עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ben_amitai,

לפני בערך שבוע פירמטתי את המחשב ומאז WIN קורא רק 2 ג'יגה RAM מתוך 4 הביוס קורא 4 בדוק. כשאני מפעיל תמחשב הוא מריץ בדיקת זיכרון ומגיע ל4 יש לציין שלפני הפירמוט היה לי 64 ביט ועכשיו התקנתי 32, יש מצב זה קשור?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי חברים, בשנה האחרונה אני חווה בעיות עם המחשב (PC) אשר לפני מס' חודשים התברר לי שהן קשורות כנראה להתחממות שלו. בהתחלה הבעיה היתה שכאשר עשיתי ריסט למחשב לא הייתי מצליח להעלות מחדש את הווינדוס בחלק מהמקרים, ונאלצתי במקרים האלו לכבות את המחשב, לתת לו להתקרר קצת, ואז להעלות את הווינדוס מחדש. הבעיה הלכה והחמירה ולפני מס' חודשים המחשב פשוט התחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם - באמצע העבודה שלי עליו. הבנתי מחבר שהבעיה היא כנראה התחממות. ראיתי שאחד המאווררים עובד יום כן יום לא (כלומר, לא כל הזמן). ניסיתי להתיז עליו WD-40 אבל זה לא ממש עזר. בינתיים בגאונותי, בניסיון לתקן אותו, גרמתי לכך שאחד מחוטי החשמל שהיו מחוברים אליו נקרע, וכעת הוא useless. בכל אופן, החל מלפני מספר חודשים אני פשו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מישהו ראה/מכיר דבר כזה?!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by hughes,

הסאונד במחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל- עידכון של הדרייבר -REALTEK HD AUDIO 5.10.0.6201 תחילה מאתר של REALTEK ואח"כ ניסיתי הסרה ואז התקנה מהאתר של INTEL בהתאם ללוח האם - ECG3510M. אח"כ ניסיתי דרך ה-BIOS לוודא שה-AUDIO הוא ENABLED. נראה שהדרייבר תקין. אין שום סימני שגיאה או תקלה. (ב-DEVICE MANAGER , CONTROL PANNEL) אבל אין סאונד מהפאנל הקדמי והאחורי. באינטרנט מצאתי פיתרונות למקרה שאןי סאונד באחד מהם, לא בשניהם. (וכמובן שאין בעיה עם הרמקולים והאוזניות). כשאני מנתק ומחבר את החיבורים לפאנל הוא לא מעלה POP UP שאומר שחובר אמצעי למרות שבמנג'ר של REALTEK מסומן שהוא אמור להעלות כזה. נראה שהבעיה היא בתקשורת לפאנלים. האם זו בעיה פיזית? אם כן מה לבדוק? או שעדיין הבעיה בהגדרות או משהו.…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי לכולם, אז ככה: היה: Win 7 32bit professional, כאשר הלפטופ מחובר לרסיבר שבתורו מחובר לטלויזיה , דרך HDMI. הכל עבד טוב ויפה. הערב, התקנתי Win7 64bit ultimate כדי להנות ממלוא 4GB הזכרון שלי בגדול, ואני סובל משני דברים עיקריים: כאשר כבל ה HDMI מחובר, והרסיבר פועל, התמונה עוברת אוט' לטלוויזיה, רק ששם לא רואים כלום (no signal), וכך אין לי אפשרות אפילו לשחק עם הפרמטרים כדי להגדיר Dual View או כל דבר אחר. כאשר הכבל מנותק/רסיבר כבוי, התמונה חוזרת ללפטופ עצמו, ואז לא מצאתי דרך להגדיר שאם אני מחבר מסך חיצוני, שלא יעבור אליו אוטומטית. דרייברים מותקנים ומעודכנים וה Win עצמו מעודכן (7.1) טיפ טופ. אני מדגיש- הכל עבד טוב ויפה עד התקנת ה Win החדש. הכבל, רסיבר והטלוויזיה תקינים ומוגד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by zohar50,

מחשב נייד מסוג סמסונג, הפסיק פתאום לזהות דיסק-און-קי. כאשר מכניס ל- USB מכשיר אחר (רדיו/אוסניות/נייד) יש טעינה. אך משום מה לא קורא את התוכן של הדיסק-און-קי. מה עושים? תודה

7. Started by elka88,

שלום לכולם,יש לי בעיה ב windows update שלדעתי גם משליכה ל svchost שדורש זכרון גבוה.ישבתי כבר כמה ימים טובים על פתרונות אבל הנושא הזה כל כך רחב שלא הצלחתי למצוא פתרון ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא.נתונים:מחשב נייד sony vaio (מצורפת תמונה של המפרט)מערכת הפעלה win7 home premium 64bit באנגלית.ווינדוס מקורי.פירמטתי את המחשב לפני כשבוע עקב מעבר ל SSD של סמסונג בנפח 250 (דגם 750), התקנתי לדעתי את כל הדרייברים הדרושים (גם מהאתר של סוני וגם דרך driverbooster).הכל באמת עובד יותר מהיר ובצורה חלקה חוץ מהבעיה שהתהליך svchost לוקח זכרון רב, בעקבות זה הבנתי שהבעיה היא ב windows update גם בגלל שהתהליך לדעתי שעושה את העומס הוא wuauserv. יש לי אנטיוירוס AVG שהריץ בדיקה ולא מצא וירוסים…

8. אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by אלי 1,

שלום חברים ומומחים יש לי מחשב נייח עם וינדוס 10 שנדלק ואז יש מיד רק מסך שחור. התקלה החלה בבוקר בשלבים אלו 1. לפתע באורח מוזר דפים בגוגל (בו התעסקתי באותם רגעים) לא נפתחו והופיעה הודעת שגיאה אוי לא. 2. חצי דקה לאחר מכן וינדוס קרס למסך כחול והחל לעשות ריסטרט 3. המחשב נדלק אולם וינדוס כלל לא עולה, יש מסך שחור. (סמן העכבר נראה.) האם יש למישהו השערה לאור נתונים אלו במה הבעיה האם זו בעית חומרה וא"כ במה בזכרונות בכרטיס מסך במשהו אחר? תודה רבה

10. שלום! יש לי את המחשב שלי משהו כמו 7 חודשים.. ותמיד היתה לו רק בעיה אחת.. לפעמים הוא פשוט היה נתקע.. ועושה לעצמו ריסטרט.. אף פעם לא היה לי כח לטפל בזה אבל לפעמים זה מציק שאני באמצע משחק או כותב משהו ופתאום זה נתקע וריסטרט.. בשביל לנסות להבהיר מה קורה אני יתן דוגמא.. משחק ג'נרלס.. אני מנצח הכל סבבה.. פתאום הסאונד נתקע (קול כזה של גרררררררררררררררררררר - לופ של אותו קטע קול שהתנגן בדיוק) שומעים במחשב קול כזה של קליק (נראה לי שזה משהו שעושה את הריסטרט..) לפעמים מספיקים לראות חלון כחול שרשום שם כל מיני דברים עם באפור.. אני לא מבין מה הבעיה.. התקיעות קורות לרוב בזמן משחק אך גם בdesktop כשאני בכלל לא במחשב.. לשלוח את המחשב לתיקון? קניתי אותו בksp.. אם זה בעיה במודול זכרון אני יצ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RAND25,

שלום לכולם לפני זמן מה שידרגתי את המחשב שלי עם לוח אם של אסוס MAXIMUS EXTREME אליו בא מובנה כרטיס קול ש קראיטיב SUPREMFX 2 פירמטתי את החשב התקנתי WIN 7 64 BIT הורדתי עידכוניםשל מערכת ההפעלה והדריברים של כרטיס הרשת וכרטיס המסך והדריברים של הלוח אם, כאשר אני מנסה להתקין את הדיברים של כרטיס הקול אני מקבל הודעה שהדריברים אלה מתאימים לי . שמתי לב שהוינדוס התקן ליברים של AUDIO שלNVIDEA שכל פעם שאני מוחק חוזרים בהפעלת המחשב מחדש התקתי דריבר של ריטלאקס שאמור להתאים לכרטס קול אבל כלום לא קורה ואין לי קול אני יודע יודע שזה טיפה מבלבל אני מאוד זקוק לעזרה זה משגע אותי בלי SOUND ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מחשב חדש למדי (בן כמה חודשים) - I5 2400, זכרון של 4GB, בקיצור, סטנדרטי למדי. בשלב כלשהו הופיעה בעיה מוזרה: כל פעם שהמחשב מתבקש לבצע פעולה כלשהי בקובץ "גדול" (סדר גודל של ISO או סרט באיכות טובה), ואין זה משנה מהי אותה פעולה (צפייה בסרט, צריבה, העתקה) - כמות הזכרון הנמצא בשימוש, ע"פ מנהל המשימות, מטפסת די מהר מרמה של 0.8-1.2 ג'יגה האופייניים לשימוש רגיל ללא עומס לרמה של כ3.9 ג'יגה, והמחשב מאט לכדי זחילה מוחלטת, כמו פנטיום 3 שמנסה לפתוח אתר עמוס פלאש. לפי תוכנת הניטור גם כמות הHard Faults מרקיעה שחקים במצב הזה ומגיעה לכמה מאות. אחרי שהפעולה עם הקובץ נגמרה, בדיליי של כמה דקות, כמות הזכרון בשימוש נופלת בפתאומיות מוחלטת לרמה הרגילה (ממש קו אנכי לחלוטין בגרף). בכל שלב שהוא…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, יש לי מסך LG flatron w2346 ברגע שמדליקים אותו, התוצאה מופיעה לכמה שניות (משתנה בין פעם לפעם) ולאחר מכן נכבית. אם אני מסתכל חזק מקרוב אני רואה שהתצוגה עצמה עדיין עובדת ורק התאורה האחורית כבויה. מקריאה באינטרנט אני מבין שזה כנראה האינוורטר. זה משהו שאפשר להחליף לבד? איפה קונים אם כן? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nirgilad1,

הזמנתי מחשב מ נעה מחשבים חנות הממוקמת בחיפה amd 64 3500 albatron 6800gt 2*512 mb samsubg 200 gb wd בקיצור מחשב מקצועי אבל מה שום דבר לא יכול ללכת חלק בימינו אני אשמח אם תגיבו על השאלות שיש לי בסוף הקטע או סתם תתעניינו ממה שהיה לי עם המחשב ביום ראשון הגיע אלי המחשב. הגעתי באותו יום מאוחר בלילה מירושלים כך שלא יכולתי להתקין אותו יום שני התחלתי בעבודה אחרי הלימודים קודם כל פתחתי אותו גיליתי שעשו עבודה מקצועית יש סקוצים עם הנאון וכל מיני דברים חדשניים שלא ראייתי במחשבי הישנים. לפני המחשב היו לי 2 אחרים ברשת אחד מהם די חדיש והשני ישן ממש. מהחדש לקחתי את המודם של האינטרנט המיוחד שיש לנו בקיבוץ. .(ארחיב על זה מאוחר יותר עם תרצו בכל מקרה הייתי חייב לקחת אותו ולהתקין בעצמי ) ומהמח…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום אנשים.. אז ככה הזמנתי מחשב חדש... AMD 2500 512 RAM EPOX 8RDA3 עכשיו הרכבתי את המחשב הכל סבבה, הדלקתי אותו בפעם הראשונה עלה (אין מערכת הפעלה או משהו) אחרי זה כיביתי הפעלתי מחדש וזהו כלום, אין תגובה, המאוורר מסתובב לשניה וזהו.. מה יכולה להיות הבעיה... אני לחוץ פה ממש מחשב חדש וכבר לא עובד!!! עזרה בבקשה אשנשים!!!! :'( :'( :'( [הכותרת נערכה, מומלץ שתקרא את חוקי הפורום בנידון]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by aviv00,

רשמתי את מייל הגיבוי אומר שהמייל לא נכון

18. Started by omri2050,

שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bluz,

שלום, קיבלתי היום Q6600 וDS3P חדשים עם קירור TUNIQ TOWER. את הקירור לקח לי להרכיב שעה עם הקפיצים הבעייתיים שלו. אבל אחרי שזה עלה וחיברתי את החיבורים ללוח אם החדש, הוא עולה לכמה שניות (ממש 2-3 שניות) ונופל. המסך עוד לא נדלק.. לדעתי זה קשור לחיבורים הפנימיים, כי שמתי לב שגם כשאני מחבר את הPOWER SWITCHER הפוך זה נדלק אבל נכבה. מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 12:20:28 אממ, בדקתי את הרכיבים, ורק כשהחשמל לCPU לא מחובר (4 פינים) המחשב לא נופל (אבל גם לא עולה בכלל).יכול להיות שהמעבד לא יושב על התושבת כמו שצריך? מה יכול לגרום לכזה דבר במעבד?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by FastJack,

שלום. לפני כחודש התחלתי לשים לב שהמחשב שלי קופא לפעמים תוך כדי משחקים. קופא - המחשב פשוט תקוע על אותו פריים במשחק ולא מגיב, רק ביצוע Reset עוזר. יש לציין שאין כל ארטיפקטים. בהתחלה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך, אולי הוא מתחמם מדי. אז דבר ראשון הגברתי את עוצמת האוורור של המארז, ודבר שני ביטלתי את הOC של הכרטיס (OC קליל ביותר, אבל רציתי לוודא). היום הרצתי MEMTEST למשך שעה והכל היה תקין, בלילה אני יריץ אותו ל8 שעות. יש למישהו מושג למה זה קורה? יש עוד בדיקות שאני יכול לבצע? אם הבעיה בכרטיס מסך, איך אני יכול להוכיח את זה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by kasjghdkashbd,

אני חושד שזה הספק כוח, יש דרך לדעת בוודאות שזה זה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shlomi7293,

שלום חברים, לא מצליח להיכנס לפירמוט שנמצא בדיסק און קי. כל פעם הווינדוס עולה /: מצ״ב תמונה מהביוס. תמונה ראשונה זה ביוס כללי תמונה שניה זה האפשרות הראשונה . ( hard disk boot priority )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי. התקנתי לאחרונה WINDOWS 7 64 ביט , לאחר שנה מוצלחת עם 32 ביט. מידי פעם הווינדוס עושה לי קראשים לא ברורים (מסך כחול) (אציין שהווינדוס חוקי 100% בלי קראקים) להלן החומרה שלי: Operating System Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 DirectX DirectX 11.0 Computer Type ACPI x64-based PC Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Asus P6T (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem System Memory …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Hagar Cohen,

שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים