עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי פנטיום 3 כרטיס מסך ג'יפורס 4 ואינטרנט 712 אין לי מושג למה המחשב שלי עובד לאט ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין גירסאות שונות של ווינדוס ושם דבר לא עזר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by elellad,

שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kantan1,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה שבהדלקת המחשב יש צפצוף אחד ארוך ועוד 2 קצרים. ניקיתי עם פן את כל האבק, החלפתי את הזכרונות, בדקתי מעבד והכל תקין העניין שיכול להיות שאולי הכרטיס מסך המובנה לא תקין? אבל כששמתי כרטיס מסך לא מובנה עדיין יש צפצוף... מה יכולה להיות הבעייה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gobits,

שלום לכולם הקיצורים במחשב (ctrl c, ctrl s וכו.. ) הפסיקו פתאום לעבוד. מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 10. אשמח לעזרה

5. Started by MuchMore,

אז ככה פירקתי את המחשב והגעתי לחלק שהייתי צריך להוציא את הפאנל אז הוצאתי אותו[איפה שנמצאים המתגים] ובשביל זה היו כמה חיבורים קטנים על הלוח אם שצריך היה להוציא אז ניתקתי אותם(צילמתי שלב שלב) ושסיימתי חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה לפני... ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כולל תספק למחשב, חיברתי תכבל של המחשב לספק ואז התחילה להבהב לי הנורה של ההדלקה(הירוקה).. בלי שבכלל לחצתי על הכפתור הדלקה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Crash5,

בכל פעם, כאשר ה- Windows עולה, קופץ לי חלון אשף התקנת חומרה חדשה. כאשר אני נכנס למנהל ההתקנים, אני רואה שיש שני התקנים תחת הקטגוריה "התקנים אחרים" אשר מסומנים בסימן קריאה צהוב (מצורפת תמונת מסך). שני ההתקנים הם: 1) בקר אפיק SM 2) התקן גשר PCI אחר הבעיה שאני לא יודע באיזה חומרה מדובר ומה עלי לעשות על מנת להתקינה כראוי. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. היי לפני כמה ימים התחילה אצלי בעיה במחשב שהוא קופא כל כמה שניות ואז חוזר לפעולה. לדוגמה כשאני כותב שורות אלו לכמה רגעים פתאום שום דבר במסך לא זז, למרות זאת אני ממשיך להקליד ואז כל מה שכתבתי כשהמחשב לא זז מופיע כאילו הכל היה בסדר וחוזר חלילה.. זה קורה בכל מצב. מעבד 9300 9800GT 512MB לוח אם ASUS P5QE 4G זיכרון ומערכת הפעלה XP (מחשב אחר לא זה) אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום! אשמח לקבל עזרה. לאחרונה מחשב שלי התחיל להתקע בזמן שאני מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא שקשורה לוידאו כמו ריאל או למיניהן. מחשב חוץ מזה מתפקד בסדר. וכשאני מנסה לפתוח קובץ עם סרט מחשב עושה צליל מוזר (אפילו אם רמקולים לא עובדים). ונתקע אני לא יודעת מה בעיה, הרצתי אנטיוירוסים במחשב( NOD32 ו AVAST). כלום לא נמצא וכמו שאמרתי מחשב עובד רגיל. מה יכולה להיות בעיה? או שביעה עם קודקים או עם כרטיס איזשהו בתוך המחשב. אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני לא מצליח להבין מה הבעיה של הדי וי די המזד*** שלי!!!!! אני חייב מומחה די וי די שידריך אותי ויענה לי על מלא שאלות... אז הסיפור המלא הוא ככה: קיבלתי מחבר 4 סירטי די וי די שונים סתם כי סיקרן אותי לנסות להכין ריפ. כיון שאני מתעסק עם סרטים רבים. הדגם של הכונן הוא- sony dvd-rom ddu1621 כונן סטנדרטי שקניתי בחנות שכולם שונאים-ksp אין לי מושג כמעט בכלל בדי וי די ...בקיצור הכנסתי לכונן וניסיתי לצפות בלב אמיץ....התוכנת הקרנה שלי Powerdvd 4.0 אמרה לי שהיא עוברת איזור לאיזור 1 וכי יוותרו לי רק עוד 4 פעמים לעבור...אוקי כיוון שאני יודע שיש הגבלת איזורים על די וי דיים החלטתי לחפש דרך לפרוץ את הכונן כדי שאוכל לעבור חופשי בין איזור לאיזור. הורדתי מאתר http://www.firmware.fr.st את הגרסא…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by harel_c,

שלום, במחשב שברשותי (לוח אם AMD Athlon 64 processor+3200) מותקנת מערכת הפעלה win XP pro SP 3. במחשב מותקנת חבילת אופיס 2003. רכשתי מדפסת all in one 5610 של HP ואני מנסה להתקין את תוכנת ההפעלה מתוך ה CD בכל פעם ההתקנה מתרסקת ומפסיקה לפתע. כיצד אני מבצע הסרה של כל התוכנה והתקנה ללא תקלות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. לחצתי באתר מפוקפק על לינק מגנט שמישהו שם "בואו תראו את הסרטון!" של משהו שלא הייתי צריך לדחוף את האף אליו. הביטורנט הוריד קובץ וידאו של 8 מגה. לא פתחתי את הקובץ. רק אחרי שהקובץ ירד ראיתי מגיבים באתר "אני לא נוגע בזה", "נראה לך שאני אלחץ על הלינק?" וכו'... אז מחקתי את הקובץ. השאלה: כמה נדפקתי? אני לא מבין באינטרנט ולא באבטחת מידע אז אני קצת פרנואיד, כי אין לי מושג מה ההשלכות של לחיצה על לינק מגנט מבלי שהפעלתי את הקובץ. אני צריך לפרמט עכשיו? להחליף כתובת ip? לשרוף את המחשב?

12. אהלן ובכן, יש לי לפטופ דגם MS-1003 של חברת MSI.. הוא אצלי מספר שנים, והוא לא פורמט או משהו אך הוא מתוחזק מעולה. ניקויים, אנטיוירוסים מעודכנים, אין וירוסים ורוגלות כלל. services מופו, כל מה שלא צריך אין, המערכת משתמש בערכה הקלאסית של ה-GUI, ואין יותר מדי דברים שעולים ב-MSCONFIG. אך לאחר שעה שעתיים שמשתמשים בו, כל הפעולות נהיות איטיות, לוקח זמן עד שהוא זז, וזה מעיק לי. מה עושים ?! בתודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by חוי,

לאחר עדכון של וינדוס נעלם ההארד דיסק. בלחיצה על מחשב זה רואים את ההארד דיסק ורואים שיש בו קבצים, אבל בלחיצה עליו המחשב מודיע שהתיקייה ריקה. כל מה שהיה על שולחן העבודה נעלם ואין דרך להגיע לקבצים. ניסיון להגיע למנהל הקבצים מגלה שההארד דיסק כלל לא נמצא שם. אין אפשרות שחזור ואין אפשרות שחזור. הרצתי שני אנטי וירוסים (דפנדר של וינדוס שמורץ אוטומטית, מאלרווייר והיטמן פרו, אבל לא נמצא כל וירוס. כל הכוננים הקשיחים החיצוניים עובדים ללא פגע. למחשה כונן קשיח פנימי נוסף שהועבר ממחשב ישן, והוא עובד מצוין. אשמח להדרכה.

14. וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by 34N1A1N79,

התקנתי ווינדווס 10 ואני לא מצליחה לעדכן את השעון, הוא על זמן ירושלים 2+ ישראל, הכל בעברית, ניסיתי להעביר לשעון ידני, אח"כ שעון אוטומטי שוב כלום לא עוזר, הוא משתנה שאני משנה אותו ושוב חוזר לשעה אחרת לא קשורה בכלל 2. איך אפשר להעלים את הקוביות "מהנה ומעניין" ליד לחץ התחל, תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, כאשר אני מנגן קבצי וידאו במחשב, הם מוצגים בצורה די מטושטשת (ראו צילום מסך לדוגמא). אציין שחלק מקבצי הווידאו מוצגים בצורה תקינה. טרם הצלחתי להבין אם מדובר בבעיה בפורמט מסויים של קובץ. ניסיתי לעדכן את גרסת המקודד שמותקן אצלי, אך דבר לא השתנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, לפני כשבוע שיחקתי לי COD MW2 ולפתע המחשב קפא. לאחר ריסטרט הכל הסתדר והמשכתי לשחק כרגיל. לפני כמה ימים, הבעיה קרתה פעם נוספת, רק שהפעם גם היה גארבייג' בצהוב וסגול על המסך. הפעם אחרי ריסטרט הגארבייג' נשאר וה-WINDOWS עלה ברזולוציה של NOKIA 6230. הוצאתי והכנסתי את הכ.מ., כולל חיבור מחדש של חיבור החשמל שלו וזה לא עזר. הבאתי כרטיס מסך GF7900 וחיברתי אותו במקום. ובזמן העליה אני מקבל צפצוף ארוך+שניים קצרים שלפי הביוס שלי (AWARD) מצביע על בעיה בכ.מ. יש לי כרטיס מסך אחר מחבר HD 48XX, לא זוכר את הדגם המדוייק, והסימפטומים המופיעים בדיוק כמו במקרה האחרון. עכשיו נוסיף למשוואה את העובדה שבזמן הסערה של לפני שבועיים, היו שלוש נפילות חשמל בבית. נכון שעבר זמן, אבל ייתכן שהנזק מת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by amitbatito,

יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב שאני מגיע למסך שאני צריך לבחור את הכוננים שאני רוצה לפרמט הוא אומר לי שהוא לא מוצא דריבר של הדיסק קשיח משהו כזה מה עושים.??? ובבקשה זה די דחוף... אהה ויצרתי דיסקט הוא עובר והכל ואז שהוא בא להעתיק את הקבצים של הווינדוס הוא אומר לי שחסר לו הקובץ sisraid מה לעשות אני משתגע

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by arigo,

שלום כיום במחשב שלי מחשב נייח במארז COOLERMASTER ATX בו יש לוח אם - Gigabyte GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד Intel I3-6100 וזיכרון של 8G ושני כוננים הארד דיסק+ SSD וספק סטנדרטי. בגלל מגבלות מקום אני רוצה להקטין את המארז ולהניח את המחשב באופן מאוזן ולא מאונך מבקש המלצות למארז קטן יותר שיכיל את כל המפרט שלי כאשר הגודל הפיזי המקס' של הנישה בה אניח את המחשב 43ס"מ לרוחב על 19ס"מ גובה ועומק של 55 ס"מ

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הי חברים. אתמול התקנתי מחדש ווינדוס 10\ התקנה נקיה. מייד אחרי התקנה הוספתי את המקלדת העברית ומאז קורות 2 תופעות מוזרות: 1. ה Language Bar נעלם. 2. העברית השתלטה על ההקלדה ולא ניתן להחליף בין השפות עם ALT+SHIFT. הנה הדברים שכבר ניסיתי בשביל לתקן את הבעייה: 1. הסרתי והחזרתי את המקלדת העברית. 2. ווידאתי שהכל מוגדר נכון תחת שפות (ראה לינק למטה) - אפילו הסרתי את הבחירה ובחרתי שוב https://scottiestech.info/2016/05/15/fix-language-... 3. הוספתי את הערך הבא ברג'יסטרי: Method 2 This method will enable the startup service required for language bar, when your all settings are correct as mentioned above. Go to Registry editor by…

22. Started by GoldFish,

שלום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלות על המסך רשום MSI MotherBoard V-class Press <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setup לאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלות נתוני המחשב לוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-V NVIDIA MCP61 Chipset/VGA Drivers קישור לפרטים על לוח האם http://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html כרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS 512MB RAM Windows XP SP2 or SP3

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. אני צריכה עזרה. לפני בערך שבוע החלפתי לוח אם... יש לי אינטרנט של 5 מגה גלישה. האינטרנט התחיל לפעול לאט אז עשיתי בדיקת מהירות והאינטרנט על 3 מגה מהירות (לפעמים מגה וחצי, לפעמים 3.5... זה זז). דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק, לא עזר, הגיע טכנאי ולא עזר. אני חושבת שהבעיה היא טמונה בלוח אם.. או במשהו במחשב. כי עשיתי בדיקה עם מחשב נייד והמהירות מגיעה ל-5 מגה. יש לי ב DEVICE MANAGER משהו אחד חסר בשם "raid controller" ניסיתי להוריד דרייברים ולא הצלחתי. הלוח אם שלי הוא Asus P5S800-VM מערכת הפעלה ווינדוס XP באנגלית PRO, SP3. בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by EyalH7,

הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב... אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה, תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by baz,

שלום למומחים, מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת. מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל... היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך. חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב. מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן. יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה). אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם? מוכן …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים