עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי בעיה במחשב, המחשב עולה, כל האייקונים נטענים..ואחרי משהו כמו 10-20 שניות המסך נכבה..(נכנס למצב שינה) . המחשב נשאר דולק. במצב בטוח עולה תקין, סרקתי וירוסים וכל זה נראה בסדר. עכשיו אני מפרסם את פה בחומרה כי בעבר הייתה לי בעיה בכרטיס מסך(שהווינדוס עשה LOADING הופיעו מלא פסים כחולים ), ובישלתי אותו בתנור ל10 דק' ומאז הוא פעל יופי במשך איזה חצי שנה.. לפני כמה ימים זה הופיע פעם אחת שוב ואז נעלם. ככה שאני חושב שזה קשור איכשהו לכרטיס מסך. יש מצב שנוצר עליו עומס במצב רגיל אחרי הטעינה של הווינדוס? במידה וכן, יש לי אפשרות לשנות הגדרות כלשהן(רזולוציה..צבעים..לא יודע מה) איכשהו ממצב בטוח כדי שהוא יוכל לשרוד גם במצב רגיל? תודה !!!מצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכם קיבלתי את המחשב החדש שקניתי סוף סוף במחשב כרטיס המסך Asus 8800gts 320Mb. בימים הראשונים הכל עבד טוב משחקים עבדו חלק, אך פתאום אחרי כל כמה זמן שאני במשחק , וקרה לי גם כשלא שיחקתי - נתקע המשחק,המסך קופץ ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=asfdsamb9.jpg שיערתי שהבעיה היא בכרטיס מסך, אני צודק? ומהי הבעיה?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by itay_izra,

בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי את הבעיה מלא זמן וזה לא מסתדר אני אשמח אם תעזו לי יש לי WINDOWS 7 64BIT בעברית. כשאני משחק משחק זה מראה לי אות כלשהי או משהו אחר ולפעמים לא מראה כלום ניסיתי להוריד את העברית מהמחשב עד שאני יוצא מהמשחק נגיד אבל זה לא נותן לי את האפשרות לעשות "מחק" באפשרויות השפה של WINDOWS אשמח לעזרה זה מעצבן ממש מי שלא מבין את הבעיה שישאל אני אסביר יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Katy,

קניתי מחשב של דל לפני בערך חודש והוא עושה המון המון בעיות: הוא מתחמם לאחר 5 דקות (השימוש שלי למחשב זה רק צפייה בסרטונים/סדרות, אני לומדת באינטרנט ודברים כאלה וזה בכל זאת מתחמם ועושה רעשים נוראים) עכשיו דל לא מוכנה לעזור לי ובנוסף לזה הבחור שקניתי ממנו (חבר טוב של אמא שלי) גם לא מוכן לעזור לי יש לי Dell inspiron 15 5579 למשהו עוד היה את הבעיות האלה? מה לעשות? בא לי כבר להחזיר את המחשב הזה מרוב שזה משגע אותי בבקשה שמשהו יעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yarinyc,

שלום, יש לי בזמן האחרון רעשים מאחד המאוררים של הכרטיס מסך ורציתי עזרה בתיקון הבעיה (אם יש איפה בכלל) או עזרה במציאת חלקי חילוף. המאוור נשמע משוחרר כנראה משהו נשבר בפנים. יש לי את כרטיס המסך הבא: Radeon R9 280X Toxic - 3GB 384bit GDDR5 memory - Tri-X cooler (לכרטיס מסך הזה יש 3 מאוררים מוובנים) אשמח לעזרה עם העניין תמונה להמחשה:

7. Started by avi chezi,

הווינדוס כותב לי על האר דיסק בניהול RAW כונן H מה זה אומר האם יש תקווה הכונן נפל פעמיים מצורף תמונה

8. Started by רן ארז,

המחשב בן חצי שנה, מעבד רייזן 3000, לוח אאורוס, דיסקים m.2. כשאני מכניס את כבל החשמל לספק אני רואה לרגע את המנורות נדלקות גם הנורה של הלוח אם ואז נכבה ישר. פרט לזה המחשב לא מגיב. ניסיתי להחליף ספק אבל אותה התופעה חוזרת. יש רעיונות? תודה מראש לכל העוזרים

9. היי , יש לי מחשב בן 3 ימים . גיימינג עם כרטיס מסך gtx 1650 מעבד intel core i5 19400 ולאיטים רחוקות בשעות של הלילה המסך נכבה ונדלק באמצע משחק ואחרי משהו כמו עשר דקות - רבע שעה זה קורה שוב . חשוב לציין שזה לא קורה בשולחן עבודה בכלל. דרך הגב המשחק זה cs go מריץ לי על 300 fps אז אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך . תודה לעוזרים

10. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by itai79,

הי. יש לי בעייה מוזרה - צריך את עזרתכם. המחשב עובד בחצי מהירות - חלונות נפתחים לאט (ממש רואים את החלון נפתח לאט), דפי אינטרנט, פלאש - הכל... אפילו MP3 מתנגן בחצי מהירות. כל המדדים נראים נורמליים לחלוטין, CPU נמוך (Q6600) אין בעיית זיכרון (4Gb), השעון מראה את השעה הנכונה, המחשב בכלל לא מתאמץ... התקנתי windows מחדש על הארד דיסק אחר ע"מ לשלול בעייה של תוכנה או דיסקים אבל זה עדיין קורה, גם על התקנה טרייה. הורדתי ועדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (8800GT) וגם לא עוזר. אובד עצות... יש למישהו רעיון???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם נורמלי רעש כזה "טיק" כאשר מכבים את המחשב או כאשר עוברים למצב שינה היברנייט או רגיל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ברשותי עותק חוקי של המשחק medal of honor (קניתי בofficedepot ב-179 ש"ח) כמנהגי אני נוהג לצרוב עותק למטרות גיבוי.אני משתמש בצורב plextorX24 במדיה של ( TDKx16 (700Mובתוכנת זיהוי הגנה clonyxl ותוכנת צריבה cloncd , שתי התוכנות בגירסאות אחרונות שלהן. על פי clonyxl ההגנה היא safedisc 2 שאותה תוכנת cloncd אמורה "לעקוף" .הצריבה מסתיימת בצורה תקינה. הבעיות מתחילות בגמר ההתקנה של המשחק במחשב כאשר מתקבלת הודעת שגיאה.נסיון להפעיל את המשחק כאשר הדיסק הצרוב בכונן מסתיים בהודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אתמול פרמטתי תמחשב ועכשיו הוא יותר איטי ממה שהוא היה (עכשיו יש רק אינטרנט אנטי ווירוס שהיה גם מקודם ועוד איזה תוכנה שתים ) אולי היה משהו לא טוב בפרמוט??בהתקנת ווינדוס?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by wolly,

יש לי נייד CPMPAQ 1020 - P4-2.4 בן 4 חודשים. בשמן האחרון אין לו כוח ולפעמים אני רואה בגרפ של TASK MANAGER שה-CPU עומדרוב הזמן על 80-90 אחוזים למרות שאין לי תוכנות כבדות פתוחות. אם אני משתמש בתוכנות כבדות כמו עריכה וידאו קורה שהמחשב נכבה לבד. הוא נכבה גם ללא תוכנות האלה מידי פעם ללא שום סיבה. שמתי לב שהדבר קורה במיחד לאחר שהתקנתי מסך חיצוני וסגרתי את המכסה - המסך של הנייד. מה אתם אומרים ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yakirsh4,

אני רוצה לשנות את האיקונים של התיקיות בתיקית סרטים שלים לתמונות של הסרטים וכרגע הכי טוב שהצלחתי לעשות זה לעשות איקון של תיקיה שבפנים יש תמונה של הסרט אבל לא רואים את זה ברור ולפי מה שניסיתי בשינוי איקון צריך לבחור קובץ איקון מיוחד ואי אפשר לשנות איקון לסתם תמונה יש למישהו פיתרון למצב הזה? או שחייבים להשתמש בתוכנה שמשנה את התמונות לקבצי איקון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Roni Alush,

אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ירדן123,

היי חברים, לאורך השנים היה לסבא שלי גיבוי קבוע למחשבים שלו על גבי כוננים חיצוניים. כרגע הצטברו לו שלושה, אך הוא רוצה להחליף לאחד חדש כיוון שהאחרים ישנים יחסית, ואנחנו מפחדים שהם יפסיקו לתפקד בשלב מסוים. בין הכוננים המון מידע כפול. החומר עצמו כולל בעיקר תמונות וסרטים, אך גם מסמכים. עד כאן הרקע. עבודת האיחוד נפלה עליי, ואני שואל האם ישנה דרך לאחד את כל המידע לכונן חדש, אך ללא העברת אותו מידע כמה פעמים? המידע מאורגן בהמון תיקיות ותתי תיקיות, ככה שאני מפחד שהוא לא ישאל אותי אם להחליף מידע מסוים כשאני מעתיק לתיקיה שכבר יש בה את אותו מידע (שאולי מוסתר מעט בפנים יותר). אשמח לכל פתרון, תכנה או דרך פעולה שאתם מכירים ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ikehgl,

שלום בשבועות האחרונים אני מקבל כל יום למייל עשרות הודעות שהכותרת שלהם זהה רק כתובת השולח משתנה: Protect your computer Legal drugs Forum Top Cyber security news in Arabic language כשפותחים את המייל יש לינק שאותו לא פתחתי אני חוסם אותם ומפנה אליהם חזרה (אפשרות שקיימת בתוכנת הדואר IncrediMail וזה לא עוזר--מגיעים אחרים.) מלבד החלפת תיבת הדואר יש איך להתפטר מזה ? מישהו נתקל בזה או שמע על אחרים ?

21. Started by Amit Shani,

היי, עד היום היה לי כרטיס מסך HD5870 והיום קיבלתי HD5970. רציתי לשים אותם בCF, חיברתי את שניהם ללוח אם (X58A-UD7) והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים (אחרי שמחקתי את הישנים עם Driver sweeper). כשאני מריץ בדיקות Unigine או 3DMark 11 המסך שלי מתחיל לרצד. הBenchmarkים לא קורסים ואף התוצאה מראה שכולם עובדים כמו שצריך ונותנים תוצאה גבוהה. הבעיה היא שפיזית על המסך היו ריצודים משוגעים לאורך כל הבדיקה. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש, עמית.

22. Started by 2Fluffy4U,

אוקיי.. זה יהיה קצת ארוך: לפני כמה שנים רכשתי מחשב מ - RSM. אחרי כשנה החלפתי לו ספק כי הספק היה אוברקיל לחלוטין 750TX במבצע למי שזוכר בזמנו (עבר לטובת מחשב אחר) והרכבתי עליו ספק 650TX V2. במרץ השנה מכרתי את כרטיס המסך המקורי 6870 ושדרגתי ל - 7950 OC windforce. כעבור זמן קצר המחשב החל לסבול מאי יכולת להתעורר ממצב שינה - המחשב היה עם נוריות דולקות, אך המסך לא היה מקבל אינפוט. בשלב זה לא יכלתי להתעסק עם לטפל בבעיה ופשוט ביטלתי לחלוטין את מצב השינה וחסכון אנרגיה כלשהם. כעבור כמה חודשים פניתי ל - TMS שם רכשתי את כרטיס המסך לבדיקה. הם בדקו אותו וישר אמרו שהוא תקול ואף יש לו מאוורר אחד שאיננו פועל כלל. הם החליפו לי מיידית את הכרטיס בכרטיס זהה אחר. חזרתי הביתה וכעבור זמן קצר גי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SilentDawn,

שלום, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב. מדי פעם המסך נכבה (אני מניח שהוא פשוט מאבד את ה-feed מהמחשב) ואחרי כמה שניות גם הסאונד מפסיק. המחשב עצמו עדיין עובד אבל אני חייב לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה. לפעמים גם הריסט לא עובד (כלומר המחשב לא עולה בכלל). בדקתי טמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך ושניהם בטמפרטורות נורמליות. הבעיה קורית גם באמצע משחקים וגם סתם שאני גולש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? עוד מספר דברים שיש לציין: * אחרי שהמסך כבה ניסיתי לחבר אליו את הלפטופ ואז הוא עבד, כלומר שהבעיה כנראה לא במסך עצמו. * אחרי הרבה זמן שלא הצלחתי לקבל תמונה במסך, ניסיתי לשים מתאם לכבל DVI ולחבר אותו ל-Display port והצלחתי לגרום למחשב לעלות. אבל אחרי מספר דקות שוב קרתה התקלה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אם אני מוחק קובץ או יוצר קובץ חדש אין שום תגובה רק אחרי שאני לוחץ בלחצן ימיני את האפשרות של רענון רק אז זה מתבצע האם יש דרך שגם בלי רענון זה יקרה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.