עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ArZi17,

יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zohar duran,

אני לא מצליח להבהיר את המסך למרות שהוא על הכי גבוהה בהגדרות המסך לא מבהיר הוא נשאר כאילו הוא לא מחובר לחשבל למרות שהוא כן מחובר והסוללה נטענת גם כשאני מוריד את הבהירות בהגדרות זה לא משתנה מדובר במחשב נייד דל אינספיריון

4. אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Dean Benaim,

היי, יש לי מחשב יחסית חדש (וחזק) וזמן מה שהוא עושה לי פריזים כשאני סתם עובד עליו או אפילו צופה באיזה סרטון ביוטיוב שומעים את האודיו כזה נתקע וממשיך יש הרגשה של תקיעות ואיטיות על המחשב. ולעיתים רחוקות זה אפילו מגיע למצב של מסך כחול תוך כדי צפיה ביוטיוב! עכשיו הדבר הזה נעלם ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב וחוזר אחרי זמן מה שוב... וככה חוזר חלילה. תסכימו איתי שזה מעצבן לעשות כל שעה נגיד ריסטרט למחשב... במיוחד שאני גרפיקאי ואין לי כוח לשמור כל הזמן פרוייקטים ולהגיע למקום שהייתי בו לפני זה ממש מעיק. בפעם הראשונה שביקשתי מאנשים עזרה שאלו אותי איזה דיסק קשיח יש לי. אז כן יש לי את הסאמסונג SSD שנחשב "בעייתי" בקרב כל הלקוחות שחווים את אותה הבעיה שאני מציין. עשיתי בזמנו את העדכון…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Sargon,

קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Totalost,

העניין מתסכל עברתי מXP לויסטה ובמשחקים יש לי מין פסים שחורים כאלה במשחק נניח בNFS יש קטעים שחורים בכביש או קטעים שקופים בכביש זה בערך ככה בכל משחק יש לי 7600GS AGP עם הדרייבר הכי מעודכן כתוב שהוא תומך ויסטה אבל בXP המשחקים הללו עבדו בסדר ניסיתי UT3 וNFS CARBON הויסטה מעודכנת לחלוטין SP1 והכל יש הצעות? *** בזמנו חשבתי הכרטיס דפוק אז החלפתי אותו וכעבור כמה זמן חזרתי לXP ושם ראיתי שהכל עובד טוב ושכחתי מזה עכישו כשחזרתי לויסטה בנסיבות מצערות אני שוב מגלה את הזבל הזה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 23:08:09 תמונה [די עדינה..בדרך כלל המסך מלא יותר בשטויות האלה] שמדגימה את המצב[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 02:41:29עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 2…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום: כאשר הפעלתי את המחשב של אימי, לקראת סיום טעינת מערכת Windows 7 32bit הופיע מסך כחול (ראו קובץ מצורף). מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Washo,

אהלן, יש לי מארז מסוג Thermaltake Soprano עם החלון והמאורר צד הזה, קיצור עד היום הוא לא היה עושה רעש בכלל ואחרי כמה זמן הוא היה מתחיל לעשות רעשים חזקים כאלה ופשוט הייתי נותן מכה קטנה על הגריל של המאוורר וזה היה נפסק. היום פתאום הוא התחיל לעשות את זה באופן קבוע ובלתי פוסק לא משנה מה עשיתי... וידאתי שהברגים מחוזקים, בדקתי אם אין שום כבל שנתקע במאוורר במקרה, לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. אשמח לשמוע רעיונות שיש לכם, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי. לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter. לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים, איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר.. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי.. החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום". אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש. בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Dor co,

היי לכולם, אני דיי חדש ולא הכי מבין במחשבים. ככה: לא מזמן במהלך משחק פיפא המחשב שלי פשוט קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו לבדיקה, ונאמר לי שצריך תיקון לוח בעלות של 900 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם ברגע שלוח אם נדפק זה משהו שבהכרח יחזור על עצמו ולא שווה תיקון? או שאפשר לתקן ולהיות רגוע? אני מתעסק בעיצוב גרפי ולקנות מחשב עבורי אומר להוציא לפחות 4000 ש''ח, במקום ה900ש''ח האלו של התיקון. האם זה שווה אתזה? חייב את עזרתכם. (Lenovo Y700)

12. כשהתקנתי את לוח האם במחשב שלי גרמתי בטעות לקצר אם המארז. כעת המערכת עובדת אך אני חושש שלוח האם אינו תקין לגמרי וכי ישנה בעייה של יציבות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by winner,

שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by thedag,

כל פעם שאני משחק במשחק Gunz מי שמכיר המחשב קורס לי לאחר איזה 5 דקות ומופיע לי מסך שגיאה כחול 0x0000008E וכשניתחתי את הקובץ הופיע לי שהבעיה היא מהקובץ nv4_disp.dll הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 מה שאומר שזה מהכרטיס מסך ניסיתי לפרמט את המחשב ניסיתי להתקין מחדש דרייברים להתקין מחדש את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו ניסיתי לשים מאוורר על הכרטיס מסך ולא עזר וזה לא כל הזמן היה מופיע לי השגיאה הזאת היא התחילה לי מלפני ככה שבועיים שלוש מה לעשות? זה ממש ממש מתיק תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by elibugi12,

שלום לכולם! קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ 1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום 2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבוד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by zerocool15,

לקחתי כ.מסך מחבר שלי הרגע וחיברתי אותו למסך שלי מדובר ב g force 2 mx 400 64m לפני כן היה לי גי פורס 2 mx רגיל עם 32 זיכרון. ומשום מה אני רואה מין גלים על המסך שלי עם הכרטיס החדש ועם הישן לא היה. מין גלים כאלו כמו שמצלמים במצלמה תמסך רואים גלים כאלו זה כאילו כמה תמונות בשניה המסך משדר herz אבל משום מה זה לא בעיה במסך אלא בכרטיס רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה ? אולי אם אני יוריד תמהירויות שעון זה יפסיק או משהו? הכרטיס היה נמצא במחשב של חבר שלי במצב לא טוב המאורר לא עבד דיי הרבה זמן שמתי עכשיו מאורר חדש שהיה לי וניקיתי אותו עכשיו אני שם דרייבים מחדש לא חושב שיעזור משהו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבר שלי קנה כרטיס מסך gtx 560 ti לפני מספר חודשים, והתקין אותו במחשב חדש לגמרי (i5 4570, 16 ג'יגה זיכרון, SSD, וכו'). כשהוא משחק ב-world of warcraft ויש הרבה שחקנים ואפקטים (נניח, 25 שחקנים), הפריימים צונחים למספר חד ספרתי. הוא אומר שאפילו עם המעבד הגרפי המובנה של המעבד זה מתפקד יותר טוב. הוא כמובן התקין את הדרייברים העדכניים ביותר. איך אפשר לבדוק מה דפוק בכרטיס? כלומר, המחשב עובד והוא לא קורס או עם ארטיפקטים. יש איזשהן תוכנות benchmark שאפשר להריץ ולהשוות את התוצאות עם משהו שמצופה לקבל? יש סיכוי להחזיר דבר כזה תחת אחריות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הכותרת דיי מספרת את הסיפור, מישהו מכיר מקום או בנאדם אמין בחולון/ראשל"צ/תל אביב/בת ים?

23. Started by Knopix,

אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Matanel Cohen,

אהלן! קניתי מחשב חדש של לנובו והוא נתקע לי באמצע ההפעלה. יש רק סימון של העכבר על המסך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Wunderbar,

שלום, אני רוצה לפתוח את המחשב הנייד שלי ורציתי לשאול האם יש סט מברגים מומלץ, איכותי ובמחיר סביר שהייתם ממליצים עליו ואיפה ניתן להשיג אותו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים