תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי היום בזמן שלא הייתי בבית המחשב נכבה, כשחזרתי לחצתי פעם אחת על כפתור ההדלקה ועדיין לא נדלק. ניתקתי את הכבל חשמל מהספק לכמה שניות,החזרתי ושוב ניסיתי להדליק ובמקרה זה הוא כן נדלק זה אמנם פעם ראשונה שזה קורה אבל אני רוצה לנסות להבין למה לפני שמשהו יותר גרוע יקרה. רעיונות/הצעות ודרכים לבדוק את זה ברמת ודאות כזו או אחרת יתקבלו בברכה תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה כל הזמן ולא מצליח להעלות. בתחילה בדקתי את הזיכרון החדש שקניתי ddr2 800mhz cl6 והמחשב עלה. אחרי שכיביתי אותו והוספתי את הישנים חברה אחרת 800mhz cl5 ddr2 המחשב לא עולה והתנהג כפי שצייתני למלה. יש לציין שבעבר עשיתי אוברקלוק למעבד. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מרגיש הבדל במהירות, הכנסתי את זה ל כניסת ה-USB הכחולה שבמחשב. ואחרי זה הכנסתי USB 2.0 ולא ראיתי הבדל במהירות.. מה הסיבה??? ... אני ישמח לעזרה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, העניין הוא די דחוף.. בזמן ההתקנה של ה-WIN7, פתאום המסך נכבה וכתוב: ATTENTION CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1280X1024 60HZ מה עליי לעשות? בהגדרות במסך אין לי כל כך דרך לעשות את זה, אולי דרך הביוס? אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הנ"ל, ואחרי כ5 דקות היא נעצרה ובישרה לי שהתגלתה תקלה. איך אני מוצא איפה בדיוק התקלה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים , רציתי לדעת אם יש מקום כלשהו ( עדיף באשדוד והסביבה אם אפשר ) שבו ניתן לתקן לוח אם שמקצר ועיקר הבעייה היא פין שנשבר בתוך התושבת של המעבד וזה מה שכנראה גורם את הקצר , הפתרון לפי דעתי הוא פשוט להלחים פין ברזל קטנטן לתוך החור שבו חסר כעת פין . לוח אם GIGABTE P35-DS3L for INTEL SOCKET 775 . באמת שחבל לי לזרוק את הלוח אם המצויין הזה תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב ל-hibernate והבוקר הוא לא נדלק. מאחורי הספק יש כפתור כבה\הדלקוכשהפתור על דלוק, יש אור קטן שבוקע מהכתפור. האם זה בכל זאת הספק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כשאני מפעיל את המחשב אני רואה שתי חלונות כמו בתמונה מה לעשות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד ביום שישי בבוקר. הפסיק לעבוד זה אומר שלא נדלק בכלל! פשוט אין תגובה כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה. אני מייחס את זה לרעם חזק שהיה בלילה ופשוט הפיל את החשמל בבית. המפסק קפץ והיה צריך להעלות אותו בחזרה כדי שהחשמל יעבוד בכל הבית. קיצר, חשבתי שאולי הבעיה בספק הכוח. קניתי ספק כוח חדש. הכנסתי אותו במקום הספק הישן יותר ועדיין המחשב נאלם. אין קול ואין עונה, בשעת הדלקתו. כאן התחלתי לחשוב שאולי זה לוח האם. חיכיתי בלית ברירה להיום שיש עם מי לדבר בחנויות המחשבים. התקשרתי לאיזו חנות ושם אמרו לי לנסות לנתק את כל החיבורים של הספק, מלבד החיבור ללוח האם עצמו. עשיתי את זה ועדיין המחשב סרב לעבוד. אחרי כמה זמן פשוט ניסיתי להדליק מחדש ולפתע יש רעש, מהומה, המאווררים עובדים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGAVYTE X58A-UD3R מחוברים ללוח כמה התקנים ב USB וכל זמן קצר, המקלדת והעכבר לא עובדים, אני צריך לנתק את ה USB ולחבר שוב כדי שיעבדו עד שהתקלה חוזרת שוב (עניין של שעה בערך) החלפתי למקלדת ועכבר אלחוטיים ב USB גם אותה תקלה המחשב משמיע כל כמה זמן רעש שהוא מנסה להתחבר להתקן USB. התקלה לא רק במקלדת ועכבר אלא גם במדפסת ובמצלמה ובכל מה שמחובר לUSB מבחינת הספק חשמלי יש לי ספק של קרוסייר 750W מה יכול להיות הבעיה? בלוח האם או בספק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה בסדר ומאתמול פתאום המחשב התחיל לרשום לי בצד שמאל למטה שהוא לא מזהה התקני USB. לא התייחסתי להודעה אבל היום שבאתי לחבר את הדיסק און קי שלי הוא לא זיהה אותו בכל 6 החיבורים וניסיתי גם דיסק און קי אחר וגם אותו הוא לא זיהה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב חיבור firewire שהוא לא פועל. אני מחבר אליו איזה משו והוא לא מגיב במחשב.. החיבור הזה נמצא במין קופסא כזו יחד עם כניסה לכרטיסי זיכרון ועם חיבור USB. עכשיו השאלה אם אני צריך להתקין לו דרייבר או מה.? תודה לעונים ולעוזרים.!!!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
משהו מבין ב QNAP???(זקוק לתמיכה)האם אפשר להעביר מ QNAP למחשב רגיל את הדיסקים??ולהמשיך ב RAID
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צופה בשידורי סטרימינג באיכות של 3,000 kb מדובר בשידור ספורט (כדורסל) לפעמים התמונה רצה מהר מדי באופן שנראה לא טבעי ולא חלק כחלק מדרישות השידור באתר nba אני משתמש בנגן פלאש מעודכן בגרסה האחרונה( מהאתר של adobe ) הסרת האופציה של האצת החומרה בנגן לא עזרה נתונים: קו 15 מגה (אני מדגיש שהשידור עצמו לא נתקע ולא קופא-רק הבעיה הזו) מעבד אינטל- e8500 3.16ghz כרטיס מסך- nvidia 9800gtx+ עם דרייברים אחרונים מעודכנים מהאתר של נוידיה ניסיתי לצפות ב- דפדפנים שונים (אקספלורר כרום ופיירפוקס)- אותו דבר אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה אגב, האם שדרוג הקו ל-30 מגה היה מסדיר הבעיה? (למרות שאני בספק כי השידור לא נתקע) תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב קופא בלי סיבה, גם אם הוא לא מתאמץ ואני עושה שימוש בסיסי של גלישה באינטרנט, גם אם רק הדלקתי אותו כרגע, תוך 5 דקות גלישה הוא קופא! בדקתי טמפרטורות, הם יותר מטובות ממה שצריך אפילו אפשר להגיד ובדקתי בTASK MANAGER שאין שום תהליך חריג שאולי גורם למחשב להתאמץ (הCPU על 0-3 אחוז שימוש) יש לי 3 "חשדות" 1. מערכת הפעלה - היה לי XP ופירמטתי והתקנתי WIN 7 ועדיין יש את הבעיה, אבל שהייתי בתפריט BIOS כמעט איזה חצי שעה וחיפשתי אולי משהו בהגדרות צריכת חשמל של המחשב השתנה או משהו בסגנון, המחשב לא קפא והוא עבד פיקס, גם בבדיקת MEMTEST שעשיתי 3 שעות (ודרך אגב לא מצא שגיאה) המחשב לא קפא לכן הגעתי למסקנה שהוא קופא רק במערכת הפעלה 2. ספק - שמתי לב שמתי שהמחשב קופא ואני לוחץ על REST במארז (שו…
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר. ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום. מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול ראיתי סרטונים ביוטיוב שמתי על מסך מלא וזה היה על כל האורך, עכשיו זה ככה: זה היה יותר גדול כשסימנתי שזה יהיה על "Large Player", אפשר לשנות את זה איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר זמן היא התחילה בזה שהאנטרנט שלי לא עבד היטב ומהירות ההורדה כל הזמן הייתה יורדת מ 1.3MB [ יש לי 10MB אנטרנט ] ל 200-300KB אחרי כמה דקות של הורדה ואז המהירות הייתה נישארת ככה , אם הייתי עושה ריסט לאנטרנט זה היה שוב עובד ואחרי כמה דקות חוזר על עצמו שוב עם מהירות הורדה נמוכה . החלטתי לפרמט את המחשב ושמתי WINDOWS מחדש עשיתי פירמוט כללי . ועכשיו כשאני מנסה להוריד אני מצליח להוריד על המקסימום מהירות אבל ברגע שאני מוריד קובץ גדול לדוגמא 10GB על מהירות של 1.1MB המהירות מתחילה לרדת ל 0 לפי דעתי הבעיה אני חושב היא בהארדדיסק כי ברגע שאני שומר לכונן C זה מוריד על מקסימום מהירות בלי לרדת וברגע שאני שומר נניח לכונן D אז המהירות מתחילה לרדת ולהידפק , …
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, על לפני יומיים המחשב היה בסדר (הבעיה מוכרת מהעבר ונפתרה מעצמה) ופתאום החלו להופיע ריצודים על המסך ונקודות בכל מיני צבעים (ורוד) וריבועים שחורים קטנים בטקסטורה מוזרה וכל מיני בעיות.. כל פעם שניסיתי לצפות ביוטיוב קרה אחד משני הדברים: המחשב קיבל מסך כחול, הדריבר קרס או קפיאה פתאומית שמסתיימת בריסט ולאחר העלייה אומרים לי שהיה BSOD.. הדריברים מעודכנים, ניסיתי לשנמך (כמובן עם מחיקת הקודמים) הביוס מעודכן, הכרטיס חדש יחסית (מאוגוסט). הקודים הם: 124, 116.. אני בלי OC (חיפשתי בגוגל על 124 ורוב מה שהיה כתוב היה קשור לאוברקלוק) אני לא מחפש פתרון (אני כן..) אני רוצה לדעת מה הוא הגורם ואז לחשוב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים, לא מזמן פתחתי נושא לגבי האיטיות של המחשב, הומלץ לי להשקיע כי אין טעם אלא רק על כונן SSD אם ארצה שיפור, החלטתי כרגע להמשיך ככה ובימים האחרונים המחשב נתקע הרבה, אני פותח אינטרנט גולש כמה דקות והמחשב ממש נתקע, בחיים הוא לא היה נתקע, הבעיה היחידה שעלתה לי בראש זה הארדיסק, האם יכול להיות שהוא התעייף ועומד למות? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם במציאת לינק להורדה. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. זה מחשב נייד דגם טושיבה.תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בהתחלה זה התחיל בשימוש רגיל (קרא לעיתים רחוקות) התדירות עלתה עד שזה הפך לדבר יום יומי. זה קרא בזמן גלישה או סתם בשולחן העבודה המחשב פשוט מקבל FREEZE כלום לא מזיז לו פרט לrestart. היום זה כבר גלש לSAFE MODE ולביוס, המחשב מקבל FREEZE בכל מני שלבים שהמערכת עולה. נבדקו שתי הזכרונות לחוד ונבדק גם עם ספק כוח אחר. הבעיה עדיין ממשיכה - נתקע שלב קצר אחרי מסך הביוס (יש לציין שגם להכנס לתפריט הביוס אני כבר לא יכול). כמה נקודות חשובות: 1) המחשב לא היה קרוב לשנה בשימוש. 2) הוסף לו כרטיס מסך שנבדק ועובד ב100% וספק כוח של Thremaltake 500w 3) הסוללה של הלוח אם הייתה גמורה אחרי התקופה שבה הוא לא פעל. הכנסתי לתוכו סוללה אחרת ממחשב בן 6 שנים. 4) מדי פעם היה נותן את ההודעה : USB OVER CURRENT…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-