תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה (ונעבור לבעיה) אז ככה קודם מיפרט המחשב לוח אם dfi pa61v4 מעבד פנטיום 766 כרטים מסך voodoo4 4500 agp tv זה המחשב השני שלי ויש בו שלושה ארד דיסקים 13gb 80gb 40gb וצורב עכשיו על הPRIMERY יש את ה13GB בתור מאסטר ועליו מותקנים 98 + XP ובתור סקנדארי נימצא 80GB ועל הSECNDERY נימצאים הצורב בתור מאסטר ו40GB בתור סקנדרי ולבעיה הכבל של ה SCENDERY נידפק לי בעמצע כך שלא יכולתי לחבר את ה40GB לאחר שבוע השגתי כבל חדש וחיברתי כמו שהיה ואז הביוס לא זיהה אותו בלבד כאשר שמתי את ה 40GB בתור מאסטר הביוס לא זיהה גם את הצורב ניסיתי את הארד דיסק על מחשב אחר והוא עבד ללא שום בעיה בכל מצב שבוא שמתי אותו מה אתם חושבים שעלי לנסות חוץ ממה שכבר עשיתי כי אני לא יודע מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס בתודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים ולא עובד לי הקול במחשב תיראו והכל תקין רק יש שמה משו כזה תיראו בתמונה שרשום התקן לא מוכר הוא הייה בסימן שאלה עד שפיתאום הוא הסתדר אבל הקול לא עובד ועם אני עושה סרוק שינויים בחומרה אז עולה לי משהו להתקין שקוראים לו media וניסתי להתקין דרךך הדיסק של הדרייברים של הקול אבל לא מוצא כלום הנה תמונה וגם תיראו שגם פה לא מופיע כלום אז זה ברור שמשו לא טוב והורדתי מלא דרייברים לכרטיס קול והתקנתי ולא עוזר וגם סתם העלתי תמונה שאני מפעיל שיר בווינאמפ וקפץ לי ההודעה הזאת וזה המפרט של המחשב שלי עם אתם תצטרכו וזהוווו זקוק מאוד לעזרה תודה חבר'ה לעוזרים =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי X800GTO עם קירור פאסיבי. המעלות שלו ב76 מעלות במאמץ. (עכשיו בחמסין... בימים נורמלים הוא היה על 69 70 בערך...) זה מעלות ממש גבוהות? או גבוהות קצת? מה המעלות המומלצות שלו??
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היתה לי בעיה של נפילות של ריסטרט באמצע צריבה וצריבה תקועה (רק בצריבת AUDIO CD) . בדקתי את זה בקבצי MINIDUMP וראיתי שהבעיה נגרמת עקב NTOSKRNL.EXE והייתי צריך לתקן אותו נכנסתי לRECOVERY CONSOLE שם הקשתי פקודה שמעתיקה את NTOSKRNL יותר נכון הוא ביקש ממני לעשות OVERWRITE על הקובץ הקיים ועשיתי. נכנסתי לנרו לצרוב דיסק AUDIO CD ושוב הצריבה נתקעת ב7% ואז אחרי חצי דקה עד דקה בום ריסטרט אוטומטי. מה לעשות? הגעתי עד לקובץ החלפתי אותו הבעתקה וזה עדיין לא עוזר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שמי שיר... שאני מעלה את המחשב קורה לי משו מאוד מוזר, הינה אני אפרט: אני מדליקה את המחשב , עולה לי התמונה של intel - אחרי כמה שיניות יש ציפצופים מוזרים- והמסך הופך להיות שחור-והוינדוס לא עולה. היום הדלקתי את המחשב וחיכיתי כמה שיניות והופיעו שוב הציפצופים, חיכיתי, ועלה הוינדוס לאחר כמה שיניות. אבל זה עדיין מוזר! כי לפעמים זה עולה ולפעמים לא - אבל יש את הציפצופים בכל מקרה. אשמח אם תוכלו לאתר את הבעיה! תודה רבה , שיר.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברים? קניתי מערכת 5.1 z906 של logitech והצלחתי סוף סוף להגדיר אותה כשאני עושה בדיקה לרמקולים דרך ה realtek HD הכל עובד כמו שצריך. http://prntscr.com/o1uaof אממה כשאני נכנס לדוגמא לבדוק דרך סירטון ביוטיוב או במשחק או משהו כזה אז שומעים רק מהרמקולים הקדמיים ולא בסראונד. איך אני מגדיר שזה יעבוד בסראונד? * בגלל שבהגדרה של 5.1 אין רמקולים אחוריים אלה רק רמקולים צדיים אז הגדרתי אותם בותר צדיים, תראו שזה טוב. http://prntscr.com/o1uavp *גם כשאני מגדיר תמערכת כ 7.1 אז זה לא עובד כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מחשב חדש נקי עם כונן SSD מותקן עליו עד אתמול לקח למחשב לעלות 10 שניות היום פתאום לוקח לו דקה , לא התקנתי תוכנה או משהו. עשיתי פריקת מתח לא עזר עשיתי סריקת ווירוסים לא מצא. השתמשתי בתוכנה CCLEANER לא עזר. איך אפשר לדעת למה לוקח לו פתאום לעלות הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ולאחרונה יש פס צהוב לאורך המסך. לפעמים זה נעלם מעצמו אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף כבל חשמל של המסך, לגעת במגעים, להחליף חיבור במכרטיס מסך ולא עוזר.. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר כמה ימים שאני שם לב שהמעבד שלי לא רץ בתצורה הטבעית שלו למה הכוונה : רוב הזן הוא רץ על 3.8GHZ שזה הטורבו שלו ואז ישנם קםיצות שהוא יורד ל700MHZ קופץ לאיזור ה2000 שוב 3800 וכך הלאה . חשבתי שיש משהו בביוס (לא נגעתי בביוס בכלל) ואני לא רואה איזשהו בעיה. אתמול הבחנתי במנהל המשימות משהו שניקרא : Client Server Runtime Process אותו אני לא יכול לסגור בשום צורה וכשחיפשתי מה זה באינרנט ראיתי שזה משהו שבאמת מנצל כוח עיבוד גבוהה ולא הצלחתי להבין איך לתפור את זה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? הסברות ? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, הייתי הבוקר במחשב והכל עבד מצוין עד שברגע אחד הכל השתנה והמחשב נעשה איטי להחריד. עד כדי כך שהפעלה מחדש לקחה כמה דקות טובות וגישה לביוס לקחה בקירוב של רבע שעה. כשהגעתי לביוס התגלה שהמעבד הגיע ל92 מעלות כאשר בד"כ הוא מסתובב סביב ה50 מעלות. המסקנה היא שהקירור מים שלי CoolIT Eco התקלקל אבל כאשר המחשב פועל אני מסוגל להרגיש את המשאבה עובדת ומרגיש שיש זרם בתוך הצינורות. לפני הולך לקנות קירור חדש למעבד האם יש משהו שעליי לבדוק? הם כדאי לי לפנות לחנות בחשש שיש נזק למעבד? הוא הגיע ל92 מעלות והמחשב לא הפעיל שום מנגנון הגנתי אלא ישר נהיה איתי. בנוסף, עוד מעט אעבור לפורום קירור לבקש המלצה לקירור מעבד אבל לפני כן רציתי לשאול שאלה - הקירור הנוכחי כולל מעגן שהודבק בחלק האחורי של הלוח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם לוח אם של ג'יגה בייט (דיי ישן), Chipset VIA VT 6307. כרטיס מסך מובנה. פתאום החלו להישמע צפצופים לפני ה- POST (לא ספרתי כמה), ללא תצוגה כלל. פירקתי את כל החיבורים ורק לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכבל 12V, של המעבד, הצפצופים פסקו, המחשב נכנס ל-POST, אך התצוגה משובשת עם הרבה פסים. האם יתכן כי רק הכרטיס מסך המובנה נדפק ואם אני אחבר כרטיס חיצוני זה יעבוד? אין לי כרגע כרטיס. אני אנסה להשיג לבדיקות. האם סביר שכל הלוח נדפק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי Lenovo y50-70 בן חצי שנה 16gb ram NVidia GeForce 860m intel i7 4710HQ 2.5 ghz ללא touch לפני כחודש בערך "שידרגתי" לווינדוס 10. מאז נתקלתי בכמה בעיות: 1) בעיית ה100% disk usage-שאותה פתרתי באופן זמני ע"י כיבוי superfetch,prefetch,bits,windows search 2) לאחר ההתקנה של ווינדוס 10,ניסיתי לחבר את הרמקולים שלי(microlab solo9c) לכניסת הhdmi בלפטופ. יש לציין שהכניסה תקינה ועבדה לי ב8.1. בהתחלה-המחשב בכלל לא זיהה שחיברתי משהו. לכן התקנתי את הדרייבר של realtek לhd audio-עבד לתקופה מסויימת,ולאחר שימוש של מספר ימים.. שוב המחשב לא מזהה שום חיבור לכניסת הhdmi. ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב,לעשות התקנה נקייה שלו..לא מצאתי פתרון. כמובן שהרמקולים המובנים של המחשב עובדים מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי המחשב שלי כל הזמן (למעשה לא כל הזמן רק כשרואים סרטים וסדרות רוב הפעמים ביוטיוב אבל גם באתרים אחרים פתאום נתקע לשניה מתכבה ונדלק מעצמו. ני'יתי את המחשב אבק הכל וכלום לא עוזר הורדתי בדיקת חום והמצב נראה תקין . בזמן "עומס" (ממש לא עומס...) קשה לבדוק כי הוא מיד נכבה המחשב: WIN 10 INTEL CORE I5 CPU 650 3.2 GHZ . 4.0RAM. NVIDIA GEFORCE GT-420 איך אני פותר את הבעיה המציקה הזו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה אני צריכה עזרה קבלתי מחשב נייד ישן אלה הפרטים- ibm דגם e50r המחשב עבר פירמוט, עובד טוב אבל הסאונד לא עובד וקליטה של וייפאיי לא עובדת. אשמח לקבל לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש ממש הזוי כי לא ניתקתי כלום חוץ מהכרטיס מסך ומהזכרונות ram, יש לי שני סטיקים של זכרונות ורציתי להחליף אותם באחד אחר, ניתקתי אותם וחיברתי את המחליף, על הדרך בגלל שהכרטיס מסך גדול אני חייב להוציא אותו מהתושבת שלו אבל לא ניתקתי אותו מהכבלים שלו.. כשחיברתי הכל חזרה ולחצתי את הכפתור הדלקה שום דבר לא קרה, ניסיתי לחבר חזרה , אולי לא חיברתי משהו טוב.. אחרי שחיזקתי הכל לחצתי עוד פעם על ההדלקה ואז נדלק המחשב אבל המסך לא הצליח לקלוט כלום... לאחר כמה שניות הוא כבה עוד פעם.. עכשיו החזרתי הכל לקדמותו.. ומחשב לא נדלק יותר.. אני לוחץ על הכפתור הדלקה ולא קורה כלום... מה זה יכול להיות הייתי על זה שעה עכשיו ונראה לי יצאו לי שערות לבנות…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בערב הכל עבד אחלה, היום בבוקר הדלקתי ופתאום הוא התחיל להשמיע צפצופים בלי סוף כל הזמן נדלק ונכבה לבד... מיותר לציין ששום דבר לא עולה ולא רואים כלום על המסך. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך, ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזיכרון. יש רעיונות או איזשהו מקום שבו אני יכול לראות מה הצפצופים האלה אומרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת BLUETOOTH אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל יש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של 'ןמ7 כולל הSP אני אובד עצות עזרו לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כחודש שהוא היה מכבה את עצמו פתאום בעיקר בעת צפייה בקליפים HD. אמרתי טוב כנראה הוא מתחמם מעצם הפעולה אז סתם פתחתי את המארז וגיליתי שמאוורר אחד לא עובד אז קניתי חדש והחלפתי.. זה לא עזר. קניתי עוד שניים ושמתי אותם במיקומים שונים כדי שתהיה סירקולציה טובה שתוציא אוויר חם, כי אמרתי אולי המחשב מתחמם מדיי. לא עזר יותר מדי. אמרו לי כנראה הגוף קירור של המעבד לא טוב או מלוכלך - ניקיתי זה לא עזר, לאחר מכן החלפתי לחדש. הכיבויים המוזרים הפסיקו לשבועיים ופתאום אתמול זה חזר. לפי תוכנת אוורסט המעלות של החום במחשב נעות בין 45-53. אז מה בעצם הבעיה ? למה המחשב מכבה עצמו ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד i5 2.8 כרטיס מסך shapire hd5870 oc vapor x 4 ג'יגה זיכרון ויש לי במשחקים מדיי פעם מסך אפור כזה... מה זה ממה זה קורה? והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך. (call of dufy / james 007)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-