עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן קניתי רמקולים של logitech, את ה- z130 הם עובדים אחלה והכל, אבל כשמבחרים אל הרמקול עצמו אזניות (של אייפון או כל אזניות) יש צליל מעצבן הוא לא נהיה חזק או חלש אם מגבירים או מנמיכים, הוא כן מפסיק אם מכבים את הרמקול לגמרי יש פתרון? הבעיה לא במחשב כי כשמחברים אזניות למחשב עצמו זה עובד פיקס בלי רעשים יכול להיות שהבעיה זה ברמקול בשקע לאוזניות עצמו? תודה :)

2. Started by Lyor,

אתמול התקלקל לי המסך שלי: Chimei 19 Inch CMV 958D הוא נכבה לסרוגין לאחר משך זמן קצר ואני שומע ממנו זמזום קצר. אני דיי בטוח שמדובר באיזה נגד/קבל שנדפק לי, ואני רוצה לפתוח את המסך כדי לוודא את הבעיה. העניין שאני לא מבין איך לפתוח אותו... כל מה שהצלחתי זה לשחרר 3 ברגים בחלקו התחתון, אבל כנראה שזה לא מספיק (אני לא מזהה עוד ברגים בו בכלל). אם יש מישהו שמכיר את הדגם הנ"ל אשמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי בעיה מוזרה שמציקה לי כבר כמה זמן. כשאני משחק במשחקים מעט כבדים המחשב קופא אחרי 10 דקות למשך 15-20 שניות ואז מתחדש כאילו כלום לא קרה. הבעיה ממש מציקה, במיוחד כשמשחקים ברשת... משחקים מסויימים אפילו מקרטעים אחרי התקיעה הזאת לעוד איזה 10 דקות לפני שמסתדרים. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by vitali02,

בעיה מוכרת אבל לא הצלחתי למצוא לה פתרון אז ככה זה מה שאני יודע וניסיתי: - כשהמחשב מחובר לדיסק קשיח אז הוא נתקע במסך הראשון כאשר המחשב מופעל על memory runs dual channel interleaved שזה בסדר אבל זה נתקע על זה יותר מהזמן שברגיל. איפה שכתוב IDE הדיסק קשיח לא מזוהה וככה גם הכונן דיסקים אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב הוא פתאום כן מזהה לי את הכונן דיסקים. - ביצאתי עדכון של הביוס -לא עוזר -עשיתי איפוס לביוס לפני שחיברתי את הדיסק קשיח למחשב (הגדרתי את הביוס כמו שצריך) -כאשר הדיסק קשיח לא מחובר למחשב אז הדף של memory runs dual channel interleaved עובד רגיל ועולה מהר כמו שצריך -בדקתי את החיבורים SATA והחשמל הכל מחובר טוב והחיבורים בלוח אם של הSATA עובדים כי בכל החיבורים זה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by giladbi,

רכשתי בורד חדש + מעבד והתקנתי חלונות במוד של AHCI הכל היה תקין במשך כמה ימים לפתע מנהל האיחסון של אינטל החל להעלים לי כונן אחד מתוך 2 בעת שהעברתי אליו חומר. לאחר ניסיונות שונים להסיר את דרייבר מנהל האיחסון החלטתי לבצע התקנה חדשה לאחר קינפוג הבורד לIDE כעת, את אותו הדיסק על אף שאני רואה אותו בביוס, ווינדוס מסרבת להעלות אותו כלל ומבצעת ישר צ'קדיסק (ככל הניראה יש גם שגיאות) אולם לאחר עליינת ווינדוס7 היא פשוט לא מציגה את הכונן האם ישנה דרך להציג את הכונן ו/או להוציא ממנו חומר מבלי לשלוח אותי לכל מני חברות ייעודיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך שלו התקלקל ואנ י משתמש במסך חיצוני. אני לא רוצה לתקן את המסך התקול כי זה לא כדאי. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש. הבעיה - שלא ניתן לראות את "העליה" של המחשב במסך החצוני גם לא ניתן להיכנס לבאיוס כי לא רואים אותו (כי המסך המובנה של הנייד תקול) התמונה במסך החיצוני מתחילה רק לאחר שהווינדוס עולה. אז הבעיה היא שאם ארצה להתקין ווינדוס מחדש לא ניתן יהיה לראות את התפריטים בזמן ההתקנה של הווינדוס. יש אפשרות למצוא לזה פתרון ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by benx,

יש תופעה כזאת, אצלי ועוד אצל כמה חברים שלי שמדי שבוע בערך, כשמסתכלים בתחתית של העכבר רואים שם לכלוכים מעצבנים על הגומי הזה שעליו העכבר נא..... לפעמים זה אפילו מפריע לתזוזה חלקה של העכבר, יש דרך כלשהי להמנע מהקקי הזה ? גם קצת בעייתי הבעיה הזאת לא ידעתי איפה לפרסם את זה :\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MAX AA,

אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לפני יותר מחצי שנה המחשב נקנה. הוא היה שקט ונקנה גם לצורך זה. פתאום לאחרונה הוא התחיל להמהם לי בצורה ממש מציקה. הרעש לא נשמע כמו מאוורר סורר, כזה שאנחנו מכירים מהספקים והמאווררים הזולים כי אלו פשוט מטרטרים קבוע ככה: טרררררררררר. כאן הרעש הוא מעיין זמזום עולה ויורד בגלים כמו סינוס: אררר.... אררר.... ארררר..... פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב, עצרתי את כול המאווררים שהיה באפשרותי לעצור, חוץ מהספק שהמאוורר שלו פנימי ופונה למטה. הרעש לא הפסיק. איך אני יכול לאתר את מקור הרעש? במארז שלושה דיסקים קשיחים SATA של 1TB, שניים של SEAGATE ואחד של SAMSUNG. אני מיואש ,מדובר במפרט שאמור היה לספק שקט ברמה 9-10 לדעתי... מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by arielf19,

שלום, בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים דבר שלא היה לפני, ואפשר לראות שהם זהים פחות או יותר. מצורפים הקבצים בתוך הראר מעבד: E6550@2.33 intel dual core לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון: 2G כרטיס מסך: gforce 9500 מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by peralon,

אהלן. לפני שנה בערך צצה לי בעיה במחשב כל פעם שאני פותח אותו לפני שעולה הווינדוס(XP PRO) מופיע לי חלון כחול עם הודעת ארור משונה כדי להשתמש במחשב אני חייב לעשות ריסטרט ואז המחשב עובד כרגיל (גם כן יש בעיה שלפעמים במחשב דופק ריסטרטים סתם ואין לי מושג למה) היום שמתי לב למה שכתוב בהודעה ונראה לי שאני צריך לעשות אפדייט לביוס אין לי מושג מה אני אמור לעשות כי הלוח שלי של חברה לא ידועה אם אתם יכולים למצוא לי אפדייט לביוס זה יעזור.. או שיש דרך אחרת לתקן את זה יעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ח ר,

התקנתי את הגרסה ההעדכנית. מנגנון ההדפסה ברקע לא עובד- הפעלתי שוב ושוב וכל הדפסה מכבה מחדש. פותר בעיות של HP לא עוזר של ווינדוס גם לא. האם התקנת הפקס שבאה עם זה מפריעה האם אפשר לנטרל אותה? תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי Windows 7 וכשאני מסתכל בתיקיה מסויימת עם תמונות בתצוגה של תמונות ממוזערות אני לא רואה את התמונות אלא רק אייקון. מה יכולה להיות הבעיה ? זה לא היה לי בעבר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לא מזמן(שבועיים+-) קניתי כרטיס מסך חדש.. GTX 460 1G של גיגבייט... מאז שקיבלתי תכרטיס כל משחק כבש שאני נכנס אליו כגון :Call of duty 7 ' ghost sniper ישלי מעבד E8500 לוח אם P45 גיגבייט ו-4 ג'יגה DDR 2 800 MHZ הספק שלי זה crosaair 350W. ליפני זה היה לי תכרטיס 4870 ATI וחוץ מזה שהוא נשרף בגלל שהיה לו מאוור דפוק אני לא זוכר קריסות כאלה... יש מצב שהספק לא מחזיק תמערכת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי מחשב דל INSPIRON 5570 I7 8550U פחות משנה החל להרעיש,רעש קבוע כאילו ממערכת האוורור/מאווררים והחל להתחמם מה יכולה להיות הבעיה? תודה

17. היי, נתקלתי במצב ממש מוזר ואני מקווה שתוכלו לעזור לי, יש לי HD של WD מדגם WD800, עם חיבור SATA ומהירות 7200RPM. אחרי הדלקה רגילה של המחשב, הWINXP התחיל לעלות ואז פתאום נכבה ומאז אני מקבל הודעה שלא קיים דיסק ו/או לא מותקנת מעה"פ. עכשיו, אלה הדברים שניסיתי לעשות: * חיברתי אותו למחשב אחר כ SLAVE, הלוח אם זיהה אותו אבל המעה"פ לא. * ניסיתי להעלות אותו עם הדיסק התקנה של WINXP (כדי לפרמט), לקח לו המון זמן עד שהוא זיהה את הדיסק, אבל כשבחרתי בכונן, קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לשם ואז חזר המסך הקודם רק שעכשיו ללא כונן לבחור בו את ההתקנה. * ניסיתי להעלות את המעה"פ UBUNTU (מדיסק) ואז אולי לפרמט אבל גם כאן, הכונן לא מזוהה. * העליתי את המחשב עם דיסק של WIN98 למצב command p…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר התייעצתי איתכם (בפורומים השונים באתר), במספר נושאים. בכל פעם יצאתי מרוצה ועל כך אני מודה לכם. בכל מקרה ברשותי מחשב (לא המחשב שממנו אני כותב), שסובל ככל הנראה מבעייה של התחממות. המחשב הוא יחסית חדש (בערך שנה), אין לי עליו פרטים רבים בנוגע למפרט אבל הנה תיאור קצר של הבעיה בצירוף קבצים שיוכלו לתת תמונה יותר טובה. המחשב כלל הנראה מלא בסוסים טרוייאנים\מזיקים שונים ומשונים. כאשר אני מבצע בדיקת וירוסים הוא מזהה מספר גורמים ומסיר אותם (אין חזרה שלהם לאחר מכן). מה שקורה שלאחר שימוש קצר במחשב (משתנה מפעם לפעם אבל לא עובר את החצי שעה), הוא פשוט נכבה בדומה להפסקת חשמל. כאשר מנסים להדליק אותו הוא לא מצליח להידלק במשך מספר דקות, זה מוביל אותי לנקודה שיש רכיב שמתחמם וג…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MeniAdam,

היי כולם אני מחפש אל פסק מתאים למחשב הנייח Dell vostro 270. הספק הוא ספק כוח פנימי של 300 ואט (בתקני PFC‏, nPFC‏, EPA). בנוסף לזה מחובר מסך CRT Mag XJ707 אם אל פסק הזה יכול להתאים? קישור ובמידה ולא אז איזה אל פסק יכול להתאים לו. בנוסף יש לי שאלה לגבי המסך , אם צריכת החשמל של מסכי CRT כמו שיש לי הוא גבוהה/נמוך בהשוואה למסכים דקים? תודה לכם מני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם - קיבלתי כרטיס מסך חדש, אז נאלצתי להזיז את כל ההארד-דיסקים (2 הארד דיסקים ו-SSD אחד) למקום יותר נמוך במארז. - כשסיימתי הכל והדלקתי את המחשב, שמתי לב שמערכת ההפעלה לא עולה וה-BIOS לא מזהה את ה-SSD. מסתבר שנשברה חתיכת פלסטיק בתוך הקונקטור SATA של ה-SSD (Samsung 840 EVO 256GB). ניסיתי לחלץ את חתיכת הפלסטיק מתוך הכבל - והיא נפלה ואבדה (עדיין מחפש). הפינים עדיין תקינים. אלבום עם תמונות להמחשה: http://imgur.com/a/XlcBj/embed יש פיתרון כלשהוא? ניסיתי לדחוף שם חתיכת קרטון קטנה ולקבע את הכבל עם סלוטייפ, לא עזר בינתיים. אולי יש עוד משהו שאוכל לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by גולן ונטו,

המחשב - I7 6850k ,asus ii x99, 32 gb 3000khz ram, ssd1.3T, gigabyte Geforce GTX 1080 WC - כולל קירור מים - H100I V2 בהתחלה שהרכבתי את המחשב עשיתי לו OC והגעתי כמו שמציעה אינטל ל 4 "ג'יגה" מהירות - אבל בטסט תוצאות נפל והתחמם עד ל 92 מעלות (הגיע ממוצע 84 ופיפס קטן של 92 הפיל אותו) אחרי כמה שיעורי בית החלפתי משחה מקצועית יותר של " COOLING MASTER " והתוצאות היו 75 ממוצע עם פיפס של 82 מעלות.. האם אוכל לשפר עוד משהו כדי להגיע למהירות יותר גבוהה של המעבד? מידת החום כבר הגיעה למקסימום שאוכל לשחק איתו פחות או יותר תודה לעונים...

22. Started by wolly,

יש לי נייד CPMPAQ 1020 - P4-2.4 בן 4 חודשים. בשמן האחרון אין לו כוח ולפעמים אני רואה בגרפ של TASK MANAGER שה-CPU עומדרוב הזמן על 80-90 אחוזים למרות שאין לי תוכנות כבדות פתוחות. אם אני משתמש בתוכנות כבדות כמו עריכה וידאו קורה שהמחשב נכבה לבד. הוא נכבה גם ללא תוכנות האלה מידי פעם ללא שום סיבה. שמתי לב שהדבר קורה במיחד לאחר שהתקנתי מסך חיצוני וסגרתי את המכסה - המסך של הנייד. מה אתם אומרים ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by noraaa,

כיצד מבצעים צריבה של מדיות מעל 700Mb יש לי צורב 40X12X48 של BenQ ואני משתמש בנרו 5.5.9.14 ??? ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DrBaldwin,

כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט process בשם services קופץ ל 99% זמן מעבד. מכיוון שזה process של המערכת יש לו עדיפות גבוהה והוא מאט מאד את המערכת, החיבור לא מתבצע וה process נשאר ב 99% עד לביצוע reset או logof . אל DHCP היגעתי על ידי ניטרול כל השרותים חיבור לרשת ואז הפעלה הדרגתית של השרותים. בנקודה זו אני ניתקעתי ניטרול DHCP מאפשר חיבור לרשת אבל בלעדיו windows לא יוצר קשר עם שרתי DNS והחיבור חסר תועלת, אבל כשמפעילים אותו הבעיה חוזרת. חיפוש בגוגל ואצל מיקרוסופט לא העלה דבר. הגדרות הרשת נכונות למיטב ידיעתי ו sfc לא מדווח על בעיות. החיבור הוא ADSL של נטוויזן על מודם של אורכית, המערכת היא windows 2000 sp3.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RazKaziRo,

ברגע שאני מפעיל משחקים למשל call of duty או splinter cell הוא מאפשר לי לשחק בערך כ10 דק ואז פתאום המחשב נתקע ועושה ריסט אני צריך לציין שעדכנתי דריברים של קול ומסך יש לי כרטיס מסך : geforce 7300 gs מעבד dual core של אינטל זתאמרת המחשב יחסית חדש... אז לא אמורה להיות בעיה עם זה... תוכלו אולי לעזור לי לסדר את זה אני לא מצליח לסיים משימה כמו שצריך תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים