עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tidan,

שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by RDS,

שלום... בזמן האחרון, משום מקום, החלו תקלות של תקיעת המחשב... זה קורה בדרך כלל כשאני מעביר קבצים לכונן חיצוני, אבל ביעוד הרבה פעולות אחרות... בזמן התקיעה הסאונד נתקע, והתמונה נמרחת... ניסיתי לעשות שחזור אך ללא הועיל... מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  3. שלום לכולם הבעיה היא כדקלמן: לפני מספר ימים נהיה לי 2-3 מסכים כחולים, קראתי את הקובץ, משהו של ntpklr , מצאתי כאן בפורומים משהו שקשור לבעית "שינה" של המחשב, משהו שקשור לזה שהמחשב מכבה יישומים מסויימים או מנסה ואז הוא נכנס ללופ כזה שגורם לו להתרסקות אבל למה זה גורם לי שהמחשב לא רוצה לצאת לי מהמסך התחלה, אפילו הוא לא נמצא בpost סתם תקוע במסך של gigabyte ולא עובר הלאה.... האם ההבעיה קשורה לדיסק או לזיכרון?, אין ציפצופים או רעשים או כל דבר אחר...... לתשובתכם אודה אוריה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!

5. לפני מספר ימים, בזמן שלא היה עומס מיוחד על המחשב, פתאום המחשב כבה. ניסתי להדליק אותו מספר פעמים אך הוא לא נדלק. מדי פעם האור בכפתור ההפעלה עבד ומדי פעם לא. הוא אפילו לא הגיע לBIOS כלל (לא השמיע שום ביפ). כשפתחתי את המחשב לא ראיתי שום דבר שגוי (סרקתי לקבלים פגועים). כשנסיתי להדליק את המחשב יכולתי להבחין שאף מאוורר לא פועל למעט המאוורר של המעבד שעובד לחלקיק שנייה ואז מפסיק. ראיתי גם שהלד של PWR על לוח אם פועל. כדי להוכיח שזו אשמת הספק ניסתי עם ספק ג'נרי ישן שנראה שעבד (על מערכת בלי RAM המאוורר של המעבד פעל לכמה שניות ואז הפסיק כשללא ספק המערכת נכשלה POST) אך כשחיברתי את החיבורים ללוח האם ולמעבד כשהפעלתי את המערכת הספק התחיל להעלות עשן ולהסריח (ניתקתי אותו מיד). רכשתי ספק אח…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. היי, יש לי שאלה כללית בקשר לכיבוי המחשב, המחשב שלי פועל כל היום וכל הלילה, לא כיביתי אותו כבר אולי חצי שנה, ואם הוא כבר נכבה אז נעשה ע"י הפסקות חשמל. רציתי לדעת אם לטווח הארוך או בכלל זה מזיק למחשב? אני עוד כמה ימים צריך לקבל מחשב חדש, וחשוב לי מאוד להתחיל איתו ברגל ימין =] בדר"כ אני משאיר בלילה הורדות פעילות או סתם משתף קבצים, ואפילו אם אני לא עושה כלום המחשב תמיד נשאר פועל. יש סיכון בדבר? נ.ב לא ידעת איפה לפרסם, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…

8. Started by xDa,

שלום, קניתי מחשב חדש,הוא הגיע לי עם HDD 1TB ו SSD 120G. ישר שמתי דיסק של חלונות,ובלי לחשוב לחצתי על ה- SSD והתקנתי. עכשיו מה אני לא אוהב? "במחשב שלי" מופיע רק ה SSD עם 12GB. וכל דבר שאני מתקין נשמר עליו. אז איך אני עושה מחיצות על ה- HDD וגורם להם להופיע "במחשב שלי"? ד"א אפשרי לעשות שתיקיית Program files תהיה על ה- HDD? אני מתכוון שכל התקנה תהיה על ה- HDD ולא על ה- SSD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!

10. המדפסת המדוברת, סיטיזן סיכות, מחוברת למחשב פנטיום 2 ביציאת מדפסת מקבילית. רוב העבודה נעשית במצב דוס, ללא כניסה לחלונות. ביומיים האחרונים החלו לצאת הדפסות שגויות לגמרי, דפים קופצים קדימה כשעל כל דף מודפסת שורה אחת או שתיים או שזה מתחיל בסדר לעותק הדפסה ראשון אבל מתפרע לגמרי בהמשך. נעשו בדיקות לוודא שהמדפסת תקינה (עם מחשב אחר), הוחלף הכבל מה שלא עזר, אפילו כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב הוחלף באחד תקין, ללא הצלחה. מה עוד יכולה להיות הסיבה לבעיה? האם ייתכן שלסוקט כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב קרה משהו? לפני שניקח את המחשב לתיקון שיכול להיות יקר הייתי רוצה לנסות לפתור את העניין בעזרתכם. בתודה מראש CH

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה ב HD ואני מתכוון להחליף אותו השאלה שלי אם באמת זה מה שצריך לעשות או משהו אחר... יש לי מידע על מצבו בתוכנה HD TUNE: Uploaded with ImageShack.us בתודה LIDORֹֹABO

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by motorola,

אוקי יש לי לוח של אסוס(p5gc-mx\1333) מצאתי עדכון לביוס הורדתי וכל מה שחסר הוא להתקין.. עכשו יש לי תוכנה כזאת שבאה עם הדיסק של לעדכן את הביוס ישר מהווידנוס בלי להיסתבך.. השאלה אם זה גם מסכן את הלוח שלי?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by LQDForce,

שאני נכנס דרך אינטרנט אקספלור בהרבה אתרים אני רואה מסך לבן כלומר הוא לא טוען תאתר. ממחשב אחר שקיים בביתי האתר רץ חלק למה זה?? צריך להוריד עידכון או משהו?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Mr.positive,

טוב שלום אז יש לי דיסק קשיח של WD 1.ה SYSTEM IDLE PROCESS ב TASK MANEGER כל הזמן מאתמול על 80 -98 + למה ? 2.אני לא יודע אם הדיסק קשיח יוצר רעשים לא רגילים כי אם אני פותח את המארז אז יש מקרוב רעשים ממש קלים סתם כמו של חומרה פועלת זה נורמלי או שבכלל לא אמור להיות רעש ? 3.מאתמול יש לי בעיות של קפיאות במחשב לדוגמה אם אני מפעיל סרט אז יש כפיות וגם בקול זה נשמע שששששששלללללללללללווווווווווווווווםםםםםםםםםם אחרי כמה שניות או דקות זה מפסיק ואז זה מתחיל שוב מה זה ? אותו הבעיה גם בWINDOWS הוא עושה עצירות 4.הורדתי את התוכנה של WD לבדיקה עשיתי בדיקה מהירה וזה רשם שהכל תקין מצד שני בבדיקה המקיפה זה 19 שעות עד לסיום זה לא יותר מדי זמן ? 5.המחשב יחסית חדש ואני החלפתי כבר דיסק קשיח של W…

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by adirss,

הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by elad the master,

יש תמונה..זה נותן את ההודעה הזאת.. easytune5 זה מצליח להתקין..אבל כשזה נפתח אין את כל האפשרויות.. יש גם תמונה.. [attachment deleted by admin]

17. Started by Hi i'm bob,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש ברשותי דיסק קשיח של 200GB כשהוא מחולק לשני מחיצות C-D כהווינדוס כמובן מותקן על C ומוקצה בו רק 40GB. עכשיו ריציתי להרחיב את המחיצה של C כי הגודל שלו ממש קטן בשביל הווינדוס וכל ההתקנות. ניסיתי כבר שעות להתעסק עם התוכנות acronis וparagon והכי רחוק שהגעתי זה לעביר את C ו-D לכונן של ה2000G כשלפני זה הם היו על כונן של 150GB ואיכשהו זה הגדיל את C ב10GB מ30 ל-40. יש אפשרות בעזרת התוכנות הנ"ל או אחרות לעביר את הווינדוס לכונן שקבעתי לו גודל מראש או להרחיב את הכונן? בעזרת פרגון אני לא מצליח והוא פשוט לא נותן לי אופציה להעביר גודל שלא הוקצה. אם אני מוחק לגמרי את D ומנסה לבחור באופציה move/resize partition זה לא מראה את החלק שלא הוקצה וגם כשהוא מוקצה ומפורמט הוא לא נותן. תודה …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Usagi,

אוקי - חיברתי את כל החוטים מהספק ללוח ולרכיבים שצריך וחיברתי את המאווררים שצריך ללוח אם... וחיברתי הכל כמו שצריך לפי הספר של לוח האם ולפי ההוראות של המארז עם ה-קבל כוח ללחצנים וכו`. אבל שאני באה לחבר את הארז לחשמל - המארז לא רוצה להדלק בכלל ולא מגחב ללחץ ההדלקה שלו- וגם יש רעש קטן כזה של צליל גבוה (שחשמל מגיע למארז אבל המארז לא נדלק בכלל - המארז מנותק מהחשמל כרגע)... מה לעשות? יש לי לוח של ASUS P4P800S-SE ושני כונני CD ודיסק קשיח אחד... מישהו פה בקרבת העיר רמלה יוכל לעזור לי שמבין בהרכבת מחשב (פלא: 058-207481) אני פשוט חייבת ללמוד את הנושא הזה - אני גם הרכבתי הכל טוב (לא מבינה למה לא נדלק)... בבקשה אשמח אם תעזרו

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by MW,

משום מה המסך התכווץ לי ללא שום סיבה והוא התכווץ ברוחב אני לא מצליח להגדיל אותו לגודל המקורי... זה קרה ברגע שנכנסתי ל DXDIAG. ניסיתי להתקין את הDX9 שוב וגם את הדרייברים לכרטיס מסך שוב אבל זה לא עזר... יש למשיהו מושג מה הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by yaki cohen,

מחשב נייד מותאם למשחקים , כאשר מעלה משחק המסך מחשיך ,סאונד נשמע כרגיל,לחיצה על מקש f12 , במקרה זה מקש תאורת המסך,המשחק מופיע במלוא הדרו , שחרור המקש ושוב חוזר לסורו לחיצה קבועה מפעילה אותו כרגיל,אך זה בלתי אפשרי , אשמח לפתרונות!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Netanel16,

שלום איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... ), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל. המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר. הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר. כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד). חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן. את המ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום כולם, יש לי מודם Terayon מדגם TJ715, שמחובר באמצעות Ethernet למחשב. לוח האם הוא Abit IS7-E עם צ'יפ את'רנט של Realtek. אני מחובר דרך חברת הכבלים ל-Netvision מזה חודש. בימים האחרונים, אני נתקל בתופעה של נפילות בחיבור. ה-Dialer מודיע על ניתוק, וכשאני מסתכל ב-Even Viewer אני מקבל הודעה מס' 20159 של Remote Access, שמודיעה שהחיבור נותק, ומייד אחריה הודעה 1003 של DHCP שמודיעה שהמחשב לא הצליח לחדש את הכתובת משרת ה-DHCP (המודם). בשיחת טלפון שלי עם מוקד השירות של Hot טענה הבחורה מהמוקד שהיא בודקת את המודם שלי ושהיא לא רואה בעיות סינכרון וכו', ובאמת שלושת הלדים של Power, Cable ו-PC דולקים כל הזמן. אני חושד שהבעיה טמונה בכרטיס הרשת שלי או ביציאת הרשת של המודם. מישהו נתקל בבעיה ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.