עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dovk,

שלום כונן מחשב COSMOS מגדל+ לוח אם GA-X99P –SLI +ספק כוח 10000W מחשב שעבד בצורה תקינה, בימים האחרונים אני חווה בעיה, כשאני מכבה את המחשב בסופו שלו יום, ובבוקר אני מנסה להדליק אותו, עם לחצן ההפעלה המחשב לא נדלק, פעם אחר פעם, אבל כשאני מוציא את כבל החשמל משקע הספק ואני מחזיר אז מדי פעם המחשב נדלק , פעולות עם ידע נרחב במחשבים בבדיקה ספק כוח נבדק חיצוני עי ביצוע קצר בנקודת לבדיקה המאווררים פעלו, וכמו כן לוח ההדלקה(LED נדלקו)בבדיקה ארוכה מספר פעמים= לעניות דעתי הספק תקין... לעניות דעתכם היכן הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DrElisx12,

שלום אני קיבלתי מחשב חדש מאווד טוב ואז שבא לי להוריד משחק נגיד או עושה שרת באיזה משהו אז חייב JAVA ואז הוא כותב לי Java crush או java error מישהו יודע לטפל בבעיה אני ממש רוצה כבר לעשות את השרת תודה !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Or_s,

יש לי בעיה בצורב שהוא הפסיק לזהות דיסקים של 900 מגה הוא מזהה אותם כ- 702 מגה ניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר של נרו וזה לא עזר מה אני אמור לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Guy950,

קודם כל אני אציין שלא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום אודיו וקולנוע או כאן, אם זה פחות מתאים לכאן אז אשמח אם יעבירו לשם. אתן קצת מידע מקדים לגביי - אני חירש עם מכשיר שמיעה ומעבד שמיעה, אני לא מקשיב למוזיקה ואודיו דרך רמקולים אלא דרך סטרימר ייעודי למכשירי שמיעה שמחובר למחשב דרך כבל AUX. האודיו אצלי מופק דרך המכשירי שמיעה, למרות שאיכות האודיו כן מושפעת מרעשים, איכות הקבצים והגדרות אודיו במחשב. כמו אוזניות. במחשב הקודם שלי כל חיבורי האודיו נשחקו ונהרסו, לכן הייתי מחבר את הסטרימר ליציאת אודיו במסך. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ולכן התחלתי להשתמש ביציאת אודיו בחיבור האחורי והתחלתי להבחין שהאודיו ממש השתנה לעומת המחשב הקודם - לרעה. אני מרגיש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. הרחבת מחיצה c לא מצליח להרחיב למרות פינוי מחיצה D ריקה לחלוטין. בניהול דיסקים אני לוחץ ימין על מחיצה C אך סימון הרחבת מחיצה עמום או אינו פעיל , מה עלי לעשות ? תודה.

6. Started by liav12,

תשמעו- לאחרונה יש לי בעיה ממש רצינית במסך... כשאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה והמסך נדלק בלי בעיות...אבל אחרי נגיד 5 דקות אם אני עושה ריסט או מפעיל מחדש ת'מחשב לא משנה באיזה וינדוס היתי- המסך מהבהב פעמיים בצבע ירוק ואחר כך בצבע כתום ולא נדלק...ככה אני צריך לריב עם המחשב בערך איזה 5 דקות או אפילו 10 רק שידלק המסך המזדרגג הזה...זה לא הכבל של החשמל.. כי החלפתי ואותו הבעיה...אולי זה הכרטיס מסך.. או החיבור של המוניטור עצמו..בכל זאת אין לי מושג ואני צריך עזרה דחוף... תודה!...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by aviatawil,

שלום, החלפתי מאורר למעבד וכשהפעלתי את המחשב מחדש הופיע לי השגיאה הבאה: Fatal error: failed to locate necessary table(s) to make adjustments. Press any key to continue booting לא נראה לי אבל האם זה קשור למאורר? מה הפתרון? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חבר שלי הביא לי מחשב תקוע כמעת לגמריי !! בקיצור המאווררים לא עבדו בכלל !! אז החלפתי לו אותם !!! פלוס העירכת קירור !! והכל עבד סבבה !!! עכשיו המעבד עבד בלי מאוור משהו כמו חצי שנה על משהו כמו בין 50 - 60 מעלות חום או יותר !! ( מדובר על מעבד Celeron 700 Mhz ) סבבה אז סדרתי לו הכל ואז עשיתי פורמט והתקנתי WIN 98 !! SE בקיצור הכל היה סבבה !! ואז סגרתי את המחשב !!! באתי שעה אחרי הפעלתי מחדש !!! ומאז יש לי ציפצופים כל פעם שאני מנסה לדליק את המחשב !! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף ארבעה פעמים !!פעם אחת ארוך ועוד שלוש קצרים !!!! נורה משונה לי !!! ( אני יודע שמחשב מצפצף מתי שחסר זיכרון פנימי או שהוא לא תקין !) ! הכל מחובר למחשב הכרטיסי זיכרון מסך הכל !!!! לא התשנה כלום מא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אשמח לעזרתכם בשאלה קצרצרה. לפני יומים שדרגתי את הלוח,מעבד,זכרונות,כ.מ ומאז בכל הפעלה של המחשב או ריסוט הרמקולים (5.1 קרייטיב) נותנים בום חזק כמו בזמן שמחברים אותם ללוח מאחורה. בלוח הקודם לא הייתה הבעיה הזו, שמעתי שזה עלול גם לשרוף את הרמקולים. מכירים את התופעה? יש דרך לבטל את הדבר הזה? הבעיה היא בלוח? בספק? פרטים- 550V 4690K Z97-K ASUS 280 ספייר תודה לכם!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב לביצועים נמוכים במיוחד של המחשב במשחקים של fps ובקריסות של המחשב. כאשר קריסה מתרחשת המסך מציג no signal והמחשב נשאר פועל עם סאונד, לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך , בדקתי אותו עם התוכנה occt והבדיקה מקריסה את המחשב בדרך שאמרתי. בנוסף לבעיה הזאת הטמפרטורה של המעבד גבוהה מהרגיל , מגיעה ל 70 מעלות בשימוש פשוט בגוגל ול 100 מעלות בעת משחק פשוט. מה ניסיתי: עדכון דרייבר של כ.מסך / שימוש בגרסא יישנה יותר של דרייבר. ניקוי אבק מהמחשב - להוריד טמפ. המפרט שלי: הציעו לי משחה טרמית למעבד , אבל עדיין אני צריך עזרה בקריסה של הכרטיס מסך בבקשה

12. שלום חברס' עשיתי היום עדכון ביוס למחשב שלי יש לי לוח של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965SS/index.htm את עדכון עשיתי בעזרת קובץ EXE זה העדכון השני שאני עושה, אחד עשיתי לפני חצי שנה. בקיצור מחובר ללוח כרטיס מסך 7600GT באוברקלוק ועכשיו אחרי שהפעלתי את קובץ העדכון של הביוס הוא עושה הפעלה מחדש ואז אמור להתקין את העדכון... אבל זה לא קרה, ואחרי הפעלה מחדש המחשב לא עולה ואפילו לא התצוגה של הביוס, המסך ממשיך להבהב ולא מוצא אות שידור. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח ועדיין לא עולה, ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת ה CMOS ועדיין לא עולה... אני מיואש ולא יודע מה לעשות... למישהו יש פיתרון בשבילי? בבקשה אנשים, מה לעשות?? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by TNT,

השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Guest Hw,

אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nati88,

יש לי מחשב מיני פיסי של אסוס עם חיבורי HDMI וDP ומסך סמסונג עם חיבורי VGA וDVI יש לי שני כבלים: HDMI TO DVI DP TO DVI ניסיתי את שני הכבלים, ואף אחד מהם לא עובד. יש משהו נוסף שצריך לעשות? מה יכול להיות הפתרון?

16. באתי למחשב, הדלקתי אותו ואז הוא נתן לי הודעה כזאת : reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device המחשב לא עבר שום דבר מיוחד לפני שכיביתי את המחשב, פשוט הדלקתי אותו וזה נותן את ההודעה הזאת. אני יכול להיכנס לביוס לפני שזה קורה. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק, אותה הודעה, ניתקתי את הפלופי אותו דבר... מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Andrey123,

שלום, לפני חצי שנה פחות או יותר קניתי מחשב חדש, מפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk מאז שיחקתי בהרבה משחקים חדשים שיצאו וכולם רצו מעולה הורדתי היום את הwatch dogs החדש והמשחק מקרטע, פשוט רץ לאט ועם תקיעות, אפילו כשאני בהגדרות על HIGH ולא על אולטרה. יש הצעות מה הבעיה פה? מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג logitech x-530. אני לא יכול לשמוע מהם שום צליל, וגם כפתור ההדלקה שברמקול אינו דולק כשלוחצים עליו. לעומת זאת אני יכול לשמוע סאונד מיציאת האוזניות שברמקולים. במנהל ההתקנים תחת "בקרי קול ווידאו ומשחק" אני רואה 3 דברים AMD High Definition Audio Device AMD High Definition Audio Device התקן High Definition Audio מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kobmor52m,

יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET "beginninf demp of physical memory. physical memory demp complete" זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכל ואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רב תעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה שבועות, המחשב החל לקפוא במהלך סרטים, הייתי רואה סרטים בכיף ופתאום עכשיו הוא קופא . לא ניתן אפילו להגיע למנהל המשימות אלא רק לעשות ריסט. לפני כמה ימים בנוסף לבעיית הסרטים נוספה גם תקיעות בהרצת משחקים (כמה פעמים בטעינה של Counter-Strike Source זה המשחק היחידי שיש לי על המחשב כרגע) הורדתי rthdribl מהנעוץ ובטעינה הוא נתקע. אני ינסה עוד כמה תוכנות משם.... אם למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? אני כבר מיואש לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Palamida,

שלום. רכשתי היום מעבד Intel 2 core duo e4600 למערכת יחסית מיושנת שברשותי. הוא מחליף מעבד אינטל פנטיום די 2.8. לפני שקניתי וידאתי באתר של ג'יגה בייט שהלוח שברשותי תומך בקונרו - Gigabyte ga-81945gzmre-rh הלוח הנ"ל תומך עד 800 FSB והיות שהE4600 הוא 800 וויתרתי על לשדרג לוח אם ולקנות E6xxx שהם כידוע 1333FSB. כשהרצתי CPU-Z גיליתי להפתעתי שהבאס - 133 המולטפלייר 6 כלומר ש-800 לכל ליבה כלומר 1.6 ולא 2.4. (תמונת מסך מצ"ב). שאלתי היא איך ולמה? האם מכרו לי משהו אחר בתחפושת? האם לוח האם הינו הבעיה? (יש לציין שעדכנתי לגרסה עדכנית של הביוס כי חשבתי שאולי שם הבעיה אבל... לא). בבקשה אנשים, מי שיכול לשפוך קצת אור על הנושא יותר ממוזמן לעשות זאת - בתודה מראש, גיא. [attachment deleted by ad…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני יודע שהכותרת לא ממש אניפורמטיבית או ברורה מספיק אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לכתוב. שכן שלי רכש מחשב נייד חדש מדגם: Dell inspiron 7537 בנוסף הוא רכש כונן SSD: Samsung Evo 250GB. הוא הביא לי את המחשב, הוצאתי את ההארד דיסק המובנה, עשיתי העברה (פעולה שכבר עשיתי בעבר ולא יצרה בעיות), הכנסתי את ה- SSD החדש והפעלתי את המחשב. דבר ראשון הופיע לי הודעה שקשורה למטען של המכשיר: "The AC power adapter type cannot be determind. This will prevent optimal system preformance. Strike the F3 Key (Before the F1 or F2 Key) if you do not want to see power warning messages again. Strike the F1 Key to continue, F2 to run setup utility " חשוב לציין שהמחשב חדש מאריזה מקורית. המטען הגיע ע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by maorp,

הלכתי ל -disk management וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איך קוראים לתוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את הנתונים של המעבד, זיכרון...? בhiren's boot cd זכיתי במחשב ולא הביאו לי מיפרט... אגב יש למישהו מדריך לhiren's boot cd (לא למשהו ספציפי, סיקור של התוכנות....)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים