תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כבר שבועיים אני מנסה לפתור תקלה שעשתה רושם כתקלה פשוטה בתחילה, אך מתבררת לאט לאט כחסרת פיתרון! כונן הCD שלי (צורב DVD) לא מנגן דיסקים של מוזיקה בצורה נורמלית. ברגע שאני מנסה להעלות דיסק של מוזיקה היא נשמעת קטועה מאוד. חשוב לציין שהכונן, כמו המחשב כולו, בני חודש בלבד! כמו כן זכור לי שכן הצלחתי לנגן דיסק מוזיקה בצורה נורמלית בכונן הזה כשרק התקנתי את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון\כיוון מחשבה אני אשמח! תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס הוא dual-X 7970 של Sapphire. כשקיבלתי אותו הוא היה רץ על 28-33 מעלות בשיא הקיץ. (בIDLE כמובן), כיום הוא רץ על 46-51 מעלות בIDLE, ודיי קר באיזור שאני גר בו. פתחתי את המארז ו2 המאווררים שלו פועלים. אני משתמש בTRIXX להגדרת פרופיל מאווררים אבל זה ממש לא עוזר, הכרטיס נשאר על טמפ' גבוהה, והרעש של הקירור מאוד מציק. יש רק מסך אחד שמחובר אל הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת מצדיקה מימוש אחריות? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הלוח אם הבא: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H170-D3HP-rev-10#ov GA-H170-D3HP יש בו חיבור usb a 3.1, הוא עובד בסדר גמור, חוץ מזה שהוא לא קולט דיסק קשיח "2.5 (שמחובר עם מתאם http://au.orico.cc/goods.php?id=6178) אותו דיסק עובד בסדר בשאר החיבורים. ניסתי להתקין דרייבר (Thunderbolt Driver) וזה לא עזר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב-הוא לא נדלק אני לא יודע איך פתאום זה קרה,אבל הוא טוען שהוא לא עשה כלום,פתאום זה קרה. בכל מקרה,אני מדליק את המחשב שלו והמסך לא נדלק אין שום צפצופים שמעידים על בעיה של זכרון וכו' ניסית להחליף כרטיס מסך וגם חיברתי לכרטיס המובנה ואין שינוי. ניתקתי הכל חוץ מההחלקים הנחוצים להפעלת המחשב ועדיין אין שינוי... מה זה כבר יכול להיות?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך להיכנס להוצאה כפולה, אבל יש סיכוי גדול שזה מה שיקרה... יש לי שני מחשבים...אחד תקין ואחד מושבת (מחכה ללוח אם) שניהם פחות או יותר דומים, בשניהם זה P4 1.7GHZ (מסביר מדוע אני צריך לוח בסוקט 478) ההבדל העיקרי ביניהם הוא הלוח (במחשב התקין זה INTEL ובמושבת זה DFI) שלב ראשון: לקחתי את המעבד של המחשב המושבת ושמתי אותו במחשב התקין... הדלקתי את המחשב ושוב אותה הבעיה שקיימת במחשב המושבת... המחשב נדלק אך המנורה הירוקה (POWER LED) אינה דולקת, המסך אינו דולק, המערכת הפעלה גם לא עולה (אני יודע כי חיכיתי מלא זמן ולא שמעתי תווינדוס עולה), ורק המנורה האדומה של ה Hard Disk Activity דולקת... שלב שני: לקחתי את המעבד מהמחשב התקין ושמתי אותו במחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה משונה המחשב לא נדלק בבית שלי במספר שקעים שונים. אין כל תגובה כאילו ואין מתח. אם אני עובר לדירה אחרת הוא עובד. הוחלף כבל מתח וספק וגם לא עובד. בבית יש עוד שני מחשבים שניהם עובדים ללא בעיה. בבקשה עזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Lenovo מדגם 710s עם win10 איך אני עושה למחשב factory reset כדי להחזיר אותו למצב "נקי" ? בהעלאת המחשב אין שום תצוגת pf שאומרת איך לבצע זאת.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקשה קטנה מבעלי וינדוס 8.1 אני חושב שהביצועים של המחשב החדש שלי לא טובים , תוכלו לעשות את הפעולה הפשוטה הזאת לבדיקה: 1)תפעילו אנטי וירוס סריקה מלאה(עדיף את של הוינדוס דפנדר אם יש) 2)הכנסו למנהל משימות לשונית ביצועים ואז לדיסק 3)תחכו דקה וצלמו את הביצועים של המחשב לאורך הדקה הזאת בלי לגעת בו כמו פה: http://up406.siz.co.il/up3/yzm2mhdxj3cz.png תודה למי שיעזור!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מפעיל משחק (יש שתי משחקים מהסוג הזה, אחד כבד ואחד סתם משחק של 5 מגה כזה) המסך נכבה, כיאילו לא נכבה זה כמו שאתם שמים תמחשב חצי שעה ככה ובאיזשהו שלב אחרי השומר מסך הוא ניהיה שחור אבל כשאתם מזיזים את העכבר זה חוזר להיות בסדר, רק שאני לוחץ על כל דבר ולא קורה כלום, בנוסף גם זה כיאילו מכבה לי את המחשב רק שהוא דלוק, אני צריך לעשות ריסטרט כדי שהמחשב יחזור לתפקד.. עכשיו זה לא בעיה של דרישות מערכת כי המחשב שלי פי 100 ממה שהדרישות מערכת שהוא מבקש... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים :) קניתי מחשב asus vivobook 14 x442ua לפני כ3 חודשים. הוא השבוע התחיל להכבות כשהוא לא מחובר לטעינה. לא תמיד, קורה רק לפעמים. כדי להדליק אותו שוב אני צריך לחבר אותו לחשמל, אחרת הוא לא נדלק. יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה בדיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש עליו כ 800 ג'יגה קבצים הדיסק חדש בן חודש כשה אני מחבר אותו אני מקבל הודעה עליך לאתחל את הדיסק בכונן בטרם תוכל להשתמש בו למרות שהוא מאותחל ויש עליו חומר האם יש אפשרות להציל את החומר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, שעובד 100% (כמעט) התקנתי WindowsXP רשת, הכל! עד שגיליתי כי שכחתי פרט קטן... ברגע ששיניתי את ה FSB ל 133Mhz (1677Mhz מ- 100Mhz (1250Mhz ע"י שינוי ה Dip Switch שעל הלוח אין מסך, אין Bios אין ציפצופים - המחשב מושבת אם אני מחזיר אותו למצב הקודם הוא שוב עובד כשורה מפרט Gigabyte 7VAXP Athlon 2000+ XP MUSHKIN 2700 256MB Gigabyte Maya 9000 PRO ATi AIW Radeon Pine Conexant Software Modem Maxtor 40GB WD 40GB (RAID) LG CD-RW (24x Toshiba DVD CPU Tempreture 46Celcius North Bridge Tempreture 35Celcius Vcore 1.83V יש למישהו רעיון ? מעבד דפוק/לוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי השבוע מחשב חדש והכרטיס מסך sapphire 7970 לא מזוהה. חשוב לציים שהמאוורים של כרטיס המסך כן מסתובבים. המחשב עולה ועובד מעולה דרך הכרטיס מסך on-board. כאשר אני מקנפג את הביוס כך הכרטיס המובנה בלוח אם disabled, המסך פשוט נשאר שחור (כבר בשלב הביוס). עכדנתי גרסת ביוס (מF3 ל-F6) וגם לא עזר. ווינדוס לא מזהה שום חומרה נוספת. כאשר אני מנסה להתקין את catalyst הוא מתקין רק AMD Catalyst Install Manager וממה שאני מבין לא מזהה את הכרטיס. הרכיבים הרלוונטים: מעבד: Intel 4670K לוח-אם: GA-Z87-HD3 כרטיס מסך: Sapphire 7970 3GB dual-x ספק: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A אני מתחיל לחשוב שהכרטיס הוא dead on arrival אבל אשמח מאד לעזרתכם! תודה, רון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ומעבדה ישנים (2010) כרטיס מסך חדש יחסית (gtx970) ספק שהקנה עם הכרטיס מסך וכרטיס רשת של 1gb חדש מאוד (כמה חודשים). תחילה הייתי בטוח שההתקנה של הכרטיס רשת הייתה בעייתית כי הבעיות צצו איתו אבל עכשיו המחשב עבד זמן מה ולא היו בעיות כלל חשוב הבעיה חזרה. זה מתחיל בכמה פעמים שהמחשב ממש איטי ואז פתאום הוא לא עולה. ואז הוא מנסה להריץ תיקון אוטומטי ונכשל. לבסוף אני צריך לשים דיסק התקנה חדש של וינדוס והכל עובד אחרי איזה תיקון או שתיים של ההתקנה. כרגע המחשב חזר לחיים שוב אחרי אירוע כזה. יש לי כונן קשיח ssd בן 3 850evo 250gb. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שנה טובה. האם אפשר לחבר כרטיס קול PCI E ללוח אם בחיבור הזה. (מסומן בעיגול)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם נורמלי רעש כזה "טיק" כאשר מכבים את המחשב או כאשר עוברים למצב שינה היברנייט או רגיל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ששיניתי את ההגרות תצוגה במשחק CRYSIS ל - 1280X1024 המסך הושחר והופיע NO DVI SIGNAL וכמה שניות אחר כך המחשב נתקע. כיביתי ושהדלקתי הוא עבד ל-10 שניות ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL. חיברתי את המסך לחיבור ANALOG דרך לאפטופ והמסך עבד אבל אין לי יציאת ANALOG בכרטיס מסך אז אני לא יכול לבדוק דרך המחשב שלי. הייתה לי פעם את הבעיה הזו ובסוף שלחתי לתיקון את המסך והסתדר אבל כבר אין לי אחריות עליו. הבנתי שיש תוכנה לסידור DVI אבל אני לא יכול להפעיל אותה כי המסך לא עולה (המחשב עולה ועובד ומגיב למקלדת) שאני מנתק את המסך מהחשמל ללילה ומנסה בבוקר אז הוא עובד אבל מקסימום עד הלוגו של ווינדוז ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL יש אולי דרך לאתחל את המסך או לגרום לו לקלוט את הסיגנל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז Compucase V3O של מחשב הHTPC שלי הבעיה היא שכאשר הספק מתחמם (מאד מתחמם|) הוא מתחיל לעשות רעש. עכשיו הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מחלק אחר בלוח של הספק האם מישהוא נתקל בתקלה דומה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות יד 2 את המארז הזה. ויש לי לוח אם p5kr של אסוס. ואין לח את דגם המארז.איך אני יכול לדעת אם הלוח מתאים למארז הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-