תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,282 דיונים בפורום זה
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום המחשב הפך להיות על WIN XP ולא 7 כמו פעם ממתי התקלה קיימת? מעכשיו שעשיתי ריסטרט למחשב, אבל הורדתי הרבה דברים מהפעם האחרונה שכיביתי את המחשב אז אני לא יודע למה זה. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הורדתי כמה משחקים מהסטים, תוכנות, סרטים.. נסיתי לעשות: התחל> בחיפוש תכתוב : התאמה אישית > בחר ב windows 7 מתחת לכיתוב "ערכות נושא של aero" וזה עושה לי: http://up2.upng.co.il/2d7e8af29ddcc7...6626143687.png אני לא יכול ללחוץ על הערכות נושא האלה. עזרה מישהו? *עריכה: שמתי לב עכשי…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ביניהם .תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש לי כרגע דיסק עם דאבל בוטינג, אני רוצה להחליף דיסק קשיח ולשבט רק מחיצה אחת, היינו אני רק רוצה מערכת הפעלה אחת, ואני לא רוצה להתקין מחדש, ניסיתי לעשות עם טרו אימג' אבל היה בעיה בבוטינג. השאלה היא אם אני יכול לשבט מערכת הפעלה אחת והיא תעבוד על המחשב בלי התקנה מחדש? תודה מראש לעוזרים.
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב לבד מחשב נייח... לא יצא לי להרכיב מה דעתכם ? כל עוד אני לא אנסה להכניס עם פטיש חלקים שלא מתאימים - האם אני יכול להרוס משהו ? עצות ? טיפים ? מדריכים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים, כל אחד 2 טרה, אפשר שיהיה לי כונן אחד בגודל 4? איך עושים זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי אותו צרפתי את הוורד
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כבר המון זמן שלפעמים שאני מוריד קובץ RAR הוא פגום, ולפעמים קובץ ISO (למשל אני פותח דרך דיימון טולס מתחיל את ההתקנה ואז שגיאה באמצע שיש משהו פגום ואז אני יכול ללחוץ על נסה שנית, התעלם או בטל) זה לא משנה אם אני מוריד בהורדה ישירה, או ב טורנט (ואני מוריד ממקומות אמינים כמו טורנטליץ') עכשיו אני רוצה לציין שיש לי WIFI, ולמחשב מחובר ADAPTER כזה ב USB שקולט את האינטרנט. יש לי תחושה שהוא גורם הבעיה. יש לי אינטרנט 15 מגה וההתקן הזה לא מספק לי לפעמים את מלוא המהירות האם הבעיה ב ADAPTER?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד חדש ASUS X55OC עם ווינדוס 8 שאני רוצה לפרמט אותו לכל הרוחות ולהתקין 7. אז שמתי דיסק מקורי של 7 ואין בביוס שום אופציה לעלות BOOT מCD בסדר אז העברתי את כל קבצי הדיסק במחשב נייח לתוך דיסקונקי כדי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מדיסקונקי. הפלא ופלא הביוס מכיר את הדיסקונקי והגדרתי שיעשה בוט ראשון ממנו אבל הווינדוס 8 ממשיך בשלו ומעביר אותי לPREPAIR SYSTEM BLA BLA ולא עושה בוט מהדיסקונקי. אמרתי הבה נתחכמה לו פירקתי את הדיסק קשיח מהמחשב הנייד וחיברתי אותו לתוך מערכת מחשב קיימת עם ווינדוס 7 לתוך הלוח אם והוא זיהה אותו כהלכה וניגשתי למחיצה שלו כדי לפרמט משם את ה8 ובתקווה שאחרי הפרמוט הוא יעלה מהדיסקונקי. אז זה לא הלך, הפירמוט תקע את המחשב לגמרי. חפרתי בביוס ואיפ…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חשבתי לנסות למקם את BF3 בתחילת הכונן הקשיח , אפילו לפני C, ז"א על החלק החיצוני ביותר של הדיסק... זמני הטעינה הראשונית (לאחר הדלקה של המחשב) הם פשוט פסיכיים עם HDD וחשבתי לנסות לשפר אותם קצת בחינם. עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 ספק Corsair CX500 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים אחרי שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בPOST ולא מגיב. התקנתי במחשב החדש את הכרטיס המסך הישן, והוא לא נתקע בכלל, התקנתי את הכרטיס מסך החדש במחשב הישן ושם זה עובד בסדר.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני נותן את הסיסמה לכניסה למחשב בהפעלה, הוא כותב לי: ההתחברות לשירות User Profile Service נכשלה. אין אפשרות לטעון פרופיל משתמש. איך אני מציל את החומר שיש לי על הדיסק, או איך מתקנים את הבעיה בלי למחוק את ההארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן 3.5 חיצוני שבעיקר מגבה לי את המחשב... חיברתי אותו אצל חבר ומאז כל התיקיות הראשיות בו נהפכו לקיצורי דרך, הפעלתי אנטי וירוס ומאז נעלמו לי כל התיקיות ונוצרה תיקייה RECYCLER שהיא ריקה.... הנפח דיסק לא השתנה ועדיין מצויין שנשארו 500 GB מתוך 2 TERA...... מישהו יכול לומר לי מה לעשות כדי להחזיר את כל החומר שהיה בו??? ( אני לא יודע למה אבל מקש האנטר לא עובד פה וביגלל זה הטקסט מחובר) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את שני הצפצוצים של ההדלקה מאז שהמחשב אצלי אבל אין שום דבר שמופיעה על המסך זה אמור להיות כדבר פשוט ולי זה כיאלו תסבך ומלחיץ אותי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי לבתי מחשב נייד של אסוס 11.6 דרך בית הספר(למידה מכוונת) במחשב מותקנת תוכנה שאין לי מושג מהי שמוחקת כל תוכנה חדשה או הגדרות אינטרנט או כל דבר שאנו משנים במחשב מייד עם כיבוי המחשב.(אפילו את ספק החיפוש באינטרנט) כיצד אני מאתר את התוכנה הנ"ל ומוחק אותה למרות שלהערכתי היא מוגנת עם סיסמא.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חודש בערך פיתאום האוזניות שלי החליטו להפסיק לעבוד ( Corsair hs1) אז השתמשתי באוזניות אחרות בנתיים אבל היום הם שברו לי ואני חייב לתקן את הקורסייר .. אז ככה.. שאני מחבר את האוזניות ( USB) למחשב זה מנסה להתקין את הדריבר של האוזניות וזה נכשל: http://gyazo.com/fff25a4ed57a6922d6e504c6757fc286 ניסיתי ריסטאר למחשב לחבר את האוזניות בכניסת USB אחרת להתקין דריבריים של הלוח אם + של האוזניות זה הלוח אם שלי gigabyte h77m-d3h שום דבר לא עזר לי.. ושאני מחבר אותם למחשב דלק בהן אור כאילו הן עובדות אבל בעצם לא.. עזרה מישהוא ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. בימים האחרונים כשאני מדליק את המחשב הופיע לי הודעה מוזרה שאומרת: "WPOW.exe - System Error" ובתוך ההודעה רשום שהתוכנית (לא ידוע איזו כי לא רשום) לא יכולה לעבוד בגלל ש-binkw32.dll חסר מהמחשב. ההודעה גם מציעה לי להתקין את התוכנה מחדש, אבל לא רשום איזו תוכנה זו. היום הופיע הודעה נוספת, והתמונה מצורפת בהודעה. למישהו יש מושג מה הולך שם. יש לי ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום כולם, אז החלטתי להיות אח טוב ולהביא לאחותי את המחשב שלי לסופ"ש, אל תעשו את זה!!!!! קיצור זה מחשב נייד של אסוס kv55m וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס ישר (עוד לפני הווינדוס) לתוך איזו תוכנת שיחזור של אסוס, העניין שאם אני ממשיך עם השחזור הוא יפרמט לי את הHD ואני לא רוצה את זה. אני לא מבין איך לצאת מזה, ניסיתי לשנות את המיקום של הבוט ואני מוריד עכשיו אובונטו וינסה לראות אולי יהיה אפשר לחלץ את כל הקבצים לייב מUSB או משהו. בכל מקרה למישהו יש רעיון או יודע איך מפסיקים את השחזור הזה?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אנירוצה לעבור לאובונטו. מה שמאוד מפריע לי זה שולחן העבודה של אובונטו, זה שאין לו שולחן עבודה כמו בוינדוס שאפשר ליצור קיצורי דרך וכו'. הבנתי שגנום יותר נוח. רציתי לדעת האם אפשר להתקין את שולחן העבודה גנום על אובונטו ואם כן אז איך? זה אובונטו 13 64 ביט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני שבוע המחשב השני שלנו בבית קרס באמצע שימוש יומיומי. לאחר ניסיונות הפעלה מחדש, הלוח אם החליט לסירוגין לזהות את הדיסק הקשיח או שבכלל לא. (כלומר, בעת ההפעלה כשנכנסים לביוס או שלוחצים F8 לבחירת התקן הBOOT פעם הדיסק הקשיח הופיע, פעם אחרת לא הופיע כלל) בפעמים שהוא כן זיהה, עלתה לי אפשרות להפעלת החלונות בצורה נורמלית או להריץ תיקון. בשתי האפשרויות הוא מתחיל את הטעינה, ונתקע. היום קניתי דיסק קשיח חדש, הלוח אם מזהה את הדיסק הקשיח באופן קבוע, אך כאשר אני מריץ דיסק להתקנת החלונות, לאחר הטעינה של: Windows Loading Files המסך מפסיק לקבל אות מהכרטיס מסך ועובר למצב המתנה (כמו שהוא כבוי) , אך אני שומע שהמחשב עצמו רץ. לפעמים המחשב נכבה באותו המצב, וקרה גם פעם אחת שעלה לי הרק…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-