תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חרים שלום רכשתי מדפסת ברדר ואני מנסה להתקין התוכנה שלה במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והו לאפועל אשמחלסיוע דחוף
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חווה תקלה מאוד משונה. חיפשתי פתרון באינטרנט, אך לצערי טרם מצאתי. אני מקווה שפה אמצא את הפיתרון בעזרתכם יש לי דיסק חיצוני עם 40 ג'יגה פנויים, אני יכול בקלות להעתיק אליו מגוון קבצים בנפחים שונים. יש רק קובץ אחד שאותו אני לא מצליח להעתיק אליו, או להעביר. זה קובץ MVK, ששוקל כמעט 7 ג'יגה. כאשר אני גורר אותו אל אחת התקיות בדיסק החיצוני, המחשב פולט הודעה שהקובץ גדול מדי מכדי שאוכל להעבירו. אך זה לא הגיוני, משום שאני יכול להעתיק קבצים גדולים בהרבה מזה, של 19 ג'יגה לדוגמא, בלי שום בעיה. אני ממש לא מבין מה גורם לזה, ומה יכולה להיות הבעיה. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני די הרבה זמן שדרגנו מהירות אינטרנט מ2.5 מגה ל10 ואח"כ ל-15 והיום 40 כשהממוצע הוא 30. אני משחק בTribes Ascend ומקבל בסביבות 90 פינג בד"כ בשרת של אמסטרדם. הפינג לא השתנה לפחות כששדרגנו מ15 ל40 ואם אני זוכר נכון גם לא כששדרגנו מ2.5 ל10. אני רואה שחקנים שיש להם פינג 30, מה צריך לעשות בשביל לקבל כזה פינג?! נ.ב.:1. לאחרונה הפינג קופץ לפעמים הרבה יותר מה-90 הממוצע, זה לא היה בעבר. 2.במשחק הזה מאוד חשוב הדיוק והזריזות למי שמכיר, קשה לי לשחק עם לאגים וחוסר אפשרות לכוון. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר בערך חודשיים או שלוש אני סובל מהבעיות האלה ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בחומרה ומשהו במחשב הזה גמור, אבל אני לא יודע איך לצמצם את האפשרויות. יש לי מגוון תקלות די רחב, והדבר המעניין הוא שהן קורות בעיקר אחרי שהמחשב נדלק\הווינדוס עולה, ומתישהוא הבעיה "מסתדרת" והמחשב יעבוד כרגיל עד שאכבה אותו ואדליק אותו שוב ביום למחרת. התקלות שאני מקבל הן - 1. המחשב פשוט קופא כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה -קורה לי 90% מהזמן כשהווינדוס עולה לראשונה אחרי שהמחשב היה כבוי. 2. BSOD - כל מני errors שונים, אבל הכי נפוץ זה 0x00000e, וBCcode 1e בדו"ח הזה שקופץ לי כשהווינדוס שוב עולה. קורה די ברנדומליות. לפעמים אחרי התקלות האלה, הווינדוס פשוט לא יעלה - המחשב ייתקע לפני הboot,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2500K @4.5GHz על לוח GB Z68X-UD3P-B3 כרטיס מסך GTX 570 וכל זה מריץ win 7 ( הזיכרון 16GB אני לא חושב שזה משנה). לאחרונה נשרף מאוורר אחורי והמחשב התחמם ונראה לי שזה התחיל לעשות את הבעיות מאז. לפני שהחלפתי אותו פתחתי את הקופסה ושמתי מאוורר חיצוני איזה שבועיים ואני חושב שזה עזר מאוד. . הבעיה לרוב קוראת כשאני משחק משחקי תלת מימד תובענים יותר/פחות (קורה גם ב league of legends ) . הבעיה היא שהעכבר והמקלדת מתנתקים ומתחברים ללא הפסקה (אפשר לראות את זה על העכבר) ובפועל אי אפשר לעשות כלום . מה שפתר את זה אתמול היה שחיברתי את העכבר והמקלדת לחיבורי ה USB3 על הלוח (יש 2 ) שם לא נראה לי שיש בעיה. עשיתי באותו זמן גם stream למשחק ששיחקתי ,space engineers , והתקיעה גרמה לי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל. היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר. יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב.. יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת) מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו) אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב.. שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר. לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על לפטופ של דל, חפרתי בכל מקום כדי למצוא דרייבים לDEVICE שכרגע מופיע לי כUNKNOWN בDEVICE MANAGER. עד שהתייאשתי וביצעתי פירמוט - לאחר הפירמוט נוכחתי לראות שעדיין אותו דרייבר לא מזוהה בDEVICE MANAGER. מדובר על איזשהו רכיב USB. אודה מאד אם תוכלו לעזור. מצורף צילום מסך של הDEVICE. מדובר על Windows 7 X64
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. בבעלותי לפטופ של HP. לא מזמן נשבר חיבור החשמל שלו וכרגע החיבור לא עובד כלל - המחשב מרוקן ולכן גם לא נדלק. מדובר על שקע שחור ועגול בצידו של הלפטופ (שוב - התקלה היא בשקע שבלפטופ עצמו). היכן מומלץ לתקן את התקלה, ומה המחירים שאתם מצפים לשלם על דבר כזה? הלכתי לנחות אחת ורצו על התיקון הפשוט הזה מחיר מופרז לחלוטין של 450 ש״ח, כמובן שלא הסכמתי. באיזור רעננה-נתניה-כפר סבא, אפשר גם הרצליה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס לגוגל (זה כולל youtube,gmail,חיפוש וכל השאר) זו בעיה שקוראת פעם ביום לפחות ורק ניתוק של החיבור לאינטרנט וחיבור מחדש עוזר לכך אבל אחרי זמן מסויים (שעה שעתיים או אפילו 10 דקות ) הבעיה חוזרת,העניין הוא שזה רק במחשב הספציפי שלי בבית בכל שאר המחשבים והפלאפון שלי הכל בסדר ניסתי גם דרך דפדפנים אחרים(אני משתמש בFIREFOX) אבל זה לא עוזר והבעיה היא ספציפית לאתרים שקשורים לגוגל תודה מראש על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 40 מגה של בזק בינלאומי. יש לי בתקופה האחרונה בעיות באתר הסטרימינג twitch.tv, כל ערוץ שאני נכנס אליו ושם על וידיאו באיכות High הוידיאו עושה buffer כל 10 - 20 שניות, כמו כן גם באיכויות וידיאו יותר נמוכות עדיין יש buffer. ראוי לציין שבדקתי את האתר בחיבור אינטרנט אחר והוא עובד בסדר גמור אם מהירויות אינטרנט יותר נמוכות. בדקתי מחשבים אחרים על אותו קו אינטרנט והבעיה הנ"ל קיימת, כלומר הבעיה היא בקו הספציפי הזה. ניסיתי דפדפנים שונים - לא עזר עדיין קיימות תקיעות. בנוסף לכך בדקתי אתרי סטרימינג אחרים והם פועלים כראוי באיכויות הכי גדולות. אשמח לעזרה/דעה בנושא זה. נושא אחר הוא שמדי פעם הקו אינטרנט שלי מתנתק לשנייה וישר מתחבר. אני מרגיש את זה כאשר אני משחק אונליין במ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר DLINK 6850U, הוא משמש כראוטר עיקרי, זה שמחובר לאינטרנט יש לי בנוסף ראוטר DLINK 2760U שמוגדר כ-AP אני כבר אובד עצות, עבדתי לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בתפריט הראוטרים איפה אני רואה את ה MAC שלהם? האם זה ה-BSSID בתפריט ה wireless? כשהגדרתי השתמשתי בזה כי לא מצאתי MAC באף אחד מהראוטרים) בראוטר 6850 - הפכתי את התפריטים מכל כיוון אפשרי ולא מצאתי שום איזכור ל WDS או wireless bridge תודה מראש למי שיכול לעזור, כבר יומיים מתעסק עם זה ללא הצלחה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לפתע פתאום, המחשב אומר שאין התקן קול מחובר, ניסיתי לעדכן דרייברים - לא הלך. ניסיתי לעשות שחזור מערכת שבוע אחורה - לא הלך. לוח האם שלי : asus p8h61-m lx r2.0 הרמקולים הם פנימיים של המסך, ניסיתי לחבר לפלאפון ויש צליל אז זה לא הרמקולים ולא הכבל. צילום מסך : יש שם 3 חיבורים, אחד מחובר לTV, אחד למסך מחשב ואחד לרסיבר. היחידי שבאמת פועל זה החיבור לTV, לחיבור של הSPDIF יש לי מין כרטיס חיצוני : לכן אני חושש שזה קשור ללוח אם ולא דווקא משהו תוכנתי, מה עוד אפשר לעשות ? איך אפשר לבדוק את העניין ? כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה וזה משגע אותי. תודה. !!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 ultimate על המחשב שלי אבל בהתקנה בשלב שבו בוחרים באיזה חלק בכונן להתקין את הווינדוס, גיליתי את הדבר הבא: Disc 0 unallocated space total size 100mb Disc 0 Partition 1 total size 29.2gb Disc 0 Partition 2 total size 435.4gb Disc 0 Unallocated Space total size 1.1gb עכשיו יש לי 2 בעיות, הראשונה זה ה1.1GB שלא בשימוש ואני רוצה להכניס אותם לחלק שיש בו את ה435GB ולא יודע איך?? הבעיה השניה זה ה100 מגה שגם נמצאים באוויר ולא יודע איך להפטר מהמם או להכניס אותם לאחד הכוננים ... בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. חשבו לי להדגיש. אני עובד עם מחשבים כבר שלוש שנים בחנות מחשבים בפתח תקווה. אני יודע מספיק לדעתי, אבל זו בעיה שגם אני וגם עוד שלושה חבר'ה שמבינים אפילו יותר ממני לא הצליחו לפתור. יש לי מחשב נייח בבית, לפני כחודשיים התקנתי ווינדווס 8, ואחרי חודש נמאס לי ממנו אז החזרתי את ווינדווס 7. מהרגע שהחלפתי לווינדווס 8 וגם אחרי שחזרתי לווינדווס 7, ישנה בעיה שהמחשב נכנס כל הזמן למצב שינה אחרי 30 דקות. חשוב לי להדגיש שנכנסתי ל Power management ונכנסתי ל Power Plans, שינתי הגדרות וביטלתי את מצב השינה. אפילו עשיתי תוכנית הגדרות חשמל משלי. עדיין הבעיה חוזרת. מפרט מחשב: i7 3770k 16gb DDR3 1600mhz Radeon Vapor X HD 5870 Gigabite Z77X UD3 Enermax Revolution 1050W Crutial…
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת קשה להסביר את הבעיה שיש במחשב שלי, אבל אנסה בכל זאת. מחשב נייד Dell Inspirion 5521, windows 8.1 64x, chrome ביומיים האחרונים, בעת שימוש באינטרנט או בוורד או בכל תוכנה אחרת במחשב שנפתחת בחלון משלה, כל דקה בערך יש כמו מן קטיעה ברצף העבודה. באותו זמן, צבעו של החלון משתנה, כאילו הופעלה תוכנה אחרת ברקע/נפתח חלון אחר ברקע אך בפועל הדבר לא קרה. לאחר כשלוש שניות, צבעו של החלון משתנה שוב והעבודה חוזרת לסדרה- אבל אז זה קורה שוב כל כמה דקות. זה מפריע מאוד בעבודה, בעיקר בוורד. אני כותבת ברצף, ואז "כאילו" תשומת הלב של המחשב הולכת לחלון אחר (על אף שאין עוד חלונות פתוחים) והכתיבה בוורד נקטעת. כך נוצר מצב שלעתים חסרות לי מילים או אותיות במסמכים, על אף שכתבתי אותן…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של ASUS חדש שבתוכו יש גם מצלמה מעל המסך. אני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית (טובה יותר) ושהיא תהיה הברירת מחדל שהיא מחוברת. כאשר אני מחבר אותה ונכנס לאתר כלשהו שמצריך מצלמה, מה שנדלק הוא המצלמה של המחשב ולא של לוג'יטק למשל. איך אני מגדיר שהמצלמה תהיה לוג'יטק כברירת מחדל שהיא מחוברת בוינדוס 8.1?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ווינדוס 8 ל 8.1 המחשב קופא כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב או לחדש את המחשב מתוך במצב שינה אני לא מצליח לסדר את הבעיה מה לעשות? עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אפשר לחבר מספר מקלדות שיהיו כמו ג'ויסטיק ויתפקדו כמו זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, ואני כבר בשלב של אובד עצות. יש ברשותי כרטיס מסך - GIGABYTE GTX 650 TI הכרטיס היה מותקן על לוח אם מבוסס AMD - 770ta-ud3 ורץ רגיל. העברתי אותו ללוח מבוסס אינטל - H77M-HD3 והלוח, לא מזהה את הכרטיס! בכלל. איפסתי ועידכנתי ביוס, ביטלתי את הכרטיס המובנה, שום דבר לא עוזר. כרגע הכרטיס רץ מעולה על הלוח של AMD.. אשמח ממש ממש לעזרה! תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-