עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mr.Angel,

אוקי יש לי כמה מאווררים במחשב. אחד לCPU אחד לכרטיס מסך אחד לספק ועוד אחד חופשי שבעיקרון הוא ה System Fan. עכשיו הורדתי תוכנה : SpeedFan. היא מראה לי כל מיני נתונים על הטמפרטורה בתוך המחשב ועל מהירות המאוררים. עכשיו FAN1 שזה המאוורר למעבד מראה ~4400RPM ומאורר FAN2 שזה המאוורר למערכת (נראה לי) מראה 0RPM עכשיו בצד יש לי TEMP1=51C TEMP2=31C עכשיו זה נראה לי קצת לא טוב שיש 51 מעלות בתוך המחשב שלי.... ונראה לי קצת מוזר שמאורר המערכת לא עובד (למרות שלא זכור לי אי פעם שהוא עבד... אולי פשוט לא שמתי לב) בכל מקרה רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה והאם כדאי לנסות להפעיל את המאוורר של המערכת (ואם כן, כיצד ? ) תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yan666,

שלום לכולם. הווינדוס שלי עודכן לגרסה האחרונה שלו. 1803. אני רוצה לעשות לו ריקוברי לגרסה הקודמת שלו. בכל המדריכים שנתקלתי בהם עד עכשיו כתוב שאפשר לעשות את זה עד עשרה ימים מהעדכון. ואחכ זה אבוד. האם יש דרך לעקוף את זה? לעשות rollback אחרי הזמן הזה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pop97,

שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס בתודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה: נתחיל ברכיבי המחשב AMD Athlon 3200+ Socket 939 Gigabyte K8NF-9 Ultra 1Gb Twinmos DDR400 2X512 HD 160GB SATAII Leadtek 6800GS Thermaltake TR2 420W Thermaltake Mozart + MediaLab Toshiba 32WL66 via Hdmi to DVI זה המחשב... הבעיה התחילה לי לפני כחודש פחות או יותר שבא לביטוי בזה שפתאום המחשב מתחיל לקרטע כאילו הרצתי ווינדוס אקספי על מחשב 486 העכבר לא סוחב... המוזיקה מקרטעת בטירוף... אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט... חשבתי שזה טמפרטורות... המעבד היה על 33 מעלות... הכרטיס מסך על 42 וההרדיסק על 63 אז אמרתי זה אולי ההרדיסק לאט לאט התחלתי לבדוק אותו לעומק.. הסתבר שיש בו בד סקטורים החלפתי אותו לאחר 40GB שהיה לי (תקין) ושוב זה חוזר על עצמו.. אמרתי אולי ספק כח.. (בגלל שפעם הייתה…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by stan,

טוב שלום לכולם!! אני חדש אוקיי יש לי בעייה מעצנבת מאוד במחשב היא התחילה לפני כמה ימים...... אני פותח תמ'חשב הוינדוס עולה אחרי איזה 5-30 דקות המחשב נתקע ממש, אי אפשר להזיז את העכבר, המקלדת מתה...לאחר מכן אני עושה ריסת דרך הלחצן והמחשב מצפצף ואי אפשר לכבות אותו . מפרט: AMd Athlon xp 2000 nvidia geforce 4 mx440 Motherboard Name Gigabyte GA-7VAX 256 ram תודה מראש לעוזרים אגב לקחתי לטכנאי, הוא לא פתר את הבעיה!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by מומחה קטן,

מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yonik31,

לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TzV-EyE-GeR,

יש לי כרטיס קול מסוג FORTISSIMO 3 וכאשר אני שומע בו סאונד כלשהו, אחרי זמן מה פתאום הסאונד כאילו נתקע ושומעים טררררררררר, ואחר כך שוב פעם שומעים סאונד ואותה בעיה. יש לי עוד כרטיס קול בנוסף על הלוח, אבל ביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, אך מסתבר שלא. עידכנתי דרייוורים ועדיין הבעיה נמצאת. העברתי את הכרטיס לסלוט אחר על הלוח, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. אולי למישהו כאן יש פיתרון?? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by erez84,

שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג asus ux431f כיום אני עובד איתו עם המסך של המחשב עצמו ועוד מסך ליד שמחובר לפורט HDMI הבודד של המחשב. אני יודע שיש מחשבים ניידים ייעודיים עם תחנת עגינה שמאפשרת לחבר מספר מסכים ואביזרים נוספים עם חיבור טאנדרבולט. למחשב שלי אין את החיבור הנ"ל ואני מחפש פתרון, אם קיים כדי לחבר עוד מסך חיצוני אחד (ככה שיהיו שני מסכים חיצוניים). ראיתי שקיימות תחנות עגינה "אוניברסליות" אך איני יודע מה טיבן ואם בכלל יעבדו עם המחשב שלי. אשמח לקבל המלצה לתחנה כזאת אם לדעתכם היא תעבוד. או כל פתרון אפשרי אחר. תודה .

12. Started by shaithebest,

מחשב נייח שקופא תוך כד עבודה. חשדתי בוירוסים ועשיתי שיחזור מערכת והמשיכה הבעיה. חשדתי בהרדיסק ועשיתי בדיקת סקטורים וגם REPAIR והמשיכה הבעיה. עשיתי פירמוט ווינדוס אקספי והבעיה ממשיכה. זה לא ההארדיסק בטוח אז איזו חומרה תקולה ספק????????? לוח????????????

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by משה ארפי,

בוקר טוב... יש לי את הזיכרונות האלה: https://www.tms.co.il/thrd416g3200hc16cdc01 וברצוני לשלוט על האור שלהם(מגיעים בצבע אדום בלבד) ככה שהם לא יהבהבו אלא יהיו סטטיים כמו שאר הסטאפ... חיפשתי איזה תוכנה או משהו ולא מצאתי....אשמח אם תשימו פה קישור תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, יש לי לוח אם ל אינטל DP35DP ללאיציאות PS2 למקלדת ועכבר לא רק יציאות USB כאשר הערכת עו העכבר והמקלדת עובדים וניתן להיכנס לביוס כאשר הווינדוס עולה -XP המקלדת והעכבר לא עובדים חשוב לציין שגם במצב בטוח הם לא עובדים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yaniv76,

שלום, התחילה לי בעיה במחשב שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במשו אחר. נתחיל בזה שהמסך שלי הוא לרזולוציה 1920x1080. כשאני משחק משחקים אני שם על רזולוציה יותר נמוכה בשביל לקבל ביצועים יותר טובים. פתאום באמצע משחק המסך כאילו התנתק אבל המחשב עבד והיה את הסאונד של המשחק. עשיתי ריסטארט למחשב אבל לא הופיע שום דבר (אני מתכוון לכל הנתונים של הווינדוס שתמיד עולים). המחשב עובד רגיל,המשחקים עובדים כל עוד אני על הרזולציה סבירה ולא יותר מידי נמוכה,וכשני שם על רזולוציה נמוכה שוב קורה שהמסך כאילו מתנתק ואני לא יכול לעשות כלום רק ריסטארט. זה קורה גם בלי קשר למשחקים לדוגמא כשאני משנה את הרזולוציה בהגדרות של הוינדוס. מחקתי,עדכנתי חדש פעמיי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by law89,

היי חברה בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

18. Started by ITA,

איך ניתן לדעת אם Win2K זיהה את הדיסק בתור ATA-100 או פחות? האם צריך לעשות משהו כדי שיזהה? הדיסק וה-MB תומכים, והחיבור הוא עם כבל 80 גידים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Yanka Shimshon,

העכבר במחשב משתולל ללא מגע במחשב מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Oranl,

אהלן, יש אצלי מחשב פנטיום 4 עם XP. אחרי כמה נסיונות הדלקה, עלייה של XP והיעלמות המסך (פתאום הוא כאילו נכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד) ניסיתי לבדוק מה הבעיה. ניתקתי הכל מבפנים ורציתי לראות אם עולה הפוסט. כשרק הספק מחובר ללוח-אם ניסיתי להדליק: המחשב נדלק לשניונת ומיד נכבה ואחרי זה כבר לא נדלק. חיברתי את החשמל למעבד ואז אני שומע צפצופים: צפצוף ארוך מאד והפסקה וחוזר חלילה. לא מצאתי הסבר לצפצוף אחד ארוך (הביוס הוא של PHOENIX בלוח MSI 865PEM2). אשמח לקבל עצות ורעיונות..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי בעיה די מוזרה , כל כמה דקות העכבר נתקע וכדי להפעיל שוב צריך לנתק את ה-USB ולחבר אותו שוב , לפעמים הוא נתקע כל כמה דקות ולפעמים אפילו תוך 10 שניות. ניסיתי למחוק אותו דרך מנהל ההתקנים ולהתקין שוב (למעשה התקנה אוטומטית) , וזה לא הצליח. מידי פעם מגיעה הודעה כזאת: העכבר זה עכבר של מיקרוסופט , עם לייזר (לא אופטי) . תודה מראש לעוזרים! מיקי.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by strifer,

הכל מותקן הרמקולים מחוברים הדרייברים מעודכנים הווינאמפ מנגן אבל אין סאונד, אפילו ניסיתי להחליף רמקולים לחבר אוזניות, כלום הצילו!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Nirtz,

הוצאתי את המעבד מהלוח אם והגוף קירור פשוט דבוק אליו אני לא מצליח להפריד אותם הורדתי את המשחה הטרמית מסביב למעבד עם קיסם וזה פשוט לא יוצא רעיונות והצעות בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by a12king34,

בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים