עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, איך אפשר לחבר מחשב נייח אל מחשב נייד? יש לי במחשב הנייח כוננים קשיחים שאני רוצה להשתמש בהם דרך המחשב הנייד, יש דרך/חיבור כזה בין המחשבים? או רעיון אחר לחיבור הכוננים הקשיחים לנייד? המחשב הנייח קצת ישן מלפני 8 שנים, הנייד הוא ASUS ROG STRIX GL502VY. תודה מראש.

2. Started by DGV,

בוקר טוב לכולם! אתמול ניתקלתי בבעיה- המחשב לא מזהה פתאום את הצורב DVD (Optiarc DVD RW AD-7170A. הוא מזהה אותו בBIOS ובמנהלי ההתקנים של WINDOWS, אבל יש שגיאה- "ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)". מה אני יכול לעשות? באתר של אופטיארק (או סוני, או נק) אין דרייבירים לצורב הזה... מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לדרייבר/דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!! גבריאל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Aviad56,

אהלן, המחשב החדש לא מציג רשתות בכלל, אבל יש לציין שיש אינטרנט, זה המחשב הראשי, ז"א שהמודם מחובר אליו. תמונת המחשה: http://prntscr.com/qpfk4 יש לציין כי התקנתי את הדרייברים של הלוח אם כולל של הרשת בנפרד.. יש למישהו פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4-5 שנים (מעבד Q6600, כ. מסך 8800GTX), שמסרב פקודה. הוא נדלק, ומצפצף כרגיל, כונן הדיסקים נפתח, אך הוא לא מציג כלום במסכים. המסך כן מזהה שמשהו חובר אליו (זה מסך טלויזיה שמציג בין כל החיבורים השונים רק את כל מה שפועל), אבל מציג no signal. בדקתי דרך מחשב אחר כדי לראות אם יש רשת וכך לדעת עם הוינדוז עולה. אין רשת. גם פירקתי את המחשב לבדוק אם אחד הראמים (1X4 ג'יגה) או כל כרטיס אחר השתחרר, והכל תקין. ביום שלפני הבעיה המחשב הציג blue screen of death, והפעיל את עצמו מחדש 3-4 פעמים במשך מס' השעות שפעל. מע' ההפעלה היא וינדוז 7 64 ביט. אנא עזרתכם בבקשה, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Eli236,

בס"ד דבר ראשון, אני לא בטוח אם פה זה הפורום הנכון לפתוח את האשכול הזה, אז מצטער מראש אם לא, ואם אפשר להעביר לפורום הנכון. לנושא, יש לי מסך 144HZ, ואני לא בטוח איך להגדיר את THE WITCHER 3. המפרט שלי זה R9 290, i5 4590, 8GB הקטע הוא שאני מנסה להפעיל את המשחק על אולטרה ולפני ששינתי את ההגדרות CCC שיפעיל את המסך על 144HZ לא על 60 (בדיוק אחרי פירמוט שחכתי מזה), הוא רץ על אולטרה, די חלק. ועכשיו כששיניתי את ההגדרות ל144HZ התחילו התקיעות, גם בHIGH זה פחות או יותר ככה. אז איך בדיוק אני אמור להגדיר את המשחק עכשיו? ובכללי, עדיף להפעיל את ה144HZ נכון? זה לא איזשהו OVERKILL? עריכה: והגרסה של הדרייבר זה: "14.12 AMD Catalyst Omega Software"

6. יש ברשותי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539357.msg4605804#msg4605804 כשקיבלתי את המחשב גוף הקירור היה מפורק, והיה מרוח עליו(ועל המעבד) חומר כחול. מה החומר הזה? הרכבתי לבד את גוף הקירור ובמהלך ההרכבה חלק מהחומר שהיה על גוף הקירור ירד ממנו. עכשיו הטמפרטורה של המעבד היא 49 מעלות. האם זה נורמלי? האם לחומר שהיה על גוף הקירור או לעובדה שהרכבתי אותו בעצמי יכול להיות קשר לכך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, היום כרטיס המסך שלי גרם לכמה ריסטים ובאיזשהו שלב Windows הפסיק לזהות אותו. אני עדיין יכול לגלוש, לראות סרטים, אבל לא לשחק באף משחק ולא יכול לבחור רזולוציה שמתאימה למסך שלי (16:9). ב-Device Manager יש את השגיאה הבאה: וב-dxdiag הפרטים של כרטיס המסך בכלל לא מופיעים: בנוסף, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, במסך ה-boot הראשון (עם הלוגו) יש נקודות/ריבועים לבנים על כל המסך, שמופיעים אך ורק בשלב הזה. רציתי לדעת אם יש איזשהן בדיקות שאני יכול לעשות כדי להבין מה לעזאזל קרה, האם זה בטוח בעיית חומרה בלתי-הפיכה וצריך לקנות כרטיס מסך חדש, או שאולי זה בכל זאת יכול להיות משהו שקשור אך ורק לדרייברים. פרטים נוספים: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz (3.2 Ghz) NVIDIA GeForce 8…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כשהמחשב שלי עובד פתאום הוא חוזר מההתחלה, המסך מהבהב כאילו אין חיבור למחשב , ועולה עוד פעם לבד , בזמן זה המחשב לא נכבה . הוינדוס עולה מחדש ומופיעה הודעה windows שוחזר אחרי יציאה בלתי צפויה . פרטי הבעיה : ‏‏ חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 84267510 BCP2: …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ירדן123,

היי חברים, לאורך השנים היה לסבא שלי גיבוי קבוע למחשבים שלו על גבי כוננים חיצוניים. כרגע הצטברו לו שלושה, אך הוא רוצה להחליף לאחד חדש כיוון שהאחרים ישנים יחסית, ואנחנו מפחדים שהם יפסיקו לתפקד בשלב מסוים. בין הכוננים המון מידע כפול. החומר עצמו כולל בעיקר תמונות וסרטים, אך גם מסמכים. עד כאן הרקע. עבודת האיחוד נפלה עליי, ואני שואל האם ישנה דרך לאחד את כל המידע לכונן חדש, אך ללא העברת אותו מידע כמה פעמים? המידע מאורגן בהמון תיקיות ותתי תיקיות, ככה שאני מפחד שהוא לא ישאל אותי אם להחליף מידע מסוים כשאני מעתיק לתיקיה שכבר יש בה את אותו מידע (שאולי מוסתר מעט בפנים יותר). אשמח לכל פתרון, תכנה או דרך פעולה שאתם מכירים ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by barbaresh,

לפני כחצי שעה כיביתי את המחשב כדי לנקות את סביבת העבודה שלי. לאחר שהדלקתי אותו חזרה המסך לא הראה כלום, הסתכלתי בפנים המארז וכרטיס המסך שלי "עובד" ראיתי שהמאווררים מסתובבים. עשיתי ריסט, הדלקתי, כיביתי מה לא. וכלום, מסך שחור. העברתי את הכבל לכרטיס המסך במובנה בלוח האם שלי ועובד. האם הכרטיס הלך?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dor31,

ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by LRa,

לפני שבועים קניתי רדאון 9600 פרו של ספיר, הכל עבד טוב עד שלפני שלושה ימים נהרס לי הארד דיסק, החלפתי אותו ואיך שהוא גם הספק נדפק אז גם אותו החלפתי. אתמול התקנתי הכל על הארד דיסק החדש, הכל עבד מצויין, השארתי את המחשב דלוק עד שלפני כמה דקות עשיתי ריסט. המחשב לא עשה ריסט אלא נתן לי הודעה אחרי הודעה שהמחשב לא יכול לכתוב את הנתונים על הארד דיסק לספריה X ואחרי ל Y וכו... עשיתי הארד ריסט, המחשב עלה והתחלתי שוב לקבל הרבה הודעות שגיעה מהסוג הנ"ל, שוב הארד ריסט ויאללה לSAFE MODE, המחשב טען את הקבצים, לא העלה את חלונות ואחרי דקה החליט שמתאים לו לעשות ריסט. נסיתי שוב לעלות את חלונות "רגיל" ואז כל מה שקיבלתי היה מסך שחור עם סמן של עכבר. אמרתי לעצמי אולי הספק לא מספיק חזק, אבל לא. אמרתי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב, 1המחשב שלי נידלק לסירוגין - כל המערכת מתחילה לפעול איך איני רואה דבר במסך (אין בעיה במסך המסך עובד נוסו חיבורים לכמה מסכים ועדיין לא נידלק המחשב) פתחתי את המחשב והדלקתי כל המאוורים עובדים,החלפתי גם את הזיכרון הוצאתי את הארדסיקים ועדיין לא נידלק פעם הוא היה עובד רק במצב שכיבה אם הייתי מוציא חלםפני את כל הכבלים במיוחד של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה? קניתי את המחשב לפני שנתיים וחודש מTMS עדיין יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by fx-57,

טוב אז המפרט: Intel Celeron D 2.8 SOCKET478 GIGABYTE 865PE DUAL CHANNEL 478 DUAL CHANNEL RAM: Kingston 256MB 333MHZ CL2.5 OEM 256MB 333MHZ CL2.5 TOSHIBA DVD-ROM 8X+RW 4X WD 80GB SATA GIGABYTE ATI RADEON 9250SE 64BIT 128MB מארז גנרי נחמד בצבע שחור,עם ספק כוח 350 וואט גנרי שמספק בבדיקה של חשמלאי,כוח של 300 וואט. עכבר GENIUS MINI OPTICAL מקלדת A4TECH MULTIMEDIA רמקולים GENIUS 2.0 PROVIEW 15INCH 16MS HD572 מאוורר 80 מ"מ במארז,מאוורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך. קיצר הנה עיקר הדבר: המחשב אחרי זמן מסוים משמיע תקתוקים מוזרים, אח שלי שמע את זה היום ויש לו טענה שמדובר בדיסק הקשיח. הדבר החל לקרות לא מזמן, ואני לא יודע מה הסיבה, הטמפרטורה בביוס היא 60 מעלות. ההגבלה של …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yambtz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד טושיבה L645D שנקנה בארה"ב לפני שנתיים וקצת. בתקופה האחרונה הוא התחיל לכבות ספונטנית. פירקתי אותו וניקיתי עם אוויר דחוס. אמנם לא הפרדתי את הלוח אם והגוף קירור אבל לא נראה לי ששם הבעיה. הורדתי HWmonitor ובהמשך Speedfan ושתיהן אומרות שהמעבד נע בין 80C במנוחה ל 100 במאמץ ובאמת שהוא קורס הוא מאוד חם, בגלל זה הורדתי אותן. לפני שהתקנתי את SpeedFan חיפשתי ב BIOS איפה ההגדרות של המאווררים אבל לא מצאתי (כנראה שאין) והתוכנה אמנם יודעת לתת טמפ' של המעבד ודיסק קשיח, אבל לא מצליחה לשלוט במאוורר, ואמורת שהוא על 0 סל"ד. הייתי חושב שהלך המאוורר אבל מיד עם ההדלקה של המחשב הוא כן פועל, ואלא עם אני שומע את ההרדיסק מה שלא נראה לי, הוא עובד בסל"ד מאוד נמוך כל הזמן,…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Hi i'm bob,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Delux,

אתמול זה היה עם העכבר פתאום הוא הפסיק לעבוד היום פתאום אין לי קול זה לוח אם או שזה משהו אחר?? עזרו לי אני לא יכול לחיות בלי קול

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by יוגב1,

שלום יש לי לפטופ עם חיבור 1394 אני הבנתי שיש שני סוגים: FIREWIRE 400 ו800 איך אני ידע איזה מהם שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by blancman,

יש לי מחשב ישן. ברגע שאני מדליק אותו אני שומע את המאווררים והכל אבל אין תצוגה שמראה שהמחשב נמצא באתחול שלו - לא מראה כלום! גם אין צפצופים שיתריעו שיש בעיה כלשהי. בדקתי עם כמה מסכים תקינים והבעיה היתה זהה. אודה למי שיוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by iyehuda,

הכרטיס הוא VOODOO3 2000 PCI 16M תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Supra Man,

המממ...או קיי אז ככה אני חדש פה...נראה אם יהיה מי שיעזור לי ואם זה הפורום הנכון. המחשב שלי עושה לי צרות (פנטיום 800, עם 512K זיכרון) מחשב תמיד עבד חלק וטוב ופתאום הוא החליט שנמאס לו! :AR15: עוד משהו שהיה בולט היה שלקח לו המון לעלות חלונות אקספלורר, ולפעמים לא העלה אותם בכלל, אלא "הריץ" אותם ברקע אחרי חריש כבד על המחשב כדי לברר מה קרה לו, וכמעט השברות להתקנת ווינדווס חדש מצאתי את הבעיה! תוכנה שרצה ברקע בשם Msbb בנתיים הסרתי אותה מרשימת הסטארט אפ שברג'יסטרי, לא בעיה להחזיר אם היא חשובה. מישהו יכול להגיד לי מזו התוכנה הזו (תמיד היה לי אותה), מה היא עושה, ולמה היא החליטה שהיא הורסת לי את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by law89,

היי חברה בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

23. שלום לכולם. יש לי מחשב די ישן, בן 3+ שנים, אבל עובד בסדר גמור. הדבר היחידי שמציק לי זה שסרטי HD מקרטעים - הכוונה ל720P, אני לא בודק בכלל 1080. אני מניח הגיע הזמן לעשות כמה שדרוגים. היות ואני לא משחק במחשב והוא עובד לי באופן כללי בסדר גמור הייתי רוצה לשדרג רק את מה שהכי דחוף. מה כרגע הצוואר הצוואר בקבוק של המחשב? מפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache שעבר טיפה OC Gigabyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra chipset Geforce 6600GT 128MB DDR וזוג זכרונות זהים כמו בתמונה - http://img52.imageshack.us/i/compg.jpg/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אם אני מוחק קובץ או יוצר קובץ חדש אין שום תגובה רק אחרי שאני לוחץ בלחצן ימיני את האפשרות של רענון רק אז זה מתבצע האם יש דרך שגם בלי רענון זה יקרה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אז ככה אני לא יכול להדליק את המחשב! אני בא להדליק את המחשב ופאף לא נדלק! אני מוצאי את כבל החשמל מחכה 5 שניות מחבר ואז המחשב נדלק! מהיציאה למסך משורשר ספק AT של 230WATT הספק הראשי הוא ATX300WATT ג'נריק הלוח הוא הלוח הנאצי של כל הזמנים ASUS cuv4x והמעבד הוא PIII800EB אודה על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים