עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי שהמאורר של הספק לא עובד, בשבוע שעבר הוא עבד. אולי בטעות ניתקתי את החיבור שלו? האם בכלל יש למאורר של הספק חיבור כלשהו? אם הוא פשוט התקלל, מה אני אמור לעשות? לרכוש ספק חדש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, מערכת בצד < בזמן האחרון יש לי בעייה מוזרה במחשב... בהתחלה זה היה כך : הייתי מדליק את המחשב, הולך לי להכין לשתות או משהו, חוזר אחרי שכבר הכנסתי את הסיסמא ב Welcome Screen ומוצא את המחשב קפוא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום - אבל יש תמונה... פשוט אי אפשר לעשות כלום. עושים ריסטרט מהכפתור - לוקח למחשב הרבה זמן להגיע למסך של הפוסט, לפעמים אפילו צריך לעשות עוד ריסטרט... הוא פשוט תקוע במסך שחור והמנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב מכובה. הבנתי שזה משהו ב Idle - והסרתי לחלוטין את כל מה שקשור ל Power Saving... עכשיו המחשב קופא ב Welcome Screen אם אני לא נכנס תוך כמה דקות ושוב אותו סיפור, נתקע לפני הפוסט, לפעמים צריך לעשות ריסטרט שוב. תמפ' של הכרטיס מסך, מעבד והארדיסקים תקינה לחלוט…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. פתאום שמתי שנעלמה לי האפשרות של שליחת קבצים דרך הBT. בעיקרון תמיד הייתה לי את האפשרות הזאת ופתאום זה נעלם. מחקתי את הדרייבר והורדתי את הכי עדכני מהאתר של דל(החברה של המחשב נייד שלי) והתקנתי שוב אבל זה לא פתר את הבעיה. יש פה תמונה שתעזור להסביר את המצב שלי. Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mjnmjn,

יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by קוביה,

שלום, גלשתי לי היום להנאתי כאשר פתאום המחשב נתקע לחלוטין, לא יכלתי לעשות שום דבר חוץ מ-reset ידני. כאשר הוא נדלק, במסך הפתיחה של של המחשב היה רשום: "The CPU has changed!" בנוסף היה רשום שצריך להיכנס לBIOS כדי לשנות את הגדרות המעבד, ניסיתי להיכנס אבל המחשב פשוט היה תקוע במסך הפתיחה. נאלצתי שוב לעשות RESET, הפעם המחשב פשוט לא עלה. המחשב עצמו נדלק וכל המאוררים עובדים אבל המסך אוטומטית נמצא במצב של POWER SAVE! בנוסף הנורת HDD הצהובה ליד כפתור ההפעלה נשארת דלוקה! ניסיתי להדליק את המחשב כמה פעמים מחדש אך זה לא עוזר. חשבתי אולי הבעיה היא בכונן הקשיח, אז ניסיתי לחבר כונן אחר במקומו. הנורת HDD כבר לא דולקת אבל המחשב עדיין לא עולה והמסך עדיין נשאר במצב של POWER SAVE! צריך עזרה בבק…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by rotemC,

אהלן חברה, יש לי התלבטות שאני אשמח בה לעזרה: אני בונה עכשיו מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו תמונות וקבצים (ספציפיים לא כל המערכת) מהמחשב הישן (שניהם נייחים). עכשיו ההתלבטות היא איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה ובטוחה, וחשבתי על שלוש אופציות: 1. באמצעות כונן חיצוני - נשמע שזאת האפשרות הכי פשוטה, אבל המחשב הישן איטי בטירוף, יקח לו המון זמן לעשות את זה ואני לא בטוח אם הוא יוכל להתמודד עם כל הקבצים ולא יתקע באמצע. 2. לחבר את הSSD החדש למחשב הישן - פה יש כמה בעיות. המחשב הישן עובד בSATA II ואני לא יודע אם הוא יקרא את הכונן החדש, לא נשארו בו מגירות לשים בהן אותו ככה שבזמן ההעברה הSSD יונח על משהו בצורה רופפת, ואני פוחד שאחרי ההעברה כשאנסה להתקין ווינדוס על הSSD יפריע לו שכבר …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Zadu,

שאני משחק GTA V לפעמים יש תקיעות כאילו המשחק עוצר בקטנה ואז ממשיך. שיחקתי עם ההגדרות של המשחק שמתי אותם הכי נמוך שאפשר וביטלתי את כל הפילטרים וכו' וזה עדיין קורה. לפעמים יש לי את זה לפעמים לא זה מוזר. המפרט מחשב שלי: CPU: i5 4590 CPU Cooler: Arctic Freezer i11 Motherboard: GA-H81M-HD3 Graphics Card: GeForce GTX 760 Hard Drive: Seagate Barracuda 1TB SSD: Samsung 840 EVO 250GB Memory: Kingston HyperX 8GB DDR3 x2 המחשב מעודכן עם כל העידכונים של מיקרוסופט ועם הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 2ten,

שלום יש לי בעיה במנהל התקנים מופיע סימן קראה על דבר זה AJE05UMZ IDE Controller אני לא יודע מה זה? ואך אני יכול לפתור את בעיה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הספק שלי הוא enermax 350 watt הוא אמור להיות ספק חזק ויציב אך לפעמים הוא משמיע מין ציפצופים והr9500 pro מראה קווים עולים ויורדים בקצב ריענון של 85 הרץ יכול להיות שהספק דפוק?,או יכול להיות שהספק עמוס ומחוברםי אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה 2 הרדיסקים אחד 1)seagate 40gb 7200 2)western digital 60gb 7200 8mb buffer מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro) הלוח אם כמובן ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by wooper,

היי כמה פעמים שאני מגדיר למחשב לשמור את השעה הוא לא מסתנכרן והדעה לא מדויקת מחיפוש בפורום הבנתי שזה אומר שצריך להחליף סוללה מאיפה רוכשים את הסוללה והאם צריך סוללה שמותאמת ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Avocado,

לאחרונה המאוורר של המעבד עובד קשה בלי סיבה, גם אם שום תוכנה לא פועלת. עשיתי פירמוט, אפילו החלפתי הארדדיסק. דרייברים והכל מותקן כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

12. Started by Vortex,

שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 450 עם מדפסת HP Deskjet 600C היא פעלה מצוין בווינדוס אקספי, ואז הלוח נשרף. החלפתי לוח, ומאז המחשב לא מזהה את המדפסת אוטומטית כמו שהוא עשה עם הלוח הקודם. גם הוספה ידנית לא פועלת. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by רקיע,

הייתה גרסה חינמית לתוכנה הנ"ל שהייתי מפעיל אותה ידנית! מבכל פעם שרציתי לסרוק את המחשב תוכנה שלא רצה ברקע אלא הייתי צריך להפעיל אותה ידנית (אני לא מתכוון לגרסה החינמית ל 30 יום ) היא הייתה חינמית במשך שנים מישהו יודע לאן היא נעלמה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by איתמר טל,

ליפני יומיים רכשתי מחשב נייד דל דרך קייאספי. שמתי לב שבחלקו האחורי אחד הברגים פשוט נראה אכול ( מצורפת תמונה ) . דיברתי מול התמיכה של דל ונאמר לי שהמחשב יצא ליפני 63 ימים מהמפעל ואני הלקוח היחידי שלו ולא נפתח אף פעם ואין להם מושג למה זה ככה. האם יכול להיות שמחשב נייד עוזב את המפעל ככה? האם יכול להיות שהיבואן פותח אותו בארץ לצורך התקנה כלשהי?

15. כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לאחרונה החמשב כנראה "איבד" איזה קשר בין הזכרון ליישומים אחדים. אז אני אתאר את כל העובדות הידועות לי ומבקש את עצתכם\ן. ברגע הפעלת סייר וינדוז בצורה כלשהי, אפילו כדי לראות תוכן של מחיצה כלשהי, או אפילו הפעלת תוכנית שרות של חלונות, כעבור זמן לא ארוך מופיעה מודעה שיש טעות ב- EXPLORER.EXE והוא ייסגר. לרוב המחשב גם נתקע, אך לפעמים ניתן לגלוש באינטרנט. כמו כן לפעמים באמצע הפעלת יישום מופיעה מודעה שיישום זה ביצע שגיאה והוא ייסגר. ברגע הדלקת המחשב קופצים כמה חלונות עם התראות אין אפשרות למצוא יישום זה בלה בלה בלה. העתקתי את כל היישומים שהיו נמנים בחלונות האלה. אז ככה: AdobeArm.exe AlcMTR.EXE Updater.exe GuardMailru.exe SkyTel.exe SSkgdupdate.exe DATAMA~.exe (לא 100% בטוח שהשם נכון)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ניב ציון,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד שקיבלתי אותו עם Windows 8.1. במהלך הזמן שידרגתי אותו ל-Windows 10. עכשיו, רכשתי מחשב חדש, ואת המחשב הבוכחי, אני רוצה לתת לאבא שלי... רציתי לדעת, איך אני מפרמט (מאתחל), את המחשב שלי לגמריי, כך שאבא שלי, יקבל מחשב נקי לעבודה... תודה רבה!.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by maors,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ללוח אין יציאת hdmi, אז חשבתי לקנות כבל hdmi-dvi. אבל לא יהיה לי סאונד דיגיטלי. לפי מה שהבנתי בפורומים יש כבל שכזה או מתאם שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולשמוע סאונד בטלוויזיה, אבל זה לא מתאים לכולם. האם אפשר למצוא אחד שכזה שמתאים? לפני קניית כרטיס מסך מיותר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kuziz,

המיקרוםון שלי אינו עובד גם אחרי שניסיתי לבדוק אותו בהגדרות הקול אנא עיזרו לי??????????????? במידה ואין פיתרון האם אני יכול להוסיף כרטיס קול הכרטיס הנוכחי on-board אין בעיות בשמע

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kikkler,

היום בבוקר, בזמן שהמחשב עבד בשלווה, הייתה פה קפיצת זרם. המחשב נכבה, וכאשר הוא הודלק, התברר שאחד ההארדיסקים פשוט נעלם (הווה אומר לא מזוהה). האם קיימות שיטות החייאה שונות שאפשר לנקוט בהן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 גם החום של הלוח מעל 40 מעלות. זה טמפרטורות סבירות? ואם לא אולי מישהו יודע איך אפשר לקרר את המחשב הזה???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tommy_g,

אהלן. רכשתי לפני מס' ימים מחשב חדש. המאוורר האחורי מרעיש בצורה קצת מוגזמת לטעמי. נשמע שהוא פועל תקין, אבל מציק לאוזן. יש מה לעשות מבלי לגעת במארז? האם אפשר להאט את מהירות סיבוב המאוורר? תודה מראש, תומר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, אני מנסה לחבר מחשב נייד שלי עם ווינדוס 10 למחשב נייח עם ווינדוס 7 unltimate - חיבור באמצעות כבל רשת ביניהם. אני מבצע את ההוראות ורואה את שמות המחשבים בכל מחשב, אבל לא יכול לגשת למחשב הנייח שלי מהמחשב הנייד. בלחיצה על האייקון של המחשב השני מופיעה לי שגיאה windows can not access .... גם כשאני מנסה להכנס דרך run והכנסת הכתובת של המחשב השני 192.168....... וכו' , עדיין מתקבלת שגיאה. בבדיקת PING - הכל נראה תקין. מה עוד ניתן לעשות כדי שזה יעבוד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי בעיה הזויה כבר המון זמן, כאשר המחשב שלי נכנס למצב שינה ועזבתי אותו לכמה שעות, ברוב המקרים המסך מפסיק להגיב ובעצם מתנהג כאילו אין תמונה. המחשב מראה כאילו הוא עובד עם אורות והכל אבל המסך לא חוזר לעבוד. כדי לפתור את העניין אני חייב לעשות ריסט ידני למחשב שגם ברוב המקרים לא עוזר והמסך עדיין לא מגיב. (מראה נורית צהובה ולא כחולה) כדי בוודאות לפתור את זה אני צריך להוציא את הכבל של הכרטיס מסך, להפעיל את המחשב ואז לחבר את הכבל של הכרטיס מסך. יש לי לוח אם z68-ud3h-b3 GIGABYTE כרטיס מסך ATI RADEON 6950 HD מערכת הפעלה WIN7 ENTERPRISE

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים