תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד מסוג סמסונג, הפסיק פתאום לזהות דיסק-און-קי. כאשר מכניס ל- USB מכשיר אחר (רדיו/אוסניות/נייד) יש טעינה. אך משום מה לא קורא את התוכן של הדיסק-און-קי. מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר עדכון של וינדוס נעלם ההארד דיסק. בלחיצה על מחשב זה רואים את ההארד דיסק ורואים שיש בו קבצים, אבל בלחיצה עליו המחשב מודיע שהתיקייה ריקה. כל מה שהיה על שולחן העבודה נעלם ואין דרך להגיע לקבצים. ניסיון להגיע למנהל הקבצים מגלה שההארד דיסק כלל לא נמצא שם. אין אפשרות שחזור ואין אפשרות שחזור. הרצתי שני אנטי וירוסים (דפנדר של וינדוס שמורץ אוטומטית, מאלרווייר והיטמן פרו, אבל לא נמצא כל וירוס. כל הכוננים הקשיחים החיצוניים עובדים ללא פגע. למחשה כונן קשיח פנימי נוסף שהועבר ממחשב ישן, והוא עובד מצוין. אשמח להדרכה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בירידה משמעותית בביצועים במחשב שלי (ביצועים תלת-מיימדיים ב3D MARK 2001 SE). הבעיה היא בכך שאני מקבל עכשיו 3400 נקודות ופעם הייתי מקבל בערך 4660. אני משתמש ב XP DETENATOR 21.11 וגם ניסיתי בגירסא החדשה יותר- 28.32 אך כלום לא עזר לי. אני לא יודע מה הסיבה לדבר אבל הנה רשימה של הדבר שעשיתי לאחרונה: 1. עשיתי במערכת הפעלה אחרת Overclocking אבל לאחר מכן הייתי צריך לאתחל את המחשב כי הכרטיס שהתקנתי (2.) דפק לי את המחשב אבל זה לא רלוונטי. ה Overclocking היה על 300\500 או משהו בסיגנון. הוא רץ לי אבל מה שהיה מוזר שהיו טיפה עיוותים אבל הוא סיים את ה Benchmark ועלה לי ל5116 ואחרי זה לא התעסקתי עם זה יותר - זה לא היה בStartup אלה חד פעמי המהירויות הללו. 2. התקנתי …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ LENOVO G-555. רציתי להתקין לינוקס ולכן יצרתי מחיצות עם התוכנה של WINDOWS. כשסיימתי להתקין לינוקס המחשב לא עבד. תיקנתי את הבעיה עם G-PARTED אבל אז גיליתי שהWINDOWS לא עולה לי, משהו נפגע. ניסיתי כלי אחר בשם MINI TOOL ומחקתי לחלוטין את כל המחיצה של C ויצרתי אותה מחדש, אבל לא הייתה לה אות. בגלל הסיבה הזאת תוכנת השחזור המובנית בלפטופ לא ידעה לאן לשחזר את המערכת ולכן התהליך נכשל. פניתי לMINI TOOL בכדי לשים אות לכונן החדש, שיהיה C וכך אוכל לשחזר את WINDOWS, אך האופציה אפורה. וכעת אני לא יכול לשחזר את WINDOWS, הלינוקס עובד מצוין (כותב מUBUNTU 12.04 עכשיו).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט כל פרק זמן מסויים(בערך דקה) העבר מפסיק להגיב ואני צריך להזיז את החוט עד שאני רואה את הלומת קרן הלייזר חוזרת לפעולה ואז אני ממשיך לעבוד איתו עד הקצר הבא, אחרי זמן מסויים הוא משתתק לחלוטין והדרך היחידה להחזיר אותו לפעולתו היא לאתחל את המחשב מחדש. איך אני פותר את הבעיה?????
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה נוצרת כשאני משחק במשחק מירוצים על MEDIUM בהגדרות ברזולוציה של 1024 על 768 שזה דיי סביר אני חושב [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, כבר לפני תקופה התחילה תקלה במחשב של ההורים (שבניתי לפני בשנתיים) שמדי פעם הופיע מסך כחול עם קוד תקלה memory management והמחשב עשה לעצמו ריסטרט. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר ועכשיו כל פעם שמנסים לעשות משהו במחשב זה קורה. ניסיתי להפעיל אותו בsafe mode, בהתחלה עם אינטרנט ואחר כך בלי, אבל התקלה מופיעה גם בו ואי אפשר לעשות כלום. הזיכרון הוא Corsair Vengeance LPX 16GB במהירות 3200mhz. אשמח לעזרה מה איך לפתור/הפניה למקורות רלוונטיים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. היה לי בעיה במחשב ועשיתי sfc / scannow הוא מצא כמה שגיאות. ובטעות הפעלתי את המחשב מחדש ושאני לוחץ על המשתמש ורושם את הסיסמא הוא עושה ברוך הבא ואז הוא לא נכנס וחוזר למסך נעילה שאני לא מספיק לראות את השולחן עבודה. עזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים ברשותי לפטופ Lenovo 81BG עם מעבד Intel i7-8550U זיכרון RAM 16.0GB וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX150 ומערכת הפעלה Win 11 Pro. אני מחובר עם כבל HDMI Ultra High Speed לטלוויזיה LG OLED 4K אני מריץ קבצי וידאו mkv עם תוכנת 5KPlayer. הבעיה שהמחשב בקושי סוחב את הקבצים, מרגיש שהסרט אינו חלק, שיש קפיצות וקפיאות בתמונה, אני שומע את הלפטופ עובד בשיא הכוח (המאווררים נכנסים למקסימום מהירות). על פניו החומרה אמורה לסחוב בקלות כאלו קבצים ובכל זאת... מה עוד אפשר לשפר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
אתמול הפעלתי תוכנה בשם gameloop וההודעה הזאת הופיע והמחשב הופעל מחדש. האם מדובר בווירוס וצריך למחוק אותה מהמחשב או שיש עוד סיבות לשגיאה הזאת ואם כן למה זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לחוות איטיות בלתי נסבלת באינטרנט(עד כדי כך שאני גולש עכשיו דרך הפלאפון עם כבל USB) ניסיתי הכל..כיביתי..איפסתי..כל מה שאפשר..דרך אגב צריך להיות לי 15 מגה..בבדיקת מהירות אני מקבל גג 10.83..האם זה תקלה אצלהם?או שקורה אצלי משהו במחשב ואני צריך לדאוג?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ומומחים יש לי מחשב נייח עם וינדוס 10 שנדלק ואז יש מיד רק מסך שחור. התקלה החלה בבוקר בשלבים אלו 1. לפתע באורח מוזר דפים בגוגל (בו התעסקתי באותם רגעים) לא נפתחו והופיעה הודעת שגיאה אוי לא. 2. חצי דקה לאחר מכן וינדוס קרס למסך כחול והחל לעשות ריסטרט 3. המחשב נדלק אולם וינדוס כלל לא עולה, יש מסך שחור. (סמן העכבר נראה.) האם יש למישהו השערה לאור נתונים אלו במה הבעיה האם זו בעית חומרה וא"כ במה בזכרונות בכרטיס מסך במשהו אחר? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב P3 מפורמט ע"י דיסק של XP ב- FAT32 . התקנתי XP ובוא עולה רק במצב בטוח. אותו דבר גם שהתקנתי WIN98 עולה רק ב-SAFE MODE . יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק כדי לעלות על הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה התקן מדובר, לא מרגיש שום שינוי במחשב או קריסות, מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה. ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה. ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום. מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד. אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר... עוד כמה פרטים: בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש מחנות אייבורי לפני שבוע למעט ההארד דיסקים שהיו לי המחשב עובד כביכול יפה ומהר על מערכת וינדוס 10 מהמחשב הקודם GA785) אבל לפתע מידי פעם המסך מחשיך וכאילו המחשב קופא וגם כאשר מספר פעמים אני מאתחל אותו הוא כאילו לא עולה ! המפרט: Intel(R) Core(TM) i3-6100 CPU לוח אם 1151 skylake H110M-s2pv GA110ms2pvd3 GIGABYTE זיכרון X2 ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ segate ST3500418AS HARD DISK win10 (SAMSUNG HD103SJ (S246J1AZC00993 TV AVERMEDIA CARD COOLERMASTER CMK282N מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה-RAM במחשב Asus X555LA מהספרות של ASUS אי אפשר להבין האם צריך לשים DDR3L או DDR3 רגיל. לא רשום גם מהירות.. לפי CPU-Z המהירות כרגע היא 1600. איזה זיכרון יתאים לי למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון ביוס למחשב שלי אבל אני חושש מאוד שאם אני יתקין משהוא לא נכון ילך לי כל המחשב לכן אני רוצה לדעת כיצד בדיוק לדעת מהוא הסוג הביוס שלי לדעת מה ה - VER של הביוס וכו' לא רק על ידי הדלקת המחשב וללחוץ על המקש PAUSE ואם בכלל יש אפשרות לעשות לו עדכון מעולם לא היה לי בעיה עם הביוס פשוט אני רוצה להפעיל אולטימטור של PS2 למחשב וזה לא עובד הוא אמר לי ביוס משהוא הורדתי אולטימטור אחר וזה עדיין לא עובד לי זה אומר לי אותו הבעיה עם הביוס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למחשב של הבן שלי היה כרטיס פנימי של טלויזיה שאליו חיברתי את הממיר + חיבור אלחוטי לאינטרנט עם אנטנה שהתחברה ל USB והכל עבד פיקס מכייון שאין יותר כרטיסים פשוטים פנימיים לטלויזיה קניתי לו חיבור USB עם כניסות לכבל שממיר יתחבר אליו כזה http://ksp.co.il/?uin=19865 ויש לו גם אנטנה כזאת לאינטרנט http://ksp.co.il/?uin=11008 ומשום מה שניהם לא יכולים לעבוד במקביל איך מסדרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי מחשב עם מארז קטן שנקרא HTPC להלן המארז https://ksp.co.il/index.php?uin=42379&select=.130..549.&txt_search=%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96 יש ברשותי כרטיס מסך להלן כרטיס המסך שברשותי https://ksp.co.il/index.php?select=.1044..35..123..122..121.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=42388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= כרטיס המסך גדול מדי ואינו תואם. שאלה יש מה לעשות בנידון? או שהוא באמת לא מתאים לגודל המארז? שאלה שנייה איזה כרטיס מסך כן מתאים (חייב חיבור לשני מסכים אחד HDMI השני DVI ) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. היום התקנתי את מערכת ההפעלה המדהימה אך קצת מעצבנת ווין XP אבל יש לי בעיה מעצבנת נורא והיא קשורה לכרטיס הנ"ל HERCULES 3DPROPHET 4500 הכרטיס עובד מעולה על הדסקטופ ובתוכנות אחרות אך. וכאן האח הגדול הוא עושה לי המון בעיות במשחקים כגון UNREAL TOURNAMENT שפועל כשלרוחבו מליוני צבעים וCOUNTER STRIKE בו הוא לא פועל תחת D3D וOPEN GL אנא, כל מי שיכול לעזור לי בכל דרך, בכל הצעה, אפילו למשחק אחד.. כי אני לא יכול בלי UT לפחות 3 פעמים ביום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-