עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מההקטע123,

שמעו קניתי לפני כמה ימים מחשב ממש חזק i7 4790 GTX 750 Ti ושאר הדברים גם ממש חזקים ובוא נגיד ששילמתי עליו לא קצת ואני לא מבין למה כשאני משחק CS GO ה FPS נמוך ניסיתי הכל מבחינה של המשחק לשנות הגדרות זה מוריד לי FPS שאני מעלה גריפקה ואיכויות משהו שלא צריך לקרות במחשב כזה . מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Kenny,

היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי המחשב של אחי התחיל לעשות בעיות בחודש האחרון, החומרה המדוברת: Intel Core i5 4430 3Ghz Gigabyte GA-B85M-HD3 FSP RAIDER 550W Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x2 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 אתחיל מהסוף: לאחר פירמוט (מ- WIN7 64 BIT פורמט ל WIN8.1 PRO) אותם הבעיות קורות, ניסיתי גם עם DRIVER ישן יותר של ATI וגם עם החדש ביותר, בשתי המערכות, אותם הבעיות, לכן אני חושב שזה חומרה (כרטיס מסך)... הבעיות/סימפטומים: 1. יש קריסה של התצוגה לכמה שניות הכל מחשיך וחוזר 2. מסכים כחולים עם קוד שגיאה atikmpag.sys 3. קריסה של דרייבר הכרטיס מסך (XXX הפסיק לפעל ושוחזר / ההודעה הג'נרית הזאת שמופיעה...) 4. לפעמים המחשב לא עושה POST בכלל, כל המאוררים נדלקים ו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by urich,

שאלה האם הלוח אם שלי מת או שאולי מדובר בספק כוח או משהו כזה. אני ניסיתי להדליק את המחשב אתמול כמה פעמים לא הלך (אפילו לא הגיע ל POST) היום הוא כן נדלק (אין בעיית מגעים חיבורים) עכשיו שהוא עובד אז הוא עובד יציב אבל לפעמים המחשב נכבה בלי התרעה מוקדמת. (שבועות אחרונים). החיישנים של המתחים השתגעו החיישנים של המאוררים וטמפרטורות גם לא מתפקדים. בנסוף מקלדות PS2 כבר לא עובדות לא קשור לדרייבר כבר בפוסט של הביוס יש הודעה על תקלת מקלדת. ולכן קניתי מקלדת USB שעובדת סבהה (כשהמחשב עובד). בקיצור 5 שנים כבר לא הייתי במעבדה ואין לי כוונה עכשיו להוציא על זה כסף האם לקנות לוח אם נדיר יד שנייה (SOCKET 939) או להמשיך לגרור על מחשב שזקוק לכבלים כדי להתניע.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 7 (32 ביט) על כונן SSD. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מיני NUC ) 64 ביט. אם אעביר את הכונן SSD עם הווינדוס שמותקן עליו למחשב החדש - האם המערכת הפעלה תעבוד? האם אפשר להעביר ואז להתקין גרסת שדרוג של ווינדוס 10 ל-64 ביט? תודה שאול

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by rafi28,

היי לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע. התקיעה מאופיינת בכך שהמחשב פתאום לא מגיב והמסך קופא. חשבתי שהמחשב נתקע בגלל עדכון של ווינדוס שבע. לאחר שהמחשב היה נתקע הוא לא היה נדלק בפעם הראשונה והייתי צריך לערוך מספר אתחולים עד שהוא נדלק. על מנת לפתור את הבעיה ניסיתי לשחזר לאחור ולאחר מכן לפרמט. אמנם המחשב לא צריך מספר פעמים כדי להידלק אך הוא עדיין נתקע. בנוסף לפעמים המחשב מרעיש - "רועם". עד לתקיעות המחשב עבד באופן תקין לחלוטין. למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by re993,

איך ניתן לשנות כתובת IP של ROUTER של HOT לכתובת זרה (מחוץ לישראל)?

9. אמא שלי מומחית בלגרום למחשב להפסיק לפעול. קודם כל היא תקעה את הכפתור של הPOWER, אחרי שהצלחתי לשחרר אותו, אני לוחץ עליו, המאווררים מתחילים להסתובב, אבל אין כלום על המסך, ניסיתי חיבורים שונים,מסכים שונים, שום דבר. ניסיתי להדליק את המחשב בעזרת כפתור הRESTART והתוצאה הייתה זהה. אה ואי אפשר לכבות אותו, זאת אומרת שלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא עושה כלום אחרי שהדלקתי, אפשר לכבות רק עם ניתוק חשמל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by jacob300,

מחשב שולחני עם חיבור רשת קווית פעיל כאשר מחברים אליו מתאם רשת אלחוטית ב usb לגלישה זמנית, מה בעצם קורה כאשר מתחברים אל הרשת האלחוטית, האם נוצר קונפליקט כל שהוא בין האלחוטי לקווי ? מה קורה כאשר מתנתקים מהרשת האלחוטית האם הרשת הקווית חוזרת להיות פעילה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kidan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. ביומיים האחרונים, לאחר שהמחשב עומד כמה דקות מבלי שאתעסק בו ונכנס למצב שינה (קר פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או SAFE MODE ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי , יש לי מחשב בן 3 ימים . גיימינג עם כרטיס מסך gtx 1650 מעבד intel core i5 19400 ולאיטים רחוקות בשעות של הלילה המסך נכבה ונדלק באמצע משחק ואחרי משהו כמו עשר דקות - רבע שעה זה קורה שוב . חשוב לציין שזה לא קורה בשולחן עבודה בכלל. דרך הגב המשחק זה cs go מריץ לי על 300 fps אז אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך . תודה לעוזרים

13. Started by SEangel,

הרצתי את התוכנה הנ"ל, ואחרי כ5 דקות היא נעצרה ובישרה לי שהתגלתה תקלה. איך אני מוצא איפה בדיוק התקלה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MAOR,

הבאתי מהעבודה של אמא שלי מחשב ... ופירקתי לו ת'חלקים בניהם כרטיס רשת.... הכרטיס: PCI ETEARNET (או משהו בסגנון) אני מכניס אותו .. המחשב מזהה (ווינדוס 98) אבל מבקש דרייבר הלתי לרשימת דרייברים של 98 ולא היה משהו תואם ... מה לעשות ? אני צריך את זה בדחיפות .....

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by samos,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד. כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה מיד. ניתקתי את הכל פרט לחשמל וזה לא משנה. החלפתי ספק ויש אותה תופעה, אני מדליק את המחשב והוא נכבה מייד. כאשר החלפתי ספק שכחתי לחבר את החיבור של 4 פינים מהספק ללוח ואז המחשב נדלק אבל לא הגיב, לא ראו כלום במסך ולא היו ציפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם הלך הלוח? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מה קורה חבר'ה? אני חדש כאן.... אז ככה, יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה יותר משנה....בעיה שבגללה כבר לא שיחקתי במחשב במשך כמעט שנה! הבעיה היא שהמחשב כל הזמן עושה לי RESTART! ונתקע להיתים תקופות! אם אני לא טועה, רק כשאני משחק....! אני לא יכול לשחק במחשב כי כל 2 דקות משחק המחשב נתקע, או יוצא לי מהמשחק או עושה RESTART!!! [וזה נוגע לכל משחק!] ניסיתי לפרמט...להחליף מע' הפעלה... הכל!!! ולקחתי לטכנאי...והם לא סידרו את זה! כל פעם זה חזר מחדש!!!!!... :-\ אז חשבתי...אולי המעבד, הספק או הלוח אם...או משהו אחר, מתחמם וכתוצאה מכך המחשב עושה RESTART או נתקע! אז נכנסתי ל sisoft sandra ....ובדקתי! כשבדקתי את הטמפרטורה באותו הזמן, הלוח אם היה 58 מעלות!!! והמעבד גם מעל 50...! [משום מה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by wta,

בדקתי בתוכנה cpuz וכתוב שהלוח האם שלי זה ( MS-6156 (i440bx זה כרטיס קול OB של MICRO-STAR אינטל פנטיום 3 ;Dתודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TearecioNN-,

המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט

20. Started by Dror Arasheven,

לפני כמה ימים הספק של שבק חיים והחלפתי אותו . ואז הלה לי ההודעה 'bootmgt is missing' . מסתבר שהלוח אם מגדיר את הכונן cd בתור הכונן ממנו ווינדוס נטען ובביוס הוא מוגדר ככונן ראשון . כך שהדרך היחידה שאני יכול לעבוד הוא או לנתק את הכונן או להפעיל את ווינדוס דרך הביוס . איך אפשר לדאוג כך שהלוח יפנה ישירות לכונן הרצוי מראש ?

21. Started by Behemoth,

המחשב כל כמה זמן נכבה לי בלי כל סיבה (לפי מה שאני רואה..) , נגיד אני סתם רואה סרט , ורק הקוויק טיים או מדיה פלייר והמירק פתוחים, המחשב פתאום נכבה אחריי כמה דקות, או נגיד כשאני משחק cs זה גם קורה אחריי כמה דקות , או כשהפצצה מתפוצצת וכו'. במנוחה יש לי 44-45 מעלות, וכשבדקתי בפעולה , לא ראיתי שזה עבר את ה 57 מעלות. ניסיתי לשים מתחת ל HDD מאוורר או שניים , כי שמתי לב שהוא חם, אבל זה לא עזר. הזכרון גם לא חם בכלל. זה לא מציג לי שום הודעה, ופשוט מכבה את עצמו, אני צריך להוציא את הכבל מהספק לכמה שניות כדיי להפעיל את המחשב , כמו אחריי שמשחקים בביוס ושמים הגדרות לא נכונות. חשבתי אולי זה בעיה בלוח אם, אבל אין לי מושג איך לבדוק בעיות שם, שום דבר לא נראה שרוף והמאוורר הזה שם על הצ'יפ פו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alfus73,

בעת העתקת קובת מכונן DVD ל HD המחשב שלי מאתחל עצמו. הוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ Dump. אודה על פענוחו. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה יכול להיות הבעיה? ספק? לוח אם ? *** אני כותב את ההודעה הזאת מהמחשב הבעייתי , הוא הסכים להדלק עכשיו , אבל רוב הפעמים זה קורה לי ***

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה חדשה, מוזרה ומעצבנת. אתמול כבר כשבאתי למחשב, ניסיתי "להעיר" אותו. המסך היה במצב שינה ורציתי לעבוד על המחשב. משום מה, המחשב לא התעורר, יותר נכון המסך, והוא לא הסכים להציג לי. חשבתי שזה יעבור, וחיכיתי להיום. ראיתי שזה לא עוזר וניסיתי כמה דברים. בדקתי עם הבעיה עם הכבל של המסך - לא עבד. בדקתי עם הבעיה עם המסך - הבאתי מסך אחר, וגם איתו הוא לא נפתח עם פתיחת המחשב. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו או את החיבורים, וגם זה לא עוזר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך (R9500 PRO). אני צודק? מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם. לאחרונה, פרקתי את המחשב לגורמים כדי לנקות אותו מאבק ולשמן מאווררים. ניקיתי את כל המארז בעזרת שואב אבק (לא, אני לא מפגר, עשיתי שהוא ינשוף אויר). מאז, הטמפרטורה של המעבד שלי, פנטיום 4, 3 ג'יגה, מגיע ליותר מ- 90 מעלות. ניקיתי את המעבד והגוף קירור מהמשחה הטרמית, מרחתי משחה חדשה לפי המדריך שמצויין באתר, אבל עדיין, המעבד מתחמם יותר מדי ומגיע ליותר מ 90 מעלות. המאוורר של המעבד בסדר גמור, עבר ניקוי ושימון, גם הגוף קירור, ווידאתי שיש מגע בן המשחה הטרמתי שעל המעבד לגוף הקירור. למארז יש מאוורר אחר שמכניס אויר, אבל אני לא חושב שפה הבעיה, כי עד לפני שפירקתי את המעבד, הוא היה מגיע לבערך 75 מעלות, גם בזמן עבודה מרובה. מישהו יכול לשפוך לי פה קצת אור? (חוץ מלהגיד לי להוסיף עוד…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים