עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by יניב קופר,

ארד דיסק עושה רעש מוזר בזמן הורדת קבצים. כמו פאנצ'ר

4. Started by Zadu,

שאני משחק GTA V לפעמים יש תקיעות כאילו המשחק עוצר בקטנה ואז ממשיך. שיחקתי עם ההגדרות של המשחק שמתי אותם הכי נמוך שאפשר וביטלתי את כל הפילטרים וכו' וזה עדיין קורה. לפעמים יש לי את זה לפעמים לא זה מוזר. המפרט מחשב שלי: CPU: i5 4590 CPU Cooler: Arctic Freezer i11 Motherboard: GA-H81M-HD3 Graphics Card: GeForce GTX 760 Hard Drive: Seagate Barracuda 1TB SSD: Samsung 840 EVO 250GB Memory: Kingston HyperX 8GB DDR3 x2 המחשב מעודכן עם כל העידכונים של מיקרוסופט ועם הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by metttalllica92,

אהלן, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס באמצעות USB. אני מרסטרט את המחשב ומנסה להיכנס ל-BOOT MENU אבל המסך נעלם מיד ומוביל אותי למסך אחר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים - היחיד שעובד זה F12 שמציג לשניה את המסך שמופיע בתמונה 1 שצרפתי. מיד לאחריו, מגיע מסך מתמונה 2 שבסופו אחרי כמה שניות המחשב עולה מחדש. אשמח לסיוע, תודה רבה.

6. Started by m53242,

שלום לכם אהני היתקנתי מחדש חלונות XP פרו. ומנסה להתקין דרייבר מודם חיצוני USB. אבל תקליטור התקנה יש שריטות לא ניתן ליקרוא עליו. לא מצליח להתקין דרייבר כלום. אין גישה לתקליטור. אני מחפש דרייבר USB 56K V.90 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem לחלונות XP פרו בשפה עברית. הנה תמונה מצורף שיש לי מודם חיצוני חיבור USB אני רואה מדבקה עליו שרשום במודם חברה usb 2.0 56k modem made in china אני לא יודע מה הדגם הזה. אני חיפשתי באינטרנט כמה מקומות הורדתי דרייברים ולא מצליח ליזהות דרייבר מודם שלי. אני מקווה שפה פורום הנכון, אם מישהו פה יכול לעזור לי לימצוא דרייבר מתאים למודם הזה? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ToyMan,

היום חיברתי את המחשב החדש שלי.. התקנתי דרייברים והכל אבל הסאונד\ווליום שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד.... במחשב הקודם שלי ב45 הווליום היה עצום.. עכשיו ב100 בקושי שומעים התקנתי דרייברים ומחקתי המון פעמים... אבל כלום לא עוזר. הווליום עדיין נמוך מאוד ומעצבן.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי יש לי בלאגן שלם במחשב המחשב מחולק לשתי מחיצות c: שהיא פאט32 ומותקן עליה win98 ו e: אן טי אס סי שמותקן עליו אקס פי פירמטתי את C והתקנתי את האקס פי מחדש.. זה לא ממש עוזר והאקס פי לא זיהה את הסאונד ( AC97) והתולעת שוב נכנסה לי למחשב מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את כונן אי ל FAT32 , לאחד את הכוננים, לפרמט ולהתקין ווינדוס 98 ישן וטוב הבעיה הגדולה זה שאין לי מושג איך אני הופך את הכונן וכל שאר הדברים שאמרתי איזה תוכנה אני צריך?? ואני מקווה שתצליחו לעזור לי להתקין את הסאונד כי ניסיתי המון פעמים (אין לי דרייברים) אבל זה כרטיס מובנה על לוח של אינטל אני יודע שההודעה לא מנוסחת כל כך טוב אבל אם לא הבנתם משהו תשאלו ובבקשה תנסו לעזור לי! אני אבוד! THX

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DrBaldwin,

כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט process בשם services קופץ ל 99% זמן מעבד. מכיוון שזה process של המערכת יש לו עדיפות גבוהה והוא מאט מאד את המערכת, החיבור לא מתבצע וה process נשאר ב 99% עד לביצוע reset או logof . אל DHCP היגעתי על ידי ניטרול כל השרותים חיבור לרשת ואז הפעלה הדרגתית של השרותים. בנקודה זו אני ניתקעתי ניטרול DHCP מאפשר חיבור לרשת אבל בלעדיו windows לא יוצר קשר עם שרתי DNS והחיבור חסר תועלת, אבל כשמפעילים אותו הבעיה חוזרת. חיפוש בגוגל ואצל מיקרוסופט לא העלה דבר. הגדרות הרשת נכונות למיטב ידיעתי ו sfc לא מדווח על בעיות. החיבור הוא ADSL של נטוויזן על מודם של אורכית, המערכת היא windows 2000 sp3.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה - - - תגובה אוחדה: - - -…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני כנראה מפספס משהו בסיסי בהתקנה שאמורה להיות כל כך ברורה מאליה שהמאוורר לא הגיע עם הוראות התקנה אבל אני פשוט לא מצליח להבין איך המאוורר המקולל אמור להיתפס על המעבד. קניתי את המאוורר בKSP היום (רק בבית הבנתי שהם שיקרו כשאמרו שהמאוורר הישן שהיה לי ל i5-750 לא יתאים), וחשבתי שאם כבר דחפו לי מאוורר חדש אני אשתמש בו... המאוורר מגיע עם תושבת פלסטיק המתחברת ללוח האם, אבל לא ברור לי איך המאוורר נתפס על התושבת. מדובר בלוח אם של Gigabyte למעבד i5

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by rotemC,

אהלן חברה, יש לי התלבטות שאני אשמח בה לעזרה: אני בונה עכשיו מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו תמונות וקבצים (ספציפיים לא כל המערכת) מהמחשב הישן (שניהם נייחים). עכשיו ההתלבטות היא איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה ובטוחה, וחשבתי על שלוש אופציות: 1. באמצעות כונן חיצוני - נשמע שזאת האפשרות הכי פשוטה, אבל המחשב הישן איטי בטירוף, יקח לו המון זמן לעשות את זה ואני לא בטוח אם הוא יוכל להתמודד עם כל הקבצים ולא יתקע באמצע. 2. לחבר את הSSD החדש למחשב הישן - פה יש כמה בעיות. המחשב הישן עובד בSATA II ואני לא יודע אם הוא יקרא את הכונן החדש, לא נשארו בו מגירות לשים בהן אותו ככה שבזמן ההעברה הSSD יונח על משהו בצורה רופפת, ואני פוחד שאחרי ההעברה כשאנסה להתקין ווינדוס על הSSD יפריע לו שכבר …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. בזמן האחרון המסך אשכרה מהבהב אני רואה את הקצב רענון וזה מעצבן מאוד רואים את זה בעיקר באתר הזה (בגלל שהוא ברובו בהיר נורא) עזרה? יש לי מסך MAG XJ700T לא קשור כל כך אבל מעניין: ראיתי במאפיינים של הווינדוס כתוב ככה: MSI CLOCK שם עושים את האוורקלוקינג?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by maayan1234200,

שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by wooper,

היי הנה המפרט של המחשב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON 3600 HD THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY המחשב עושה הרבה ריסטרט בדקתי זכרונות בממטסט כרטיס מסך חדש מצורף קובץ dump תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by r2m,

הגעתי למצב שלוח האם בחוץ, רק ספק מחובר, כפתור הדלקה, לד power ורמקול. כלום, אין תגובה, בדקתי מתחים, יש 3.3, 5 ו 12, נדלק לד power וחוץ מזה שום צפצוף ושום כלום, יש עוד משהו שאפשר לבדוק?...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by theyoyo,

היי, נתקלתי בבעיה מוזרה שאני לא יודע ממה היא נובעת. אני עובד על מחשב די חזק (Windows 7 64 bit, 6Gb, I7 920) יש לי מדפסת Hp officejet J5783 משולבת, שעובדת באופן שוטף משום מה בזמן האחרון כשאני מנסה לשלוח קובץ להדפסה התוכנה נתקעת, כל תוכנה אופיס,אקסל, chrom, explorer, photoshop מבחינת חומרה אני לא חושב שיש בעיה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של המדפסת אבל זה גם לא עזר.. למישהו יש רעיון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי חברים מצטער על החפירה אבל אני מיואש פעם אחרונה שדיווחתי לכם על הבעיה הזאת עשיתי הכל עדכונים להכל ואפילו שנמוכים לגרסה של כרטיס מסך לגרסה שיצאה לפני שש גרסאות במאי 2008 ! יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GT 512 אני כבר עצבני מאוד על הנושא עכשיו אני שואל אותכם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ? אם אני אתקשר לחנות מחשבים שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ויגיד להם שהוא עושה לי מסכים כחולים הם יחליפו מיד ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב עבד כרגיל, עד שהוספתי עוד זיכרון של 256 כיביתי אותו, הוספתי את הזיכרון והוא פשוט נתקע באמצע עליית הוינדוס, אז הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל מחדש, שוב הוא נתקע בדקתי אם יש שינוי בהגדרות בביוס, גם שם הוא נתקע......עד שלבסוף כיביתי אותו, ובבוקר הדלקתי אותו, הוא הצליח להגיע לוינדוס, הצלחתי להפעיל מספר תוכנות ולפתע הואשוב נתקע......אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות/ לבדוק/ לתקן בבקשה שיגיב......בתודה מראש לפורום הטוב ביותר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by slowly but surely,

שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מפרט: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 לזה הוספתי ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata ניסיתי להתקין וינדוס ואני מקבלת שגיאה כמו בתמונה המצורפת.מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by giladbi,

רכשתי בורד חדש + מעבד והתקנתי חלונות במוד של AHCI הכל היה תקין במשך כמה ימים לפתע מנהל האיחסון של אינטל החל להעלים לי כונן אחד מתוך 2 בעת שהעברתי אליו חומר. לאחר ניסיונות שונים להסיר את דרייבר מנהל האיחסון החלטתי לבצע התקנה חדשה לאחר קינפוג הבורד לIDE כעת, את אותו הדיסק על אף שאני רואה אותו בביוס, ווינדוס מסרבת להעלות אותו כלל ומבצעת ישר צ'קדיסק (ככל הניראה יש גם שגיאות) אולם לאחר עליינת ווינדוס7 היא פשוט לא מציגה את הכונן האם ישנה דרך להציג את הכונן ו/או להוציא ממנו חומר מבלי לשלוח אותי לכל מני חברות ייעודיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום ניסיתי לראות צפיה ישירה בתפוז תוך כדי האישורים השונים בתהליך, הורדתי כנראה משהו שגרם לדף הבית שלי בכרום להשתנות ל QONE8 וכל הזמן מופיעה ברשימת התוכניות תוכנה כמו ספידקומפיוטר, אם אני מסיר אותה מיד מופיעה תוכנה אחרת בסיגנון-פיקס ריג'סטרי או משהו כזה גם החיפוש בכרום השתנה כשאני משנה את דף הבית וספק החיפוש דרך הגדרות הכרום-זה משתנה שוב וחוזר חלילה אין אפשרות להסיר את ה QONE8 דרך הסרת התוכניות של חלונות 7...התהליך לא מסתיים יש לי אווירה וסיקלינר סופראנטיספייוור יש עיצה? ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים