עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן המחשב אצלי כחצי שנה, משום מה מהיום שאני מתחיל לשחק המחשב מצפצף לאחר כמה דק' כנראה שמגיע לטמפ כלשהי, אבל היא לא קריטית כרטיס המסך 67 מעלות במאמץ, ואין שום התראה על בעיית חום כלשהי, אני לא יודע מה לעשות משום מה שזה הופיע דווקא עכשיו. הצפצוף משגע - ממש BEEP BEEP שחוזר על עצמו כל שניה במקטעים של 2. כמו שעון יד מעורר. המחשב עם תצורת SLI ומעבד M4200 אין על זה כמעט כלום בגוגל, אבל ממה שראיתי נאמר לבדוק משהו בהגדרות של INTEL HD - הבעיה שכשאני מנסה להפעיל את זה דרך הקיצור - הוינדוס לא מוצא את זה כאילו זה לא מותקן. מבקש את עזרתכם, תודה עריכה - עכשיו מצאתי שאחד ה GPU מגיע ל 80 מעלות ואז הוא מתחיל לצפצף - האם 80 מעלות זה טמפ לא תקינה לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rabelsi,

שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by brighi,
    • 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by bennash,

שלום. חיברתי את המאוורר שהיה אחורי במארז לקדימת המארז בגלל ששם יש פין נוסף לפקוח על עוצמת המאוורר. הדלקתי את המחשב הוא נדלק עובד ועולה חלונות אבל יש זמזום חזק שלא היה קודם מהרמקול של המארז, בדקתי עם בטעות נגעתי בזיכרון או בכרטיס מסך, הסרתי את הבקרה של המאוורר הזה בביוס, שמרתי והרמקול המשיך לזמזם אז החזרתי ושמרתי, הסרתי את כל הבקרות של כל המאווררים>זמזם>החזרתי>שמרתי ,הורדתי את הטורבו (default) מהמעבד והזיכרון לסטנדרט שמרתי>זמזם>החזרתי>שמרתי. ולא מצאתי את התסמין לבעיה אז פטרתי את הבעיה ללא התסמין שהוביל לבעיה (הוצאתי את הרמקול). מה לדעתם התסמין לבעיה?

• 36 תגובות
    • 7.1k צפיות
  7. Started by Adir652,

http://i62.tinypic.com/fdujbd.png יש במחשב של חבר שלי נקודות במסך. (תמונה למעלה), החלפנו מסך וזה לא עבד. הנקודות זזות ומחליפות לצבעים שנמצאים לידם או לצבע ההפוך כמו בתמונה. שמתי לב שהנקודות מושפעות על ידי מוזיקה וניסינו להחליף כבל HDMI אבל זה לא עבד. איזה טכנאי אמר לו שזה קצר בכרטיס מסך אבל המוזיקה משפיעה על הנקודות אז אני חושב שזה שולל את זה שהבעיה בכרטיס מסך. מישהו יודע ממה זה נובע? זה מפריע גם בטקסטורות במשחקים.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום רב ברשותי המחשב הבא: Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz MB: ASUS P8Z77-M 2x4GB DDR3 Dual Channel @ 812.1 MHz G.Skill ASUS 295 GTX PSU: HuntKey APFC 700 יש לי בעיה בחלק מהמשחקים, בזמן שבמשחקים אחרים הכל עובד תקין. מה שקורה זה שיש משחקים שבמהלך המשחק, לפעמים אחרי 2 דקות, לפעמים אחרי 15 דקות, המסך פתאום נכנס למצב שינה, המאוררים ממשיכים לפעול, ואני שומע את המשחק, אבל המחשב לא מגיב, הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות hard reset עם הכפתור (לחיצה 10 שניות). הבעיה קיימת כבר זמן מה, ואני עצמי מבין לא מעט במחשבים, אז הרצתי מגוון בדיקות: עידכון דרייברים + עידכון BIOS ביטול כרטיס קול מובנה בביוס (יש לי אוזניות עם כרטיס קול חיצוני 7.1) בדיקת יציבות ספק עם OCCT, הבדיקה רצה במשך שעתיים עם מטח…

• 42 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי בן 6 שנים כמעט כל החלקים במחשב ישנים 3 דיסקים קשיחים SATA WIN7 64 BIT אני מוריד סרטים וצופה בהם באותו דיסק קשיח. בזמן האחרון כשאני מוריד סרטים בUTORRENT וגם צופה בסרטים אחרים בVLC אז הדיסק קשיח מאוד איטי . כשאני לא מוריד הצפייה חלקה. האיטיות לא קורית כשאני מוריד לדיסק וצופה בסרטים בדיסק אחר.החלפתי צמה של החשמל אבל זה לא עוזר. בדקתי מתחים בSPEEDFAN מצורף תמונה מה הבעיה? בתודה מראש

• 26 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by adios,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא די מלחיץ. יש לי מחשב חדש (בן 4 חודשים) שהרכבתי לבד עם נתונים טובים יחסית.. לאחרונה קורה שהמעבד מתחמם בפתאומיות עד לטמפרטורה של 90 מעלות בערך, ובאותם שניות כל המאווררים מנסים לפצות על זה. עד שמהלחץ אני עושה ריסטרט והכל מסתדר. אני משתמש ב RealTemp 3.7 כדי לראות נתוני טמפרטורה גם ל- CPU וגם ל- GPU בשימוש רגיל הטמפרטורות נעות בסביבות ה 26 מעלות, בשימיש אינטנסיבי (רנדר בתוכנת 3D) זה בסביבות 55 מעלות למעבד. נתוני מחשב: Windows 7 64bit מעבד: i7-4770 קירור נוזל למעבד של ZalmanLQ310 http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.php?Idx=707 16 גיגה של RAM SSD 120G כמובן עוד הארד-דיסק טרה נוסף כרטיס גרפי :GTX 770 ספק כוח 600W של Zalman ht…

• 18 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. Started by KF,

שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?

12. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by ShaySolomon,

שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by אלון1122,

יש לי שלושה מכשירי אל-פסק בני 2-3 שנים שמחוברים לשלושה מחשבים שונים. לפני כמה ימים היתה הפסקת חשמל והם לא החזיקו את המחשבים אפילו לשניה. היום בדקתי שוב. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל, וברגע שאני מנתק אותם הם נכבים. לכולם יש VA גדול מהרבה מהדרוש. אם זה היה קורה רק לאחד, הייתי חושב שהוא התקלקל, אבל מוזר שזה קרה לשלושה. כולם היו תקינים בעבר והחזיקו את המחשבים ל-5 דקות לפחות (תמיד כיביתי תוך 5 דקות). תודה

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  15. חברי הפורום שלום בהמשך לדיון הזה, קניתי היום (לפני כמה שעות) ספק כח חדש - את ה Seasonic S12G-450 הזה מ KSP. כאשר חיברתי אותו בפעם הראשונה, הוא הפעיל את המחשב, לכן חשבתי שהכל בסדר, סיימתי לחבר אותו לשאר המערכת (בהתחלה לא חיברתי אותו למאווררים בעזרת חיבורי ה mulex) וכשניסיתי להפעיל שוב את המחשב - כלום, המחשב לא רוצה להידלק (כן, כמובן שבדקתי שהכפתור שבצד האחורי של הספק מופעל). - ניתקתי את כל החיבורים והשארתי רק את חיבור ה ATX ו(24 פינים) את חיבור ה 4 פינים ללוח ועדיין המחשב לא רצה להידלק. - ניתקתי אותו לחלוטין מהמחשב וקיצרתי את החוט הירוק עם אחד החוטים השחורים - והספק לא נדלק (לפחות המאוורר שלו לא נדלק). - ניסיתי להחזיר את ספק הכח הגנרי למחשב - ושוב המחשב לא נדלק. בשלב הזה כ…

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by alex542,

אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  17. הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. ההתקן תומך ב microUSB v2.0 אבל יש לו מתאם קיר שמאפשר לו טעינה יותר מהירה. אם זה משנה מדובר על LG G2

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by .:YoGy:.,

היי, קיבלתי מחבר מחשב אסוס זנבוק. הפורט במחשב הוא MICRO HDMI עכשיו בהתחלה היה לי מתאם והוא עבד מצויין, אתמול המתאם נשבר לי מהמשקל של הכבל HDMI מהמסך. קניתי כבל שהוא מצד אחד MICRO HDMI ומהצד השני הוא HDMI. חיברתי אותו למחשב, והמסך טלווזיה (פיליפס) לא התגלה ע"י הווינדוז... עכשיו מה שמוזר, כשאני עושה ריסטרט למחשב... בזמן הטעינה של ווינדוז, כן רואים על המסך טלווזיה. אבל כשהווינדוז רץ, הוא לא מגלה שיש לי מסך נוסף (גם כשאני עושה detect) בחלק של המסכים.... למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המחשב היה תקין עד לפני כשבוע. מאז, הפעלת משחקים גורמת לתקיעה. אין מסך כחול, פשוט טשטוש של התצוגה וגם הסאונד נתקע. הפתרון היחידי זה רק אתחול מלא מכפתור הPOWER על המארז. ב Event Viewer אין שום אירוע שמרמז על התקלה, רק רואים הודעה שהאתחול האחרון היה Unexpected. יש לי דרייברים אחרונים לכרטיס מסך GT8800 וכן ל DIRECTX כולל כל עדכוני אבטחה אחרונים של MS. Windows 7, 64 bit

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by GamerGuy,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מומחים שלום, כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיה במחשב ולא מצליח למצוא את הבעיה. כאשר אני מוריד מהאינטרנט המחשב הופך להיות איטי באופן שלא ניתן לעבוד (העכבר גם לפעמים קופא למספר שניות). זה בעיקר קורא כאשר מורידים מטורנטים או קבצים גדולים באופן ישיר. גם כאשר אני רואה סרט ביוטיוב באיכות גבוהה יש לי קפיאות כאלו והמחשב מאד (הסאונד הופך למתכתי ובסלומוושן). יש לי חיבור מהיר ולפי ווינדוס אני מגיע ל20%-25% מהרוחב פס של הכרטיס רשת (כלומר 20-25 מגה). ניסיתי גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 8 (בשניהם מחשב נקי עם כל העדכונים) בווינדוס 7 המצב היה קצת יותר טוב. ווינדוס חוקי! יכול להיות שהבעיה בכרטיס רשת? הגדרות ווינדוס? כוננים קשיחים? עוד משהו חשוב – הזיכרון שלי נראה קצת מזייף, הזיכרון צריך להיות במהי…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by coperl,

רציתי לדעת כמה מקום פנוי מומלץ להשאיר בכונן C בוינדוס 8.1 64B. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Eviljelly,

שלום, לאחרונה ניסיתי לבצע הרחבה לכמות הזכרון שיש לי במחשב מ 8 ל 24 אבל משום מה כשכל הסטיקים מחוברים יש המון מסכים כחולים (בערך אחד ליום). דברים שניסיתי לעשות: - הרצת בדיקה לכל הזכרונות, לא נמצאו בעיות. - עבודה רק עם הזכרונות החדשים, תקין. - עבודה עם כל סטיק מהחדשים בנפרד, תקין. כמובן שעם הזכרונות הישנים לבד זה לא היה קורה. אשמח לעצות איך להמשיך. זכרונות ישנים: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x 2 זכרונות חדשים : Kingston KVR16N11/8 8GB x 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 הלוח תומך עד 32GB.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים