תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי מחשב נייד והתקנתי לו דרייברים אבל הוא מאוד איטי וזה לא הגיוני כי המפרט שלו חזק.. אפילו לפני הפרמוט הוא עבד טוב ומהר יותר.. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה רעש קצת מציק לאחרונה ואחרי שאני דופק עליו או יותר נכון מרים אותו ומנחית אותו בעדינות על הריצפה הוא מפסיק עם הרעש חר כך הוא ממשיך... אחרי שהתייעתי פה אמרו לי לפתוח את המחשב ולהסתכל על המאוורירים אולי הם עושים את הרעש אז איך בדיוק אני פותח זה לא מסוכן אין בפנים זרמים חשמליים?? זה מפחיד קצת בהתחשב בכך שפתחתי רק פעם אחת את המחשב בשביל לנקות.. אז מה אתם אומרים ךפתוח או לא?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נוצרה אצלי בעיה שבכל פעם שאני מתקין משהו מכונן הסי די רום או אפילו סתם מאזין לדיסק אני פשוט לא מסוגל לבצע שום פעולה במחשב ואני מרגיש כאילו ה סי די רום גוזל את כל המתח מהספק עכשיו המוזר הוא שאם אני עושה את אותם הפעולות אבל בשימוש הצורב הכל פועל כשורה ואין אף בעיה ... מה ניתן לעשות ? האם נדפק הכונן / ספק ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייח HP 8300 כבה פתאום לא בזמנים קבועים. עשיתי בדיקות שונות זה לא התוכנה וזה לא זיכרון או דיסק ה SS נראה לי שאולי זה הספק כח.לפני הכיבוי הוא עובד באופן מואץ ואז המחשב כבה. לפעמים גם יש לי מסך לבן פתאום ואז המחשב כבה . אני לא מצליח למצוא ספק מתאים לHP/ בחברה אמרו לי שאנסה למצוא בחוץ כי אצלם זה מאוד יקר. ספקים רגילים לא מתאימים אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי - יש לך 5.7 ג'יגה פנויים מתוך 222 בכונן C:\ SSD לחצן שמאלי על כל התיקיות הגלויות והנסתרות מעיד שרק 56.7 ג'יגה תפוסים. מנקה תיקיות Temp, Tmp, סל מחזור, Cleanup וכל הטיפים החוזרים בטוטוריאלס שביוטיוב. מרוויח חצי ג'יגה שבינתיים נעלמה שוב. - איפה לעזאזל יכולים להסתתר 160 ג'יגה?! מעבד i3, מערכת ווינודווס 10.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום היה לי וינדוס XP והתקנתי 7,הוינדוס עובד חלק,אבל הוא לא מזהה את ההתקן של הכרטיס קול ורשת חיפשתי באתר היצרן דריבר שיתאים ללוח אם שלי,אבל מסתבר שהדריבר תומך רק עד וינדוס XP סך הכל המחשב בן 5 שנים,אך יכול להיות שחברה גדולה כמו ASUS לא מוציאה עדכון לדריבר לפחות לויסטה והאם יש עוד משהו לעשות או להישאר עם XP? דרך אגב הלוח אם הוא לוח אם של ASUS מספר דגם-P4R800-VM תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב ישנן עם לוח אם GA-8VM800PMD-775-RH על הלוח היה כרטיס מסך שרוף כל הקבלים היו מפוצצים אז הוצאתי אותו וחיברתי לכרטיס המובנה בלוח אבל ברגע שהדלקתי את המחשב הוא ציפצף צפוצוף ארוך הפסקה ארוך הפסקה ולא היה תצוגה כמובן כי הוא לא מצא כרטיס מסך איך אני מפעיל את הכרטיס המובנה בלי שום תצוגה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי gigabyte gtx 570 עם הבעיה הנ"ל. למי פונים? לחנות? ליבואן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלות על המסך רשום MSI MotherBoard V-class Press <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setup לאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלות נתוני המחשב לוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-V NVIDIA MCP61 Chipset/VGA Drivers קישור לפרטים על לוח האם http://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html כרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS 512MB RAM Windows XP SP2 or SP3
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום הנכון לפוסט האם ניתן להפעיל סרטי 1080P או לפחות 720P על AMD SEMPRON ישן ( thoroughbred 1000MHZ )? האם כרטיס מסך מתאים יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,קניתי מבאג אתמול כונן קשיח של MY PASSPORT בגודל טרה בייט אחד, ובטעות כשחיברתי אותו למחשב, מחקתי את כל תכולתו (הדרייברים הנחוצים לו). כאשר, ניסיתי להתקין אותם מחדש, ההתקנה שלהם פשוט תוקעת את המחשב (הורדתי את ההתקנות מהאתר הרשמי), וכך גם כשאני ניסיתי להיכנס לכונן עצמו דרך המחשב שלי (המחשב מזהה את הכונן אך לא ניתן להעביר אליו קבצים, כשמנסים להעביר ההעברה קופאת). זה ממש דחוף לי, אני רוצה להעביר לשם קבצי מערכת הפעלה על מנת לפרמט את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה נימאס לי מיזה לפני יומיים זה הופיע לי ככה וגם היום זה הופיע לי אני שיחקתי במשחק נייד פור ספיד החדש ואז בום אחרי 10 דקות של כיף מופיע לי החרא החרא הזה שוב!!!! תגידו לי מה אני עושה זה נימאס כבר בבקשה מישהו. תודה מראש. תמונה:
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצל מישהי שאני מתקן לה האינטרנט עובד טוב רבע שעה, מקסימום 20 דקות, ואז האינטרנט מפסיק לעבוד! הוא מראה the page cannot be displayed, וכל השאר עובד טוב! מה זה יכול להיות? (סרקתי וירוסים וספיים 3 פעמים, אני בטוח שזה לא זה)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-