תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חבריה שלום אני חייב תמיכה וסבלנות ובכן המחשב נתקע לי כל הזמן ולוקח זמן עד שמשתחרר בצעתי פעילויות של ניקוי נגד כל מני מזיקים , טפלתי בנושא של פעילות של קבצים ברקע והבעיה נשארה המחשב מסוג לוח אם אסוס NFORC2 מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 2X256 מערכת הפעלה XP פרקתי את הזכרונות והחלפתי בניהם בסלוטים תוך ניקוי המגעים לא נותר לי דבר שאני יודע לעשות לשפר המצב שאלה לחברים איך אני בודק שהזכרונות בסדר וכך גם המעבד אין לי חימום יתר במחשב וגם יש לי מעל 4 מאווררים שכולם עובדים כולל בספק אשמח לקבל הדרכה מהירה איך לצאת מזה האם נדרש לרכוש זכרונות חדשים נ.ב. הקיפאון של המחשב בעבודה רגילה בדוא"ל וגלישה בברכה ???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי כבר 3 שבועות בערך ניתוקים באינטרנט לכמה שניות . זה התחיל מאז שהוט התקינו לי את הפייבר בוקס אבל לפי הטכנאי של הוט אין ניתוקים והבעיה היא בין המחשב (נייד) לפיבר בוקס וזה גרם לי לחשוב שאולי הבעיה בכרטיס רשת במחשב (אבל זה קצת מוזר שהבעיה התחילה רק אחרי התקנת הפיבר בוקס) הספק שלי הוא נטוויזן ,תשתית של הוט ..מהירות 30 מגה בלי חייגן . איך אני יכול לוודא שהבעיה בכרטיס רשת ?או אולי משהו אחר ? ונזכרתי בעוד משהו שלדעתי הוא קצת מוזר ,הורדתי קבצים בהורדה ישירה ואף פעם זה לא נעצר(קבצים של 8-9 מגה ).אז אפשר להגיד שהבעיה זה רק בגלישה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המחשב חדש ספק כח fsp raider 650 לוח h97 מערכת הפעלה win 8.1 קרה לי פעמיים עד עכשיו, שלאחר ביצוע shutdown, המסך נכבה ונראה שגם מערכת ההפעלה כבתה, אבל המחשב עצמו נשאר דולק (נורה, מאווררים,שקעי USB) פעם אחת כיביתי ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בפעם השניה עשיתי eject לכונן DVD וכשסגרתי את הכונן בחזרה המחשב נכבה. ראיתי דיונים בנושאים דומים באינטרנט (tomshardware) אבל לא מצאתי שם תשובה טובה מספיק. חושב לציין שהמחשב חדש (בערך בן 6 שבועות) ושזה קרה רק פעמיים עד עכשיו תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל המקצוענים! יש לי מחשב נייד HP 4730S כ-3 שנים ועם השנים הוא מרעיש יותר ויותר. אני יודע שHP בונים מחשבים מסובכים מאוד לפירוק, והייתי רוצה איכשהו לנקות את המאוורר של המעבד והכרטיס מסך. לא איכפת לי גם לשלם לאיזה מעבדה אמינה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, כיצד מחברים טלויזיה ומחשב עם כבל hdmi? חברתי את הכבל, הגדרתי בטלויזיה את הקלט , אך עדיין אין אות. מה חסר? תודה לילך
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החיבור הוא HDMI to HDMI . הטלוויזיה היא SAMSUNG. לפני כשבועיים המחשב שלי חזר מתיקון (עבר גם פירמוט). לפני התיקון, הייתי מצליח לראות סרטים וכדו' בטלוויזיה ע"י כבל HDMI שמחובר בין הטלוויזיה למחשב. ועכשיו אחרי התיקון, אני לא מצליח לחבר בין המחשב לטלוויזיה ע"י HDMI, המחשב מזהה את הטלוויזיה, אז אני לוחץ "הרחב צגים" (ניסיתי את כל האפשרויות), ואז "החל שינויים", ואז אני לוחץ בשלט של הטלוויזיה על הכפתור HDMI וכתוב "אין התקן מחובר". מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי lenovo T400 מחודש עם ווינדוס XP. בכונן שעליו מותקנת מערכת הפעלה הוא מראה לי ש17.8GB תפוסים למרות שכשאני בודק כל מה שיש שם זה 14.6GB אז לאיפה נעלמו שלושה GB??? (גם בכונן השני זה קיים בקטנה, לאחר שפירמטתי אותו דרך הווינדוס ואין עליו כלום, אעפ"כ הוא מראה לי ש69.9MB תפוסים?!) בחיפושים באינטרנט ובפורום פה ראיתי שיש איזו תוכנה R&R של lenovo ששומרת גיבויים בנפחים גדולים על הכונן במקום שא"א להגיע אליו דרך הווינדוס, הבעיה שכפי שאמרתי קניתי את המחשב מחודש ונראה לי שמחקו את התוכנה הזו כי אינני מצליח להיכנס אליה (גם לא דרך הווינדוס) אבל א"כ הגיבויים לא היו צריכים להימחק??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאתם מכירים את התוכנה המפורסמת והידועה הזו שבכותרת המיועדת לסריקת וירוסים, כרגע סרקתי מחשב איתה ומצאתי שיא חדש - 83 וירוסים בסריקה מלאה (והסריקה עדיין לא הסתיימה...) האם עדיף להסיר את הוירוסים הללו בסיום הסריקה או לפרמט את המחשב? בגלל הכמות הזו.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מריץ ווינדוס 10 64ביט עם העדכון האחרון בהחלט (בעת כתיבת שורות אלה). שני כרטיסי מסך R9 290 שעבדו בסדר גמור עד לאחרונה. דרייברים מעודכנים ביותר של הכרטיסי מסך וביטלתי ברג'יסטרי את EnableULPS. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס מסך מופיע CrossFire Enabled תחת הגדרות גלובליות. בווינדוס הסרתי את Xbox ו-Game Mode = OFF כשאני מריץ GPU-Z ומפעיל את הבדיקת מאמץ שמובנית בו, הכרטיס מסך השני לא נכנס לפעולה בכלל. כך זה נראה דרך GPU-Z: שני הכרטיסים צריך להיות על x8 3 ולא 1.1! בביוס הכרטיסים מוגדרים על GEN 3 (הלוח אם הוא Asus P8Z77-V-Deluxe) ומוגדר להשתמש בכרטיס PCIE ולא ב- iGPU. כך שאין לי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב עובד. האם אפשר להשתמש בו בינתיים עד שהטכנאי יגיע או שהוא עלול להישרף?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום. לפני כחודש בערך, שיפרתי קצת את המחשב, שנמצא אצלי כבר קרוב ל4 שנים: החלפתי כ. מסך מGEFORCE 7300 LE ל GEFORCE 9500 GT. החלפתי מעבד מ CORE 2 DUO 1.83 ל DUAL CORE 2.4. הגדלתי מ1 גיגה ראם, ל 1.5 גיגה ראם של 800. שיפרתי מ XP ל 7. הוחלף מאוורר תקול. לוח האם, נשאר זהה- MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN. גם הדיסק קשיח. הספק נותר 300W של EZCOOL. עם התקנת המוצרים החדשים, לא נגעתי בBIOS. הכל עבד טוב, עד שלפני כמה שבועות, המחשב התחיל לעשות לעצמו ריסט ישר עם ההדלקה. מלבד זאת, כשהוא כבר עולה, הוינדווס קופא בטעינה, ואני עושה ריסט עם הכפתור. כאשר סוף סוף מדי פעם המחשב עולה, הוא עובד פיקס, אבל נדלק עם תאריך ושעון מאופסים ל2003, ואני נאלץ שוב לשנות את השעה. חשוב לציין, שלע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא של מערכת ההפעלה - XP SP3 32BIT) פשוט נעלם ממערכת ההפעלה - אפילו לא מופיע ב-Disk Management או בכל מקום אחר! בביוס הוא מזוהה כראוי ולא קיבלתי כל הודעת שגיאה - הכל עבד מצויין עד לפני שבוע (לוח P35 של גיגבייט). כשחיברתי אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מזוהה ועובד כרגיל. אשמח לכל עצה, גונן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שזה מתאים לפורום הזה. בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק. ועכשיו אי אפשר להדליק אותו. איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה. כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי) מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , שיחקתי להנאתי ב-DOOM3.. כאשר לפתע המסך כבה . אמרתי אולי שוב הכרטיס מסך נפל כתוצאה מה-OC או משהו כזה..אולי הלוח , אולי המעבד התחמם... בדר"כ ריסט פותר את הבעיות האלה , אך הפעם הריסט לא עשה כלום. ניסיתי לכבות את המחשב , לנתק את הספק.. ולהפעיל מחדש. הנוריות לא נדלקו.. חשבתי אולי בעיה במגעים - הוצאתי את המעבד והכרטיס מסך וההארד דיסק ועוד חח והרכבתי הכל - לא עובד :-\ (בעבר זה פתר הרבה בעיות..) אממ הלכתי על הדיאגנוסטיקה , הקוד FF שאומר שהמחשב עשה בוט , אך בעמוד הראשון ב-manual מצויין גם קוד שגיאה FF , כנראה שיש לו 2 משמעויות...(ומי שיעשה חיפוש ימצא את הראשונה) כתוב פה - updated incorrect bios damaged bios unproperly insereted add-on cards damaged motherboar…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי עכבר חדש לפני משהו כמו יומיים... זה עם הכפתורים בצד של BACK ן FORWARD לדפדפן אינטרנט וזה עבד כמו שצריך גם אם לחצתי על הגלגלת כאשר העכבר מצביע ללינק מסויים הוא פתח לי אותו בדף חדש מאוד נוח לי הסידור הזה עם הBACK והFORWARD וזה שהגלגלת פותחת לי דפי אינטרנט חדשים בקיצור עכשיו עשיתי ריסט בשביל לעדכן את ווינדוס והכפתורים האלה הפסיקו לעבוד פתאום. שאני לוחת על BACK או FORWARD לא קורה כלום ושאני לוחץ על הגלגלת המצביע משתנה למן ריבוע כזה של חצים שמזיז לי את הדף אינטרנט למעלה ולמטה אם אני מזיז את העכבר בניגוד לפתוח לי דפי אינטרנט חדשים כמו שהיה קודם. בהגדרות של העכבר הכפתורים הצדיים האלה מוגדרים בתור BACK וFORWARD אבל כמו שאמרתי מסיבה כלשהי לא קורה כלום שאני לוחץ על…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 והוא עובד מצויין. הבעיה התחילה כשקניתי דיסק קשיח חיצוני של טושיבה, כשאני מכניס אותו למחשב האינטרנט (שגם הוא מחובר למחשב ב USB ) מתחיל לעשות בעיות ולהתנתק.. כשאני מחבר את האינטרנט הדיסק קשיח לא מזוהה בווינדוס.. בקצור, אי אפשר לחבר את ההתקנים ביד למחשב צריך וותר על 1 מהם... מה הבעיה? ומה עליי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה .. אני אוהב לשחק NBA2001 ובזמן האחרון לא יצא לי בגלל העבודה אז הדיסק היה שוכב לו אל השולחן בלי קופסה על הצד של התמונה(דיסק מקורי) ועכשיו לפני איזה 20 דקות הכנסתי אותו כדי לשחק ואני לא הבנתי למה הוא לא נרקא אל ידי הסידירום .. חשבתי שהכונן עושה בעיות עז הכנסתי אותו לשני .. אותו דבר.. אז חשבתי שהוא מלוכלך.. רציתי לנקות אותו ואני רואה איזה נקודות שלא נמחקות בשום דבר גם לא בחומר לניקוי חלונות .. אף אחד לא נגע בו שבועים בזמן שהוא שכב בלי קופסה איך זה הגיוני???
-
לפני כמה חודשים קניתי HD: WD 80GB - 8MB - 7200RPM ATA100 WD800JB (זה שהומלץ כאן באתר). לפני כמה ימים גיליתי שהוא מאוד מתחמם (כרגע אין לי דרך למדוד את זה במעלות). המארז שלי באופן כללי די מאוורר ויש לי מעט (אני חושב) דברים מחממים: פנטיום 3 700 MHz. צורב cd-rom GeForce 4 440 MX HD אחד (זה שמתחממם) ה- HD הזה אמור להתחמם? ??? כדאי לשים עליו מאוורר? אם כן, איך? זה יכול לגרום נזק למשהו? לקצר ל- HD את אורך החיים? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-