עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sargon,

קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Alex89,

יש לי בעיה עם USB קידמי, כשאני מחבר אליו משהוא אז הוא פשוט לא עובד. כאילו שבכלל לא חיברתי כלום(הוא מחובר למחשב). הינה תמונה של ההודעה שהוא מציג: למישהו יש פיתרון?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני לא מרגיש הבדל במהירות, הכנסתי את זה ל כניסת ה-USB הכחולה שבמחשב. ואחרי זה הכנסתי USB 2.0 ולא ראיתי הבדל במהירות.. מה הסיבה??? ... אני ישמח לעזרה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ancient1,

עשיתי רסטרט ווינדוס עולה ואין רשת . אני ניגש לביוס - אין בכלל NVIDIA LAN ! התקנתי ביוס שוב - יש. עושה ENABLE - וינדוס עושה לי מסך כחול ואין לן כשאני חוזר אליו. כשאני מעלה את הדיפולטס בביוס ומאתחל - ישנן שורות הלן בביוס. אבל אם אני מפעיל אותו אז הוא בכל זאת נעלם ואין לי אותו בוינדוס. זה מזה מוזר ! כל הוולטאז'ים בסדר . אני כרגע עם כרטיס רשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Bentel,

שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itay_izra,

בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום יש לי מעבד E2000 מהו כזה, וכרגע יש ברשותי E6400 שאני מעוניינת שיחליף את הE2000 אז כמה שאלות: 1- האם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת על סוג המשחה הטרמית? 2 - האם כדאי לנקות את המשחה הישנה בעזרת אצטון - (או לקנות אלכוהול?) 3 - לאחר שהחלפתי את המעבד, האם אצטרך לפרמט את המחשב? (בגלל שהחומרה שונתה?) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ArZi17,

יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Tom Henya,

קניתי ראווטר של tp link vr 400 הייתי בבזק וקיבלתי עד כו 100mb והכל היה תקין ועכשיו שידרגתי ל 200 mb וגיליתי שהראוטר יכול לקבל רק 100mb אז קראתי לבזק וקיבלתי את הראטר שלהם והוא באמת עובד על mb200 אבל אני לא אוהב את זה שיש להם גישה ישירות למחשב שלי ורציתי לעשות בריג' אז השאלה שלי איזה ראוטרים תומכים ואולי באמת לא בדקתי טוב והראוטר שלי באמת תומך וצריך רק לשחק בהגדרות ? יותר מאשמח לתשובה .... תודה מראש

10. Started by נועההה,

לאחרונה השמע במחשב הנייד שלי הפסיק לפעול, יש פתרון? או רק טכנאי.

11. Started by maverick,

אני משתמש בווינדוס 98 SE ופתאום נעלמו לי האייקונים של הכונני דיסקים שלי (CD ROM+צורב). הם מופיעים בביוס אבל לו בווינדוס!!! מה לעשות???? ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ISRAEL3571,

קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by xxgalxx,

בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C

14. Started by itai79,

הי. יש לי בעייה מוזרה - צריך את עזרתכם. המחשב עובד בחצי מהירות - חלונות נפתחים לאט (ממש רואים את החלון נפתח לאט), דפי אינטרנט, פלאש - הכל... אפילו MP3 מתנגן בחצי מהירות. כל המדדים נראים נורמליים לחלוטין, CPU נמוך (Q6600) אין בעיית זיכרון (4Gb), השעון מראה את השעה הנכונה, המחשב בכלל לא מתאמץ... התקנתי windows מחדש על הארד דיסק אחר ע"מ לשלול בעייה של תוכנה או דיסקים אבל זה עדיין קורה, גם על התקנה טרייה. הורדתי ועדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (8800GT) וגם לא עוזר. אובד עצות... יש למישהו רעיון???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rgb00,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ומאז מתרחשת התופעה הבאה - מדי כמה שעות הוא מפסיק להגיב, התצוגה קופאת והעכבר לא זז. כמה פעמים, בעיקר בהתחלה, הוא הציג לאחר כמה שניות את ההודעה המצ"ב וזה הסתדר. אתמול הוא לא הציג את ההודעה, הבעיה נמשכה וב-3 הפעמים שזה קרה, חיכיתי כ-5 שניות ולחצתי לחיצה ארוכה על POWER, לאחר שהוא לא הגיב ל-RESET. דרך אגב, לאחר התקנת WIN7 התקנתי את העדכונים החשובים ואת הדרייברים המעודכנים ללוח אם. לפני/אחרי התקנת הדרייברים התקנתי את העדכון Intel Corporation - Display - Intel® HD Graphics Family שהוצג כמומלץ. לפני הפירמוט לא היתה בעיה כזאת. מצד שני, לפני הפירמוט לא היו מותקנים דרייברים שאני התקנתי. אני מניח שבחנות התקינו את הדרייברים יחד עם החלפת לוח האם לזה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש מספר חנויות שמציעות מטען למחשב הזה , ואני לא יודע במי לבטוח ובמי לבחור.(מי מוכר גנרי ומי מקורי) המטען שלי הפסיק לעבוד ,ורק לפעמים הוא עובד.. ככה שאני צריך שזה יהיה כמה שיותר מהר. עד עכשיו היה לי מטען שקבלתי מIBM כששלחתי את המחשב לתיקון בגלל בעיות תוכנתיות ומטען תקול (שאגב המטען התקול היה המקורי של הדגם של המחשב שלי) יש לי שתי שאלות : 1.כמה מטען מקורי הכי פושט אמור לעלות לי ? נראה לי שהמטען שיש לי עכשיו מתומחר פחות מהמטען שמגיע עם המחשב שלי. 2.איך אפשר לדעת מי מוכר מקורי ומי גנרי? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by msa90,

כל פעם שאני נכנס לאתרים או רואה סרטים וגם לפעמים על המסך יש לי פסים כחולים כאלה על המסך. תמונה:לינק http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG תסתכלו בצדדים שיש מין כאלה פסים כחולים זה קורה תמיד כמעט לפעמים אין אבל רוב הפעמים יש איך מסדרים את זה? או מה הבעיה שיש?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Goldlm,

שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Asafb25,

שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה

20. בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/threads/543226-%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%9C#.U1FOlFdfZ2g שלא עזרו לי כל כך. אני לא מבין המחשב החליט לשגע אותי... לפעמים יש לי תקיעות בסאונד ועכשיו משהו חדש שאני לא ליד המחשב המנורה שכאילו הוא מתאמץ נדלקת ואיך שאני מזיז תעכבר זה מסתדר הקטע המציק הוא שברגע שהוא מתאמץ אני שומע רעשים מהארד דיסק (כנראה כי הוא מתאמץ) עכשיו אני לא בטוח שזה מימנו אבל זה בהחלט נשמע ככה.. אני מתחנן לעזרה אני כבר לא יודע מה לעשות איך שאני מזיז תעכבר ומנסה להיכנס לResource Monitor או משהו זה מיד מפסיק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by extremex,

היי , ניסיתי לצרוב אתמול את הבורר באיכות .avi ועוד סרט על דיסק dvd 4.7 gb בכדי לראות.בדיוידי , אחרי שצרבתי כשאני מכניס תדיסק למחשב הוא מזהה ואפשר לראות את הפרקים ואת הסרט . אבל כשאני מכניס לדיוידי זה לא עוסד הוא לא קורא את זה ובפלסטיישן 3 הוא רושם שהדיסק ריק . ניסיתי בשני דיוידי וזה אותה הבעיה . צרבתי דרך נרו גירסא אחרונה כדיסק קבצים דיוידי... בעבר הצלחתי לצרוב אבל mkv ואם.תוכנה אחרת שאני לא זוכר את שמה. אשמח לעזרה , תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שבת שלום, ברשותי צורב Ricoh MP7200A אשר התחיל לעשות מזה זמן מה בעיות בצריבה, כל צריבה, ואינו משלים שום צריבה בהצלחה.. או אפילו מתחיל אותה כמו שצריך. השגיאה המתקבלת הינה כדקלמן: *הערה - הצריבה נעשתה במהירות 4 מתוך בחירה.. התוצאה הינה זהה בכל מהירות שבחרתי. האם מישהו מוכן להאיר את עייני לגבי הבעיה ולהסביר אותה? ואף לעזור לי למצוא פתרון? בתודה מראש, אורי סולימני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי צורב של ריקו לא דגם חדש במיוחד בקיצור בזמן האחרון קרה פעם פעמיים שהוא לא היה מגיב והמנורה הייתה דולקת סתם... הכפתור לא היה פותח ולא סוגר, וגם לא החור הקטן שמכניסים דרכו סיכה רק הeject של וינדוס עזר אתמול זה קרה שוב רק שהפעם כלום לא עוזר, גם לא ריסט.. בבקשה עזרו לי, יש לי כמה צריבות דחופות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים