עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כתבתי גם בפורום מחשבים אחר , אף אחד לא מצא , זה ממש מוזר. הכרטיס הוא : Apac Phantom 806 6 channels המממ , זה הכרטיס בדיוק : http://www.comelsoft.com/images/soundcards/009940.htm יש לי XP pro תודה לעוזרים. דרך אגב , לא ידעתי אם זה שייך לסאונד או תמיכה טכנית .

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. ברשותי מחשב נייד Vostro 131 של dell. הסוללה הפסיקה להיטען. מגיע ל60% ולא עולה מעבר לזה. דיברתי עם dell הם אומרים שהם לא מחליפים סוללות ושצריך לקנות חדשה והפ גם לא מוכרים. פניתי לחנויות מחשבים ksp/ivory/bug אף אחד לא מוכר סוללות. איפה ניתן לרכוש סוללה בארץ ? הם הגיוני שלא היבואן ולא חנויות מחשבים לא מספקים סוללה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, השבוע הגיע לי מחשב קטן שהזמנתי (בסגנון ה-NUC של אינטל), יש לו חיבור לדיסק SSD מסוג M.2 והדיסקים היחידים שיש לי הם SSD 2.5, לפי החוברת של המחשב ניתן לחבר מתאם לדיסק 2.5 (ככל הנראה 2 כבלים - אחד למתח ואחד ל-DATA), אך הדבר לא סופק בחבילה ואני לא יודע איך להגדיר את זה בחיפוש בגוגל על מנת למצוא מתאם כזה. האם מישהו מכיר/יודע איפה אני משיג חיבור כזה? (מצורפת תמונה של סוג החיבור הקיים במחשב) תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חיברתי את כל הרכיבים באתי להדליק תמחשב לא נדלק. כמובן שחיברתי את כל החוטים של ה-Power והלדים והכל אבל אז ראיתי עוד שני חוטים אפורים על האחד מלא אותיות והשני דברים שהיו קשורים באלקטרוניקה - Ground, 5V ועוד דברים שאיני זוכר כרגע. האם בגלל זה לא נדלק המחשב? מה זה החוטים האלו בכלל? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, בנסיון להתקין WIN7 במחשב נייח עם פנטיום 4 הבעיה היתה שמסך הווינדוס הראשון שהוצג בו יש צורך לבחור בשפה וכדומה ולהמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא מתפקדים - כלומר אי אפשר לתת פקודות דרך העכבר או המקלדת. חשוב לציין שהעכבר והמקלדת עובדים ותקינים ואין איתם בעיה. הבעיה היא רק במצב שציינתי. האם מישהו יכול לעזור ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by YT,

אני משחק Battlefield 3 באינטרנט. לאחרונה התחיל המשחק לקרטע לי אחרי כמה דקות (לפעמים מהתחלה ולפעמים בכלל לא). המשחק כאילו קופא כל כמה שניות לכמה שניות. מיותר לציין שאני פשוט לא יכול לשחק ככה (לא מצליח להרוג ונהרג המון). לפעמים זה סתם "מגמגם" ולפעמים ממש עוצר ל-5 שניות. התחושה היא של תקיעות בגלל המשחק / מחשב עצמו ולא בגלל האינרטנט. נתונים טכניים: ספק - 650W CMPSU-650HX EPS 12V Modular CORSAIR. לוח אם - ASUS P7P55D Deluxe. מעבד - Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz. זיכרון - DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768. מארז - CoolerMaster Cosmos S Black ATX Case No (PSU). מע' קירור למעבד - NOCTUA, לא סגור על הדגם. כ. מסך - Nvidia GeForce GTX 570. המערכת …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אוקי העניין הוא כזה. לפני יומיים קיבלתי את ה Volcano 7+ החדש והנוצץ שלי (מ PCH), בזמנו הטכנאים היו עסוקים מדי בשביל להרכיב לי אותו (לא היה לי נסיון בהרכבת היטסינקים, רק תאורטית) אז אמרו לי להרכיב לבד וכך גם עשיתי. את ה HSF הקודם הם כבר הסירו (קיבלתי עליו זיכוי). ניגבתי עם מטלית יבשה וחסרת חשמל סטטי (כמובן) את ליבת המעבד וסביבו מהמחשה הקודמת. מרחתי בעדינות שכבה דקה של החומר הטרמי שבא עם הוולקנו רק על הליבה, בדיוק כמו שראיתי את הטכנאי שלהם עושה את זה כאשר קיבלתי לראשונה את המחשב. הרכבתי את הוולקנו לפי ההוראות בקלילות וחיברתי אותו על הסוקט A. חיברתי את חוטי הכוח/מד מהירות לבורר מהירויות (תרגום גרוע במקרה הטוב) וממנו לספק. אוקי, על החיים ועל המוות עם יד אחת על המפסק של הספק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הפעלתי שני תוכנות כבר שמראים את אותה תוצאה .הכרטיס מסך זה בטוח לא כי הוצאתי אותו והפעלתי את המחשב עם הכרטיס המשולב ושוב קיבלתי את התוצאה טמפ גבוהה .יש למשהו מוסג מה אני אמור לעשות כי אולי זה הלוח והמחשב הזה חדש .קניתי אותו לפני 4 חודשים הנה התוצאות שקיבלתי בשני תוכנות. בתמונה שעלתי > [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by moshepa,

יש לי בעיה ממש מעצבנת ואני לא מצליח למצוא את מקור התקלה. קניתי רמקולים לוג'יטק( 5.1) לפניכמה ימים וחיברתי אותם בשלוש הכבלים לכרטיס קול-מובנה, שבלוח אם ( GA-G41MT-S2PT). מתי שהרמקולים דלוקים ולא מוציאים קול הם שקטים, אבל מתי שאני שם שירים ובמיוחד בסרטים יש מין רעש מעצבן של "פצפוצים" מהרמקולים כל כמה שניות, ניסיתי גם לחבר את הכבל ישירות מהרמקול לפלאפון ולהריץ את הסרט ואין רעשים בכלל. יש למישהו כיוון לאתר את התקלה? יש לציין שיש לי windows 8 אם זה משנה. בתודה מראש משה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by saarxee,

יש לי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 HOME PREMIUM, והוא עובד נורא לאט.. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה.. כדאי להשאר עם 7 או לחזור ל-XP? אין כמעט דברים מותקנים במחשב, אין וירוסים וכלום ..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

בשבועיים האחרונים היו לנו לפחות 5 הפסקות חשמל בבית כשהמחשב היה דולק. האם זה עלול להזיק למחשב עצמו או לציוד שלו? יש לי ספק איכותי במחשב יש לציין.

12. שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by danezeq,

המסך שלי הוא DELL U2412M ויש לו חיבור DisplayPort. כרגע מחובר כבל DVI ואני רוצה לקנות כבל DisplayPort איך אדע להתאים את הכבל? מצאתי את הכבל הזה באי-ביי https://www.ebay.com/itm/DisplayPort-Cable-1080P-6-10ft-Cord-Gold-Plated-High-Speed-Display-Port-DP-to-DP/233332951147?hash=item3653ba486b:g:gjEAAOSwa4xdcG7f אני רואה שזה מוגבל ל1080P האם זה יגביל אותי? אין לי מושג אם כרגע אני עובד ביותר מ1080P אני יודע שאני עובד איתו על רזולוציה של 1920*1200 על 60 HRZ תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום קניתי את הנגן iriver t10 המחשב שלי מזהה את הנגן אבל לא מצליח להתקין אותו. בדקתי את המכשיר גם במחשב של חבר ואצלו המחשב מזהה ומיד מציג את הכונן פלאש שאליו אפשר להעביר את הקבצים...פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את העותק שלו של הוינדוס, אבל עדיין הנגן לא מזוהה... חבר אחר אמר לי שגם אצלו המחשב לא מזהה נגנים בכלל...יכול להיות שצריך לעדכן את הדרייברים של הלוח אם?? (הלוח שלי הוא GA-K8NF-9) תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by יניב קופר,

המחשב מאתחל את עצמו בפייסבוק ופוטושופ הרצתי 3dmark 11 והכל תקין המחשב לא קרס אני לא יודע מה כבר יכול להיות הבעיה. משהו חשוב ששכתי לציין קודם המסך נכבה לשתי דקות ורק אחרי זה עושה אתחול

16. אני קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים ולא עובד לי הקול במחשב תיראו והכל תקין רק יש שמה משו כזה תיראו בתמונה שרשום התקן לא מוכר הוא הייה בסימן שאלה עד שפיתאום הוא הסתדר אבל הקול לא עובד ועם אני עושה סרוק שינויים בחומרה אז עולה לי משהו להתקין שקוראים לו media וניסתי להתקין דרךך הדיסק של הדרייברים של הקול אבל לא מוצא כלום הנה תמונה וגם תיראו שגם פה לא מופיע כלום אז זה ברור שמשו לא טוב והורדתי מלא דרייברים לכרטיס קול והתקנתי ולא עוזר וגם סתם העלתי תמונה שאני מפעיל שיר בווינאמפ וקפץ לי ההודעה הזאת וזה המפרט של המחשב שלי עם אתם תצטרכו וזהוווו זקוק מאוד לעזרה תודה חבר'ה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך עם מאוורר,המאוורר שלו מרעיש בצורה לא נורמלית.. כבר פירקתי אותו ניקיתי הכול הוא עבד כמה ימים ללא רעש ועכשיו התחיל לחפור עוד פעם.. הפתרון הכי טוב הוא ככל הנראה להחליף מאוורר,אבל השאלה שלי היא האם ניתן להוציא את המאוורר לגמרי מהכרטיס מסך?? יכול לקרות לכרטיס מסך משהו אם הוא יעבוד ללא מאוורר?? תודה רבה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MagnuM_47,

שלום, יש לי סרט באיכות HD פורמט MKV שוקל בערך 8.5 ג'יגה. קודם כל עד שהצלחתי להפעיל אותו, הורדתי מלא קודקים, עכשיו זה עובד רק ב VLC ולא ב MEDIA PLAYER אבל הבעיה היותר רצינית היא שהסרט נתקע כל 30 שניות בערך, הוא מקפיא את התמונה, לפעמים מורח אותה (הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל) ואחרי כמה שניות חוזר. כאילו הסרט כבד למחשב. המעבד שלי הוא Q6600 2 GB זיכרון ראם כ.מסך 8800GTS 320MB תודה לעוזרים! (תעבירו אם זה לא הפורום הנכון)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי דיסק שצרבתי עליו קבצים, ואחד מהקבצים דפוק. המדיה היא LG CD-R והצורב הוא LITE-ON X48X12X48 השגתי קובץ תקין במקום הקובץ הפגום. האם יש דרך שאוכל להחליף רק את הקובץ הפגום, מבלי למחוק את התקליטור או לצרוב אותו מחדש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by wizzede2,

אני יודע שזאת בטח השאלה הכי מפגרת ששמעתם בחיים שלכם אבל אני חייב עזרה! בעקבות יציאת WC3,הבנתי שאין לי מספיק זכרון בשביל להפעיל את המשחק! כתוב שצריכים 128 ram בשבילו ולי יש רק 64 ram :'( אז יש לי שתי שאלות: 1.האם המשחק יעבוד?יש לי כרטיס מסך ממש חדש:ראדון 7500 ואיתו לא תהיה בעייה. 500MHZ ו64 ראם.האם המשחק אמור לעבוד? 2.אם הוא לא אמור לעבוד אז אני ירצה לקנות עוד 64 ראם,אבל הבעייה היא שאין לי מושג איך זה עובד! אני הולך לחנות ואומר להם שאני רוצה להרחיב ל128 ראם והם כבר ינתו לי כרטיס מתאים? ואחרי שאני מחבר את הכרטיס למקום הנכון צריכים להתקין דריברים או שזה לבד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה רצינית אתמול בלילה כיבית את המחשב והיום אני מנסה להדליק אותו והוא לא נדלק. כשאני מדליק אותו אני שומע שהמאווררים מתחילים לפעול לשנייה בדיוק ואז הוא נכבה . מה זה יכול להיות? הדבר האחרון שהתקנתי אתמול זה עדכון בעדיפות גבוהה של ווינדוס. (יש לי XP PRO) והיה משהו מוזר בו הוא סיים להתקין את עצמו ונתן רק אפשרות "סגור" ולא נגיד "הפעלה מחדש" ומיד אחרי זה הופיע עוד פעם העדכון שצריך להוריד אותו . ביצעתי את אותו עדכון מס' פעמים (גם דרך האתר של מיקרוסופט) וכל פעם הוא הופיע עוד פעם. ובגלל שהיה כבר מאוחר כיביתי את המחשב (הופיע במסך שצריך לבחור כיבוי , הפעלה מחדש או ניתוק סמל שצריך לעשות כיבוי כדי שהעדכונים שירדו יפעלו) ויום למחרת המחשב לא נדלק. המחשב בן שנה והמפרט שלו: ל…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שבת שלום וערב טוב. שימי נחמן, ברשותי מחשב נייח מיזה כ4/5 שנים. לאחרונה לוקח למחשב זמן רב לעלות.. אליו הם השלבים: 1. לוחץ על כפתור ההדלקה. 2. מסך שחור. 3. ממתין בין 7 דקות ל20 דקות. (יש פעמים שאני מחכה אף יותר ויש פעמים שהוא לא נדלק כלל אלה אם אני לוחץ על כפתור הreset) 4. נפתח הboot. 5. ישר לאחר מכן המחשב עולה. השאלות: 1. מהיא התקלה ? 2. איך אני פותר את התקלה ? 3. מדוע קורה מצבים אלו ? (זאת אומרת מהיא הגורם לתקלות אלו?) אשמח לעזרה בבקשה. תודה מראש ושבת שלום!

24. בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Arie Medinsky,

שלום ת רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 8.1 ץ המחשב בא עם אופיס זמני . האם אני יכול להתקין קראק בכדי לפרוץ את האופיס ? האם להוריד אופס חדש ולהסיר את ההוא שבא עם מחשב ? מה ניתו לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים