תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני מנסה להדליק את המחשב של אמא שלי, הוא נדלק אבל המסך עדיין נמצא במצב חצי כבוי(מצב של חסכון בחשמל). אני רוצה לציין שלפני ה הכל היה בסדר. חשבתי אול הבעיה במסך, אז חיברתי למחשב הראשי, ממנו אני כותב והוא עובד. הערכתי שהבעיה אולי בכרטיס מסך שהוא ONBOARD, אז חיברתי כרטיס מסך PCI למחשב ואותו סיפור, המחשב נדלק ההרדיסק מהבהב הכל נראה רגיל אבל המסך לא נדלק... חבר'ה מה אני עושה??? אני ממש מתוסכל מזה... תודה מראש! ד"א הוצאתי את הסוללה של המחשב והכנסתי אותה שוב, לא עוזר...
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי מהיר עם 512 DDR פנטיום 4 2.6 וכו... ויש לי אינטרנט בכבלים 750KPS עכשיו לאחרונה כל רגע היו לי התנתקויות של האינטרנט לא יכולתי להיות שעה מחובר בלי התנתקות והתקשרתי להוט וסיפרתי להם שאני מקבל פינגים בממוצע של מעל 2000MS שזה המון ושיש לי המון התנתקויות הוא בדק את זה ואמר שיש לי עומס על המחשב מצד תוכנה בלבד ובדקתי פינגים בלי אימיול והייתי בממוצע של 9MS שזה אדיר ושהעלתי את האימיול הייתי מעל 1500 2000 3000 אפילו שזה יוצר המון עומס על האינטרנט גורם לניתוקים ולמהירות נמוכה באימיול ובכל דבר! יכול להיות שזאת הגרסה הנוככית של האימיול או שזה תולעת אבל אני לא חושב שזה תולעת בגלל שאני קבוע עם פיירוול של נורטון אולי גרסה אחרת תעזור לי? האימיול דופק לי את …
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מדבר מחבר,יש לו בעית טמפ' חמורה של כרטיס המסך [כנראה] המפרט שלו הוא: Intel pentium 4 prescot 3ghz [1m cache[ Kingston 1024MB DDR [256mbX4[ Western Digital 120GB 10000RPM xfx Geforce 6800GT 256MB 256Bit LG DVDX52 LG CD RW 52X32X52 לפני חודש וחצי התחילו אצלו בעיות טמפ' של המחשב לאחר זמן משחק קצר,הופיעו הפרעות על המסך [כגון ריבועים,קווים ותמונה מעוותת] והמחשב נתקע. היה ברור כי מדובר בבעיות טמפרטורה,לכן הוא שלח את המחשב לטיפול של טכנאי. הטנכאי החליט שמדובר בבעיה בקירור של המעבד,ולכן החליף גוף קירור,וביצע נקיון כולל[שטחי] למחשב. אך הבעיות לא הפסיקו. לכן-הוא פתח את המארז,והצמיד לו מאוורר בגודל 16" [גודל מלא] המחשב עדיין סובל מבעיות טמפרטורה,ונתקע לאחר זמן משחק קצר [כא…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, קניתי ssd של אינטל.חיברתי למחשב,הכל טוב ויפה,כל הכוננים הישן והחדש עובדים (שניהם על master) אחרי זמן עבודה ממושך אני מגלה שהכונן הישן )hhd) נעלם לי. ניסיתי שוב להתקין מחדש חלונות 8. אולם בהתקנה לא ראיתי את הכונן הישן אלה רק את החדש. ובביוס שניהם קיימים פיזית! מה ניתן לעשות? אחרי בדיקות ממושכות ניסיתי לפרמט את ה ssd בעזרת חלונות וגם דרך התקנה נוספת של חלונות עם פירמוט - איך ללא הצלחה,כותב שאין אפשרות לפרמט את ssd. מה עלי לעשות? =( תודה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות :-[ היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך מasus eax850 xtpe ל leadtek 7800gtx tdh בעיה נמשכת באמצע משחקים יש מסכיםן כחולים ארורים אתחול מחשב גם כשלא משחקים ועושים פאוז זה נמשך פירמטתי את המחשב והבעיה נמשכת והטכנאי אל דיוע מה הלגיד לי והוא בודק ומריץ סריקות הכל תקין והבעיה קורת רק במשחקים מה עושים להחליף לוח אם אולי הבעיה נמצאת בלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את העכבר שכתבתי למעלה (אלחוטי) הוא פעל לי טוב איזה שלושה חודשים בערך, עד עכשיו שימו לב מה קורה : אני מזיז אותו הוא זז נורמלי לגמרי ואז אני עוצר לרגע מנסה לזוז שוב והוא זז בצורה הפוכה ואיטית. כאילו תקוע כזה... ניסיתי להחליף בטריות איזה 1000 פעם וזה לא הבטריות אני לא יודע אם זה העכבר כי פועל הוא כן... אבל מה שמצאתי שהקפיץ הזה ששמים עליו את הבטריות באחת מהבטריות הוא יוצא טיפ טיפה וניתן להחזיר אותו על ידי נגיעה קלה ממש לא נראה לי שזה זה כי רק אם אני מנסה להוציא אותו אז הוא יוצא ורק ממש מעט, וכשהבטריות שם הם גם ככה מוחצות הכל וגם הנורה כמעט נכבית אבל היא עוד דלוקה מעין משהו מוזר של מנגנון חסיכה בחשמל שהשתגע ? ואולי זה בכלל מערכת ההפעלה ? בבקשה ת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש.. כל מה שהשארתי מהמחשב הישן זה היה בקר Raid שמתאם בין 2 הארדיסקים ועוד הארדיסק נוסף ברגע הפעלתי המחשב זיהה רק את הכונן הנוסף והייתי צריך לעשות פארטישן ל-2 הכוננים האחרים.. אחרי שעשיתי הכל החלטתי לפרמט הכל מהתחלה ולסגור עניין פירמטתי את ההארדיסק הבודד© וה-2 האחרים פורמטו כבר קודם לאחר שפירמטתי את C הכל היה תקין חוץ מהעובדה שהמחשב זיהה את 2 ההארדיסקים האחרים(כל אח 40 ג'יגה) כהארדיסק אחד של 40 במקום של 80 בדקתי בתוך ה- Manage של "המחשב שלי" ואין עוד כונן אם מישהו בבקשה יכול לעזור!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא מאמין שאני הגעתי למצב שאני כותב פה את הבעיה שלי אבל אנ יכתוב מהר אחרי שאני עושה ריסט המסך מהבהב מסך שחור ונתקע דרייברים הכי מעודכן טמפרטורה 46 7600GT 3DMARK לא מסיים עד הסוף או במשחק כל שהוא
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין והנה התמונה!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכולם שמי אריאל מתל אביב, אני חדש כאן ואני מקווה שימצא פתרון לבעיה. אז ככה, יש לי מחשב נייד מדגם MSI GT863DX לפני כשלושה חודשים הוספתי שני כרטיסי זכרון וכך הגדלתי את הRAM ל16G הוספתי כונן קשיח SSD ועליו התקנתי WIN7 64BIT מקורי. הורדתי תכנה מMSI שבודקת עדכוני דרייבים, ושם הופיע לי עדכון ידני לביוס. ואז הכל התחיל. המחשב יצא מאיזון לגמרי,קריסות טוטאליות, קבצי RAR שלא נפתחים, דפי אינטרנט קורסים כל כמה דקות. המחשב מתחמם למרות משטח קירור. המחשב פשוט מרגיש לי לא מאוזן. שאלתי היא האם אני צריך לבצע OC כדי לאזן אותו (מעולם לא עשיתי) או שעליי למצוא דיסק ריקוברי מגרסת המחשב שלי כדי להחזיר את המחשב והדרייבר של הביוס לקדמותו. תודה רבה מראש ! (-:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום המסך נכבה לי בערך לשניה והיה מין צליל כזה הוא נדלק ורשם מין דו"ח כזה של VPU RECOVER אני בדיוק באתי להיכנס לפורום כשההודעה הזאת הייתה עוד על המסך כדי לשאול אותכם, ואז פתאום שוב זה קרה אבל כשהמסך נדלק היו כל מיני "פסים צבעוניים" כאלה על המסך וכל המסך היה עליו "קשקושים" כאלה זה מאוד מוזר!!, מה קרה?? נ.ב הכרטיס מסך הוא רדיאון 9200se של ג'יגהביט....אני יודע שזה קשור איך שהוא לכרטיס מסך.... עריכה: אחרי שההודעה השניה קפצה אז הייתי חייב לעשות ריסט כי הכול נתקע ושום דבר לא זז.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, העברתי את הלוח אם Gigabyte K8N Pro SLI, המעבד Amd Athlon 3500+ 939 והזכרונות שלי למחשב אחר (מארז ג'נרי+ספק ג'נרי 450W) בקיצור, חיברתי את ה-2 חיבורי ATX12 ללוח אם, ובנוסף את כל ה-power SW, reset SW, PowerLED+\- וכו'... עכשיו, לאחר שחיברתי את כל הכוננים, הדיסק קשיח והכרטיס מסך, באתי להדליק את המחשב, אך אין תגובה... יש למארז 2 כפתוריםי להדלקה ו-2 לריסט, ניסיתי לחבר את שניהם אך עדיין את תגובה.. (יש לציין שלוח אם, המעבד וכו' עבדו מעולה עד אתמול...) חבר'ה, אני חייב שתעזרו לי מה לעשות, אני יושב כבר 12 שעות ומנסה לפתור את הבעיה, אך לשווא...
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה כבר קרה לי 3 פעמים ביומים! פתאום בלי קשר לחיים המחשב מחליט לעשות ריסט (והוא לא מציג מסך כחול, כלום!) ואחרי שהוא עולה כתוב שהוינדוס שוחזר מבעיה חמורה. עשיתי סריקה עם nod32 ועם Ad-Aware מצא לי כמה "מרגלים" אך לא יותר מזה! אחרי הסריקה הבעיה המשיכה אז חשבתי שזו בעיה של חום, המעבד עובד בסביבות ה 40 (החישן מזייף אבל המחשב כבר כמה שנים ככה שזה אומר שאין יותר מדי בעיה) כרטיס מסך, 2 מאוררים אחד על הזכרונות למעלה ואחד על הליבה + זיכרונות למטה, בלי OC. הארד דיסק בערך 30 מעלות. וכמו שאתם רואים אין בעיה גדולה של חום אך יש בעיה של ריסט. בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח. חזרתי היום ופחות מ 10 דקות אחרי שהמחשב עלה שוב ... ריסט. אז החלטתי לבד…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר (על המסך, לא העכבר פיזית) התחיל היום לקרטע לי, הוא פשוט נתקע לשניה או שתיים, ואז ממשיך. לפעמים זה קורה לעתים רחוקות, אך לרוב זה מחמיר וקורה מספר פעמים ברצף, ולבסוף העכבר נתקע לגמרי וצריך Restart. פירקתי את כל רכיבי המחשב פרט לבורד, דיסק קשיח ראשי, זיכרון (הזזתי גם אותו) וכרטיס גרפי, וזה עדיין קורה. עם זאת, הפעתי את הווינדווס בדיסק הקשיח השני שלי, וזה לא קורה. גם בדוס זה לא קורה. מה שגורם לי לחשוד שמדובר בבעית תוכנה או דרייברים. (יכול להיות שזה *צירוף מקרים*, הייתי שם רק מספר דקות). השוותי את הדרייברים של המערכת (VIA etc.) של הכרטיס מסך ושל העכבר, הכל נראה זהה בין הווינדווס הזה לווינדווס הישן. הבעיה אגב התחילה רק היום, היו לי בעיות דומות לפני יותר מחודש, אבל אז החלפת…
-
- 31 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אוקי אז זה בערך הסיפור אני חוזר לבית וכרגיל ישר למחשב לבדוק הודעות ושאר עמייאת ואח שלי החכם מווינה כיבה לי תמחשב, אמרתי בסדר, פשוט נלחץ כאן (ON) וזה ידלק, א=ב=ל לאא...המחשב סירב להדלק וכאשר שאלתי למה..(למהההההה...למההההההההההההההההההה) הוא ענה לי בשתי ציפצופים.(המחשב נדלק, הכל מרעיש פשוט המסך לא נדלק) מייד פתחתי את הדלת חיזקתי את הכרטיס מסך והזיכרונות, ושוב אותו סיפור ציפצופים, באותו הרגע חשך כל עולמי..(חחחחחחחח) ניתקתי את כל הכבלים של המחשב הנחתי אותו על המיטה ועשיתי בו את זממי.... (פירקתי את כל החלקים, ניתקתי הכל, עשיתי שואב, החזרתי הכל למקומו בסדר שלא יאומן..) וכאשר חיברתי את המחשב לחשמל פאף הוא נדלק והכל טוב, (ציפצוף אחד). אבל אז הייתי צריך לסדר כמה דברים שם, אז כיבית…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש כבן חודשיים, I7 4770 16 GIG RAM GTX 760 לפחות פעם ביום אין תמונה במסך והמאווררים פועלים בשיא העוצמה, ואין מה לעשות חוץ מריסאט. לא יודע מה לעשות ואיך לסדר את זה.... תודה מראש לעוזרים ולקוראים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש כאן בפורום אך לא באתר, יש לי בעיה (אפשר להגיד כמה בעיות) דיי חמורה.. ניקיתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל ומכל החוטים, איווררתי אותו והחזרתי הכל.. תחילת ההסתבכות - ברגע שאני מפעיל את המחשב בהתחלה המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס ואיך שהוינדאוס עולה המסך נכבה.. הבנתי ככל הנראה שזה בעית חומרה מבפנים ניסיתי להבין מזה אבל ללא הצלחה.. המשכתי, הוצאתי את הסוללה של הלוח אם, שיחקתי קצת עם הביוס [אגב, אפרופו ביוס, איך עושים ריסט לביוס? דרך הסוללה?] ואז.. ההסתבכות - המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס למספר שניות, ואז יש מסך כחול של ממש מאית השניה והמחשב מפעיל עצמו מחדש.. אשמח לעזרה מיידית, כי מחר כבר יהיה דיי מאוחר. תודה רבה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני כותב מהר כי המחשב עלול שוב להתקע. יש לנו רשת ביתית,המחשב שלי נתקע כל כמה זמן וחייבים לעשות ריסט, המחשב של אחותי לא עולה בכלל,מפעילים אותו מקבלים מסך שחור עם כיתוב לבן וזהו ,ניסיתי ריסט,להוציא מהחשמל,ולא עוזר זה לא משהו פשוט כנראה. אין לי מושג מה זה,אצלי במחשב עשיתי סריקות עם התוכנות הבאות : spy bot kaspersky ad-awere xoftspy והכל נמצא תקין. מה עושים?בדחיפת בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק באמצע משחק לדוגמא NBA 2K11 אז פתאום המשחק יכול לקרוס באמצע...זאת אומרת שהמסך הופך לשחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. המפרט של המחשב שלי: INTEL DUAL CORE E6750 3GB RAM RADEON 4850 SAPPHIRE OVERCLOCK 10%+קירור של ZALMAN על הכרטיס עצמו,ככה שקשה לי להאמין שהכרטיס מסך מתחמם לרמה כזאת שבגלל זה המחשב צריך לעבור ריסטרט. יש פתרונות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-