תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
קוראת לי תופעה מוזרה מאוד ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). מפעם לפעם המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. בהתחלה חשבתי כי מדובר בדיסק בעייתי, הדיסק החשוד הוחלף אך התופעה ממשיכה. יש איזה כיוון לגילוי מקור הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמה פעמים ביום אני מקבל את ההודעה הנ"ל וכשאני לוחץ אל תשלח כל האייקונים בשולחן העבודה נעלמים וגם כל שורת ההתחל נעלמת. ברצוני לציין שאני בכלל משתמש בכרום. מערכת XP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרטיס מסך של sapphire hd 7770 וקניתי אותו לפני שנה בדיוק. הכל היה בסדר עד שלפני חצי שנה בערך התחילו פתאום להופיע מסכים בצבעים שונים, לפעמים כחול, לפעמים שחור אבל כולם עם פסים לרוחב. שמתי לב שכאשר אני מפעיל סרטון כלשהו, אז זה קורה. זה לא קורה תמיד במיידית איך שאני פותח סרטון, אחרי שימוש של כמה שעות במחשב ואז, אז זה קורה. כשהוצאתי את הכרטיס מסך אז לא היה אפילו פעם אחת המסכים האלה, כלומר זה 100% קשור אליו. יכול להיות ש adobe flash player מעמיס עליו ובגלל זה זה קורה? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אין בעיה של טמרפטורה תוך כדי משחק .. ה FPS יורד ועולה לא יציב .המפרט הוא כזה Intel® CoreTMi5-4440 GA-H87M-HD3 In Win Power Man IP-S350BQ3-3 V2.2 350W 8 gb ram asus gtx 650 ti 1gb Toshiba 3.5in 500GB DT01ACA050 תמונה של טמפרטורות במנוחה: http://up407.siz.co.il/up1/izunnydm2jd5.jpg האם הבעיה היא בספק ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב דל 3537 חדש עם ווינדוז 8.1, כבר פעם שניה שהוינדוז קורס לי בלי שום סיבה בפעם הראשונה עשיתי שחזור הגדרות יצרן וזה פתר את הבעיה לשבוע בערך שהיום זה שוב קרה, בפעם השניה עשיתי רענון של הווינדוז, השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם התקלה היא בגלל קובץ דפוק של הווינדוז? פניתי למעבדה ופתחתי אצלם קריאת תקלה אבל בגלל היום והשעה הם סגורים ורק בשבוע הבא יחזור אליי טכנאי וחשוב לי לסדר את המחשב לפני שבוע הבא כיוון שזה מחשב עבודה - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה שלי היא כמו הבעיה כאן ובאמת אחרי שעשיתי רענון אז הווינדוז חוזר לעבוד, רק שזה כבר קרה פעם שניה אז חשבתי שאולי יש בעיה בהתקנה שלו
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורף קובץ hwmonitor. לאחרונה המחשב די מרעיש מהמאווררים, וזה המצב שלו במנוחה. ניקיתי אותו מאבק ועדיין אותם תוצאות. לא קיים מאוורר במחשב (הוא די מזמן הפסיק לעבוד והמחשב משמש רק לעבודה משרדית) פרט לזה של הכרטיס מסך וזה של המעבד. האם הטמפרטורות גבוהות מדי למצב מנוחה? מה כדאי לעשות לדעתכם? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במבחן במחשבים יש לי 2 שאלות שאני מתקשה בהם אשמח אם תעזרו לי! 1.0 כדי למנוע תופעת פרגמנטציה בדיסק קשיח באופן נרחב מה נבצע ? א. נניח את הדיסק קשיח במארז במקום מאוורר היטב עם זרימת אוויר. ב. ניצור מערכות קבצים בעלי קלסטרים גדולים ככל האפשר. ג. נתזמן פעילות איחוי בהתאם לתדירות שינוי הקבצים במערכת. ד. ביצוע אתחול לדיסק קשיח כל תקופה והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. 2.0 לאחר איפוס ה- BIOS מה הם ערכי הזמן שיוצגו למשתמש כברירת מחדל במערכת ? א. תאריך ושעה של האיפוס האחרון שבוצע ע"י המשתמש. ב. תאריך ושעה של התקנת רכיב ה- BIOS בלוח אם. ג. תאריך ושעה של העדכון אחרון של תוכנת ה- BIOS ע"י היצרן. ד. תאריך ושעה סתמי שנבחר ע"י המערכת.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ה GTX 285 שלי התחיל היום קצת לגמגם להלן הפירוט: באמצע משחק המסך קפא והיה מין הבזק כזה של פס שחור לאורך כל המסך ואז הפסיק ופשוט נשאר קפוא אז כיביתי את המחשב (דרך הכפתור כיבוי) ובבוקר כשקמתי המסך נראה כמו בתמונות הנמצאות למטה אז מה שעשיתי בשביל לוודאות את הבעיה לקחתי כרטיס מסך מאחי והתקנתי אותו אצלי במחשב והכול היה תקין לאחר מכן החזרתי את ה GTX 285 למחשב שלי ושוב אותה בעיה ולאחר ריסט היא נפתרה באורח פלא והכול חזר לקדמותו. עכשיו אני מפחד שהבעיה תחזור לי ואני כבר מעדיף לקנות כרטיס מסך חדש (גם בשביל שאני יוכל להריץ WATCH DOGS כמובן ) בדקתי גם בעזרת GPU-Z את המעלות והם הגיעו לסביבות ה 57C-58C לא במאמץ יכול להיות שהסיבה לבעיה הייתה התחממות ? האם הבעיה יכולה לחז…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני חצי שנה פחות או יותר קניתי מחשב חדש, מפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk מאז שיחקתי בהרבה משחקים חדשים שיצאו וכולם רצו מעולה הורדתי היום את הwatch dogs החדש והמשחק מקרטע, פשוט רץ לאט ועם תקיעות, אפילו כשאני בהגדרות על HIGH ולא על אולטרה. יש הצעות מה הבעיה פה? מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש את המשחק WATCH DOGS וראיתי שהוא צריך מינימום 6GB RAM ולי יש 32BIT עם 3GB RAM בשביל להתקין 64BIT אני צריך להתקין וינדוס של 64BIT ? איך אני קונה כרטיס RAM של 8GB או עוד לפחות 4GB RAM שיהיה לי בערך 7 או 8 RAM בכללי ? לוח אם: MSI X58 PRO-E MS-7522
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המחשב בן חצי שנה I5 4570 עם 8GB ראם ווינדוס 7 64 ביט יש לי יציאות גם של USB 3 וגם של 2 ובכל היציאות יש בעיה של איטיות מטורפת. בדקתי עם כמה זכרונות USB ככה שהבעיה היא במחשב עצמו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, הגיע אליי הדונגל CX 919 II החדש, מריץ גרסת אנדרואיד 4.2.2, מעבד 4 ליבות 1GB ראם וכו' יש לי בעיה שבקושי רואים אבל מאוד מפריעה לי, כשאני מנגן סרט 1080P או 720P לא משנה באיזה נגן, VLC או MX PLAYER הסרט מתנגן והכל טוב ויפה אבל כל הזמן ובעיקר בתנועות מצלמה מהירות אני מרגיש שיש תקיעות ממש קטנות אבל כאלו שגורמות לתנועה חלקה להיות מקוטעת אבל ממש ממש עדין. חבר שלי ראה ולא שם לב לכלום עד שאמרתי לו על זה ואז הוא שם לב, אבל אותי באופן אישי זה מחרפן, חוץ מזה יש לי נוט 2 עם 2GB ראם ומעבד 4 ליבות ואם אני משדר ממנו בכבל OTG לטלוויזיה גם אז אני מרגיש את אותן תקיעות קטנטנות והזמנתי את הדונגל הזה כי חשבתי שהוא יריץ סרטים באופן חלק. עכשיו אני כבר מיאוש לגמרי ורוצה לדעת אם מישהו יכול לעז…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר בחלק מהפורומים יש בעיה לא יכול לרשום הודעה לא נותן לי וגם עריכה מתקדמת לא עובד לי הכול משותק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: windows 7 64bit מזהה 6 משתמש רק ב 2.75 מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-