עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by geniaXP,

יש לי צורב ישן שניתקתי לא מזמן. אני רוצה לחבר אותו שוב, אבל בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה. כשאני מנתק את הצורב מהלוח אם ומשאיר רק את החיבור לספק, המחשב עולה בסדר אבל הצורב כמובן לא מזוהה. הצורב עצמו עובד. מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי להתקין כבר שלוש מערכות הפעלה מקוריות וכל פעם הוא נתקע בחלק אחר של ההתקנה... לפעמים עם הודעת שגיאה לפעמים בלי. במה הבעיה? ב BIOS? בהארד דיסק? ATI r9800pro 1gb crosair twinx amd 64 3000 Albatron K8X800 PRO2 antec truepower 430 WD 120 gb sata מה יכולה להיות הבעיה? בתודה רמאש לעוזרים....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי יש לי בלאגן שלם במחשב המחשב מחולק לשתי מחיצות c: שהיא פאט32 ומותקן עליה win98 ו e: אן טי אס סי שמותקן עליו אקס פי פירמטתי את C והתקנתי את האקס פי מחדש.. זה לא ממש עוזר והאקס פי לא זיהה את הסאונד ( AC97) והתולעת שוב נכנסה לי למחשב מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את כונן אי ל FAT32 , לאחד את הכוננים, לפרמט ולהתקין ווינדוס 98 ישן וטוב הבעיה הגדולה זה שאין לי מושג איך אני הופך את הכונן וכל שאר הדברים שאמרתי איזה תוכנה אני צריך?? ואני מקווה שתצליחו לעזור לי להתקין את הסאונד כי ניסיתי המון פעמים (אין לי דרייברים) אבל זה כרטיס מובנה על לוח של אינטל אני יודע שההודעה לא מנוסחת כל כך טוב אבל אם לא הבנתם משהו תשאלו ובבקשה תנסו לעזור לי! אני אבוד! THX

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by __MIKO__,

לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מתקין XP על דיסק קשיח ריק לחלוטין וחדש לגמרי...עכשיו המחשב מיועד לאחים ועם כול השטויות שהם מורידים אני ייצתרך לפרמט את המחשב פעם בכמה זמן זה בטוח... אני רוצה לפצל את הכונן קשיח (160GB) לחצי חצי....אחד שיהיה C ואחד D אחד שיהיה בו המערכת הפעלה ואיחסון ואחד רק איחסון למקרה של פירמוט... איך עושים? צריך לפני התקנת הווינדוס או אחרי או באיזו צורה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? פשוט לא יצא לי לעשות את זה אף פעם.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך, עכשיו, החברה שקניתי ממנה התקינה לי את הווינדוס (הבאתי להם את המספר הסדורי של הווינדוס והם התקינו לי עם הדיסק שלהם). הבעיה עכשיו היא, כשאני נניח רוצה להתקין WMP 11 BETA \ IE 7, המחשב אומר לי שהווינדוס לא מקורי וכל הדברים האלה... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה שזה מקורי? (להכניס את המספר הסידורי איפשהו?) תודה. עריכה: שחכתי לציין, המספר הסידורי שלי מתאים ל WIN XP HOME EDITION, ובדקתי במאפיינים שלי ויש לי PROFESSIONAL. הורדתי את התוכנה שנותנת להחליף את המספר בסידורי או לאמת אותו, ועכשיו זה אמר לי שזה לא מתאים לגירסה! >< אני חייב שתעזרו לי! ><

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by maxth,

ברשותי בעיה עם המחשב, לפעמים שאני מדליק את המחשב המסך לא עובד ומראה לי כיתוב של analog digital מספר פעמים כאילו לא מזהה . המסך נכבה ונורית מהבהבת, זה קורה לי רק בהדלקת המחשב . שהמסך נדלק הוא עובד כרגיל לא נכבה באמצע ניתן להסיק שהבעיה לא במסך עצמו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by igallagi,

מעבד i7 כרטיס מסך 930MX 16 ראם היו לי כמה פעמים של נפילות FPS בלפטופ, גיליתי שזה קורה כשאני לא מחובר לחשמל ועשיתי מדריכים באינטרנט שפתרו את הבעיה. כעת זה קורה לי גם כשאני מחובר וגם כשלא. בנוסף נכנסתי למנהל המשימות וראיתי בביצועים שכאשר יש נפילות FPS מהירות המעבד היא 0.5 GHZ כאשר ברגיל הוא עובד על 3-3.5 GHZ אשמח לעזרה. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אורח מישו
    Started by אורח מישו,

היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by talikes,

מחשב נייד של inspiron 15) DELL ),כונן D נעלם פתאום. פתחתי את "Disk management" וזה מה שקיבלתי ... מה לעשות? עשיתי restart ולא עזר תודה רבה

13. אהלן, כבר לפני תקופה התחילה תקלה במחשב של ההורים (שבניתי לפני בשנתיים) שמדי פעם הופיע מסך כחול עם קוד תקלה memory management והמחשב עשה לעצמו ריסטרט. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר ועכשיו כל פעם שמנסים לעשות משהו במחשב זה קורה. ניסיתי להפעיל אותו בsafe mode, בהתחלה עם אינטרנט ואחר כך בלי, אבל התקלה מופיעה גם בו ואי אפשר לעשות כלום. הזיכרון הוא Corsair Vengeance LPX 16GB במהירות 3200mhz. אשמח לעזרה מה איך לפתור/הפניה למקורות רלוונטיים. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בעיה בדיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש עליו כ 800 ג'יגה קבצים הדיסק חדש בן חודש כשה אני מחבר אותו אני מקבל הודעה ‏‏עליך לאתחל את הדיסק בכונן ‪בטרם תוכל להשתמש בו למרות שהוא מאותחל ויש עליו חומר האם יש אפשרות להציל את החומר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ortheking93,

הייי היה לי הארד דיסק של החברה MAXTOR שהלך ושמעתי שזו חברה גרועה והטכנאי החליף לי לחדש כי לא נגמר האחריות אבל שוב פעם נהרס לי בגלל שיש תקיעות האם כדאי להחליף ל WESTERN DIGITAL ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אז למי שזוכר את הבעיה שלי שהמחשב לא פעל אחרי שהחלפתי הארד וכד' חזרתי היום, כאשר הלוח שלי מחוץ למארז ואני שם את הגי פורס שלי הוא עובד אבל כאשר אני מכניס את הלוח למארז הגי פורס לא עובד וכרטיס מסך אחר של PCI שאני עובד איתו עכשיו עובד, אני מבין שהבעיה נובעת מכך שהכרטיס לא נתקע טוב בסלוט למרות שהלוח לא מצפצף. יש לציין שזה אותו מארז כבר שנתיים והכל עבד יופי רק עכשיו לא. מה אני יכול לעשות חוץ מהחליף מארז?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by zeroone,

שלום לכולם יש לי בעיה משונה המחשב לא נדלק בבית שלי במספר שקעים שונים. אין כל תגובה כאילו ואין מתח. אם אני עובר לדירה אחרת הוא עובד. הוחלף כבל מתח וספק וגם לא עובד. בבית יש עוד שני מחשבים שניהם עובדים ללא בעיה. בבקשה עזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי שהמאורר של הספק לא עובד, בשבוע שעבר הוא עבד. אולי בטעות ניתקתי את החיבור שלו? האם בכלל יש למאורר של הספק חיבור כלשהו? אם הוא פשוט התקלל, מה אני אמור לעשות? לרכוש ספק חדש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gobits,

שלום לכולם הקיצורים במחשב (ctrl c, ctrl s וכו.. ) הפסיקו פתאום לעבוד. מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 10. אשמח לעזרה

21. היי קניתי כרטיס מסך rx 590 יש לי במחשב 8 gb ram ומעבד i5 6400 וספק כוח של 500w . עכשיו אני מתחיל להריץ משחקים והבעיה שקורת זה שהכרטיס על אחוזי שימוש טובים של 90 אחוז אבל המעבד פיתאום יש מקרים שקופץ ל 100 אחוז ואז גורם תקיעות במשחק זה קורה אפילו במשחקים ממש פשוטים מה לעשות למישהו יש ידע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ברצוני להעביר מידע שיש לי בכונן במחשב נייד לככונן חדש שקניתי איך עושים זאת דרך כבל דרך מה כי אי אפשר להרכיב שני כוננים במחשב נייד

23. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אחי שמשתמש בפורום פה בצבא,הוא המבין במחשבים הקלדתי אצלו עבודה אני כיביתי תמחשב בלילה בתקווה להמשיך היום ופאף לא עולה הוא מביא לי הודעה כזאת לאחר שמחכים הרבה זמן שהוא טוען כזה על החלון של הווינדוס את ההודעה הבאה: stop:c0000218 unknown hard eror בנוסף לזה יש מסך כחול יש לי שם מסמכים סופר חשובים אל תגידו לי שנמחק ואי אפשר להציל פליז תענו מהר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רב. מערכת הפעלה WIN 7 HOME, חיבור LAN, ביצעתי UPGRADE על מערכת WIN 7 קודמת כדי לסדר בעיה באפדייטס, (לא רלוונטי כרגע) רשום מחובר יש גישה לרשת אך בפועל אין גלישה בשום דפדפן, ואין רשת ביתית, יש פינג לגוגל ויש IP וDNS אוטומטי. אציין שב SAFE MODE WITH NETWORKING הכל עובד, גם רשת ביתית וגם גלישה. ניסיתי לאפס WINSOCK ולא עזר. ניסיתי UPGRADE פעם שניה וגם לא עזר. אשמח מאוד לשמוע רעיונות לפני פירמוט,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.