תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי כל הזמן נתקע (יכול להיות בעיה ב windows7), אבל שמתי לב שבBIOS בתפריט pc health: vcore - fail, כל שאר הערכים תקינים. מה זה אומר? לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד : E6750 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400 הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר ) PLEASE HELP , תודה מראש... נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מקווה שאתם מכירים את התוכנה המפורסמת והידועה הזו שבכותרת המיועדת לסריקת וירוסים, כרגע סרקתי מחשב איתה ומצאתי שיא חדש - 83 וירוסים בסריקה מלאה (והסריקה עדיין לא הסתיימה...) האם עדיף להסיר את הוירוסים הללו בסיום הסריקה או לפרמט את המחשב? בגלל הכמות הזו.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP נייח. כל היום המחשב עובד רגיל. כמעט כל יום כשאני מגיע למחשב בערב או בלילה אני מוצא אותו כבוי. המחשב נקי מאבק כל המאווררים עובדים , הטמפרטורה של כל הרכיבים נמוכה מאוד לפי בדיקת התוכנה. טכנאי ניסה לבדוק את המחשב ולא הגיע לשום תוצאה. אשמח לשמוע עוד רעיונות . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד שלי אחרי עידכונים הופיעה הבאה במסך (צירפתי תמונה) אני לא חושב שזה קשור לזה אבל זה מוזר זה לפעמים מופיע לפעמים לא...שמכבים את המסך ומדליקים זה יכול להסתדר לפעמים מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעם בזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולה הצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5 העתקתי את הסרט למקום אחר וזה לא עזר
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נורטון 360 חדש שקניתי אתמול ניסיתי לבטל את החומת מגן והוא עדין ממשיך לחסום לי אתרים איך אני מבטל את האפשרות שהוא לא יגע לי בגוגל כרום או בכל דפדפן אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים. משיטוט ובדיקה באינטרנט למדתי והצלחתי למצוא את קובץ ה-dmp שנוצר, והעלתי אותו לאינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. אם זה יעזור, בכל הפעמים בהם קיבלתי מסכים כחולים, uTorrent היה פתוח. http://www.sendspace.com/file/8gq1y4 - זהו קובץ ה-dmp. תודה מראש! אני כבר נואש...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 באנגליה , של איזה חברה לא מוכרת דרך EBAY , קיבלתי אותו עכשיו , ובהתהתחלה הוא היה נדלק הכל רגיל אבל שמתי בו כמה שירים והוא לא ניגן ואז התחלתי להתעסק איתו ונראה לי שלחצתי ERASE FIRMWARE ,[מצורפת תמונה] , אבל עכשיו אני בכלל לא מצליח לעשות RECOVER , יש כזה קובץ ועם התוכנה היא מאפשרת לי לעשות את זה אבל איך שאני פותח את התוכנה שאמורה לעשות לי את זה , הנגן נכבה , ואז הוא אומר NO DEVICES CONNECTED ,ואין לי מושג מה לעשות , כי אין חברה על זה , סתם רשום על הקופסה extras4U , וזה לא אומר כלום גם בגוגל , בחוברת הדרכה גם אין חברה . אין לי לאן לפנות והדרך היחידה זה לתקן את ה FIRMWARE. יש למישהו פיתרון , בבקשה אני נואש .... עריכה: מצאתי לינק , זהו בדיוק הנגן. http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים פחתאום המחשב לא רצה להידלק אז פתחתי את הספק ושמתי לב שהפיוז נשרף השאלה שלי אם נשרף הפיוז כלומר הוא היגן על הספק והספק לא נשרף נכון???? נאם הפיוז הזה הוא פיוז רגיל כמו בשאר מכשירי חשמל או שזה פיוז מיוחד???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש : Palomino 1800+ Gigabyte Based AMD Chipset Motherboard Generic PC2100 Memory GF 4MX CDROM CDRW 60GB hardisk flopy Aerocool DP 101 Generic "sparkit" 300W PSU עכשיו , אתמול הוא קנה ABIT NF7-REV 2 וזיכרון ADATA PC3200 256MB הרכבתי לו הכל , ובאתי הדלקתי , המסך הראה את הפוסט הראשון והמחשב נכבה.(כ5שניות לאחר ההדלקה) עכשיו , ניתקתי את הכבל מתח של הספק , חיברתי בחזרה ורק ככה המחשב נדלק עוד פעם(הפעם לאיזה 2-3-4שניות) ונכבה. לדעתי הבעיה תמונה בהספק הספק(ג'נרי 300W) אז התקשרתי לזיגזאג וגם פבל אמר לי שסביר להניח שהבעיה בספק ובמקרה הכי גרוע יכול להיות שיש בעיה בלוח.. אז , האם הספק אינו מספק מספיק W? הוא לא מספיק למחשב הזה? הכל מחובר כמו שצריך , גם הATX וגם החיבור…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מחשב חדש,התקנתי עליו וינדוס 7. התקנתי בנוסף וורד 2010, הבעיה עכשיו שהמדפסת לא מדפיסה. למשל אני רושם סתם כמה משפטים בוורד ואז עושה קובץ הדפסה וזה נותן לי לשמור את המסמך כקובץ PRN ולא נותן לי להדפיס כרגיל! התקנתי דרייברים והמדפסת רשומה כמדפסת ראשית במחשב המדפסת היא סמסונג-ml 1660 לייזר אני מאוד אודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שידרגתי את הלוח,כרטיס מסך,מעבד. המפרט: DFI LANPARTY DK X48-T2RS ספייר 4870 Q9450 ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א של זיכרון של ST 80MHZ CORSAIRT HX620W AUDIGY 2 ZS ויסטה 64 ביט. לאחר השידרוג היום כל הזמן יש לי מסכים כחולים,אני כבר לא יודע מה לעשות. כל הדרייברים מעודכנים. צירפתי קובץ ובור את כל ה-DUMPS אשמח לעזרה. אגב יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם ובגלל זה הכל קורס ? איך אני בודק את הטמפ' שלו ? עריכה: עוד משהו שקורה לי הוא פתאום המחשב כאילו נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל בפול עוצמה (המון המון רעש) אבל המחשב נשאר כאילו מכובה כי יש מסך שחור והוא לא עולה אבל המאוורר של ה-4870 ממשיך לעבוד בפול עוצמה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים. התקנתי במחשב SSD של SAMSUNG מדגם 960 PRO בתצורת M.2. מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 פרו ללא המלחצה (הווינדוס חוקי). התקנה מאותה המדיה עם אותו הסריאלי על SSD רגיל עוברת בהצלחה. הנה הודעת השגאיה שאני מקבל. יש רעיונות למישהו? האם התקנה של מערכת הפעלה על M.2 שונה אכשהו מהתקנה על SATA ואם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. אתמול קפץ אצלי הפקק כאשר המחשב פעל. באותה עת לא הייתי מול המחשב. לאחר שהבחנתי בדבר, נגשתי להרים את הפקק ולהפעיל את המחשב. היתה בעיה בעליה, הוא התמהמה והודיע שמתקן את אחד הדיסקים ואז עלה. לא סברתי שקרה משהו ועלי לבדוק, הרצתי תוכנה אחת שהייתי צריכה ויושב על אותו דיקס שנאמר שתוקן (פורטובל פיירפוקס), נראה שעבד והיה בסדר. לאחר מכן כיביתי אותו. כשהעלית שוב מאוחר יותר באותו יום ושב העלה באותה צורה איתית ותוך תיקון אותו דיסק אבל הפעם לא הצלחתי להפעיל את הפורטובול פיירפוקס. כאשר בדקתי נראה שנראה שמעבר לראות שקיים, לא ניתן לגשת לאותו דיסק שבעת ההלאה הופיע שתוקן. אותו דיסק הופיע במנהל הדיסקים כבריא. בגלל שלא יכולתי לגשת לפורטובל פיירפוקס נאלצתי להורידו מחדש ושמרתי או…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-