עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by androidon,

שלום יש לי מחשב דיי ישן עם זיכרון דיי ישן בתמונה - זיכרון 1 קניתי זיכרון נוסף בתמונה - זיכרון 2 הזכרונות אינם זהים אך שניהם DDR2 2G CL5 לפי מידע באינטרנט הלוח אם תומך ב4 ג'יגה זיכרון מצורפת גם תמונה. כל זיכרון עובד כאשר הוא מחובר לבד אך כשאני מחבר את שניהם יחד ומפעיל את המחשב נשמעים שלושה ציפצופים - ולא קורה שום דבר. האם זה בגלל שהזכרונות לא זהים? האם זה עניין של הגדרות? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 7k צפיות
  2. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by אלון1122,

יש לי שלושה מכשירי אל-פסק בני 2-3 שנים שמחוברים לשלושה מחשבים שונים. לפני כמה ימים היתה הפסקת חשמל והם לא החזיקו את המחשבים אפילו לשניה. היום בדקתי שוב. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל, וברגע שאני מנתק אותם הם נכבים. לכולם יש VA גדול מהרבה מהדרוש. אם זה היה קורה רק לאחד, הייתי חושב שהוא התקלקל, אבל מוזר שזה קרה לשלושה. כולם היו תקינים בעבר והחזיקו את המחשבים ל-5 דקות לפחות (תמיד כיביתי תוך 5 דקות). תודה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by KF,

שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?

5. Started by alex542,

אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by Adir652,

http://i62.tinypic.com/fdujbd.png יש במחשב של חבר שלי נקודות במסך. (תמונה למעלה), החלפנו מסך וזה לא עבד. הנקודות זזות ומחליפות לצבעים שנמצאים לידם או לצבע ההפוך כמו בתמונה. שמתי לב שהנקודות מושפעות על ידי מוזיקה וניסינו להחליף כבל HDMI אבל זה לא עבד. איזה טכנאי אמר לו שזה קצר בכרטיס מסך אבל המוזיקה משפיעה על הנקודות אז אני חושב שזה שולל את זה שהבעיה בכרטיס מסך. מישהו יודע ממה זה נובע? זה מפריע גם בטקסטורות במשחקים.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by ShaySolomon,

שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חברי הפורום שלום בהמשך לדיון הזה, קניתי היום (לפני כמה שעות) ספק כח חדש - את ה Seasonic S12G-450 הזה מ KSP. כאשר חיברתי אותו בפעם הראשונה, הוא הפעיל את המחשב, לכן חשבתי שהכל בסדר, סיימתי לחבר אותו לשאר המערכת (בהתחלה לא חיברתי אותו למאווררים בעזרת חיבורי ה mulex) וכשניסיתי להפעיל שוב את המחשב - כלום, המחשב לא רוצה להידלק (כן, כמובן שבדקתי שהכפתור שבצד האחורי של הספק מופעל). - ניתקתי את כל החיבורים והשארתי רק את חיבור ה ATX ו(24 פינים) את חיבור ה 4 פינים ללוח ועדיין המחשב לא רצה להידלק. - ניתקתי אותו לחלוטין מהמחשב וקיצרתי את החוט הירוק עם אחד החוטים השחורים - והספק לא נדלק (לפחות המאוורר שלו לא נדלק). - ניסיתי להחזיר את ספק הכח הגנרי למחשב - ושוב המחשב לא נדלק. בשלב הזה כ…

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  11. Started by .:YoGy:.,

היי, קיבלתי מחבר מחשב אסוס זנבוק. הפורט במחשב הוא MICRO HDMI עכשיו בהתחלה היה לי מתאם והוא עבד מצויין, אתמול המתאם נשבר לי מהמשקל של הכבל HDMI מהמסך. קניתי כבל שהוא מצד אחד MICRO HDMI ומהצד השני הוא HDMI. חיברתי אותו למחשב, והמסך טלווזיה (פיליפס) לא התגלה ע"י הווינדוז... עכשיו מה שמוזר, כשאני עושה ריסטרט למחשב... בזמן הטעינה של ווינדוז, כן רואים על המסך טלווזיה. אבל כשהווינדוז רץ, הוא לא מגלה שיש לי מסך נוסף (גם כשאני עושה detect) בחלק של המסכים.... למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by GamerGuy,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cowboy27,

האם ניתן להתקין בpc זיכרון ram ddr3 של לפטופ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by Proww,

אהלן, זאת לא כל-כך בעיה, יש לי ווינדוס 8, ברגע שהתקנתי 8.1 (מקורי, מחשב נייד שנרכש) מופיע לי ב"מחשב שלי" תיקיות ככה: השאלה שלי האם אני יכול לבטל את הופעת התיקיות שם ואיך. תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  15. ההתקן תומך ב microUSB v2.0 אבל יש לו מתאם קיר שמאפשר לו טעינה יותר מהירה. אם זה משנה מדובר על LG G2

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Dellus,

שלום, הופיע לי בעיה במחשב שנקראת BEX שלא הצלחתי לפתור ראיתי המון סירטונים איך לפתור אבל אף אחד מהסירטונים לא עזר לי לפתור את הבעיה ... בסירטונים שראיתי הם הסבירו שצריך להכנס למחשב/מקש ימיני אפשרויות/הגדרות מערכת מתקדמות/הגדרות מתחת לביצועים/לשונית DEP ואז מוסיפים את התוכנה וזה אמור לפתור את הבעיה אך שאני ניסיתי זאת הופיע לי חלון שכתב :נגיד(אני סתם זורק שם ) Win rar- No such interface supported וזה לא נותן להוסיף את התוכנה שרוצים להוסיף אודה לכל מי שתרם בעזרתו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי כולם המחשב עושה לי בעיות, הוא קורס במשחקים, מסך שחור, מחשב ננעל (או שיש ארטיפקטים), הטמפרטורות תקינות, הדרייברים מעודכנים, כולל BIOS (מפרט בחתימה). הנה תוצאות של מבחן ה OCCT, אני צריך עזרה להבין אותן:

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  18. מומחים שלום, כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיה במחשב ולא מצליח למצוא את הבעיה. כאשר אני מוריד מהאינטרנט המחשב הופך להיות איטי באופן שלא ניתן לעבוד (העכבר גם לפעמים קופא למספר שניות). זה בעיקר קורא כאשר מורידים מטורנטים או קבצים גדולים באופן ישיר. גם כאשר אני רואה סרט ביוטיוב באיכות גבוהה יש לי קפיאות כאלו והמחשב מאד (הסאונד הופך למתכתי ובסלומוושן). יש לי חיבור מהיר ולפי ווינדוס אני מגיע ל20%-25% מהרוחב פס של הכרטיס רשת (כלומר 20-25 מגה). ניסיתי גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 8 (בשניהם מחשב נקי עם כל העדכונים) בווינדוס 7 המצב היה קצת יותר טוב. ווינדוס חוקי! יכול להיות שהבעיה בכרטיס רשת? הגדרות ווינדוס? כוננים קשיחים? עוד משהו חשוב – הזיכרון שלי נראה קצת מזייף, הזיכרון צריך להיות במהי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by coperl,

רציתי לדעת כמה מקום פנוי מומלץ להשאיר בכונן C בוינדוס 8.1 64B. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avicii962,

יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל. היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר. יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב.. יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת) מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו) אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב.. שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר. לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by prxc,

החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה מצורף מתו ךך תוכנת אוורט Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h) Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ] WDC WD5000AAKS-00V1A0 …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bennash,

שלום. חיברתי את המאוורר שהיה אחורי במארז לקדימת המארז בגלל ששם יש פין נוסף לפקוח על עוצמת המאוורר. הדלקתי את המחשב הוא נדלק עובד ועולה חלונות אבל יש זמזום חזק שלא היה קודם מהרמקול של המארז, בדקתי עם בטעות נגעתי בזיכרון או בכרטיס מסך, הסרתי את הבקרה של המאוורר הזה בביוס, שמרתי והרמקול המשיך לזמזם אז החזרתי ושמרתי, הסרתי את כל הבקרות של כל המאווררים>זמזם>החזרתי>שמרתי ,הורדתי את הטורבו (default) מהמעבד והזיכרון לסטנדרט שמרתי>זמזם>החזרתי>שמרתי. ולא מצאתי את התסמין לבעיה אז פטרתי את הבעיה ללא התסמין שהוביל לבעיה (הוצאתי את הרמקול). מה לדעתם התסמין לבעיה?

• 36 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. מישהו נתקל בתופעה הזו? כבר פעם שניה שאני נתקל בה, בשני מחשבים שונים, חיפשתי מלא ברשת ולא מצאתי פתרון. הTurn off the display הוא על 5 דקות, וכאילו כל פעם שזה קורה אז המסך נשאר שחור אלא אם עושים לו crl alt del וינדוווס 7 64ביט

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  24. שלום רב ברשותי המחשב הבא: Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz MB: ASUS P8Z77-M 2x4GB DDR3 Dual Channel @ 812.1 MHz G.Skill ASUS 295 GTX PSU: HuntKey APFC 700 יש לי בעיה בחלק מהמשחקים, בזמן שבמשחקים אחרים הכל עובד תקין. מה שקורה זה שיש משחקים שבמהלך המשחק, לפעמים אחרי 2 דקות, לפעמים אחרי 15 דקות, המסך פתאום נכנס למצב שינה, המאוררים ממשיכים לפעול, ואני שומע את המשחק, אבל המחשב לא מגיב, הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות hard reset עם הכפתור (לחיצה 10 שניות). הבעיה קיימת כבר זמן מה, ואני עצמי מבין לא מעט במחשבים, אז הרצתי מגוון בדיקות: עידכון דרייברים + עידכון BIOS ביטול כרטיס קול מובנה בביוס (יש לי אוזניות עם כרטיס קול חיצוני 7.1) בדיקת יציבות ספק עם OCCT, הבדיקה רצה במשך שעתיים עם מטח…

• 42 תגובות
    • 7.7k צפיות
  25. למה לא? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.