עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Itai89,

היי, המחשב נייד שלי קיבל מכה בפינה והתעקם, ועכשיו הוא לא נסגר כמו שצריך. צירפתי תמונה. יש דרך לתקן את זה במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה

3. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה זה ההוטבוקס שלי http://blog.tapuz.co.il/delekprice/images/3543577_13.jpg

4. הדלקתי את המחשב (הלכתי וחזרתי אז לא ראיתי איך הוא התנהג בזמן העליה) אבל הווינדוס עלה מוזר מאוד: המסך היה בערך 50% כהה יותר ממה שהוא אמור להיות התצוגה ריצדה כמו איזו טלוויזיה ישנה (פולסים אחידים כאלה כאילו שהורדתי את הHZ למשהו כמו 5) ובנוסף לכל זה, היה LOW FPS לתצוגה עצמה. זה התבטא בתנועות עכבר מגמגמות וכו'. בדקתי ביצועים במנהל משימות הליך זיכרון וCPU נראה תקין לחלוטין. משתמש בכבל DVI כך שאין חשד לאיזה VGA רופף או משהו בכיוון אבל הפעלה מחדש פתרה את הבעיה... אציין שהספק דיי גבולי למערכת (יש בערך 50W חופשי על סמך חשבוני ספק) אך קיים שם מערך מתאמים מכבלי מולקס ל8PIN כדי לספק חשמל לכ.מ היתכן שזה מתח לא ייציב או משהו לכ.מ ולכן זו היתה תהוצאה ? *זה פועל ככה באופן תקין כבר כמה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by blup,

יש לי צורב מאוד ישן (X2- אני צורב פעם בשנה וגם זה בעיקר לחברים ככה שאין לי צורך בחדש..), לא מזמן חיברתי אותו וניסיתי לצרוב אך קיבלתי את ההודעה: The current recorder doesn't support disc-at-once recording. במחשב הישן שלי הצורב עבד מצוין (רק לאט :\). הצורב מחובר בכבל IDE ביחד עם הסידירום (סידירום-מסטר, צורב-סלייב). האם זה משנה שהצורב לא מחובר עם הכבל של הארדיסק, וגם האם זה משנה מה מחובר בחיבור האמצעי של הכבל ומה בקצה? וחוץ מזה יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by אילן דורון,

היתה לי הפסקת חשמל וכשהדלקתי את המחשב זה עלה עם הודעה יש לנו עדכונים עבור הpc שלך, העדכון עשוי להמשך מספר דקות אל תכבה את המחשב. עברה כבר שעה ולא מתעדכן כלום ו windows לא עולה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by שלו חלפון,

המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה

9. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-H55-D2H rev 1.4 קניתי בטעות מKSP את הזכרונות: G.skill ripjaws x קישור לדף המוצר: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl ניסיתי לחבר את הזכרונות אבל המחשב עושה reboot או מציג את השגיאה KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE קניתי את הזכרונות אחרי שבדקתי באתר memoryc אילו זכרונות מתאימים ללוח אם שלי, המוצר החמישי ברשימה זה הזכרונות שקניתי. אחרי שהסתבכתי התכתבתי עם נציג שלהם בצ'אט מצורף צילום מסך שידרגתי את הביוס מF3 לF4 (מבצע בפני עצמו ) ישבתי לילות שלמים (עד 4 לפנות בוקר) על כל מיני הגדרות בביוס (עפ"י חיפושים בגוגל) ולא הצלחתי. כרגע מותקן 2GB RAM במהירות 1333MHZ, מעבד i3, כרטיס מסך מוב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום בקרוב אקבל את כרטיס המסך MSI AMD Radeon R9 290 4GD5, ואני מעוניין לדעתי כיצד אוכל לחבר אליו 3 מסכים, כאשר המסך הראשי הוא Dell 2311h בחיבור DVI , מסך נוסף די ישן ופשוט ברזולוציה של 1280X1024 בחיבור VGA, ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI . האם אני צריך מתאם מיוחד או שניתן לחבר את המסכים כמו שהם (חוץ ממתאם DVI לחיבור VGA ) ? חיים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם CLONE ....תצליח להעתיק DVD עם הגנה?....או תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה רצינית אתמול בלילה כיבית את המחשב והיום אני מנסה להדליק אותו והוא לא נדלק. כשאני מדליק אותו אני שומע שהמאווררים מתחילים לפעול לשנייה בדיוק ואז הוא נכבה . מה זה יכול להיות? הדבר האחרון שהתקנתי אתמול זה עדכון בעדיפות גבוהה של ווינדוס. (יש לי XP PRO) והיה משהו מוזר בו הוא סיים להתקין את עצמו ונתן רק אפשרות "סגור" ולא נגיד "הפעלה מחדש" ומיד אחרי זה הופיע עוד פעם העדכון שצריך להוריד אותו . ביצעתי את אותו עדכון מס' פעמים (גם דרך האתר של מיקרוסופט) וכל פעם הוא הופיע עוד פעם. ובגלל שהיה כבר מאוחר כיביתי את המחשב (הופיע במסך שצריך לבחור כיבוי , הפעלה מחדש או ניתוק סמל שצריך לעשות כיבוי כדי שהעדכונים שירדו יפעלו) ויום למחרת המחשב לא נדלק. המחשב בן שנה והמפרט שלו: ל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

היי היום בזמן שלא הייתי בבית המחשב נכבה, כשחזרתי לחצתי פעם אחת על כפתור ההדלקה ועדיין לא נדלק. ניתקתי את הכבל חשמל מהספק לכמה שניות,החזרתי ושוב ניסיתי להדליק ובמקרה זה הוא כן נדלק זה אמנם פעם ראשונה שזה קורה אבל אני רוצה לנסות להבין למה לפני שמשהו יותר גרוע יקרה. רעיונות/הצעות ודרכים לבדוק את זה ברמת ודאות כזו או אחרת יתקבלו בברכה תודה מראש ושבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הפעלתי שני תוכנות כבר שמראים את אותה תוצאה .הכרטיס מסך זה בטוח לא כי הוצאתי אותו והפעלתי את המחשב עם הכרטיס המשולב ושוב קיבלתי את התוצאה טמפ גבוהה .יש למשהו מוסג מה אני אמור לעשות כי אולי זה הלוח והמחשב הזה חדש .קניתי אותו לפני 4 חודשים הנה התוצאות שקיבלתי בשני תוכנות. בתמונה שעלתי > [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by itay145,

שלום. קניתי מחשב חדש התקנתי את הדרייברים של הכרטיס והכל (הכרטיס זה GTX 560 TI ) ומדי פעם רשום לי שהדרייבר של הכרטיס מסך נפל וזה תיקן אותו עכשיו זה לא תמיד מתקן ובזמן שזה לא מתקן על המסך יש לי מלא כתמים של ירוק. מה עלי לעשות? נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ד"א.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ccc,

היי רציתי לשאול משהו קטן יש לי על המחשב 2 דיסקים IDE וצורב. למה הכל יעלה חלק כשאני מחבר רק הארד דיסק אחד+צורב אבל אם אני מחבר את 2 הדיסקים אז הוא נתקע על DETECTING IDE DRIVES בביוס ? הג'מפרים בטוח בסדר, ו2 ההארד דיסקים תקינים לחלוטין. זה עבר לי אתמול, לא יודע מה קרה, מה יכולות להיות הסיבות האפשריות ? אני אשלול אפשרויות כבר.. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. צירפתי הארדיסק 2TB של סיגייט ST2000DM001 למחשב עם לוח gigabite-ep45-ds3r. ההארדיסק שעליו הווינדוס הוא WD raptor 160gb והשני הוא סמסונג 1TB. בדיוייס מנג'ר ההארדיסק החדש מותקן אבל בדיסק מנג'מנט הוא מופיע כאנאלוקייט ובגודל 128GB. כשאני מנסה לעשות איניטילייז אני מקבל הודעת the request could not be performed beacause of I/O erroe כל השלושה מחוברים לחיבורי ה-SATA שעל הלוח. מה עושים? תודה מערכת הפעלה: ווינדוס 7 נתוני הלוח: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp נתוני ההארדיסק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 נראה לי שהלוח אמור לתמוך, אבל לא בטוח בכלל

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yoel12,

אני חווה גמגומים במשחקי מולטיפלייר דיברתי עם בזק אמרו שהכל תקין וכמובן שאין שום בעיה באוף ליין מה עליי לעשות אני נואש יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר וכן כבר התקנתי אותם מחדש (הסרה מוחלטת) והתקנתי מחדש את המשחק על כונן SSD והFPS יציב על 60

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. זה התחיל לפני כחודש רק כששיחקתי במשחקים יחסית כבדים, לאחר כעשר דקות היה קורס ועושה ריסטרט. בימים האחרונים זה התחיל לקרות גם מגלישה באינטרנט וכנראה כל פעולה אחרת, ממש אחרי כמה שניות. כלומר המצב מחמיר. כל המאווררים של כל הרכיבים והמארז עובדים, בדקתי טמפרטורות וגם הם תקינות. חיפשתי על הנושא ונראה שזה בעיה בספק הכוח. רציתי להתייעץ ולוודא אם זאת אכן הבעיה. אם זה משנה המפרט בגדול הוא I5 2500K GTX560TI הספק הוא של THERMALTAKE 800W המחשב בן 4 שנים בערך.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by idank,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה.. יש למישהו שמץ? סליחה על החפירה ותודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by GoldenACE,

שלום לכולם, קניתי לפני שבוע רמקולים של Microlab דגם FC330 והם עובדים מצויין, אבל לאחר כמה שעות פתאום יש קולות פצפוץ כאלה מוזרים כששומעים צליל מהרמקולים, ריסט פותר את הבעיה, אבל כמובן זה מציק מאוד. מערכת הפעלה Windows 10 Pro זה מחשב די ישן אז הציפ הוא AC97 הדרייברים של Realtek יחסית חדשים מ-15/05/2015 הרמקולים הקודמים הלכו לעולמם לפני ששידרגתי לווינדוס 10 אז אני לא יודע אם זה בעיה של המערכת הפעלה/דרייבירם או חומרה, או אפילו הרמקולים החדשים עצמם. יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by vice,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים העדכניים מאתרי היצרן. כשבדקתי שהכל מותקן כמו שצריך בdevice menager ראיתי שחסר הדרייבר "universal serial bus (usb) controller driver" באתר של הלוח אם ראיתי שתי התקנות: Etron USB 3.0 DriverIntel USB 3.0 Driver ושיערתי שצריך להתקין רק אחד... והתקנתי את הINTEL... צריך להתקין גם את הETRON? זאת הסיבה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אין לי גישה לביוס ! הביוס שלי לא מעודכן האם אם אני צורב מערכת הפעלה והופך את הדיסק ל Bootable האם הדיסק יעלה לי מבלי שאני אצטרך להכינס לביוס או שחייב עדיין להגיד בביוס? (לא הצלחתי להיכנס לביוס על ידי שום מקש וככה להגדיר את עלית הDOK בהפעלה בגלל שהוא כנראה לא מעודכן -ככה בחור שמבין בפורום אמר לי ,שהוא לא מעודכן ) תודה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים