עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyalkrembo,

שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הכל התחיל אחרי נקיון כולל של המחשב. נקיון כולל כלומר פירוק של הכל, ניקוי בלחץ אוויר, שימון מאווררים, התקנת גוף קירור חדש לכרטיס המסך, החלפת ספק מהמחשב השני למחשב המדובר, והחזרה של הכל למקום. לאחר ההדלקה המחשב לא מבצע פוסט. כל המאווררים שמחוברים ללוח האם נלדקים עם הלדים היפים והכל, ומעבר לזה כלום. הנורה שמצביעה על מתח לזכרונות דלוקה גם היא. אלו הבעיות שחשבתי עליהן כבר ונפסלו: 1. מעבד. המאוורר של המעבד מחובר היטב והוא גם עובד. החלפתי למעבד אחר ועדיין כלום. 2. זכרונות. הוצאתי סטיק אחד והחלפתי בין כל החריצים. כלום. כנ"ל הסטיק השני. 3. כרטיס מסך. מכיוון שהחיבור של הקירור החדש מתחבר ישירות ללוח האם, חשבתי שאולי בלי מאוורר שמחובר לכרטיס, הוא מסרב לעבוד. ולכן חיברתי מאוורר לאחד מ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Wunderbar,

שלום חברים, ברשותי כ"ס amd 7870xt. לפני מספר שעות שיחקתי במחשב והעברתי את המחשב למצב שינה. כשהדלקתי אותו המחשב לא נדלק. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכונן הקשיח, אבל כשחיברתי כבל vga המחשב עבד, אבל כשחיברתי את כבל ה-vdi הוא לא עבד. בדקתי במנהל ההתקנים ואין זכר לכרטיס מסך. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. נעלתי את המחשב בסיסמא מקומית ואיני זוכר אותה.. איך אפשר לצאת ממצב זה.??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מדובר על WD400. הבעיה היא שהוא "לא מתניע" - כלומר עובד לכמה שניות ואז נכבה, חוזר לעבוד, נכבה לסירוגין. ממה שהבנתי יש מצב שאין שום קשר למידע שיש עליו אלא רק המנוע שבק חיים - השאלה אם אני צריך לקבל הצעת מחיר מחברת שחזור נתונים באלפי שקלים? או שיש אפשרות תיקון יותר קלה לבעיה כזו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by guykep,

אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Ramonsito,

שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Dror Arasheven,

לפני כמה ימים הספק של שבק חיים והחלפתי אותו . ואז הלה לי ההודעה 'bootmgt is missing' . מסתבר שהלוח אם מגדיר את הכונן cd בתור הכונן ממנו ווינדוס נטען ובביוס הוא מוגדר ככונן ראשון . כך שהדרך היחידה שאני יכול לעבוד הוא או לנתק את הכונן או להפעיל את ווינדוס דרך הביוס . איך אפשר לדאוג כך שהלוח יפנה ישירות לכונן הרצוי מראש ?

9. Started by Brox,

יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. המחשב עובד. האם אפשר להשתמש בו בינתיים עד שהטכנאי יגיע או שהוא עלול להישרף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בשעה טובה התקנתי כונן ssd במחשב,(מחשב בן 5 עובד מעולה)ביצעתי התקנה נקיה של ווינדוס 10,הכל עובד מצוין,והדבר האחרון שנשאר זה היציאת אוזניות שלא פועלת,מצרף צילומי מסך לנתוני המחשב אם זה יעזור לפיתרון הבעיה. הסרת הדרייבר והתקנה מחדש ע"י ווינדוס לא עזרה.עידכון דרייברים דרך תוכנה גם לא עזר. תודה מראש.

12. Started by roy77,

יש לי כבר 6 שנים מחשב נייד Dell Inspiron 1525 נקנה בזמנו עם 2GB זכרון (2 סטיקים של 1GB) ומעבד PENTIUM T2390 מותקן עליו ווינדווס 7 32 ביט ורוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה והוא בסדר מהבחינה הזאת. עכשיו לצורכי לימודים אני צריך להריץ עליו משהו קצת יותר כבר והזכרון פשוט "נחנק". רציתי עכשיו לשדרג אותו ל4GB זכרון כדי לנסות לשפר את הביצועים אז חשבתי לקנות 2 סטיקים של זכרון מהאתר הזה http://www.mymemory.co.uk/Laptop-RAM/Crucial/Crucial-2GB-PC2-6400-200-pin-SODIMM-DDR2-Unbuffered-Laptop-Memory המוכר באתר לא הסכים להתחייב בפני שהזכרון יתאים ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי. מישהו יכול להגיד האם זה יתאים או לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idan1836,

יש לי פנטיום 4 1.6 והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 מסריח כזה.. ולפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך GF FX 5200 וכאשר אני מחבר אותו למחשב אז המחשב לא עולה.. מה יכולה להיות הבעיה? ולפי מה שאני יודע יש לי AGP X4 ושאלתי אם זה מתאים גם ל8 וגם ל4 אז אמרו לי שכן.. הצעות? פתרונות? תודה.!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tomy669,

שלום, ברשותי מחשב נייח בן מס' שנים ללא אחריות, נדלק לסירוגין. הכוונה שכאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה, המאווררים מתחילים לעבוד ומפסיקים והמחשב לא מצליח להיכנס לפעולה תקינה של הפעלה לפעמים אני כן מצליח להדליק את המחשב אבל זה ממש לא נוח.. ביצעתי מס' דברים בכדי למצוא את הגורם לבעיה והם: החלפה בין כפתור כיבוי/הדלקה לבין כפתור RESET- לא עזר. בדיקה של ספק כוח במעבדת מחשבים הראתה כי הספק תקין. נאמר לי כי ככל הנראה אחד הרכיבים האלקטרונים בלוח האם תקול- קבל או כל רכיב אחר. יש לי מעט ידע באלקטרוניקה והייתי שמח אם מישהו מחברי הפורום יוכל להכווין אותי כדי למצוא את הרכיב הדפוק ולהחליפו לבד כיוון שמעבדות מחשבים לא מתעסקים עם זה. יש לי מכשירי מדידה ודרכים למצוא את הרכיב אך אין לי מושג באיז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה קניתי רכיבים והרכבתי את המחשב שלי. התקנתי את מערכת ההפעלה על SSD, ולוח האם הוא ASUS P8Z77-V PRO. ה SATA מוגדר בביוס כ AHCI כ default, והכל עבר בסדר. לאחר שסיימתי להתקין הכל, עדכנתי גרסאות ביוס וכו', החלטתי להוסיף למחשב שלי מערך RAID1. זה כמובן מחייב לשנות את ההגדרות של ה SATA, מ AHCI ל RAID. הבעיה היא שברגע שעשיתי את זה, לא הצלחתי להעלות יותר WINDOWS (אפילו לפני שהספקתי להגדיר את המערך עצמו), והייתי מקבל מסך מוות כחול ואז ישר REBOOT. גם כאשר שיניתי חזרה בביוס למצב AHCI המשכתי לקבל את הבעיה, למעשה עד שעשיתי CLR CMOS עם הג'מפר, ומאז זה בסדר. אבל אני עדיין רוצה להוסיף את המערך רייד, ולא כ"כ יודע איך להתקדם. חיפשתי באינטרנט דברים בסגנון אבל לא ממש מצאתי. א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 00Amir,

יש לי מחשב כבר 4-5 שנים שעובד תקין כמו שצריך, פתאום לפני כמה זמן התחילו פריזים במערכת פעם או פעמיים ביום .. המחשב פשוט קופא עד שאני עושה לו ריסטרט. כל מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט (לא יותר מ 4 טאבים) איך אני יכול להבדוק ולאבחן איפה הבעיה? האם למערכת ההפעלה יש קובץ תיעוד תקלות? ( win7 pro x64) יש לי I7 עם 12GB זיכרון , כרטיס מסך GTX460 , מערכת ההפעלה יושבת על 2 SSD ברייד0.. אשמח לעצות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by moti30,

שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by moshemordo,

שמעו שמתי לב הבדל רציני שקורה לי בין וידוס 2000 ואקס.פי 2000 עובד לי מצויין אבל באופן הויזואלי הוא גרוע מאוד אבל באקס פי יש לי בעיה אחרי חודש הוא מתחיל לזוז לי כמו צב! הכל זז לי מאוד לאט ומבחינת להשאיר את המחשב דלוק לרוב אני משאיר אותו דלוק ימים ב2000 הכל היה עובד רגיל גם אחרי ימים שהוא דלוק ובאקס פי הכל מתחיל להיות לאט לאט גרוע! עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא למשל שאני לוחת על האקספלורר להכנס יש לי מעין delay כזה של 10 שניות לפני שהוא נכנס לי לאקספלורר איך אני מתקן את זה? זה קורה לי בכל התוכנות! כל תוכנה שאני מפעיל יש לה delay מסויים עד שהיא בכלל מתחילה לחשוב בשביל להפתח! אנא עיזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי בעיה בלפטופ שמשגעת אותי כבר כמה זמן. מדובר במחשב נייד של LG E310 של חבר שלי שביקש שאפרמט לו אותו לאחר שקיבל מסך כחול. על המחשב היה מותקן וינדוס VISTA שהגיע מותקן בעת הקניה. שאני מכניס את הדיסק של הוינדוס 7 הכל עובר חלק ו3 V מסומנים מגיע שלב ה4 הUPDATES הוא פשוט נתקע ומופיע EROR הבא " offline locale information Error code 0x80FF0000 " וינדוס XP כן הצלחתי להתקין אך חשוב לי מאד להתקין את הוינודס 7 . עם אותו הדיסק אגב כבר פירמטתי מחשב אחד אז הוא תקין. מדובר בWINDOWS 7 ULTIMATE תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יצא לי לראות ולפתור הרבה מאוד בעיות ותקלות מוזרות, אבל לרוע המזל הבעיה הכי מוזרה ומייאשת מתרחשת במערכת שלי- יש לי כמה תהיות על למה זה יכול להגרם, אבל לפני שאני מפרק חלקי חומרה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. את המחשב הנ"ל (מפרט בחתימה) קניתי לפני טיפה יותר משנה ואני חווה איתו מאז שהגיע בעיה מוזרה. לקח לי בעיקרון כמה זמן לקבץ את הבעיות ולהבין למה הן קשורות ולצערי פחות זמן לנסות לפתור, לכן באיחור של שנה+ אני מתכוון לבדוק את הבעיה הזו לעומק. יש למערכת 2 מצבים עיקריים שמשתנים מתקופה לתקופה, ואני אסביר: במצב הראשון הכל עובד פיקס, נראה תקין למדי, FPS הולם במשחקים וכד'. במצב השני של המערכת זה כבר עניין אחר: האטות מוזרות, BSOD, איכות קול נמוכה (אני ארחיב), ו-FPS או נמוך יותר בהרבה ממ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shishi1,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחוברים ליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל. יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שידרגתי זיכרון במחשב lenovo thinkpad r500 נייד, היה לו 1GB והוא היה חנוק לגמרי עם כמות כזו קטנה. לקחתי זיכרון 2GB שהיה במחשב אחר שלי ופעל שם מצויין ושמתי בלנובו, עכשיו יש בו 3GB מאז יש קטע מוזר המתואר בתמונה.... מן ארטיפקטים מוזרים כאלו, פסים מאוזנים שיכולים להופיע בכל מקום, לפעמים באופן רנדומלי, אבל לפעמים גם לא, נגיד הם כמעט תמיד מופיעים בלחצני החלון שלמעלה (איקס,הגדל,מזער) וגם בצד ימין של החלון למטה. המחשב עבר פירמוט והבעיה עדיין ממשיכה. האמת לא מפריע לי יותר מדי, אבל אם יש פתרון פשוט אשמח לשמוע. הרצתי memtest ולא נמצאו שגיאות.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ilanb0,

בגלל תקלה בכרטיס רשת, המחשב הנייח שלי שלי מחובר כרגע לאינטרנט בדונגל אלחוטי שמתקשר עם הראוטר שנמצא 4 מטר ממנו. אבל הגלישה הפכה לסיוט בגלל שבכל דף אינטרנט שאני פותח, רשום לי בתחתית הדף "ממתין למטמון" ולפעמים לוקח לדף להיטען דקות ארוכות. מדוע זה קורא את הדף מהמטמון (מדובר לא רק בדפים שכבר פתחתי, אלא גם בדפי אינטרנט מאתרים חדשים) ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה עד שאמצא הזמן להחליף כרטיס רשת?

25. Started by jacob300,

מחשב שולחני עם חיבור רשת קווית פעיל כאשר מחברים אליו מתאם רשת אלחוטית ב usb לגלישה זמנית, מה בעצם קורה כאשר מתחברים אל הרשת האלחוטית, האם נוצר קונפליקט כל שהוא בין האלחוטי לקווי ? מה קורה כאשר מתנתקים מהרשת האלחוטית האם הרשת הקווית חוזרת להיות פעילה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים