עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ,יש לי מחשב עם מערכת הפעלה Windows 10 פרוץ , המחשב רץ איתו כבר קרוב לשנה ולאחרונה המחשב היה מתעדכן כל פעם לבד והעדכון היה משנה את הצבעים על המסך לסוג של צבעי הקשת , וזה היה מסתדר על ידי החזרת המחשב לבילד הקודם שלו ,ובפעם האחרונה שהמחשב התעדכן והמסך שינה את הצבעים אז חיפשתי איך לתקן מפה לשם אחריי שעוד פעם החזרתי לבילד הקודם , המחשב נתקע בבוטלופ ואני לא מצליח להכנס למחשב , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים. נ.ב שניסיתי לתקן את המחשב עשיתי משהו דרך אתר שאמר לרשום sfc/scannow או משהו כזה ואז שחזרתי לבילד הקודם,תמונה מצורפת עם חלק ממה שהיה רשום. מצורפת תמונה של איך המסך שינה צבעים . ואני אעלה סרטון ליוטיוב של הבעיה - קישור -

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם! ביממה האחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני סוגר את מכסה המחשב הוא עשוי לעבר למצב שינה, אך לא, הוא פשוט מאתחל את המחשב... נ.ב איני מוצא את קבצי הDUMP לבעיה משום מה (חיפשתי ב-c:/windows/minidump ואין כזאת תקייה אמר המחשב) הנה הבעיה כפי שתוארה בEVENTS: שם הבעיה: Kernel-Boot מספר זיהוי: 16 מה שכותב: Windows failed to resume from hibernate with error status 0xC00000BB. תודה רבה - System - Provider …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם,אשמח לעזרה בקשר להודעה שעולה כל פעם שאני מפעיל את המחשב(מצורף צילום מסך)

4. שלום, יש לי תקלה מוזרה במחשב נייח שהחלה לפני כשבועיים וגורמת לכך שכל פעם שהמזגן בסלון שלי "מתאמץ" (אני לא יודע אם זה התיאור הנכון אבל בכל פעם שהוא מתחיל לעבוד "חזק" יותר באופן אוטומטי), המחשב מאתחל את עצמו. כשהמזגן כבוי, המחשב עובד כרגיל. בתחילה חשדתי שהבעיה היא בספק הכוח אז החלפתי אותו והבעיה המשיכה. לאחר מכן, רכשתי מגן ברקים עם השהייה, בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך זה לא נפתר. ניסיתי לחבר את המחשב למספר שקעי חשמל בחדרים אחרים אך הבעיה המשיכה להתקיים. חשוב לציין שהבעיה הנ"ל לא משפיעה על מכשירי חשמל אחרים אצלי בבית, כולל על מחשב נוסף שמשמש כ- HTPC ומעולם לא אתחל את עצמו בגלל המזגן (ניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי גם לשקע שמשמש את ה- HTPC אבל האת…

5. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

6. שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הי אני צריך עזרה בפתיחת מחיצה בכונן במחשב את רוב הפעולות אני יודע אבל אני לא מצליח לפתוח מחיצה גדולה של 180GB אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להעמיק כמה שיותר את הידע שלי במחשבים - בעיקר תוכנה (פרמוט, עריכת סרטים, מצגות, OCR, חלוקת קבצי PDF ואולי אפילו שפות תכנות). רציתי לדעת אם יש מדריך צעד אחר צעד בדברים האלו... הכרה של ווינדוס וכו' - אפשרי ואולי אף רצוי שהמדריך יהיה באנגלית. במילים אחרות, מניין הידע שלכם בנושא ומה הדרך המומלצת לרכוש אותו (אני מעדיף חינמי אבל אם ש קורסים/לימודים בתשלום גם אפשרי)

10. מדובר במחשב חדש של אחי (נקנה לפני כמה חודשים) יש בו הכל חדש, מעבד רייזן חדיש והכל.. בכל מקרה לפעמים כשהוא מכבה אותו או רק עושה לו ריסטרט אז לוקח לו איזה 10 דקות לעלות במסך הטעינה של הוינדוס ויש לו SSD.. זה לא היה ככה.. זה קורה ככה רב הזמן.. והמחשב עצמו דווקא מהיר.. יש רעיונות? אולי זה בגלל שלפעמים הוא מכבה את המחשב מהכפתור?

11. Started by Peter Rabbit,

למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.

12. Started by ntngvt,

היי, יש לי מחשב נייד של אסוס, לא באחריות. כאשר אני לוקח אותו, מזיז ממקום למקום, אפילו ממש בעדינות וזהירות - הוא נכבה נראה לי הרגישות בעיקר מורגשת בפינות התחתונות לפעמים גם אחרי המקרה אני לא מצליח להדליק אותו הוא נדלק ונכבה שוב אחרי שניות בודדות. לאחר מספר פעמים אני מצליח להפעיל אותו שוב יש משהו שאפשר לנסות ולבדוק? זה קורה גם כשמחובר לחשמל וגם כשפועל על סוללה תודה

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום לכולם התקנתי וינדוס על דיסק נייד. אני מצליח לעשות איתו boot והתקנה למחשב הנייד (שזה אומר שהוא תקין) אבל לא למחשב הנייח. במחשב נייח נתתי קדימות boot לדיסק הנייד, אז לא זאת הבעיה. יש רעיון למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Daniel Amar,

שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, אני משתמש במחשב הזה מזה 8 שנים. השימושים הם עבודת מסמכים קלה, דוא"ל ומעט אינטרנט. הוא אף פעם לא היה חזק במיוחד ומראש השיקולים לקנייה היו ניידות (גודל ומשקל) ושעות סוללה ובזה הוא מעולה. אבל הוא כבר איטי להחריד. גלישה באינטרנט היא כמעט ולא אפשרית (פחות חשוב לי), האיטיות מתבטאת לפעמים אפילו בתגובת המקלדת כבר הגדלתי את הזכרון ל-2gb המכסימליים שלו. האם יש דרך להמהיר אותו אפילו מעט וכך לחסוך קניית נייד חדש?

16. Started by onetwo,

שלום, יש לי מחשב נייד דל אינספירון 1720 שאמנם ישן, אך עושה את העבודה. לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד מאד לאט. חשבתי שאולי קיבלתי וירוס. הרצתי malewarebytes ו-avg שלא מצאו בעיה. עשיתי פרמוט למחשב ואחרי הפירמוט עדיין עבד לאט מאד (בקושי זז). מה עוד אני יכול לנסות? תודה!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by SagroN,

שלום לכולם, קיבלתי היום מחברים שהביאו לי את המחשב נייד של דל XPS 13 9360 מודל 2018 מארה"ב וכמובן שהכבל מתח שהגיע איתו הוא אמריקאי. הבנתי שבשום פנים ואופן לא לשים את המתאם תקע הפשוט הזה בכמה שקלים ולחבר איתו את המטען לחשמל(שכן בנוסף יש לו רק 2 פינים והפין הארכה לא מתחבר). רציתי לשאול אם יש חשיבות לכבל הזה שיהיה מקורי של דל או שזה חסר חשיבות לחלוטין ואפשר פשוט לקנות כבל פשוט של מיקי מאוס? (כי זה החיבור שאני חושב שמתאים למחשב שלי) נניח את זה - https://ksp.co.il/?uin=7499 או את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15477 ואם יש לזה חשיבות אז אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות רק את הכבל הזה מקורי של דל כי פשוט לא מצאתי(אני לא צריך את כל המטען עצמו עם …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Igor Endlin,

שלום ובוקר טוב. יש לי לוח אם GA-X58A-UD7, והחלטתי להרים מחשב באזרתו. מעבד: i7-X980. זכרונות - ניסיתי כ-7 מודולים שונים של DDR3. כרטיס מסך Asus EAH5870 1 GDDR5. לאחר חיבור, לוח מתחיל לעלות, בגיע לקוד C1, i ומופעל מחדש, עולה אחרי כמה שניות ונתקע באותו מצב. למי יש רעיונות?

19. מנסה לעזור לאחי. יש לו לפטופ של hp עם hd שמותקן עליו ווינדוס. איש מחשבים הוסיף לו ssd (יש בלפטופ מקום גם לhd וגם לssd) שגם עליו מותקן ווינדוס. המחשב עבד כמה ימים בסדר גמור כשהוא פועל על הווינדוס של הssd. עכשיו הוא אומר שהמחשב פתאום החליט לעשות חזרה בוט דרך הhd ולפעול על הווינדוס הקודם. הבעיה שבביוס הssd לא נמצא ברשימת העדיפויות הבוט של הuefi, אלא רק הhd. אבל למשל בתפריט ה-uefi device configuration הוא כן נמצא, יחד עם הhd, כלומר הוא כן מזוהה איכשהו. הוא ניסה לעשות בוט מusb עם התקנה של ווינדוס, והוא אומר שבתפריט המחיצות הssd נמצא אבל הוא צבוע באפור ואי אפשר לבחור בו בכלל. בווינדוס עצמו של הhd הוא כן יכול להיכנס לssd ולתיקיות שנמצאות בו. …

20. Started by שירי ב.,

הודעה שקיבלתי- חוששת לוירוס! This concerns the issue of your safety זו הכותרת, פתחתי... ורשום ככה: לום! אני חבר בקבוצת האקרים בינלאומית. כפי שאתה יכול כנראה לנחש, החשבון שלך נפרץ, כי שלחתי לך הודעה מהחשבון שלך. עכשיו יש לי גישה לכל החשבונות שלך! לדוגמה, הסיסמה שלך עבור < email@walla.co.il: 2y10plrhd9kveoosfqbdc3d9lonmlnwviwrwsqar6fikvznujoqj3oww בתוך תקופה של 31 ביולי 2018 ועד 3 באוקטובר 2018, היית נגוע בווירוס שיצרנו, דרך אתר מבוגר שבו ביקרת. עד כה, יש לנו גישה להודעות שלך, לחשבונות מדיה חברתית ולשליחים. יתר על כן, קיבלנו damps מלא של נתונים אלה. אנחנו מודעים לסודות הקטנים והגדולים שלך…

21. בוקר טוב חברים, לפני כמה שנים יצרתי מחיצה נוספת במחשב והתקנתי עליה Ubuntu שאת גרסתו אני לא זוכר ולא מצליח לאתר. עקב ניסיון לפרמט את המחשב, מחקתי את המחיצות ונכון לעכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה: error: no such partition Entering rescue mode... grub rescue> המחשב לא מתחבר לוינדוס וגם דיסק הפעלה/USB לא עוקפים את ה- Loader, תמיד חוזרים למסך הנ"ל. ראיתי מספר פתרונות, כאשר היחיד שרלוונטי אלי הוא למצוא את גרסת האובונטו, להתקין אותה מחדש ואז אוכל לגשת למחשב. יש למישהו רעיון במקרה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי לפני כמה ימים קניתי מחשב לגיימינג מפרט - GTX 1080 24gb RAM 512gb ssd i7 6700H האם הוא יתאים גם לעריכות? לא יותר מידי כבדות אני רוצה לצלם משחקים שאני משחק בהם ולעשות מהם מונטאז׳, לא עריכות כבדות מידי... תודה :)

23. Started by LOL,

טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXP זה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנה הכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שלי בdevice status רשום This device is not configured correctly. (Code 1) ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצב מישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בבעלותי ג'וי סטיק ומצערת מדגם X-36/35 Combo מחברת Saitek. הבעיה: כדי שהסטיק יותקן במערכת צריך לעשות מספר דברים: א) התקנת תוכנת הכיול של הסטיק מהדיסק, או הורדה של התוכנה מאתר החברה. ב) ביצוע איתחול.. ג) חיבור הסטיק למחשב בחיבור USB. ד) התוכנה תתקין את הדרייברים, והסטיק יזוהה במערכת. אני התקנתי את התוכנה של שלב א'. לא היו שום בעיות (לתוכנה קוראים Saitek Gaming extractions) אחרי ההתקנה, המחשב עשה איתחול וכשהווינדוס עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק. חיברתי את הסטיק. הווינדוס זיהה את החיבור, אבל התוכנה לא. ברצוני לציין, כי החיבור USB של המחשב עובד מצויין. בבדיקה שערכתי, העברתי את המודם USB שלי לשקע שבו היה הג'ויסטיק, והוא עבד מצויין. ניסיתי להוריד דרייברים מעודכנים לסט…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים