תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הפעלתי את המחשב מחדש ובחלון ה BOOT נתקלתי בהודעה הבאה: "A disk error occurred , Pres Ctrl+Alt+Del to restart" . מישהו ניתקל בבעיה הזאת פעם ? יודע איך לפצור אותה ? ניסיתי לחבר את ה HDD לחיבור SATA אחר , החלפתי כבל SATA , שיניתי שה HDD יעלה ראשון ולא ה CD-ROM או משהו אחר וכו' . מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים שבוע טוב! יש לי דיסק קשיח במחשב של 1TB. עכשיו מי שהתקין לי בוא ווינדוס 7 עשה לי כונן C אחד עם 1000גיגה... איך אני מפצל את זה לשלושה כוננים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב שהוא פשוט עושה ריסטרט בעצמו בלי שום מסך כחול ובלי שום דבר הוא כאילו נכבה ונדלק שוב פעם מחדש... מה לא ניסיתי לעדכן דרייברים לבדוק מדריכים ביוטיוב מה לעשות שום דבר לא עזר... נכנסתי לevent viewer וזה רשם לי את event 41 שזה בעקרון רושם שהמחשב לא נכבה כמו שצריך ועוד.. ואז היה רשום שם לבדוק את הPower שהמחשב שלי מקבל ובדקתי ביוטיוב לעומק וניסיתי לשנות הגדרות וזה עדיין לא עזר והוא בכל זאת קורס כל 10 דקות או כל כמה שעות. ואחרי שהעברתי אותו לשקע שמחובר בו המזגן שלי ובשנייה שאני מדליק את המזגן המחשב מקבל ריסטרט, יכול להיות שזו בעיה בספק כוח? אשמח לעזרה לפני שאלך להחליף משהו... תודה מראש עריכה: לא יודע אם יש קשר אבל בחיים לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי נמצא בחדר אחד, הטלוייזיה בחדר אחר. האם קיים מתאם כלשהו שיכול לעזור לי לשדר את המחשב לטלויזיה? כרטיס המסך שלי הוא gtx780 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע. עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע הכן אפשר להוריד דריברים ללוח GIGABYTE =H170-D3H זה המעבד INTEL- I5 6500 -3.2 הדריברים מיועדים לחלונות 10 פרו 64 ביט בעברית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם Win2K זיהה את הדיסק בתור ATA-100 או פחות? האם צריך לעשות משהו כדי שיזהה? הדיסק וה-MB תומכים, והחיבור הוא עם כבל 80 גידים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשך בזמן משחק כשהמחשב צריך לטעון מחדש הוא קופא לדקה הקול חוזר על עצמו ואז שהוא חוזר למצבו הוא עושה הכל במהירות את מה שהוא החסיר הוא מחזיר במהירות רבה זה קורה לי בדרך כלל במשחקי פעולה ומירוצ
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: המחשב הוא AMD athlon xp 2000 radeon 9700 pro mobo: Abit NF7-S2 512mb ddr windows xp sp2 80GB WD לא מזמן הלוח אם הישן שלי (gigabyte 7vrxp) הלך, אז החלפתי לABIT, וגם ההרדיסק נשרף, וקיבלתי אחד חדש כי הוא היה באחריות.. והכל בעצם התחיל אחרי שהחלפתי את הלוח אם (שהשתמשתי בהארדיסק ישן חלופי על הלוח אם החדש גם היו תקיעות) ומה בעצם הבעיה? המחשב כל הזמן נתקע, בדרך כלל פשוט קופא וגם לא מכבה את עצמו, בעבודה בחלונות, במשחקים, אפילו שאין פעילות ואני משאיר את המחשב דולק בלילה הוא נתקע מהר מאוד (עניין של כמה שעות במקרה הטוב בחוסר פעילו, בזמן עבודה יכול להיות פחות משעה) בקיצור, אין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. יש לי את כל הדרייברים החדשים אם זה קשור בכלל, אין התנגשויות חומרה שא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד כשאני משחק במחשב או מפעיל את 3dmark אז המחשב חוזר לי בחזרה לחלונות אחרי משהו כמו5-15 דקות או נותן לי מסך כחול האם הארדיסק שלי דפוק או שזה בעיה אחרת.בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחב מתחמם יותר מדי אז הורדתי את התוכנה speedfanוהיא אמרה לי שהטמפרטורה שלי בין 38-45 מעלות הכי גבוה. אחר כך חשבתי שזה בגלל הכרטיס מסך אז החלפתי אותו מ- rive tnt2 32mb ל- geforce4 mx440 64ddr tv-out אבל זה עדיין קורה לי. עד לפני חודש בערך זה אף-פעם לא קרה ועכשיו זה קורה לי כל פעם שאני משחק (משחקים כמו: red factian או stuntgp ו-warcraft 3 יש לי windows xp ניסיתי לפרמט את המחשב אבל זה עדיין קורה האם הארד דיסק שלי דפוק ואני צריך להחילף אותו או שיש לי בעיה אחרת. intel pantiom 3 866mhz 196sdr 30gb via ma…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: מעבד: Intel Q6600 זכרונות: Corsair Twin2x2048-6400c4DHX כרטיס מסך: Leadtek 8800GT rev.1 לוח אם: Gigabyte GA-P35-Ds3L ספק: Corsair VX550 ישנם מקומות או פעולות ספציפיות אשר גורמות למחשב שלי להציג את המסך הכחול הידוע לשמצה ואז לאתחל את עצמה. מספר דוגמאות: 1. כשאני מעלה מפות "כבדות" בAmericas Army, כמו למשל, SF-Hospiatl. 2. כשאני מנסה לזרוק משהו מהיד במשחק Hitman Blood Money בבקשה עיזרו לי...כל הצעה תתקבל בברכה. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום ללא התראה ,המחשב שלי ניכבה ,בכל פעם שניסתי להדליק לאחר כחמש שניות ניכבה ,עוד לפני שהביוס עלה ,לאחר מספר פעמים שניסתי לא הצלחתי להדליק בכלל ,שום דבר לא נידלק לאחר לחיצה על הכפתור של ההדלקה ,שאלתי היא - האם מה שקרה זה סימני הגסיסה של הספק ומוות סופי או שקיימות עוד אפשרויות ? (אולי לוח אם )
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש מדפסת USB לא אלחוטית (HP DJ2510) אני לא מצליח לחבר אותה דרך רואטר - VTECH (בזק) לפני זה היה לי ראוטר אחר ישן - וחיבור אלחוטית דרך רואטר עבד מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד דבר ראשון, אני לא בטוח אם פה זה הפורום הנכון לפתוח את האשכול הזה, אז מצטער מראש אם לא, ואם אפשר להעביר לפורום הנכון. לנושא, יש לי מסך 144HZ, ואני לא בטוח איך להגדיר את THE WITCHER 3. המפרט שלי זה R9 290, i5 4590, 8GB הקטע הוא שאני מנסה להפעיל את המשחק על אולטרה ולפני ששינתי את ההגדרות CCC שיפעיל את המסך על 144HZ לא על 60 (בדיוק אחרי פירמוט שחכתי מזה), הוא רץ על אולטרה, די חלק. ועכשיו כששיניתי את ההגדרות ל144HZ התחילו התקיעות, גם בHIGH זה פחות או יותר ככה. אז איך בדיוק אני אמור להגדיר את המשחק עכשיו? ובכללי, עדיף להפעיל את ה144HZ נכון? זה לא איזשהו OVERKILL? עריכה: והגרסה של הדרייבר זה: "14.12 AMD Catalyst Omega Software"
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני הכל יש לי לווידוס 10 במחשב. יש לי בעיה עם הטאצפד בנייד, כאשר אני לוחץ על המקש(אם אפשר לקרוא לזה מקש) הימיני הוא מזהה כאילו אני לוחץ על הצד הימיני והשמאלי ביחד. כלומר נגיד כשאני לוחץ מקש ימיני על הסמל של וידוס כדי לפתוח תפריט, הוא פותח לי את התפריט ובנוסף פותח לי את הווידוס (כאילו אני לוחץ על הצד השמאלי)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מידי פעם בזמן האחרון קורה לי מקרה מוזר המחשב מתחיל להגיב כאילו הctrl לחוץ למרות שהוא לא לא משנה מה אני לוחץ זה כאילו לחצתי אותו עם ctrl (לדוגמא אם אני מנסה לגלגל את הגלגלת בדף אינטרנט זה עושה זום) השאלה שלי היא אם יש איזה כפתור שאני בטעות לוחץ עליו ואז זה קורה משהו בסגנון ctrl-lock או שיש לי בעיה במגעים של אחד מכפתורי הctrl?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן 3 Tera של חברת טושיבה ויש לי בה המון סרטים וסדרות ותמונות משפחתיות שגיביתי. בתיקיות הסרטים שלי אני לא מצליח להיכנס כי זה מקפיץ הודעה "אין גישה לתיקיה, אחד הקבצים או הספריות פגומים ואינם ניתנים לקריאה" יש לי windows 7 במחשב נייד של חברת Dell הגרסה של Inspiron אם זה עוזר..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הוא לוח אם Gigabyte GA-P31-S3G, מעבד E7200 ו4 גיגה זיכרון המחשב יחסית חדש אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מדיסק התקנה מקורי ההתקנה עולה נורא לאט - 10 דקות בערך (בדקתי את הדיסק על מחשב אחר וההתקנה עולה הרבה יותר מהר) כשאני מנסה לפרמט את הדיסק הקשיח בהתקנה אני מקבל הודעת שגיאה "Failed to format selected partition Error Code: 0x80070057" התחלתי לנתק רכבים מהמחשב כדי לדעת אולי אחד מהרכיבים גורם לבעיה כגון הסידירום, זכרונות כל פעם סטיק אחר ואפילו את הדיסק הקשיח ועדיין ההתקנה עלתה נורא לאט הרצתי גם memtest והבדיקה היתה תקינה איזה שהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-