תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח:asrock p67 fatality professional ועושה לי בעיות שאני מחבר לUSB3 דברים כמו דונגל של בלוטוס וכו.. מה אפשר לעשות?(הדרייברים הכי מעודכנים של הלוח + הביוס האחרון של 3.10)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שי על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי את המשחק בנ'ל ,אבל יש בעיה מעצבנת, אני נכנס למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא נתקע לכמה שניות וממשיך,ושב נתקע וממשיך,עכשין תוך כדי שהוא נתקע המשחק קופץ לשולחן עבודה לכמה שניות וחוזר כאילו לא קרה כלום. תוך כדי הקטעים האלו הוינדוס רושם לי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד.(זה קורה כול פעם שהמשחק נתקע). יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה. ושאר המשחקים פועלים חלק וללא בעיות. אני משחר במשחק הנ'ל בהגדרות הכי גבוהות וברזולוצייה 1440X900 המפרט שלי :dual core cpu e6300 2.80ghz 4gb ram motherbord g31 nvidia 220 gt windows 7 ultimate 64 bit יש לציין שהדרייבר המותקן הוא הדרייבר החדש של נבידיה (257 בטא)לפניו היה את 197 הרשמי. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל מותקן הרמקולים מחוברים הדרייברים מעודכנים הווינאמפ מנגן אבל אין סאונד, אפילו ניסיתי להחליף רמקולים לחבר אוזניות, כלום הצילו!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה WINDOWS 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח אם מסוג gigabye h77-ds3h, כרטיס מסך 7850. windows 7. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI אני מקבל תמונה אך לא שומע דרך הטלוויזיה. עדכנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך וזה עדיין לא פתר את הבעיה. מצורף תצלום מסך של הגדות הסאונד בלוח הבקרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש.. בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס. זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי X800GTO עם קירור פאסיבי. המעלות שלו ב76 מעלות במאמץ. (עכשיו בחמסין... בימים נורמלים הוא היה על 69 70 בערך...) זה מעלות ממש גבוהות? או גבוהות קצת? מה המעלות המומלצות שלו??
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים עם הכרטיס 9800 GX2 החדש הורדתי דרייבר חדש באמצע משחק כלשהוא המחשב נתקע ,מראה לי שיבושים על המסך ועושה ריסטרט .... הבנתי שיש בעיה בדרייבר כנראה מישהו יודע פרטים ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים. לאחר התקנת מחשב חדש ידוע שצריך להתקין דרייברים. אני יודע שצריך להוריד ולהתקין ל.. 1.כרטיס מסך 2.כרטיס רשת האם יש עוד רכיבים שצריך להתקין להם דרייבר? (אמרו לי שלעיתים גם ללוח האם יש עדכון דרייבר) והאם יש לכם עוד המלצות לתוכנות כדאיות במחשב חדש? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך של חברת proview שנרכש לפני 3 שנים , בתקופה האחרונה התחילו להופיע ריצודים לרוחב המסך בחלק העליון והתחתון ולאורך פרקים של 20 דקות , רוב הזמן אין לי ריצודים אבל מידי פעם הם מופעים שוב . ניראה לכם שהמסך שלי עומד להתקלקל ? יש איזה דרך לסדר את זה ? אולי מעבדת תיקון ? כן אם כן אז אני צריך להתחיל לחסוך כסף למשך חדש .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח אם. כשאני מנסה להעביר את הRadeon 9550 מהמחשב הישן לחדש הוא פשוט לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הסיבה? עוד משהו, יש על המחשב 248MB של זיכרון וניסיתי להוסיף עוד סטיק של 256MB DDR אבל המחשב לא עלה. מפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WIN444 User Name Administrator Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2005-12-14 / 22:26 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboa…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיימת אצלי בעיה במחשב XP שכל כמה זמן המחשב כבה. מצורפים קבצי minidump או להורדה בקישור הבא: https://drive.google.com/open?id=0B3lYP4CJzGBRd2FjLXJxSXhaYnc תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-