תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

מדובר בעדכון בטא, לא נראה שעומד לצאת משהו רשמי. מדיווחים ברשת, חלק משבחים ולחלק יש בעיות... מה אתם אומרים? כאן ניתן לראות כיצד משדרגים מגרסה F12 האחרונה לגרסת UEFI.
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
- 

- 7 תגובות
 - 869 צפיות

- 

- 

היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …
- 

- 5 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

יש לי לוח ישן אם הגבלה לעד 128 לסלוט אחד (ישנם 3), האם אוכל להתקין עליו סטיק של 256 בסלוט אחד במקום שניים ובנוסף סטיק של 128? ניסיתי להתקין עליו 256 ולא היו שום בעיות פרט לכך שהוא גילה 131 אבל המערכת עלתה ללא בעיות.תודה
- 

- 4 תגובות
 - 749 צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???
- 

- 0 תגובות
 - 826 צפיות

- 

- 

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש gtx 780 ויש לי איתו בעייה ספציפית במשחק אחד בבאטלפילד 3 אחרי כמה משחקים אני מתחיל לראות כל מיני טקסורות מוזרות בצבע סגול במשחק ואז מחקתי והתקנתי אותו מחדש ועדיין אותה הבעייה. אשמח לעזרתכם
- 

- 8 תגובות
 - 827 צפיות

- 

- 

(שאלה בשביל חבר): קניתי כרטיס מסך חדש radeon 2900xt אחרי שאני מחבר אותו למארז ומדליק ת'מחשב, המאוורר שלו עושה רעש חזק - והמסך פשוט לא נדלק... המחשב עושה צליל כזהשהוא לא מקבל ת'כרטיס יש לי עליו 2 חיבורים, וב1900xt שהיה לי יש רק חיבור אחד (הימני בתמונה). צריך לחבר משהו לשמאלי?-או מה הבעיה?:{ http://www.pictor.co.il/lils22/144527/7253926.jpg לוח האם GYGABITE GA-965P DS4 LGA775 ספק ENEMARX LIBERTY 500W ועוד שאלה: האם הכרטיס1900XT יעבוד טוב עם לוח אם ASUS A8N-VM CSM S-939 וספק HEC Compucase CI-6A21 400W
- 

- 3 תגובות
 - 589 צפיות

- 

- 

עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?
- 

- 6 תגובות
 - 644 צפיות

- 

- 

אני משתמש בוינדוס XP ומותקן עליו אינטרנט אקספלורר 8. לאחרונה המחשב החל להיתקע וגיליתי שזה בגלל תהליך שנקרא iexplorer.exe לפי מה שראיתי זה וירוס שמתלבש על אקספולרר וככה חודר למחשב ופועל בלי ששמים לב. הוא אמור להיות מסוכן מאוד ולגנוב מידע וסיסמאות וכו'. אי אפשר למחוק את אקספורר מהמחשב בגלל שבXP עם Service Pack 3 אי אפשר למחוק אקספורר 8. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ולמחוק את הוירוס הזה. אני לא רוצה שזה יהרוס לי את המחשב ולא מצאתי פיתרון. השתמשתי באנטי וירוס של avira antivirus לבדוק אם זה מוצא את זה אבל זה לא הצליח. וגם הרצתי בדיקה של advance system care כדי לבדוק אולי הוא יפתור את זה אבל הוא לא. יש למישהו רעיון?
- 

- 19 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדוס על המחשב ללא הצלחה, קראתי את כל הדברים האפשריים ניסיתי הכל אבל עדיין במבוי סתום.. אני במסך של הכוננים באמצע תהליך ההתקנה ורשום לי כונן 0 שטח שלא הוקצה ועוד כונן שאני יצרתי בשביל ההתקנה של הווינדוס (כונן 0 מחיצה 1) בשניהם אי אפשר להתקין.. אני כבר אחרי כל האיפוסים אתחולים בדיקות בביוס שהכל תקין ואין לא מצליח. יש פה מישהו שיכול לעזור ??
- 

- 36 תגובות
 - 12k צפיות

- 

- 

יש לי משחק ששיחקתי בו עד לפני בערך 3 שבועות וכנראה שנגעתי באחד ההגדרות ומציין לי שהדרישות מערכת של המשחק הם : מגע משולב . מצ"ב תמונה להמחשה . אודה על עזרה לפתרון הבעיה. 2018-11-25 (1)
- 

- 0 תגובות
 - 873 צפיות

- 

- 

קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…
- 

- 1 תגובה
 - 669 צפיות

- 

- 

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :
- 

- 29 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

הי חברים, יש לי בעיה במקלדת של הלפטופ (dell inspiron) היא השתגעה ומגיבה בלי הקשר, לדוג' בהתחלת חיפוש או הקלדה היא סוגרת חלוניות ופותחת אחרות, או סתם לא מגיבה. הצלחתי איכשהו להתקמבן וכן להקיש את הסיסמה (כשהתחלתי בתהליך שחזור) ואז כן הגיבה כמו שצריך, כך שאין באמת בעיה במקשים אלא משהו טכני שהשתבש. אז מה ניסיתי: כמובן ריסטרט, התקנת עדכונים, לבדוק את ההגדרות (עד כמה שאני מבינה) ונאדה - הבעיה עדיין קיימת. ניסיתי לחבר מקלדת אלחוטית (שפועלת מצויין במחשב אחר) ושוב לא מגיב, פותח וסוגר חלונות לא קשורים. ניסיתי לבדוק במקלדת מקשים על המסך, הCTRL היה כביכול לחוץ, אבל גם כשבטלתי אותו, הלחצנים עושים רעש כאילו אני מקלידה אך בפועל שוב לא מגיב וסתם פותח חלוניות לא קשורות כשאני מנסה לה…
- 

- 6 תגובות
 - 4.4k צפיות

- 

- 

הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..
- 

- 2 תגובות
 - 535 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
 - 529 צפיות

- 

- 

שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש,ואתמול באו להתקין לי ממיר למחשב. דגם מסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 5MS 1:20000 דגם כרטיס TV- GigaByte GT-6000 ANALOG TV CARD עכשיו אני לא יודע איך מעבירים את המחשב למצב TV (עם תוכנה או עם כפתור מסוים) בבקשה תעזרו לי ערן
- 

- 0 תגובות
 - 558 צפיות

- 

- 

בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון
- 

- 1 תגובה
 - 603 צפיות

- 

- 

עדכנתי ביוס בפעם הראשונה במחשב הזה הכול עובד אבל לאט מאוד וגם דיסק שהוא זיהה לפני העידכון הוא מזהה לא נכון
- 

- 10 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

הורדתי סרט הוליוודי דובר אנגלית שנעשה עליו דיבוב בשפה אחרת. האנגלית נשמעת ברקע בקושי רב. האם יש תוכנה שמאפשרת למחוק את הדיבוב ולהישאר עם האודיו המקורי ? תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 593 צפיות

- 

- 

אהלן קניתי מחשב נייד חדש של אסוס Zenbook UX31LA לנייד יש רק יציאות מסוג USB3 אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 שיש לי על disk on key יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות BOOT מה-Disk On key? תודה
- 

- 8 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …
- 

- 10 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

הייתי בWORD במחשב של אימא שלי ופתאום המחשב קפא... לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהוא נכבה ואז הדלקתי שוב, כשהדלקתי שוב המחשב עובד אבל כאילו המסך לא קולט את המחשב וכותב לי no signal הוצאתי את החיבור לחשמל ולמחשב וחיברתי מחדש ולא עזר.. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב שלי(שהוא ישן יותר ועגלה אגב) והמסך עבד וקלט את המחשב מה עושים? אני שומע את המחשב עובד אבל המסך לא מראה אותו... תודה מראש
- 

- 4 תגובות
 - 938 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...
- 

- 2 תגובות
 - 851 צפיות

- 

- 

יש את האתר הזה שבו מכניסים טקטס, לוחצים SHOW והוא מראה את הטקט בכל מיני גופנים ומה שנשאר לעשות זה רק להעתיק אבל הבעיה היא שזה לא עובד עם עברית. מישהו מכיר דרך אחרת ?
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

-