תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה . אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד ושוב תודה מראש לכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחי יש 2.8 intel p4 לוח אם - asusp2 משהו המחשב היתחיל לעשות סתם רסיטרטים אני נכנס לביוס אני רוה שהמעבד נימצא על 80 מעלות!! אני פותח את המחשב הbox +צלעות קירור של המעבד רותחות במרמות של כביאות הפלסטיק של הקופסא התפרק ונשיבר תפסתי אותו אם אם אזיקון אני מפעיל את המחשב ותוך שתי שניות המסך לא מספיק להידלק המחשב ניכבה !? יש למישהו מושג מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אין לי מוסג איך זה קרה אבל יש לי מחשב amd חדש לאחר כול ההתקנות וינדוס אנטי וירוס והכול עבד טוב לאחר כמה ימים הדלקנו את המחשב ובעלית הxp הוא אומר press f10 enter to RAID setup utility אין לי מוסג מה זה אומר איפסנו את הביוס וזה לא עזר החלטנו לפרמט את המחשב אבל הוא מתחיל את הפרמוט גומר את ה100 אחוז בהעתקה ואז עושה ריסט בשביל להתחיל את ההתקנה עצמה ואז הוא לא ממשיך הוא חוזר שוב על הפעולה הקודמת שהיא העתקה אני מקווה שהסברתי נכון מחכה לתשובות מה אפשר לעשות בשביל לאפס הכול ולהתחיל מהתחלה דרך אגב המחשב ממש חדש בן שבוע ועוד לא התחבר אפילו לאנטרנט
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אממ יש לי בעיה במחשב כשאני נכנס למחש שלי לא מופיע לי כונן הדיסקים, זה רק עכשיו התחיל לעשות את זה ולא עשיתי שום פורמט או משהו *יש לי וינדוס ויסטה נכנסתי לדיויס מנג'ר וזה מה שמראה לי בכונן : http://img504.imageshack.us/img504/1729/problemcdpo5.jpg תודה מראש :'(
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לפרמט תמחשב ואני לא מוצא תBOOT בשביל שאני יוכל להגדיר תכונן דיסקים לראשון עכשיו לא פירמטתי תמשחב הזה בחיים קיבלתי אותו מדוד שלי המחשב הוא IBM אני לוחץ F1 כדי להיכנס לBIOS שם לוח האם:IBM ThinkCentre A50 (אני חושב בדקתי באברסט) בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת איפה הBOOT הזה נמצא תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה בשם פרימיום בוסטר שאמורה היתה לשפר את ביצועי המחשב, בינתים כבר הספקתי להסיר אותה אחרי שראיתי שהיא רק האטה אותו, תוכנה שבעיקרון מנקה את הרג'יסטרי ועושה דיפרגמטיזציה. אין לי מושג איזה שינויים היא עשתה במערכת אבל וירוסים או תוכנות ריגול אין לפי כל הבדיקות שעשיתי, הבעיות הם בהתחלה של ההפעלה לאחר ברכת הוולקם אני מקבל את תמונת שומר המסך אבל בלי כל הסמלים, הדבר היחידי שקיים למשך דקה שלמה זה הצג של העכבר. אתר כמו יוטיוב ודומים נראים בצורה מוזרה כאילו חסר להם איזשהו פלג-אין. מישהו יכול לומר לי מה קרה למחשב שלי ואיך מתקנים את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב..לפעמים אם אני מוציא את הדיסקונקי ושוכח לעשות הוצאה בטוחה הוא פשוט נכבה..ואי אפשר להדליק אותו פשוט לא מגיב לכמה זמן.. הוא גם לפעמים ממש איטי..למרות שכל הזמן פועל עליו פחות או יותר אותו עומס.. למישהו יש מושג מה זה אומר?בעיה עם לוח אם?פלשו אליו?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מKSP מחשב במפרט הבא: מעבד: amd athlon X2 64bit 5200 לוח אם gigabyte GA-M61PME-S2 זכרון kingston 1GB DDR2 800 X2 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 הארד דיסק Seagate 320GB 7200rpm 16MB SATA2 NCQ ואני מנסה להתקין win xp sp2 (דיסק לא מקורי שהותקן כבר כמה פעמים על מחשבים אחרים) על המחשב לאחר יצירת המחיצה, העתקת הקבצים ואתחול המחשב מתחילה ההתקנה (עוד 39 דקות לסיום ההתקנה) ואז המחשב נכבה בפתאומיות, ללא שום הודאת שגיאה! ניסיתי דיסק אחר (שונה, מאדם אחר) והתופעה חזרה על עצמה. הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב הם עשו reset לcmos, ולהפתעתי הם הצליחו להתקין (עם דיסק מקורי), הם מחקו את ההתקנה ושלחו אותי הביתה. הגעתי הביתה עשית…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני מנסה להתקין כרטיס קול הוא עושה לי שגיאה בהתקנה וזה לא מתקין לי הנה תמונה של המשחב שלי מהתוכנה אברסט http://www.zix.co.il/images/z-63816634.JPG השגיאה בהתקנה http://www.zix.co.il/images/z-294295075.JPG שגיאה בוינאמפ שאני מנסה להפעעיל שיר http://www.zix.co.il/images/z-832862064.JPG בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שלא מצליח לפרמט עקב חלונות לינוקס אך אני יכול לימחוק את החלונות הלינוקס ולהתקין את ווינדוס 7 או 8 הוא לא מצליח ליקרוא לי את הדיסק ההתקנה של ווינדוס\\תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם לוח אם asus h87 אני משתמש בכרטיס קול של הלוח אם אבל לא מצליח לשמוע כלום כאשר הרמקולים מחוברים מאחור וכשאני מחשב אותם מקדימה ליציאה של המארז שומעים רק ברמקול אחד יש לציין שהדריברים מותקנים ב100% (אין לי שום דבר לא מותקן במנהל ההתקנים) ניסיתי עם כל גרסה אפשרית הרמקולים טובים ב100% בדקתי אותם על האיפון ניסיתי יציאות שונות של קול דרך מאפינים והגדרות שונות האם יש לכם עוד איזה רעיון שאני צריך לבדוק או לעשות או שהלוח אם לא תקין? ניסתי כבר המון זמן להפעיל ולא קורה כלום תודה בכל מקרה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כרטיס מסך Geforce2 Ti 64m ואני הורדתי דרייברים שונים בשביל ה openGL (אני משתמש ב win2000) עכשיו, כשאני משחק משחקים ברשת, על mode של openGL, יש לי רק 60-30 fps , במקום 100 fps קבוע!!!! אני לא חושב שזה בעיה של דרייבר לא נכון, כי יש ל דרייבר בסדר גמור, אלא הבעיה היא שאני כניראה לא שיניתי משהו בהגדרות של ה Geforce. יש לי את ה GeForce tweak utillity ואני חושב ששם אני צריך לעשות כמה טוויקים ולשנות איזה משהו בהגדרות. אז אם יש לכם את אותו הכרטיס שיש לי, או שאתם יודעים מה צריך לשנות שם בהגדרות ב Tweak utility, אז תכתבו לי או שתפנו אליי באיי סי קיו: 125277999
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
יש לי ניסיון ענקי במחשבים אבל הבעיה הזאת קרתה לי רק לא מזמן. זה קורה שאני עושה ריסט למחשב. וזה קרה 3 פעמים בשבוע(השבוע!). קיצר לקחתי את המחשב לחנות מוסמכת והמחשב חזר כמו בובל'ה, אבל, כששיניתי הגדרות או התקנתי משחק או סתם התחשק לי לעשות ריסט: הוויננדווס לא עולה. איך זיהיתי את הבעיה 5 שניות לפני שהיא קרתה? ראיתי לפני הטעינה של הווינדווס njo array ואפשרות ללחוץ על Tab. שאני לוחץ על Tab זה מכניס אותי למשו סגנון ביוס ורשום לי שם אפשרויות לזוז, רק שזה לא קולט לי את המקלדת קיצר כל פעם שהמחשב חזר כונן C היה מפורמט (Windows). המפרט שלי הוא Hard disc : Western Digital SATA 74gb graphic card: X800PRO 256DDR3 AMD +3000 64-BIT motherboard: K8V SE Deluxe 512 RAM DDR תו…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחרי העלאת הFSB ל-333 (עם לוח 965 וזכרונות 667) הCPUZ מזהה את המכפלה כ-6 או 7 כאשר זה רוב הזמן 6 ומידי פעם חוזר ל-7 וגם המהירות הכללית בהתאם היא 1998 וקופצת ל- 2331. האם יש למישהו מושג מה הבעיה ? צריך לסדר משהו במתחים ??
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד D400 של חברת DELL. החלפתי אתמול HD לנפח גדול יותר ומאז המחשב לא מוכן לעבוד יותר, כמו כן החזרתי את ה HD הקודם ועדיין אין כלום. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם במחשב ללוח חדש של Asus, המחשב נדלק והל בסד ולאחר כמה שניות נכבה. בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר, כמו כן המאווררים עובדים כך שהמעבד מקבל קירור. למישהו יש רעיון ? ???
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-