תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, למי ששם לב, היום היו הפסקות חשמל בכל הארץ. בדיוק לפני ההספקה עבדתי להנאתי במחשב, כשההפסקה החלה. המתנתי עד שהחשמל יחזור , אך המחשב לא נדלק יותר. בדקתי את כל החיבורים ווידאתי שהם בסדר, כמו כן שמתי לב שהעכבר והמקלדת לא עובדים אבל בדקתי אותם במחשב אחר והם בסדר(גם המסך) . לדעתי הספק הלך? מה אתם אומרים? כמוכן, האם חברת החשמל מפצה אנשים בגין דברים כאלו שקרו באשמתם וממש לא באשמתי? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני שבוע רמקולים של Microlab דגם FC330 והם עובדים מצויין, אבל לאחר כמה שעות פתאום יש קולות פצפוץ כאלה מוזרים כששומעים צליל מהרמקולים, ריסט פותר את הבעיה, אבל כמובן זה מציק מאוד. מערכת הפעלה Windows 10 Pro זה מחשב די ישן אז הציפ הוא AC97 הדרייברים של Realtek יחסית חדשים מ-15/05/2015 הרמקולים הקודמים הלכו לעולמם לפני ששידרגתי לווינדוס 10 אז אני לא יודע אם זה בעיה של המערכת הפעלה/דרייבירם או חומרה, או אפילו הרמקולים החדשים עצמם. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-H55-D2H rev 1.4 קניתי בטעות מKSP את הזכרונות: G.skill ripjaws x קישור לדף המוצר: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl ניסיתי לחבר את הזכרונות אבל המחשב עושה reboot או מציג את השגיאה KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE קניתי את הזכרונות אחרי שבדקתי באתר memoryc אילו זכרונות מתאימים ללוח אם שלי, המוצר החמישי ברשימה זה הזכרונות שקניתי. אחרי שהסתבכתי התכתבתי עם נציג שלהם בצ'אט מצורף צילום מסך שידרגתי את הביוס מF3 לF4 (מבצע בפני עצמו ) ישבתי לילות שלמים (עד 4 לפנות בוקר) על כל מיני הגדרות בביוס (עפ"י חיפושים בגוגל) ולא הצלחתי. כרגע מותקן 2GB RAM במהירות 1333MHZ, מעבד i3, כרטיס מסך מוב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב עם לוח אם P5KPL-CM וזיכרון 3gb ושאני לוחץ על כפתור ההדלקה של ההמחשב לוקח לו חצי דקה עד שהוא נדלק. וגם שאני גולש בדפדפן .הדפדפן נתקע ולא מגיב. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגרוטה נמצאת בפרופיל. בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד. זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD. בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב. עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu" עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואי…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אין לי גישה לביוס ! הביוס שלי לא מעודכן האם אם אני צורב מערכת הפעלה והופך את הדיסק ל Bootable האם הדיסק יעלה לי מבלי שאני אצטרך להכינס לביוס או שחייב עדיין להגיד בביוס? (לא הצלחתי להיכנס לביוס על ידי שום מקש וככה להגדיר את עלית הDOK בהפעלה בגלל שהוא כנראה לא מעודכן -ככה בחור שמבין בפורום אמר לי ,שהוא לא מעודכן ) תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב נייח מעבד כפול ליבה אינטל סוקט 775 עם לוח גיגהבייט G31 DDR2 אז הוא עושה ריסטרט בזמנים לא קבועים פירמטתי ווינדוס 7 לא עזר החלפתי דיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי כרטיס זכרון חדש מהקופסא לא מחשב אחר וגם לא עזר בעיה בספק זה לא יכול להיות כי ספק כוח תקול גורם רק לכיבוי המחשב ולא לריסטרט בעיה במעבד לא יכול להיות גם. האם זה בעיה בלוח? מישהו נתקל פעם בלוח שמרסטט את המחשב? אולי הסלוטים של הזכרון שניהם לא טובים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את כל הרכיבים באתי להדליק תמחשב לא נדלק. כמובן שחיברתי את כל החוטים של ה-Power והלדים והכל אבל אז ראיתי עוד שני חוטים אפורים על האחד מלא אותיות והשני דברים שהיו קשורים באלקטרוניקה - Ground, 5V ועוד דברים שאיני זוכר כרגע. האם בגלל זה לא נדלק המחשב? מה זה החוטים האלו בכלל? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את זה - כאן או בפורום של המעבדים והזכרונות, אבל מכיוון שהתוכנה משמשת לאיבחון הזיכרון (= תקלת חומרה) אני מפרסם את זה בפורום הזה. זאת אולי נראית שאלה סתמית, אך בכל זאת הייתי מעוניין לקבל תשובה (חיפוש באתר לא העלה שאלה דומה). הרבה אנשים בפורום הזה ממליצים על התוכנה memtest לבדיקת הזיכרון. כאשר הייתי צריך לבדוק את הזיכרון, חיפוש באינטרנט העלה 2 אתרים: www.memtest86.com www.memtest.org האתר השני טוען שהתוכנה שלו מבוססת על התוכנה מהאתר הראשון. בנוסף, התוכנה באתר השני יותר מעודכנת (מבחינת תאריך יציאת התוכנה). הייתי רוצה לדעת איזה גירסה מומלצת יותר - של האתר הראשון או של האתר השני? אני משתמש בתוכנה של האתר השני, אבל הייתי רוצה לדעת האם התוכנה הראשונ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם מה שלומכם אשמח לעזרה ברשותכם בגדול...המחשב נדלק ונכבה וחוזר על הפעולה עד שמצליח להידלק ועובד ... , במצב שלא עובדים בו כמה שעות הוא פשוט נכבה בכל זמן שהוא עובד ..אפילו רק שמדליקים תמסך שזה הכי מוזר..יוצאים רעשים מוזרים מהמחשב כמו רעש של פנצריה חח הזוי w10 32 ראם וכרטיס מסך quardo p2000
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כאשר אני מנסה לנטרל איזה כבל מאחור.. אני מרגיש ממש זרם.. מה יכול להיות הבעיה? ועוד שאלה.. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי עובד לאט יחסית.. ואין שום וירוס או רוגלות על המחשב.. יש מצב שזה בגלל החום של המחשב? ואם כן, איך אפשר לבדוק את זה שהכל תקין שמה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט מימין כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא מגיע לשלב הפוסט. הדבר היחידי שקורה הוא שכל המאוררים במערכת נדלקים. כמו כן הוא לא "מצפצף" ציפצוף אחד שאומר שהמערכת בסדר. כאשר אני מנסה לכבות אותו על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי/הדלקה במארז הוא לא מגיב, כדי לכבות אותו אני צריך לכבות את המפסק בספק. בעייה דומה קרתה לי מקודם, הגורם הייה הלוח אם, וכנראה זאת גם הבעייה הפעם. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהספק שלי לא בסדר והוא שורף לי את הלוחות אם? - הלוח אם האחריות והמחשב ימסר למעבדה בשבועות הקרובים כשהייה לי זמן פנוי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מצפצף סיפצופים ארוכים ולא נגמרים, וכלום לא עולה, כולל הלוח אם. מה הבעיה? איך אני יכול לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כחודש רק כששיחקתי במשחקים יחסית כבדים, לאחר כעשר דקות היה קורס ועושה ריסטרט. בימים האחרונים זה התחיל לקרות גם מגלישה באינטרנט וכנראה כל פעולה אחרת, ממש אחרי כמה שניות. כלומר המצב מחמיר. כל המאווררים של כל הרכיבים והמארז עובדים, בדקתי טמפרטורות וגם הם תקינות. חיפשתי על הנושא ונראה שזה בעיה בספק הכוח. רציתי להתייעץ ולוודא אם זאת אכן הבעיה. אם זה משנה המפרט בגדול הוא I5 2500K GTX560TI הספק הוא של THERMALTAKE 800W המחשב בן 4 שנים בערך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, תודה. 64 WINDOWS 10 במחשב אחר עם 10 זה עובד תקין. זו לא פעם ראשונה שאני מקבל שגיאה כזאת או אחרת. בהתקנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה מסויימת! מחר אני הולך למקום בו יש נגן DVD, ואני צריך להשמיע דרכו שירים. איך עליי לצרוב שירים ע"מ שיתנגנו לי בנגן DVD? WAV? MP3? דיסק רגיל או דיסק DVD? יש צריבה מיוחדת דרך תוכנה (מדיה פלייר, נרו) או משהו כזה? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן התושבת של המעבד היא LGA 775 לום אם של לנובו קניתי סטיק חדש ועם הסטיק הזה המסך לא נדלק,ועם הסטיק הישן נדלק המסך חיברתי את שניהם ביחד וגם לא נדלק המסך יש אפשרות שבגלל התדרים אז הכרטיס לא מתאים ללוח למרות שהוא תואם מבחינת התושבת DDR3 ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב נייד שלי קיבל מכה בפינה והתעקם, ועכשיו הוא לא נסגר כמו שצריך. צירפתי תמונה. יש דרך לתקן את זה במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נתקע כשאי מדליק אותו בשלב הביוס.. יש עדכון לביוס או איזה תוכנה שיודעת לבדוק את תהליך האיתחול? :
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ללא צג. מה הדרך היעילה להציג את המחשב נייח על צג המחשב נייד? תודה! יש בנייד חיבור HDMI ועוד חיבור שמצורף בתמונה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב אין POST, הכל דלוק וכו' אבל המחשב לא עולה. החלפתי זיכרונות לא עזר, כרטיס מסך לא עזר, דיסק קשיח לא עזר. חשוב לציין שכאשר אני מאפס ביוס המחשב נדלק. ניסיתי גם ביוסים שונים ולא עזר. CPU: C2Q Q6600 2.4 + TT BigTyp VX Motherbord: ASUS P5K-E @ BIOS 1202 Graphic Card: SAPPHIRE HD3870X2 GDDR3 1GB Memory: CORSAIR 2X1GB 800MHZ CL4 Hard Disk: WD 250GBAAKS PSU: ENERMAX NOISETAKER 485W BOX: GIGABYTE Posiedon Monitor: SAMSUNG T220
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-