עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yp3,

המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לראשונה פה עם שאלה לתותחים הכבדים: קניתי מחשב נייח HP מטורף יד שנייה מחברה והם שכחו לפרמט את המחשב. אין לי סיסמה למחשב ובטח יש תוכנה שיודעת לעשות זאת. שימו לב במחשב יש win pro 10 Enterprise שזה עולם אחר. הייתי נעזר בטכנאי אצלנו אבל הוא עסוק מאד. אשמח לעזרה, תודה, אמיר

3. אהלן מחשב לנובו - Y510P, מגיע עם כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750M כשאני עובד על כרטיס אחד, הטקסט בסדר, כשאני עובד על SLI (למשחקים וכדומה) הטקסט נהיה ענקי ויוצא מתחום הגבולות שלו הבנתי שזה משהו ב DPI שמוגדר בקבצים של הדרייברים, אבל אני לא יודע איך להתעסק עם זה ממש איך מחזירים את הטקסט לרגיל? (חזרתי לדרייברים 378.XX וזה הסתדר אבל אין תמיכה ב RYSE) אגב, כשאני מעביר את החיבור ל HDMI לטלויזיה רואים בסדר. כשאני מחזיר חזרה למחשב ועובד על SLI זה נראה כמו כתב ברייל. רק כשאני עובד על כרטיס בודד זה מסתדר. אגב זה קורה גם במחשב של אחי, Y50 ולו יש כרטיס בודד של 860M

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייח מעבד intel e7500 core 2 due חיברתי 4 זכרונות של 2gb כל אחד שאני עושה מאפיינים על המחשב אני רואה שרשום זיכרון מותקן ram: 8gb (2.96 gb ניתנים לשימוש) משהו יודע למה זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי בעיה במסך החדש שקניתי לפני כמה חודשים,יש לו חיבור DVI HDMI ביחד,בתור כבל כזה עם כניסות שנראות כמו USB. אבא שלי שלח את המסך לתיקון,אבל היום חיברתי את המסך הישן שלי דרך כניסת VGA ולא היה מסגרת ולא מסך מוקטן ,אבל שוב שאני מחבר למסך הישן את החיבור הלבן של הDVI שוב יש בעיה במסך ושוב הוא מוקטן עם מסגרת שחורה. יש לכם המלצות מה לעשות? המסך החדש שלי הוא Samsung TA27950 והמסך שאני כרגע משתמש בו הוא LG 23" אין לי מושג מה השם שלו. אני אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מחשב דלוק אך לא מדליק מסך אוטומטית !!! כשאני מוציא את כבל החשמלך מהספק כוח לתקופה ממושכת המחשב נדלק כמו שצריך אבל כשעושים כיבוי או ריסטרט התקלה שוב חוזרת. האם זה ספק כוח???? עשיתי התקנת ווינדוס 7 במקום הXP והחלפתי כבל חשמל ועדיין התקלה נשארה מה עוד יכול להיות??? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, יש לי בעיה במחשב, המחשב עולה, כל האייקונים נטענים..ואחרי משהו כמו 10-20 שניות המסך נכבה..(נכנס למצב שינה) . המחשב נשאר דולק. במצב בטוח עולה תקין, סרקתי וירוסים וכל זה נראה בסדר. עכשיו אני מפרסם את פה בחומרה כי בעבר הייתה לי בעיה בכרטיס מסך(שהווינדוס עשה LOADING הופיעו מלא פסים כחולים ), ובישלתי אותו בתנור ל10 דק' ומאז הוא פעל יופי במשך איזה חצי שנה.. לפני כמה ימים זה הופיע פעם אחת שוב ואז נעלם. ככה שאני חושב שזה קשור איכשהו לכרטיס מסך. יש מצב שנוצר עליו עומס במצב רגיל אחרי הטעינה של הווינדוס? במידה וכן, יש לי אפשרות לשנות הגדרות כלשהן(רזולוציה..צבעים..לא יודע מה) איכשהו ממצב בטוח כדי שהוא יוכל לשרוד גם במצב רגיל? תודה !!!מצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by morans,

שלום לכולם, יש לי לפעמים מסכים כחולים על מערכת הפעלה ווינדוס 7. הם לא מופיעים קבוע אלא פעם בכמה ימים/שבועות. הורדתי את התוכנה bluescreenview וזאת השורה שהיא נתנה לי: 100911-36629-01.dmp 09/10/2011 09:01:40 MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020a2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+9fce2 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17640 (win7sp1_gdr.110622-1506) 32-bit ntkrnlpa.exe+9fce2 ntkrnlpa.exe+a02b4 ntkrnlpa.exe+9ff69 ntkrnlpa.exe+24733f C:\Windows\minidump\100911-36629-01.dmp 4 15 7601 153,040 אין לי מושג מה זה אומר.... ואם העתקתי את מה שנחוץ כדי לדעת איך לסדר את זה... אודה לכם אם תעזרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ZivTamar11,

היי! יש לי FPS drope במחשב. זה קורה בכל המשחקים כמעט. הfps פשוט יורד וגורם ללאגים במאצע המשחק. אמרו לי להוריד כל מיני תכנות כמו driver booster וכאלה ולא עזר. עדכנתי דרייברים והכל, פירמטתי אפילו ולא עזר. מישו יודע מה לעשות?? פרטי מחשב: WIN10 64bit i7core 8RM כרטיס מסך: Nvidia Gforce GTX750TI 2GB

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shloosh,

יש לי לוח אם GIGABYTE 7 VRXP וניסיתי דרך הדיסק שלהם לעדכן את הביוס אוטומטי דרך האינטרנט,עכשיו עשיתי ריסט,והוא כאילו מחפש משהו אבל לא מוצא אותו,רושם שהדבר הזה לו הותן כי לא נמצא משהו מתאים ואז עולה הווינדוס! מה לעשות ,איך מחזירים את זה למצב הקודם, בבקשה תעזרו לי!!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

בשבוע האחרון התחילה תופעה במחשב שלי שכשאני משחק (league of legends בעיקר) תוך כדי משחק לפעמים אני מקבל מסך שחור ורק הסאונד ממשיך ולפעמים המחשב עושה ריסטרט. הורדתי והרצתי Furmark וprime95 והכל נראה נורמלי.. גם המעלות לדעתי בסדר, לא עובר את ה70 מעלות לכרטיס מסך בFurmark וגם המעבד נשאר קריר בפריים. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך וזה לא פותר את התופעה. גם שידרגתי לווינדוס 10 וזה לא פתר.. אפשר לפתרונות אפשריים. המפרט שלי i5-4590 Gigabyte GA-Z97-D3H 8 גיגה ראם קורסייר וונג'נס R7 260X של גיגהבייט

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום... יש לי LENOVO YOGA 2 PRO עם רזולוציה של 3200X1800 ואם אני מוריד אותה אפילו בקצת הדברים נהפכים לממש גדולים.. עכשיו כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בHDMI הרזולוציה יורדת ל1920X1080 וחצי מהמסך לא מופיע... מה אפשר לעשות? כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלוויזיה ושהרזולוציה תישאר אותו דבר בכדי שאוכל להפעיל את POPCORN TIME תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם. בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מכניס את המחשב שלי למצב שינה, ואוזניות ה-USB שלי מוגדרות כהתקן שמע ברירת מחדל, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, תהליך המערכת, System, מתחיל לצרוך משאבי מעבד, ומאט את המערכת. היום המחשב שלי בקושי הגיב לאחר התעוררות משינה, כאשר האוזניות היו התקן השמע שהוגדר כברירת מחדל. הגדרת הרמקולים כברירת מחדל, פותרת בדר"כ את הבעייה הזאת, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המערכת למצב שינה, כאשר האוזניות הן על ברירת מחדל. האוזניות הן Logitech USB Headset H340, והדרייבר שמותקן היננו הדרייבר הבסיסי של מיקרוסופט שמגיע מ-Windows Update. הבעייה הזאת לא קרתה לי עם האוזניות הקודמות שלי, Microsoft Lifechat LX-3000. מה הסיבה לבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bibi29,

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה י ש לציין שזה אחלה אתר חברים בתקופה האחרונה מתרבים אצלי מסכים כחולים מחשב נתקע זה התחיל לפני כחודש במשחקים עכשיו זה הרבה יותר כמעט כל יום כמה פעמים היום עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי יש לי GFOURS4 בנוסף צירפתי קובף MINIDUMP עדכני ביותר אני מיואש את עזרתכם ייתכן ותצטרכו לשנות סיומת של הקובץ לDMP [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by aviadgim,

היי המחשב שלי כל הזמן (למעשה לא כל הזמן רק כשרואים סרטים וסדרות רוב הפעמים ביוטיוב אבל גם באתרים אחרים פתאום נתקע לשניה מתכבה ונדלק מעצמו. ני'יתי את המחשב אבק הכל וכלום לא עוזר הורדתי בדיקת חום והמצב נראה תקין . בזמן "עומס" (ממש לא עומס...) קשה לבדוק כי הוא מיד נכבה המחשב: WIN 10 INTEL CORE I5 CPU 650 3.2 GHZ . 4.0RAM. NVIDIA GEFORCE GT-420 איך אני פותר את הבעיה המציקה הזו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום.. לאחרונה פקדו את ביתי כמה הפסקות חשמל ברצף, שגרמו כנראה לקלקול של הספק כח הג'נרי במחשב של אמא שלי. קניתי ספק חדש, וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב, נדלקת רק המנורה של ה POWER בקידמת הפאנל וזהו. המאווררים לא פועלים, הדיסק קשיח לא פועל, הכוננים לא פועלים. כלום. מה הבעיה? יכול להיות שהספק לקח איתו גם את הלוח אם? לוח אם של ASROCK מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core 3800+ כרטיס מסך OB ספק ג'נרי 450W

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, לפני כמה ימים ככל הנראה המחשב שלי קיבל איזה וירוס מעצבן. כל פעם שאני רואה סירטון\משחק\ אפילו GIF המעבד פתאום מצריך אחוזים גבוהים מהניצול שלו וככה יש לי פרייזים. אבל מה הקטע?כל עוד אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת זה לא מקבל פרייזים ולא מצריך את המעבד דוגמא קטנה: אני פותח סרטון ביוטוב וברקע אני רואה את הניצול של הCPU,אחרי כמה שניות אני מקבל פרייזים ותקיעות ואני רואה שהניצול של הCPU גבוה מאוד(מעלה 70),אני מזיז קצת את העכבר וזה עובד בסדר לכמה שניות וקורה שוב..הפתרון הזמני זה פשוט להזיז את העכבד או ללחוץ לחיצה ממושכת על איזה מקש ואז אין פרייזים..כן הזוי.. כבר ניסיתי הכל לעדכן מלא דרייברים(כולל כרטיס מסך ומעבד) DFRAG CCLEANER בדיקת טמפ סריקת וירוסים וכלום לא עזר.. הצ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. זה המחשב השני שלי, פרטים טכניים: P3 667MHZ 128SDR TNT2 לוח לא ידוע WINXP PRO מחשב של IBM הארור: *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support NMI: Parity Check / Memory Parity Error *** The System has halted *** עזרה דחוף! המחשב בכלל לא עולה! תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. איך מזהים שיש וירוס שתוקף את ה MBR? 2. איך נפטרים מוירוס שתקף את הMBR? 3. האם פירמוט רגיל מוחק את הMBR? האם פירמוט כולל מחיקה של המחיצות מוחק את הMBR? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by she-li,

היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה WINDOWS 8. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by noneskillz,

אז ככה דבר ראשון הנה המפרט שלי שתדעו קודם כל את המחשב: CPU: intel core i5 2500K sandy bridge MB: Gigabyte Z68X-UD4-B3 Memory: 2X4 G.skill 4GB DDR3 GPU: Saphire ATI RADEON 6950 2GB power: SeaSonic M12D-850 850Watt 80Plus bronze case: coolermaster haf-x רק שתדעו המחשב חדש יחסית בן פחות שנה נראה לי אז ככה בזמן האחרון כל הזמן המחשב נתקע לי ועושה קרשים וכדומה. שאני רואה סרטים ותוכניות במחשב אז זה כל הזמן נתקע אך שומעים עדיין שהסרט רץ כלומר שהמסך נתקע. ואז שזה חוזר/מאפס את עצמו או מה שלא יהיה אז התמונה מעוות ולא רואים טובים כזה. עכשיו המחשב הזה מיועד לגיימינג אז אני מוריד הרבה משחקים אך אין בעיה של מקום. אתמול הורדתי את הבטמן החדש,batman arkham city. שלפי האתר הזה: http:/…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by מומחה קטן,

מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by almor12,

היי, אתמול חיברתי את המחשב שלי לסלון, וכל פעם שאני רואה סרט, הסרט מתחיל להיתקע ולאבד סינכרון. בדקתי כמה סרטים וזה המשיך להיות ככה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? המפרט של המחשב: INGEL G860 GIADA H61N 2X2 GB DDR3 SEAGATE BARRACUDA 250GB 3.5'' SAMSUNG LCD 40''

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by !elad!,

המחשב שלי איתי הוא פשוט איתי כל דבר שאני עושה בויינדוס לוקח לו שעות לעשות אותם זה המפרט AMD Duronprocsesor 1.30 GHz 224 MB של RAM כרטיס מסך : sis 650_651_M650_740 כרטיס קול :SiS 7012 Audio Device תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים