עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sector5,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב של סבא שלי, לפי מה שהוא אומר המחשב קרס בזמן שהוא שיחק סוליטר. הבעיה היא ככל הנראה בווינדוס, המחשב תקין, והוא העלה ווינדוס אחר שמותקן על כונן אחר כרגיל. ככל הנראה אין בעיה בדיסק SSD עליו מותקן הוינדוס, כי כאשר אני מחבר את הכונן עם כונן אחר עליו מותן וינדוס, ניתן לקבל גישה לקבצים השמורים על הדיסק.- ככה שאני להערכתי פוסל בעיה פיזית בדיסק. הבעיה היא שהמחשב נדלק, הוא עובר את הביוס, נכנס למסך שבו נטען הווינדוס, שנראה כך: https://www.youtube.com/watch?v=CUvloQ-f6Ac הוא עובר את הטעינה הזו ואז המסך הופך שחור, יש סמל של עכבר אבל שום דבר לא עולה. הוינדוס מואוקטב, מותקן על SSD, המחשב i3 דור שני. …

2. Started by shai11,

יש לי ויסטה כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי להפעיל מיקרופון פשוט שעולה 20 שקל המיקרופון תקין לחלוטין וניבדק במחשב אחר גם תדרייבר של הלוח אם עידכנתי ועדיין המיקרופון לא עובד צריך עזרה ואלי מי שיש לו מיקרופון שעובד בויסטה שיגיד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבוע האחרון...כל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב ולוחץ על shut down המחשב עושה ריסטרט ורק כשהוא עולה מחדש ואני לוחץ שוב על כיבוי רק אז הוא נכבה. מע' הפעלה XP PRO SP2... לא הותקנה שום תוכנה על המחשב בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לבעיה... כנ"ל לגבי רכיב חומרה לא הותקן שום דבר חדש.... מה יכולה להיות הסיבה לזה??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחשב דלוק אך לא מדליק מסך אוטומטית !!! כשאני מוציא את כבל החשמלך מהספק כוח לתקופה ממושכת המחשב נדלק כמו שצריך אבל כשעושים כיבוי או ריסטרט התקלה שוב חוזרת. האם זה ספק כוח???? עשיתי התקנת ווינדוס 7 במקום הXP והחלפתי כבל חשמל ועדיין התקלה נשארה מה עוד יכול להיות??? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by theYORKdude,

היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - גם לא עבד. הוא או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי. כרטיס המסך שלי מחובר ללוח ולד. איך לנתק אותו מהספק? האם 2 הכבלים pci-e, אנ אמור לנתק אותם מהספק או מהכרטיס? ואם זה מהספק, איך לפתוח אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לדוגמא, יש לי אוזנייה אחת שמתחברת בחיבור USB, ואחת בחיבור 3.5mm, יש אפשרות לשמוע בשנייהם לדוגמא סרטים, מוזיקה? אני מתכוון לשמוע ביחד, שבשניהם השיר/הסרט יתנגן באותו זמן וישמע בשנייהם ביחד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חבר שלי קנה כרטיס מסך gtx 560 ti לפני מספר חודשים, והתקין אותו במחשב חדש לגמרי (i5 4570, 16 ג'יגה זיכרון, SSD, וכו'). כשהוא משחק ב-world of warcraft ויש הרבה שחקנים ואפקטים (נניח, 25 שחקנים), הפריימים צונחים למספר חד ספרתי. הוא אומר שאפילו עם המעבד הגרפי המובנה של המעבד זה מתפקד יותר טוב. הוא כמובן התקין את הדרייברים העדכניים ביותר. איך אפשר לבדוק מה דפוק בכרטיס? כלומר, המחשב עובד והוא לא קורס או עם ארטיפקטים. יש איזשהן תוכנות benchmark שאפשר להריץ ולהשוות את התוצאות עם משהו שמצופה לקבל? יש סיכוי להחזיר דבר כזה תחת אחריות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הכותרת דיי מספרת את הסיפור, מישהו מכיר מקום או בנאדם אמין בחולון/ראשל"צ/תל אביב/בת ים?

11. Started by Doorman404,

המדפסת מחוברת למחשב בחיבור USB (שהיה לי פעם בעיה איתו שנפתרה ע"י עדכון ביוס הלוח אם) היא עבדה טוב עד לאחרונה - עד שיום אחד היא לא מדפיסה יותר שאני שולח עבודה להדפסה הSPOOLER אומר שהעבודה נשלחת ואחרי שגודל העבודה שנשלחה מגיע ל100 אחוז לא קורה כלום במשך כמה דקות ואז מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא מגיבה ... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by idanpc,

הWIN XP שלי עלה פעם מהר אפילו בלי שעבר פירמוט יותר מ חצי שנה פתאום ביום בהיר אחד לוקח לו יותר מ 5 דקות לעלות ניסיתי לימצוא את הבעייה ולא מצאתי, הדבר היחיד שעלה לי בראש זההארדיסק שלי (20גיגא לפני יותר מ 3 שנים) הוא פגום וישן אז חשבתי שבגלל זה הוא עולה לאט. קניתי HD חדש של WD 80 GB 8MB התקנתי מחדש את ה WIN אבל עכשיו לוקח לו קצת פחות אבל עדיין זה לא כמו שהייה פעם בבקשה תעזרו לי נ.ב אל תגידו לי דברים כמו אולי הוא מתחמם וכל זה אם אתם מבינים למה אני מתקוון...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by udi,

יש לי מחשב חדש AMD ATLON7 1700MHZ עם זכרון של 256 MB ולמרות הכל הוא זז כמו צב . על הזיכרון יש את נורטון אנטי וירוס וגם כאשר הסרתי אותו מהמחשב , המחשב עדיים זז כמו צב. מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן חברה, ניסיתי היום לעשות OC למעבד ופתאום נתקע המחשב ואפילו לא נכנס לביוס אז ניתקתי אותו מהחשמל והוצאתי את הסוללה. אחרי כמה זמן החזרתי אותה, אני מדליק את המחשב וזה מה שאני מקבל: SYSTEM BOOT FAILURE INSERT DISK AND PRESS ENTER חשבתי אלה הדיסקים הקשיחים אבל נכנסתי לביוס וכולם מחוברים. תודה.

16. Started by assaf990,

מחשב XP רוב ההתקנים פתאום לא עובדים (עד עכשיו פעלו) הסרתי את התקנת ההתקנים ואז איתחלתי את המחשב וה-XP התקנין הכל לבד (מצ"ב תמונה) ההתקנים עובדים במחשב אחר Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ראיתי ניתן לעשות זאת דרך שינוי המיקום בפרופרטיס של תיקיית ההורדות, אך הוא אינו מופיע לי (צירפתי תמונה).. בנוסף שיניתי את ההגדרות של המיקום שאליו יורדים קבצים חדשים, אך עדיין משחק שהורדתי בטורננט מוריד את עצמו לSSD (מצרף תמונה של מה ששיניתי בהגדרות)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איך אני מנתק את הכבל הזה מהמחשב הנייד לצורך החלפת HDD?

19. Started by ISRAEL3571,

קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Talmendel,

אהלן, הבעיה שלי היא כזאת יש לי מחשב נייד Asus N82JQ-A1 עם זכרון משודרג ל8GB, לאחרונה רכשתי SSD של חברת CRUCIAL וגם תושבת לחיבור הרד דיסק נוסף במקום הכונן האופטי, המטרה ברורה - להשתמש בSSD לOS והדיסק המשני למידע. הבעיה היא שההתקנה של WIN7 לא רואה את הSSD ברשימת הדיסקים האפשריים להתקנה, וגם לא מצליחה לעשות BOOT ממנו. את הSSD רואים בBIOS ובמערכת ההפעלה (אם אני מעלה את הOS מהדיסק הרגיל) דברים שניסיתי עד עכשיו ולא עזרו: - שינוי בקר SATA לAHCI או לIDE - הוספת דרייברים של AHCI/RAID בזמן ההתקנה - שינוי BOOT לUEFI וחזרה - חיברתי את הSSD למחשב נייח והכל עבד בסדר, ההתקנה ראתה אותו, התקנתי עליו OS והעברתי אותו חזרה ללפטופ, לא הצליח לעשות BOOT בטענה שאין BOOT DEVICE - החלפת הSSD …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by crow3d,

יש לאח שלי מחשב פנטיום E6500 לוח אם ASUS P5VD2-MX זיכרון 1.5 GB כרטיס מסך GEFORCE 8400GS ספק כח ג'נרי 480 של מונו-מון ומאוורר מעבד אין לי מושג איזה... כל כמה זמן שהמחשב עובד (Win xp) אז הוא מגיע למצב שיש רעש שמתגבר והמחשב נתקע/ מפסיק להגיב עד שלאחר מכן הוא חוזר לעצמו עד הפעם הבאה... מה הסיבה יכולה להיות? מאוורר מעבד שעבר זמנו או דורש ניקוי או שאולי הספק כח גורם לזה? מה שכן בזמן IDLE הוא בדק עם EVEREST טמפרטורות ומבחינת טמפרטורות הכל נראה תקין ואני לא מאמין שאם הייתה בעיית התחממות בזמן אידיאלי הטמפרטורות היו במצב תקין יש למישהו רעיון? (מעבר ללהחליף ספק לבדוק)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by unfacedman,

שלום. טפלתי לאחרונה במחשב משרדי בו עומדת מדפסת לייזר ישנה המחוברת בפרללי. המחשב החדש כולל לוח אם INTEL DH55PJ שאינו כולל יציאה פרללית, לכן התקנתי לו כרטיס PCI נפרד של MOSCHIP לLPT. וכאן החלו הבעיות... הוינדוס (XP, כפי שציינתי) מזהה משום מה את היציאה כ LPT3. ורק 3. בשום אופן לא LPT1. דוקא נסיתי להגדיר ידנית במאפיינים את היציאה כLPT1, אך במקרה זה המחשב לא מצליח לשלוח כלום להדפסה. לא מתקבלת הודעת שגיאה, אלא פשוט הוא כותב שמדפיס... אך לא מציין ב"נשלחו למדפסת" אפילו ק"ב אחד. רק אם הפרללי מוגדר כברירת המחדל המוזרה של LPT3 הוא מוכן להדפיס. תאמרו, מה רע לך בLPT3? אז זהו, רע מאוד. המשרד הזה עושה שימוש בתוכנות משרדיות עתיקות (למשל חשבשבת, ועוד) העובדות בDOS. התוכנות אמנם רצות יופי …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by YI572,

שלום לכולם. לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך ) בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים. ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור. אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.