עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבוע האחרון...כל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב ולוחץ על shut down המחשב עושה ריסטרט ורק כשהוא עולה מחדש ואני לוחץ שוב על כיבוי רק אז הוא נכבה. מע' הפעלה XP PRO SP2... לא הותקנה שום תוכנה על המחשב בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לבעיה... כנ"ל לגבי רכיב חומרה לא הותקן שום דבר חדש.... מה יכולה להיות הסיבה לזה??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום יש לי את העכבר שכתבתי למעלה (אלחוטי) הוא פעל לי טוב איזה שלושה חודשים בערך, עד עכשיו שימו לב מה קורה : אני מזיז אותו הוא זז נורמלי לגמרי ואז אני עוצר לרגע מנסה לזוז שוב והוא זז בצורה הפוכה ואיטית. כאילו תקוע כזה... ניסיתי להחליף בטריות איזה 1000 פעם וזה לא הבטריות אני לא יודע אם זה העכבר כי פועל הוא כן... אבל מה שמצאתי שהקפיץ הזה ששמים עליו את הבטריות באחת מהבטריות הוא יוצא טיפ טיפה וניתן להחזיר אותו על ידי נגיעה קלה ממש לא נראה לי שזה זה כי רק אם אני מנסה להוציא אותו אז הוא יוצא ורק ממש מעט, וכשהבטריות שם הם גם ככה מוחצות הכל וגם הנורה כמעט נכבית אבל היא עוד דלוקה מעין משהו מוזר של מנגנון חסיכה בחשמל שהשתגע ? ואולי זה בכלל מערכת ההפעלה ? בבקשה ת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הצ'יפסט: VT82C693A יש עליו כרטיס קול מובנה וזה לא מזהה אותו ניסיתי להוריד את ה 4 IN 1 של VIA ולא עזר אז בבקשה תמצאו לי דרייבר ל WIN 98 SE

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. warning!! the previous overclocking has failed and system will restore it's default setting. press any key to continue לחיצה על כל מקש מובילה אותי לBIOS ושם כבר אין לי מושג מה לעשות, כי מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג, אז אני רק יוצא משם באותו המצב ככה כל פעם עד מצב השינה הבא אשמח לעזרתכם מפרט מחשב : win7 64bit לוח אם: msi G41TM-E43 DDR2 מעבד: intel Q8300 core 2 quad 2.5GHZ זיכרון: 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כשאני מפעיל iMesh (כמובן בלי כל הSpyWarez שיש בה) אני פותח את המוניטור של Windows (XP PRO) ואני מגלה שהCPU USAEG ב100 אחוז לא יורד לרגע, יש לי מעבד Athlon Xp 1700 256 זיכרון DDR טוב ואני לא מבין איך זה הגיוני עכשיו מה מצחיק. נתקעתי בבעיה כי כשהiMesh עובד כל דבר אחר שאני יעשה יביא לעומס יתר ויקרו תקלות איך זה הגיוני שתוכנת שיטוף קבצים כמו זאת תעשה שימוש של 100% CPU USAGE...משהו לא נראה לי פה ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Talmendel,

אהלן, הבעיה שלי היא כזאת יש לי מחשב נייד Asus N82JQ-A1 עם זכרון משודרג ל8GB, לאחרונה רכשתי SSD של חברת CRUCIAL וגם תושבת לחיבור הרד דיסק נוסף במקום הכונן האופטי, המטרה ברורה - להשתמש בSSD לOS והדיסק המשני למידע. הבעיה היא שההתקנה של WIN7 לא רואה את הSSD ברשימת הדיסקים האפשריים להתקנה, וגם לא מצליחה לעשות BOOT ממנו. את הSSD רואים בBIOS ובמערכת ההפעלה (אם אני מעלה את הOS מהדיסק הרגיל) דברים שניסיתי עד עכשיו ולא עזרו: - שינוי בקר SATA לAHCI או לIDE - הוספת דרייברים של AHCI/RAID בזמן ההתקנה - שינוי BOOT לUEFI וחזרה - חיברתי את הSSD למחשב נייח והכל עבד בסדר, ההתקנה ראתה אותו, התקנתי עליו OS והעברתי אותו חזרה ללפטופ, לא הצליח לעשות BOOT בטענה שאין BOOT DEVICE - החלפת הSSD …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by winner,

שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.

10. Started by ranyr,

הצורב שלי LG GSA 4167B עושה רעש ממש חזק, כל פעם שהווינדווז עולה ויש בתוכו דיסק למשך בערך דקה וחצי... וגם לפעמים שאני פותח את המחשב שלי - שוב כשיש דיסק בפנים... WTF????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by blancman,

יש לי מחשב ישן. ברגע שאני מדליק אותו אני שומע את המאווררים והכל אבל אין תצוגה שמראה שהמחשב נמצא באתחול שלו - לא מראה כלום! גם אין צפצופים שיתריעו שיש בעיה כלשהי. בדקתי עם כמה מסכים תקינים והבעיה היתה זהה. אודה למי שיוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sharonbh,

היי לכולם לאחרונה צרבתי מספר דיסקים של מוזיקה אולם כאשר ניסיתי לשמוע אותם במערכת היו רעשי רקע שנשמעו כמו מחט של פטיפון עם לכלוך. האם דיסק ניקוי יכול לעזור או שהצורב כבר בשלהי דרכו? בעיה נוספת שנתקלתי בה היא צריבה של קבצים ובסוף יש הודעה שהצריבה הצליחה אבל הדיסק הצרוב נשאר ריק ולא ניתן לצרוב עליו שוב. הצורב הוא מסוג ימאהה 4X4X16 תודה רבה על העזרה שרון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי ספק HEC 580 מהדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11451 לעיתים קורה שהדיסק קשיח שלי פתאום נופל (נכבה לכמה שניות ואז חוזר) וגם המסך לעיתים נכבה (מאבד סיגנל) . התקנתי את PC PROBE (יש לי לוח אסוס) לניטור הספק כוח וראיתי שבסטנדרט הספק כוח על 11- 11.2 וולט ולפעמים (כאשר שני כונני ה CD עובדים במקביל) הוא יורד ל 10.8. האם להחליפו? תודה, איציק!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Amit Shani,

היי, עד היום היה לי כרטיס מסך HD5870 והיום קיבלתי HD5970. רציתי לשים אותם בCF, חיברתי את שניהם ללוח אם (X58A-UD7) והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים (אחרי שמחקתי את הישנים עם Driver sweeper). כשאני מריץ בדיקות Unigine או 3DMark 11 המסך שלי מתחיל לרצד. הBenchmarkים לא קורסים ואף התוצאה מראה שכולם עובדים כמו שצריך ונותנים תוצאה גבוהה. הבעיה היא שפיזית על המסך היו ריצודים משוגעים לאורך כל הבדיקה. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש, עמית.

15. Started by allison,

פירקתי דיסק קשיח מהמחשב הישן שלי IDE וקניתי מתאם SATA USB 2.0 כדי להעביר קבצים ולא מצליח לעשות זאת אין זהוי במחשב החדש. קראתי שצריך להגדיר את ה IDE כ Master ב BiOS. צריך עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי מחשב ואני רוצה שהביצועים שלו יהיו יותר טובים..מה אני יכול לקנות וזה ישפר לי את מיהרות המחשב.. הינה המפרט.. COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI TOWER CASE - no PSU THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS ZALMAN 7000 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II INTEL LEMONT (P965) - FIREWIRE - LAN 1000 - ATX Corsair 512MB X2 DDR2 667 VS1GBKIT667 LEADTEK - PX7600 GS EXTREME TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail Thermaltake SILENT CAT 120 מה אני צריך לקנות שהמחשב יהיה סוס יותר!!!???.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by uncommon,

לאחר מספר התקנות כושלות של חלונות 10הגעתי למצב שאני לא מצליח לאפס את הכונן SSD 120GB , דרך מהדיסק ה-ISO של חלונות 10. פתור בעיות > איפוס המחשב: "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" אני מבין שדרוש כלי ניהול מחיצות חיצוני שיעבוד ללא חלונות מתוך דיסק חיצוני / USB: אשמח לקישור לכלי חינמי פשוט לתפעול ואמין שיאפשר לי לפרמט את הכונן, +הנחיות בססיות מה צריך לעשות. *אחרי חודשיים, אני די מפורק כבר מכל העניין הזה של כישלון התקנת החלונות 10, מוכן לחזור אפילו לחלונות 7, אבל עכשיו גם הדיסק לא ניתן לפירמוט...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. התקנתי את win 7, הרמקולים מסרבים להשמיע קול כאשר אני מחבר אותם למחשב אחר הם עובדים כאשר אני מחבר אוזניות ל win 7 יש קול אחרי המון נסיונות, הגדרת הרמקולים 2.1 כאוזניות גרמו להם לפעול

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

אוקיי.. זה יהיה קצת ארוך: לפני כמה שנים רכשתי מחשב מ - RSM. אחרי כשנה החלפתי לו ספק כי הספק היה אוברקיל לחלוטין 750TX במבצע למי שזוכר בזמנו (עבר לטובת מחשב אחר) והרכבתי עליו ספק 650TX V2. במרץ השנה מכרתי את כרטיס המסך המקורי 6870 ושדרגתי ל - 7950 OC windforce. כעבור זמן קצר המחשב החל לסבול מאי יכולת להתעורר ממצב שינה - המחשב היה עם נוריות דולקות, אך המסך לא היה מקבל אינפוט. בשלב זה לא יכלתי להתעסק עם לטפל בבעיה ופשוט ביטלתי לחלוטין את מצב השינה וחסכון אנרגיה כלשהם. כעבור כמה חודשים פניתי ל - TMS שם רכשתי את כרטיס המסך לבדיקה. הם בדקו אותו וישר אמרו שהוא תקול ואף יש לו מאוורר אחד שאיננו פועל כלל. הם החליפו לי מיידית את הכרטיס בכרטיס זהה אחר. חזרתי הביתה וכעבור זמן קצר גי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SilentDawn,

שלום, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב. מדי פעם המסך נכבה (אני מניח שהוא פשוט מאבד את ה-feed מהמחשב) ואחרי כמה שניות גם הסאונד מפסיק. המחשב עצמו עדיין עובד אבל אני חייב לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה. לפעמים גם הריסט לא עובד (כלומר המחשב לא עולה בכלל). בדקתי טמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך ושניהם בטמפרטורות נורמליות. הבעיה קורית גם באמצע משחקים וגם סתם שאני גולש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? עוד מספר דברים שיש לציין: * אחרי שהמסך כבה ניסיתי לחבר אליו את הלפטופ ואז הוא עבד, כלומר שהבעיה כנראה לא במסך עצמו. * אחרי הרבה זמן שלא הצלחתי לקבל תמונה במסך, ניסיתי לשים מתאם לכבל DVI ולחבר אותו ל-Display port והצלחתי לגרום למחשב לעלות. אבל אחרי מספר דקות שוב קרתה התקלה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by fx-57,

טוב אז המפרט: Intel Celeron D 2.8 SOCKET478 GIGABYTE 865PE DUAL CHANNEL 478 DUAL CHANNEL RAM: Kingston 256MB 333MHZ CL2.5 OEM 256MB 333MHZ CL2.5 TOSHIBA DVD-ROM 8X+RW 4X WD 80GB SATA GIGABYTE ATI RADEON 9250SE 64BIT 128MB מארז גנרי נחמד בצבע שחור,עם ספק כוח 350 וואט גנרי שמספק בבדיקה של חשמלאי,כוח של 300 וואט. עכבר GENIUS MINI OPTICAL מקלדת A4TECH MULTIMEDIA רמקולים GENIUS 2.0 PROVIEW 15INCH 16MS HD572 מאוורר 80 מ"מ במארז,מאוורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך. קיצר הנה עיקר הדבר: המחשב אחרי זמן מסוים משמיע תקתוקים מוזרים, אח שלי שמע את זה היום ויש לו טענה שמדובר בדיסק הקשיח. הדבר החל לקרות לא מזמן, ואני לא יודע מה הסיבה, הטמפרטורה בביוס היא 60 מעלות. ההגבלה של …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Eli236,

בס"ד דבר ראשון, אני לא בטוח אם פה זה הפורום הנכון לפתוח את האשכול הזה, אז מצטער מראש אם לא, ואם אפשר להעביר לפורום הנכון. לנושא, יש לי מסך 144HZ, ואני לא בטוח איך להגדיר את THE WITCHER 3. המפרט שלי זה R9 290, i5 4590, 8GB הקטע הוא שאני מנסה להפעיל את המשחק על אולטרה ולפני ששינתי את ההגדרות CCC שיפעיל את המסך על 144HZ לא על 60 (בדיוק אחרי פירמוט שחכתי מזה), הוא רץ על אולטרה, די חלק. ועכשיו כששיניתי את ההגדרות ל144HZ התחילו התקיעות, גם בHIGH זה פחות או יותר ככה. אז איך בדיוק אני אמור להגדיר את המשחק עכשיו? ובכללי, עדיף להפעיל את ה144HZ נכון? זה לא איזשהו OVERKILL? עריכה: והגרסה של הדרייבר זה: "14.12 AMD Catalyst Omega Software"

דיונים חדשים בפורומים