תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי מחסן בעסק ואני צריכה שם אינטרנט אבל אין תשתית ובגלל קירות עבים אי אפשר לקלוט מספיק אותות מבחוץ, האם מומלץ להשתמש במכשיר הסמרטפון כראוטר או שכדאי לי להשתמש ב NET STICK?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי מחשב חדש, לצערי שהתקנתי ווינדוס 7 מישהו מבני המשפחה לחץ ריסט למחשב. עכשיו שאני מנסה להתקין את הווינגוס הוא פשוט לא מזהה את הכונן קשיח, כשחיברתי כונן קשיח חיצוני הןא התחיל לזהות כונן אבל טוען שהוא לא יכול להתקין עליו ווינדוס, אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי כל הזמן נתקע (יכול להיות בעיה ב windows7), אבל שמתי לב שבBIOS בתפריט pc health: vcore - fail, כל שאר הערכים תקינים. מה זה אומר? לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד : E6750 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו פה נתקל אי פעם ב-MACHINE CHECK EXCEPTION במקרה? אני כבר תקופה ארוכה סובל מ-STOP ERRORS (מסכים כחולים) בווינדוס אקס פי 64, כשה-STOP ERROR הוא 9C יש על זה מידע נוסף פה: http://support.microsoft.com/kb/329284 הסיבה שאני כותב את זה כאן היא שה-STOP ERROR הזה - או יותר נכון, ה-MCE - מעיד באופן ישיר על בעיית חומרה (למעשה, הוא השם ה-"כללי" בארכיטקטורה הקיימת לבעיית חומרה שלא קשורה לשום רכיב "אקסטרה", ולכן בדרך כלל נוגעת לרכיבים הבסיסיים כמו הזיכרון, המעבד, לוח האם וכו') מישהו פה אי פעם נתקל בזה או הצליח לפתור את זה? הטמפ' של המעבד שלי לא מזהירות אבל הן לא ממש מצדיקות את זה (עד כמה שאני מבין)... אני רץ ב-50 מעלות ב-IDLE פחות או יותר, המעבד הוא E8400, לוח האם הוא I…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... בזמן האחרון כל הזמן קופץ לי החלון הזה...מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה ש לי תכרטיס מסך: RADEON X800XL ואני מנסה להתקין לו דריבר וזה פשוט לא הולך. אני מנסה להתקין תדריבר מהדיסק מתי באיזה חלק הוא עושה לעצמו ריסט מגיע לוינדוס מבקש ממני לטעון איזה קובץ טוען תקובץ ועושה אותו דבר. אז הורדתי את הגירסה האחרונה של הדריבר 5.6 התקנתי הכל טוב מבקש ממני לעשות ריסט עשיתי. עכשיו הוא מגיע לדף טעינה עם הריבועים הירוקים (לטעון כזה תוינדוס) ואז מופיע מסך כחול. עשיתי ריסט נכנסתי ל- safe made שם עשיתי הוספה והוסרה העפתי משם תדריבר של הכרטיס מסך עשיתי ריסט והוינדוס עלה כרגיל. עשיתי אותו דבר עם הגירסה של הדריבר 5.5 וקרה אותו דבר כמו שב-5.6. מה אני יכול לעשות כדי לתקן תבעיה הזאת? כמה תמונות: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6945a14ba44b24aa1a182440ca0030000.as…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ווינדוס 8 זיהה בעיה בדיסק הקשיח וביקש באופן דחוף לגבות את הכל. מה לעשות? זה אומר שהדיסק עומד למות?? תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי יחסית חדש אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה שלו טובה הוא מצביע על 40 מעלות ופולט חופ מי המאוור האחורי שבמחשב הקודם שלי זה לא היה . השמח לעזרה ומקווה אני במקום הנכון לגבי הפנייה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, שקניתי לפני חודש בערך. הכל היה בסדר, עד אתמול, כשניסיתי להדליק אותו, והוא פשוט לא נדלק. לא היה שינוי מבחינת החומרה בין שני המצבים. הוא פשוט מסרב להידלק. הספק נראה עובד, והמאווררים של הכרטיס מסך והמארז הסתובבו, ההארד דיסק עשה קול של נדלק, אבל חוץ מזה, נאדא. המאוורר של המעבד מראה כאילו הוא מתחיל להסתובב, ברגע שמדליקים את המחשב, הוא נותן חצי סיבוב ומיד מפסיק. כשמחברים את המאוורר של המעבד לחיבור של המאוורר מארז, הוא עובד, אבל אז המאוורר של הכרטיס מסך רועש בטירוף. ניסיתי לפרק את כל הרכיבים מהמחשב, כולל RAM והכרטיסים (כרטיס מסך וכרטיס רשת אלחוטי) ועדיין אין כלום. הוצאתי את הסוללה, חיכיתי כמה דקות והחזרתי. ועדיין כלום. יש איזה רעיון לעוד בדיקה, או ללכת לחנות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, ניגש היישר לעניין: בלי שום התראה מוקדמת ודי "ככה סתם", המחשב התחיל לקפוא(2-3 שניות בכל פעם) ולאתחל את עצמו מיד אח"כ ללא כל סיבה נראית לעין. אחרי כמה בדיקות והתנערות מהרגשת הדה ז'ה וו(פרטים בהמשך), הגעתי פחות או יותר למסקנה שהדבר מתרחש אך ורק כאשר קליינט הביטורנט פועל(בעקרון אזרוס, אך גם עם מיוטורנט זה קורה). הכל עבד כמו שצריך עד לפני שבוע ולא היו בעיות. לא החלפתי ולא התקנתי שום דבר(חומרה או תוכנה) שעלול לגרום למצב הזה. אם כי, ואולי חשוב להדגיש את זה - נדמה לי שכל הבלגאן התחיל אחרי איזה ווינדוס אפדייט(לא, אין לי מושג מה ווינדוס עדכן לעצמו שם). אומנם לא בדיוק הקדשתי יותר מדי תשומת לב בהתחלה ולקח לי מעט זמן להבין שמדובר בתקלה "רצינית" ולא באיזה משהו חד פעמי, אך אני די מ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי כונן ssd במחשב,(מחשב בן 5 עובד מעולה)ביצעתי התקנה נקיה של ווינדוס 10,הכל עובד מצוין,והדבר האחרון שנשאר זה היציאת אוזניות שלא פועלת,מצרף צילומי מסך לנתוני המחשב אם זה יעזור לפיתרון הבעיה. הסרת הדרייבר והתקנה מחדש ע"י ווינדוס לא עזרה.עידכון דרייברים דרך תוכנה גם לא עזר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בהדלקה של המחשב מופיע מסך עם הלוגו AORUS של GIGABYTE אם אפשרויות כניסה לביוס או לכל מני דברים אחרי 30 שניות מופיע אותו מסך אם הלוגו בלי אפשריות גם 30 שניות רק לאחר מכן הוא עולה WINDOWS 10 שאלתי .כיצד גורמים WINDOWS לעלות יותר מהר הבנתי שצריך לשנות בביוס משהו הוא לאפס אם כן איפה ואיך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצל חבר שלי יש בעיה.. יש לו מחשב חדש.. התקנו וינדוס וסבבה.. אבל יש בעיה... הוא נתקע כל איזה 10 דקות.. אבל תקיע רצינית.. שאפילו העכבר לא זז... וזה קרה כבר יותר מ-5 פעמים... מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-