עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עובד,

יש לי סט עכבר + מקלדת Logitech LX710 .. העכבר עובד מצויין או לפחות אני לא מרגיש שיש בו לאגים (משהו שלא נראה לי הגיוני) המקלדת לעומת זאת עושה לי בעיות של לאגים.. לדוגמה כשאני מקליד רווח הוא עושה לי 6-7 רווחים ברצף.. כנ"ל לגבי Enter .(נקודה) או Ctrl+V לפחות באלה זה ממש מורגש. לפעמים היא גם לא קולטת את אותם המקשים או קולטת אותם ממש לאט (כלומר אם לחצתי פעמיים רווח מהר הוא לא קולט אחד מהם או אפילו את שניהם) ויש ללחוץ מספר פעמים.. המקלט יושב ממש מול המקלדת אין שום דבר שמפריע בדרך. האם זאת בעיה חומרתית במקלדת, במקלט, במחשב עצמו או אולי במשהו אחר (WIFI, טלפון וכו')?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בדקתי זיכרונות לבינתיים ואין איתם בעיה (בדקתי עם memtest86 כשעה) אז העלתי קבצי mini dump מקווה שמישהו יוכל לעזור http://rapidshare.com/files/24427886/Mini040407-01.rar.html

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tood,

היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shilman,

יש לי בעיה כל כמה זמן המחשב שלי נעצר ומופיע לי מסך כחול, רשום שם מיליון דברים ומספרים ואין לי מוסג מה זה אומר אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעיה שישלך תשובה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by X-ShaY,

הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט) h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg להוריד רווחים לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם, השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס? (מחשב ישן, 1gb DDR1) פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...) עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN, מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד, הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכב…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Galit17,

ו SAFE MODE עם NETWORKING וכרגע אני בו דרך SAFE MODE עם NETWORKING מה יכולה להיות הבעיה? האם יש תוכנה שיכולה לבדוק למה זה? הוא היה בסדר אתמול. הוא אמר שכיבה כרגיל ובבוקר כשהדליק המחשב לא עלה והדרך היחידה שעלה היא כמו שצייניתי: SAFE MODE ו... SAFE MODE עם NETWORKING אין שום הודעת שגיאה או משהו, הוא רק מראה את הסמל של חלונות שהוא מעלה ונעצר שם. הדרך היחידה שהוא מגיע לוינדוס היא ב safe mode וב safe mode עם NETWORKING שאני כרגע ממנו . הותקנה תוכנות/דרייברים/עדכונים חדשים כלשהם של מייקורוסופט(UPDATE) OFFICE 2010 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by motit,

ברשותי נייד מסוג acer 1410, המקלדת אינה עובדת בנייד, חיברתי מקלדת חיצונית באמצעות ה-USB והיא עובדת, הבעיה היא שלאחר שביצעתי ריסטרט, נשמעו צפצופים במהלך עליית מערכת ההפעלה והיא החלה לעלות רק אלרח מספר דקות, כעת אחד הכפתורים במקלדת של הנייד לחוץ ובלתי ניתן להפסיקו, כשהפעלתי "לחץ" על הכפתור, התחלף הכפתור הלחוץ לאחד הכפתורים שלידו, כאמור המקלדת של הנייד אינה מגיבה, האם ניתן לנתקה ולהחליפה במקלדת החיצונית? האם ללכת למעבדת המחשבים הקרובה לביתי או שיש אפשרות להציל את כספי הדל ולנסות לפתור את הבעיה לבד? תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by noir,

יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by abr328,

שלום רב, האם להודעה "גילוי רשת אינו פועל" יש קשר לעובדה שהמחשב שלי לא מזהה את המדפסות, הסורק והפקס. בתודה אברהם

10. Started by Moshik144,

שלום לכולם יש לי Windows 7 שאני מדליק את המחשב יש לי מסך כחול ניתחתי את קובץ הMinidump בעזרת התוכנה BlueScreenView הנה פרטי השגיאה וגם העלתי לכם את קובץ הMinidump זה ההורדה לקובץ http://www.f2h.co.il/n4mvu0zmou4z בבקשה עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכל העוזרים קניתי מחשב עם מארז קטן שנקרא HTPC להלן המארז https://ksp.co.il/index.php?uin=42379&select=.130..549.&txt_search=%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96 יש ברשותי כרטיס מסך להלן כרטיס המסך שברשותי https://ksp.co.il/index.php?select=.1044..35..123..122..121.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=42388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= כרטיס המסך גדול מדי ואינו תואם. שאלה יש מה לעשות בנידון? או שהוא באמת לא מתאים לגודל המארז? שאלה שנייה איזה כרטיס מסך כן מתאים (חייב חיבור לשני מסכים אחד HDMI השני DVI ) תודה

12. Started by nurka,

שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.

13. Started by LIRON5721,

מה זה אומר? (תמונה) הכרטיס מסך גוסס?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Ewingum,

בעיה זו קרתה לי בעבר וחזרה עכשיו. הבעיה היא שאחרי החלפה של מקור קול המחובר לאודיג'י (למשל, מהרמקולים אל האוזניות) אז המחשב נתקע כשמחליפים ואז כשמעלים מחדש את המחשב אז המחשב מתעלם לגמרי מהכרטיס קול, כאילו הוא לא קיים. אחרי שאני מוציא את כל מה שמחובר לכרטיס קול, ומדליק שוב את המחשב אז זה עובד - עד שעכשיו גם כשאני מפעיל שוב אין דובים ואין יער. בפעמים הקודמות חיזקתי את הכרטיס במקום, העברתי PCI SLOT ועכשיו זה חזר. רעיונות איך לסדר עניין מציק ביותר זה? כיוון שעכשיו אני בלי סאונד לגמרי. מפרט: מעבד: Athlon XP 1700+ לוח אם: Gigabyte GA-7vtx-h כרטיס קול: Creative SBLive! Audigy רמקולים: Altec Lansing ATP-5

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הרכבתי מחשב חדש. הכל מחובר תקין. כאשר מדליק, באמצעות כבל DVI (אין כניסת VGA), המסך מרצד. פסים אדומים לרחובו, ואיבוד אות אחת לכמה שניות. ווינדוס עוד לא הותקן. החיבורים נראים תקינים. החלפתי כבל והעניין נשאר. האם מדובר בתקלה ברמת הלוח? או שכדאי להתקין ווינודס ולנסות לפתור את הבעיה אח"כ? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו.פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%.אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה.שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל.והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה.מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם.ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v ..הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!!תודה רבה לעוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, הזמנתי אינטרנט בנדל של בזק לבית. משום מה הנציגה אמרה לי שאם אני רוצה מודם (לא ראוטר) אז אני צריך לשלם 100 שקל עבורו. הם לא משאילים יותר מודמים. מהירות 5MBPS. עכשיו השאלה שלי, האם זה נכון ? כי היה נשמע לי שהיא קצת שוקיסטית. שנית, איפה אפשר לקנות מודם כזה, או שעדיף כבר להוסיף 100 ש'ח ולקנות מודם משולב עם ראוטר שתומך בADSL של בזק. איזה דגמים יש ? קראתי באינטרנט קצת שיש דגמים שלא תומכים בNGN ? מה זאת אומרת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by aviadzi,

היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כל מישחק שאני משחק כמו COD NFS BF GTA משחקים כבדים והם לא עובדים חלק לפעמים כן לפעמים מרגישים ורואים שהמשחק קצת נתקע ויש לאגים מפרט: intel core 2 duo e7300 ATI radeon hd 4770 4GB ram זה הדברים העיקריים שקשורים אני דיי בטוח שהם יכולים להריץ את המשחקים האלה... מה אתם אומרים?? מה הבעיה פה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yortem,

קרה לי כמה פעמים בחודש האחרון שהמחשב פתאום נכבה, ואז נדלק ונכבה בלי הפסקה בהפרשים של שניות. מה שאני עושה זה אני מכבה את המחשב דרך הכונן ואז אחרי 5-10 דקות מדליק ואז המחשב עובד לי טוב (אני כותב ממנו עכשיו). דיברתי עם הטכנאי שאני בדרך כלל הולך אליו והוא אמר לי שבגלל שעכשיו המחשב שלי עובד טוב אז קשה לו לאבחן למה זה קרה, בטח לא בזמן קצר, וכל עוד המחשב עובד אני מעדיף שיישאר אצלי כי אני עובד דרכו. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לאבחן את זה אצלי לבד בבית?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ilanb0,

יש לי במחשב שני דיסקים פיזי בנוסף על הקשיח. כמדומני שאחד מהם שימש בין השאר לגיבויים של חלונות 7. שניהם מלאים לחלוטין ואני רוצה לרוקן/לפרמט אותם. אני לא זוכר אם זו חלוקה של דיסק וירטואלי מתוך דיסק פיזי ואם אני רוצה לפרמט אותם - איך אני יכול לדעת שלא תהיה פגיעה באיזה קובץ שחשוב למערכת ההפעלה כדי לפעול?

23. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשבף פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ראשונה שעש…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by edi,

בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by RonCohen,

מופיע לי מסך כחול כשאני מגדיר את הHDD כAHCI וזה באמת משפר את הביצועים???AHCI

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים