תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך, עכשיו, החברה שקניתי ממנה התקינה לי את הווינדוס (הבאתי להם את המספר הסדורי של הווינדוס והם התקינו לי עם הדיסק שלהם). הבעיה עכשיו היא, כשאני נניח רוצה להתקין WMP 11 BETA \ IE 7, המחשב אומר לי שהווינדוס לא מקורי וכל הדברים האלה... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה שזה מקורי? (להכניס את המספר הסידורי איפשהו?) תודה. עריכה: שחכתי לציין, המספר הסידורי שלי מתאים ל WIN XP HOME EDITION, ובדקתי במאפיינים שלי ויש לי PROFESSIONAL. הורדתי את התוכנה שנותנת להחליף את המספר בסידורי או לאמת אותו, ועכשיו זה אמר לי שזה לא מתאים לגירסה! >< אני חייב שתעזרו לי! ><
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מבוסס AMD - מפרט בתחתית הפוסט. ניסיתי לבצע בו שינויים בחומרה כאשר המחשב אינו מחובר לחשמל: 1) הסרה של כונן קשיח 2) חיבור כונן קשיח אחר 3) הוספת כרטיס מסך (כרגע הכ.מסך On Board). 4) חושב לציין שספק הכוח עושה קצת רעש כאשר המחשב נדלק. הסימפטומים - כאשר המחשב דולק: 1) לא נצפה שום דבר על המסך 2) המקלדת גם לא מתפקדת (מקשי NumLock, CapsLock ו-ScrollLock לא עובדים; המקלדת תקינה). 3) חשמל מגיע ללוח אם שכן כל המאווררים (כולל מעבד) מתפקדים; כמו כן, קבלים מתחממים (לא מעבר למקובל). מאחר והמאוורר של כרטיס המסך ממש הרעיש, כאשר המחשב דלק, הוצאתי את כבל המתח שלו כדי להפסיק אותו. לא היה שום שינוי במחשב עצמו (עדיין המשיך לעבוד ללא שום חיווי; אני יודע שזה לא…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מסך מחשב מסוג AOC 19 אינצ'. בזמן האחרון המסך מרצד מדי פעם, כלומר התצוגה מתחילה לרעוד ולהיות מטושטשת. הכרטיס מסך הוא 7600GS והדרייבר מעודכן יחסית- גרסא 307.83. אשמח לעזרה בנוגע לבעיה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להפעיל במקביל את המצלמה במחשב הנייד ובנוסף להפעיל מצלמה שמחוברת דרך USB כלומר שאוכל לראות במחשב שני מסכים, אחד של כל מצלמה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב נתקע לכמה דקות ואז חוזר לעצמו, אתמול הוא החליט לא להדלק והוינדוס ניסה לעשות Repair ללא הצלחה. מפה נתנו לי שתי אפשרויות פירמוט או ריפרש, הלכתי על ריפרש כדי לא לאבד את המידע ושזה יתקין מחדש את הוינדוס. התקיעות נעלמו,אבל היום שוב בהדלקה או אמר שיש Disk failure ואז עשה Repair והגיע לשולחן עבודה. אני משתמש בוינדוס 8 מקורי, מפרט: Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 Hynix 4x2 DDR31600MHz -הורדתי SeaTools וזה הודיע על סקטורים פגומים באחת הבדיקות, וזה הציע להוריד את הגירסא של הדוס לנסות לתקן, אבל מתי שאני עושה בוט לסביבת הדוס הוא לא מזהה את ההארדיסק.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי HD של WD 120GB. חילקתי ל 3 partitions : C: 20GB D: 45GB E: 45GB כרגע מראה שיש לי רק 3.5GB פנויים בכונן D, כאשר יש לי רק 8 ג'יגה תפוס. כלומר חסרים לי בערך 30 GB. אשמח לשמוע חוות דעה ופתרונות. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב קופא בעת התקנת משחק... מיואש כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה עזרה אין לי מושג מה זה, עשיתי פירמוט וגם זה לא עזר. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית או וירוס שיכול להשאר גם לאחר פירמוט?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ של Asus בו היו מותקנות לי Windows ו-Ubuntu ב-dual boot. בלפטופ 2 כוננים קשיחים - כונן SSD ודיסק קשיח רגיל. מדגיש כי שתי מערכות ההפעלה הותקנו על גבי כונן ה-SSD. רציתי כעת לבצע פירמוט למחשב ולמחוק את הUbuntu. כיוון שאני משתמש שלא מכיר מספיק את Ubuntu ו-Linux באופן כללי.. ביצעתי מתוך הווינדוס (מתוך ה-Partition Manager) מחיקה של ה-Partition של הLinux, והרחבתי את הPartition של הווינדוס עם המקום שהתפנה. לאחר מכן התקנתי מחדש את הווינדוס דרך כונן USB ואז התגלתה לי התקלה.. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שגיאה שאומרת: error: no such partition. Entering rescue mode... grub rescure> ניסיתי לחפש כבר ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה החלפתי כונן קשיח (הקודם עשה לי בעיות) ומאז אני לא מצליח לשמוע , יש לי סמין קריאה על התקן הקול ושום דבר לא עוזר, לא מצליח למחוק אותו וגם בSAFE MODE לא נותן לי , ניסיתי לעשות עידכון למנהל ההתקן דרך המנהל התקנים אבל הוא לא נותן להכנס לזה בכלל. כשאני מנסה להתקין מהדיסק של לוח האם הוא לא נותן להתקין ואומר FAILED.ניסיתי בנוסף גם לבטל את האודיו מהביוס ולנסות להחזיר אבל לא עוזר. זה כאילו שווינדוז יודע שהוא שם אבל לא מאפשר לי לעשות איתו כלוםת אציין שגם לפני החלפת הדיסק הקשיח היה לי קצת בעיה איתו אבל הייתי מפרמט בגלל הכונן הקודם וזה היה מסתדר. לא תמיד פירמוט עזר. אשמח אם מישהו ימצא לי פיתרון. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך rx 590 יש לי במחשב 8 gb ram ומעבד i5 6400 וספק כוח של 500w . עכשיו אני מתחיל להריץ משחקים והבעיה שקורת זה שהכרטיס על אחוזי שימוש טובים של 90 אחוז אבל המעבד פיתאום יש מקרים שקופץ ל 100 אחוז ואז גורם תקיעות במשחק זה קורה אפילו במשחקים ממש פשוטים מה לעשות למישהו יש ידע?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב המדיה סנטר שלי קיימת תקלה מוזרה. מותקן בו ספק של Thermal Take מדגם TR2. המצב שלי היה שמעת לעת לחיצה על כפתור ההפעלה הביאה להפעלת המאווררים בלבד, כאשר המחשב אף לא היה נכנס למסך ה-Setup של ה-BIOS. לחיצה על כפתור ה-reset באותו זמן עברה ללא תגובה. הייתי סוגר את המחשב, מנסה להדליק כעבור מס' דקות והכל היה מתעורר לחיים. יש לציין כי מדובר גם באתחול ממצב סגור לגמרי. אני וטכנאי (KSP - יופי של שירות אגב) עברנו על הרכיבים ובדקנו זאת, כאשר החשד היה על הספק או לוח האם. הוחלט להחליף לספק זהה חדש (במסגרת אחריות). הדבר היה לפני כחודש ומאז הכל עבד יפה. לפני מס' ימים אני מנסה לפתוח את המחשב והתקלה חזרה, רק שהפעם גם המתנה של מס' דקות לא אפשרה את הפעלת המחשב. ניסיתי לשים ספק אחר במקום ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד עושה רעשים מסתובב מהר ניראה לי לא יודע תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים הצג של המחשב הנייח מהבהב ו"נכבה" מעצמו. נכבה בגרשיים כיוון שזה לא ממש מכבה אלא נעשה כמעט כמו נכבה, אבל אפשר להבדיל בצורות של חלונות שהיו פועלים ברגע שזה קרה. כבלים נראים תקינים לגמרי, ספק כח כמעט חדש, כרטיס מסך.. עובד. ז"א המשחקים או התוכנות כמו לדוגמה SOLIDWORKS עובדות כשורה. מה עוד יכול להיות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים היו לי מסכים כחולים יש את הקובץ DMP וגם תמונה: http://rapidshare.com/files/52942353/Mini090207-02.dmp.html http://rapidshare.com/files/52943965/01092007051.jpg.html מה הבעיה אצלי? כבר נימעס *חשוב לציין שזה קורה רק שאני יוצא ממשחק!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם הדחופה בנושא. באתר הרשמי של אסוס לא מצאתי מדריך ללוח שלי.. אני צריך לשדרג ביוס מהסיבה שאני מחליף מעבד מאתלון 64 3000 למעבד אתלון 64 4200 X2. המפרט הנוכחי שלי: athlon 64 3000+ Asus A8V deluxe 2GB DDR400 תודה מראש לעוזרים, משה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כוננים קשיחים... אחד של 80 ג'יגה ועוד אחד של 250 ג'יגה... הווינדוס מותקן ב-80 ג'יגה וה-250 ג'יגה הוא כונן של הורדות שם אני מאכסן את כל התוכנות שלי וכל ההורדות שאני מוריד בהאינטרנט... פתאום אני בא להיכנס לכונן של ה-250 ג'יגה ופתאום זה דופק לי את ההודעה הבאה: The disk in drive D is no formatted. Do you want to format it now? אז זהו שאני ממש לא מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח שלי! יש לי שם דברים חשובים מאוד כמעט 130 ג'יגה של משחקים סרטים תוכנות סדרות פשוט מלא דברים חשובים מאוד... יש איזו שהיא דרך לפתור את זה בלי לפרמט למה לפרמט תהיה האופציה הכי הכי אחרונה שלי... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא עולה במחשב, מה ניתן לעשות? אגב הוא מחובר בדוקינג של סטארטק(STARTECH) כזה אם זה קשור.. יש לציין שגם כשהיה בתוך הקופסה של ההארד דיסק זאת: גם לא עבד. האם יש פיתרון? לא רוצה לפרמט, כי צריך את המידע. בתודה רבה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חזק, תצורת מחשב לעיבוד גראפיקה עם 3 טסלות וכרטיס QUADRO נוסף. משום מה, הסוללת BIOS שלי כל חודש דורשת החלפה. האם יש פיתרון כלשהו לבעיה שכזו? (הבנתי שיש סוללה נטעת אך צריך לעשות מוד על מנת שהיא טטען). אשמח לעזרה ופתרונות !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב נייד דגם ^^ ובחודש האחרון משהו מאוד מוזר, כאשר אני מכבה את המחשב, כל הנורות כבות, אך כאשר אני מדליק את המחשב, הוא כאילו היה רק במצב שינה, היינו אם היה לי איזה חלון של דפדפן פתוח כשסגרתי את המחשב שאדליק אותו מחדש, הוא עדיין יהיה שם. אחד החששות שלי שאולי המחשב, לא נכבה, לא "נח" הוא על מצב שינה סמוי, כאשר אני שם את המחשב על מצב שינה, יש לי נורה מהבהבת, וגם למחשב לוקח שניה לעלות, כאן זה שונה אשמח אם מישהו יוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השתבש לי הדיסק במחשב. מע הפעלה WIN10. רכשתי באינט. תוכנת שיחזור: ANY DATA RECOVERY של חב. TENOSHER אבל התוכנה איננה מקבלת את קוד הפתיחה. מודיע לי שהקוד אינו נכון... נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לפצל את התצוגה שלי במחשב לשלושה מסכים (המסך של המחשב הנייד + 2) ורציתי לדעת אם אני רוכש מפצל VGA פשוט (20-30 שח) האם ניתן לקבוע את תצורת שני המסכים? (שכפול, הרחבה, להחליט היכן יהיה כל אחד מהם בהגדרות של ווינדואוז וכד') תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
My cd burner as i said Lite-On... just kill all of my cd's , every burn process failed and it starts to pissing me off..! what can i do ?? At first it was rarly... but now it RUIEN all of them, simply as that.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל ברשותי מחשב לא חדש (בן 4) לפני כחודש היתה הפסקת חשמל וכנראה שהדיסק הקשיח נפגע קניתי דיסק חדש [pre]Hitachi HDS721050CLA362[/pre] שעליו התקנתי ווינדווס XP מחדש. על הדיסק הישן התקנתי לינוקס והוא גם מחובר למחשב (הוא עובד, פשוט יש כנראה כמה סקטורים שאי אפשר לגשת אליהם) התקנתי גם מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך לאחרונה המחשב, נתקע לי לחלקיקי שנייה . ככל שיש עליו עומס גדול יותר הוא נתקע לזמנים יותר ארוכים ובתכיפות גדלה והולכת זה גם משפיע על הסאונד של המחשב שנשמע קטוע כשזה קורה. בנוסף לזה הוא גם באופן כללי מגיב באיטיות. - הכל ביחס לאיך שהוא עבד קודם לכן. ציפיתי שדיסק חדש עם מערכת הפעלה פשוטה (XP) ומספר מצומצם של תוכנות יראה ביצועים משופרים, אבל אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג לשלושה מחשבים את זכרון הRAM רציתי לדעת איזה זכרון RAM מקסימאלי ניתן להשתמש. בכל שלושת המחשבים מדובר על 64 ביט. (באחד מהם וינדוס 7 לא יודע אם זה משנה אבל גם 64) להלן הלוחות אם: ראשון: Manufacturer LENOVO Version 0B98401 PRO Chipset Vendor Intel Chipset Model Haswell Chipset Revision 06 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H81 Southbridge Revision C1 שני: Manufacturer LENOVOModel 627436G (CPU Socket - U3E1)Version Win8 Pro DPK IPGChipset Vendor IntelChipset Model Ivy BridgeChipset Revision 09Southbridge Vendor IntelSouthbridge Model HM77Southbri…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-