עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ronmar,

המנהל משימות מראה לי שהזיכרון שלי תמיד על 80%-90%... ויש לי 8GB RAM... זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, התחלתי לחשוד בכשירותו של הדיסק הקשיח שלי והרצתי מספר בדיקות: 1) דיווח הSMART מאת CRYSTALDISKINFO- (ה PENDING SECTOR COUNT הוא היחיד שסומן כבעייתי) 2) בדיקת READ של HDDSCAN- 3)בדיקת MHDD מס' 1- 4) בדיקת MHDD מס' 2- 5) בדיקת MHDD מס' 3- הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לתרגם את התוצאות הנ"ל לתקינותו של הדיסק. מה מצבו עכשיו ולמה עלי לצפות בעתיד? (הקשיח הוא של טושיבה ולכן אין לו תוכנה יעודית). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. זה קרה ע"י ילד קטן(לא לצעוק עלי :-)). זה לא קרה עכשיו, אלא לפני כמה שעות. כל ניסיון להדליקו, מושב ריקם. המחשב (לכאורה) מת לחלוטין. רעיונות? (מלבד לקנות חדש, כמובן ).

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!

6. המחשב שלי מקבל לפעמים מסכים כחולים כשהמערכת עולה. ממש אחד אחרי השני, או כמה דקות אחרי שהמערכת עלתה.. חבר שמבין אמר לי שזה קוד f4 וזה קשור לאיחסון שלי.. יש לי ssd חדש דגם Kingston v300 על מערכת Windows 7 ultimate 64 bit המחשב שלי בטיפול במעבדה, אשמח לרעיונות לטיפול כדי למקד אותם.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ShaySolomon,

שלום, משום מה אני לא מצליח לפתוח שום דבר שקשור לכרטיס מסך שלי (MSI GTX770) ובכל תוכנה שאני בודק מופיע רק כרטיס מסך HD GRAPHICS 4600 של אינטל. גם למשל שאני לוחץ קליק ימיני - "לוח בקרה של NVIDIA" מופיעה לי השגיאה: You are not currently usuing a display attached to an NVIDIA GPU. איך אני מטפל בבעיה והופך את הכרטיס מסך החזק שלי ל"ראשי"? המפרט שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש קשיח למחשב שולחני: WD 1T…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by coperl,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש, עם ווינדוס 8.1. זה מחשב נייד עם דיסק של סיגייט ST1000LM024, העניין הוא שכשעולה המחשב הכל תקוע לבערך 5 דקות. מנהל המשימות מחווה על פעילות מעבד בערך בסביבות 10 אחוז, וזיכרון ב30 אחוז. אבל הדיסק ב100 אחוז למשך 5 דקות בערך. הדבר חוזר על עצמו כל פעם שאני פותח תוכנה חדשה. בניתוח לפי שימוש הכל נראה בגדר הסביר. והמשאב שגוזל הכי הרבה משתמש בערך ב2 מגה לשנייה. זה מאט לי משמעותית את המחשב. בבדיקת צקדיסק הכל תקין. יצרן המחשב מעוניין שאני אפרמט את המחשב לפני שהוא יחליף, אני מעדיף להימנע מפירמוט. השאלה היא אם הבעיה מוכרת ופתירה, ואולי בכלל זה לא תקול אלא זה אמור להיות המהירות שלו, כאמור מהירות קריאה של בין 2.5 ל3 מסומן אצלו כ100 אחוז. (ואולי זה סתם פשע של…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ori ZEE7,

בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by abr328,

שלום רב, ברשותי מכשיר פקס משולב הכולל מדפסת ומדפסת רגילה נוספת. עקב תקלה באחד מראשי הדיו של המכשיר המשולב אינני יכול לקבל דרכו פקסים (ל'שלוח אני כמובן יכול). האם יש דרך שאקבל את הפקס ואשמור אותו במחשב וכאשר ארצה אדפיס אותו במדפסת הרגילה. בתודה מראש אברהם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by spider272,

ביומיים האחרונים התחלתי לחוות איטיות בלתי נסבלת באינטרנט(עד כדי כך שאני גולש עכשיו דרך הפלאפון עם כבל USB) ניסיתי הכל..כיביתי..איפסתי..כל מה שאפשר..דרך אגב צריך להיות לי 15 מגה..בבדיקת מהירות אני מקבל גג 10.83..האם זה תקלה אצלהם?או שקורה אצלי משהו במחשב ואני צריך לדאוג?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם מדגם Gigabyte Z87X-D3H הבעיה היא שכל כמה זמן המסך שלי נכבה לכמה שניות (2-3) ונדלק כשהסמן מופיע במרכז המסך בלי קשר למיקום הקודם שלו. זה מרגיש כאילו ניתקתי את המסך וחיברתי אותו שוב והמחשב רק כרגע זיהה אותו פעם ראשונה. ב- device manager אני רואה שעל הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4600) יש סימן קריאה צהוב. בנוסף בכניסה למאפיינים של הכרטיס המובנה מופיעה ההודעה הזו: Windows has stopped this device because it has reported problems. Code 43 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט ושל הכרטיס מסך לגרסאות האחרונות מהאתר של ג'יגהבייט. מיד אחרי העדכון אני מקבל חיווי כאילו הדרייבר הותקן בהצלחה (במנהל יישומים הסימן קריאה נעלם) ושצרי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם, לפני יומיים כמו בכל ערב, ביצעתי כיבוי למחשב Shut Down מה START . כיבוי שיגרתי לחלוטין. אבל משום מה ממש לקראת הכיבוי הסופי המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש ! מה יכול לגרום לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. כרטיס המסך שלי הפסיק להוציא אות כאשר מחובר אליו כבל DVI. כאשר אני מחבר כבל VGA אין בעיה. אני משתמש באותו כבל ואותו מסך ומחבר אותו אל יציאת הDVI בלוח האם שלי וזה עובד כך שאני יודע בוודאות שזה הכרטיס. עכשנתי לו דרייברים בין שבוע או שבועיים לפני שזה התחיל (באותה תקופה הכל היה תקין). יכול להיות שזה קשור? מדובר בRADEON 7700, הכרטיס עדיין באחריות. אשמח לרעיונות.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by sagytb,

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by IGAmiel,

הי חברים מה קורה? יש לי מחשב עם ווינדוס XP, הוא כול הזמן נפתח אחרי שסוגרים אותו. ולפעמים הוא פותח מלא חלונות. לדעתי זה סוג של תולעת או וירוס. השאלה האם מישהו נתקל בפתרון לבעיה? לא אני לא רוצה להעביר את המחשב לווינדוס 7 כי יש תוכנות שאנחנו צריכים שיכולות לעבוד רק ב- XP וגם אני לא מוכן לדפדפן אחר כי הוא לא תומך בחלק מהדברים שאני צריך.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by idan47,

שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omerbar,

אז ככה קודם כל מפרט: מעבד:Q6600 לוח אם:Gigabyte EP45-UD3P זיכרון:Corair DOMINATOR 5-5-5-15 XMS2-8500C5D 1066MHz 2.1V ver1.1 כרטיס מסך:HD Radeon 6850 הארד דיסק:WD Blue caviar 1TB והכי חשוב ספק כוח:SeaSonic 620W S12II-620 Retail עכשיו נעבור לבעיה שלי, אז ככה קודם כל יש לי שני סטיקים של RAM DDR2 כל אחד מהם 2GB ביחד 4GB RAM. סטיק A סטיק B ומצד שמאל של הלוח לצד ימין יש לנו סלוט A סלוט B סלוט A* סלוט B* הזיכרון אמור לשבת על סלוט B ועל סלוט B* הסטיק A שלי יכול לשבת על סלוט A וB אבל כאשר אני שם אותו בסלוטים עם ה* נוצר מצב שהמחשב נדלק אבל הוא לא מגיע למסך של הלוח האם הוא פשוט נדלק ואז מתכבה אחרי 10 שניות~ לפעמיים הוא פשוט נשאר דולק עד שאני עושה לו ריסט בעצמי. הסט…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by shlomom,

יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Dubek,

שלום היום אחרי הפסקת חשמל ניסיתי להדליק את המחשב ועל אף שהוא מקבל חשמל וחלק מהרכיבים בו פועלים לא נשלח אות למסך להידלק. איך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב חדש עם מפרט חזק למדי. Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150 Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda Windows 8 Home Premium 64 bit אני מחובר לאינטרנט על תשתית של בזק. מהירות של 30 מ"ב. הבעיה היא שכל הזמן אני שם לב שמהירות הגלישה שלי נהיית מאוד איטית. נסיון לאתחל את הראוטר לא עוזר. רק לאחר שאני עושה DISABLE לכרטיס רשת ואז שוב ENABLE המהירות חוזרת לקצב טוב. הבעיה שצריך לעשות את זה כל הזמן , לפעמים פעמיים -שלוש בשעה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, פרמטתי היום מחשב שהיה מותקן עליו Windows XP והתקנתי עליו Windows 7 Ultiamte 32Bit כבר מההפעלה הראשונה המחשב עושה בעיות ואין לי מושג למה. כשאני בווינדוס המחשב בסה"כ עובד בסדר אבל אם אני מנסה להפעיל מחדש (למשל אחרי התקנת עדכונים) אז המחשב נתקע במסך שבו כתוב Starting Windows. כמה הערות חשובות: הווינדוס עולה במצב בטוח גם אם אני עושה Last known good configuration זה בד"כ עולה עשיתי בדיקה להארד דיסק והוא תקין אני מריץ עכשיו Memtest ובינתיים הכל נראה תקין יש לכם רעיונות? אני יכול להתקין שוב אבל אני לא רוצה להתקין סתם על עיוור. מישהו נתקל בתופעה הזו? יש לזה סיבה? אם כן מהי הסיבה ומהם הפתרונות?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by yakirkarshviz,

שלום חברים ! אני לא יודע מה בדיוק עשיתי אבל יש לי דיסק און קיי של 16GB וכשאני מכניס אותו למחשב זה מראה לי שיש לי בסך הכל 200MB. מה לעשות ? (יש סיכויי שהטעות נעשת על מחשב MAC ואם אפשר לתקן את זה על WIN 7 ?)

דיונים חדשים בפורומים