תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
האנטיוירוס שלי מתריע על וירוס מהבוקר, ניסיתי לעשות הסרה דרך האנטיוירוס וזה לא עוזר. ניסיתי למחוק באופן ידני ,ואז קופץ חלון שאומר שהקובץ בשימוש. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היה לי 2 פרטיציות , מחקתי אחת מהן, עשיתי לשניה EXTEND והוספתי לה את המקום שהיה בפרטיציה השניה. זאת התוצאה : http://up401.siz.co.il/up2/zdkkjwytznmz.png גם התוכנה שבודקת מהירות SSD מראה לי את הפרטיציה ההיא פעמיים. הכונן D הוא בגודל המלא של שני החלקים ביחד, אבל למה זה מפוצל ככה? בסוף ניסיתי לכווץ שוב ולהרחיב ואז נהיה לי 3 חלקים כאלה ... ואז הסתבר שהבעיה בגלל שהדיסק מוגדר כDYNMAIC ולא BASIC , המרתי עם EASEUS לBASIC והגדלתי שוב והסתדר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי כונן חיצוני 750GB של Transcend דגם 25M3, יש לי מחשב E SERIESי SONY VAIO עם יציאת USB 3.0 כשאני מעביר קבצים מהמחשב לכונן דרך הUSB 3.0, מהירות העברה היא 60MB\S מקסימום. עצרתי את העברה באמצע, חיברתי את הכונן לUSB 2.0 ומהירות העברה הייתה כ25MB. כתוב בהרבה מקומות שהמהירות של USB 3.0 היא פי 10 מUSB 2.0, לכן אני חושד בבעיה. מה אמורה להיות המהירות המקסימלית? יכול להיות שצריך להפעיל משהו בכונן? אולי להפעיל דרך ההגדרות במחשב את הUSB 3.0 של המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במשחקים קלים מאוד,שאני לא משחק ברשת,(וגם שכן)המשחק משתמש ב100% מהמעבד ורק10-50 אחוז מהכרטיס מסך. התחלתי להבחין בזה שהמשחקים ששיחקתי בהם רצו לא טוב,וזה אתחיל רק היום. אני נואש לעזרה,בבקשה תעזרו לי! תודה מראש. המפרט שלי: Intel Core i-5 4570 3.2Ghz Gigabyte Geforce gtx 770 oc windforce x3 Crucial 4x2 GB Ram DDR3
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי. אני משתמש ב-4 סטיקים של 4GB וכאשר מחוברים זוג ל-DIMM A1 & A2 בלוח אם מסוג Asus P8Z77-V-Deluxe, הלוח אם מציג שגיאה שהוא לא מזהה זיכרון מותקן. אם אני אחליף את אותם זכרונות ל- DIMM B1 & B2 המחשב יעלה רגיל. לדעתכם זו בעיה של לוח אם בלבד או יש אפשרות שזו גם בעיה במעבד?
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עדכון שני למטה(ניראה כאילו העניין נפתר). הרשומה המקורית התחילה כאן: המחשב נסגר באופן מסודר, ביום שישי. הערב, מוצ"ש, המחשב נפתח ונתקע על המסך של לוח האם. לוח האם של gigabyte ובמסך הזה כתוב gigabyte בגדול ואת דגם לוח האם ולמטה יש כמה אפשרויות. ללחוץ TAB ואז מגיעים ל- POST Screen. ללחוץ DEL ואז מגיעים לתפריט ה- BIOS. ללחוץ F12 ואז מגיעים ל- BOOT Menu. אפשר גם ללחוץ על F9 ואז מגיעים ל(כניראה) quick flash(של הביוס, אני מניח). בכל אופן, העמוד הזה פשוט נשאר שם לעד ולא ממשיך הלאה לעליית ווינדווס. שום תפריט מהתפריטים לא עובד, מלבד לחיצה על POST Screen, ואז מגיעים לעמוד הרגיל של עליית המחשב(המסך השחור עם הכיתוב הלבן, עדיין לפני עליית ווינדווס), יש זיהוי של הדיסק האופטי וזיהוי של הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,אני מגיע להפתעתי היום ומגלה כשאני מגיע להפעיל את המחשב שהכל נמחק לגמרי מהמסך, הכל התאפס. כלומר אני אפילו מקבל הודעה שהווינדוס שלי הוא עותק לא מקורי - למרות שהוא כן וככה קניתי את המחשב מהחברה (כבר 5 שנים). אני מקבל הודעה של שגיאה כשהמחשב מנסה להפעיל תוכניות כלשהן שהמשתמש האישי שלי בשם LIAV הוא בעצם פגום, כלומר Corrupt. מה זאת אומרת ומה אפשר לעשות בנוגע לכך? הכל התאפס, אפילו אינטר במקלדת לרדת שורה אני לא יכול לבצע (בכלל זה הכל צמוד בשרשור). לא נמחקו לי במערכת קבצים שונים ששמורים על כונן C אבל הם פשוט לא מופיעים לי על ה DESKTOP. אשמח לעצות (ולא חושב שיש לי רסטור פוינט). נ.ב - אני פשוט לא מאמין - היוזר השלם שלי בשם LIAV התאפס לחלוטין - אני לא יכול לפתוח אותו בטענה שהוא…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP ופשוט הכנסתי דיסק צרוב של מערכת הפעלה והתחלתי להתקין עכשו אח שלי קנה מחשב נייח ושאני מכניס את אותו דיסק של הווינדוס פשוט לא עולה שום דבר יש מסך שחור- אין אפילו BIOS ניסיתי ללחוץ על כפתורים- F12 F9 F8 DEL ALT כול הכפתורים במקלדת ושום דבר לא עזר בדקתי את החיבורים של המסך- הכול בסדר מה זה יכול להיות עוד?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום החלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400 הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב. מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש, קיבלתי אותו היום. אני מקבל ארור שכותב לי - "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר שXINPUT1_3.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו." התקנית משחקים מחדש, וזה קורה בכמה משחקים שונים. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום מחשב נייד ACER ASPIRE 5742Z נותן שגיאה בפירמוט ווינדוס 7 "אין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, ייתכן שבקרוב יתרחש כשל בדיסק. אם דיסקים קשיחים זמינים התקן את ווינדוס במקום אחר"ס אם אני מתעקש שיתחיל להתקין בכל זאת הוא אומר: "לתוכנית ההתקנה לא היתה אפשרות ליצור מחיצת מערכת חדשה או לאתר מחיצת מערכת קיימת. עיין בקבצי יומן הרישום של ההתקנה לקבלת מידע נוסף" אז ברור שאני ישר הולך לבדוק סקטורים בדיסק והכל תקין ומיד הולך לביוס ומאפס ואותה שגיאה אז אני מחליף את הגדרות הסאטא מAHCI ל IDE אז הוא עובר את המכשול ומנסה להתחיל להתקין אבל נתקע על אפס אחוז. אז אני מנסה להעלות ווינודס מדיסקונקי כי אולי הצורב שלו דפוק אותו דבר מה קורה כאן? הדיסק תקין למען השם
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
תאור הבעיה: חיבור SATA או IDE שרופים ממתי התחילה הבעיה: לא מזמן האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: לא מערכת הפעלה ושפת ממשק: WINDOWS 7 הערות נוספות: אני לא מחפש פיתרון לחיבורים כל שאני צריך הוא, מדריך או הסבר איך לשים מערכת הפעלה על דיסק / כונן קשיח ואני לא מתכוון לקובץ ISO אלא ממש מערכת שברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב יש לי בוט של המערכת שיש בדיסק לדוגמא: צרבתי UBUNTU על דיסק אז אני רוצה שהאובונטו יעלה כשאני מכניס את הדיסק, העניין הוא שאין לי הארדיסק פנימי או משהו ואני רוצה שהמערכת עצמה הBOOT ישב על דיסק ולא על הארדיסק
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד חדש למחשב שלי T7500 (מחשב נייד) ולפני שאני מחליף, הייתי רוצה לדעת אם הגרסה של הביוס שלי מתאימה או שאצטרך לעדכן אותה לפני כן (פשוט לא בא לי להחליף מעבד ולגלות שזה לא עובד ואחר כך כל הבלאגן...אתם יודעים איך זה) קצת פרטים על המחשב שלי, למקרה שזה יעזור : [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3]Computer: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Computer Type [/TD] [TD]ACPI x86-based PC (Mobile) [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Operating System [/TD] [TD]Microsoft Windows 7 Ultimate [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]OS Service Pack [/TD] [TD][ TRIAL VERSION ] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Internet Ex…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה. ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה). המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי מפרט: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz ראם: 8GB מע…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לפני כמה שבועות הופיעה תופעה מוזרה, המחשב לא נדלק, אלא, אם אני או מנתק את הכבל חשמל מהקיר ומחבר שוב לקיר ואז הוא נדלק. או שאני מחבר לאל פסק, כאשר האל פסק לא מחובר לחשמל בקיר, ואז המחשב נדלק, ורק אז, אני מחבר את האל פסק לקיר. אם אני מנסה להדליק את המחשב כאשר הוא מחובר דרך אל פסק, כאשר האל פסק מחובר לקיר, המחשב לא נדלק. אחרי שהמחשב עולה ואני מכבה אותו, אז, אם אני מנסה להדליק מיד אחרי אז הוא עולה בלי מניפולציה מיוחדת, אבל אם אני מנסה להפעיל אותו אחרי נניח 5 דקות ומעלה שהוא היה מכובה, אז הוא לא עולה ודורש שוב פעם את אחת השיטות שכתבתי. המחשב, מאז שנקנה תמיד עבד דרך האל פסק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: ספק כוח: Seasonic 660W Gold X-Series Active PFC 12CM F…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://srv2.jpg.co.il/5/526f36bfda0d1.jpg' alt='526f36bfda0d1.jpg'> מה יכולה להיות הבעיה? זה מחשב נייד חדש של lenovo. לא ידוע לי ששיניתי משהו... ניסיתי להתקין מחדש את גרסה 10 וזה לא נתן לי. אפילו שדרגתי לגרסת preview של internet explorer 11 וגם אחרי קצת זמן הופיע המסך הכחול... בבקשה תעזרו לי! חייב להיכנס דרך הדפדפן הזה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים שמתי לב לבעיה חדשה במחשב שלי - לאחר כמה שעות עבודה, בדרך כלל כשיש ברקע סרטון יוטיוב \ מוזיקה \ סרט - המחשב סוגר את המסך לכמה רגעים ואז נדמה כאילו הוא מתחיל תהליך של מעבר לBasic Theme. הבעיה היא - שהשינוי הזה לא נגמר ומה שקורה בפועל זה שהמחשב קופא במעין מצב תקוע שהעכבר בקושי זז וחלק מן המסך בצבע שחור לגמרי (נניח סרגל הכלים או האפשרות של הסגירות חלון). מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט דרך הכפתור. ככה שבשורה התחתונה אני אפילו לא יודע להגיד אם הבעיה היא בכלל Basic Theme אבל התהליך מזכיר מאוד את זה (חשוב לציין שאין שום חלון או משהו,ככה שזו רק הערכה שלי). ביטלתי את האפשרות של הBasic Theme ואפילו הורדתי Theme קליל מהאתר deviantART שבעבר (לפני שהלך לי ההארדיסט…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב נייח מעבד כפול ליבה אינטל סוקט 775 עם לוח גיגהבייט G31 DDR2 אז הוא עושה ריסטרט בזמנים לא קבועים פירמטתי ווינדוס 7 לא עזר החלפתי דיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי כרטיס זכרון חדש מהקופסא לא מחשב אחר וגם לא עזר בעיה בספק זה לא יכול להיות כי ספק כוח תקול גורם רק לכיבוי המחשב ולא לריסטרט בעיה במעבד לא יכול להיות גם. האם זה בעיה בלוח? מישהו נתקל פעם בלוח שמרסטט את המחשב? אולי הסלוטים של הזכרון שניהם לא טובים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות חדשים GA-P61A-D3 REV.2 כשאני מדליק את המחשב, שומעים ביפ אחד של Post "תקין", ומופיע המסך עם הלוגו של הלוח. וזהו. אי אפשר להיכנס לביוס. זה נשאר תקוע שם עד שעושים Ctrl+Alt+Del. אם מחכים כמה דקות המסך הופך להיות שחור. החלפתי מעבד, גם i5 וגם i7. התקלה נשארת. החלפתי זכרונות, 3 סטיקים שונים. התקלה נשארת. החלפתי כרטיס מסך. GTX650. התקלה נשארת. החלפתי ספק. התקלה נשארת. ניתקתי ה-כ-ל מהלוח, חוץ מחשמל כמובן, התקלה נשארת. WTF??? תקלה זהה ב-2 הלוחות? אני מפספס משהו? יש איזה סדרה תקולה של לוחות?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ה IPV4 בשרת. יש לי שרת ושלושה מחשבים, אני לא רוצה שייצאו לרשת האינטרנט לכן לא מחוברים לנתב. חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי לכולם כתובות סטטיות (להלן: 192.168.1.2-5 255.255.255.0 בלי GW ובלי DNS) המחשבים עצמם יכולים לתקשר ביניהם אך השרת עצמו לא יכול לתקשר עם אף אחד מה לעשות? נ.ב המחשבים מחוברים דרך SWITCH בתודה מראש מאור.
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-