עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז כאמור, אינני יודע איך ולמה זה קרה פתאום, רק שהטלויזיה שלי היא כבייכול 1366-768 אבל הרזולוציות שאני מנסה כולל זאתי אף פעם לא מתאימות ויושבות בול על כל המסך, חוץ מ1024-768 , הוא היחיד שבו השולחן עבודה נמצא על כל הפיקסלים במסך כמו שצריך, עכשיו, פתאום האפשרות הזאת נעלמה לי, יחד עם עוד כמה שהיו. אני מאמין שהיו אפילו יותר בכמות מאלו שיש למסך מחשב. המחשב הראשי, למרות שהוא מספר 2 משום מה, מחובר עם DVI. המסך טלויזיה מחובר עם HDMI והוא המסך שתמיד רשום כמספר 1.. כנראה בגלל שהוא מחובר עם הHDMI .. בכל מקרה הוא לא המסך הראשי ניסיתי גם עם התוכנה UltraMon שבעבר עזרה לי מאוד, אך הפעם ללא הצלחה. ניסיתי גם להתקין דרייברים מחדש (ועל הדרך ראיתי שיצאה כבר גרסא חדשה קצת יותר) וגם לא עזר אשמ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שמו לי במחשב החדש ווינדוס לא מקורי. עכשיו הבעיה שאני כל פעם שפותח תדרייבר של הכרטיס מסך אז נהיה לי שגאיות של ווינדוס ואז שאני משנה את הגדרות בכרטיס [למשל עושה איכות תמונה וכאלה אז תמיד זה לא עוזר לי כי תמיד אני רואה בסרטים או בעיקר במשחקים די טישטוש בקצוות כמו שתראו בתמונות שאני ישלח. אז השאלה היא שאמרו לי שרוב הסיכוי שהעדכונים של הווינדוס ישנים ואז זה מתנגש עם הדרייבר של הכרטיס מסך האם זה יכול להיות? [הכרטיס הוא x1950pro] [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by TalmoR,

שלום, לפני מספר חודשים פירקתי כרטיס קול מהמחשב שלי, לאחר הפירוק, בלי סיבה מובנת, הספק התחיל לאותת לי שהוא מתקרב לסוף ימיו במארז. לפני כשבוע הוא מת סופית (או לפחות כך אני סבור), המחשב לא נדלק יותר... סוף סוף מצאתי זמן לקנות ספק כח חדש, החלפתי אותו בישן, חיברתי הכל בפנים וחיברתי אותו לחשמל - והמחשב לא נדלק! ניסיתי לשחק עם החיבורים האלו של הפאנל הקדמי ללוח אם, חיברתי לפי ההוראות במדריך של הלוח (gigabyte us3l) והפכתי אותם (אני לא באמת יודע איפה הפלוס ואיפה המינוס כשהם לא כתובים...) ושום דבר... רעיונות?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  4. אני אוטוטו קונה מחשב חדש. רוצה לנסות ולהרכיבו לבד. פירקתי מחשב ישן, (פנטיום 1) ואני חושב שאני די סגור על איך להרכיב את החלקים. האם עלי לשים לב למשהו חשוב שכנראה לא עליתי עליו מבחינת ההרכבה? מעבר להרכבה הפיזית, האם עלי לדעת עוד דברים לגבי הגדרות וג'ימפורים שונים? אם שרפתי בטעות חלק, אז יש לי עליו אחריות במקרה כזה? ובכלל, ממליצים לי לנסות ולהרכיב מחשב למרות שאין לי בכלל נסיון??

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Morfium,

שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by itay_izra,

יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATA אני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא. אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים. ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה.. איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתם ולהגדיר הארד דיסק כmaster . אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מקלדת שלי הפסיקה לעבוד. בדקתי במקום אחר גם שם היא לא עובדת. מקלדת הזאת קניתי בפרואר רציתי לשאול האם אני יכול לבדוק יציאה של מקלדת בלוח אם, אולי היא שורפת או לא עובדת בכלל. אני צריך רשימת פינים ומה תפקידם.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  8. אוקיי אז ככה, יש לי 2 בעיות, 1. אחרי פירמוט המחשב, והתקנת ווינדוס 10, כאשר אני עושה ריסט ומנסה להיכנס לbios המקלדת לא מגיבה לי בזמן העלה של המחשב. רק אחרי שהווינדןס עולה היא מגיבה. מקלדת מחוברת ביו אס בי rgb של חברת corsair מה הפיתרון? 2. אחרי הפירמוט, לא מוצא את אחד הכונני ssd שלי, ניסיתי גם דרך disc manager ולא מופיע שם

9. היי. לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי נהרס ושלחתי אותו לתיקון, ועז שזה יחזור, קיבלתי כרטיס מסך אחר וישן יותר (PCI E GeForce 6200). הכרטיס מסך הזה עושה לי בעייה בכל יישומי התלת ממד, אחרי כמה דקות כל המחשב פשוט קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט למחשב. בדקתי את זה בכל יישום שמאמץ את הכרטיס, הוא פשוט מפיל את המחשב. בדקתי את הטמפ', והכרטיס מגיע ל50 מעלות בערך בעבודה רגילה (WINDOWS), בזמן מאמץ לא יכולתי לבדוק אותו, כי לרוב הוא קופא לפני שיש לי הזדמנות לבדוק. מה עוד יכול להיות? ומה אני יכול לעשות בתקופה הזו עד שהמחשב שלי יחזור? אני מודה מראש לכל תשובה.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by erantz,

שלום , בחודש האחרון המחשב שלי לא פועל כמו שצריך, זה התחיל בכך שהיו תקיעות מוזרות במהלך עבודה עם הוידוס , ביצעתי RESTART , המחשב ביצע RESTART אך אין את הצפצוף שה BOOT תקין ולא רואים כלום במסך כולל BIOS . פתחתי את המארז ושיחקתי עם הזכרונות והכרטיס מסך , הוצאתי והכנסתי , הסתדר , והמחשב עלה תקין ועבד כמו שצריך. לאחר שבועיים שוב זה קרה שהמחשב עולה כאשר אין צפצוף ולא רואים כלום במסך , הפעם שום דבר לא עזר ולא הצלחתי להפעיל אותו כמו שצריך, לאחר כמה שבועות (כבר קניתי מחשב חדש) שוב פעם המחשב עולה תקין. האם מדובר על בעיה בכרטיס מסך או לוח אם ? יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ychamp,

אז אני קם היום בבוקר ו מנסה להדליק את המחשב ו שום דבר לא קורה. לא הייתה שום הפסקת חשמל ואחת מהנורות על הלוח אם מאירה. המפרט שלי הוא opteron 148 DFI lanparty NF4 ultra 1 GB ram 6800GS wireless internet adapter אני די בטוח שזה לא הכבל של הכפתור שהתנתק היות ו ניסיתי להדליק את המחשב מכפתור ההפעלה על הלוח אם עצמו. מה שאני פוחד ממנו זה שהלך הלוח אם, לאחרונה היו בעיות עם המאוורר שלו אבל אתמול בלילה הוא עדיין טרטר לי בראש ו המחשב נדלק ונכבה כמו שצריך. :nixweiss: עזרה בבקשה?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…

13. Started by waveburst,

**עריכה: שיניתי את השם של הנושא בהקשר לשאלה האחרונה שלי.** שלום לכולם. רציתי להתיעץ איתכם לגבי בעית הספק חשמל שנוצרה לי במחשב. המפרט הטכני של המחשב שלי הוא: CPU AMD Athlon 64, 3200+ Motherboard Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2x512MB dual ddr kingstone 2.5 CL Gigabyte GeForce 6600 GT PCI-E 256DDR3 בנוסף יש מחוברים לי לספק עוד 2 HDD של 40G 2 HDD של 120G 1 HDD של 200G DVD-RW ועוד כ10 מאוורים של 8mm... שעושים את העובדה שלהם נאמנה בOC כמו שאפשר לנחש הספק 400w שלי. לא עומד תחת הלחץ.. לכן רציתי לדעת. 1. האם יש דרך לחשב כמה watt המחשב שלי צריך? ואם כן מה נוסחה 2. על איזה ספק אתם יכולים להמליץ לי? ובלי שום קשר רציתי לשאול האם יש דבר כזה ספק עזר או ספק משני.. שאפשר לחבר אליו נגיד את…

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by warezon,

לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך.. יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס!

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  15. תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום. מידי פעם מופיעה לי הודעה על המסך שנפתחת הרבה מאוד פעמיים, ז"א נפתחים המון חלונות עם אותה הודעה שצריך לאשר את כולם. בהודעה רשום שכרטיס המסך לא מקבל מספיק חשמל ולכן הוא הוריד את הביצועים שלו על מנת למנוע תקלות. זה קורה מידי פעם ב-battlefield2 ולפעמיים סתם כשהמחשב דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו . יש לי geforce 6800gs שעבר @ וספק 400W שאני אקנה ספק חזק יותר? יש דרך להעביר עוד מתח לכרטיס מסך? משהו אחר? תודה

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אני וחבר ביצענו באחד המחשבים ניסוי (במחשב של אחי :-\) עשינו אובר קלוקינג ובזמן שביקשתי מחבר להעלות לאט לאט הוא העלה הרבה במכה אחת והמחשב נפל מאז הוא נידלק והמסך לא מגיב כיאילו הוא מכובה \ אפילו אין ציפצוף של התחלה מה אפשר לעשות , האם אפשר לעשות ריסטרט להגדרות? מבלי להדליקו , דרך הלוח אם יש לו לוח אם של פוקסכנון מעבד אינטל דול קור די ישן

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  18. אני מנסה לעזור לחבר. כאשר המחשב שלו עולה מייד עם האתחול (לפני הופעת Windows) מופיעה ההודעה Disk Read Erro, press ctrl+alt+delete to restart computer. הרעיון הכמעט טרויואלי אומר שמהו בדיסק לא תקין. מדובר בדיסק של Western Digital 200Gb מסדרת ה-JB (עם ה-cache המוגדל). מערכת הפעלה - Windows XP Prof. הורדתי והפעלתי את תוכנת הדיאגנוסטיקה של WD ולאחר בדיקה מקיפה, לא נמצאה אף שגיאה. בדקתי גם עם chkdsk אך גם כאן שום שגיאה לא הופיעה. ניסיתי עם תוכנות אחרות לגשת לדיסק, כאשר אני מאתחל מ-CD או דיסקט ובמקרה זה אין כל בעיה לגשת לדיסק ולקרוא ממנו כל חומר. כבר מחקתי מחיצות, פרמטתי, התקנתי הכל מחדש והתקלה חזרה. נקודה רלוונטית. חבר שלי אמר לי שהתקלה חזרה כאשר הוא ניסה לעדכן את האנטי וירוס ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב נייד lenovo thinkpad t‏400. ‎מע' הפעלה xp. בלי שום הסבר כאשק אני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה (המקום שכתוב בו לנובו סינקפד ואומר איך להיכנס לביוס) אין שום ביפים, ושום תגובה לשום לחיצה. אין אף התקנים שמחוברים למחשב. רק כאשר אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי הוא נכבה ומשמיע ביפ. אני אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. האם זה אומר שהלך אחד החלקים העיקריים במחשב? (זיכרון, מעבד) אפשר לתקן את זה במחיר סביר? (אם זה ברמה של לקנות חלפים ולהחליף אני יכול לעשות את זה בעצמי) בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 9.7k צפיות
  20. Started by ESAB1,

קניתי מחשב חדש לוח אם של MSI P42.8 D ו512X2 בכל מקרה המחשב כל הזמן נתקע לי אחרי כמה שעות ובדקתי אם זה פועל בגלל האמיול ומתברר שלא גם שהאמיול לא עובד המחשב ממשיך להיתקע ולא נראה לי שיש לי ווירסוים כי המחשב די מוגן באנטי וירוס ותוכנת פירוול אני לא יודע מה לעשות? יכול להיות שהלוח אם הזה תוקע? אם אני ניגש לחנות לממש את האחריות? יטפלו לי בעיה כזאת בטעם האחריות? המחשב נקנה בערך לפני שלושה שבועות אז הוא די חדש

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by assaf17,

אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי מה המצב אני צריך עזרה לגבי המחשב שלי המחשב שלי דווקא בנוי בצורה טובה הוא דיי חדש יחסית לדור הזה של המחשבים [אבל לא על זה אני מדבר אלה על זה שהוא ניהיה איטי וקופצני בזמן האחרון] כול פעם שאני מפעיל תוכנה או סרט או משחק [ממש שלו צריך הרבה FPS כמו TACTICAL OPS או CS הוא מתחיל ולעשות בלאגן כמו תקיעות קטנות של מספר שניות כול כמה זמן וזה מאוד מעצבן .. הינה תמונ שעשיתי עכשיו זה המאווררים שלי .. אם יש בעיה תסבירו לי אותה ומה אפשר לעשות ..? והינה כול המחשב שלי [חומרה ] Everest http://www.planetnana.co.il/harelzh/Report.htm

23. היי, יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים מעבד AMD 3400+ 64BIT לוח אם ABIT KV8 כרטיס מסך ALBATRON GEFORCE 6600GT HD WD 160GB 7200RPM רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה? האם זה בעייה במעבד, בלוח אם או במאוורר המעבד? המאוורר כל הזמן על 2760 סל"ד, לא עולה על זה, המאוורר של טרמנטק (Tt). כשקניתי את המחשב נשרף לי המעבד, והביאו לי חדש במסגרת האחריות. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  24. שלום, התחלתי לחשוד בכשירותו של הדיסק הקשיח שלי והרצתי מספר בדיקות: 1) דיווח הSMART מאת CRYSTALDISKINFO- (ה PENDING SECTOR COUNT הוא היחיד שסומן כבעייתי) 2) בדיקת READ של HDDSCAN- 3)בדיקת MHDD מס' 1- 4) בדיקת MHDD מס' 2- 5) בדיקת MHDD מס' 3- הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לתרגם את התוצאות הנ"ל לתקינותו של הדיסק. מה מצבו עכשיו ולמה עלי לצפות בעתיד? (הקשיח הוא של טושיבה ולכן אין לו תוכנה יעודית). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.