עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by elibugi12,

היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות יד 2 את המארז הזה. ויש לי לוח אם p5kr של אסוס. ואין לח את דגם המארז.איך אני יכול לדעת אם הלוח מתאים למארז הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Nightbeat,

הכרטיס הוא dual-X 7970 של Sapphire. כשקיבלתי אותו הוא היה רץ על 28-33 מעלות בשיא הקיץ. (בIDLE כמובן), כיום הוא רץ על 46-51 מעלות בIDLE, ודיי קר באיזור שאני גר בו. פתחתי את המארז ו2 המאווררים שלו פועלים. אני משתמש בTRIXX להגדרת פרופיל מאווררים אבל זה ממש לא עוזר, הכרטיס נשאר על טמפ' גבוהה, והרעש של הקירור מאוד מציק. יש רק מסך אחד שמחובר אל הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת מצדיקה מימוש אחריות? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dovik,

ב"ה שלום חברים הצג של המחשב הנייח מהבהב ו"נכבה" מעצמו. נכבה בגרשיים כיוון שזה לא ממש מכבה אלא נעשה כמעט כמו נכבה, אבל אפשר להבדיל בצורות של חלונות שהיו פועלים ברגע שזה קרה. כבלים נראים תקינים לגמרי, ספק כח כמעט חדש, כרטיס מסך.. עובד. ז"א המשחקים או התוכנות כמו לדוגמה SOLIDWORKS עובדות כשורה. מה עוד יכול להיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by גילי אש,

מופיע לי על צג המחשב חיבור וניתוק כל שנייה של USB כאשר לא מחובר שום התקן. נוצר מצב שאני לא יכול לחבר שום התקן חיצוני אשמח מאוד לעזרה

9. Started by gooleri,

ניסיתי להכנס לאתר של IObit ולא הצלחתי. ברגע ששיניתי את המיקום שלי להולנד (דרך תוסף VPN) הוא התחבר לאתר. יש לכך הסבר או שהחברה פשוט חסמה גלישה לאתר דרך ישראל? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הלוואי שמכאן תצמח הישועה. אני מציין את כל הפרטים הרלוונטיים האפשריים אז ייתכן שיצא מעט ארוך. סליחה מראש. יש לי מחשב נייד לנובו ‏Legion 7 שעלותו קרוב ל10K. לפני חודשיים החלפתי מסך בעקבות שבר (בעלות של קרוב ל-2000 ש"ח). לפני כמה ימים ניסיתי לחבר לHDMI מקרן ונראה שהחיבור לא תקין. פעם שניה ניסיתי לחבר מאז התיקון מסך/מקרן, ולא עובד. בעקבות כך ניסיתי לעדכן דרך עדכונים אופציונליים ב - Windows Update. שם חיכה לי עדכון שמאז שעדכנתי אותו הלכה התצוגה במחשב. הבהירות נעולה על המצב הכי גבוה באופן שמכאיב לעיניים, התזוזה של כל האלמנטים/סרטונים/אפליקציות/סמן עכבר לא חלקה, כשאני מנסה להפעיל אופציה של הקרנת/שכפול המסך הוא כותב לי באדום משהו ש…

11. היי מחשב דל INSPIRON 5570 I7 8550U פחות משנה החל להרעיש,רעש קבוע כאילו ממערכת האוורור/מאווררים והחל להתחמם מה יכולה להיות הבעיה? תודה

12. זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. המחשב עבד כרגיל, עד שהוספתי עוד זיכרון של 256 כיביתי אותו, הוספתי את הזיכרון והוא פשוט נתקע באמצע עליית הוינדוס, אז הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל מחדש, שוב הוא נתקע בדקתי אם יש שינוי בהגדרות בביוס, גם שם הוא נתקע......עד שלבסוף כיביתי אותו, ובבוקר הדלקתי אותו, הוא הצליח להגיע לוינדוס, הצלחתי להפעיל מספר תוכנות ולפתע הואשוב נתקע......אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות/ לבדוק/ לתקן בבקשה שיגיב......בתודה מראש לפורום הטוב ביותר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי הרכבתי מחשב חדש. לא הכל חדש אבל החלקים המרכזיים כן (מעבד/לוח/זיכרון) המפרט: מעבד: I5 4690k זיכרון: Crucial Ballistix Sport 8GB (2X4GB) לוח: Gigabyte Z97X-Gaming 5 כרטיס מסך: Radeon HD4870 (משדרג בקרוב למי שתוהה) SSD: Kingston V300 120GB (עבר מהמחשב הקודם) ספק: Enermax Pro82+ 525W יש לי עוד HDD נוספים מהמחשב הקודם שהעברתי לחדש אחרי התקנת Windows 7 64bit SP1 על המחשב החדש (כמו שהיה גם במחשב הקודם על אותו SSD), התחלתי לקבל BSOD שרשום בו Bad Pool Header המחשב עבד כמה שעות ורק אז זה התחיל. לרוב זה קורה בדקות הראשונות לאחר שהוינדוס עלה ולפעמים יותר. הוינדוס טוען בevent viewer שהוא לא מצליח ליצור minidump ונוצר לי dump בגודל 500 מגה כמעט בc:\windows\temp עדכנתי את הביוס של …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. כידוע, בניידים של לנובו יש אפשרות לנעול בהצפנת FDE את הגישה לדיסק הקשיח, באמצעות סיסמא המוגדרת בBIOS. החלפתי בנייד את הדיסק הקשיח, ועכשיו האופתיה הזו בBIOS פשוט - DISABLED. הגיוני - שכן דיסק חדש מהחנות לא מפורמט עבור FDE. מישהו מכיר כלי שיאפשר להתאים את הדיסק לאופציה השימושית הזו של מחשבי LENOVO?

16. אוקיי אז ככה יש לנו גישה מלאה לעריכת פרטי העסק. אבל למרות שהכתובת רשומה נכון הוא מציג את העסק בעיר אחרת על המפה וגם תמונת האיזור. רצינו לשאול מה עושים במקרה המשונה הזה? לא הצלחנו לפתור את זה. עריכה נראה שבסוף המפה עובדת טוב אבל תמונות הרחוב הם בכלל בעיר אחרת....

17. התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק, irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע. לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות? בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב. בכל מקרה תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itay_izra,

יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATA אני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא. אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים. ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה.. איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתם ולהגדיר הארד דיסק כmaster . אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amir77a,

ללא כל סיבה נראית לעין מהבוקר, מדי כמה דקות המחשב מפסיק להגיב למשך משתנה של 10 שניות עד דקה לערך וקופא באופן מוחלט. לאחר מכן, הוא חוזר לתפקד לכאורה כרגיל, עד הסיבוב הבא. עדכנתי את דרייבר כרטיס המסך אך ללא הועיל. כיצד ניתן לאתר את מקור הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…

21. Started by David Galante,

הפסיק לפתוח את קנדי קרש האם זו תקלה של ה איפד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם. לאחרונה אני חש איטיות ממש מורגשת במחשב שלי (i7 7700, 16GB). זה מתבטא בעיקר בגלישה ברשת שפתאום המחשב קופא לכמה שניות וסמן העבר הופך לעגול, העמוד נתקע ולוקח לו כמה שניות לצאת מזה. זה קורה לא מעט במשך היום וזה די מעצבן ומציק. צירפתי להודעה שתי תמונות שאולי יוכלו לעזור במציאת פתרון לבעיה. תודה מראש!

24. בבקשה אני מחפש התקנה של הפצה של לינוקס ל צורך התקנה os למחשב ישן מ לפני 2008 .חובה ש יהיה בתוכה מוכן ב התקנה את כל התוכנות הבסיסיות ל מחשב נורמלי מינימלי ??

25. היי. יש לי כונן קשיח רגיל 1tb ועליו מערכת ההפעלה עם כל התוכנות. אני מעוניין להוסיף כונן ssd שעליו תהיה מערכת ההפעלה והאופיס ועל הכונן הישן ישארו התמונות והגיבויים. השאלה שלי אם מישהו יכול לעזור עם מדריך מפורט איך אני עושה את השידרוג הזה. והאם ניתן להעביר את המערכת הפעלה והתוכנות לדיסק החדש מבלי למחוק ולהתקין מחדש. תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.