עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by King Kong,

יש לי 160GB במחיצה אחת !!! C , הבנתי מכמה מעבדות שאם אני לא עושה מחיצות ( פרטישן ) זה מאט את המחשב בצורה משמעותית זה נכון ???

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי הרכבתי מחשב חדש. לא הכל חדש אבל החלקים המרכזיים כן (מעבד/לוח/זיכרון) המפרט: מעבד: I5 4690k זיכרון: Crucial Ballistix Sport 8GB (2X4GB) לוח: Gigabyte Z97X-Gaming 5 כרטיס מסך: Radeon HD4870 (משדרג בקרוב למי שתוהה) SSD: Kingston V300 120GB (עבר מהמחשב הקודם) ספק: Enermax Pro82+ 525W יש לי עוד HDD נוספים מהמחשב הקודם שהעברתי לחדש אחרי התקנת Windows 7 64bit SP1 על המחשב החדש (כמו שהיה גם במחשב הקודם על אותו SSD), התחלתי לקבל BSOD שרשום בו Bad Pool Header המחשב עבד כמה שעות ורק אז זה התחיל. לרוב זה קורה בדקות הראשונות לאחר שהוינדוס עלה ולפעמים יותר. הוינדוס טוען בevent viewer שהוא לא מצליח ליצור minidump ונוצר לי dump בגודל 500 מגה כמעט בc:\windows\temp עדכנתי את הביוס של …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מסך CRT של MAG, יש לי אותו כמה שנים מסך טוב ואמין. לפני כמה ימים הוא הגיע למצב מעוות הוא פשוט נמצא עכשיו במצב כאילו נכנסנתי לתפריט שלו והרחבתי אותו לצדדים (ככה שאני לא רואה את הצדדים של המסך, לא רואה את תפריט הSTART ולא את הTRAY) וגם PINCUSHION שזה עיוות בקצוות. וכשאני נכנס לתפריט ומנסה להחזיר את זה אז לא משנה לאן אני מזיז את הרמה (הכי למטה או הכי למעלה) זה לא משפיע בכלל. כל שאר הדברים בתפריט כן עובדים. יש דרך לתקן את המסך פיסית? אם כן זה שווה את ההשקעה? יש דרך לסדר את זה עם תוכנה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by marulia,

שלום לכולם לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלקה , הבאתי את הספק ל KSP ( אחריות ) ולאחר מס' ימים הם נתנו לי ספק חדש בתמורה הרכבתי אותו אך אין תצוגה במסך ( אין אות ) ניתקתי את הכל כלומר כרטיס מסך , HD , זכרונות והשארתי רק את הלוח והמעבד וחיברתי אותו לכרטיס המסך של הלוח אך עדיין אין אות .מה לדעתכם הבעיה ? אגב אני חושב שזה הלוח אם תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by saargold,

בתיקית D רשום שיש לי מעט זיכרון ( מצורף תמונה ) איך אני מוחק קצת מהזיכרון שם? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מנסה להחליף את ה SSD בלפטופ HP PROBOOK G6 450 , אבל לא מוצא מברג מתאים. רשום במדריך שדרוש פיליפס HP1, אבל ניסיתי את כל מברגי ה HP1 ו HP0 ועוד המון סוגים שיש לי, ואף אחד לא מתאים לו. אשמח לעזרה, תודה!

7. Started by xori,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP ופתאום היום הדפדפן לא נפתח. לא אקספלורר ולא כרום. הסתכלתי בתהליכים במנהל משימות ושאני לוחץ לפתוח את הדפדפן נפתח תהליך ואחרי שניה נסגר. האינטרנט במחשב עובד רגיל.. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ethernet,

שלום יש לי 2 כוננים קשיחים... אחד של 80 ג'יגה ועוד אחד של 250 ג'יגה... הווינדוס מותקן ב-80 ג'יגה וה-250 ג'יגה הוא כונן של הורדות שם אני מאכסן את כל התוכנות שלי וכל ההורדות שאני מוריד בהאינטרנט... פתאום אני בא להיכנס לכונן של ה-250 ג'יגה ופתאום זה דופק לי את ההודעה הבאה: The disk in drive D is no formatted. Do you want to format it now? אז זהו שאני ממש לא מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח שלי! יש לי שם דברים חשובים מאוד כמעט 130 ג'יגה של משחקים סרטים תוכנות סדרות פשוט מלא דברים חשובים מאוד... יש איזו שהיא דרך לפתור את זה בלי לפרמט למה לפרמט תהיה האופציה הכי הכי אחרונה שלי... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by HoBGoblin,

היי לכולם, לפני שבוע המחשב השני שלנו בבית קרס באמצע שימוש יומיומי. לאחר ניסיונות הפעלה מחדש, הלוח אם החליט לסירוגין לזהות את הדיסק הקשיח או שבכלל לא. (כלומר, בעת ההפעלה כשנכנסים לביוס או שלוחצים F8 לבחירת התקן הBOOT פעם הדיסק הקשיח הופיע, פעם אחרת לא הופיע כלל) בפעמים שהוא כן זיהה, עלתה לי אפשרות להפעלת החלונות בצורה נורמלית או להריץ תיקון. בשתי האפשרויות הוא מתחיל את הטעינה, ונתקע. היום קניתי דיסק קשיח חדש, הלוח אם מזהה את הדיסק הקשיח באופן קבוע, אך כאשר אני מריץ דיסק להתקנת החלונות, לאחר הטעינה של: Windows Loading Files המסך מפסיק לקבל אות מהכרטיס מסך ועובר למצב המתנה (כמו שהוא כבוי) , אך אני שומע שהמחשב עצמו רץ. לפעמים המחשב נכבה באותו המצב, וקרה גם פעם אחת שעלה לי הרק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Asher82,

שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2. יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kobibo,

ללא שום הודעה מוקדמת המסך שלי ( LG 775FT ) הפסיק לעבוד,פשוט לא נדלק ומתחיל להשמיע תיקתוקים כאשר המתח מחובר אליו. רציתי לשאול : 1. מהו בד"כ אורך חיים של מסך CRT ? (אצלי הוא ארבע שנים ). 2. האם כדאי להשקיע בתיקון או לרכוש חדש ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by pazer005,

יש לי שאלה מוזרה. המחשב לא רוצה להדלק וכבר עשיתי הכל. הבאתי לחנות את המחשב ובא אליי הטכנאי ואמר שזה בגלל שחיברתי את המאוורר לכניסה אחרת ולא ל-CPU FAN. מכיוון שהכבל היה רחוק לא יכולתי לחבר לחיבור הזה. הוא טוען שכדי שהמחשב יפעל אז המאוורר חייב להכנס לכניסה הזאת. אז אמרתי לו, הנה בוא תפעיל את המחשב גם ללא המאוורר אז הוא אמר שחייבים לחבר אותו ולא זה לא יפעל. בקיצור, חשבתי כמוכם שזה שטויות אבל הוא לקח את הספק ובדק שהוא תקין במחשב אחר. הספק נקנה מהחנות הזאת וגם הלוח. העניין הוא שנראה לי שהוא סתם מנסה להוציא כסף או משהו כזה ויענו להראות לי שזה הבעיה שלא חיברתי את המאוורר נכון ואז לקחת כסף על הרכבה.. פחות מטריד הכסף על ההרכבה, יותר מעניין אותי מה אתם אומרים על זה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם - קיבלתי כרטיס מסך חדש, אז נאלצתי להזיז את כל ההארד-דיסקים (2 הארד דיסקים ו-SSD אחד) למקום יותר נמוך במארז. - כשסיימתי הכל והדלקתי את המחשב, שמתי לב שמערכת ההפעלה לא עולה וה-BIOS לא מזהה את ה-SSD. מסתבר שנשברה חתיכת פלסטיק בתוך הקונקטור SATA של ה-SSD (Samsung 840 EVO 256GB). ניסיתי לחלץ את חתיכת הפלסטיק מתוך הכבל - והיא נפלה ואבדה (עדיין מחפש). הפינים עדיין תקינים. אלבום עם תמונות להמחשה: http://imgur.com/a/XlcBj/embed יש פיתרון כלשהוא? ניסיתי לדחוף שם חתיכת קרטון קטנה ולקבע את הכבל עם סלוטייפ, לא עזר בינתיים. אולי יש עוד משהו שאוכל לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Xplosive,

יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את הwin xp הוא נתקע במסך השחור שיש את הסמל של הXP ולמטה פס ירוק שחוזר על עצמו ופיתאום הפס הירוק נעצר! עשיתי שיחזור בsafe-mode כבר 5 פעמים וזה לא עוזר, כל פעם שאני עושה 'הפעלה מחדש' או 'כיבוי' זה חוזר על... אז תודה מראש לכל העוזרים כי זה די דחוף לי אני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא עושה RESET לבדוק את הבעיה כי אני יודע שזה יתקע ואני יצתרך לעשות עוד פעם שיחזור :-\ וגם הוא לא נותן לי לעשות שיחזור לעוד ימים חוץ מאתמול ושלשום (ואל תציעו פירמות כי אני לא יעשה בזמן הקרוב וזה רק עם ממש ממש לא יהיה פתרן!... :'() שוב תודה מראש :'(

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מעוניין לעדכן ביוס של AMI במחשב INTEL CELERON 333 כדי שיזהה דיסק בגודל 10 ג"ב. אלה הפרטים : BXPRO The BXPRO chipset is a relabeled SiS (600/5595) 100Mhz Chipset. PC Chips Model: M747 V5.0 61-1210-000747-00101111-071595-M747-M747V5.0-H מצאתי שתי גירסאות. בדף הזה : http://www.eurocomla.com/m7x7_d.htm והזה : http://www.pcchips.com.tw/BIOS.html אחת, מצויין תאריך 4.3.99 והשניה 21.5.99 שאלתי : האם אלה הגירסאות המתאימות והאם בכלל שדרוג ביוס יפתור את בעית זיהוי 10 הג"ב? ואני מניח שרצוי להשתמש בגירסה המאוחרת יותר. חיפשתי באתרים של AMI ו-SIS ולא מצאתי שם משהו מתאים. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AmiTosT,

היי, קרתה לי בעיה כלשהי עם המקלדת, נכנסתי לביוס לשם פירמוט והתקנת ווינדוס 7 מתוך boot device אחרי זה שיניתי את הבוט לUSB שיש עליו את המערכת הפעלה ואז עשיתי SAVE וזה הפעיל את המחשב, אחרי זה נתקע לי על מקף תחתון(_) שרק מהבהב, אז עשיתי הפעלה מחדש ושוב נכנסתי לביוס והחזרתי להגדרות הקודומות, ואז זה הפעיל רגיל את המערכת הפעלה XP והגי לשלב הסיסמה של המחשב, מאז המקלדת לא עובדת, אבל רק שמה זה לאא מקליד מספרים ומתי שאני לוחץ על אותיות זה עושה צפצוף, המקלדת עובדת רגיל בביוס.. אבל שהמערכת הפעלה עולה היא לא עובדת, והחיבור הוא לא USB זו מקלדת ישנה. מה לעשות?? אני רוצה כבר לפרמט ולהתקין ווינדוס 7:S תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עשיתי אוברקלוק למחשב , המחשב לא עלה כלומר הוא נדלק אבל על המסך לא מופיע דבר נסיתי לעשות ריסט לביוס עם הוצאת סוללה והחזרתה או עם הג'מפר אך הדבר לא עזר והמחשב עדין לא עולה. איזה עוד סיבות יכולות לגרום לכך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sufgi123,

יש לי מחשב נייד של Lenovo מדגם 710s עם win10 איך אני עושה למחשב factory reset כדי להחזיר אותו למצב "נקי" ? בהעלאת המחשב אין שום תצוגת pf שאומרת איך לבצע זאת.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by suzen,

היי, קניתי מחשב נייד לפני שבועיים dell insperion i5-4200U ולפעמים יש רעש חלש של "קנאק" קטן מאזור הכונן קשיח, שחוזר על עצמו פעם בכמה שניות, וכשאני עושה שיעורים זה פשוט מטריף. זה רעש שאם החדר לא בשקט מוחלט אז כנראה שלא ישמעו אותו... גיליתי עוד משהו - כשאני מפעילה סריקה מלאה של האנטי וירוס הרעש מפסיק (כשהכונן עובד או משהו בסיגנון) כבר פניתי לאייבורי בקשר לזה והחליפו לי למחשב חדש במקום (גם בגלל תקלה שהייתה במסך), אבל הרעש נשאר... מישהו מכיר / נתקל בזה ויש לו פיתרון ? אני מעלה הקלטה שעשיתי ששומעים בה פעמיים את אותו רעש מדובר... http://speedy.sh/rcSHz/noise.3gp

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by i022052,

יש לי מחשב AMD, לוח ג'יגהבייט K8NF-9. בביוס נראה שה CPU בסדר המחשב נדלק, אבל כאשר הוינדוס אמור לעלות, המחשב נתקע. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר, והוא ללא וירוסים ו chkdsk עבר בהצלחה. עשיתי כבר defrag על הדרך ניסיתי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר, ולא עולה בכלל. הוצאתי כרטיס מסך, הוצרתי זכרונות והמחשב לא מצפצף. לי נראה שהלוח אם הלך. האם יש עוד מה לבדוק? האם כדאי לבדוק זכרונות? לנסות ולהתקין וינדוס מחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שאני שם שירים (גם ביוטיוב וגם אחרים) כל כמה זמן יש מין "קפיצה" כזאת.. וזה לא בקצב קבועע.. פעם זה יכול להיות כל 4 שניות ופעם כל 10 שניות.. ניסיתי להתקין מחדש ת'דרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם וזה עזר קצת אני חושב אבל עדיין יש תקיעות. לפני שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, הבעיה הייתה נפתרת אחרי כמה זמן של שמיעת מוזיקה, אבל בינתיים (משהתקנתי ת'דרייבר לפני איזה חצישעה- שעה) היא לא נפתרת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ari,

כיצד ניתן לפצל הרד דיסק גם אם הוא מלא בחלקו 25\40 מערכת הפעלה 98

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי גיגהבייט S3, עדכנתי את הביוס ועכשיו המחשב שלי לא עולה, יש חשמל והמאווררים עובדים אבל הלוח אם לא עולה (אין שום צפצופים וכלום) ניסיתי לזמפר ולהוציא את הבטריה וזה לא עזר - יש למישהו עצה מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by topcat115,

המפרט של המחשב: לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 ספק Corsair CX500 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים אחרי שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בPOST ולא מגיב. התקנתי במחשב החדש את הכרטיס המסך הישן, והוא לא נתקע בכלל, התקנתי את הכרטיס מסך החדש במחשב הישן ושם זה עובד בסדר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים