עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by CXC,

מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Frequency,

שלום, יש לי לוח אם gama 78 lmt us2h של gigabyte BIOS של AWARE בעלייה משמיע צפצופים בהפרשים קבועים ובעלי אורך קבוע. ממה שהבנתי זאת בעיה שקשורה במעבד נכון? זה לא נראה כאילו המעבד חם אבל אין תצוגה בכלל... הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לשלוח שיחליפו מעבד? תודה --- עדכון: הבעיה לא באמת נפתרה, המחשב עלה וכמה ימים הצלחתי לשחק כרגיל אבל היום פתאום נהיה לי כל המסך עם קווים צבעוניים להלן תמונה: אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא לעשות ריסט. אחרי הריסט לא ראיתי כלום על המסך והיה לי את הצפצופים עם ההפרשים הקבועים כמו מקודם. יכול להיות בעיה בכרטיס מסך? הוא יחסית חדש 6850 של AMD. אחרי שנתתי למחשב כמה רגעים של מנוחה הוא עלה לי רגיל אבל בחרתי לבטל הפעם את הליבה הרביעית שפתחתי בעבר (…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by htdaniel99,

זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי חברים, יש לי מחשב נייד של HP, לא כזה ישן (Intel I3). יש עליו ווינדוס 7 HOME. הקטע הוא שאני מדליק אותו, הוא מנסה לעשות BOOT רגיל, עולה הלוגו של הווינדוס, האנימציה של הלוגו זזה כרגיל.. ואז כשהלוגו נעלם ואני מצפה שהווינדוס יעלה אני נשאר עם מסך שחור ועכבר שזז רגיל על המסך הזה. נסיתי בערך כל דבר בתפריט של הF8. הLAST KNOWN GOOD CONFIG.. הSAFE MODE.. כל דבר בערך נסיתי. בכל מצב אני מגיע למסך שחור עם הסמן של העכבר. נסיתי להפעיל את הrecovery של הווינדוס עם ובלי הדיסק של הווינדוס. התיקון האוטומטי לא מוצא דבר. אין לי נקודות שחזור מסתבר.. נסיתי לתקן את הקבצי boot ע"י : bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot bootrec.exe /RebuildBcd דרך הCMD. גם לא עזר. נסיתי לעשות chkdsk /r /f…

• 5 תגובות
    • 11.6k צפיות
  6. שלום לכולם, שחקתי משחק במחשב שלי ומשום מה המשחק זיהה לי את הכרטיס מסך המובנה שיש לי של INTEL, יש לי כרטיס מסך של GEFORCE שכמובן מיועד למשחקים, חשבתי שאם אעשה DISABLE על הכרטיס מסך המובנה של INTEL זה יזהה לי את ה GEFORCE במשחקים והכל יהיה טוב.. ברגע שעשיתי DISABLE לכרטיס זה החשיך את המסך ומאז גם אחרי ריסטרט וגם אחרי כיבוי המחשב זה עדיין מסך שחור, כמובן שאי אפשר גם להיכנס ל BIOS, יש אזשהי דרך להציג את המסך? תודה רבה רבה לעונים!! שיהיה לכולם שבוע טוב !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ronmar,

חזרתי לבית והמחשב פתאום לא נדלק לי הוא רושם במסך השחור לפני הווינדוס INSERT SYSTEM DISK AND PRES ENTER מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by jacob300,

שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by coperl,

מביא לי את ההודעה הבאה [ATTACH=CONFIG]3908[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ערןלנדאו,

שלום לכם, היום התחיל לי סימונים על האייקונים, שני חיצים על רקע כחול, בכל אייקון שאיננו קיצור דרך. אני חושש שזה וירוס. המערכת הפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט, אני מצרף תמונה, ותודה מראש לכל העוזרים. [ATTACH=CONFIG]3913[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. המעבד שלי מגיע לצריכה גבוההשל 60 70 אחוז ומתחמם לי הנייד יש לי גרסאות מעודכנות של פלאש וכרום לא יודע למה זה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by itayl2,

היי, אני נואש! כרטיס המסך שלי (ישן, 8800GT) שבק חיים. עכשיו, אני כבר לא ממש משחק משחקי מחשב אז זה לא קריטי בשבילי. אבל מסתבר שאני צריך אותו בשביל הפעלת וידאו HD... 720p / 1080p. כשאני מריץ אותם עכשיו, רק באמצעות המעבד שלי, זה קצת מקרטע... לא סוחב במאה אחוז. מפרט: AMD Phenom II X4 955, 3.2GHz 4GB RAM Onboard ATI Radeon HD 4200 ניסיתי להפעיל את הקבצים על VLC, MPC, ומדיה פלייר רגיל. כאשר CoreAVC Professional מותקן. כולם ניגנו בערך אותו הדבר - קרטוע קל, אבל מאוד מציק, סוג של ריצוד. יש רעיונות איך לתקן את זה?? קניית כרטיס מסך זה מפלט אחרון מבחינתי, ואם כן - אעדיף לקנות את המינימלי שיאפשר לי לצפות בHD באופן חלק. אבל האם יש דרך ללא כרטיס מסך ייעודי? הגדרות? קודקים? נגנים? משהו??…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by gizzz,

שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. בטעות הפכתי את הכונן קשיח ל-DYNMIC ועכשיו אני לא מצליח להחזיר ל-BASIC ניסיתי דרך הניהול דיסקים ניסיתי אם תוכנות חיצונית אבל כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

יש לי מדפסת ליזר של OKI היא היתה עובדת בסדר פתאם יום אחד הפסיקה להדפיס הסרתי את הדייברים והתקנתי חדשים והם פתאום שוב עובדים אחי איזה שבוע הם שוב לא עובדים ( כלומר אין לי אפשרות להדפיס) מדובר במערכת WIN98 עם דרייברים שמגיעים עם המדפסת אין עדכוני דרייברים באתר החברה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Ofekppp,

לסגור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nivziv0,

גלשתי באינטרנט עד שפתאום המחשב נכבה , ניסיתי להדליק אותו אבל הוא לא נדלק , הנורה של הסוללה לא נדלקה , ניסיתי חבר אותו לחשמל וגם לא עזר , תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by hardgore1,

עשיתי ניקיונות למחשב ישן, בינהם כיווץ דיסק. עשיתי ריסט והמחשב לא עולה בכלל. כתוב bootmgr is compressed press Ctrl alt del to restart תודה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by saarxee,

יש לחבר שלי מחשב בן שנה בערך והוא רכש אותו עם ספק מאוד ג'נרי שבחודשים האחרונות עשה לו נזק למחשב והמחשב נכבה בפתאומיות, ידעתי בוודאות שזה הספק אז הוא החליף אותו והבעיה נפתרה, אבל המחשב נעשה איטי מאוד ונקפא הרבה גם עם הספק החדש, הוא ניסה לפרמט ולבדוק את הזיכרון ולא מצא משהו.. (הוא קנה ספק כוח ג'נרי עדיין אך הרבה יותר טוב מזה שהיה לו), הוא ניסה לפתוח את המארז לאחר מכן וראה ניצוץ כזה שהגיע מהמעבד (אור כזה), והמחשב נכבה ישר. הוא עדיין עובד, אבל טמפ' המעבד היא 105 מעלות... אם היה ניצוץ, זה אומר שמשהו נשרף? מה לעשות עם המחשב הזה? לקנות אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. Started by extremex,

היי חברים יש לי שלושה כוננים 1 ssd ועוד 2 פנימיים של 2 טרה איך אני נגדיר בידיוק בהגדרות בביוס שכל הכוננים יעלו וה ssd יהיה הכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shayh,

שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב שלי מסרב לעבוד.. התקרית: בערב המחשב עבד באופן תקין, סגרתי את כל התוכניות והשארתי את המחשב דולק. בבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב, המחשב הציג מסך אפור (לא כבוי, כמו צבע אפור עכבר) ללא שום כיתוב. עשיתי ריסטארט למחשב ומאז הוא לא משדר למסך כלום, הודעת no-signal, עשיתי חילוף עם מחשב תקין שיש לי בבית ומקור התקלה במחשב עצמו ולא במסך. יש במחשב כרטיס מסך מובנה בלוח האם ועוד כרטיס מסך שמחובר בPCI, ניסיתי את היציאות (DVI ו-VGA) של הכרטיס שבPCI שבשימוש בדרך כלל, שום יציאה לא הראתה סימן חיים כלשהו. לאחר מכן ניתקתי את כרטיס המסך וניסיתי את היציאה שעל לוח האם(VGA) וגם שם לא היתה תצוגה. ברגע שאני מנתק את הכרטיס שבPCI ההגדרה בBIOS חוזרת מייד כדיפולט לכר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, בזמן האחרון, המחשב שלי נוטה לקפוא בעת גלישה בדפדפן. המעבד שלי: i5- 2500 3.3gHz יש לי 8 gb ram, וכרטיס מסך 560ti. חשוב לציין שבזמן משחק הכל פועל פיקס, ואין לי אפילו תקיעה אחת.. אין לי ארטיפקטים, ככה שאני לא מאמין שהכרטיס מסך מתחמם... בעת שזה קופא, הוא נתקע לכמה שניות, העכבר והמקלדת לא מגיבים, ואז הוא חוזר.. לפעמים שהוא קופא ואני לוחץ על העכבר המסך מתנתק!, כאילו שכיביתי את המחשב.. ואני נאלץ לעשות ריסט ואז הוא חוזר לעצמו. התקנתי את הגירסה האחרונה של nvidie (320 נראה לי). התקנתי את התוכנה: blue screen view, ואלו השגיאות שניתנו לי. גם ניסיתי להתקין דפדפן מחדש, וגם ב- firefox וגם באקספולרר הוא נתקע.. dxgkrnl.sys dxgkrnl.sys+5ccbc fffff880`06a7a000 fffff880`…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ariel_rg,

שלום לכולם יש לי מפצלי USB שלא נקלטים טוב במחשב - לאחר זמן מסוים הם מפסיקים לזהות התקנים שמחוברים אליהם (יש לציין שההתקנים כן מזהים את החיבור), וצריך לנתק את הכל ולחבר שוב וכו'. בעבר פרסמתי פה ת'ארד ולא ממש ידעו לעזור לי (כאן). אחריות כמובן לא הסכימו לממש, כי אצלם המפצל עבד (והוא לא יחכה יומיים כדי לבדוק את הטענה ההזויה שלי). עלה בדעתי שאולי זו בעיה של מתח (אע"פ שהם מחוברים מאחורה) - חוץ מהם מחוברים רק עכבר ומקלדת. עכשיו, כמה שאלות: 1. יכול להיות שאכן זו הבעיה? 2. אם כן, יש איזושהי אפשרות לשלוט במתח של היציאות (להעדיף אחת ע"פ השניה וכו')? 3. יכול להיות שאם אחבר אותם לSATA זה יעזור? יש אפשרות כזו בכלל? (עקרונית וטכנית) 4. אם לא... יש למישהו הצעות אולי??? תודה רבה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. המחשב שלי נטול בעיות לאורך שנים מתוחזק וכל פיפס שלא במקום אני עולה עליו מרחוק לצערי כבר כל היום אני רב עם הנייד שלי ללא שום סיבה נראת לעין עלתה לי הודעה בסטראטאפ iastoricon.exe has stopped working זה קשור ל intel rapid storage technology חוץ מההודעה הפשוטה הזאת התסמינים עצמם הם שהמחשב איטי בצורה מחרידה ולא ניתן לעשות שום פעולה איכשהו אחרי בערך חמש שעות אני פה בפורום ולא ברור לי איך הצלחתי שמנסים לטייל באקספולרר בכוננים ובתיקיות לוקח המון זמן עד שמשהו בכלל נטען שאני מנסה לעשות אנאינסטול ל אינטל רפיד הוא לא כל כך מצליח קורס ונותן הודעה של משהו שקשור ל NET WORKFRAME ב MSCONFIG ב STARTUP IASTROICON.EXE הבעיה עדיין נשארה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב העלתי את …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Or_91,

שלום לכולם, אתמול התקינו לי ווינדוס 7, אבל יש בעיה.. אחרי כל כמה זמן (בערך רבע שעה - 20 דקות) המחשב פשוט קורס ונכבה. אפילו לא עושה ריסטרט, אלא נכבה.. חשבתי אולי זה אבק במאוורר, ניקיתי אבל שוב.. וכשמדליקים הוא מעלה מסך שחור עם אופציות safe mode ו-start windows normally אגב, אם אני משחק בדמו של הפיפא 14 (משחק PC) אז במיוחד.. אחרי 10 דקות זה קורס. העניין שהמשחק עובד חלק בלי תקיעות וגרפיקה מדהימה, ככה שהכרטיס מסך זה לא הבעיה... ועוד עניין בפיפא - לפעמים אני נכנס למשחק, נמצא בתפריטים איזה 2-3 דקות, משנה הרכב ומערך.. בא להתחיל משחק ואז זה פשוט יוצא מהמשחק - המחשב לא נכבה אבל המשחק נופל. מישהו שיעזור לפני כיפור???

• 2 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים