תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. כל פעם שאני נשחק משחק עם גרפיקה תלת מימדית אחרי כמה דקות (במקרה הטוב) מופיע מסך כחול ושם כתוב: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL בלה בלה בלה על להפעיל את המחשב מחדש וכאלה.... Begininng dump of physical memory Physical memory dump complete לפעמים זה גם מציין איזשהו קובץ... אני חושב שהשם משתנה כל כמה פעמים... הבעיה הזאת התחילה בערך לפני חודש וחצי-חודשיים ולפני שהבעיה התחילה יכולתי לשחק כל משחק בלי שום בעיה אפילו 5 שעות רצוף... יש לי: Pentuim 4 CPU 2.40GHz 256MB of RAM Nvidia Geforce Ti 4800 SE לוח אם ASUS P4 משהו....... מבוסס על צ'יפסט של SiS וזה Micro ATX... תודה מראש, לידור.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם USB קידמי, כשאני מחבר אליו משהוא אז הוא פשוט לא עובד. כאילו שבכלל לא חיברתי כלום(הוא מחובר למחשב). הינה תמונה של ההודעה שהוא מציג: למישהו יש פיתרון?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את המאוורר של המארז (120MM- 6A19 אחורי) ללוח האם (DFI LANPARTY ULTRA-D) לחיבור FAN_2. כשהפעלתי את המחשב הוא הסתובב קצת ואז הפסיק, ולא מסתובב מאז. פתרונות? עריכה: צריך לחבר אותו לחיבור ללא שליטה על המהירות...(FAN_5/3) אפשר לנעול. תודה בכל אופן...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת ואני לא מצליח למצוא את מקור התקלה. קניתי רמקולים לוג'יטק( 5.1) לפניכמה ימים וחיברתי אותם בשלוש הכבלים לכרטיס קול-מובנה, שבלוח אם ( GA-G41MT-S2PT). מתי שהרמקולים דלוקים ולא מוציאים קול הם שקטים, אבל מתי שאני שם שירים ובמיוחד בסרטים יש מין רעש מעצבן של "פצפוצים" מהרמקולים כל כמה שניות, ניסיתי גם לחבר את הכבל ישירות מהרמקול לפלאפון ולהריץ את הסרט ואין רעשים בכלל. יש למישהו כיוון לאתר את התקלה? יש לציין שיש לי windows 8 אם זה משנה. בתודה מראש משה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בנסיון להתקין WIN7 במחשב נייח עם פנטיום 4 הבעיה היתה שמסך הווינדוס הראשון שהוצג בו יש צורך לבחור בשפה וכדומה ולהמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא מתפקדים - כלומר אי אפשר לתת פקודות דרך העכבר או המקלדת. חשוב לציין שהעכבר והמקלדת עובדים ותקינים ואין איתם בעיה. הבעיה היא רק במצב שציינתי. האם מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי מחשב נייד HP דגם G62 מותקן לי על המחשב תוכנת אנטי וירוס AVG2015 לא מזמן התקנתי תוכנת אנטי וירוס NOD32 ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט.... האם יש סיבה לכך שזה קשור לתוכנה החדשה שהיתקנתי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הלוח שיש לי http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20B85%20Killer/ אני מנסה להוריד דרייברים אבל האתר לא נותן לי כשאני לוחץ על השרת העיגול מסתובב אבל הקובץ לא יורד אני מגיע למסך שאומר שלא ניתן לגשת לדף זה. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לאמא שלי מחשב נייח (i5 haswell) והשימושים שעושים בו עבודות משרדיות בלבד. בשלב מסויים צירפו למחשב כרטיס מסך ושיחקו עליו משחקים. עד כאן הכל בסדר לפני שבוע בערך הסרתי את הכרטיס מסך מהמחשב ומאז המחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. לפעמים הוא עובד רצוף בלי בעיות ולפעמים הוא אפילו לא מגיע ללוגו של הלוח אם בהדלקה. לפני שבוע, כשהוא עבד נורמלי - בדקתי עם תוכנות והוא לא מתחמם בצורה חשודה, עם Crystal disk בדקתי והדיסק(WD-1TB) היה עם התראת Caution. מעבר לזה לא ראיתי שום דבר חריג. ממש ברגעים אלו ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק, ומאז הוא אפילו לא עושה POST. לרוב החלקים יש עדיין אחריות, ויש לי מס' שאלות: מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? אם אני מצליח לפתור את הבעיה, האם כדאי לשלוח לאח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. כול פעם שאני רואה סירטון\לפעמיים משחק אז המסך נהייה שחור ואז יש הודעה למטה שאומרת משהו כזה : graphic card has been failed and success recoverd. ואחרי שזה קורא כמה פעמים המשחק נהיה על "פרייז" ואז אני חייב לעשות reset . עשיתי עדכון גירסא וזה לא עזר . הכרטיס שלי הוא : nvidia gtx 550ti . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. יש לי בעיה שכשאני משחק, בזמן תזוזה חדה של התמונה יש כמו חיתוך בתמונה. יש לציין שכאשר אני עובר לשחק במצב חלון אז זה קורה לעיתים רחוקות יותר. מפרט: לוח אם: MSI X99s gaming 7 מעבד: i7-5820k כרטיס מסך: Radeon RX580 4GB ראם: 32GB 2400Mhz המשחק מותקן על כונן SSD NVMe M.2 512GB של חברת WD מישהו יודע אולי מה הבעיה והאם יש פתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה גרסה חינמית לתוכנה הנ"ל שהייתי מפעיל אותה ידנית! מבכל פעם שרציתי לסרוק את המחשב תוכנה שלא רצה ברקע אלא הייתי צריך להפעיל אותה ידנית (אני לא מתכוון לגרסה החינמית ל 30 יום ) היא הייתה חינמית במשך שנים מישהו יודע לאן היא נעלמה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נניח שאני נכנס לקבוצה בפייסבוק עם 1000 הודעות ואני רוצה לקרוא את כולן. אז אחרי שאני קורא את ה-100 האחרונות אני סוגר את המחשב והולך לישון. עכשיו ביום למחרת אני חייב לגלול ולגלול ולגלול או שיש דרך 'לקפוץ' אחורה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מKSP מחשב במפרט הבא: מעבד: amd athlon X2 64bit 5200 לוח אם gigabyte GA-M61PME-S2 זכרון kingston 1GB DDR2 800 X2 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 הארד דיסק Seagate 320GB 7200rpm 16MB SATA2 NCQ ואני מנסה להתקין win xp sp2 (דיסק לא מקורי שהותקן כבר כמה פעמים על מחשבים אחרים) על המחשב לאחר יצירת המחיצה, העתקת הקבצים ואתחול המחשב מתחילה ההתקנה (עוד 39 דקות לסיום ההתקנה) ואז המחשב נכבה בפתאומיות, ללא שום הודאת שגיאה! ניסיתי דיסק אחר (שונה, מאדם אחר) והתופעה חזרה על עצמה. הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב הם עשו reset לcmos, ולהפתעתי הם הצליחו להתקין (עם דיסק מקורי), הם מחקו את ההתקנה ושלחו אותי הביתה. הגעתי הביתה עשית…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי , ניסיתי לצרוב אתמול את הבורר באיכות .avi ועוד סרט על דיסק dvd 4.7 gb בכדי לראות.בדיוידי , אחרי שצרבתי כשאני מכניס תדיסק למחשב הוא מזהה ואפשר לראות את הפרקים ואת הסרט . אבל כשאני מכניס לדיוידי זה לא עוסד הוא לא קורא את זה ובפלסטיישן 3 הוא רושם שהדיסק ריק . ניסיתי בשני דיוידי וזה אותה הבעיה . צרבתי דרך נרו גירסא אחרונה כדיסק קבצים דיוידי... בעבר הצלחתי לצרוב אבל mkv ואם.תוכנה אחרת שאני לא זוכר את שמה. אשמח לעזרה , תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעיר את המחשב שלי (Windows 8.1) עם WOL. לצורך זה פתחתי את הפורט הרלוונטי (UDP Port 9) בפיירוואל ובנתב. בעזרת אפליקציה באייפון שלי אני מצליח להעיר את המחשב אם אני מחובר לאותה רשת עם ה-Wi-Fi וכשאני בודק בעזרת סניפר Wireshark אני רואה את הפקטות מגיעות אולם כאשר אני סוגר את ה-Wi-Fi ומשתמש ב-3G זה לא מעיר את המחשב וכאן אני גם לא רואה את הפקטות מגיעות למחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? עשיתי כל מה שאני יכול ופתחתי את הפורטים גם בנתב וגם בפיירוואל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ULTRABOOK של אסוס. הוא מגיע עם WINDOWS 10 HOME, ה-PRODUCT KEY מובנה במחשב (אני חושב שבלוח אם או ב-BIOS). אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש, וראיתי שיש כלי רישמי של מייקרוסופט שאפשר להוריד איתו ווינדוס 10. נגיד אני מפעיל אותו במחשב הנייח שלי, הוא נותן לי אפשרות לבחור, כאשר אני עושה BOOT, אם אני רוצה את גרסת ה-PRO או ה-HOME. במחשב הנייד, כנראה בגלל ה-KEY, הוא לא שואל אותי וישר מתקין את ה-PRO. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את ה-PRO במחשב הנייד? יש אפשרות להוריד מה-ISO את ה-HOME?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני מקבל קריסת מערכת. חלון כחול של windows 10 (על כל המסך - עם הסמיילי העצוב), וכתוב באנגלית - please wait while we... משהו כזה. האם יש דרך לאתר את הפיגוע? (: הבנתי שיש דרך לגלות דרך המסך הכחול את העניין הזה. אשמח לקבל עצה. תודה עדכון: הורדתי את WHOCRASHED הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Thu 23-03-2017 6:53:18 PM your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032317-4953-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x14E7C0) Bugcheck code: 0x139 (0…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש : לוח אם GIGABITE P43 DS3L .. מעבד E7200 2 INTEL זכרון KINGSTONE VALUE 2 GB ספק THIRMATIC 430 W כרטיס מסך 9600GT OVERCLOCKED EDITION EVGA לא קניתי הארדיסק ו סידרום (יש לי) אבל עם כניסות IDE ... היה מותקן WINDOWS XP שהיה פועל על המחשב הישן...כשהרכבתי את ההאקדיסק על המחשב החדש,הוא בא להפעיל את הוינדוס ופתאום אני רואה את המסך הכחול הזה של DUMP MEMORY ועושה REST לבד... אני הולך מביא דיסק התקנת וידוס מתקין וכשהוא מתחיל להתקין בא אותו מסך אבל לא נכבה כותב DUMP בקובץ(PCI.SYS).... הערה : יש 4 מנורות בלוח אם הראשונה ירוקה השניה גם ירוקה השלילשית כתומה והרביעית אדומה ... לא יודע אם יש בעיה בחיבור,תודה לכל מי שיעזור ... תודה לכל מי שיעזור לי ....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העניין מתסכל עברתי מXP לויסטה ובמשחקים יש לי מין פסים שחורים כאלה במשחק נניח בNFS יש קטעים שחורים בכביש או קטעים שקופים בכביש זה בערך ככה בכל משחק יש לי 7600GS AGP עם הדרייבר הכי מעודכן כתוב שהוא תומך ויסטה אבל בXP המשחקים הללו עבדו בסדר ניסיתי UT3 וNFS CARBON הויסטה מעודכנת לחלוטין SP1 והכל יש הצעות? *** בזמנו חשבתי הכרטיס דפוק אז החלפתי אותו וכעבור כמה זמן חזרתי לXP ושם ראיתי שהכל עובד טוב ושכחתי מזה עכישו כשחזרתי לויסטה בנסיבות מצערות אני שוב מגלה את הזבל הזה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 23:08:09 תמונה [די עדינה..בדרך כלל המסך מלא יותר בשטויות האלה] שמדגימה את המצב[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 02:41:29עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 2…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Primary Master - Hardisk 80 Gb Primary Slave - Hardisk 30 Gb Secondary Master - Dvd-Rom Secondary Slave - Cd-Rw האם זה סדר נכון? אם לא אשמח אם מישהוא יתקן אותי! הסדר הזה פעל אצלי בלי בעיות מאז ששמתי אותם כך! אבל יכול להיות שזה לא נכון והם פועלים אצלי לאט יותר בלי שאני יודע זאת! יש לי Win Xp Pro
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-