עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by uriya,

קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by yotam.m,

שלום לכולם מה קורה... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת אולי היא תשמע לכם מוזר...והיא מוזרה גם לי אבל היא נכונה ואני לא מבין מה הולך כאן. יש לי עכבר אלחוטי אופטי של מיקרוסופט וגם מקלדת אותו סט כמובן. עכשיו פתאום לעכבר קרה משהו מוזר אני מנסה להזיז אותו על השולחן וזה לא הולך על הרצפה לא הולך על כיסוי לא הולך רק על הספה שאני יושב בה כאילו שהוא התאהב בספה. ניסיתי ללחוץ על הכפתורים של החידוש קשר או איך שלא קוראים לזה ניסיתי להוציא ולהכניס את USB לטעון את הסוללות ולהחליף אותם חשבתי אולי יכול להיות שזה זה אבל כלום. אני לא יודע אבל אולי יש דרייברים בשביל זה? אני לא יודע איפה רשום הסוג אבל לא נראה לי שרשום איפשהו הסוג. באמת בעיה מוזרה אבל קצת מציקה איך יכול להיות שעכבר עובד רק על ספה ול…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by חן מ,

אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. שלום לכולם , אז ככה יש לי בעיה במחשב ש כשאני מדליק אותו אז כשהPOST עולה המקלדת מגיבה טוב ואם אני לוחץ על הCAPS LOCK אז הנורה נדלקת אבל ברגע שהוא מתחיל להעלות את מערכת ההפעלה אז הוא ישר מנתק את המקלדת והעכבר וככ אין לי גישה לשום אפשרות , ראוי לציין שכבר ניסתי להשתמש במקלדת ועכבר אחרים , ומהסוג הישן , וניסתי להיכנס בSAFEMODE וניסתי להעלות שחזור בRECOVERY ופשוט כלום אז למישהו יש מילים אחרונות לפני שאני הולך לקנות הארד לוח אם חדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by jfkk,

שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Tamirp96,

שלום יש לי מקלדת מכנית מסוג Logitech G910 orion spark החלה בעיה מזמן שהמקש של ה "W" לא היה לוחץ אבל זה היה מאוד נדיר, ביומיים האחרונים המקש חצי עובד... זאת אומרת שאני לוחץ לא קורה כלום או לפעמים מקליד פעמיים. חשוב לציין שלא נשפך כלום על המקלדת והמקש עצמו לחיץ (לא נתקע או קשה ללחיצה) שמתי לב למשהו מוזר שרק שהפלסטיק עצמו שכתוב עליו "W" נמצא על המקש זה קורה יותר, וכאשר אני מסיר אותו זה קורה פחות. אשמח אם תוכלו לעזור לי

7. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????

8. Started by aavichai,

שלום, יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעיה שלי היא במקלדת. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור אבל היום הכל התחיל להתבלבל. כשאני לוחץ על הכפתור שמגביר את הווליום - האאוטלוק נפתח. וכשאני לוחץ על השתקה - נפתח לי דף בית. ואילו הכפתור של דף הבית - לא עושה כלום. התקנתי את התוכנה של לוג'יטק שצורפה. אבל גם מבחינת התוכנה - היא מזהה את הכתפור של הווליום בתור הכפתור של האימייל. מה אני יכול לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במקדלת, לפעמים המקלדת מפסיקה לעבוד,וחוזרת שוב,וכך כמה וכמה פעמים. הוא החליף מקלדות כי חשב שיש בעיה במקלדת וזה לא נפתר. מה עליי לעשות? היכן הבעיה בלוח אם? או בהגדרות בווינדוס? בבקשה תעזרו לי למצוא לו פתרון, המחשב הוא חדש פנטיום 4 2.8 ג'יגה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by itaim,

אני עכשיו כותב מהמקלדת הוירטואלית מקשי האותיות לא מגיבים... נגיד לחצתי על S אז זה פותח ליחלון שמירה.... בבקשה תעזרו, זה בלתי ניסבל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by EnZeR,

קניתי מחשב חדש דנדש ואיתו את החבילה microsoft wireless optical desktop 1000. העכבר והמקלדת אמנם עובדים אך עובדים קטוע כלומר זה עובד, שניה לא ואז חוזר לעבוד ואז עובד זמן מה וחוזר חלילה. המערכת עצמה מחוברת דרך USB וניסיתי לחבר אותה לכל אחת מן הכניסות ללא הואיל. אני מוכרך לציין גם שקניתי סוללות חדשות והדבר לא עזר ולכן הגעתי למסקנה שיש בעיה ברסיבר. את החשד שמדובר בבעיית חומרה ביטלתי בעזרת בדיקה במחשב אחר ישן יותר, שמה כל המערכת עבדה מעולה ללא תקיעות ואי רציפות. בזמן שהעכבר והמקלדת לא עובדים האור על הרסיבר נכבה ונדלק מיד כאשר הם חוזרים לעבוד. זה דבר נורא קריטי כאשר משחקים ולכן חשבתי אולי לכם יש רעיון לפני שאני פונה לחנות. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by exodia,

קניתי 2 מקרופונים ב120 שקל חדשים חיברתי אותם לחיבור שמאחורי המחשב וגם ניסיתי את שאר החיבורים וגם כיוונתי בהגדרות בלוח הבקרה והכל ומשום מה הוא לא עובד מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by Pilp3l,

טוב תקשיבו הייתה לי בעיה במיקרופון הקודם הוא נדפק לי אז קניתי אחד חדש היום מהחנות אחד טוב עכשיו הקיצר הוא לא מגיב אצלי במחשב ואין לי מושג למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בבקשה תעזרו לי. (= נ.ב יש לי windows vista ודרייבר סאונד של realtek ששיך לכרטיס קול שלהם שמובנה על הלוח אם... אם זה עוזר לכם לעזור לי [= תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by dvdvdv,

שלום לכולם! הבעיה שלי כזאת: יש לי מחשב נייד עם מיקרופון מובנה, יום אחד הבנתי שהמחשב שלי לא עושה כ"כ הרבה רעש, אלא... שהמיקרופון פועל הלכתי אל "התקני הקלטה"-"מאפייני מיקרופון" ושיניתי מ"השתמש בהתקן זה" ל"אל תשתמש" ונעלם הסימן של המיקרופון מ"התקני הקלטה" ממיטב ידיעתי ונסיוני תהליך זה הוא לא בלתי הפיך שהרי אפשר בקלות לשחק עם זה ב"מנהל ההתקנים" אבל... זה לא מה שקרה, א. אני עדיין! ממשיך לשמוע את המיקרופון דרך האוזניות ב. נעלם לי כל תעוד לעובדה שפעם היה לי מקרופון חפשתי בכל הלוח בקרה\מנהל ההתקנים (מנסיוני עד כה כשאני הופך התקן ללא זמין הוא יבלוט לי ברשימת ההתקנים ב"מנהל ההתקנים") זהו, אז אני תקוע, אין לי מושג ניסיתי הכל:בדקתי התקן התקן אם זה לא זה, הפעלתי את "הוספת חומרה" בתקו…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by מפתחת אנדואיד,

יש לי בעיה במקשי המקדלת שאינני יודעת לתקן: 1. כשאני מקישה על האות c הוא מקליד cz או zc, איך מתקנים כזה דבר? 2. הקיצור העתק (קונטרול c) לא עובד במקלדת, וזה מעצבן ברמות מטורפות אודה לתשובתכם

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. בוקר טוב, יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב (ראו מפרט) ושמח לקצת עזרה ... בעת ההטענה של המחשב המסך (BLACKVIEW LCD17) המסך נשאר שחור ואז מתחיל להתפשט צבע לבן מהפינות למרכז (במקום לראות את סוג כרטיס המסך ואח"כ את מסכי הטעינה של הביוס), בכל עיתוי תחלופה של המסך (מהמסך שאמורים לראות בו את סוג כרטיס המסך למסך זיהוי הזיכרון והדיסקים, המסך מוחשך שוב ואז שוב הצבע הלבן מתפשט באותה צורה בדיוק) ... לאחר סיום הטעינה של הביוס וההגעה למסך הטעינה של הווינדוס התצוגה חוזרת להיות תקינה ?!?!?!?! (המצב חוזר על עצמו גם אם אני מבצע RESTART). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה LCD ולבצע הפעלה כנ"ל, והפלא ופלא ... הכל תקין .. רואים את כל מסכי הטעינה של הביוס. ניסיתי כעת לחבר LAPTOP למסך ולבצע טעינה של המחש…

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by AMD Sempron +3100,

התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.

18. Started by roylu,

המשחק עולה מגיע לתפריט אני בוחר שרת עולה השרת מתחיל משחק ואז ישר נתקע כרטיב מסך 7600gt extreme

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by GZA,

שאני מפעיל את call of duty Vanguard הכל עובד חלק. אבל כשאני מפעיל את ה-call of duty Modern Warzone אפילו באותו תוכנה battle כמו Vanguard המשחק על הפנים איטי מסורבל ועם מלא באגים. מישהו יודע מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by Turkey,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by Buzz 15,

התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ולחצתי על המשחק וזה העלה לי מסך שחור וחזר לוינדוס לפי מה שהבנתי עם דיבור עם כמה אנשים יכול להיות שוינדוס 98 לא תומך במשחק הזה בקיצור רציתי לשאול אותכם שתי דברים: 1.אם זה הגיוני שהמשחק לא תומך בוינדוס הזה? 2.אם זה הגיוני אז האם יש דרך לתקן את זה נ.ב. יש לי וינדוס 98 ו ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro אם זה יעזור במשהו..

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by jcdenton1,

כאשר המשחק עולה (HALF-LIFE2-STEAM) והוא במסך LOADING המטושטש הזה, המשחק קורס ואני חייב לעשות ריסט למחשב. ההודעה שהוא נותן לי זה משהו על הזכרון שהוא COULD NOT BE READ. כתוב על הבעיה הזו באתר של סטים וניסיתי לעשות מה שהם אומרים שם והבעיה עדיין נשארה (בכל מקרה שלחתי להם מייל). ההודעה נמצאת בפורום הזה מכיוון שאני חושד שרוב הסיכויים הם שהבעיה נובעת מעצם קיומם של 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי אבל אין לי שום כוונה להוציא את אחד הסטיקים בשביל לשחק בזה. שאלתי פה כי ידוע לי שיש פה לא מעט אנשים עם 2 סטיקים של זכרון ויכול להיות שניתקלו באותה הבעיה. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by גיל נייאזוב,

שלום יש לי את המשחק MAFIA3 בסטים והוא נתקע לי הכוונה יש המון דרופ FPS ניסיתי להשים את כל ההגדרות הכי נמוכות ולראות מדריכים כלום לא עזר עדכנתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי את התוכנות הנלוות למשחק כלום לא עזר. מעבד:intel core i5 2500cpu 3.3GHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 750 GTX זכרון רם:8 GB דרך אגב ראיתי אנשים עם מעבד וכרטיס מסך יותר חלשים משלי שמריצים את המשחק ללא דרופ FPS. תודה לעוזרים

24. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני לא יודע אם הבעיה שיש לי היא לכאן .. אם כן טוב.. ואם לא אז תעבירו לאן שצריך... יש לי בעיה במשחק max payne v1.0.. בהפעלת הקודים.. בכל מיני מקומות ראיתי שרשום לעשות קיצור דרך לקובץ ההפעלה לעשות מאפיינים ולרשום "בהתחל ב" את המילה developer.. עכשיו ניסיתי וזה אומר לי שהתיקייה לא נכונה או משהו כזה.. אני חייב את עזרתכם..כל מי שעוזר אני מודה לו מראש... נ.ב. אם טעיתי בפורום.. אז תעבירו לאן שצריך... תודה..!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by RoNaLDiniHo,

חברה התקנתי שוב פעם את המשחק NHL 2005 אחרי שלפני הרבה זמן הוא כבר היה אצלי במחשב ושיחקתי בו.. פתאום אני נכנס למשחק ושאני בא לשחק אני לא רואה את השחקנים...יעני יש רק קצת מהבגד שלהם.. ובפעם הראשונה ששיחקתי לפני הרבה זמן זה היה בסדר רק לא היה לי את הקהל אז מה הבעיה פה? למה פתאום זה החליט לא להראות לי את השחקנים ...? בעיה בכרטיס מסך..?מה יש לעשות? הרבה שאלות בבקשה מי שיכול שיענה :-\ ושאלה מה עדיף למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך או להשאיר ולהתקין עוד... תמונה של עידכון של הכרטיס מסך שיש לי - להשאיר או להעיף? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.