תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! לפני כארבעה חודשים קניתי מחשב חדש שהרכבתי לבד (לא הרכבתי פיזית אותו אלה בחרתי איזה חלקים אני רוצה) מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 לוח אם: Gigabyte ga-ep45-ds4 כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 זיכרון: A-DATA 4GB Gameing 800Mhz DDR2 ספק: FSP 700W מארז: Gigabyte 3D MARS מערכת: WINDOWS XP הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים כגון: GTA 4,CRYSIS WARHEAD,Assassin's Creed crysis,cod 5,cod 2 מה שקורה אני שם על גראפיקה וביצועים גבוהים ואז בכל המשחקים אחרי 10-40 דקת המשחק היה מאבד את הגראפיקה היו קופצים ריבועים מוזרים צבעים ורודים או מסך בהיר עד כדי לבן ולא יכלתי להמשיך לשחק עד שלא הייתי יוצא מהמשחק. בנוסף כמה פעמים בודדות היה יוצא לשולחן עבודה מהמשחק והיה מופיע מסך כחול ואז נעלם ו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ניייד HP compaq nx9010 עם מערכת הפעלה Win xp כאשר אני משאיר את המחשב לזמן מסוים והוא נכנס למצב המתנה אני מקבל מסך שחור אך המחשב עדיין עובד הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא אותו ממצב זה והאפשרות היחידה שנשארה לי היא לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ניסיתי כל כל המקשים כולל לחצן ההפעלה שרק בלחיצה ממושכת מכבה את המחשב. האם יש אפשרות לפתור את הבעיה בהנחה שאני כן מעוניין במצב ההמתנה ולא מעוניין לבטל אותו תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
נראה כאילו לא נגמרות לי הצרות במחשב. יש לי מחשב במפרט הבא: כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2 GB 2DDR 332 MHZ CPU: Dual core כרטיס מסך: Radeon 4890HD ספק: seasonic 500W ובנוסף 2 דיסקים קשיחים: א. דיסק של היטאצ'י עם 313GB ב. דיסק של WD עם 625 GB הבעיה שלי מתחילה כשאני נכנס לכונן עם הנפח הכי גדול אז אני מקבל הודעות שגיאה EXPLORER מרגיזות. ההודעות קופצות כל דקה או שניים ואם אתה סוגר אותם הם סוגרות את כל הכונן. גם כשחיברתי דיסק חיצוני עם 500GB הוא הגיב בצורה דומה. מצ"ב תמונת דוגמא אשמח לעצות בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש, זה הדגם והוא מאתחל את עצמו בערך פעמיים ביום כלומר נכבה ונדלק. למה ככה ? ???
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום למומחים. לפני זמן מה התחברתי לסלקום טי וי, עבור הטלווזיה ועבור גלישה במחשב נייח ביתי. ולהלן שתי תופעות שלא יבלתי עליהן תשוות מספקות: הראשונה - במחשב הביתי אינני יכול להגביר את הקול מאחר והגעתי ל100% ברמקולים וזה עדיין חלש, שאני צריך להתקרב למסך כדי לשמוע סביר. השניה - עבור ערוצי ישראל מחובר קולט עידן פלוס. הטכנאי שחיבר אותי כיוון את המכשיר ל100% קליטה וזה מצוין אבל גם כאן הקול חלש אפילו שאני במקס' של הטלויזיה, אבל כשאני עובר לסרטים אני צריך להחליש ב30% לנורמלי עבורי. ניהלתי מו"מ עם סלקום ועם כאן ולא הצלחתי להתגבר על זה. למישהוא יש רעיון או ידע לפתרון? מוטי קובלנץ כפר ורדים 0524280570
-
- 5 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב שעושה שישה צפצופים כשאני מפעיל אותו ואח"כ הוא נשאר דלוק אבל לא מראה כלום במסך הכנסתי כרטיס POST למחשב והוא הביא לי תוצאה של C5 - oem specific-early shadow enabled for fast boot - PnP dual CMOS (optional) C7 - Initialize note dock late מה הכוונה של זה? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המסך נדלק והמנורה הירוקה נדלקת קבוע , ובזמן ההדלקה יש רעשים של פיצוצים קטנים בערך שלוש או ארבע ואח"כ זה מפסיק המנורה נדלקת ( ירוקה ) אבל לא מופיע כלום על המסך שחור מהיא הבעיה ? ומה עלות תיקון של הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא מציג את המסך של המעבד, ואחר-כך הוא מציג לי מסך שיש בעיה (מסך שחור) עם אפשרויות לבחור Windows Normaly או לבחור ב-Safe Mode ועוד כמה אפשרויות שקשורות ל-(Safe Mode (With Networking, With Command כשאני נכנס ל-Windows Normaly, הוא טוען את המסך עם הסמל של ה-Windows (יש לי XP). אחר-כך הוא מראה מסך שחור, ואז אני רואה באורות שבמארז המחשב (הירוקה והאדומה) שיש את הירוקה כל הזמן והאדומה קצת מהבהבת ואז היא ניכבת. ככה המחשב נתקע והוא לא זז לי יותר. אם אני עושה ריסט הוא עושה את אותו הדבר. (מציג את המסך של המעבד, מציג את המסך השחור עם האפשרויות ואז נתקע). אם אני נכנס דרך Safe Mode הוא לא נתקע אבל הוא לא נותן לי להשתמש באינטרנט ואי אפשר לעבוד נוח …
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
המחשב החדש עושה לי מלא בעיות מוזרות.. נתחיל מזה שלפעמים הוא פתאום עושה ריסט, יש BSOD לשניה ואז ריסט.. הטמפ' הם (לפי אוורסט): CPU 39 Motherboard 51 GPU 53 עוד בעיה זה שאני נכנס למשחק Lost Planet אז זה נתקע כזה ואני שומע מין רעש של קליק כזה מהמחשב (כמו הרעש שמכבים את המחשב). קיצור אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.. יש למישהו כיוון..?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Asus ROG 751JT ואני מעוניין לבצע ניקוי במחשב, בעיקר ניקוי במאוורים בקרביים של המחשב. ראיתי כמה סרטונים בyouYube והחלטתי שפירוק של המחשב הנייד, פעולה שגדולה עליי. מחפש מעבדה טובה שאתם יכולים להמליץ לי עלייה, בסביבת אשדוד, שניתן לפנות אלייה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ברשותי מיני נייד מסוג acer aspire one. קניתי אותו יד שניה במחיר דיי טוב, קניתי לו סוללה חדשה מחו"ל והוא כמו חדש ואני מאוד מרוצה ממנו. שקניתי אותו הבנתי (עוד מהמוכר) שיש בעיה אפשר לומר "קלה..." במחשב. פעם ביום או פעם בהדלקה (בא והולך זה תלוי..) המסך נעלם והופך לצבע לבן, הדרך היחידה להחזיר אותו היא לרוב לתת מכה ממש קלה בצד המחשב באיזור USB וחיבורי החשמל והVGA. ולפעמים אני מוזיז קצת את המסך וזה גם מסתדר (תלוי..) היום לדוגמא הייתי צריך קצת לעשות איתו מלחמה ובסוף הוא חזר לבד... מה לדעתכם הכיון לבעיה? מסך? כבל מסך? או חס וחלילה בעיה חמורה יותר כמו לוח? אני ישמח לעזרה, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי לכולם .. יש לי בעיה ... כל פעם שאני משחק במשחק לא משנה איזה אחרי כמה שניות יש רעש של סירנה מהמחשב... יש לציין כי כל החלקים לא מתחממים (ז"א הטמפרטורות נמוכות יחסית) ......... אשמח לקבל עזרה... המפרט הוא... p4 2.6C Abit IC7 MAX3 Tyan R9600PRO WINXP יש לציין כי גם אם OC ובלי המחשב עדיין מצפצף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה פתאום. אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק. ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי לכבות אותו. ואז להדליק מחדש. זאת אומרת שהמחשב לא נכבה לגמרי. רק פעולת ההארדיסיקים והמאוורים הפסיקה וגם של הספק כוח. מה יכולה להיו הבעיה? זה לא קורה לי כל פעם. רק לפעמים נגיד אחת ל4 ימים. לא משנה אם המחשב במעמס או לא. הוא נכבה ככה בכל מקרה. מעבד: 2.66GHZ 1MB לוח אם: ASUS P5VDC-MX זיכרונות: TWINMOS 533 2*512 *ספק כוח ג'נרי. אם תרצו עוד פרטים על המחשב אמסור לכם בהתאם לתגובתכם. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מעלימים את ההודעה הזאת מכרום מבלי להשבית את מצב מפתח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הפילו עלי משימה קטנה - משהו שאין לי בעיות איתו בד''כ ... אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס על מחשב יחסית ישן ( P4 , לוח אם - intel corporation D850MV ). משום מה הלוח אם מסרב לעשות BOOT מה CD ... קבעתי בביוס שהCD יהיה ראשון וההארד דרייב שני , שמרתי ובריסטרט הוא פשוט מדלג ישר למסך של טעינת הווינדוס. אז ניסיתי עוד פעם והפעם ביטלתי את ההארד דרייב ( והCD ראשון בboot כמובן ) ואז אני מקבל משהו כזה : Failure - system halted בדקתי בתוך הווינדוס שהכונן cd עובד. יש רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן עשיתי מעבר למק לא מזמן, ואני די מבסוט, מלבד דבר אחד שמציק. עשיתי קיצור מקלדת מסוים שדרכו אני עובר מעברית לאנגלית ולהפך - עד לפה הכל טוב ויפה אבל בוינדווס היה פיצ׳ר נחמד: אם הייתי על מצב עברית, אבל הייתי לוחץ על shift ומקליד, הוא היה כותב באנגלית. כאילו ה-shift היה ״העבר זמנית את מצב הכתיבה לאנגלית״ הדבר הזה מאוד מפריע לי כי התרגלתי שנים לכתוב בצורה כזו (אמנם זה כותב כ-upper case, אבל זה בסדר בשבילי) מישהו מכיר איך אפשר לשפר את המנגנון הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-