עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ligi,

היי, היה לי מסך כחול היום היה כתוב שזאת אשמת הדריבר של הכרטיס מסך ATI ויש לי את ה6850 של SAPPHIRE אני עם E8400 ולוח P35 כאשר המעבד OC ל 3.6 איזה תוכנה יש לבדוק את התקינות של הכטיס מסך? בתהליך עלית המחשב. וOC בוטל. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם יש דרך להעביר את הHD ללוח אם עם מעבד וזיכרון חדשים ללא התקנה מחדש של הOS. בעקבות קפיצת חשמל קרס המחשב והלוח אם לא נידלק לא מצפצף ורק המאווררים פועלים. האם יש אפשרות להעביר את הדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה לאחר שהחלפתי לוח אם ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? או האם יש דרך לנקות את הדריברים בMicrosoft Windows XP Professional , בצורה כזאת שמתי שהOS יעלה הוא יבקש את ההתקנה של כל הדריברים מחדש כמו לאחר התקנה ראשונה של הXP ?:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Please,

טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rjjb7,

מה המשמעות של הצהפצופים הבאים בהדלקה: 1) צפצוף אחד ארוך בלי הפסקה 2) 3 צפצופים קצרים מהירים ואחריהם אין תגובה המחשב נשאר דלוק 3) צפצופים ארוכים ואיטיים בלי הפסקה 4) צפצופים קצרים ומהירים בלי הפסקה אפשר גם לפרט באופן חלקי או בהרחבה על חלק מהסעיפים בתודה רבה מראש, רועי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, קודם כל למי שיעזור ויצטרך לדעת מהו מפרט המחשב, הוא רשום ב"מפרט מחשב" מתחת לשם בצד ימין. בזמן האחרון, חוויתי מגוון בעיות מוזרות מאוד במחשב, כגון תקיעות מאוד מוזרות כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קבצים במחשב ופתאום ה-explorer.exe מפסיק להגיב וחוזר אחרי כמה שניות, והתנהגות מוזרה בדפדפן Chrome, גלישה איטית ומוזרה מאוד, שבתוכו אני לא מצליח להוריד\להעלאות קבצים, ההורדה פשוט לא מתחילה אחרי לחיצה על download וכו', כאשר אני מבצע מחיקת היסטוריה ועוגיות התהליך מתחיל ולא מפסיק על אף שהוא סיים. הייתה לי הרגשה שתופעות אלו קשורות לאחד הרכיבים במחשב שלי, במיוחד הדיסקים הקשיחים, ה-SSD's או זכרון ה-RAM, חיפשתי את התופעות האלה ב-google ע"י חיפוש "כרום לא מתחיל הורדות" (באנגלית כמובן) ו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב שהרבה התקנות לתוכנות שאני מוריד לא עובדות בכונן D ורק כשאני מעביר התקנה לC שעליו מותקנת המערכת היא עובדת. זה רושם לי כל פעם משהו אחר למשל: "error lunching installer" טעות בנושא הם לא עובדות בD

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by גיל דותן,

בוקר טוב מנסה לפרמט מחשב נייד תקוע על BOOTMGR IS MISSING דרך דיסק און קי שעליו יש ווינדוס 7 והוא מפורמט ובעל BOOT שאני מנסה לשמור את ההגדרות בביוס לאיתחול דרך דיסק און קי. הם לא נשמרות ואני לא מצליח. העזרה והפתרון יכולים לכלול כל הצעה לפירמוט המחשב לגמרי. (לא זקוק לחומר על המחשב)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by huber,

שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.

9. שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה , אבל אני רוצה להוריד קטע שמע כזה כקובץ לפלאפון , איך ניתן לעשות זאת יש אפליקציה או דרך כלשהי ? תודה לעוזרים . זה הקישור לקטע המדיה. http://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=GKJLMM&c41t4nzVQ=EM

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום רב, מחשב חדש (מפרט בצד), באחריות. בימים האחרונים התחילו רעשי טרקטור בהפעלה. פתחתי את המארז, והתגלה שמאוורר המעבד מרעיש, כנראה עקב חוסר שימון. שימנתי אותו כמו שצריך (ע"י החדרת שמן ישירות לציר, מתחת למדבקות), סגרתי הכל חזרה, הפעלתי את המחשב- הרעשים פסקו. אח"כ כיביתי את המחשב ישירות מהכפתור (לחיצה ממושכת 5 שניות). חיברתי את המחשב ולהפתעתי עולה הלוגו של חלונות XP, אח"כ מתקבל מסך כחול לשנייה והמע' עושה ריסט. ככה כל הזמן. לפני זה התקבלה הודעה האם אני רוצה להפעיל במצב נורמל או במצב בטוח, כנראה בגלל שלא כיביתי כמו שצריך. אני משמן המון מאווררים של מחשבים ואף פעם לא קרה לי דבר כזה. ניסיתי להוציא זכרונות, לאפס ביוס, לנתק חומרה לא פעילה, להוציא את גוף הקירור של המעבד (ויש משחה ט…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by POPCORN,

יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב נייד של HP עם ווינדוס 10 ופתאום אין חיבורי רשת לא וויפי או חוטי ראיתי אפילו שהאייקון של המחשב למטה איפה שהאייקונים עם החיבור נעלם לחלוטין וכשאני נכנס דרך המסך התראות לרשת הוא מראה לי רק מצב טיסה בלי שום אפשרות לחפש רשת ניסיתי להתקין דרייברים לא צלח בנוסף כשאני נכנס לחיבורי רשת התיקייה ריקה אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. זה משהו מוזר שאף פעם לא נתקלתי בו, דבר ראשון ראוי לציין שהמעבד שלי I5 3470 והזיכרון KINGSTON 2X4GB 1600MHZ עכשיו כשהתקנתי עליו ת'וינדוס אז בBIOS ראיתי שהזיכרון נקלט כ1333MHZ , שיניתי את זה חזרה ל1600 ידנית ונשארתי ככה, עכשיו מדיי יום אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק (שוב , לא כל פעם, אבל זה קורה וזה מעצבן ורואים שמשהו לא בסדר ומן הסתם זו תקלה שצריך למצוא לה פתרון) הכל נתקע, ל20 שניות, ואז חוזר כיאילו כלום, ואז אחרי כמה דק' שוב נתקע ל20 שניות ושוב חוזר וכך הלאה עד שאני עושה רסט. ראוי לציין שהמחשב שלי כרגע פתוח בלי מאווררים נוספים חוץ מעל המעבד, רדיאטורים בנויים על הזכרון וקירור בנוי וטוב על הכרטיס מסך (של ASUS) , ראיתי VOLTAGE וטמפ', הכל סטנדרטי ונורמלי, הספק עובד כמו שצריך , עכש…

14. Started by CPU1703,

הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי לכולם!! יש לי בעיה גדולה אחת שמשגעת אותי כבר כמה שנים (וכמה כרטיסי מסך...) ובעיה קטנה יותר אחרת . ראשית לבעיה הגדולה!! יש לי טלוויזה 29" של סוני כבר שנתיים וחיבור דיגיטלי של הכבלים (יענו HOT עכשיו...) . בעבר היה לי GFORCE 3 עם tv out שהייתי מחבר לטלוויזיה וכל פעם שהוא היה מחובר ביחד עם הכבלים (הם ב21 פינים ל AV והמחשב דרך S-video או RCA) ראו כל הזמן פסים זזים כאשר התצוגה הייתה על יציאיה מהמחשב וגרוע מאוד כאשר התצוגה הייתה על הכבלים. אם הייתי מנתק או את הכבלים או את המחשב פיזית מהטלוויזיה אז הראות הייתה חוזרת לשלמות. עקב כך (וגם קצת בגלל Farcry .... ) קניתי את ה 9800 pro של ATI. אבל לא רק שזה לא עזר עכשיו לא רק שיש פסים כשאר המחשב על הטלוויזיה בשמן שהשקע של הכבלים מחוב…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by RazKaziRo,

ברגע שאני מפעיל משחקים למשל call of duty או splinter cell הוא מאפשר לי לשחק בערך כ10 דק ואז פתאום המחשב נתקע ועושה ריסט אני צריך לציין שעדכנתי דריברים של קול ומסך יש לי כרטיס מסך : geforce 7300 gs מעבד dual core של אינטל זתאמרת המחשב יחסית חדש... אז לא אמורה להיות בעיה עם זה... תוכלו אולי לעזור לי לסדר את זה אני לא מצליח לסיים משימה כמו שצריך תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SaSami,

איני מצליח להדליק המחשב , מתקבלת ההודעה הבאה : Reboot and select proper boot device. Or insert boot media in selected boot device and press a key מה עליי לעשות על מנת לתקן המצב ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ניב ציון,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד שקיבלתי אותו עם Windows 8.1. במהלך הזמן שידרגתי אותו ל-Windows 10. עכשיו, רכשתי מחשב חדש, ואת המחשב הבוכחי, אני רוצה לתת לאבא שלי... רציתי לדעת, איך אני מפרמט (מאתחל), את המחשב שלי לגמריי, כך שאבא שלי, יקבל מחשב נקי לעבודה... תודה רבה!.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, היה לי מחשב שכלל את הרכיבים הבאים (כרשום במפרט): A64 3200+ socket 754 Abit NV-8 2GB DDR400 Ocz Radeon X1800GTO המחשב היה נתקע לפעמים במשחקים. ניסיתי להחליף מעבד למעבד אחר שהיה לי, לנסות את הכרטיס מסך על מחשב אחר, לנתק סטיקים של זיכרון, להחליף בינהם, למרוח משחה מחדש על כל המחשב, לנתק את הכרטיס קול, לנתק את הכרטיס טלווזיה וכו'. המחשב המשיך להיתקע. אוקיי- הביאו לי ליום הולדת Asus 8800GS TOP. עדיין היו תקיעות מדי פעם- מה שכמובן אומר שהבעיה אינה בכרטיס מסך. בסוף נמאס לי והחלטתי להחליף שילוש- גם בגלל התקיעות וגם כי החלטתי שהגיע הזמן לעבור לכפול ליבה. קניתי את הרכיבים הבאים: Pentium DC E5200 MSI P45 Neo 4GB DDR2 של kingston (הגיע כסט של 2X2). החלפתי גם HD ל …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sasha,

אחרי שראיתי את הביוס שלי וביוסים של חברים שלי גיליתי שהביוס שלי נותן ממש קצת פרטים , ויש הרבה מאוד דברים שמופיעים בביוסים אחרים ולא בשלי האם שידרוג הביוס יספק לי אפשרויות אחרות? אני יודע שמסוכן מאוד להחליף ביוס , כי אם זה נתקע אז יש בעיה חמורה מאוד , מקסימום אני יעשה את זה עם בן דוד שלי שמבין יותר ממני השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג ביוסים אחרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dolevzora,

טוב אז לפני כמה ימים התקנתי כמה תוכנות והאנטי וירוס לא התריע עליהם אחרי כמה ימים המחשב נהיה איטי ברמות שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה (יש לי אנטי וירוס של microsoft ) אחרי שאני מפעיל את האנטי וירוס הוא מתריע לי על וירוס בשם Worm:Win32/Ainslot.A עשיתי עליו remove אחרי זה באה עוד התרעה על וירוס בשם Virtool:Win32/Obfuscator.C עשיתי גם עליו REMOVE אני לא יודע אם זה מחק אותו כי זה נתקע באמצע אבל עדיין יש את האטיות במשחקים ממש פתאום המחשב נתקע למשל כל פעם שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה זה מסומן שזה יהיה על מצב תמיד פעיל מה עושים ?? ? תודה אני לא יכול לפרמט תעזרו לי בבקשה !!!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Y-L,

יש לי צורב 40/12/40A של Plextor וכשאני עושה Speed Test בה Nero הוא נותן לי לצרוב רק ב X24 במקום X40. מערכת ההפעלה היא Windows XP וה Primary ו Secondary מוגדרים על DMA. תודה לעוזרים, יוני. נ.ב לא נראה לי שזה קשור למפרט של המחשב אם אתם בכל זאת מתעקשים תבדקו בעצמכם.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בנוסף הבחנתי בהודעת שגיאה לצורב שעבד לפני כמה ימים, לא הצלחתי להתקין מחדש את ה Cdrom (לא הועיל) תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים