עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by O.G.D 2k5,

יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לאפס ביוס לא עזר בבקשה עזרה מפרט מחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Nokku,

לאחרונה הספק כח שלי מרעיש יותר מכרגיל, יש מעין קול של זמזום או חריקה ממנו. אין בעיות אחרות ששמתי לב אליהן, המחשב לא כובה ומתפקד נורמאלי גם תחת עומס. כששאלתי את מי שממנו קניתי את המחשב על החלפה של הספק במסגרת האחריות הוא אמר שאין אחריות על בעיה כזאת (שסביר להניח שהיא המאוורר של הספק) ואני אוכל לנצל את האחריות רק במידה ויש בעיה חשמלית ממשית איתו או שהוא נשרף. נשמע לי קצת תמוה שהאחריות של הספק לא כוללת חלקים מסויימים בתוך הספק. זה הגיוני או שמורחים אותי? נ"ב - גם המאוורר של כרטיס המסך מתחיל קצת לזייף, האם אותו עניין של האחריות נכון גם לגבי כרטיס המסך?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Mobi,

ייבאתי מצלמת ביטחון המשדרת לסלולרי. המצלמה אמורה להתחבר ב 2.4 wi fi לאפס הייעודי בסלולרי. המצלמה לא קולטת את ה WIFI (נתב של בזק B פתוח ללא סיסמא) ולכן גם לא מתחברת לאפס -הוא לא מזהה את המצלמה. במצלמה יש נורית המראה שהמצלמה מזהה WIFI ץ הנורית נדלקת לשבריר שניה ומיד מתנתקת מה שמראה שהמצלמה לא מזהה את ה wifi הייתכן ויש תדרים שונים למצלמה מאשר התדרים בארץ?.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by .::Void::.,

אהלן ח'ברה.. המחשב של אחותי P4 קופא כדקה לאחר העלייה של המערכת. - החלפתי RAM ממחשב אחר, לא עזר - חיברתי את הספק למחשב אחר- הוא תקין. - עשיתי פירמוט + התקנה מחדש - לא עזר. - ניקיתי אבק, החלפתי משחה טרמית- טמפ' תקינות אך עדיין קופא. - הוצאתי והחזרתי סוללה- לא עזר. לוח אם: ecs P4VXASD2 מה הסיכוי שהבעיה בהארד דיסק? ואם למישהו יש עוד רעיון, אשמח..אני כבר מיאוש מהמחשב הזה. ואם מישהו מכיר איזו תוכנה לבדיקה ותיקון של ההארד דיסק והיא גם bootable זה יהיה מצויין.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by L1ron,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות: 1.עם אני מחבר מחשב ללא כרטיס מסך ויש בלוח אם כרטיס מובנה,אני פשוט צריך לחבר את הקבל מהמסך לכניסה הכחולה שיוצאת מהלוח אם? האם צריך לעשות עוד דברים בשביל שהמחשב יקרא את הגרפיקה מהכרטיס המובנה?או שבעצם עם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל? 2.יש לי ספק כוח יחסית ישן עם 24פינים,והכניסה בלוח אם שלי היא 20 פינים. האם זה אומר שהספק לא יכול לעבוד על המחשב ב100% ? 3.האם הספק הזה : http://www.recycledgoods.com/products/Eagle-DR-A300ATX-300W-ATX-Power-Supply.html יכול להפעיל את המחשב הזה? C2D E6550 2.3GHZ 1GB 1STICK 667MHZ 250GB SEGATE ASROCK CONROE D667 V1.0 יש מאוורר אחד של 80ס"מ שהוא יחובר ללוח אם. ובלי כ.מסך האם הספק יסחוב? ודבר נוסף - הספק לא היה ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, הבעיות התחילו בערך לפני שבוע כשהפעלתי את המחשב אז אחרי כמה דקות חזרתי ואני רואה מסך שחור ואת סמן העכבר ויכלתי להזיז אותו אבל לא יותר מזה. עשיתי הפעלה מחדש והסתדר. אתמול ושלשום כשהפעלתי את המחשב היה לי פעם אחת את זה שוב ואז אחרי הפעלה מחדש קיבלתי מסך כחול שאומר שיש בעיה באיזה משהו ומה שיכלתי לעשות זה שוב הפעלה מחדש וככה כמה פעמים. היום סוף סוף הצלחתי להפעיל את המחשב אבל הנה הבעיות שכרגע אני סובל מהן: הרזולוציות היחידות שאני יכול להשתמש בהם הן 800 על 600 1024 על 768 ו-1280 על 1024 וכולם למסך רגיל ולא רחב וזה גרוע, שום דבר לא נראה טוב. עוד בעיה היא שהקספרסקי שלי לא מתפקד טוב, אני לא מצליח לעשות Scan, זה כאילו מתחיל ואחרי שניה מסתיים (את הקספרסקי הזה קניתי והשתמשתי בסרי…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן חבר'ה. הודעה ראשונה שלי פה אני משתמש במ"ה ווינדוס 7, יש לי שני דיסקים קשיחים מחוברים בSATA, אחד 160GB של WD שעליו יושבת מערכת ההפעלה ואחד 750GB של SEAGATE. הבוקר הפעלתי את המחשב, המחשב התחיל להרעיש ונתקע בPOST בזמן בדיקת הכוננים המחוברים. הפעלתי את המחשב מחדש מספר פעמים והווינדוס 7 עלה סוף כל סוף אבל בלי ההארד דיסק של ה750GB. הוא מזהה אותו בתור כונן נוסף בDEVICE MANAGER אבל לא בשום מקום אחר. שום פתרון לא החזיר את ההארדדיסק. לא fixmbr, לא fixboot ולא כל מיני תוכנות קטנות שנכנסות לבאנדלים ה"מעניינים" שאפשר להוריד. לא ניסיתי לפרמט כי יש שם מידע שאני צריך. יש אחריות אז שלחתי את ההארדדיסק בינתיים חזרה לKSP. מישהו יודע למה זה קרה ואם היה פתרון כלשהו לזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?

9. קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מפרט המחשב שלי מכיל: מעבד I7-5820k, לוח אם Asus x99-A, כרטיס מסך GTX1070, זכרון 2x8GB 2400MHz וספק 650w. לוח האם התקלקל ונפח את נשמתו. חיפוש ארוך ברשת העלה מעט מאוד לוחות אם תחליפיים, בכל זאת לוח אם בן 5-6 שנים. לוחות האם שמצאתי היו במחירים יקרים בסביבות 1700 ש"ח. אני מתלבט בן קניית לוח אם חלופי לבין החלפת מעבד ולוח אם לדור עדכני. 1. האם ניתן למצוא לוח אם לתושבת 2011-V3, צ'יפסט X99 במחיר סביר, בסביבות 1000 ש"ח בישראל? 2. האם עדיף להחליף את המעבד ולוח האם בחדשים, ומה מומלץ לקנות ב- 1500-2000 ש"ח (לטובת גיימינג - כדוגמת סייברפאנק2077, ברזולוציית 1080)? תודה לעונים.

11. שלום. קניתי לוח אם חדש של GIGABYTE מכיוון שהקודם נשרף לי. חיברתי את כל החוטים לפי החוברת שבאה איתו. הבעיה היא שהמחשב עובד כרגיל בלי כרטיס מסך (עם הכרטיס המובנה) וכאשר אני מחבר את הכרטיס מסך (ATI HD4670 MSI) המחשב נדלק לשנייה וישר נכבה(או לחילופין למשהו כמו 7 שניות ואז נכבה). עשיתי את הבדיקה הרבה פעמים ו100% שהכרטיס מסך הוא המשפיע. מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ זיכרונות - KINGSTON 667MHZ 1GBX2 לוח אם חדש - GIGABYTE M61PME-S2P אשמח לעזרה בבעיה ותודה לכולם. דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח הוא לוח SQ800 של ג'יגה בייט, הכרטיס קול הוא כרטיס קול און בורד ולפי הנתונים הוא משתמש בבקר של SIS7012 ובמקודד ALC650 (לפי הפרטים של הלוח זה ALC650E, לא מצאתי דריברים ספציפיים לכזה יצור) הבעיה: לא שומעים כלום אם מגדירים שהכרטיס יעבוד כסטריאו, זה עבד בWINAMP בלי דיירקטסאונד ונעלם פתאום. שמגדירים את הכרטיס ל4 או 6 ערוצים ומחברים את הרמקולים לLINEIN (שהופך להיות כניסה לרמקולים אחוריים) שומעים, אבל לא שומעים אם מחזירים את הרמקולים לכניסה הרגילה (LINEOUT, העליונה ביותר) אין שום התנגשות חומרה ואין שום הודעות שגיאה. ציוד: לוח אם SQ800 זוג רמקולים סטריאו מוגברים חלונות XP PRO SP1 WINAMP מדיה פלייר 9 גרסת דריברים: 5.10.0.5080

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי הרד דיסק עם מערכת הפעלה עליו הגודל הכללי שלו הוא 100 ג'יגה (זה PARTITION לא הרדיסק שלם). אנ בודק באפשרויות והוא אומר לי שהנפח שבשימוש הוא 96 ג'יגה מתוך 97. עכשיו אני נכנס לדיסק מאפשר לראות את כל הקבצים הנסתרים ואת קבצי המערכת הנסתרים , מסמן את הכל וסך הכל הוא מראה לי שיש לי 64 ג'יגה בשימוש. עשיתי בדיקת דיסק של WINDOWS וזה לא השתנה. עשיתי ניקוי ואמרתי לו שינקה גם את הRRECOVEY שלו פרט לנקודה האחרונה-גם לא עזר אני באמת לא יודע כבר מה לעשות ואני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק מכיוון שזה הרדיסק עם מערכת הפעלה. ??? תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by PES2008,

אהלן, הכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם וקיבל ארטיפקטים. התחלתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהמאוורר הגדול במארז שלי הפסיק להסתובב. פתחתי את המארז וראיתי שגם המאוורר של הCPU לפעמים מסתובב ולפעמים לא (בין ריסטרטים למחשב). חשבתי שאולי קיימת בעיה במאוורר של המארז (מובנה 250 מ"מ), אז חיברתי אותו למחשב נוסף ושם הוא עובד תמיד ומסתובב יותר מהר מאשר אצלי במחשב. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הספק כח של המחשב נחלש (המחשב בן כמה שנים טובות) ולכן המאווררים כבר לא פועלים. ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מארז: enermax chakra אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by fire15,

מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by -OreN-,

היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.

17. Started by Zelig,

יש לי כמה קריסות ביום של המחשב - לפעמים עם bluescreen ולפעמים הוא פשוט מת. לעיתים זה נראה כאילו כוננן ה-SSD התנתק וכשהמערכת עולה היא לא מצליחה לתקשר איתו והבעיה עוברת רק אחרי כמה דקות. תיאוריה: ה-PCIe x16 slot #1 יושב ליד הבקר וגם ליד ה-SSD, ושם כמובן מורכב הכרטיס מסך שהוא גדול מאוד וחם מאוד. 1) האם יתכן שהתחממות הכרטיס מחממת מספיק את סביבתו וגורמת לבעיות? הכרטיס מסך כה גדול שיש מעט מאוד רווח מתחתיו ולידו באופן כללי. 2) האם למישהו היו בעיות דומות (או אחרות) עם לוח אם זה? 3) באתר gigabyte כתוב שאם יש כרטיס מסך בודד, עדיף מבחינת ביצועים שיהיה על סלוט #1 . אבל ללוח האם הזה יש עוד סלוט pcie x16 שנמצא נמוך יותר ובאזור מרווח יותר. האם תהיה לי בעיה אם אעביר את הכרטיס לשם?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בדקתי דיסק במחשב א' הכול יצא תקין שמתי את הדיסק על המדף אחרי חודש שמתי את הדיסק על מחשב אחר ויצא שגיאות איך ? משהו הזוי ברמות . החלפתי כבל SATA החלפתי יציאה פיזית של SATA עדיין יש שגיאות. עוד דוגמא : לקחתי כונן HDD אחר ועשיתי בדיקה ב MHDD והדיסק יצא תקין וב CRYSTALDISKINFO על אותו מחשב יצא דפוק ! . על איזה תוכנה אפשר לסמוך ?!

19. Started by wolly,

יש לי נייד CPMPAQ 1020 - P4-2.4 בן 4 חודשים. בשמן האחרון אין לו כוח ולפעמים אני רואה בגרפ של TASK MANAGER שה-CPU עומדרוב הזמן על 80-90 אחוזים למרות שאין לי תוכנות כבדות פתוחות. אם אני משתמש בתוכנות כבדות כמו עריכה וידאו קורה שהמחשב נכבה לבד. הוא נכבה גם ללא תוכנות האלה מידי פעם ללא שום סיבה. שמתי לב שהדבר קורה במיחד לאחר שהתקנתי מסך חיצוני וסגרתי את המכסה - המסך של הנייד. מה אתם אומרים ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. החלפתי מארז חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה הקודם ועדיין לא חיברתי כרטיס מסך. הדלקתי והמחשב עובד כמה שניות ונכבה ואז שוב פעם נדלק ונכבה וחוזל על עצמו שוש ושוב .מה יכלה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by motogt,

יש לי מדפסת די ישנה עם חיבור פינים רחב. בלוח אם החדש שלי אין כזאת כניסה.(רק USB). בסורק יש לי כניסה למדפסת, והוסרק עצמו מחובר למחשב בUSB. ניסיתי לחבר את המדפסת לסורק,והסורק למחשב. אבל זה לא עבד. כבל מתאם(ממדפסת לUSB) עולה 160 ש"ח בחנות היחידה שראיתי. כך שאם אין פתרון אני אעדיף לקנות מדפסת משולבת חדשה, מאשר להשקיע אגורה במדפסת ישנה. אז אפשר בכלל לחבר את המדפסת? דרך הסורק?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nice,

היום פירקתי את המחשב הישן שלי,ושם ראיתי כרטיס זיכרון,הוצאתי אותו אך לא הבנתי מאיזה סוג הוא מהיא המהירות שלו,כמה זיכרון יש לו והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. צירפתי תמונה שלו. איך ניתן לבדוק מה טיבו?,והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BaR151,

לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by haclick,

שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Mohican,

שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 550 עם מהירות באס 100hz על לוח MSI 6154va וספק של 235W. ע"פ האתר של MSI הלוח תומך במעבד 1 גיגה עם מהירות באס 100hz. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=111 החלפתי מעבד לפנטיום 3 1000 SL4C8 במהירות באס 133hz ו..המחשב לא עולה. המאוורר מסתובב, הנורה הירוקה של הדיסק הקשיח בקידמת המארז דולקת אבל אין אפילו ציפצוף ראשוני של הביוס וכמובן שעל המסך לא רואים כלום. מבחינת הגמפרים על הלוח כיוונתי למהירות 133 וניסיתי מכפלות של 7.5 ו-8. ניסיתי גם להחליף ספק ל-400W (לא היה לי ספק של 300W) והתופעה נמשכת. רעיון למישהו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים