עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי היום סטיק 512 PC3200 טווינמוס, שמתי אותו (יש לי לוח a7v333) פועל, המחשב עולה בכל בסדר, הוא מגיע לויינדוז ואז מתחילות הצרות, כל תוכנה (או משחק)שאני מפעיל מתרסקת עד שהאקפלורר מתרסק. שאני מנסה לכבות את המחשב מופיע לי מסך כחול שWINDOWS HAS SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE FOR YOUR SYSTEM יש לי סטיק של samsung 2700 256Mb והוא עובד טוב, אין שום בעיה שאני מחזיר אותו. איפה הבעיה ומה לעשות עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה והתקנתי דרייברים אחרונים של ויה שיצאו למחשב שלי וזה לא עזר. מה לעשות? לחבר שלי יש אותו זיכרון ואותו לוח ועובר לו בסדר גמור...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן. תגידו רגע יש איזו תוכנה שאומרת לי במקרה איזו חומרה יש לי במקרה?? אני מכיר את DEVICE MANGER אבל הוא לא אומר איזה לוח יש לי.... אני פשוט רוצה את הדגם המדויק ואני לא מוצא איך מגלים את זה.... ולא אני לא אפתח את המחשב בשביל זה... וכן אני כן עצלן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה מסוג FLYVIDEO 98 , הוא כרטיס ישן אך זול ואמין יש לו בעיות תאימות נוראיות עם WINXP שאת רובן פתרתי ומי שרוצה עזרה לגבי זה מוזמן לפנות אליי כרגע אני רואה מעולה טלוויזיה על גבי המסך שלי , כל הערוצים , ובאיכות מעולה ( עד כמה שניתן בכרטיס זה ) הבעיה : בכל מקרה אני לא מצליח ללכוד תמונה או סרט שמוצג על המסך (- מהכרטיס) לא אפכת לי איזה תמונה , איזה סרט ובאיזה איכות העיקר ל" צלם " משהוא .... ניסיתי הכל , הכל , הכל , כל התוכנות שמוצעות ללכידת מסך האלה http://mv.tucows.com/mmedia/scapt95_default.html ועוד מלא מלא תוכנות אחרות , ובאף תוכנה, אף לא אחת , לא הצלחתי ללכוד תמונה או סרט , ברגע שאני מנסה ללכוד תמונה בחלק מהתוכנות זה מצלם לי תמונה שחורה לג…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה: נתחיל ברכיבי המחשב AMD Athlon 3200+ Socket 939 Gigabyte K8NF-9 Ultra 1Gb Twinmos DDR400 2X512 HD 160GB SATAII Leadtek 6800GS Thermaltake TR2 420W Thermaltake Mozart + MediaLab Toshiba 32WL66 via Hdmi to DVI זה המחשב... הבעיה התחילה לי לפני כחודש פחות או יותר שבא לביטוי בזה שפתאום המחשב מתחיל לקרטע כאילו הרצתי ווינדוס אקספי על מחשב 486 העכבר לא סוחב... המוזיקה מקרטעת בטירוף... אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט... חשבתי שזה טמפרטורות... המעבד היה על 33 מעלות... הכרטיס מסך על 42 וההרדיסק על 63 אז אמרתי זה אולי ההרדיסק לאט לאט התחלתי לבדוק אותו לעומק.. הסתבר שיש בו בד סקטורים החלפתי אותו לאחר 40GB שהיה לי (תקין) ושוב זה חוזר על עצמו.. אמרתי אולי ספק כח.. (בגלל שפעם הייתה…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Asafb25,

שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה

7. Started by Shiker,

היי חברים...אני ממש חייב את עזרתכם לצערי המחשב שלי כל פעם נתקע בשגיאה שציינתי למעלה ואלו הדברים שביצעתי עד כה ניקיתי את המארז מאבק ווידאגתי שהקירור של הכרטיס מסך עובד פורמט למחשב (מחקתי ממש הכל והתקנתי מחדש) - יש לי ווינדוס ויסטה 32BIT אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Xenomorph,

יש לחבר שלי מחשב ישן - פנטיום 200. הוא קנה לו HD של 10G של Seagate. חיברתי לו את ה-HD למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו בביוס.... בדקתי את ה-HD אצלי במחשב והוא עובד מצויין, גם המחשב שלו עולה טוב עם דיסקט הפעלה בלי ה-HD כך שאין בעיה באחד מהם אבל עדיין המחשב שלו לו מצליח לזהות אותו, האם יכול להיות שהמחשב שלו לא יכול לקרוא HD בנפח כזה בגלל שהוא ישן ? מישהו יודע מה לעשות ע"מ שהמחשב יזהה את ה-HD ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tiamat,

שלום אני חושש שהלוח אם שלי מת, אך מאחר שאינני מבין הרבה בחומרה ברצוני לוודא עם אנשים שמבינים יותר טוב ממני. לפני שאתחיל הנה המפרט הטכני שלי: לוח אם: Gigabyte GA-945GZM-S2 Revision 3.9 גרסאת ביוס: FE מעבד: Intel E6600 ראם: 2 כרטיסי DDR2 667MHZ 1GB אני מקווה שזה יספיק... אז הנה הסיפור של הבעיה... שלשום התחלתי לשחק במשחק המחשב MASS EFFECT. לאחר שעה בערך המחשב התחיל לצפצף את האזהרה שהכרטיס הגרפי מתחמם יותר מדי, אז החלטתי לכבות את המחשב. בבוקר למחרת גיליתי שהמחשב לא עלה, כיביתי, וניסיתי עוד פעם מספר פעמים ולפעמים עלה, לפעמים לא (בערך 30% מהמקרים עלה, 70% לא עולה, רק המחשבים מסתובבים וחוץ מזה כלום, אפילו לא צפצופים) אך כאשר הוא עלה, המחשב עושה צפצוף אחת קצר (כהרגלו, שא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הבעיה שלי היא כדילקמן: התקנתי גירסא בשם F7a היא כנראה גירסא דפוקה או משהו (כנראה היא עשתה לי בעיות במחשב) אבל זה טפל. הבעיה היא כאשר אני מנסה לעשות עידכון (ניסיתי דרך: 1. התוכנה בסביבת חלונות 2. דוס 3. דרך הביוס עצמו - הוא נותן תמיכה לזה) ואני מפעיל את המחשב מחדש הוא לא עובד. אז אני עושה restart ידני ואז הוא כן עובד רק שהוא כנראה לא אוהב את העידכון (ניסיתי 3 גירסאות - F4,F5 and the last one F6) אז הוא מפעיל את התוכנה של ההגנה לביוס ומעיף לי את העידכון וחוזר לגירסא המקורית. לא משנה אפילו אם אני נכנס לתפריט לפני שהוא עושה את זה ומנסה להגיד לו לא לעשות את זה הוא לא מקשיב לי ותמיד מעיף לי אותה ונשאר לי עם הגירסא הזאת שאני כול-כך לא רוצה. האם יש למשהו פיתרון לבעיה שלי? אולי י…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by משה ארפי,

בוקר טוב... יש לי את הזיכרונות האלה: https://www.tms.co.il/thrd416g3200hc16cdc01 וברצוני לשלוט על האור שלהם(מגיעים בצבע אדום בלבד) ככה שהם לא יהבהבו אלא יהיו סטטיים כמו שאר הסטאפ... חיפשתי איזה תוכנה או משהו ולא מצאתי....אשמח אם תשימו פה קישור תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. חיברתי הכל.. אבל כשאני מפעיל את המחשב.. המסך לא נפעל.. חשבתי זו בעיה בכרטיס מסך.. אבל חיברתי אצל חבר שלי.. וזה עובד.. (כלומר זו לא בעיה של כרטיס מסך..) בקיצר בדקתי את כל החלקים אחד אחד.. בערך ואז הגעתי לזכרונות.. במקום שלי.. הכנסתי של חבר שלי.. DDR2 533 והופ!.. הכל עובד.. אז הבעיה בזכרונות.. אבל הבעיה היא שזה שני סטיקים.. ושניהם לא עובדים? מה הסיכוי ששני הסטיקים לא יעבדו..? תסתכלו על המפרט שלי ב-"מפרט שלי" ותגידו.. אם יש לי איזה בעית תמיכה.. יכול להיות שיש איזה בעית תמיכה.. או שאולי יש בעיות לזכרונות האלה.. או מה.. עזרה ווקשהההההההההההההההההההההה :( :(

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shaithebest,

יש לי נייד ישן עם רשיון XP ואני חייב לפרמט אבל נמחק ממדבקת הרשיון המספר כך שלפני הפירמוט אני חייב לרשום לעצמי את הרשיון איך מוצאים את זה? זה רשום איפשהו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TomerPerez,

לא משנה מה אני עושה כל כמה זמן המחשב קורס לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/837/71850176.png/] והדרך היחידה לפתור את זה היא לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות. בעיה זו קרתה גם כששיחקתי הbattlefield 3,גם ביוטיוב. אם האשכול לא שייך לפה בבקשה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by strifer,

הכל מותקן הרמקולים מחוברים הדרייברים מעודכנים הווינאמפ מנגן אבל אין סאונד, אפילו ניסיתי להחליף רמקולים לחבר אוזניות, כלום הצילו!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אחת השאלות החוזרות על עצמן בקבוצות תמיכה למחשבים היא - למה המחשב שלי נכבה בפתאומיות. ובכן, אני קיבלתי מחשב ישן שלדברי בעליו הקודמים - כל עוד המארז שלו היה סגור, היה נכבה תוך כמה דקות מההפעלה. אם פאנל הצד של המארז היה פתוח - הוא היה עובד. אם מעניין אתכם לראות מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, מוזמנים לצפות בסרטון.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ilanyaacov10,

שלום רב יש לי מחשב נייד Asus X541 UA מולחם עליו 4 ג'יגה זיכרון ושמתי לו עוד 4 ג'יגה זיכרון פיזי בחרתי ההרחבה למה אני רואה במאפיינים של המחשב רק 4 ג'יגה בלבד??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by jfkk,

שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Yochai Pardo,

בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי שאלה קטנה...קיבלתי משימה לשדרג מחשב ישן, כאשר השדרוג הדחוף ביותר שם הוא הדיסק הקשיח הקטן. ברצוני להחליף דיסק של 40 ג'יגה בדיסק של 80 גי'גה ואולי אף 160. מה שרציתי לשאול, זה האם יכולות להיות בעיות עם לוח האם מבחינת זיהוי הדיסק ? ( אם הנפח גדול מדי ביחס לדור של המחשב ייתכנו בעיות, לא ? ). המחשב מבוסס על מעבד פנטיום 4, אני חושב ש - 2.4 ג'יגה הרץ, אני לא יודע את קוד לוח האם, רק יודע שהוא של ASUS. איך אני יכול לדעת מה הגודל המקסימלי שה - BIOS ו/או לוח האם יודעים לקבל ? מבחינת ההתקנה, אני פשוט מנתק את הישן, מחבר את החדש באותה הצורה ( כ - MASTER ) ואז מבצע התקנה חדשה של חלונות, נכון ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי מחשב חדש שמותקן עליו ווידוס 7 64 ביט, מהרגע הראשון יש בעיה מוזרה שהמחשב קופץ חזרה לשולחן עבודה, למשל אם אני באינטרנט אז החלון של הכרום נשאר פתוח אבל השורה למעלה נהיית "שקופה" וכאילו כדי לחזור לאתר אני צריך להקליק פעם אחת ואז שוב אני באתר, בזמן הקלדה לדוגמא (ברגעים אלו קורה גם כן) זה קורה והחלון של הכרום נשאר פתוח אבל אני מקליד באוויר וכדי להקליד שוב אני צריך ללחוץ על תיבת הטקסט ולהקליד, זה קורה המון בזמן גלישה משהו כמו אחת לדקה או שתיים ולפעמים גם יותר, גם כשאני במשחק זה ממזער לי את המשחק לחלון קטן (ווינדוס מוד) ובאותו רגע למרות שאני רואה את המשחק אני לא בשליטה עליו וצריך להקליק עם העכבר כדי לחזור אליו זה מאוד מתסכל ניסיתי לחפש פיתרון באינטרנט אבל קשה לי לנסח את הבע…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים