תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, אז המחשב שלי קורס כאילו אני לוחץ על הכפתור של הריסט (המחשב ישר עולה אחר כך, אין שום מסך כחול או הודעה לפני שזה קורה) זה רנדומלי, זה יכול לקרות לי ככה סתם (אין זמן קבוע בין 0-8 שעות עבודה[למרות שקרה לי שהוא התחרפן לגמרי וכל פעם שהוא עלה הוא קרס אחרי כדקה 7 פעמים רצוף!]) אבל כשאני במשחק כלשהו זה יקרוס לי בוודאות או ישר או אחרי כמה דקות... אוקיי אז אני גם קצת מבין ובדרך כלל מסדר את כל הבעיות שלי בעצמי(ביחד עם דר.גוגל), בקיצור שללתי: ראם(ניתקתי אחד ואת השני העברתי סלוט והפוך), מערכת הפעלה(בדקתי גםwin7 ו10), מעבד(זה פשוט לא נראלי כמו בעיה במעבד מה גם שהוא האחרון שעלול להתקלקל במערכת),כונן קשיח(יש לי 2 אז ניתקתי אחד והתקנתי על האחר מערכת הפעלה והפוך) ,דרייברים(ניסי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! יש לי FPS drope במחשב. זה קורה בכל המשחקים כמעט. הfps פשוט יורד וגורם ללאגים במאצע המשחק. אמרו לי להוריד כל מיני תכנות כמו driver booster וכאלה ולא עזר. עדכנתי דרייברים והכל, פירמטתי אפילו ולא עזר. מישו יודע מה לעשות?? פרטי מחשב: WIN10 64bit i7core 8RM כרטיס מסך: Nvidia Gforce GTX750TI 2GB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE 7 VRXP וניסיתי דרך הדיסק שלהם לעדכן את הביוס אוטומטי דרך האינטרנט,עכשיו עשיתי ריסט,והוא כאילו מחפש משהו אבל לא מוצא אותו,רושם שהדבר הזה לו הותן כי לא נמצא משהו מתאים ואז עולה הווינדוס! מה לעשות ,איך מחזירים את זה למצב הקודם, בבקשה תעזרו לי!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVI כאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב.... אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75. כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים המחשב שחע התחיל לעבדו מאוד לעט ושמתי לב שה CPU שלי עמוס ב 100%. אמרתי בטח הווינדוס לא משהו החלפתי הדלקתי את המחשב יום אחד עבד בסדר ואז שוב, המחשב עובד לעט ו ה CPU על 100%. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש אצלי מחשב פנטיום 4 עם XP. אחרי כמה נסיונות הדלקה, עלייה של XP והיעלמות המסך (פתאום הוא כאילו נכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד) ניסיתי לבדוק מה הבעיה. ניתקתי הכל מבפנים ורציתי לראות אם עולה הפוסט. כשרק הספק מחובר ללוח-אם ניסיתי להדליק: המחשב נדלק לשניונת ומיד נכבה ואחרי זה כבר לא נדלק. חיברתי את החשמל למעבד ואז אני שומע צפצופים: צפצוף ארוך מאד והפסקה וחוזר חלילה. לא מצאתי הסבר לצפצוף אחד ארוך (הביוס הוא של PHOENIX בלוח MSI 865PEM2). אשמח לקבל עצות ורעיונות..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. תגידו רגע יש איזו תוכנה שאומרת לי במקרה איזו חומרה יש לי במקרה?? אני מכיר את DEVICE MANGER אבל הוא לא אומר איזה לוח יש לי.... אני פשוט רוצה את הדגם המדויק ואני לא מוצא איך מגלים את זה.... ולא אני לא אפתח את המחשב בשביל זה... וכן אני כן עצלן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש : לוח אם GIGABITE P43 DS3L .. מעבד E7200 2 INTEL זכרון KINGSTONE VALUE 2 GB ספק THIRMATIC 430 W כרטיס מסך 9600GT OVERCLOCKED EDITION EVGA לא קניתי הארדיסק ו סידרום (יש לי) אבל עם כניסות IDE ... היה מותקן WINDOWS XP שהיה פועל על המחשב הישן...כשהרכבתי את ההאקדיסק על המחשב החדש,הוא בא להפעיל את הוינדוס ופתאום אני רואה את המסך הכחול הזה של DUMP MEMORY ועושה REST לבד... אני הולך מביא דיסק התקנת וידוס מתקין וכשהוא מתחיל להתקין בא אותו מסך אבל לא נכבה כותב DUMP בקובץ(PCI.SYS).... הערה : יש 4 מנורות בלוח אם הראשונה ירוקה השניה גם ירוקה השלילשית כתומה והרביעית אדומה ... לא יודע אם יש בעיה בחיבור,תודה לכל מי שיעזור ... תודה לכל מי שיעזור לי ....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש cd boot התומך ב dvd בחיבור sata. יש לוחות אם ש DVD SATA לא נתמך ברמת הביוס (כך נדמה לי). לכן דרוש דרייבר ל cd boot המתאים לתמיכה בDVD. תודה לעוזרים בברכה, רפי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז היום כבלתי מחשב חדש. מערכת הפעלה windows 8.1 אני רוצה להתקין לו את הראוטר TP LINK TL-wn821n אבל לא מצליח. נכנסתי ממחשב שיש בו אנטרנט כדי להביא דרייבר למחשב החדש וכול פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא כותב לי שהמכשיר לא מזוהה ובבקשה שאני אכניס את האחד הנכון ואז ללחות כן וזה יעבוד.. המכשיר במחשב והוא אפילו מדליק נורה ירוקה קבועה אך האשף לא נותן להמשיך בהתקנה עזרה בבקשה - - - תגובה אוחדה: - - - ניסוח יותר טוב: אז היום כבלתי מחשב חדש שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 וניסיתי לחבר לו ראוטר כדי שיוכל לקלוט WIFI. סוג הדגם=TL-WN821N של TP LINK. הלכתי למחשב שיש בו אנטרנט והתקנתי מהרשת דרייבר למכשיר והעברתי למחשב החדש דרך דיסק און קי. כאשר התחלתי את אשף ההתקנה הוא לא נתן לי לה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ערכתי את מסך logon לwindows ומאז הדיסק הקשיח מגיע לשלב של הטעינה של המערכת הפעלה (XP), ולאחר מכן מסך כחול עם כיתוב לבן המדבר על בעיית חומרה אפשרית. כתוב ככה: A problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer. PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED If this is the first time you have seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן - פנטיום 200. הוא קנה לו HD של 10G של Seagate. חיברתי לו את ה-HD למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו בביוס.... בדקתי את ה-HD אצלי במחשב והוא עובד מצויין, גם המחשב שלו עולה טוב עם דיסקט הפעלה בלי ה-HD כך שאין בעיה באחד מהם אבל עדיין המחשב שלו לו מצליח לזהות אותו, האם יכול להיות שהמחשב שלו לא יכול לקרוא HD בנפח כזה בגלל שהוא ישן ? מישהו יודע מה לעשות ע"מ שהמחשב יזהה את ה-HD ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפעמים מסכים כחולים על מערכת הפעלה ווינדוס 7. הם לא מופיעים קבוע אלא פעם בכמה ימים/שבועות. הורדתי את התוכנה bluescreenview וזאת השורה שהיא נתנה לי: 100911-36629-01.dmp 09/10/2011 09:01:40 MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020a2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+9fce2 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17640 (win7sp1_gdr.110622-1506) 32-bit ntkrnlpa.exe+9fce2 ntkrnlpa.exe+a02b4 ntkrnlpa.exe+9ff69 ntkrnlpa.exe+24733f C:\Windows\minidump\100911-36629-01.dmp 4 15 7601 153,040 אין לי מושג מה זה אומר.... ואם העתקתי את מה שנחוץ כדי לדעת איך לסדר את זה... אודה לכם אם תעזרו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה יותר מ-3 פעמים ביום ריסטרט בלי כל סיבה , לאחר שהמחשב ניטען הוא רושם לי שוחזר לאחר שגיאה חמורה , עשיתי פעמיים פורמט והתקנה ולא עזר כלום . והנה פרטי השגיאה : חתימת השגיאה : BCCode : 1a BCP1 : 00041284 BCP2 : 072D0001 BCP3 : 00000000 BCP4 : C0883000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 הוא שמר לי מידע נוסף על אודות השגיאה בשתי קבצים שאני מפחד להעלות כי אני לא יודע אם מצוין שם מידע קריטי כמו סיסמאות על המחשב שלי שם הקובץ האחד: Mini040807-04.dmp השני : sysdata.xml
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שרכשתי לבד חלקים ישבתי להרכיב בשעה טובה את המחשב. המפרט שלי הוא: מארז: Compucase CI6919 ספק: HEC 300W לוח: Gigabyte SINXP1394 מעבד: P4 2.4 GH זכרון: Geil Dual Channel 2x256 DDR 400 Mhz כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO דיסק: Maxtor 80GB 8MB buffer לאחר שהרכבתי את הכל יחד הדלקתי את המחשב, הלוח מקבל חשמל המאווררים מתחילים לעבוד, נוריות הבקרה של הלוח, המארז, הזכרון וכרטיס המסך דולקות אבל המחשב לא עולה. אפשר לשמוע את הדיסק מתחיל להסתובב אבל לא קורה כלום. המסך נשאר במצב Stand By כאילו הוא לא מקבל בכלל סיגנל מכרטיס המסך. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך נוספים - כרטיס PCI ישן ו GeForce 2 GTS שעובד על מחשב אחר כבר שלוש שנים בלי בעיות. רק בפעם הראשונה שחיברתי את ה GF2 המחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
זה מחשב חדש נקי עם כונן SSD מותקן עליו עד אתמול לקח למחשב לעלות 10 שניות היום פתאום לוקח לו דקה , לא התקנתי תוכנה או משהו. עשיתי פריקת מתח לא עזר עשיתי סריקת ווירוסים לא מצא. השתמשתי בתוכנה CCLEANER לא עזר. איך אפשר לדעת למה לוקח לו פתאום לעלות הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך הזה, התקנתי את הדרייברים והכל טוב ויפה, אבל יש לי בעיה מוזרה. במשחקים המסך כהה מידי, אני רואה את הכל קצת חשוך. בכרטיס מסך הקודם GeForce2 הייתה לי את אותה הבעיה. כל פעם שהייתי משחק הייתי מעלה את בהירות המסך ל80% (כשקיבלתי את המסך הוא היה על 50%) כדי לראות כמו שצריך השאלה היא האם אפשר לתקן את זה דרך האפשרויות של התצוגה או רק ע"י העלאת הבהירות במסך או בכלל דרך אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שישי החלטתי לנקות אבק מהמחשב שלי. כחלק מהתהליך החלטתי גם לנקות אבק מספק הכח ובעיקר מהמאוורר שלו. מיותר לציין שתוך כדי עבודה ניתקתי את הספק (ג'נרי) מלוח האם (asus p5l-mx). שסיימתי את העבודה, המחשב עלה כרגיל ואז לאחר מספר דקות הוא נכבה בלי אזהרה מוקדמת (ללא מסך כחול). בהדלקה הבאה שלו כבר קיבלתי את ההודעה הבאה: Overclocking failed! Please enter setup to reconfigure your system. Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and continue כמובן שהופתעתי, כי לא ביצעתי שום דבר שקשור לOC. ממה שהצלחתי להבין בכמה אתרים יש בעיה ידועה בלוחות של אסוס אחרי ניתוק מהחשמל. אני רק אציין שזאת לא הפעם הראשונה שניתקתי את הספק מלוח האם (הפעם הקודמת הייתה בעשיתי סליבינג לספק). …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-