עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ntc6,

אהלן, לפני כשבוע התחילו להופיע לי באופן פתאומי מסכים כחולים בעליית הווינדוס ולפעמים כשהווינדוס כן מצליח לעלות אז כמה דקות אח"כ זה קורה, במסך הכחול רשום attempt to restart display driver failed ושיש בעיה כלשהי עם הדרייבר או החומרה של התצוגה הכרטיס שבו אני משתמש הוא radeon hd 7950 משומש שנקנה מפלונטר לפני כחודש וקצת, (שאר המפרט seasonic 620W, i5 4460, gigabayte b85m, 8gb RAM ) כרגע ניתקתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המובנה של המעבד והמחשב עולה כרגיל לפני שאני אנסה לממש אחריות של פלונטר(כדי לחסוך בינתיים שליחה או הגעה אליהם), יכול להיות שזה בעיה של דרייברים ויש מה לעשות? בינתיים ניסיתי למחוק לגמרי בעזרת מדריך ולהתקין מחדש את הדרייבר וניסיתי גם גירסה ישנה יותר ועם כולם עד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mjnmjn,

יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by אורנקו נייד,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו 320, המחשב נדלק לרגע ונכבה. החלפתי זיכרון, ניתקתי סוללה והפעלתי את המחשב רק על מטען. לא עובד. לחצתי על כפתור בצד של ריסט, גם כן, נדלק וכבה אחרי שניה. יש למישהו רעיון מה לעשות?

4. Started by kuziz,

המיקרוםון שלי אינו עובד גם אחרי שניסיתי לבדוק אותו בהגדרות הקול אנא עיזרו לי??????????????? במידה ואין פיתרון האם אני יכול להוסיף כרטיס קול הכרטיס הנוכחי on-board אין בעיות בשמע

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by arielf19,

שלום, בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים דבר שלא היה לפני, ואפשר לראות שהם זהים פחות או יותר. מצורפים הקבצים בתוך הראר מעבד: E6550@2.33 intel dual core לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון: 2G כרטיס מסך: gforce 9500 מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by wooper,

היי כמה פעמים שאני מגדיר למחשב לשמור את השעה הוא לא מסתנכרן והדעה לא מדויקת מחיפוש בפורום הבנתי שזה אומר שצריך להחליף סוללה מאיפה רוכשים את הסוללה והאם צריך סוללה שמותאמת ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המחשב עבד כרגיל, עד שהוספתי עוד זיכרון של 256 כיביתי אותו, הוספתי את הזיכרון והוא פשוט נתקע באמצע עליית הוינדוס, אז הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל מחדש, שוב הוא נתקע בדקתי אם יש שינוי בהגדרות בביוס, גם שם הוא נתקע......עד שלבסוף כיביתי אותו, ובבוקר הדלקתי אותו, הוא הצליח להגיע לוינדוס, הצלחתי להפעיל מספר תוכנות ולפתע הואשוב נתקע......אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות/ לבדוק/ לתקן בבקשה שיגיב......בתודה מראש לפורום הטוב ביותר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by vitali02,

בעיה מוכרת אבל לא הצלחתי למצוא לה פתרון אז ככה זה מה שאני יודע וניסיתי: - כשהמחשב מחובר לדיסק קשיח אז הוא נתקע במסך הראשון כאשר המחשב מופעל על memory runs dual channel interleaved שזה בסדר אבל זה נתקע על זה יותר מהזמן שברגיל. איפה שכתוב IDE הדיסק קשיח לא מזוהה וככה גם הכונן דיסקים אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב הוא פתאום כן מזהה לי את הכונן דיסקים. - ביצאתי עדכון של הביוס -לא עוזר -עשיתי איפוס לביוס לפני שחיברתי את הדיסק קשיח למחשב (הגדרתי את הביוס כמו שצריך) -כאשר הדיסק קשיח לא מחובר למחשב אז הדף של memory runs dual channel interleaved עובד רגיל ועולה מהר כמו שצריך -בדקתי את החיבורים SATA והחשמל הכל מחובר טוב והחיבורים בלוח אם של הSATA עובדים כי בכל החיבורים זה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. פתאום שמתי שנעלמה לי האפשרות של שליחת קבצים דרך הBT. בעיקרון תמיד הייתה לי את האפשרות הזאת ופתאום זה נעלם. מחקתי את הדרייבר והורדתי את הכי עדכני מהאתר של דל(החברה של המחשב נייד שלי) והתקנתי שוב אבל זה לא פתר את הבעיה. יש פה תמונה שתעזור להסביר את המצב שלי. Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לאחרונה החמשב כנראה "איבד" איזה קשר בין הזכרון ליישומים אחדים. אז אני אתאר את כל העובדות הידועות לי ומבקש את עצתכם\ן. ברגע הפעלת סייר וינדוז בצורה כלשהי, אפילו כדי לראות תוכן של מחיצה כלשהי, או אפילו הפעלת תוכנית שרות של חלונות, כעבור זמן לא ארוך מופיעה מודעה שיש טעות ב- EXPLORER.EXE והוא ייסגר. לרוב המחשב גם נתקע, אך לפעמים ניתן לגלוש באינטרנט. כמו כן לפעמים באמצע הפעלת יישום מופיעה מודעה שיישום זה ביצע שגיאה והוא ייסגר. ברגע הדלקת המחשב קופצים כמה חלונות עם התראות אין אפשרות למצוא יישום זה בלה בלה בלה. העתקתי את כל היישומים שהיו נמנים בחלונות האלה. אז ככה: AdobeArm.exe AlcMTR.EXE Updater.exe GuardMailru.exe SkyTel.exe SSkgdupdate.exe DATAMA~.exe (לא 100% בטוח שהשם נכון)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המחשב של חבר שלי נופל כל הזמן בזמן האחרון אז לקחתי אותו לבדיקה. המסך הכחול מצורף כאן. ממטסט עובר בצורה חלקה, ככה שאין בעיות בזכרון. אבל פריים95 תמיד נתקע באמצע וכותב שיש בעיית חומרה. המחשב הוא פנטיום4 2.4 ג'יגה, לוח ECS לא יודע איזה בדיוק. (לא בדקתי). מידע נוסף... המחשב התחיל בנפילות אחרי התקנת SP2 וגם אחרי הורדת SP2 הוא ממשיך (ככה שלא נראה לי שזה קשור...) והעותק של WIN הוא מקורי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הספק שלי הוא enermax 350 watt הוא אמור להיות ספק חזק ויציב אך לפעמים הוא משמיע מין ציפצופים והr9500 pro מראה קווים עולים ויורדים בקצב ריענון של 85 הרץ יכול להיות שהספק דפוק?,או יכול להיות שהספק עמוס ומחוברםי אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה 2 הרדיסקים אחד 1)seagate 40gb 7200 2)western digital 60gb 7200 8mb buffer מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro) הלוח אם כמובן ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kikkler,

היום בבוקר, בזמן שהמחשב עבד בשלווה, הייתה פה קפיצת זרם. המחשב נכבה, וכאשר הוא הודלק, התברר שאחד ההארדיסקים פשוט נעלם (הווה אומר לא מזוהה). האם קיימות שיטות החייאה שונות שאפשר לנקוט בהן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by wooper,

היי הנה המפרט של המחשב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON 3600 HD THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY המחשב עושה הרבה ריסטרט בדקתי זכרונות בממטסט כרטיס מסך חדש מצורף קובץ dump תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MAOR,

איך אני יסדר את הבעיה ? יש לי 256 ... והווינדוס מזהה לי רק 128 ..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים את הלוח שרשום בכותרת. חיברתי את כול הרכיבים ללוח . וכאשר הדלקתי את המחשב הוא כבה לי ואז נדלק שוב מחדש ועבד רגיל וגם הPC SPEKER ממשיך לצפצף למרות שהכול עולה רגיל מה לעשות? מישה יודע למה זה? קרה פה לעוד מישהו את הבעיות שתארתי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, החלפתי זיכרונות RAM במחשב והוא לא עולה. הציעו לי לעדכן גירסת ביוס. הורדתי קובץ עדכון ביוס (קובץ ROM) לדיסק און קי. העליתי את המחשב , נכנסתי לביוס, לשונית כלים, נכנסתי ל-ASUS EZ FLASH. מצד שמאל מופיעים לי כוננים: A,C,D. הדיסק און קי לא הופיע בכלל (כונן E) אי לכך, החלטתי לצרוב את הקובץ על דיסק (CD) ולהעלות את הקובץ מכונן D. אני לוחץ על אנטר ולא קורה כלום. אולי למישהו יש רעיון מה עושים? תודה מראש! לוח אם ASUSTeK, P5KPL-CM

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי ח'ברה, זו בעיה מאוד מוזרה שכבר קוראת הרבה זמן. המחשב נעשה איטי בכל מצב שקיים בערך, בעייתי לעבוד איתו, כמה דוגמאות: -החלון טעינה של הווינדוז, איטי בטירוף. -העלייה של המחשב לוקחת שנים, מרגע ההדלקה ועד עליית המסך. - לאחר שעולה המסך אם אני נכנס לתוכנית כלשהי (המחשב שלי, או סתם אינטרנט) לוקח המווווון זמן עד שהוא עולה, וגם שהוא עולה הוא נטען הרבה זמן. - אם אני משחק משחקים, כמו פיפא או סקיירים, הטעינה לוקחת שנים, אני פשוט הפסקתי את המשחק באמצע כי זה לקח שנים של טעינה. - באינטרנט דברים כמו פייסבוק, לוקח זמן להיטען, לגלגל למטה בגלגלת וזה נתקע. אין רעש מוזר מהמחשב, מבחינת טמפרטורות הכל תקין (לוח אם- 39 מעלות, מעבד - 29 מעלות, כ.מ - 59 מעלות, זיכרון 35 מעלות) המפרט הוא: Q6600 ,…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by noraaa,

כיצד מבצעים צריבה של מדיות מעל 700Mb יש לי צורב 40X12X48 של BenQ ואני משתמש בנרו 5.5.9.14 ??? ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי בעיה הזויה כבר המון זמן, כאשר המחשב שלי נכנס למצב שינה ועזבתי אותו לכמה שעות, ברוב המקרים המסך מפסיק להגיב ובעצם מתנהג כאילו אין תמונה. המחשב מראה כאילו הוא עובד עם אורות והכל אבל המסך לא חוזר לעבוד. כדי לפתור את העניין אני חייב לעשות ריסט ידני למחשב שגם ברוב המקרים לא עוזר והמסך עדיין לא מגיב. (מראה נורית צהובה ולא כחולה) כדי בוודאות לפתור את זה אני צריך להוציא את הכבל של הכרטיס מסך, להפעיל את המחשב ואז לחבר את הכבל של הכרטיס מסך. יש לי לוח אם z68-ud3h-b3 GIGABYTE כרטיס מסך ATI RADEON 6950 HD מערכת הפעלה WIN7 ENTERPRISE

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by RazKaziRo,

ברגע שאני מפעיל משחקים למשל call of duty או splinter cell הוא מאפשר לי לשחק בערך כ10 דק ואז פתאום המחשב נתקע ועושה ריסט אני צריך לציין שעדכנתי דריברים של קול ומסך יש לי כרטיס מסך : geforce 7300 gs מעבד dual core של אינטל זתאמרת המחשב יחסית חדש... אז לא אמורה להיות בעיה עם זה... תוכלו אולי לעזור לי לסדר את זה אני לא מצליח לסיים משימה כמו שצריך תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל Google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך טלפון נייד הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה רבה

23. יש לי לוח אם i850-W83627 עם גירסאת ביוס Award Modular BIOS v6.00PG יש לי CD רגיל של LG X52 , צורב PHILIPS 20X10X40, צורב PLEXTOR 16X10X40 וצורב חדש מתאילנד YAMAHA 44X24X24 (כן כן הזה שמצייר על הדיסקים...) כאן מתחילה הבעיה, כשאני שם את הצורב של פיליפס עם איזה כונן אחר, הכל בסדר ועובד מצוין, כשאני שם איזה כונן עם כונן אחר יש בעיות, אני אסביר למשל כשאני שם את הLG עם הYAMAHA אז אני מסתכל בביוס (כשהמחשב עולה) אז לא כתוב שם 2 כוננים נפרדים אלא משהו מעורבב, כלומר הלוח שלי (או הביוס) "חושבים" שה2 כוננים האלו זה כונן אחד, וכשאני מנסה להיכנס לXP אז זה לא עולה פשוט... אותו דבר עם הPLEXTOR והYAMAHA, או עם הLG והPLEXTOR, פשוט יש בעיות, רק הPHILIPS בסיידר, אבל אני לא ממש צריך אותו כי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by uriya,

hi everyone i have a problem my Samsung S3 phone making a bit trouble when i plug it in, the computer gives me a notice (sometimes) that it is not recognize , and sometimes the devoce is up and running in no time however, when it's not recognizing it the computer starts a loop of trying over and over again to install it as a plug-amd-play but unsuccessfully and after few tries the computer is shutting down the OS is fully legal and i keep updating it from time to time, also i have good antivirus it's also legal the drivers are up-to-date what is the problem? thank you uriya F.Y.I you can replay in Hebrew, this laptop have only english keyboard so i just go with it

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים