עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by daniel.asu,

שלום לכולם, ברשותי מחשב שמפרטו להלן: Core i3 6100 Gigabyte GA-B150N Phoenix-WIFI HEC 8K01 Mini ITX Black + PSU 200W Samsung SSD EVO 850 250GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V - HX421C14FB2/8 Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GB 2400Mhz CL15 1.2V - HX424C15FB3A/16 לפני כשבוע וחצי התקנתי לו את סטיק הזכרון השני (16GB, 1400MHz), והוא עבד נפלא במשך כמעט שבוע. בשבוע שעבר הוא נכנס למצב שינה וכשחזרתי לעבוד עליו - הוא כלל לא הגיב. למעשה, הוא לא נדלק יותר וכל האורות שלו כבויים באופן קבוע (LAN, memory, סתם נורות שיש על הלוח). ניסיתי כבר לנתק את הזכרון (כל אחד בתורו ואת שניהם יחדיו), להחליף ספק כוח (עם 3 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Dj Smoller,

הכרטיס מסך שלי: Nvidia gtx 1050 ti 4gb מעבד: Intal Platinum 2X החלפתי את הכרטיס מסך למה שרשום למעלה, ואין שינוי כשאני משחק פורטנייט ב FPS היה לי GT 730 וזה רץ אותו הדבר. אמרו שיש לי צוואר בקבוק, יש דרך שהפורטנייט ירוץ על הכרטיס מסך ולא על המעבד?

3. שלום, יש לי כרטיס קול ASUS XONAR DGX. הוא כרטיס קול 5.1 שמחוברים אליו רמקולים של Creative. כל הרמקולים עובדים במצב טסטינג של וינדוס/התוכנה שמקבלים עם הדרייברים של ASUS, אבל הרמקולים האחוריים לא עובדים (בזמן שהשאר כן) בזמן צפייה בסרטים, צפייה בסרטונים ביויטיוב או מוזיקה. יש להזכיר שזה קורה גם עם הכרטיס קול המובנה בלוח אם (של Gigabye התומך ב 5.1). חשבתי שרכישה של כרטיס קול חדש תסדר את זה, אך מסתבר שזו בעיה ברמת מערכת ההפעלה/דרייברים. יש לציין שמערכת ההפעלה היא וינדוס 7 64bit. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ehh,

שידרגתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לווינדוס 10, הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האזניות לא מזוהות. אני צריך לנתק אותן ולחבר אותן כדי שהמחשב יזהה אותן (razer megalodon USB). יש דרך לגרום למחשב לזהות אותן מבלי לנתק ולחבר כל פעם? אם זה משנה, הלוח אם הוא gigabyte z170-d3h. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Wunderbar,

שלום חברים, ברשותי כ"ס amd 7870xt. לפני מספר שעות שיחקתי במחשב והעברתי את המחשב למצב שינה. כשהדלקתי אותו המחשב לא נדלק. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכונן הקשיח, אבל כשחיברתי כבל vga המחשב עבד, אבל כשחיברתי את כבל ה-vdi הוא לא עבד. בדקתי במנהל ההתקנים ואין זכר לכרטיס מסך. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Lirux,

צירפתי פה קובץ עם הרשימה של הBSOD שקרו... המחשב פשוט סתם קורס... אין אוברקלוק או משהו, התקנה חדשה. למה הוא קורס בלי סוף? ועוד משהו, כשאני מתקין flash הפיירפוקס מתחיל לקרוס וגורם לכל המחשב לקרוס איתו. (כרגע אני בלי פלאש) פירוט: ================================================== Dump File : 082709-21750-01.dmp Crash Time : 27/08/2009 19:19:09 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x9242d7a2 Parameter 3 : 0x94a2f9c0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : cdd.dll Caused By Address : cdd.dll+d7a2 File Description : Canonical Display Driver Product Name : Microsoft® Wi…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by david2k,

לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם חדש בפורום הזמנתי מחשב בהרכבה מפלונטר, קיבלתי אותו לפני פחות משבוע. ביום הראשון הכל עבד חלק והכל בסדר. אחרי זה אני מדליק את המחשב, המסך שחור ובכלל לא מקבל תמונה, המחשב שנדלק עושה ביפ (לא עושה כשהוא נדלק כרגיל) והמאווררים של הכרטיס מסך רצים בפול ספיד. המחשב גם לא מכיב לכיבוי דרך הכפתור הרגיל ואפשר לכבות אותו רק מהמפסק מאחורה שליד הספק. שלחתי אליהם לתיקון ואצלם הכל היה נראה בסדר ולא הייתה שום בעיה. בזמן שהמחשב היה אצלם בתיקון חיברתי את המחשב הישן שלי, ואותה תקלה פתאום הופיע, אחרי שהמחשב הזה כבר תקין בלי בעיות 5 שנים... ניסיתי להחליף כאבל חשמל (קומקום), החלפתי את הנקודה שממנה המחשב מחובר, אבל באמת שכבר נותרתי אובד עצות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היום קניתי זכרון חדש עוד סלוט של 512 400MHZ. לפני זה היה לי סלוט אחד של 512 גם כן 400MHZ. קיצר חיברתי את הזכרון החדש. הפעלתי את המחשב, הוא נדלק אבל יש מסך שחור וזהו כלום לא קורא אני לא רואה שהוא טוען משהו (בנורה). בדקתי אם זה אולי כרטיס מסך אבל זה לא כי הצלבתי עם הכרטיס מסך של המחשב השני בבית וזה היה בסדר. קיצר כרטיס מסך זה 100% לא. מה שנראה לי זה אולי הלוח אם. אבל מה כבר גורם לזה? עכשיו חשוב לציין שגם אחרי זה ניתקתי את הזכרון החדש וחזרתי למצב הקודם שהייתי בו מהתחלה (עם כרטיס אחד) ובכל זאת אותה בעיה. ניסתי להעביר בין הסלוטים לשחק עם זה וכו' וכלום. עדיין מקבל מסך שחור והמחשב לא עולה. מישהו יודע אולי מה קרה בדיוק.?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי בעיה כזאת: לפעמים כשלא נוגעים במחשב הרבה זמן- הוא נתקע, מה זה אומר נתקע? העכבר לא מגיב- הסמן לא זז, אבל אני כן יכול לעבוד עם המקלדת.. והעכבר מחובר ורואים אור אדום בחלק התחתון שלו... כשאני עושה ריסטרט כמובן זה מסתדר והכל בסדר, אבל בגדול זה ממש מציק... יש למישהו רעיון למה ומדוע?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yanme,

יש לי תקלה מוזרה כאשר אני מחשב לאחד מחיבורי ה USB - מפצל ל 4(USB HUB) מכל סוג שהוא אז כשאני מכבה ומדליק את המחשב ומחשב לא עולה ועושה ריסטרטים לעצמו בנוסף הכונן תקליטורים יוצא ונכנס מעצמו... אם אני מנתק את המפצל,המחשב עולה כמו שצריך.... יש לי לוח מסוג gigabyte ep43-ud3l

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by scorpion,

אוקיי אז אחרי שהחלפתי את ההרד דיסק שלי כי מת לי הibm (דווקא הצלחתי לתקן אותו עכשיו........) אז יש לי בעיה אחרת הcpu usage שלי קבוע על 100.......... מחקתי את הווינודס והתקנתי מחדש ועדיין ללא הצלחה...... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. עכבר אלחוטי של מקרוסופט ברשותי מחשב נייד של HP PAVILON עם עכבר אלחוטי של מקרוסופט. לצערי העכבר היום הפסיק להגיב. המטען (החלק המתחבר למחשב בחיבור USB ) מראה שהוא מקבל זרם חשמלי כי הנורה הירוקה שעליו- דולקת. תאורת העכבר -דולק- אך תנועות עם העכבר אינן מביאות לתנועת הסמן על הצג. בעבר בשל בעיה דומה, שלחו לי עבכר חדש (וולאה שופ). כשקיבלתי את החדש, והכנסתי את המטען עבד נהדר כשבועיים. הבוקר הבן הוציא את המטען מהמחשב וניסה לחבר למחשב הנייח שלו, אך כשהחזיר למחשב שלי העכבר כבר לא הגיב יותר מאז. מה לדעתך גרם למטען לא לתת פקודות לעכבר. נכסתי לחיבורים דרך ניהול למנהל התקנים ואני רואה שהתקן אנוש של USB תקין HID. מה לדעתך קרה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מפעיל את המחשב והוא עושה הפעלה מחדש לבד מה זה יכול להיות בתודה אלי. נ.ב המחשב מגיע לטפרטורה של 52-60 .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by THX,

מנסה למזג בין 2 מחיצות בדיסק קשיח אחד שלא מותקנת עליו שום מערכת הפעלה 2 המחיצות NTFS,משתמש במיזוג בתוכנת פרטישן מג'יק 7 עובד מתוך מערכת הפעלה xp+sp2 כשאני לוחץ apply changes בפרטישן ע"מ לבצע את המיזוג קופצת לי הודעת השגיאה הבאה מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יצא לי לראות ולפתור הרבה מאוד בעיות ותקלות מוזרות, אבל לרוע המזל הבעיה הכי מוזרה ומייאשת מתרחשת במערכת שלי- יש לי כמה תהיות על למה זה יכול להגרם, אבל לפני שאני מפרק חלקי חומרה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. את המחשב הנ"ל (מפרט בחתימה) קניתי לפני טיפה יותר משנה ואני חווה איתו מאז שהגיע בעיה מוזרה. לקח לי בעיקרון כמה זמן לקבץ את הבעיות ולהבין למה הן קשורות ולצערי פחות זמן לנסות לפתור, לכן באיחור של שנה+ אני מתכוון לבדוק את הבעיה הזו לעומק. יש למערכת 2 מצבים עיקריים שמשתנים מתקופה לתקופה, ואני אסביר: במצב הראשון הכל עובד פיקס, נראה תקין למדי, FPS הולם במשחקים וכד'. במצב השני של המערכת זה כבר עניין אחר: האטות מוזרות, BSOD, איכות קול נמוכה (אני ארחיב), ו-FPS או נמוך יותר בהרבה ממ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shishi1,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחוברים ליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל. יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sirsnir,

יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד לאחרונה. יש לי את הלוח Asus Rog Strix B360-F Gaming, כשאני מדליק את המחשב אני שומע 4 צפצופים: אחד ארוך, 3 קצרים. לרגע נדמה שלא קורה כלום, אני לא רואה כלום קורה על המסך (כאילו אין POST בכלל) אבל מיד לאחר מכן אני רואה שמערכת ההפעלה (WIN11) עלתה, כאילו לא היה בכלל BOOT ולא טעינה של מערכת ההפעלה. ביררתי קצת ולפי מה שהבנתי כנראה יש איזו בעיה בגרפיקה המובנית של הלוח... חיברתי את המסך לחיבור ה-HDMi של הלוח, אבל כלום לא קורה במסך אבל אני שומע שמערכת ההפעלה עלתה כרגיל לפי הצליל. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך, תודה!

22. ככה בבוקר אתמול המחשב נדלק לכמה שניות ואז מתכבה. אין את הצפצוף האחד הזה של ההדלקה והPOST. הוא לא מגיע בכלל לBIOS. נדלק כמה שניות ונכבה..ושוב נדלק ונכבה. זה מחשב של אימי ויום לפני הוא עבד כמו שצריך. _ (היא שחקה משחקים ואפילו קבלה פקס). ניסיתי זכרונות אחרים. ניסיתי ספק אחר. ניסיתי פריקת חשמל. שום דבר לא עוזר. מישהו יכול לייעץ? 3570K + ASUS H61M + ASUS210GT + GEIL 2X2 1333MHZ

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by GALAI30,

מחשב נייח חדש מתחמם יש 2 מהווררים 1 על המעבד ו 1 של המארז

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by computer_freak,

כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעם בזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולה הצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5 העתקתי את הסרט למקום אחר וזה לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yaronxw,

שלום, לאחרונה המחשב שלי כל הזמן נתקע (יכול להיות בעיה ב windows7), אבל שמתי לב שבBIOS בתפריט pc health: vcore - fail, כל שאר הערכים תקינים. מה זה אומר? לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד : E6750 תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים