תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלווזיה שלי (CRT של שארפ 21 אינץ') הכרטיס מסך שלי GE FORCE 7600 GT מחובר עם כבל S VIDEO עם מתאם לRCA windows 7 X86 ultimate עכשיו עד לא מזמן (בערך חודש, חודש וחצי) עבד לי פרפקט בצבע והכל פתאום אין צבע הכל שחור לבן מה שלא עשיתי לא עוזר החלפתי שיטת שידור ל1000 אחרות כבר השתגעתי מזה עידכנתי דריברים ועוד מלא פתרונות שחרשתי בגוגל שלא עזרו עוד משהו ששחכתי לציין שגם בדוס זה שחור לבן אם זה אומר משהו בכלל PLEASE HELP ME!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פאקרד בל, הוא די ישן (אם צריך שם דגם כי זה חשוב תגידו לי..) בערך בן 3. עבר תיקון או 2. (בעיקר תיקוני מערכות קירור) עכשיו לאחרונה הוא לא נדלק- מה זה אומר לא נדלק..? הוא בעצם נדלק אפשר לקרוא לזה, מערכת ההפעלה לא עולה. יש עליו ויינדוס 7.. כשמדליקים את המחשב נראה כאילו הכל הולך להיות בסדר.. המחשב נטען כרגיל אך שמגיע לשלב שבו הוא אמור לפעול.. (שהמחשב נדלק למעשה במצב רגיל) רואים רק עכבר על רקע שחור-אפור. אפשר עצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 100 גיגה. 98 גיגה תפוסים למרות שכל הקבצים בכונן שוקלים בסך הכול 12 גיגה.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה:GA-EG43M-S2H rev. 1.1 ורשום שהוא תומך עד 8 ג'יגה ראם, כרגע אני עובד עם שני זיכרונות זהים לגמרי של ג'יסקיל DD2 800, ויש לי עוד שני זיכרונות DDR2 של קינגסטון שאני רוצה להוסיף, בכל פעם שאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אפילו 1 ג'יגה המחשב לא עולה ואם כן אז ביוס לא מצליח לזהות יותר מ 4 ג'יגה, ניסיתי להכניס אותם גם בדואל צ'אנל וגם בסדר רגיל על הלוח ושום דבר לא עובד הלוח לא מזהה יותר מ 4 ג'יגה גם כשניסיתי לעשות מיקס עם כל מיני סוגי זיכרונות, הזיכרונות עצמם כולם תקינים וכשהם עובדים בזוגות הם עובדים מצויין אבל זה מעצבן אותי שבאתר היצרן כתוב עד 8 ג'יגה ראם והלוח לא מזהה יותר מ 4 מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? נ.ב. ניסיתי גם לעבוד עם כרטיס מסך חיצו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי את המארז הגיפה לי במארז חדש, וכשהעברתי את החלקים מהמארז הישן לחדש, ניקיתי את האבק מהכרטיסים עם ספריי אבק מיוחד. לאחר שחיברתי את כול החלקים למארז, הדלקתי את המחשב והוא נתקע בשלב בדיקת כול חיבורי הכוננים. כול הבדיקות עוברות בלי בעיות, גם בביוס שום דבר לא השתנה. כול הכבלים והכרטיסים מחוברים היטב. ניסיתי גם את שיטת השלילה, על ידי הוצעת כול התקנים אחד אחד , עד שנשאר הכרטיס מסך והH.D. אבל עדיין הוא נתקע, המפרט של המחשב נמצא בפרטים שלי, מערכת הפעלה XP SP1. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (חוץ מהכתיבה הדיסלקטית שלי) 8)
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. ברור טפשותי, בטעות ניסיתי לחבר את אספקת הכוח שיוצאת מהספק (הכבל) אל ההארדיסק, בזמן שהמחשב עבד. היה ניצוץ, והכל כבה. הדלקתי את המחשב מחדש, וההארדיסק - בדממה. לא עובד, לא מתקפד, לא מזוהה. יש לציין את הדבר החשוב הבא: הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את המארז היא מכיוון שהארדיסק החל לנקוש בעוצמה, והיה לדעתי על סף מוות. הוא אמנם הצליח להריץ את מערכת ההפעלה - אבל אחרי המתנה איטית מאוד של 15 דקות. וכל הזמן הזה - הוא נוקש. האם הרגתי את הארדיסק הגוסס? מעניין אותי לדעת האם קצר כזה יכול להביא למותו של הארדיסק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד ברצוני לחלץ קובץ ממחשב שלא עולה (קובץ אימג'). לקחת את הhd ולחבר למחשב אחר, א"א משום שזה hd מובנה בתוך המחשב ולדעתי א"א לפרקו. העלתי מערכת הפעלה bootable מדיסק אונקי ומצליח להגיע לקובץ אלא שהוא גדול ולא נותן להעתיק. הבנתי שזו בעיה שהמערכת עובדת עם מערכת קבצים FAT שיש לה מגבלה בגודל הקבצים. מצאתי תוכנה בשם epm_free_instaler וברצוני לשנות איתה את מערכת הקבצים ל NTFS ואז להעתיק את הקובץ. אלא שהתוכנה משום מה רוצה חיבור לאינטרנט ואינני יכול לתת לה חיבור לאינטרנט במערכת הפעלה שהיא רק bootable. האם מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי לחלץ את הקובץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי בזמן האחרון עושה רעש כאילו הוא ממריא עוד 2 שניות והמחשב שלי נהייה איטי (למרות שזה 2000 מגהרץ ו512 RDRAM) וזה מאוד מעצבן...אה ודרך אגב מתי שאני עושה CNTRL+ALT+DELETE- פועל לי משהו RUNDLL32 ועוד משהו מוזר (יכול להיות שזה אומר משהו). עשיתי בדיקה עם התוכנה ADAWAER 6 והיא לא מצאה כלום בדקתי באנטי ווירוס ואין ווירוסים. ב-ב-ק-ש-ה.......מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה??????????? :-[
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס מסך שלי נדפק, הלכתי להחליף אותו בגדר האחריות שניתנה לי, ולאחר שחיברתי אותו למחשב התחלתי לקבל את החלון הבא כל פעם שאני מפעיל את המחשב:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע למה יש לי את ההודעה הזאת 4 פעמים ביום ולאחריה כל החלונות נסגרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי לפני כמה זמן זיכרון DDR 2 CL2.5 256M למערך קיים של זיכרון 512M סטיק אחד. חיברתי והדלקתי וזיהה את הכל בלי בעיות ולאחר רבע שעה המחשב עשה ריסטארט ולאחר מכן שוב.. מה אפשר לעשות כדי לראות מה הבעיה ולפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש בnewegg עם HD 320 SATA ולפני שבוע קניתי שני כוננים כל אחד 500 SATA הבעיה: המחשב לא מזהה בכלל כונן אחד. את השני הוא מזהה והצלחתי להפעיל. יכול להיות שהכונן שלא עובד פגום? אם כן איך אני אמור לדעת? יש לציין שגם הביוס לא מזהה אותו. הלוח אם הוא ASUS P5B-VM SE תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי ספק של EZCOOL 500W, שלא מתפקד כמו שצריך. מה זה אומר? המחשב אמנם נדלק, אבל נכבה כל פרק זמן לא מוגדר. יכול להיות שניה אחרי שנדלק ויכול להיות 5 דקות אחרי שנדלק (לא יותר מזה). בנוסף יש רעשי מתח, מעין זרמים כאלה בחיבור של הכבל מתח. החלפתי לכבל חדש, אפילו שניים ולא עזר, החלפתי שקע בקיר וגם אותו דבר. החלפתי לספק של מחשב אחר- ועובד פיקס. הספק עדיין באחריות, אבל לצערי השגעון שלי לנקיון של המחשב גרם לי לפתוח אותו (את הספק) ולנקות את האבק שהצטבר בו, ככה שהמדבקות אחריות נקרעו וברור שאייבורי לא יסכימו לממש את האחריות עליו. לפי דעתי, זה איזה חרטה קטנה שצריך לסדר בספק כי הוא כן עובד, אבל משהו מפריע לו. אם יש פה איזה מישהו נחמד שמבין קצת ויכול לתת השערה או לתת לי כיוון מ…
-
- 8 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב של סבא שלי, לפי מה שהוא אומר המחשב קרס בזמן שהוא שיחק סוליטר. הבעיה היא ככל הנראה בווינדוס, המחשב תקין, והוא העלה ווינדוס אחר שמותקן על כונן אחר כרגיל. ככל הנראה אין בעיה בדיסק SSD עליו מותקן הוינדוס, כי כאשר אני מחבר את הכונן עם כונן אחר עליו מותן וינדוס, ניתן לקבל גישה לקבצים השמורים על הדיסק.- ככה שאני להערכתי פוסל בעיה פיזית בדיסק. הבעיה היא שהמחשב נדלק, הוא עובר את הביוס, נכנס למסך שבו נטען הווינדוס, שנראה כך: https://www.youtube.com/watch?v=CUvloQ-f6Ac הוא עובר את הטעינה הזו ואז המסך הופך שחור, יש סמל של עכבר אבל שום דבר לא עולה. הוינדוס מואוקטב, מותקן על SSD, המחשב i3 דור שני. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי DISK ON KEY שמותקנת עליו מערכת EASY2BOOT ובתוכה מערכות הפעלה להתקנה, במערכת רגילה בדקתי את הDOK והוא עובד רגיל,אצלי במערכת שיש UEFI ומבוטל CSM זה לא עולה,רציתי לדעת אם יש דרך לעשות שזה יעלה?וכן נגיד ובתיאוריה אני מקבל מחשב חדש והוא כמובן ללא UEFI האם שייך לעשות דרך DISKPART בעצם את כל העבודה בזמן ההתקנה בלי לגעת בDOK כרגע ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות. מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות. מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר הרבה מאוד זמן,ניסיתי פשוט הכל - לפרמט,להסיר את כל התוכנות,כל ההתקנים,דרייברים,לעשות אימג',שום דבר לא עבד... אז ככה: המחשב שלי קופא כל פרק זמן מסויים,פשוט קופא,העכבר לא זז,שום דבר לא זז... הבעיה היא שאני יודע מה גורם לזה אבל לא יודע איך להפסיק את זה...המחשב קופא רק שיש התקן אלחוטי מחובר...למרות שלא עם כולם זה קרה,ניסיתי שניים,אחד של מייקרוסופט ואחד חדש שעכשיו אני משתמש בו (D-link) ושניהם גורמים לתקיעות,ניסיתי גם אחד של חברה לא ידועה שלפי מה שאני יודע כבר בן שנתיים והוא דווקא לא תקע...יכול להיות שזה בעיה עם USB2?(יכול להיות שהאחד הישן היה USB1 ובגלל זה לא תקע?) אני כבר אובד עצות,מקווה שתוכלו לעזור :\ (לומר לי לקנות אחד חדש או לא להשתמש בו לא ממ…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-