עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gshhar,

ניסיתי ךראות עכשיו שני סרטים עם תרגום עם ה-RADLIGHT(הצילצול וספינת הרוחות) ואחרי כמה דקות הם נתקעים ואחד מהם הופך שחור לבן ,החלפתי תוכנה וזה לא נפטר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Raz20,

כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by arie2006,

נתונים: מדפסת hp office jet 4500; מע' windows 7 ult. בסריקה מהמחשב ע"י תוכנת פקס וסריקה ב- windows הסריקה מתבצעת טכנית אך בתום הסריקה שם הקובץ אינו מופיע. (בתצוגה מוקדמת האפליקציה מציגה ע"ג המסך את המסמך שנסרק). אין בעיה בהדפסת מסמכים הנשלחים מן המחשב. המדפסת מחוברת בחיבור USB. תודה מראש למשיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Splashy,

יש לי שני מסכים, בלילה אני מכבה אותם. בבוקר כשאני מדליקה את המסך הראשי (Dell), הוא נכבה ולא מציג תמונה. אחרי זה אני מדליקה את המסך השני ומבצעת Detect בהגדרות המסכים ואז המסך הראשי של Dell נדלק. ניסיתי לעשות Restart למחשב וזה עדיין ממשיך. איך ניתן לפתור את זה כך שיעבוד כמו קודם ולא יהיה צריך לבצע כל פעם Detect אחרי שמכבים את המסך? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by talaus,

עידכנתי את הBIOS בתוכנה Asus Online שיש במדור הורדות לגרסה הכי חדשה וכשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לי לBIOS וכותב ERROR שכנראה נובע מכך שגרסאת הBIOS לא תומכת בזכרונות שליץ איך אני חוזר לBIOS הישן? דרך אגב אני ממחשב אחר כי אי אפשר לעשות במחשב השני שום דבר חוץ מלהכנס לBIOS, כשיוצאים ממנו הוא מראה מסך שחור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מנסה לעדכן את ה-BIOS באמצעות התוכנה ללוחות אם מהסוג הזה - AFUDOS. בכל פעם שאני מריץ את מה שאמור לעדכן את ה-BIOS (במקרה שלי זה <afudos /i<p4p81008.ami), אני מקבל הודעת "File creation error". ניסיתי כבר כמה דיסקטים שונים ואפילו מערכות שונות (DRDOS / גרסה מקוצצת של Win 98 boot disk), וזה עדיין לא עובד. ניסיתי לבדוק באתר של ASUS, אבל לצערי הוא לא זמין (כבר יום שלם ). יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by ofer40,

היי אני רוצה לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ואני מנסה דרך ה WINDOWS אבל אני מקבל הודעה:"ERROR READING FROM ROM". למה אי אפשר לעדכן? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  10. לפי ה cpu z לוח אם שלי נקרא Z390 GAMING X-CF אבל באתר יצרן אין עם סיומת cf ניסיתי להוריד את שני האופציות בלי ה cf ולא מזהה לי את התיקיה או הקובץ, מאחורי המחשב לא רואה כניסה יעודית של דיסק און קיי ל usb מסויים ניסיתי שני כניסות ואין שינוי אתר יצרן לום אם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf אשמח לעזרה

11. Started by Ariel234156,

שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך ati radeon 5750 . הסרטונים והמשחקים זזים בקושי. לאחר עדכון שעשיתי הכל רץ ועובד. העיה שלאחר כיבוי המחשב והדלקתו שוב הכל איטי. ושוב אני מתקין את העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך. והתופעה חוזרת על עצמה. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shay10,

צהריים טובים, בעיה בקשר למחשב נייד לנובו שעודכן ל - Windows 10, לפני חודש בערך קיבלתי עדכון תכונות ל Windows 10, והסכמתי לעדכון, לאחר מכן בכל הפעלה של המחשב לאחר כמה דקות המחשב קרס (הופיעה המסך הכחול של ווינדוס) והופעל מחדש וכך הלאה, בשיחה עם מיקרוסופט ישראל הוסבר שיש לחזור לגירסא הקודמת ולפנות ללנובו ישראל לצורך קבלת עדכון ביוס ועדכון צ'יפים, פניתי ללנובו ישראל, אך שם נאמר שהם אינם יכולים לתמוך במחשב משום שהאחריות הסתיימה, כעת מערכת ההפעלה מחייבת לעדכן את המערכת, כשמתכוונים לכבות את המחשב יש רק עדכן וכבה אין אפשרות לכיבוי ללא עדכון, המחשב הוא מחשב נייד מחברת לנובו G710. אשמח לקבל פיתרון למצב. תודה והמשך יום טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by yoni blender,

היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר

15. Started by mic,

ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by shu sha,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר מספר מכשירים למחשב דרך הUSB למחשב ממחוברים תמיד המקלט של העכבר האופטי והמודם דרך הUSB... מידי פעם אני מחבר מכשירים שונים כמו נגן MP3 מצלמה דיגיטלית ועוד.. לאחרונה רכשתי מצלמת אינטרנט שמתחברת גם כן דרך הUSB אך לא פועלת אלא אם אני מנתק את העכבר או את המודם!(העכבר והמודם פועלים כרגיל)... וכן כששלושתם מחוברים אני מקבל הודעה מוזרה שיש עומס על יציאות הUSB ושאפשר לפתור זאת באמצעות החלפת מקומות החיבורים-ניסיתי כל קומבינציה אפשרים אך זה לא עוזר... מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by R-E-L,

יש לי לוח ASUS A7V133-C וכשיוצאות לו גירסאות חדשות של ביוס ואני מנסה לעדכן אותו עם הביוס של גרסת C ה"מעדכן" של ווינדוס אומר לי שהגירסה לא תואמת לגירסא שעל הלוח... הדבר המוזר הוא שהוא כן נותן לי לעדכן לביוסים חדשים של הגירסא הרגילה, לא "C"... זה לא ממש בעיה אבל זה מוזר... יש למישהו מושג למה זה קורה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shaharezra,

שלום חברים אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס בלוח הביוס הנוכחי הוא 0614 ואני מנסה לעדכן ל0711 עידכנתי כבר כמה פעמים ביוס בלוח הזה ואף פעם לא הייתה בעיה פשוט נכנס לביוס ומתוכו בוחר בתוכנת העידכון המובנת בתוכו EZ FLASH קוראים לה אני חושב בכל מקרה כרגע כשאני נכנס לתוכה היא עולה לשתי שניות ואז נשמעים שלוש ביפים מהירים והמחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי כמה פעמים מתוך מחשבה שזו תקלה ריגעית או משהו כזה. ניסיתי גם לאפס את הביוס הנוכחי כולל החזרת ההגדרות לדיפולט הוצאת הסוללה והשיטה עם הג'מפר. עדיין אותה תופעה מעצבנת. מישהו נתקל בזה ? או שיש רעיונות? תודה שחר עריכה: הסתדרתי. הבעיה נפתרה

19. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. יש לי ביוס של:VIA-ApolloPro133 הורדתי את העידכון שלו לפי מספר המודל של הלוח אם (35c92100xx). קיבלתי 5 קבצים ובתוכם 3 קיבצי bin 1 txt קובץ הסבר 1 exe שאותו מפעילים בנוסף לקובץ bin 1 [glow=red, 2, 300]הבעיה:[/glow] אני לא יודע באיזה קובץ BIN ליבחור ואיך אני אמור לדעת אני פשות לא רוצה לנחש כי אתם יודעים מה יקרה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- נתונים של קובץ TXT: VIA-ApolloPro133 (ATX) Motherboard - Award BIOS (VT82C693A+VT82C686A/686B) V1212AG.BIN For Winbond (39A) Clock Gen IC Dec/2000 V1218AG.BIN For Winbond (39B) Clock Gen IC Dec/2000 V1214AG.BIN…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by saar3,

שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!

22. Started by M-a-T-a-N,

(חושב שהאקספלורר עושה בעיות) שאני מתסכל בתמונות או שאני עובד הרבה בשינוי שמות של שירים או קבצים ומעביר ממקום למקום הרבה אז אחרי כמה זמן הכל מתחרבש כזה אין לי מושג איך להגיד אני חייב אחרי זה אני צריך לסגור את האקספלורר ואז להחיל אותו מחדש רק ככה אפשר להמשיך לעבוד במחשב אין אני משתגע פירמטתי כלום לא עוזר אין לי מושג מה התופעה הזאת מי שפותר לי את זה אני משלם לו חח.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MAMZ BOY,

יש לי בעיה בלחצן הימני של העבכר הוא פועל חלקית זאת אומרת במקום ללחוץ שתי לחיצות כדי להיכנס לאיזה תיקיה אני צריך ללחוץ 8 פעמים, אבל העכבר זז והלחצן הימיני פועל מצוין. :s05: מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by מאור247,

משום מה העכבר שלי במחשב נכנס יתור מידי ימינה.... נראה כאילו שהוא ממשיך יותר ימינה כשאני מזיז אותו.. זה מפריע מאוד במשחקי אסטרטגיה.. אי אפשר ללכת ימינה. בדקתי את הגודל של המסך( אם הור רחב מידי) והכל בסדר , איך מסדרים את זה??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by liores121,

רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.