תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לאח שלי מחשב עם פנטיום 550 וג'י פורס 2 MX שיחקנו קצת בביוס שינינו משהו מ100 ל 133 ומאז המחשב נדלק אך המסך פועל אך לא נדלק (מהבהב) ניסיתי להחליף זכרונות והבעיה לא נפתרה ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין לא עובד אני נואש מה אני יכול לעשות?? יבורך כל העונה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות: בעיה 1: במחשב הראשי כשאני מפעיל משחק כלשהוא לא משנה איזה המחשב נתקע אחרי דקה שתיים שהמשחק רץ והמסך מראה שחור! רק ריסטרט מוציא אותו מזה! וזה לא טמפרטורה! הטמפרטורות בסדר גמור לא עובר את 40 מעלות C. זה רק משחקים! תוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות. בעיה 2: במחשב השני שלי באמצע משחק קרה דבר מאוד דומה! המשחק נתקע, המסך שחור וכשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר! ואין את הפיפ הזה שיש בדר"כ כשמחשב עולה. גם פה זה לא טמפרטורות לפי דעתי! הלוח אם חדש לגמרי! אפילו שבוע אין לו!! אם זה חשוב יש לי רשת בין 2 המחשבים והדבר קרה קוד ם במחשב הראשי עם האינטרנט ורק אחרי זה במחשב האחר באמצע משחק Underground 2 ברשת אחד כנגד השני. כמו כן התקנתי במחשב הזה אנטי וירוס נוסף והוא לא מ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתקין את גוף הקירור cooler master ma410m על תושבת AM4 וזה לא מצליח לי . אני עובד לפי המדריך מרכיב את החלקים אבל כשאני בא להרכיב את הגוף על הלוח ולהדק את הברגים אי אפשר כי תושבות הברגעם קצרות ואם אני לדוגמה מהדק צד אחד אין לי אפשרות להדק את הצד השני כי זה לא מגיע לחריצים . אני מצרף תמונה . תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,כמו בכותרת,פתאום אין לי סאונד במחשב.כל הדריברים מותקנים והרמקולים תקינים.יש מה לעשות או שבטוח הלך הכרטיס קול שעל הלוח? אגב,זה קרה בדיוק שהתנתק לי הכבל של הרמקולים ושהחזרתי זה לא עבד יותר.הדריבר מזהה חיבור ומראה שהכל תקין אבל פשוט אין סאונד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מופיע לי לפי אוורס שהטפ של המעבד שלי היא 82 מעלות! ואז רשום כל מעבד בנפרד 46 מעלות. זה תקין????? שנית רשום לי שהזיכרון שלי הוא DDR3-1333 והוא 1600!! אני לא מבין למה רשום 1333? DIMM1: G Skill F3-12800CL7-2GBECO 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)זה GSKILL ECO EDDITION מישהו יודע מה הבעייה? הלוח תומך עד 1866 זה הזיכרון Module Name G Skill F3-12800CL7-2GBECO
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלווזיה שלי (CRT של שארפ 21 אינץ') הכרטיס מסך שלי GE FORCE 7600 GT מחובר עם כבל S VIDEO עם מתאם לRCA windows 7 X86 ultimate עכשיו עד לא מזמן (בערך חודש, חודש וחצי) עבד לי פרפקט בצבע והכל פתאום אין צבע הכל שחור לבן מה שלא עשיתי לא עוזר החלפתי שיטת שידור ל1000 אחרות כבר השתגעתי מזה עידכנתי דריברים ועוד מלא פתרונות שחרשתי בגוגל שלא עזרו עוד משהו ששחכתי לציין שגם בדוס זה שחור לבן אם זה אומר משהו בכלל PLEASE HELP ME!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה מסויימת! מחר אני הולך למקום בו יש נגן DVD, ואני צריך להשמיע דרכו שירים. איך עליי לצרוב שירים ע"מ שיתנגנו לי בנגן DVD? WAV? MP3? דיסק רגיל או דיסק DVD? יש צריבה מיוחדת דרך תוכנה (מדיה פלייר, נרו) או משהו כזה? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לי את המארז הזה http://www.itstor.com/products/cases/item/9-cases/7-h-550. הפאנל הקדמי שלי (זה שיש בו 2 חיבורים USB, שמע ורמקול) הלך, אני לא מצליח למצוא כרטיס\בקר כזה חלופי באינטרנט, יש למשהו מוג מאיפה ניתן לרכוש כזה חלופי? תודהההה מיכאל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי שלש מיקרופונים ועדיין אנשים שאני מדבר איתם שומעים רעש סטטי כאשר אני מדבר איתם. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי במחשב פנטיום 4 שלי, כרטיס המסך המובנה החליט לחדול לעבוד. כשהמחשב עולה לא מופיעה שום תמונה על הצג CRT שלי (לא עובר אות - החיבור הוא VGA רגיל) החלפתי מסך , והתופעה המשיכה, לכן הסקתי שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה. יש לי כרטיס מסך נוסף ששמתי ב-AGP, הבעיה היא שאני לא רואה כלוםעל המסך כדי שאוכל לתת פקודה למחשב איך להתחיל לעבוד מעכשיו דרך הכרטיס AGP ולא דרך הכרטיס מסך המובנה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה...קיבלתי משימה לשדרג מחשב ישן, כאשר השדרוג הדחוף ביותר שם הוא הדיסק הקשיח הקטן. ברצוני להחליף דיסק של 40 ג'יגה בדיסק של 80 גי'גה ואולי אף 160. מה שרציתי לשאול, זה האם יכולות להיות בעיות עם לוח האם מבחינת זיהוי הדיסק ? ( אם הנפח גדול מדי ביחס לדור של המחשב ייתכנו בעיות, לא ? ). המחשב מבוסס על מעבד פנטיום 4, אני חושב ש - 2.4 ג'יגה הרץ, אני לא יודע את קוד לוח האם, רק יודע שהוא של ASUS. איך אני יכול לדעת מה הגודל המקסימלי שה - BIOS ו/או לוח האם יודעים לקבל ? מבחינת ההתקנה, אני פשוט מנתק את הישן, מחבר את החדש באותה הצורה ( כ - MASTER ) ואז מבצע התקנה חדשה של חלונות, נכון ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חודש לפני חודש בערך הנה המפרט: מעבד : intel I5 760 tray int5760T SLBRP לוח אם : Gigabyte GA-P55-UD3L זיכרון: transcend DDR3\2GB\1333 אלה הדברים החשובים לנושא חוץ מזה למחשב יש ספק מערכת קירור וכרטיס מסך מאוד חזקים. הבעיה התחילה בערך שלושה שבועות מאז שקניתי את המחשב. השתמשתי ב LOADER ל WIN7 64BIT שכבר היה מותקן מהחנות. וכל הדרייברים של הלוח אם מעודכנים. הבעיה היא שפתאום אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת והמחשב מעביר את עצמו לסליפ מוד אחרי כמה שניות ואי אפשר לצאת מזה בלי ריסט. ביטלתי את האופציה של סליפ בווינדוס. אני עושה ריסט אחרי שזה קורה וזה פשוט קורה עוד פעם ואני לא יודע להסביר את זה. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה תופעה שברגע שאני מחבר כבל USB של דיסק נייד למחשב הוא תוקע את המחשב והמסך לא מראה כלום אני צריך לבצע ריסטארט למחשב כשהכבל מחובר ואז הכל בסדר התופעה זהה בכמה מחשבים. הכבל כנראה מקצר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו בפייסבוק ופוטושופ הרצתי 3dmark 11 והכל תקין המחשב לא קרס אני לא יודע מה כבר יכול להיות הבעיה. משהו חשוב ששכתי לציין קודם המסך נכבה לשתי דקות ורק אחרי זה עושה אתחול
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN-NW120J הבעיה איתו זה שווינדוס 7 שהיה עליו קרס, אני רוצה לפרמט לאקספי, אבל ההתקנה מתחילה ומפסיקה עם מסך כחול!!! מיד חשדתי בזכרונות ושמתי חדשים ועדיין אותה שגיאה. אני מריץ בדיקת הארדיסק של סקטורים עם HIRENS והוא אומר לי שאין דיסק. אבל בביוס אני רואה שהוא כן מזהה 320 גיגה. שמתי הארדיסק חדש שיש לי ואני רואה את הביוס מזהה 80 גיגה. אבל לא מצליח להתקין את ווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה ומעצבנת! אני משתמש במחשב,הכל רגיל וטוב (כמה שאפשר כמובן) המחשב שלי יושב על שולחן מחשב רגיל. כל פעם שיש מין מכה כזאת לשלוחן שהוא(המחשב) יושב עליו הוא נתקע דוגמא למכה זה שאני לוקח את המדף גרירה של המקלדת עד הסוף וזה נותן מין מכה כזו בסוף המחשב נתקע בגלל זה. זה ממש מוזר , למה זה קורה?@#?@$ נתקע = המקלדת לא מגיבה העכבר לא מגיב בקיצור צריך ריסטרט. בבקשה עזרה,תודה מראש! ד"א המחשב עצמו עובד טוב מאוד ואין שום בעיה נוספת איתו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים פרסמתי הודעה על הבעיה אך משום מה היא נעלמה אז אני כותב שוב עם עדכון לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש מפרט: לוח-אם: GIGABYTE EP45-DS4 מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHZ כטיס מסך:BFG 285GTX OC2 1GB 512BIT זכרון:A-DATA 4GB GAMING SERIES ספק: FSP 700W עכשיו הבעיה היא התחילה כיומיים אחרי הקניה עם משחקים :COD-2 ,COD-5 ,CRYSIS WARHEAD,CRYSIS,GTA4;LORD OF THE RINGS CONQUEST ועוד משחקים דומים.עכשיו הבעיה היא כל פעם שאני מריץ משחק לאחר 5-25 דקות הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים כשענו לי על הבעיה אחד מהם קרא לזה ארטיפקטים. עכשיו ננתי את זה לבדיקה לחברה ששמנה הכטיס הגיעה לחנות זה חזר אחרי שבוע והם אמרו שהם הריצו על 3DMARK ואין …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 1700 עכשיו ביומיים שלושה האחרונים יש לי הרבה ריסטים : החלונות נתקעים והעכבר זז, אחרי כמה שניות המחשב מוציא צפצוף והכל נתקע. יש לציין שביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך ביומיים שלושה האחרונים וזה קרה מאז שביצעתי את האוברקלוק זה בגלל זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תודה לכל העוזרים בבעיה הקודמת, אבל עכשיו יש בעיה נוספת: בבעלותי יש ג'ויסטיק ומצערת מבית Saitek הדגם הוא X-36/X-35 Combo. אחרי התקנת המארז החדש, ראיתי שהמחשב לא מזהה את הסטיק, לכן הדבר הראשון שעשיתי זה להכניס אותו מחדש, לא קרה כלום. אני הסרתי את התוכנה שלו ואת הדרייברים שלו והתקנתי מחדש. התקנת התוכנה עברה ללא בעיות, והמחשב עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק (חיבור USB) כדי שהתוכנה תתקין את הדרייברים. הכנסתי את הUSB והתוכנה לא זיהתה שחיברתי, לעומת זאת הווינדוס (XP) זיהה את החיבור. הורדתי מהאתר של החברה גירסת תוכנה מעודכנת יותר לXP והרצתי אותה. ההתקנה של התוכנה עברה בשלום, ואז כשהתוכנה ביקשה ממני לחבר את הסטיק, היא לא זיהתה אותו, אבל שוב הווינדוס כן. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו. מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת. אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח. האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת? יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו. תודה על כל עזרה שתבוא.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-