תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, דיי במצב חירום... ביצעתי הורדה של הכלי של WINDOWS 10 ליצירת קובץ BOOT מכונן FLASH והתקנתי את הכלי שלהם. התוכנה לא התריעה לגבי פרמוט הכונן ופשוט הפכה את הכונן מ-1 TB לכונן של 32 GB עם קובץ ה-BOOT. האם יש דרך לשחזר את כל הקבצים ולהחזיר את הכונן לנפחו הרגיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הזמן המחשה מפעיל עצמו מחדש אפילו שהתקנתי את הוינדוס מחדש אחרי פירמוט הוא עשה לי את זה. אז ככל הנראה הבעיה היא בחומרה והמחשב הוא ישן (לפני 3 שנים בערך) לכן זה אחד הרכיבים נראה לי שהלוח אם יכול להיות? אז השאלה היא אם אתם יודעים איזה רכיב גורם למחשב להפעיל עצמו מחדש והאם כדאי לקנות אותו או שלא שווה כי המחשב ישן. תודה רבה על העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ווינדוס 10. חיברתי מקלדת אלחוטית קטנה של Rapoo. לחיצה רציפה על אחד המקשים מקלידה את התו רק פעם אחת. במקלדת החוטית הקודמת, לחיצה רציפה הייתה מדפיסה רצף ארוך של התו. איך אפשר לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שיש לי את המחשב, קיים צליל HUM מעצבן הבוקע מהרמקולים/אוזניות. צליל זה מפריע מאוד כשאני מחברת מיקרפון ומשתמשת במסנגר מפני שהצד השני שומע את הצליל, שלפעמים מאפיל על שלי. עשיתי די הרבה נסיונות להתגבר על הבעיה וגיליתי מה מקור הרעש: כרטיס טלויזיה של pinnacle. כשהוצאתי את הכרטיס החוצה הצליל הפסיק לגמרי. אבל כשאני מחזירה הכרטיס ללוח האם הצליל המעצבן מתחיל... (כך שמקור הבעיה בכרטיס הטלויזיה ולא בלוח האם/כרטיס הקול) ניסיתי לנתק את חיבור lineout של כרטיס הטלויזיה אך זה לא עזר... כנראה שהכרטיס מכניס רעשים ללוח... יש לכם רעיון לפתרון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הנייד שבכותרת. כשאני נכנס לביוס התפריטים מאוד מצומצמים ומינימליים. האם ישנה במחשב הזה אפשרות, איזה צירוף מקשים, שייתן לי לגשת לתפריטים יותר מתקדמים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה גרסה חינמית לתוכנה הנ"ל שהייתי מפעיל אותה ידנית! מבכל פעם שרציתי לסרוק את המחשב תוכנה שלא רצה ברקע אלא הייתי צריך להפעיל אותה ידנית (אני לא מתכוון לגרסה החינמית ל 30 יום ) היא הייתה חינמית במשך שנים מישהו יודע לאן היא נעלמה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מנסה לחסוך זמן התקנתי לחבר SSD במחשב, ועליו Windows 10 נקי, כאשר במחשב היה מחובר עדיין הHDD הישן שלו עם התקנה של Windows 10 ישנה. העתקתי את כל החומר, התקנתי תוכנות, הגדרתי כל מה שביקש ניתקתי את הדיסק הישן, והופ, לא עולה מערכת ההפעלה. חקרתי קצת, כנראה שההתקנה של Windows 10 יוצרת מחיצת Boot חלק מההתקנה, וכאן בגלל שהייתה מערכת הפעלה במקביל הוא כנראה זיהה ולא יצר זאת. יש דרך לצאת מזה ללא התקנה מחדש של הכל ? ניסיתי המון מדריכים שרובם כולל bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /scanos (מוצא את מע"ה) bootrec /rebuildbcd (מוצא את מע"ה ושואל אם לסדר, שאני בוחר Yes מתקבלת שגיאה של Device not found א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לראות צפיה ישירה בתפוז תוך כדי האישורים השונים בתהליך, הורדתי כנראה משהו שגרם לדף הבית שלי בכרום להשתנות ל QONE8 וכל הזמן מופיעה ברשימת התוכניות תוכנה כמו ספידקומפיוטר, אם אני מסיר אותה מיד מופיעה תוכנה אחרת בסיגנון-פיקס ריג'סטרי או משהו כזה גם החיפוש בכרום השתנה כשאני משנה את דף הבית וספק החיפוש דרך הגדרות הכרום-זה משתנה שוב וחוזר חלילה אין אפשרות להסיר את ה QONE8 דרך הסרת התוכניות של חלונות 7...התהליך לא מסתיים יש לי אווירה וסיקלינר סופראנטיספייוור יש עיצה? ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה, המחשב היה קורס בכניסה לוינדוס (7). חשבתי שזה איזשהו וירוס שאיכשהו עקף את האנטיוירוס, ולכן החלטתי שאחרי שאתקין כרטיס מסך חדש, אתקין את הוינדוס מחדש. היום אכן הגיע הGTX460 ווינדוס הותקן, אחרי התקנת הדרייברים של אן-וידיה הגעתי לאותו מצב בכניסה (המחשב מגיע לדסק טופ, מראה את הוול-פייפר, אך שום דבר פרט לזה. קונטרל אלט ודל מחשיכים את המסך). לאחר הסרת הדרייברים (דרך "מצב בטוח") המחשב עובד כמו שצריך. כנראה שזה לא משהו בכרטיס מסך (כי התופעה קרתה בשני כרטיסים שונים), לא בזכרונות - נבדקו ב"ממטסט של וינדוס" ולא בדיסק הקשיח, ככה שהחשוד העיקרי שלי כרגע הוא לוח האם. איך לאשש או להפריך את זה? אילו רכיבים נוספים עשויים להיות חשודים? עריכה: הכל באחריות (בינתיים), הלוח וכרטיס המסך …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ניסיתי לעדכן את ה-C400 דרך וינדו. עשה ריסטארט ומסכים כחולים ובלאגן. ניסיתי דרך CD - התוכנת תקועה בשלב מציאת הכונן (מחפשת ולא מוצאת). הכונן עצמו מופיע בביוס. עניין שני הוא תמיכת ASUS P5K ב-AHCI. פשוט ביטלו את האופציה לזה בביוס. מצאתי ביוס פרוץ שמאפשר את זה. שווה את הסיכון? http://www.bios-mods.com/forum/Thread-solved-enabled-AHCI-on-Asus-P5K?page=3 למישהו יש נסיון עם הפורום הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי דיסק חיצוני בנפח 1TB של חברת IOMEGA. בתחילה, הדיסק פעל בצורה תקינה וללא בעיות. לאחר מספר שבועות, הדיסק החל להשמיע קולות מכניים לא בריאים, אך די מהר הרעש פסק. החל מלפני מספר ימים, ללא סיבה נראית לעין, הדיסק מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אך אין גישה לנתונים, ואני מקבל הודעה "would you like to format?". ניסיתי להשתמש במספר תוכנות לזיהוי (ותיקון) הבעיה, כגון EASEUS Data Recovery, TestDisk, וכו', אך שום דבר לא עזר. האם יתכן שמדובר בבקר תקול? יש למישהו הצעה? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, גלשתי לי היום להנאתי כאשר פתאום המחשב נתקע לחלוטין, לא יכלתי לעשות שום דבר חוץ מ-reset ידני. כאשר הוא נדלק, במסך הפתיחה של של המחשב היה רשום: "The CPU has changed!" בנוסף היה רשום שצריך להיכנס לBIOS כדי לשנות את הגדרות המעבד, ניסיתי להיכנס אבל המחשב פשוט היה תקוע במסך הפתיחה. נאלצתי שוב לעשות RESET, הפעם המחשב פשוט לא עלה. המחשב עצמו נדלק וכל המאוררים עובדים אבל המסך אוטומטית נמצא במצב של POWER SAVE! בנוסף הנורת HDD הצהובה ליד כפתור ההפעלה נשארת דלוקה! ניסיתי להדליק את המחשב כמה פעמים מחדש אך זה לא עוזר. חשבתי אולי הבעיה היא בכונן הקשיח, אז ניסיתי לחבר כונן אחר במקומו. הנורת HDD כבר לא דולקת אבל המחשב עדיין לא עולה והמסך עדיין נשאר במצב של POWER SAVE! צריך עזרה בבק…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב לפני חודשיים, קיבלתי אותו כRAID במקום ACHI. יש לי SSD NVME 2 980 pro 2TB ולגיסוי יש לי Samsung 840 EVO 1TB. נסיתי להפוך את זה דרך הביוס (יש לי לוח אם מדגם ASUS Prime Z690 P WiFi), אבל אני מקבל BSOD. נאמר לי על ידי התמיכה של סמסונג "אפשר לשנות את זה בלי לעבד את מערכת ההפעלה", (וינדוס 11). נסיתי לחפש את זה אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעבוד. האם פירמוט רגיל ישנה את זה? אין לי מושג איך אני משנה את זה בביוס. הסיבה שאני רוצה לשנות את זה לACHI היא שתוכנת הSamsung Magician לא מזהה את הSSD NVME 2 980 pro. אני מקבל הודעה: "Samsung nvm express device is not connected". תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הלפטופ שלי מחובר לטלוויזיה ושהוא היה עם ווינדוס 10 אז התוכנה גדלה לבד והיה אפשר לקרוא מה היה כתוב אבל הייתי חייב לשנמך ל 8.1 ועכשיו אי אפשר לקרוא כלום מהטלוויזיה כי הכתב קטן מידי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
i7 4770K + Msi Z87-g45 gaming - כרטיס מסך של Nvidia חברת Gigabyte דגם - GTX 970G1 4Gb מארז : Corsair 500R בצבע לבן . אשמח לדעת כמה יעלה לי למכור את החלקים ? מישהו יכול לתת לי מחירים ? תודה ושבת שלום😌
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ליפני יומיים רכשתי מחשב נייד דל דרך קייאספי. שמתי לב שבחלקו האחורי אחד הברגים פשוט נראה אכול ( מצורפת תמונה ) . דיברתי מול התמיכה של דל ונאמר לי שהמחשב יצא ליפני 63 ימים מהמפעל ואני הלקוח היחידי שלו ולא נפתח אף פעם ואין להם מושג למה זה ככה. האם יכול להיות שמחשב נייד עוזב את המפעל ככה? האם יכול להיות שהיבואן פותח אותו בארץ לצורך התקנה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל ואיך אפשר לדעת אם הלוח תומך בזה או בזה והאם במאפיינים של המחשב אפשר לראות שהזכרון הוא מסוג הדואלי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-