תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים פירקתי ממארז ג'נרי ישן את ה mb tray וה back panel במטרה להשתמש בהם כסוג של מארז פתוח, על המארז הזה היה לוח MATX (הוא תומך ATX) אז היו שם כבר שישה standoffs, רציתי להוסיף 3 standoffs בשביל לעגן לוח atx אז קפצתי לאייבורי לבקש 3 ברגים, מתברר שמה שהיה להם קטן בקוטר ממה שיש כרגע על ה mb tray, אין לי כלי שמודד במדויק אבל עם סרגל זה נראה 3 מ"מ קוטר מה שאני צריך ומה שמצאתי אצלם היה 2 מ"מ. לא יודע אם בגלל שזה מארז ג'נרי אז הוא משתמש בקוטר לא סטנדרתי או משהו כזה ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע שאמור להיות קוטר סטנדרתי ויהיה לי קשה מאוד למצוא קוטר כמו שאני מחפש או שתמיד היו קטרים שונים ואני צריך להמשיך לחפש? תודה לעוזרים. עריכה: 3 מ"מ קוטר הכוונה לחלק התחתון של הstandoff ז…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב לנובו G570 עם מערכת הפעלה 8.1 WIN וכרגע הוא לא מזהה את התקן הבלוטוט (גם כאשר נכנסים ל DEVICE MANAGER אין התקן כזה ואין שום סימן צהוב פשוט נעלם) בווינודס 7 ו8 הרגיל זה עוד עבד בסדר גמור. בדקתי בהרבה פורומים בחו"ל על הבעיה הזאת ואכן אנשים נתקלו בבעיה והוצעו כל מיני פתרונות שלא פתרו את הבעיה שלי. הסרתי את הדרייבר של הבלוטוט והתקנתי מחדש אך לשב (ניסיתי אפילו כמה), בדקתי גם שהסרביס למעלה. אין שינוי.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול לאחר שהדלקתי את המחשב בבוקר וגלשתי באינטרנט, פתאום לאחר 2 דקות נתקע לי המחשב קיבלתי מסך שחור והוא כבה. לאחר שכיביתי אותו והדלקתי שוב, קיבלתי הודעה של reboot and select proper device. לאחר כניסה ל- BIOS ראיתי כי רק ה- DVD מזוהה. ניסיתי להחליף את הכבל של ה- SATA וגם אולי לחבר לכניסה שונה בלוח אם וכלום לא עזר. יתרה מכך, לקחתי דיסק קשיח עובד ממחשב אחר וחיברתי לאותם חיבורים עם אותם כבלים והכל עבד. אין רעש מוזר מהארד דיסק ולא כלום. ניסיתי להוסיף אותו למחשב עובד עם הארד דיסק תקין כדי לראות אותי אפשר להציל את המידע ולהעביר להארד דיסק הראשי של אותו מחשב, וזה פשוט תקע לי את המחשב ולא נתן לי אפילו להעלות את הווינדוס. ראשית, האם זה אומר בודאות שההארד דיסק תקול ויש להחל…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי עותק חוקי של ווינדוס בגרסת 8.1. אני מעוניין להשתמש באפשרות "הסר הכל והתקן מחדש את windows" שמאפשר לי למחוק את כל הנתונים למעט מערכת ההפעלה. אך כשאני לוחץ על התחל עכשיו אני מקבל את ההודעה: "קבצים מסוימים חסרים. התקנת windows או מדיית השחזור שלך תספק קבצים אלו". מה עליי לעשות? נ.ב קניתי בזמנו ב-TMS את המחשב עם ווינדוס 7 ועדכנתי דרך האינטרנט לווינדוס 8, כלומר אין ברשותי דיסק. וגם במידה ואני מכניס את מפתח המוצר האם זה "מבזבז" לי הכנסה של הקוד או משהו כזה? עריכה: אם לא הובן מה אני רוצה לבצע http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/restore-refresh-reset-pc "הסרה של הכל והתקנה מחדש של Windows". נראה לי שהבנתי מה הבעיה, כשאני רוצה ליוצר כונן גיבוי, החלק של להעתיק את המ…
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי שכבר פתחו תרד על זה אבל לא הגיעו לתשובה או מסקנה חד משמעית לגבי מה עושים עם הבעיה. יש לי ווינדווס 8.1 במחשב חדש של ASUS ואני לא מצליח להפעיל אף משחק שאני מתקין. ניסיתי Rayman Originals, Rayman Legends, Unreal Tournament 3 ובכל פעם קופץ לי מסך עם תקלת 0xc00007b ניסיתי תוכנת RegCure Pro לתיקון Registry, ניסיתי chksdk וניסיתי להפעיל במצב תאימות לווינדוס 7. נאדה. רעיונות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס כתוספת זכרון לסמארטפון כאשר הכרטיס הזה עוד באחריות הסמארטפון שאני משתמש בו זה גלקסי 2. יום אחד אני מקבל הודעה שהכרטיס פגום איך אני יכול לבדוק שהכרטיס באמת לא תקין? וכך אנצל את האחריות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי את "פתח כל תיקיה באותו חלון" והבעיה עדיין ממשיכה לא מצאתי באינטרנט שום פיתרון לבעיה זו וזה קרה פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי שום שינויים שעשיתי במחשב הבנתי שזה בעיה בריג'סטרי אבל אני לא מבין בזה כל כך ואני לא רוצה להתעסק כי יכול להיגרם נזק למחשב תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב חדש רכיבים מקוריים קניתי אותו ב4000 ש''ח יש עליו WIN 7 64BIT הבעיה התחילה מיום חמישי המחשב נכבה ונדלק לבד. כל הרכיבים במחשב תקינים הכל עובד טוב (יש לי אותו כבר חודשיים והכל היה טוב) הבעיה לא קורת במצב SAFE MODE. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש ב- Core i7 3770K כבר כשנתיים. עשיתי לו המהרה ל-4.7GHZ ללא בעיות ואני מריץ את המחשב ככה כבר שנה שלמה עם קירור מים. במקרה שמתי לב ש-WIN8.1 מראה לי רק שתי ליבות במקום 4 וגם CPUZ כמובן שלא כיביתי את הליבות ב-BIOS. אודה לעזרה דחופה בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגרסא הנוכחית של הדרייבר שלי היא 13.152.1.8000 כשניסיתי לעדכן דרייבר, הורדתי התקנה של הדרייבר מהאתר של AMD השם של הקובץ עצמו הוא 14-4-win7-win8-win8.1-64-dd-ccc-whql הגעתי להתקנה עצמה אחרי כל הNEXT ובאמצע ההתקנה הופיעה ההודעה הבאה :Application Install: install package failure! הבנתי שזה תקלה נפוצה בזכות גוגל אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין (כבר חודש שאני בחיפושים) למישהו יש פיתרון? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי lenovo T400 מחודש עם ווינדוס XP. בכונן שעליו מותקנת מערכת הפעלה הוא מראה לי ש17.8GB תפוסים למרות שכשאני בודק כל מה שיש שם זה 14.6GB אז לאיפה נעלמו שלושה GB??? (גם בכונן השני זה קיים בקטנה, לאחר שפירמטתי אותו דרך הווינדוס ואין עליו כלום, אעפ"כ הוא מראה לי ש69.9MB תפוסים?!) בחיפושים באינטרנט ובפורום פה ראיתי שיש איזו תוכנה R&R של lenovo ששומרת גיבויים בנפחים גדולים על הכונן במקום שא"א להגיע אליו דרך הווינדוס, הבעיה שכפי שאמרתי קניתי את המחשב מחודש ונראה לי שמחקו את התוכנה הזו כי אינני מצליח להיכנס אליה (גם לא דרך הווינדוס) אבל א"כ הגיבויים לא היו צריכים להימחק??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר במחשב שני סטיקים של 2 GB כל אחד. רציתי קצת לשדרג את עצמי אז רכשתי לי קיט של שני סטיקים של זיכרון מסוג KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX גם הם קיט של 2GBX2 האם הם מתאימים ללוח אם שלי p7p55-m ? ניסיתי קצת להיכנס ולקרוא, כל המפרט הטכני קצת בילבל אותי. האם הזיכרון הנוסף שרכשתי מתאים וניתן להוסיף אותו לשני הסלוטים הריקים ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי הרדיסק (לא חיצוני) 2 טרה ודרך מחשב עם ווינדוס 7 העתקתי אליו תכולה של כמעט 2 טרה. העברתי את הכונן למחשב עם XP ולהפתעתי הכונן לא מזוהה בכלל. ב"ניהול דיסקים" אני רואה אותו אבל שם יש 1.28 לא מוגדרים (משהו עם GPT) והשארית ניתנת להגדרה ככונן חדש. אני פוחד לגעת שלא יימחקו לי כל הקבצים שבו. אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת פרטים: AMD Athlon x4 640 Gigabye MA-770T-UD3 rev 1.1 3X8Gb ram Nvidia GTX460 1Gb. כשאני מדליק אותו, נשמע צפצוף ארוך והמסך נשאר כבוי. מבירור שעשיתי הרכיב הבעייתי יכול להיות כ.מסך, זכרונות, מעבד או לוח. מכיוון שאין לי מחשב עם פלטפורמה דומה, הרכיב היחיד שיכולתי לנסות לאתר איתו את התקלה היה כ. המסך. כשניסיתי, אותה תקלה המשיכה להופיע. לאחר מכן ניסיתי כל מודול בנפרד, ובסלוטים שונים, כלום. ביאושי פירקתי את הקירור מהמעבד ומכרטיס המסך וניקיתי משחות. כשהחזרתי, המחשב עלה כרגיל, עד שעשיתי ריסטרט. מאז שוב אותה תקלה, לא מוכן להידלק. יש לציין שהוא ממשיך לעלות, אבל לא מוצג כלום. מאחר שיש 2 כרטיסי מסך שאחד תקין בוודאות עם אותה תקלה, אני חושד בסלוט ה Pci-e שעל הלוח. הגיוני? למראית עין…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! היום שיחקתי BF3 (לפחות כך רציתי..) וכשנכנסתי למשחק הופתעתי לגלות שהמשחק מקרטע ואפילו לא עובר את שלב טעינת השרת וכמו כן לא מצליח להכנס לSingalplayer או שהוא פשוט טוען ומהר מאוד נתקע ולבסוף יוצא. אתמול שיחקתי והכל רץ חלק על הגדרות גבוהות ואם אני לא טועה על הכי גבוהות. מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה. כשאני בתוך המשחק אני רואה בתוכנה של AMD שהנתונים כאילו הכרטיס במצב מנוחה והוא לא בשימוש. לעומת זאת, בBF HARDLINE המשחק רץ חלק ללא תקיעות הכרטיס מסך מנוצל 90%+ טמפרטורה 66º אך המחשב עדיין קריר כשבBF3 הוא כבר היה מוציא אוויר חם. כמן כן, Titanfall שכרגע חינם באוריגין רץ חלק ללא בעיות על ההגדרות הכי גבוהות. הכרטיס מסך: Gigabite R9 280X דרייבר: 14.4 רזולוציית מסך:FHD. א…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד שלי אחרי עידכונים הופיעה הבאה במסך (צירפתי תמונה) אני לא חושב שזה קשור לזה אבל זה מוזר זה לפעמים מופיע לפעמים לא...שמכבים את המסך ומדליקים זה יכול להסתדר לפעמים מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9 270 gaming 2gb ואני רוצה לשחק משחק בשני משחקים סתם לדוגמא far cry 3 איך אני עושה את זה?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-