עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים

2. Started by shimon956,

שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים את הלוח שרשום בכותרת. חיברתי את כול הרכיבים ללוח . וכאשר הדלקתי את המחשב הוא כבה לי ואז נדלק שוב מחדש ועבד רגיל וגם הPC SPEKER ממשיך לצפצף למרות שהכול עולה רגיל מה לעשות? מישה יודע למה זה? קרה פה לעוד מישהו את הבעיות שתארתי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shinshi,

שלום, הבעיה במחשב היא, מספר דקות לאחר ההדלקה ה taskbar וכל מה שקשור לווינדוס לא מגיב. לא ניתן לפתוח תיקיה חדשה, לא ניתן להשתמש בלחצן start, אך חלונות פתוחים ממשיכים לעבוד כרגיל וניתן לסגור אותם. ניתן להגיע ל task manager רק ע"י לחיצה על CTRL+ALT+DEL, וברגע שנכנסים לשם, מופיע windows - not responding. מה הבעיה, ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? (האחריות למחשב הסתיימה) תודה, שמעון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ReDrugOn,

שלום! קניתי לפני כמה זמן מארז, והרכבתי את כל המחשב שלי עליו במו-ידי. הכל "עבר בשלום" אבל דבר אחד ממש ממש משגע, מחרפן, מטריף ומוציא אותי מדעתי: - עם המארז קיבלתי חיבור (אני מדגיש: חיבור - לא רק ההכנה לחיבור) USB קדמי, ומאחוריו יוצא חוט (או שניים) עם הרבה מאוד חיבורים קטנים ("פינים יחידים" או איך שקוראים לזה...). בכל אופן, הסתכלתי בחוברת של לוח-האם שלי (ASUS P4T-E), ולא ממש הבנתי לאן, מי, מה, מו.... מישהו יכול לעזור לי? זה נראה כמו חיווט פשוט, אני רק צריך שמישהו (שיודע כמובן) יגיד לי לאן לחבר כל אחד ו\או לא לחבר....... תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by דן שלו,

שלום האם ניתן להפעיל במקביל את המצלמה במחשב הנייד ובנוסף להפעיל מצלמה שמחוברת דרך USB כלומר שאוכל לראות במחשב שני מסכים, אחד של כל מצלמה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by naorsa,

יש לי נייד Acer One 10.1 יש לי תוכנה ישנה שאני לא רואה בא את כל הכתוב בגלל שהמסך קטן אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אבל זה לא עוזר , (במחשב עם windows 7 וכרטיס מסך אני רואה הכל) יש אפשרות או תוכנה שיכולה לתת רזולוציה של מגיע מובנת עם המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי. יש לי כונן קשיח רגיל 1tb ועליו מערכת ההפעלה עם כל התוכנות. אני מעוניין להוסיף כונן ssd שעליו תהיה מערכת ההפעלה והאופיס ועל הכונן הישן ישארו התמונות והגיבויים. השאלה שלי אם מישהו יכול לעזור עם מדריך מפורט איך אני עושה את השידרוג הזה. והאם ניתן להעביר את המערכת הפעלה והתוכנות לדיסק החדש מבלי למחוק ולהתקין מחדש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by haitin,

specs: p4 1.5ghz gf4 ti 4600 256 RDRAM800 My current 3dmarkSE grade is 4737.. I remember it was 8500+ with the same system.. games performe bad as well.. with a little action on/off screen frame rate drops to 4-fps.. not seposed to be this way with my system.. i know ppl with much worst puters running the games without a problem.. all drivers updated.. DX9.. I heard something about needing to install dx9 b4 video drivers after installing xp.. but i dont think it should have such suvear impact.. any suggestions? mebbe hw screwed? my power supplier tends to get hot.. thats what i know plz plz help me!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ביומיים האחרונים היו לי מסכים כחולים יש את הקובץ DMP וגם תמונה: http://rapidshare.com/files/52942353/Mini090207-02.dmp.html http://rapidshare.com/files/52943965/01092007051.jpg.html מה הבעיה אצלי? כבר נימעס *חשוב לציין שזה קורה רק שאני יוצא ממשחק!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by morben,

שלום יש לי win vista והמיקרופון שלי לא עובד הלוח שלי הוא asus p5q-e והדריבר של הכרטיס קול הוא sound max רציתי לדעת עם מישהוי יודע מה הבעיה והבעיה היא 100 אחוז לא מהמיקרופון בתודה מראש מור בן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה קורה אנשים? יש לי מעבד CORE I7 עם 5 ג'יגה זכרון (3 של ג'יגה + 1 של 2 ג'יגה) מאיזו שהיא סיבה המחשב עובד לי ממש לאט יחסית לעוצמה שהוא אמור לספק בהתחלה היה לי רק 3 גי'גה והמחשב רץ על XP וחשבתי שאולי שם הבעיה מאז שידרגתי לWIN 7 והוספת 2 ג'יגה אבל עדיין עובד לאט לוקח לו כמעט 10 דקות להטען לגמרי כשאני מדליק אותו מעבר לכך, אני לא מצליח להגדיר את הזכרון למהירות של 1333 כמו שאמור להיות כל פעם שהיה מוגדר למהירות הזו, ברגע שיש איזה קראש והמחשב עושה ריסטרט אני מקבל הודעה של "נו נו נו, למה עשית אוברקלוקינג?" והמהירות יורדת ל1066. גם יש פעמים שאני עובד על תוכנות גרפיות או עריכת וידאו ופתאום מקבל מסך כחול של MEMORY DUMPING או משהו כזה ואז המחשב לא מצליח לעלות שוב (עושה ריסטרטים), רק …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. *** עדכון *** עשיתי חקירה קטנה ולקחתי זכרון 256 מהמחשב של אחותי. חיברתי אותו בנוסף ל-2 זכרונות של ה-512 שמחוברים כבר (יש לי 3 סלוטים לזכרונות בלוח אם). הקיצר שוב בוינדוס ובביוס זה מראה 512 מגה זכרון.. אבל ב-CPUZ הוא מזהה את שלושת הכרטיסים. עכשיו שיניתי את המיקום של הכרטיסים ושמתי את הכרטיס של ה-256 בסלוט השלישי (זה שרחוק מהמעבד), והתפלאתי לראות שעכשיו הביוס מראה שיש לי רק 256 זכרון.. וב-CPUZ שוב זה מזהה את שלושת הכרטיסים. מסקנה: המחשב פשוט משתמש בזכרון שנמצא בסלוט השלישי שבלוח אם אבל מזהה את שאר הסלוטים. כלומר מה שאני ישים בסלוט השלישי זה הזכרון שיהיה לי... עכשיו השאלה שלי היא למה זה ככה והאם קיים פתרון או השערה לגבי הבעיה הזאת??? ד"א הנה תמונה מה-Manual של הלוח אם…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. יש לי HD של WD 120GB. חילקתי ל 3 partitions : C: 20GB D: 45GB E: 45GB כרגע מראה שיש לי רק 3.5GB פנויים בכונן D, כאשר יש לי רק 8 ג'יגה תפוס. כלומר חסרים לי בערך 30 GB. אשמח לשמוע חוות דעה ופתרונות. תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shayfarkash,

יש ברשותי מחשב חזק, תצורת מחשב לעיבוד גראפיקה עם 3 טסלות וכרטיס QUADRO נוסף. משום מה, הסוללת BIOS שלי כל חודש דורשת החלפה. האם יש פיתרון כלשהו לבעיה שכזו? (הבנתי שיש סוללה נטעת אך צריך לעשות מוד על מנת שהיא טטען). אשמח לעזרה ופתרונות !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. משהו מוזר שמתחיל לקרות קניתי מסך נוסף למחשב(Dell U2518D),מאז שחיברתי אותו לכרטיס מסך בmDP יש הרבה קריסות של תוכנות בטענה שאין מספיק ראם אפילו הכרום לא טוען דפים בגלל שאין ראם אני עובד בעיקר עם פוטושופ ואילוסטייטור בו זמנית(לפני לא היו שום בעיות כאלו) המפרט שלי הוא: i7 6700k(לא בOC) 16 ram 1070 ti zotac amp

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד לי ישר שאני מחבר DOK למחשב אם יש משהו שיכול להתפשט מהמחשב לDOK וכן חסימה של כל דבר מהמחשב לDOK כל עוד לא אישרתי לו יש לציין שמדובר על DOK עם EASY2BOOT עליו תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Vlad Amirov,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד בבית עם יציאה של hdmi (אין לי עוד יציאה חוץ מזה) קניתי מפצל כדי לחבר אליו 2 מסכים. כול המסכים נדלקים אבל כשאני רוצה להרחיב את את המסכים משום מה זה משכפל לי את אותה התצוגה במסך מס' 2 למסך מס' 3. כלומר זה מרחיב לי רק ל2 מסכים ובמסך השלישי זה משכפל את מה שמופיע במסך מס שתיים. בנוסף לזה אני רואה בהגדרות שזה קולט לי רק 2 מסכים ולא 3

21. Started by LordEnlil,

דגם dell 9550. אני שומע רעשי "pop" יוצאים מתוך המחשב, מהחלק התחתון בעיקר ככה זה נשמע: https://dbree.org/v/5df562 מבדיקה של סרטוני יוטיוב זה האזור שבו נמצאת הבטריה. האם זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב? הרעש קורה גם לאחר כיבוי המחשב. מבדיקה באינטרנט יש סוללות מתנפחות, שבדרך כלל גורמות לבעיה עם הTOUCH PAD (קשה ללחוץ עליו ויוצא מהמקום). זה לא קרה לי, ואין ריח שרוף. ממש אודה לעזרה תודה

22. Started by yuvalkob,

בזמן האחרון אני מקבל הודעות כאלה למחשב: הפעם היה כתוב שם על משטרת ישראל אבל כבר קרו מקרים שהיו כתובות שם קללות. זה קורה שאני נכנס לאינטרנט אבל אין לזה שום קשר לאיי סי קיו כי ההודעות הופיעו גם שלא הייתי מחובר אליו. הרצתי בדיקת אנטי וירוס (נורטון 2003) שלא מצאה כלום מישהו יודע מה זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מדפסת hp 4580 בת שנה וחצי והיא מדפיסה לפעמים שורות באלכסון, מדפיסה חצי עליון של שורה, רווח, ואז את המשך השורה. הרבה פעמים באמצע ההדפסה היא אומרת שיש משהו שחוסם את הפידר. פתחתי אותה מכל כיוון ולא מצאתי שום דבר. אין בעיה עם הסורק. גם בצילום הבעיה קיימת, כלומר זה לא בעיה בתקשורת עם המחשב. מה לעשות איתה לפי דעתכם? hp רוצים 100 שקל רק בשביל להסתכל עליה? לקנות חדש, או שיש אופציה לתקן כזה דבר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by i022052,

יש לי מחשב AMD, לוח ג'יגהבייט K8NF-9. בביוס נראה שה CPU בסדר המחשב נדלק, אבל כאשר הוינדוס אמור לעלות, המחשב נתקע. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר, והוא ללא וירוסים ו chkdsk עבר בהצלחה. עשיתי כבר defrag על הדרך ניסיתי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר, ולא עולה בכלל. הוצאתי כרטיס מסך, הוצרתי זכרונות והמחשב לא מצפצף. לי נראה שהלוח אם הלך. האם יש עוד מה לבדוק? האם כדאי לבדוק זכרונות? לנסות ולהתקין וינדוס מחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים