תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת+מצורפים:כל פרטי קובץ הDump: Dump File : 091012-8564-01.dmp Crash Time : 10/09/2012 10:18:13 Bug Check String : BAD_POOL_CALLER Bug Check Code : 0x000000c2 Parameter 1 : 00000000`00000099 Parameter 2 : fffffa80`07f17010 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.17835 (win7sp1_gdr.120503-2030) Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 Stack Address 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מבצע הפעלה מחדש או הדלקה לצורך העניין, לוקח המון זמן עד שהמחשב מגיע למסך הlogin של הוינדוס. הboot נהיה איטי יותר אחרי התקנת SSD חדש. האם למישהו הייתה בעיה דומה? GA-880GM-u2h זה הלוח אם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לא ברור לי למה, אך ברגע שאני גולש באתרים מסוימים, המעבד שלי נחנק, במנהל המשימות אני רואה את FlashPlayerPlugin 11_4_402_265.e שצורך כמעט 100% מהמעבד, האם FlushPlayer אמור להיות כל כך כבד? או שזה איזה וירוס או משהו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך מבצעים לכונן קשיח Low Level Format ? והאם זה אומר שלא יהיה ניתן לשחזר את המידע ? כמה זמן זה אמור לקחת ל-HDD של 500GB ?זה פוגע ב-HDD באיזשהי צורה ? מדובר ב-HDD של חברת Thosiba. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אחד הרכיבים במחשב נמצא על 80 מעלות לפי בדיקה של Speed Fan ו HWMonitor. אין לי מושג איזה רכיב זה ולמה זה ככה, במחשב יש 7 מאווררים וקירור למעבד, לא סביר שהמעלות יהיו כל כך גבוהות! אין OC לשום רכיב במערכת. אגב, זה תקין שכל התוכנות מראות לי את הטמפרטורה של כל הליבות כטמפרטורה שווה בניהם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את המסך dell u2312hm ויש לי בעיה. כל פעם אחרי שאני מכבה אותו ואז מדליק הוא מעלה לי את השגיאה הבאה: (התמונה מצורפת בתחתית ההודעה). יש לי עוד טלוויזיה שמחוברת במקביל והתצוגה בין 2 המסכים מוגדרת על שכפול (מסך אחד שמוצג בצורה זהה על שני המסכים). שאני מדליק את הטלוויזיה היא עובדת ללא בעיה. רק אחרי שאני עושה שינוי כלשהו בהגדרות של המסך, לדוגמה שם רזולוציה שונה ואז מחזיר, המסך dell חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון? אשמח לעזרה!
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, לאחר שחזרתי מחופשה והתעסקתי עם התמונות במחשב, הוא נפל לי מהספה לרצפה. לאחר שנפל הווינדוס לא עלה וציין בעיה בדיסק הקשיח, אחר כך כן עלה וכעת לא עולה כלל (מתי שאמור להיות מוצג הסמל של ווינדוס הוא לא מוצג ולאחר מכן מופיע פס התקדמות windows is loading files שנתקע ואז מוצגת לי שגיאה status 0xc00000e9) תכננתי לגבות את הדיסק ולפרמט, לכן נכנסתי לאובונטו עם לייב סידי, התחלתי להעביר את תוכן הכונן ולאחר 20 ג'יגה הופיע חלון שגיאה שמציין כי ארעה תקלת IO. מהסתכלות בתקית התמונות שבה התהליך נעצר ראיתי שתמונות בודדות משובשות. השאלה שלי היא: א. האם ניתן לשחזר את המידע שנדפק ב. האם יכול להיות שלאחר פרמוט הדיסק הקשיח יפעל תקין ג. איך ניתן לבצע את הגיבוי בצורה כזו שאוכל לדעת אילו קבצים ה…
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של asus דגם u46e ובמפרט שלו כתוב שיש לו בלוטוס, אבל כשאני מנסה לשלוח משהו בבלוטוס (קליק ימני-שלח אל-bluetooth file transfer) נפתח חלון שליחת הקבצים וכתוב בחר לאן לשלוח את הקובץ אבל החלון מטושטש ואין אפשרות לשלוח איך אני אמור להפעיל את הבלוטוס?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול פרמטתי את המחשב ועדכנתי לWIN7 הורדתי סדרה בMKV ניסיתי לצפות על המסך של המחשב הכל עובד טוב ויפה עם תמיכה של DXVA אבל ברגע שאני מנסה להריץ את הסרט על הטלוויזיה דרך כבל HDMI הMPC-HC נתקע ולא מריץ את הסרט בכלל זה קרוה גם עם קבצי AVI על המסך של המחשב הם רצים רגיל בגרע שאני מנסה להפעיל דרך הHDMI על הטלוויזיה לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתחיל לזוז המפרט שלי בצד מותקן על המחשב k-lite 9.3 גרסא אחרונה KMPlayer 3.3.0.33 גרסא אחרונה (לAVI) mpc-hc גרסא אחרונה (לMKV) coreavc v3.0.1.0 גרסא אחרונה amd Catalyst 12.8 גרסא אחרונה AMD Media Codec Package 12.8 גרסא אחרונה win7 enterprise x64
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי במשחק שנקרא FIFA ובאמצע הופיע מסך כחול, זה קרה לי פעם ראשונה.. לאחר שהמסך הופיע ניסיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לפעול עד שניתקתי את החשמל ולאחר שהחזרתי הכל היה בסדר בינתיים.. היה כתוב MEMORY או משהו בסגנון.. לכל בעלי התוכנה לניתוח המסכים, תוכלו לנתח לי את הקובץ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.f2h.co.il%2Fhf78tvuhkwh&h=hAQFEgTkG תודה.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי,לאחר הבעיה שהייתה לי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 החלפתי סוללת CMOS והמחשב שב לחיים... אבל שוב כשאני מתחיל להוריד עם ה-µTorrent ,המחשב קורס... בדקתי האם זה רק עם ה-µTorren,הורדתי במהירות גבוהה דרך הדפדפן והמחשב לא קרס...אך כשאני מתחיל להוריד דרך µTorrent אז לאחר מס' דקות המחשב קורס במהירות כזו שה-BSOD לא מוצג בכלל... כשהמחשב עולה אז אלה הם פרטי הבעיה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF800031B10F1 OS Version: 6_1_7601 Se…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג P971 ויש לו 2 יציאות USB שאינן מגיבות לחיבור של כלים שונים. הכניסות הללו כן הגיבו במחשב הישן שלי, ממנו נפרדתי לא מזמן לטובת מפרט חדש עליו מותקנת גם מערכת חדשה של וינדוס 7 אולטימט. האם ניתן לחדש את השימוש בכניסות הללו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב מחשב I 7 960 קירור BOX כ מסך GTX 470 INNO (3 מאווררים) מארז ANTEC PRO GAMING או משהו כזה אלו הטמפרטורות, בזמן מאמץ, (סגירת HD באדיוס) במנוחה המעבד סביב 65- 70מעלות https://www.dropbox.com/s/iea4kenzoiuk37i/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA%20%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA.png השאלה האם צריך רק להחליף מאוורר למעבד או שצריך יותר מזה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך יש תמונה אך אין סאונד. כל מה שצריך זה חיבור בננה מצד אחד שמתחבר למחשב וצידו השני חיבור rca כפול שאחד בצבע אדום והשני הוא לבן שהם מתחברים לטלוויזיה . בשלב זה אמור להיות חיבור אוטומטי של סאונד שיוצא מהמחשב לטלוויזה אך זה לא קורה . אשמח לפיתרון יצרתי תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מערכת הפעלה שלי מראה לי שרק 3.39gb שמיש "8gb(3.39usable מפרת בצד
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT 1GB 350W - ספק לוח אם Q8400 INTEL 2 QUAD אז ככה יש לי את המחשב הזה איזה 5 חודשים אולי פחות אני משחק במשחקים חלק מהם עובדים מצוין בלי צבעים מוזרים ושהמחשב נתקע או משהו כזה. בדקתי את ה טמפרטורה וזה מה שיצא http://i49.tinypic.com/2prches.jpg אני רואה שרק ממאוור אחד פועל משום מה. והכרטיס מסך כל פעם שאני נוגע בו הוא חם מאוד ניסיתי לחפש תוכנה שתאיץ את המאוור מצאתי, אבל זה לא משנה את הטמפ ולא ניראה לי שזה עשה משהו. אני משחק על 60hz לפעמים המחשב עושה לי קטע מזור שהמחשב נתקע בפריז צבעים ממוזרים כאלה [שמעתי שזה קורה להרבה כאלה שיש להם את הכרטיס מסך הזה אבל חלק הצליחו לתקן בלי לללכת בכלל לטכני] התקנתי דררייבר שאחרון של NIVDIA ועדין זה קורה. לפ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כבל USB2 LPt כלומר הוא מתחבר למחשב דרך כניסת יואסבי רגילה, והיציאה של הכבל היא יציאת LPT. הנה קישור לתמונה להמחשה: http://www.usbgear.com/USBG-PR1.html אני שואל איך שולטים במוצא, כלומר איך לדוגמא אני יכול להוציא "1" לוגי בפין 1 , ו"0" לוגי בפין 2. או כל צירוף אחר ב25 פינים שעומדים לרשותי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר שבועיים אני מנסה לפתור תקלה שעשתה רושם כתקלה פשוטה בתחילה, אך מתבררת לאט לאט כחסרת פיתרון! כונן הCD שלי (צורב DVD) לא מנגן דיסקים של מוזיקה בצורה נורמלית. ברגע שאני מנסה להעלות דיסק של מוזיקה היא נשמעת קטועה מאוד. חשוב לציין שהכונן, כמו המחשב כולו, בני חודש בלבד! כמו כן זכור לי שכן הצלחתי לנגן דיסק מוזיקה בצורה נורמלית בכונן הזה כשרק התקנתי את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון\כיוון מחשבה אני אשמח! תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי דיסק קשיח בעל מחיצת NTFS שמערכת ההפעלה שלו (XP) הפסיקה לפעול עקב תקלה כל שהיא בכמה סקטורים. נסיתי להעלות RECOVERY CONSOLE ולבחור בFIXBOOT וFIXMBR, ומשום מה סומנה לי מחיצה של FAT בת 10 מ"ב... כל תוכנות שחזור המחיצות הנורמליות לא לוקחות את זה. רק NDD הודיע לי שבMBR רשום FAT ובPARTITION TABLE רשום NTFS. מה אפשר עוד לעשות?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקוראת לפחות פעם או פעמיים ביום שהתצוגה של המסך פשוט משתבשת, חשוב לציין שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אי אפשר לעשות כלום כי כל התצוגה פשוט נמרחת וחייב לעשות ריסט, לפעמים לאחר הריסט המסך מציג שאין חיבור אבל לאחר כמה דקות עובד רגיל. איך אפשר לדעת מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-