עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש מספר חנויות שמציעות מטען למחשב הזה , ואני לא יודע במי לבטוח ובמי לבחור.(מי מוכר גנרי ומי מקורי) המטען שלי הפסיק לעבוד ,ורק לפעמים הוא עובד.. ככה שאני צריך שזה יהיה כמה שיותר מהר. עד עכשיו היה לי מטען שקבלתי מIBM כששלחתי את המחשב לתיקון בגלל בעיות תוכנתיות ומטען תקול (שאגב המטען התקול היה המקורי של הדגם של המחשב שלי) יש לי שתי שאלות : 1.כמה מטען מקורי הכי פושט אמור לעלות לי ? נראה לי שהמטען שיש לי עכשיו מתומחר פחות מהמטען שמגיע עם המחשב שלי. 2.איך אפשר לדעת מי מוכר מקורי ומי גנרי? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by msa90,

כל פעם שאני נכנס לאתרים או רואה סרטים וגם לפעמים על המסך יש לי פסים כחולים כאלה על המסך. תמונה:לינק http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG תסתכלו בצדדים שיש מין כאלה פסים כחולים זה קורה תמיד כמעט לפעמים אין אבל רוב הפעמים יש איך מסדרים את זה? או מה הבעיה שיש?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by andrei21,

שלום מחפש שרטוט של מעגלים חשמליים של ספק כח hiper 425W מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by assaff,

המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Asafb25,

שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה

7. Started by ArZi17,

יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shiker,

היי חברים...אני ממש חייב את עזרתכם לצערי המחשב שלי כל פעם נתקע בשגיאה שציינתי למעלה ואלו הדברים שביצעתי עד כה ניקיתי את המארז מאבק ווידאגתי שהקירור של הכרטיס מסך עובד פורמט למחשב (מחקתי ממש הכל והתקנתי מחדש) - יש לי ווינדוס ויסטה 32BIT אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Nilash,

אהלן, הגיע הלפטופ החדש וכבר שבוע שאני יורק דם איך אני מפרמט אותו. הוא הגיע עם ווינדוס 8 בילט-אין. ניסיתי ואני לא מסתדר איתו. רוצה לחזור ל-7. הרוטינה ידועה: כניסה לבאיוס, בוט פרום... וכן הלאה; הבעיה היא שבלפטופ אין אופציה ללחוץ על F12, F8 או וואטאבר- ברגע שאני מדליק את המחשב אני רואה אייקון של טעינת ווינדוס ומשם הוא נכנס לממשק האריחים. עזרה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tomerA,

יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tuso,

נראה כמו בעיית חומרה, החלפתי HDD החלפתי זכרונות, שמתי כ.מסף אחר, אין לי קבלים נפוחים או נוזלים, ניתקתי את כל הכבלים במארז השארתי רק חיבור מתח ללוח אם חיבור מתח לHDD חיבור נתונים לHDD וחיברתי גם כבל מסך ועכבר ומקלדת בPS2, ועדיין אין תוצאות, החלפתי אפילו מסך, איזה עוד אפשרויות יש לי לעשות? המחשב כאילו נדלק אבל לא רואים כלום על המסך אני ממש תקוע... אודה לכל עזרה אבישי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amni,

קיבלתי היום מסין DOK USB3 בנפח 64GB. הדיסק היה לא מפורמט. מערכת WIN-XP שאיתה אני עובד סירבה לפרמט את ה- DOK. העלתי מתקליטור את מערכת WIDOWS-PE . כידוע WINDOWS-PE היא מערכת LIFE , כלומר מותקנת כולה בזכרון RAM של המחשב. מערכת PE זו איפשרה לי להתקין ב- DOK פורמט NTFS ונראה לכאורה שה- DOK פועל היטב כך. למרות שה- DOK אמור לפעול במהירות מירבית דרך חיבורי USB3 --- כל הפעולות נעשו תחת יציאות USB2 מכיוון שבמחשב שלי יש רק יציאות USB2. (אגב ה- DOK הזה מהיר מאוד אפילו תחת USB2.) העניין הוא שהייתי מעדיף שהפירמוט יהיה FAT32 (כדי שה- DOK יוכל להיות שמיש תחת מערכות הפעלה רבות ככל האפשר). אבל, כאמור, לא הייתה לי אופציה כזו. השאלות שלי הן: 1) האם אני מנוע בכלל לפרמט את ה- DOK בפורמט …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by maverick,

אני משתמש בווינדוס 98 SE ופתאום נעלמו לי האייקונים של הכונני דיסקים שלי (CD ROM+צורב). הם מופיעים בביוס אבל לו בווינדוס!!! מה לעשות???? ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by iveco,

כל פעם שהכונן מחובר למחשב הוא תוקע אותו אחרי כמה דקות הנורה של הכונן הקשיח לא מפסיקה להבהב מהבהבת קבוע הכול נתקע מה שמוזר שב MHDD 4.6 הכול תקין , החלפתי את הכונן בכונן קשיח מכני רגיל סמסונג 500 גיגה והכול עובד מעולה . אני קונה כונן SSD חדש בדרך כלל אני קונה SAMSUNG יש לי אפשרות לקחת SAN DISK המחיר זול משמעותית ממנו יש גם GIGABYTE ו KINGSTON שהם זולים שווה לקחת או שעדיף להישאר עם הסמסונג ?

15. יש לי ספק HEC 580 מהדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11451 לעיתים קורה שהדיסק קשיח שלי פתאום נופל (נכבה לכמה שניות ואז חוזר) וגם המסך לעיתים נכבה (מאבד סיגנל) . התקנתי את PC PROBE (יש לי לוח אסוס) לניטור הספק כוח וראיתי שבסטנדרט הספק כוח על 11- 11.2 וולט ולפעמים (כאשר שני כונני ה CD עובדים במקביל) הוא יורד ל 10.8. האם להחליפו? תודה, איציק!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, יש לי בעיה במחשב, המחשב עולה, כל האייקונים נטענים..ואחרי משהו כמו 10-20 שניות המסך נכבה..(נכנס למצב שינה) . המחשב נשאר דולק. במצב בטוח עולה תקין, סרקתי וירוסים וכל זה נראה בסדר. עכשיו אני מפרסם את פה בחומרה כי בעבר הייתה לי בעיה בכרטיס מסך(שהווינדוס עשה LOADING הופיעו מלא פסים כחולים ), ובישלתי אותו בתנור ל10 דק' ומאז הוא פעל יופי במשך איזה חצי שנה.. לפני כמה ימים זה הופיע פעם אחת שוב ואז נעלם. ככה שאני חושב שזה קשור איכשהו לכרטיס מסך. יש מצב שנוצר עליו עומס במצב רגיל אחרי הטעינה של הווינדוס? במידה וכן, יש לי אפשרות לשנות הגדרות כלשהן(רזולוציה..צבעים..לא יודע מה) איכשהו ממצב בטוח כדי שהוא יוכל לשרוד גם במצב רגיל? תודה !!!מצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by !elad!,

המחשב שלי איתי הוא פשוט איתי כל דבר שאני עושה בויינדוס לוקח לו שעות לעשות אותם זה המפרט AMD Duronprocsesor 1.30 GHz 224 MB של RAM כרטיס מסך : sis 650_651_M650_740 כרטיס קול :SiS 7012 Audio Device תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי מחשב ואני רוצה שהביצועים שלו יהיו יותר טובים..מה אני יכול לקנות וזה ישפר לי את מיהרות המחשב.. הינה המפרט.. COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI TOWER CASE - no PSU THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS ZALMAN 7000 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II INTEL LEMONT (P965) - FIREWIRE - LAN 1000 - ATX Corsair 512MB X2 DDR2 667 VS1GBKIT667 LEADTEK - PX7600 GS EXTREME TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail Thermaltake SILENT CAT 120 מה אני צריך לקנות שהמחשב יהיה סוס יותר!!!???.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yonifra,

אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך משורשרים מסוג HD6850 במחשב שלי. אני רוצה לחבר מסך שני למחשב אבל כשאני מחבר מסך נוסף לכרטיס שכרגע משמש את המסך הראשי (יש לו שני חיבורי DVI) באמצעות מתאם VGA -> DVI הכרטיס לא מזהה את המסך השני ואין לי אפשרות להרחיב את התצוגה למסך השני (אני עובד עם Windows 8.1). האם זה קשור לעובדה שאני משתמש בכבל VGA עם מתאם? האם אני צריך כבל DVI ייעודי? אני אשמח לכל עזרה בנושא. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

איך בדיוק מבצעים את הקצר בלוח כדי שידלק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by extremex,

היי , ניסיתי לצרוב אתמול את הבורר באיכות .avi ועוד סרט על דיסק dvd 4.7 gb בכדי לראות.בדיוידי , אחרי שצרבתי כשאני מכניס תדיסק למחשב הוא מזהה ואפשר לראות את הפרקים ואת הסרט . אבל כשאני מכניס לדיוידי זה לא עוסד הוא לא קורא את זה ובפלסטיישן 3 הוא רושם שהדיסק ריק . ניסיתי בשני דיוידי וזה אותה הבעיה . צרבתי דרך נרו גירסא אחרונה כדיסק קבצים דיוידי... בעבר הצלחתי לצרוב אבל mkv ואם.תוכנה אחרת שאני לא זוכר את שמה. אשמח לעזרה , תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by erantz,

שלום , בחודש האחרון המחשב שלי לא פועל כמו שצריך, זה התחיל בכך שהיו תקיעות מוזרות במהלך עבודה עם הוידוס , ביצעתי RESTART , המחשב ביצע RESTART אך אין את הצפצוף שה BOOT תקין ולא רואים כלום במסך כולל BIOS . פתחתי את המארז ושיחקתי עם הזכרונות והכרטיס מסך , הוצאתי והכנסתי , הסתדר , והמחשב עלה תקין ועבד כמו שצריך. לאחר שבועיים שוב זה קרה שהמחשב עולה כאשר אין צפצוף ולא רואים כלום במסך , הפעם שום דבר לא עזר ולא הצלחתי להפעיל אותו כמו שצריך, לאחר כמה שבועות (כבר קניתי מחשב חדש) שוב פעם המחשב עולה תקין. האם מדובר על בעיה בכרטיס מסך או לוח אם ? יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום,יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים:1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה.2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק.החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו.תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים