עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם יש לי שאלת שמטרידה אותי כבר הרבה זמן האם יש אפשרות לעשות RECOVERY למחשב נייח כמו שיש במחשבים ניידים שלוחצים F12 וזה משחזר לי תמחשב להתקנה של הוינדוס והדרייברים נקיי כמו שקניתי אותו (ללא צורך בדיסק של ווינדוס). אם יש אפשרות כזו אפשר מדריך בעברית. תודה רבה רבה לעונים/ות ושבת שלום ומבורך.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SpEcToR,

המחשב עבד אתמול בלי בעיה. היום בבוקר החלה הבעיה המחשב נדלק אבל על המסך לא מוצג כלום. לאחר הוצאת אחד הסטיקים של הזכרון הפנימי המחשב עלה עם תצוגה. זה אומר שיכול להיות שהסטיק ההוא תקול?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by re993,

איך ניתן לשנות כתובת IP של ROUTER של HOT לכתובת זרה (מחוץ לישראל)?

4. Started by bell,

היי, יש לי מחשב חדש שמשום מה קופא\קורס מדי פעם, כל פעם שאני משחק יש תקיעה של 4\5 שניות וזה חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נתקע וחייב לעשות ריסט ידני, בדקתי ב event viewer וזה לא אומר הרבה חוץ מ -event id 1001 או kernal error המפרט שלי הוא asrock z390 pro i59600k 32gb crucial m.2 rtx2080 יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? איזה דברים אני יכול לעשות כדי לוודא שכל החלקים תקינים לפני שאני שולח לבדיקת מעבדה? צילמתי תמונה מבדיקה שחבר אמר לי לעשות, זה נראה לכם תקין? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Yonatan Zohar,

שלום רב, אתמול ניסיתי לבצע שדרוג למחשב שיהיה מהיר יותר. השתמשתי במדריך ביוטיוב בלינק הבא: https://www.youtube.com/watch?v=gspn0cfiafE מאז יש בעיה בתצוגה של הכרום, הכתב מאוד מפוקסל ונראה עם רזולוציה נמוכה. (גם בעמוד עצמו וגם בכל הסרגלים, תיקיות וכו'.. שמופיעים בדף של הכרום) דוגמא: אני מניח שזה יושב איפה שהוא בהגדרות של המחשב, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה. תודה רבה, יונתן

6. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5464 pci ואני לא יודע מאיפה להשיג דרייברים ל Windows XP !!! עזרו לי בבקשה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by elan22,

קניתי כרטיס רשת PCMCIA II למחשב הנייד שלי מתוצרת טושיבה (המחשב), המחשב עצמו הוא מחשב ישן עם מעבד פנטיום 133 וווינדוס 95. עד כמה שאני הבנתי המחשב אמור לזהות את הכרטיס ברגע שאני מכניס אותו אבל הוא לא גם לא אחרי איתחול וחיפוש של חומרה חדשה. יכול להיות שפשוט הבעיה בווינדוס כי אני זוכר שה-95 לא היה חזק בזיהוי חומרה. אם יש למישהו רעיון בבקשה תענו לי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המשחק ארניל 2003 הוא לפעמים עושה לעצמו ריסטרט אבל עזבו אני כבר לא משחק במשחק אבל מה שכן מפריע זה שכשאני משחק במשחק קאונטר סטרייט לפעמים המשחק נתקע אתם יודעים כזה משמיע בלולאה כזאת את ה2 שניות האחרונות והתמונה נעצרת עד שאני עושה לו ריסטרט לפעמים הוא סוגר את המשחק לבד וחוזר לווינדוז אבל הגראפיקה בווינדוז יורדת להכי נמוך הכל קורה באמצע משחק לא בזמן קבוע זה קורה כמעט כל פעם וזה מעצבן עד שאני מצליח להרוג הרב אנשים נתקע משחק תבינו לבד כמה זה מעצבן מה עושים? Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by zy2000,

מחשב AMD XP2500 מערכת הפעלה WIN98SE בעת מתן פקודת כיבוי והפעלה (shutdown and restart) המחשב קופץ לביוס באתחול וכשיוצאים עם F10 מהביוס ממשיך רגיל כיבוי והדלקה רגילים ללא בעיה .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eyalkrembo,

שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ותיק - דל אינספירון 6400. לפני מספר חודשים הופיע קו אנכי במרכז המסך ומאז הקווים רק הולכים ומתרבים באופן סימטרי אך בצבעים שונים (אפשר לראות בתמונה המצורפת). האם ניתן לדעת מה מקור הבעיה? המסך עצמו? אולי כרטיס המסך? אולי החיבור ביניהם? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by roy77,

יש לי כבר 6 שנים מחשב נייד Dell Inspiron 1525 נקנה בזמנו עם 2GB זכרון (2 סטיקים של 1GB) ומעבד PENTIUM T2390 מותקן עליו ווינדווס 7 32 ביט ורוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה והוא בסדר מהבחינה הזאת. עכשיו לצורכי לימודים אני צריך להריץ עליו משהו קצת יותר כבר והזכרון פשוט "נחנק". רציתי עכשיו לשדרג אותו ל4GB זכרון כדי לנסות לשפר את הביצועים אז חשבתי לקנות 2 סטיקים של זכרון מהאתר הזה http://www.mymemory.co.uk/Laptop-RAM/Crucial/Crucial-2GB-PC2-6400-200-pin-SODIMM-DDR2-Unbuffered-Laptop-Memory המוכר באתר לא הסכים להתחייב בפני שהזכרון יתאים ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי. מישהו יכול להגיד האם זה יתאים או לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אורח קאנדוקו
    Started by אורח קאנדוקו,

מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום יש לי מחשב לא חדש בכלל בשבועיים האחרונים, פתאום נתקע המסך קופא לפעמיים גם הצבעים מתחרבשים כזה. לפני שאני רץ להחליף כרטיס מסך, איך אני בודק שזה בטוח הבעיה ? מפרט של המחשב. EP45-UD3L Q6600 NVIDIA 8800GT ספק - corsair hx520 ניסיתי להפעיל OCCT אולי אני לא יודע איך נכנסתי ללשונית של GPU ולחצתי ON התוכנה קורסת ויש את השגיאה הבאה. מחשב משמש רק עבור סרטים גלישה באינטרנט ממש בקטנה פוטושופ ואופיס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב נייח win10 שבכונן C שלו יש 499 GB פעם היה שם בעיה במחשב שלו והוא היה צריך לפרמט את המחשב אחרי הפרמוט הוא ראה שבכונן C יש רק 99 GB הוא חשב שהוא התקין את זה על מחיצה אחרת אז הוא לקח USB של WINDOWS וניסה להתקין איתו שהוא הגיע לשלב של המחיצות הוא ראה שאין מחיצה עם 499 GB בטעות הוא הגיעה למחיצה עם ה99 GB ועשה לה איתחול ושהוא הפעיל את המחשב מחדש זה עשה לו RECOVERY אז הוא שוב ניסה להתקין את WINDOWS וכל מחיצה שבחר זה לא נתן לו להתקין אז הוא נתן את זה לי איך אפשר לפתור את הבעיה כי אני יכול גם להיכנס ל"תקן את מחשבך" אז יש לי אפשרות ל CMD ועוד כמה אפשרויות דחוף!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המחשב ניתקע לי press ctrl+ alt+ delto restart לא יכול ללחוץ על זה כי המקלדת לא עובדת מה לעשות המאוורים עובדים רק יש לציין שמאוורר של הספק לא עובד והמחשב לפני זה עבד גם בלי המאוורר לפעמים היה מתחמם ונכבה ומה עושים עכשיו שיעלה לי המחשב תודה ציון

19. שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם lenovo idapad 110-17lkb הוא קיבל מכה רצינית עד כדי זאת שהצרכתי להחליף את הדיסק קשיח לאחר התקנה מחודשת של מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ביט המחשב עובד רק על 2.2 GIGABYTE RAM מתוך 4 שמותקן על הלוח אם זאת שאלה שלא קשורה לכותרת האם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 64 ביט ואולי אז המערכת תנצל את ה 4 GIGABYTE RAM שמותקן על הלוח אם או שזאת יכולה להיות בעיה פיזית ולא תוכנתית <? בכל מקרה יש לי מחשב נייד נוסף בבית aspire 5738zg-424g32mn ויש בו DDR3 זכרון במחשב ה lenovo idapad 110-17lkb יש זכרון מתושבת DDR4 יש אפשרות שתהיה התאמה אם אני אני אנסה להכניס את הזכרון מסוג DDR3 לתוך התושבת מסוג DDR4 ? תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לאחרונה שדרגתי שילוש לתושבת החדשה של AMD. שמתי לב שזמן ה-POST עלה ל-37.5 שניות. לוח אם: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI ראיתי שיש אפשרות בביוס לעשות סקיפ על אימון הזיכרונות בכל פוסט. אבל זה גורם למסכים כחולים. יש רעיונות?

21. היי, אני יודע שיש אנשים ששולחים סוג של tracker כדי לראות אם מישהו פתח אימייל. איך אני יכול לפתוח אימיילים בג'ימייל ואם יש טרקרים הם לא יופעלו? קראתי במקומות שונים שצריך לעשות disable ל-images אבל אני לא יודע אם זה חוסם במאה אחוז כי עשיתי את זה ופתחתי מספר אימיילים מרשימות תפוצה שבוודאות שקרובה למאה אחוז יש להם טרקרים וג'ימייל לא שאל אותי אם לאפשר images בפתיחה.

22. Started by thePony,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו לבד בבית, ורציתי לעשות עליו בסוף כמה בדיקות. הבעיה היא שבבדיקה שאני עושה לו עם memtest הבדיקה נתקעת כל הזמן אחרי 3 וחצי דקות (קבוע) מערכת ההפעלה היא וויסטה אולטימייט.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ספק כח HEC 500TDT 500W אני מריץ את הmemtest דרך הדוס מדיסק.. יכול להיות שהוא נתקע בגלל מערכת ההפעלה? או שכנראה אחד הזכרונות דפוקים? קיצר מה לעשות??? בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by erezuz,

היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ToMuSH,

שלום, אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20100518-1821.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.