עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל, ספק חדש [גנר'י אומנם] , כרטיס מסך ON BOARD , מעבד פנטיום 4 , 2 סלוטים של זכרונות תפוסים 2x256mb. וכו' ... עכשיו , הרצתי בדיקות של המסך הכחול , ממה הוא נובע, בחלק מהמקרים רשמו לי שגיאה memory_corruption , בחלק מהמקרים 0x0000007f [כשל מערכתי] . אין בעיה , memory_corruption ? , הרצתי בדיקה בmemtest86+ , בדיקה של תבייש אף זיכרונות , מעל ל80 פעמים שעבר תבדיקה . אבל ! יש שגיאה ! , רק כשהוא בDual Channel , כשהזכרונות לא במצב של Dual Channel [סלוט אחד כל פעם] , הם עוברים תבדיקה כמו שצריך אפילו 80 פעמים , בdual channel אחרי 8דק' בערך קופצת שגיאה בmemtest86+ , מה שמעלה את החשד שלי לגבי פגימות של הלוח אם . [ובדקתי את 2 הבנקים של הזיכרונות , עשיתי 4 בדיקות , 1 עם זיכרון …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Aviad6,

אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ScreameR,

[YAMAHA CRW3200E -------------------------------------------------------------- 8:41:48 PM #14 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files started 8:41:48 PM #15 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files completed 8:41:48 PM #16 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Burn process started at 24x (3,600 KB/s) 8:41:48 PM #17 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1948 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 8:41:48 PM #18 Text 0 File Mmc.cpp, Line 17168 Set BUFE: supported -> ON , Optimum Writespeed Control : ON 8:42:10 PM #19 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp,…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כבר המון המון זמן שיש לי בעיה של התחממות של הכרטיס מסך 7870XT הבעיה היתה כשהכרטיס נימצא במצב IDIE אז הוא מראה לי שהוא פועל על 90%+ זה הוביל להתחממות של 80 מעלות+ זה היה ממש ממש מציק כי לא יכולתי לעזוב את המחשב ליותר מרבע שעה הכרטיס היה מתחמם יותר ויותר ואפילו הגיע ל90 מעלות! בכלל במשחקים למשל ב assassin creed 3 הייתי צריך לעשות הפסקה כל 10 דקות כדי לתת לכרטיס להתקרר! בקיצור חפרתי באינטרנט ומצאתי פתרון... http://www.tomshardware.com/forum/385979-33-high-idle-usage-7870 מסתבר שההתחממות יתר הזאת זה בעצם וירוס שהתלבש לי על המחשב... הוירוס בא בצורת תהליך בשורת המשימות בשם SVCHOST נכון שזה שם של תהליך ידוע במחשב אבל יש לו המון כפולות... אחת הכפולות שלו זה הוירוס! א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, לפני הכל יש לי לווידוס 10 במחשב. יש לי בעיה עם הטאצפד בנייד, כאשר אני לוחץ על המקש(אם אפשר לקרוא לזה מקש) הימיני הוא מזהה כאילו אני לוחץ על הצד הימיני והשמאלי ביחד. כלומר נגיד כשאני לוחץ מקש ימיני על הסמל של וידוס כדי לפתוח תפריט, הוא פותח לי את התפריט ובנוסף פותח לי את הווידוס (כאילו אני לוחץ על הצד השמאלי)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eranmor,

קניתי שלשום את הכרטיס המדובר של חברת הרקולס והופתעתי לגלות שהוא לא תומך בקצב רענון של 75HZ ברזולוציה של 1152X864 דבר זה מפתיע אותי מאוד כי הGF4 שלי תמך בזה ועד ללא שום בעיה. ניסיתי לשנות את קצב הרענון בהגדרות שולחן העבודה אבל למרות שרשום לי שזה עובד ב75HZ אני רואה שזה עובד ב60HZ בCONTROL PANEL. גם מרגישים את ההבדלים יש לי מסך MAG DJ707 ודרייברים קטליסט 3.5

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. איך אני יכול לדעת את כל מפרט החלקים במחשב שלי? לוח אם, ארדיסק, מעבד וכדומה?..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by R9800PP,

יש לי את העכבר והוא פועל עם אני לוחץ על הכפתור הימיני או השמלי או על כפתור אחר הם פועלים העכבר לא זז וגם המנורה האדומה לא דולקת יש לי את העכבר 3 ימים והוא פעל בהתחלה העכבר היתקלקל? יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by wares2002,

.??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Andrey123,

שלום, לפני חצי שנה פחות או יותר קניתי מחשב חדש, מפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk מאז שיחקתי בהרבה משחקים חדשים שיצאו וכולם רצו מעולה הורדתי היום את הwatch dogs החדש והמשחק מקרטע, פשוט רץ לאט ועם תקיעות, אפילו כשאני בהגדרות על HIGH ולא על אולטרה. יש הצעות מה הבעיה פה? מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by extremex,

היי חברים יש לי שלושה כוננים 1 ssd ועוד 2 פנימיים של 2 טרה איך אני נגדיר בידיוק בהגדרות בביוס שכל הכוננים יעלו וה ssd יהיה הכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Etyopi,

שלום אנשים שבוע טוב! יש לי דיסק קשיח במחשב של 1TB. עכשיו מי שהתקין לי בוא ווינדוס 7 עשה לי כונן C אחד עם 1000גיגה... איך אני מפצל את זה לשלושה כוננים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי חיבור אוזניות/מיקרופון בפאנל הקדמי של המארז (איפה שנימצא החיבור יו אס בי) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי במקום ללוח אם (כי אין לי חיבור כזה בלוח) יש לי כרטיס קול אוודיג'י הראשון וכן אני יודע שמגיע לי פאנל עם האוודיג'י שכבר הדברים האלה נמצאים בו, אבל חבל שההתקן הזה בפאנל הקדמי לא יעבוד... יש למישהו מושג? או אולי בערך או שנידמה לכם שאפשר לשלב את זה איכשהו עם הכרטיס קול?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם הבאתי מעבד 2.8 ghz והוא לא עובד לי מה הסיבה לכך? ד"א המחשב שלי הוא עם מעבד 2.0 ghz והמעבד שהבאתי הינו חדש ותקין לאחר בדיקה ..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by The UnKnown,

אוקיי אז המחשב פעל כמה שעות ככה פתאום מסך כחול עם ההודעה הבאה: ALCXWDM.SYS ADDRES F75OC215 BASE AT F74B4000, DATASTAMP 3E5DB8556 מה זה אומר ומה הבעיה? המון תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Kitt0s,

בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אחת השאלות החוזרות על עצמן בקבוצות תמיכה למחשבים היא - למה המחשב שלי נכבה בפתאומיות. ובכן, אני קיבלתי מחשב ישן שלדברי בעליו הקודמים - כל עוד המארז שלו היה סגור, היה נכבה תוך כמה דקות מההפעלה. אם פאנל הצד של המארז היה פתוח - הוא היה עובד. אם מעניין אתכם לראות מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, מוזמנים לצפות בסרטון.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני יודע שהכותרת לא ממש אניפורמטיבית או ברורה מספיק אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לכתוב. שכן שלי רכש מחשב נייד חדש מדגם: Dell inspiron 7537 בנוסף הוא רכש כונן SSD: Samsung Evo 250GB. הוא הביא לי את המחשב, הוצאתי את ההארד דיסק המובנה, עשיתי העברה (פעולה שכבר עשיתי בעבר ולא יצרה בעיות), הכנסתי את ה- SSD החדש והפעלתי את המחשב. דבר ראשון הופיע לי הודעה שקשורה למטען של המכשיר: "The AC power adapter type cannot be determind. This will prevent optimal system preformance. Strike the F3 Key (Before the F1 or F2 Key) if you do not want to see power warning messages again. Strike the F1 Key to continue, F2 to run setup utility " חשוב לציין שהמחשב חדש מאריזה מקורית. המטען הגיע ע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by drunk,

DVD LG פנטיום 3 1G לוח אסוס CUV4 ערוץ נפרד WIN XP SP1 הבלאגן: במחשב מקביל בעל תצורה כמעט זהה כולל אותה מערכת הפעלה (של חבר שלי) ה-DVD עובד מצוין במדיה פלייר וב-POWERDVD4 XP. ואצלי הוא עושה בעיות שנראות כאילו מדובר שחסר קודק הנה הסבר לקריזה שלי שתי התוכנות נראות כאילו מחפשות להטעין את הסרט אבל לא מצליחות באחת מהם ב-POWERDVD שומעים רק את הקול של הפתיח וזהו בלי תצוגה חשבתי אולי הכבל IDE דפוק אז החלפתי בחדש ולא עוזר עידכון ל-DVD אין זמין תותחים יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pixilated,

מוצג לי את זה במחשב השני שלי בבית, מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by R-E-L,

יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Natan,

יש לי בעיה בסורק , כאשר אני מדליק אותו הנורה מהבהבת והדבר שסורק זז קצת קדימה, כך כל הדלקה, עד שהוא מגיע לסוף גם אז הוא ממשיך לנסות זוז קדימה ולא זז אחורה. מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפיתרון ...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בוקר טוב ותודה מראש על העזרה... כבר משהו כמו שבועיים עם אני רוצה למחוק משהו או לשמור משהו ברגע שאני עושה ריסט זה לא שומר... ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE ניסיתי להפעיל בSAFE MODE ולהסיר כמה תוכנות שנראה לי גרמו לבעיה הזאת ניסיתי לעשות ניהול הרשאות... להוסיף יוזר חדש ולהוריד את הישן ניסיתי למחוק דרך CMD ו SYSTEM CONFIG ניסיתי לעשות איפוס ניסיתי להתקין WINDOWS מחדש... כלום לא עובד... לא משנה מה אני עושה זה לא שומר (כמו מחשבים של בית ספר) עם יש למישהו רעיון אשמח מאוד לעזרה.... זה פשוט משגע אותי הדבר הזה, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים