עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Y.k,

הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by oOo0oOo,

ישלי 3 מחשבים שמחוברים בכבל רשת לראוטר/מודם של בזק, מותקן על כולם Windows 7. היה קצר חשמלי בבית, החשמל נפל, ומאז אחד המחשבים לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאר המחשבים מחוברים כרגיל. המחשב הבעיתי עובד כרגיל, אין הודעות שגיאה, אין קריסה של תוכנות, הכל עובד, פרט לכ שהולא מצליח להתחבר ולקבל כתובת IP. כיביתי את כל המחשבים ואת הראוטר, הדלקתי, אותו דבר. העלתי אותו במצב של Last Knows Configuration - לא עזר, עשיתי שחזור מערכת לאתמול - לא עזר. החלפתי כבל רשת, החלפתי את הכניסה שאליו הוא מתחבר לתוך הראוטר - לא עזר. פתחתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר חריג על לוח האם (ככל שאני מבין), הנורה של כרטיס הרשת דולקת כאשר מכניסים לתוכה את כבל הרשת, האם יתכן שרק כרטיס הרשת (מובנה על לוח אם) נהרס ? כי…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by דודי הסטלן,

לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מחמת הספק. לבעייה: הורדתי קובץ של 4.5 ג'יגה, הבעייה היא שאני לא יכול לעשות לו EXTRACT כי יש בעייה עם מערכת קבצים של FAT32 שלא מתעסקת עם קבצים בגודל שכזה, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח את הקובץ בלי להעביר למערכת קבצים NTFS, כי אני ממש לא רוצה לעבור למערכת קבצים כזאת מכל מיני סיבות שלא ניכנס אליהן עכשיו... אם למישהו יש פיתרון בשבילי אני אודה לו מאוד אני ממש מיואש מזה כבר זה קובץ שהרבה זמן ניסיתי להשיג ועכשיו אני לא מצליח לפתוח אותו... תודה מראש לעונים, דודי.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  4. AGP acceleration disabled??! האם זה בסדר? הלוח שלי תומך ב AGP X8 (gigabyte GA-8SQ800)

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן. הורדתי תוכנה מהאתר HWZONE שהיא אומרת את כל החומרה של מחשב וטיפים(SISANDRA) אז כתוב בטיפ של המעבד שהמאוור של המעבד לא פועל יותר... יש לי גפ את התוכנה MBM 5 ובתוכנה הזאת כתוב שהטמפרטור של המעבד היא 37 ככה... וזה אחרי שהמחשב דולק שעה... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה הגיוני שהמאוור לא פועל? אם כן מה לעשות?!??! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by iSneak,

אהלן, קניתי לפני כשבוע הארד דיסק - WD320GB SATA 2. אני מנסה לשים אותו על לוח אם Gigabyte UL8. הביוס מזהה את הכונן. כשאני מכניס ת'דיסק של הווינדוס (וניסיתי כמה סוגי ווינדוסים) הוא מתחיל לעשות BOOT ממנו, ואז לאחר מס' דקות בטעינת ההתקנה, מופיע לי ה BSOD. זה קורה לי גם שאני שם אותו לבד, גם כשהוא מופעל ביחד עם הכונן הישן (IDE). מה אני צריך לעשות? תודה מראש. עריכה: אני מוסיף את הודאת הBSOD: Machine_Check_Exception Stop: 0x0000009C (0x0000000000000004, 0xfffff8000bf05ba0, 0x00000000b2000000, 0x0000000000070f0f)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי SAMPERON 2600 64BIT לוח WINFAST משולב זיכרון DDR400 256 חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפה התקנתי מערכת הפעלה בסוף חברתי כונן דיסקטים הוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זה פירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זה אבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטההההה רושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by Lord^Lior,

המחשב שלי: Pentium 4 2.4 ram - 256 ddr, 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr widnows xp pro אז ככה - הבעיה היא שכשאני משחק, לאחר משהו כמו 20 דקות המחשב נתקע לחלוטין, המסך שחור והמקלדת לא מגיבה, או לחילופין מסך כחול שאומר שהווינדוס ניסגר בכדי למנוע נזק למחשב שלי, ושאם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לבדוק חומרה חדשה שהתקנתי, ואפילו להסיר אותה אם הבעיה נמשכת. מה שכתוב יותר ארוך מזה, אבל זה הרעיון הכללי. אם צריך, אני יכול להעתיק אותו הנה. בנוסף, בסוף המסך כתוב Starting memory dump או משהו בסגנון. פעם אחת היה כתוב בהתחלה IRQ_DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL. בעבר הלא רחוק בכלל היו לי בעיות עם הלוח אם (הראשון מת בנסיבות לא ברורות, ולאחר 3 ימים הלוח החדש שקניתי עשה בעיות דומות, אבל…

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב די ישן עם המפרט הבא: לוח אם m2n-tvm/s AMD 5000+ (או 5200 לא זוכר בדיוק) וספק PSN-355PC (רשום 255W ו-Peak 355W) יש לי מספר שאלות: 1. טמפ' המעבד תמיד נמצאת על 25 מעלות. האם זה יכול לגרום לאיטיות המעבד? 2. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך Gforce 9600GT 1024M DDR2. האם כרטיס מסך זה יעבוד עם המפרט, או שייצור צוואר בקבוק? (או לא יעבוד בכלל) 3. אם אני מוסיף את הכרטיס מסך, האם אני צריך להחליף ספק? (יש לי במקרה ספק של Enermax Liberty model ELT400AWT של 400W) תודה לעוזרים! (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Avivc4,

אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …

12. לאחר התקנת ה Virtualbox על מערכת win7 והתקנת הפצת Chakra של לינוקס, גיליתי שאין לי גישה לאינטרנט. מי יודע איך מסדרים גישה לאינטרנט במצב הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים!

14. Started by niron,

שלום לכולם. התקנתי win7 על AGILITY 3 SSD (לפני ההתקנה שיניתי בביוס לAHCI mode והתקנתי Intel AHCI controller preinstall driver ). אחרי שההתקנה הסתיימה, בregedit שיניתי את הערך של msahci -> start ל-"0" (היה מוגדר כ-3 לפני כן). ביטלתי prefetch ו-superfetch. ביטלתי defrag ו-drive indexing על כונן :c (כונן הSSD) התקנתי את כל הדרייברים העדכניים של הלוח ושל הבקרים. Intel RST version:10.6.0.1002 Intel® ICH10R SATA AHCI Contoller driver 10.6.0.1002 ועדיין במסך השני של הpost אני רואה ה"AHCI BIOS not installed" איך אפשר לסדר את זה? מידע על המערכת שלי: Mobo: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0) 1366 socket BIOS: F7 CPU: I7 975 Extreme RAM: 12 GB G.Skill Ripjaws 1600Mhz CL 8-8-8-…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, ליפני מספר ימים סידרתי את כל החוטים במארז שלי, וזה כלל ניתוקם, סידורם והחזרתם למקום. כמובן הכל חובר כשורה, וחיברתי את המחשב והתכוננתי לעבודה רגילה עליו, הוא התחיל לצפצף! ניסית ליפתור את הבעיה על ידי בדיקת החיבורים, אך הכל כשורה! אחרי מספר שינויים המחשב לא צפצף יותר. אך יש עליו מנורה אדומה- על הלוח אם (ישנן 2 מנורות, כרגע אחת אדומה ואחת ירוקה). אני לא זוכר אם זה היה ככה, אבל האם זה אומר על משהו לא תקין? הטמפ' במחשב תקינה ביותר, 28 במארז ו44 במעבד. יש לי לוח אביט AS8-V. תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by Blind-Killer,

בכל פעם שאני מנסה ליכנס למשחק World Of Warcraft זה כאילו מכבה לי את המחשב ועושה לי את זה קיצר חשבתי שאולי זה בגלל שהתקנתי לפני שזה קרה את התוכנה Mysql אז מחקתי אותה וזה לא עזר את פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה לא עזר :\ בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  18. שלום, קניתי לוח אם חדש ואחרי שחיברתי את המעבד+מערכת קירור ,זכרונות ,מסך ,מקלדת ועכבר ניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא נדלק. (נורית הבקרה על לוח האם כן נדלקת + הנוריות על המקלדת נדלקות ונכבות כשלוחצים על numlock\caslock + המאוורר של המעבד עובד) ניסיתי כבר להחליף ספק ומסך ועדיין נשארתי עם אותה הבעייה. לוח האם הוא: IEI-kino9454 r20 מעבד: Intel Core 2 Duo זכרון: Kingston DDR2 667MHz 2GB למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעייה??

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by dreamer,

אז ככה... עברתי דירה ובדירה החדשה כל מסך מחשב מרצד (ניסיתי שניים עם שני מחשבים שונים). עברתי חדרים, חיברתי רק מחשב ומסך (ללא רמקולים או דברים כאלו).. כאשר אני לוקח את המחשב והמסך (בדיוק כמו שישבו קודם) למקום אחר (לקחתי לעבודה) הכל עובד מעולה. הבאתי חשמלאי, והוא מצא שאין ערכה בבית ותיקן אבל זה לא עזר. אני עובד עצות, זאת בעיה בחשמל (מסקנות מכל המבדיקות) אבל היא נמצאת בכל הבית (אז זה לא מגנט או משהו כזה).. מה אתם אומרים? לקנות משקפיים כבר???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ~Pizza~,

היי. קניתי מחשב ומסך חדשים. חיברתי הכל ו...אכזבה. יש ביפ, המחשב נדלק המאווררים מסתובבים האורות על המקלדת דולקים- בקיצור יש חשמל. חיברתי את המסך למחשב בכבל VGA והוא אומר לי שהמחשב לא שולח אות. ניסיתי גם בDVI, אותו דבר. כשזה לא מחובר זה אומר שהוא לא מזהה כבל, כשזה מחובר זה אומר שאין אות. המחשב: 4670 GA-H87-D3H kingston Gensis 8gb 1600mhz WD1002FAEX Enermax naxan 750W Gigabyte windforce 280x SSD 120evo עזרה בבקשה.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by yanivd28,

בכיבוי, סוגר הכל ומבצע התחלה מחדש ב70 אחוז מהמקרים, ביטלתי wake up של כרטיס הרשת , וכן ברג'יסטרי שיניתי את הערך מ0 ל-1 powered up after shutdown לפי הסרטיון הזה https://www.youtube.com/watch?v=MkVX_gSMXHs שום דבר לא עוזר ממשיך להידלק אחרי כיבוי יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by rambonzo,

כשאני מגדיר By Hw הוא אוטומטית עובד ב-100 Mhz ניסיתי ידנית להעלות עד ל117 והמערכת נכנסה לתקלות. התוצאה עכשיו אני עובד במהירת CPU של 1150 . מה עושים? האם יש להעלות את המתח בעבודה ב-133 (אני עוד רחוק מזה). שאלה נוספת בזכרון DDR צריך לעבוד ב-1T command או ב-2T command

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד HP Elitebook 2560p עם כרטיס רשת אלחוטי Boradcom 43224agn. כשאני מנסה להוריד קובץ גדול בהורדה ישירה (לדוגמא, ה- technical preview של ווינדוס 10) ולעתים גם סתם בצפיה בסרטונים ביוטיוב החיבור לאינטרנט סוג של מתנתק. המחשב מראה שהחיבור לרשת האלחוטית עדיין קיים אך אין לי גישה לראוטר ולאינטרנט (משולש אזהרה צהוב מעל קווי הקליטה) - דיאגנוסטיקה של החיבור מסדרת את זה כמו גם ניתוק וחיבור מחדש. הבעיה לא בראוטר עצמו כי באף מחשב או סלולרי אחר אין ניתוקים כאלו (מדובר ב- tp-link 1043nd עם dd-wrt). ניסיתי לעדכן דריבר אך זה לא עזר. הורדה של כ- 500 מגה בביטורנט לא הפריעה לחיבור משום-מה. מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש משהו שאני יכול לשנות בהגדרות על מנת שזה לא יקרה? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by nikita,

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים. ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי. ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!! אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי: 40x12x48 seamless Link ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל benq 40x10x48 מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'( אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.