עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Totalost,

העניין מתסכל עברתי מXP לויסטה ובמשחקים יש לי מין פסים שחורים כאלה במשחק נניח בNFS יש קטעים שחורים בכביש או קטעים שקופים בכביש זה בערך ככה בכל משחק יש לי 7600GS AGP עם הדרייבר הכי מעודכן כתוב שהוא תומך ויסטה אבל בXP המשחקים הללו עבדו בסדר ניסיתי UT3 וNFS CARBON הויסטה מעודכנת לחלוטין SP1 והכל יש הצעות? *** בזמנו חשבתי הכרטיס דפוק אז החלפתי אותו וכעבור כמה זמן חזרתי לXP ושם ראיתי שהכל עובד טוב ושכחתי מזה עכישו כשחזרתי לויסטה בנסיבות מצערות אני שוב מגלה את הזבל הזה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 23:08:09 תמונה [די עדינה..בדרך כלל המסך מלא יותר בשטויות האלה] שמדגימה את המצב[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 02:41:29עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 2…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ISRAEL3571,

קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Bentel,

שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. התקנתי את win 7, הרמקולים מסרבים להשמיע קול כאשר אני מחבר אותם למחשב אחר הם עובדים כאשר אני מחבר אוזניות ל win 7 יש קול אחרי המון נסיונות, הגדרת הרמקולים 2.1 כאוזניות גרמו להם לפעול

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני יסביר מה התקלה, וממתי היא התחילה. מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WINDOWS7 X64 קניתי הארדיסקים חדשים למחשב שלי, כי הישנים שלי התפוצצו בסקטורים פגומים. עד שהגיעו החדשים, המשכתי להשתמש במחשב, עד שפתאום המחשב לא הצליח להתחבר לרשת (הוא מנסה להתחבר, ונתקע אם האייקון של קישוריות מוגבלת או חסרה) אחרי כמה חודשים של שימוש. שמתי לב שביחד אם התקלה הזאת, התחילה גם תקלה אם הפיירוול של ווינדווס, הוא פשוט לא עולה, גם אם אני מנסה להפעיל את ה SERVICE שלו ידנית. פירמטתי את המחשב, כדי שיהיה לי לפחות אינטרנט עד שההארדיסקים יגיעו, ואחרי התקנה נקיה האינטרנט עבד, והפיירוול גם עבד. אבל אחרי איזה יום בערך, זה קרה שוב. :s05: אמרתי לעצמי "לא נורא, זה בטח בגלל כל הסקטורים הפגומי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Toxin II,

אהלן, לא ממזמן התקנתי את GEARS OF WAR על המחשב שלי...לאחר התקנת הפאצ' ודרייברים חדשים של NVIDIA התחלתי לשחק במשחק... הכל עבד טוב ויפה עד שהמשחק החליט להתרסק לו ובדרך גם לעשות לי מסך שחור...המסך הוחשך והמחשב הפסיק להגיב...אפילו ריסטים לא עזרו לו...הדבר היחידי שיכלתי לעשות זה לכבות את המחשב לגמרי [או לנתק אותו מהחשמל] ולהפעיל אותו מחדש....הבעייה המשיכה באופן קבוע במשחק ולכן החלטתי להפסיק לשחק בו עד שיצא עדכון לדרייברים של כרטיס המסך... לפני יומיים התקנתי את הדרייברים האחרונים שאנווידיה שיחררו [169.21]...והחלטתי לנסות לשחק שוב פעם...שיחקתי חצי שעה במשחק ולהפתעתי הבעיה חזרה..ניסיתי לשחק בשנית והבעיה חזרה על עצמה... לבסוף וויתרתי והחלטתי לעבור לשחק בPORTAL...אחרי חצי שעה משחק …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nahshong,

נהייתה לי בעיה לפני כשבוע בערך במשחק שאני משחק WOW ובו קיבלתי ERROR מאוד נפוצה שיכולה להיגרם מהמון סיבות אחת מהם היא RAM חבר שלי אמר לי להוציא את כרטיס הראם שלי ולהחזיר ולראות אם יעבוד לי הוצאתי את הכרטיס והחזרתי (2G) והמסך לא עלה חיברתי מסך אחר שכן עובד על המחשב שבו אני כותב לכם כאן והוא גם לא עבד מה שאומר שכנראה יש בעיה ביציאה מהמחשב שאליה מחברים את המסך דיברתי עם חבר שלי שמבין טוב במחשבים יותר ממני והוא הציע לי לנקות את פנים המחשב עם שואב אבק ולהעביר מחק על החלק הזהוב של כרטיס הראם עשיתי כך כמובן הורדתי את מה שנשאר מהמחק על הכרטיס והכנסתי את הכרטיס - לא עבד גם כן קראתי שלכמה אנשים עבד להוציא את החיבור של החשמל מהמחשב וללחוץ על כפתור ההדלקה 30-60 שניות גם זה לא עבד לי ה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות לי פסים על המסך,אחר כך זה נהיה גרוע יותר ויותר עד שנהיה מסך כחול ולאחר מכן הוא נדלק רק במצב בטוח ולא עושה בעיות בכלל (במצב בטוח). ניסיון איפוס דרך ההגדרות לא הצליחה וגם כרגע כשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של הווינדוס דרך usb זה לא מצליח, ההתקנה מסתיימת אבל הוא פשוט עושה ריסט וחוזר למסך ההתקנה של הווינדוס. ביצעתי כמובן התקנה נקייה אחרי מחיקה של הכוננים. את ההתקנה ניסיתי לבצע גם על hdd ישן יחסית וגם על sdd בן שנתיים בערך. פתחתי את המארז וחיזקתי חיבורים ובדקתי שהכל מחובר טוב יש לציין שבערך שבועיים לפני שהתחילו הבעיות ביצעתי נקייה של הדרייבר של הכרטיס מסך ע"פ המדריך פה https://community.amd.com/thread/180667 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום! לפני פחות משלושה חודשים קניתי מחשב חדש מרשת KSP הנה המפרט שלו Amd 64bit 3000+ s-939 a-data 2*256 abit av8 excelstor 80 gb sata 7200 rpm xfx 6600 gt זהו נראה לי זה מה שהיה במחשב אני חושב עכשיו בערך שבועיים שלוש אחרי שקניתי תמחשב התקנתי משחקים ובכל פעם שהיתי עושה אלט טאב (אם זה היו משחקים כבדים יחסית כמו NFSU2 prince of persia החדש וכו'...) המחשב היה עושה מסך כחול ומיד ריסט אחרי זה פשוט הפסקתי לעשות ALT+TAB. היום אתמול ולשום תואם לא הדלקתי שום מחשק כלום רק גלשתי באינרטנט ודיברתי במסנג'ר ופתאום המחשב עשה מסך כחול אותו מסך רק שהפעם בלי הריסט מה זה אומר? הוא אומר לי לעושת בדיוקת חומרה או משהו כזה האם ללכת ביום ראשון למעבדה? אני פשוט מפחד שיפרמטו לי שם ב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני לא מרגיש הבדל במהירות, הכנסתי את זה ל כניסת ה-USB הכחולה שבמחשב. ואחרי זה הכנסתי USB 2.0 ולא ראיתי הבדל במהירות.. מה הסיבה??? ... אני ישמח לעזרה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ancient1,

עשיתי רסטרט ווינדוס עולה ואין רשת . אני ניגש לביוס - אין בכלל NVIDIA LAN ! התקנתי ביוס שוב - יש. עושה ENABLE - וינדוס עושה לי מסך כחול ואין לן כשאני חוזר אליו. כשאני מעלה את הדיפולטס בביוס ומאתחל - ישנן שורות הלן בביוס. אבל אם אני מפעיל אותו אז הוא בכל זאת נעלם ואין לי אותו בוינדוס. זה מזה מוזר ! כל הוולטאז'ים בסדר . אני כרגע עם כרטיס רשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזת LCD,בחיבור VGA.זה עבר יחסית ללא תקלות,חוץ מן העובדה שאני לא מצליחה לשמוע סאונד.ניסיתי דרך ההגדרות ללא הועיל,ורק רציתי לדעת היכן בדיוק הבעיה,האם זה בכבל?בעיית חומרה?וכו'.לפי הבנתי מפשפוש באינטרנט,זה קשור לחיבור HDMI שאמור להיות במחשב בכל מה שקשור לLCD.מה אני בדיוק אמורה לעשות...?אשמח ל-כ-ל עצה,טיפ וכו'. המשך יום נעים לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Ram-,

ערב טוב לכם :] דבר ראשון אני מקווה שזה המקום הנכון לדיון זה ... הבעיה היא : כאשר אני סוגר את המחק Prince of persiea :sands of time המחשב שלי ישר עושה ריסט ללא סיבה , וכך גם כאשר אני ממזער את UT2004 וחוזר אליו ... מקווה שתוכלו לעזור\לפתור את בעייתי :\ מפרטי : Win Xp pro sp2 Enable AMD 3000+ 64 1024 DDR 400 G-Force 6600GT 128 DDR Mb : Gigabyte K8NSpro F9 מקווה שיעזור ... בתודה רם . :]

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TomerPerez,

לא משנה מה אני עושה כל כמה זמן המחשב קורס לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/837/71850176.png/] והדרך היחידה לפתור את זה היא לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות. בעיה זו קרתה גם כששיחקתי הbattlefield 3,גם ביוטיוב. אם האשכול לא שייך לפה בבקשה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, שמי שיר... שאני מעלה את המחשב קורה לי משו מאוד מוזר, הינה אני אפרט: אני מדליקה את המחשב , עולה לי התמונה של intel - אחרי כמה שיניות יש ציפצופים מוזרים- והמסך הופך להיות שחור-והוינדוס לא עולה. היום הדלקתי את המחשב וחיכיתי כמה שיניות והופיעו שוב הציפצופים, חיכיתי, ועלה הוינדוס לאחר כמה שיניות. אבל זה עדיין מוזר! כי לפעמים זה עולה ולפעמים לא - אבל יש את הציפצופים בכל מקרה. אשמח אם תוכלו לאתר את הבעיה! תודה רבה , שיר.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by unfacedman,

שלום. טפלתי לאחרונה במחשב משרדי בו עומדת מדפסת לייזר ישנה המחוברת בפרללי. המחשב החדש כולל לוח אם INTEL DH55PJ שאינו כולל יציאה פרללית, לכן התקנתי לו כרטיס PCI נפרד של MOSCHIP לLPT. וכאן החלו הבעיות... הוינדוס (XP, כפי שציינתי) מזהה משום מה את היציאה כ LPT3. ורק 3. בשום אופן לא LPT1. דוקא נסיתי להגדיר ידנית במאפיינים את היציאה כLPT1, אך במקרה זה המחשב לא מצליח לשלוח כלום להדפסה. לא מתקבלת הודעת שגיאה, אלא פשוט הוא כותב שמדפיס... אך לא מציין ב"נשלחו למדפסת" אפילו ק"ב אחד. רק אם הפרללי מוגדר כברירת המחדל המוזרה של LPT3 הוא מוכן להדפיס. תאמרו, מה רע לך בLPT3? אז זהו, רע מאוד. המשרד הזה עושה שימוש בתוכנות משרדיות עתיקות (למשל חשבשבת, ועוד) העובדות בDOS. התוכנות אמנם רצות יופי …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. מחשב דלוק אך לא מדליק מסך אוטומטית !!! כשאני מוציא את כבל החשמלך מהספק כוח לתקופה ממושכת המחשב נדלק כמו שצריך אבל כשעושים כיבוי או ריסטרט התקלה שוב חוזרת. האם זה ספק כוח???? עשיתי התקנת ווינדוס 7 במקום הXP והחלפתי כבל חשמל ועדיין התקלה נשארה מה עוד יכול להיות??? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום יש לי מעבד E2000 מהו כזה, וכרגע יש ברשותי E6400 שאני מעוניינת שיחליף את הE2000 אז כמה שאלות: 1- האם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת על סוג המשחה הטרמית? 2 - האם כדאי לנקות את המשחה הישנה בעזרת אצטון - (או לקנות אלכוהול?) 3 - לאחר שהחלפתי את המעבד, האם אצטרך לפרמט את המחשב? (בגלל שהחומרה שונתה?) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Alex89,

יש לי בעיה עם USB קידמי, כשאני מחבר אליו משהוא אז הוא פשוט לא עובד. כאילו שבכלל לא חיברתי כלום(הוא מחובר למחשב). הינה תמונה של ההודעה שהוא מציג: למישהו יש פיתרון?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המחשב מזהה אותה כ USB CAMERA אין לה חברה ואין לה דגם רשום עליה - ואני לא מוצא את הדיסק התקנה שלה כשהיא הייתה מזוהה לפני הפירמוט המחשב זיהה אותה כ TD ואז עוד כמה מספרים רשומים אם המצלמה הזאת מוכרת למישהו אשמח אם תוכלו לשלוף את הדרייבר שלו ולהעלות או לקשר אותי אליו תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rgb00,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ומאז מתרחשת התופעה הבאה - מדי כמה שעות הוא מפסיק להגיב, התצוגה קופאת והעכבר לא זז. כמה פעמים, בעיקר בהתחלה, הוא הציג לאחר כמה שניות את ההודעה המצ"ב וזה הסתדר. אתמול הוא לא הציג את ההודעה, הבעיה נמשכה וב-3 הפעמים שזה קרה, חיכיתי כ-5 שניות ולחצתי לחיצה ארוכה על POWER, לאחר שהוא לא הגיב ל-RESET. דרך אגב, לאחר התקנת WIN7 התקנתי את העדכונים החשובים ואת הדרייברים המעודכנים ללוח אם. לפני/אחרי התקנת הדרייברים התקנתי את העדכון Intel Corporation - Display - Intel® HD Graphics Family שהוצג כמומלץ. לפני הפירמוט לא היתה בעיה כזאת. מצד שני, לפני הפירמוט לא היו מותקנים דרייברים שאני התקנתי. אני מניח שבחנות התקינו את הדרייברים יחד עם החלפת לוח האם לזה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. קניתי עכבר ג'נרי ללא שם של חברה כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150709130101&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 העכבר הגיע ללא דיסק דרייברים. ובבדיקה ב EBAY רשום שלא צריך דרייברים. ניסיתי לחבר למחשב שלי (WIN 7 64 BIT) והוא ניסה להתקין דרייברים. בתחילה הציג התקנת HID Wireless Mouse. אח"כ עבר להתקנת USB Input Device ונתקע שם. הוא לא הצליח להתקין דרייברים לזה ועכשיו זה עם סימן קריאה צהוב ב DEVICE MANAGER. למרות זאת הצלחתי להפעיל את העכבר על 2 מחשבים אחרים שהם WINDOWS 7 32 BIT ולא כמו שלי WINDOWS 7 64 BIT. ניסיתי חיפושים באינטרנט ולא הצלחתי. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים