תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש למחשב שלו ושם אותו. הכרטיס הינו 450GTS המחשב עלה בצורה איטית. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של NVIDIA ולקראת סוף ההתקנה המחשב העלה לו מסך כחול ומאז הווינדוס לא עולה לו, ומראה לו כל פעם את המסך הכחול. זו המערכת שלו מעבד: Intel Core 2 Duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB SPARKLE מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחשב פתאום התחיל להפיץ מסך כחולץ זה קורא קשה המחשב עולה ונכנס לחלונות, לאחר קמה שניות מופיע מסך כחול ואז מחשב מתחובה ונדלק מחדש. מה זה יכול להיות? מפרט המחשבלוח אם: AUSU P6TD DELUXE מעבד: INTEL CORE I7 920 2.6GHZ זיכרון: MUSHKIN DDR3 12GB מערכת הפעלה: WINDOWS 7 PROFESSIONAL [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום שידרגתי היום את הדרייבר של הכרטיס מסך (CCC) לגרסה חדשה יותר (עדכון אוטומטי של התוכנה) ומאז אין לי קול במחשב (האמת היא שפעם אחרונה שבדקתי שיש סאונד במחשב היתה אתמול בכלל, היום לפני השדרוג לא ניסיתי להפעיל כלום אז אני לא בטוח שהתקלה קשורה לשדרוג). על כל מקרה ניסיתי לעשות ROLLBACK על הדרייבר אבל זה לא עזר. ב DEVICE MANAGER רשום על הכרטיס קול שהוא עובד באופן תקין. דרך לינוקס יש קול. למישהו יש רעיון? מה עוד אפשר לבדוק? תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול לאחר שהתקנתי NOD32 ונרו, ביצעתי ריסט למחשב. מאז המחשב לא רוצה לעלות במצב רגיל, גם כאשר המחשב עולה (ולוחצים על ה F8) ובוחרים שיעלה במצב נורמאלי (start windows normally) המחשב עולה בסייפמוד. ניסיתי לעשות שחזור כמה פעמים לנקודות זמן שונות אבל עדיין הבעיה נותרת בעינו. ברשותי דיסקי ריקאברי של המחשב שקיבלתי מהיצרן. (לפטופ של טושיבה אם זה משנה), ועוד דיסק windows recovery envoiroment. יש אפשרות להשתמש בהם ושיעזרו? (מה שהריקאברי של הווינדוס עצמו לא עזר). תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפעמים מסכים כחולים על מערכת הפעלה ווינדוס 7. הם לא מופיעים קבוע אלא פעם בכמה ימים/שבועות. הורדתי את התוכנה bluescreenview וזאת השורה שהיא נתנה לי: 100911-36629-01.dmp 09/10/2011 09:01:40 MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020a2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+9fce2 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17640 (win7sp1_gdr.110622-1506) 32-bit ntkrnlpa.exe+9fce2 ntkrnlpa.exe+a02b4 ntkrnlpa.exe+9ff69 ntkrnlpa.exe+24733f C:\Windows\minidump\100911-36629-01.dmp 4 15 7601 153,040 אין לי מושג מה זה אומר.... ואם העתקתי את מה שנחוץ כדי לדעת איך לסדר את זה... אודה לכם אם תעזרו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מקודם פירמטתי תמחשב לwindows xp home edition sp 2 עשיתי סריאל במהלך ההתקנה ועכשיו הוא אומר לי שיש לי 30 יום לוינדוס הזה שמעתי שיש פאץ שבשנניה מבטל את זה אפשר אותו ? תודה רבבה לעוזרים http://imageshack.us/photo/my-images/854/asfasfx.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. יש לי בעייה מוזרה - צריך את עזרתכם. המחשב עובד בחצי מהירות - חלונות נפתחים לאט (ממש רואים את החלון נפתח לאט), דפי אינטרנט, פלאש - הכל... אפילו MP3 מתנגן בחצי מהירות. כל המדדים נראים נורמליים לחלוטין, CPU נמוך (Q6600) אין בעיית זיכרון (4Gb), השעון מראה את השעה הנכונה, המחשב בכלל לא מתאמץ... התקנתי windows מחדש על הארד דיסק אחר ע"מ לשלול בעייה של תוכנה או דיסקים אבל זה עדיין קורה, גם על התקנה טרייה. הורדתי ועדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (8800GT) וגם לא עוזר. אובד עצות... יש למישהו רעיון???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי גברברים, חזרתי הביתה בערב, הדלקתי את המחשב (שהיה כבוי מליל יום קודם), השתמשתי בו מספר דק' בלבד ואז המסך כאילו נכבה לרגע וכשהוא חזר המחשב קפא - עכבר, מקלדת - שום דבר לא הגיב. כשעשיתי RESTART הוא כבר לא הצליח לעלות (נתקע בפס הציקלי של חלונות 7). לא רק זה, אלא שב-BIOS, בחלון הפתיחה של המחשב ובממשק של Win7 מדיסק ההתקנה במסך יש הרבה נקודות ו/או פסים מוזרים. גם ה-REPAIR מדיסק ההתקנה לא הצליח לתקן את הבעיה. שלפתי כרטיס מסך, החזרתי, ניתקתי את 2 הדיסקים וכונן ה- DVD, עדיין יש את התופעות המוזרות על המסך. עשיתי memory diagonsitc מדיסק ההתקנה ובאמצע הדיאגנוזה המחשב נכבה ונדלק שוב בעצמו לאחר איזה 10 שניות. מאז עוד פעמיים שניסיתי המחשב אינו מצליח לעבוד כמה דקות מבלי להיכבות. אז מה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
TEMP 3.. אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מתייעצת עבור חברה, לפני כשבועיים החלה הבעייה, ברגע שמפעילים את המחשב לאחר טעינת הביוס, עולה מסך שחור שבו נאמר כי יש בעייה במערכת או בחומרה וישנן כמה אופציות בכדי לבחור איך להפעיל את המחשב ולמטה רשום 30 שניות וספירה לאחור... כאשר ניסיתי להפעילו ב''מצב בטוח'' החלו להופיע המון נתיבים של תיקיות וכו' ורשומים שלהם ולאחר מס' שניות המחשב פשוט כבה. כאשר בחרתי ב''הפעלה רגילה'' ברגע שעולה המסך של windows xp (כאשר הקווים הכחולים מתחילים להיטען) הוא נכבה שוב. חשבתי בתחילה כי מדובר בוירוס אך נראה שלא כך הדבר כיוון שניסיתי להכניס דיסק התקנה של ווינדוס 7, הפעלתי דרך בוט ושוב לאחר מספר שניות (כ 30 לערך) המחשב נכבה. התייעצתי עם ידיד והוא אמר כי ייתכן וישנה בעיה בקבצי המערכת בגלל …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היו לי בעיות של קריסה בכרטיס הקודם 8800GT, אחרי התיעצות החלטתי להחליף אותו קניתי RADEON 6850, חיברתי הכל...בהתחלה המחשב נדלק אבל עכשיו שום דבר לא נדלק (עדיין אין מערכת הפעלה על המחשב) המסך עצמו מהבהב בכחול ז"א שיש חשמל כנראה. אני מפעיל את המחשב הכל נראה מסתובב כמו שצריך, אבל המסך פשוט לא נדלק. גפ האורות במקלדת לא נדלקים משום מה.. ניסיתי פריקת חשמל, בדיקת חיבורים ואיפוס BIOS ע"י הוצאת הבטריה- לא עזר יש מצב שזה כנראה הלוח אם ??
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם יש לי שאלת שמטרידה אותי כבר הרבה זמן האם יש אפשרות לעשות RECOVERY למחשב נייח כמו שיש במחשבים ניידים שלוחצים F12 וזה משחזר לי תמחשב להתקנה של הוינדוס והדרייברים נקיי כמו שקניתי אותו (ללא צורך בדיסק של ווינדוס). אם יש אפשרות כזו אפשר מדריך בעברית. תודה רבה רבה לעונים/ות ושבת שלום ומבורך.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, היום החלפתי לוח, מעבד וזכרונות במחשב ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שקרו לי במהלך ההתקנה: 1. בזמן התקנת הקירור, הייתי צריך ללחוץ די חזק על הלוח בשביל לאבטח את הברגים ושמתי לב שהוא קצת התעקם, לא משהו רציני אבל יש טיפה כיפוף פנימה כתוצאה מהלחץ, האם זה יגול לגרום לבעיות בלוח? כרגע המחשב עולה ועובד ללא בעיות. 2. בזמן מריחת המשחה הטרמית על המעבד, מעט משחה הגיעה למגעים שנמצאים בחלק העליון של המעבד מסביב ללוחית הכסופה, ניקיתי את המשחה בעדינות עם קיסם אוזניים, בנוסף ממש ממש ממש מעט משחה נגעה באחד הפינים בחלק התחתון של המעבד, גם אותה ניקיתי בעדינות, האם יכול להגרם מזה נזק למעבד או שאין מה לדאוג? 3. בזמן ההתקנה של הלוח עבדתי עם כפפות גומי כדי למנוע חשמל סטטי אבל נרא…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב די ישן עם המפרט הבא: לוח אם m2n-tvm/s AMD 5000+ (או 5200 לא זוכר בדיוק) וספק PSN-355PC (רשום 255W ו-Peak 355W) יש לי מספר שאלות: 1. טמפ' המעבד תמיד נמצאת על 25 מעלות. האם זה יכול לגרום לאיטיות המעבד? 2. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך Gforce 9600GT 1024M DDR2. האם כרטיס מסך זה יעבוד עם המפרט, או שייצור צוואר בקבוק? (או לא יעבוד בכלל) 3. אם אני מוסיף את הכרטיס מסך, האם אני צריך להחליף ספק? (יש לי במקרה ספק של Enermax Liberty model ELT400AWT של 400W) תודה לעוזרים! (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של lenovo thinkpad e520 התקנתי מחדש וינדוס 7 64 ביט הצלחתי להוריד את כל הדרייברים חוץ מדרייבר אחד שאני לא מוצא התקן מערכת בסיסי חפשתי באתר של lenovo ולא מצאתי מה אפשר לעשות תודה נ.ב האם יש קובץ אחד שיש בו את כול הדרייברים במקום להוריד קובץ קובץ או שאולי עוד לא חשבו על זה הסינים :-\
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה של LG 32 אינץ' חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI ל-HDMI הכרטיס מסך שלי 9500GT עכשיו יש תמונה והכל טוב אבל אין סאונד כאילו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה שירים וכאלה ואי אפשר מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנת Aida64 שבמחשב של אבא שלי, מציגה טמפרטורות גבוהות בערכים שנקראים PCH ו-GMCH (מציג 62 מעלות ב-PCH ו-48 מעלות ב-GMCH). מה משמעות הערכים הללו?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים היקרים ! נדפקו לי 2 לוחות אם וזה הסיפור: למשך שבוע קפץ לנו החשמל איזה פעמיים ביום בגלל המזגן שעשה קצר ושמתי לב שהמחשב לאט לאט קורס (ועדיין השארתי אותו בחשמל כל היום ),זה התחיל בזה שהוא נהיה קצת איטי ואחכ מסכים כחולים ואחכ הוינדוס לא עלה והוא התחיל לעשות ריסטרטים בלי הפסקה וכשזה קרה כיביתי אותו והדלקתי והוא נדפק לגמרי = לא היה אות למסך בכלל , מה שכן כל המאוררים עבדו וגם הכונן דיסקים ,התחלתי לבדוק הכל ולבסוף הבאתי לוח אם משומש וחצי דפוק מחבר (הוא היה קורס לו ומכבה לו את המחשב כל הזמן )(במקרה זה היה בדיוק אותו לוח כמו שלי : msi g31m3-f ) אבל עובד חלקית והמחשב חזר לחיים ואפילו הוינדוס עלה שמחתי לי וישר כיביתי את המחשב והוצאתי הכל מהחשמל ,אחרי כמה שעות הדלקתי…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר מס' דקות כשאני משחק ב- Age Of Empires 3 התמונה מיטשטשת, המסך נהיה שחור ואני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה: 0x00000116 nvlddmkm.sys בדקתי אם זה קורה גם במקס פיין 3 והכול רץ שם חלק. ניסיתי להחליף מס' סוגים של דרייברים לכרטיס מסך ועדיין הבעיה נמשכת. מה אני מפספס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מדליק את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואז הוא נכבה לאחר עשר שניות. בלי רעש, בלי צפצוף, בלי כלום. ניסיתי להסיר הכל מלוח האם ולהשאיר רק את המעבד והספק מחוברים ועדיין אותה תופעה. חיטטתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה..רעיונות לפתרון? ד"א יש לי לוח אם: Gigabyte ep43-ud3l
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-