופיעים החלונות הצבעוניים) מסך כחול ואחריו ריסטארט, וחוזר חלילה. בהגדרות ה-RAID (לחיצה על Ctrl+I) הכל נראה תקין, המערך מסומן כ-Bootable והכל. אפילו ניסיון להתקין מחדש ווינדוס 7 נתקל בקשיים, כאשר ההתקנה טוענת שהמחיצות על דיסק ה-RAID אינן Bootable, ולכן לא ניתן להתקין עליהן ווינדוס. ה"פתרון" היחיד שמצאתי היה למחוק את מערך ה-RAID, ל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by EasyPooper,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10. בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות.... לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by orrans,

היי קניתי מחשב חדש רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות איתו סטרים בצורה חלקה במחשב הישן שהיה גם ממש חזק משום מה היה לי הרבה FPS DROPS כל פעם שהסטרמתי ואני מתכוון שזה ירד ביותר מחצי מהירות האינטרנט שלי זה 40 מגה (בבדיקות מראה 60) עם מסלול גיימינג העלאה בין 1 ל3 לא זוכר בדיוק תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by vAnN,

תראו תAUX ותראו ל-GPU הAUX יושב על ממוצע 97~99 איך אני פאקינג מתקן את זה? (כן עשיתי עם שואב אבק והכל בלאט..) וכן!! המאוורר עובד!! מה שנגרם מיזה - המחשב מתחיל לעבוד לאט לאחר ככמה דקות לאחר זמן ההלדקה כשאתה עושה ריסטרט הוא נכבה, וכשאתה מנסה להדליק צריך לחכות 5 דקות עד שיידלק .. WTF למי יש הצעות!?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  9. שלום לכם יש לי בעיה במחשב: 1. אני מדליק את המחשב... הוא מתחיל לעלות ואז מבקש ללחוץ F1 כתוב ככה PRESS F1 TO CONTINUE אחרי שאני לוחץ זה כותב CHECKING NVRAM ואז מתחיל לעלות 2.אחרי הפעם הראשונה שהוא עלה בדרך כלל הוא קופא.... סתם קופא ואי אפשר לעשות כלום אחרי ריסטרט הוא בדרך כלל לא עולה 3.אני מאתחל את המחשב דרך הכפתור על המארז (כי אי אפשר אחרת) ואז מגיעה הבעיה השלישית המחשב נדלק מריץ את כל המאווררים על ממש חזק ומהר כל הנורות דולקות אבל הוא לא מעלה את עצמו, המסך נשאר כבוי והמחשב מבי צפצופים איזה 4-5 צפצופים מוזרים כמו שיש בדרך כלל מתי שמפעילים את המחשב ניסיתי הכל: פורמט הוספתי לא מזמן עוד 2 גיגה זיכרון אז בדקתי אם זה בגלל זה אבל זה לא בגלל זה דרייברים הכל בסדר איתם ניקוי אבק.…

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  11. יש לי בעיה מתמשכת שהשעון במחשב מתאפס ל- 00:00 ולתאריך ל- 1.1.2004 אחרי כיבוי המשחב והדלקה למחרת. הרצתי תוכנית אנט יוירוס שמצא משהו והצליחה לנקותו, אבל למחרת שוב הבעיה חזרה. האם זאת יכולה להיות סוללה או וירוס? תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. מה קרה פה ? זה קרה אחרי שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך ATI Radeon 9600 לפני עדכון דרייבר, לא קרה לי כזה.. אז מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  13. שלום , לצערי אני משחק בCSS עם 40 FPS כאשר ההגדות על HIGH וAA על X4 ואין לי מושג למה זה קורה מכיוון שבמשחקים אחרים למשל FEAR אני משחק על הגדרות HIGH בכרטיס מסך ובמחשב כולל AA של X4 והFPS שלי הוא 100 הנה מפרט המחשב שלי מעבד - INTEL 3.00 Ghz זכרון - 1 GB RAM כרטיס מסך -EVGA GEFORCE 7800GS CO חח זה כל הנתונים שאני יודע... אם תמצאו את הסיבה האפשרית אני מודה לכם

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  14. היום בבוקר כונן D אינו נגיש יותר ...בכונן זה נמצא הרבה מידע ואני רוצה לעשות ככל האפשר כדי לשחזרו. כאשר מנסים לסייר בתוך הכונן מקבלים הודעה שאינו מפורמט והצעה לפרמט אותו... ובמנהל ההתקנים הוא תקין לחלוטין מה ניתן לעשות כדי לשחזר את המידע ?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  15. היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by No-One,

שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה

17. Started by ofeky1,

אז ככה: הספק כוח תקין בוודאות והלוח אם גם כי הוא בן חצי שנה היו למחשב את אותה הבעיה שחיברתי את הלוח אם וזה הסתדר שאני לוחץעל כפתור ההפעלה המחשב נדלק לפחות משניה ונכבה יכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה??? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום , לפני כמה ימים התקנתי בבילון 10 וכדי להתקין אותו הייתי חייב להתקין את ה-TOOLBAR buenosearch שלהם . בקיצור הוא השתלט לי על כל הדפדפנים אני לא מצליח למחוק אותו כל פעם שאני פתוח טאב חדש הוא קופץ. מחקתי את הבבילון זה לא עוזר . השתמשתי ב-adwcleaner וב-Malwarebytes Anti-Malware ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהתקין מחדש . ניסיתי לחפש קבצים שלו במחשב מחקתי אותם ועדיין הוא נשאר אין לי עוד רעיונות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם.. יש לי מחשב יחסית חדש וטוב... אבל יש לי בעיה איתו כבר זמן ממושך!! כל פעם שאני משחק איזה משחק "כבד" כמו למשל COH או C&C3 פתאום אחרי זמן מה, בין 15-60 דקות של משחק רצוף המחשב פתאום נתקע!! נתקע לגמרי !! מהרמקולים יש ציפצוף של קול גבוה כזה ורועד.. או משהו כזה! והמחשב ממש נהיה לבנה!! המקלדת והעכבר לא מגיבים, על המסך יש חצאי תמונות רועדות וקבעות (התמונה לא משתנה!).. ורק RESET יכול להציל אותו!! ד"א בדקתי טמפ' הכל נורמלי, כל הדרייברים מעודכנים FIX! אני לא יודע ממה זה נובע!! אשמח לקבל עזרה בדחיפות..! יש לי וויסטה אבל הבעיה היית גם כאשר היה לי XP.. זה המפרט פחות או יותר: E6600 X1900XT 2GB ram .... תודה!

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by gizunt,

התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kashi,

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון ויותר שתוכלו לעזור לי... אני בתקופה האחרונה מקבל הרבה מסכים כחולים, המחשב פשוט קורס. אני אל יודע אם כל הודעה זה אותו דבר אבל פעם אחת רשמתי מה שהיה כתוב בה: "בעיה התגלתה ווינדוס החליט לכבות את המחשב כדי למנוע פגיעות נוספות למחשב תבדוק שאם התקנת חומרה חדשה היא מותקנת כראוי technical info: stop: 0x00000050 (0xc159pf1c, 0x00000000, 0x804e70d5, 0x00000000) <=========(זה לא תמיד אותה שורה) גם היה רשום DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים מופיע גם קובץ בסוף ההודעה nv4_disp.dll או win32k.sys או alcxwdm.sys לפעמים זה קורה שאני באמצע משחק או רואה קטע וידאו, לפעמים ישר שהמחשב עולה או שאני לא עושה שום דבר מיוחד... אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד! ת…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  22. המחשב שלי מחליט פעם בכמה זמן להשתגע לחשוב שהוא אמבולנס.. פתאם ללא כל סיבה הוא מתחיל להשמיע קולות מספיקר הפנימי של מחשב. אין לי מושג מזה בדקתי טמפ' הכל תקין אחרי כיבוי או בזמן הכיבוי הקולות מפסיקים, יש למישהו רעיונות? מצורף קובץ שהקלטתי עם רשמקול (אולי מישהו יזהה) סוף שבוע טוב וחג שמח, טל עריכה: מצרף log של hijackthis עריכה נוספת: הוסר ה log כי הבנתי שכאן מתעסקים רק עם חומרה וחבל על עומס בהודעה כמו כן הוא נבדק ונמצא נקי ע"י ברק דהן בפורום תוכנה אם יהיה צורך אני אעלה מחדש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by EladBr,

פתחתי את המחשב היום בבוקר ואני בא למחשב אחרי איזה 3 דקות שפתחתי אותו כי צחצחתי שיניים ואז חשכו עיניי ראיתי מסך כחול שאומר את הדבר הבא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה???? בתודה מראש אלעד

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by ShadowFlame,

יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.