תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי, אני אהיה כנה איתכם - אני בתקופת המבחנים עכשיו וכל החומר שלי כולו נעול בתוך המחשב הזה. המטרה שלי כרגע היא לא להשיב את המחשב לתפקוד מלא אלא "להדליק" אותו כדי שתהיה לי את האפשרות לגבות את החומר של המבחנים שנותרו ומשם אשלח אותו לתיקון בTMS. אבל אסביר מה קרה למחשב - מדובר במחשב הנייח שרשום בפרופיל שלי (כן אני יודע, אי אפשר לראות את המפרט שלי. אל תשאלו אותי, זאת בעיה של מערכת הפורומים פה שאי אפשר לראות את המפרט ע"י לחיצה במפרט בצד) ולמען האמת לא עשיתי למחשב שום שינויים פיזיים בחצי שנה האחרונה. כשקיבלתי את המחשב הדברים היחידים שעשיתי היו להוסיף 3 כוננים קשיחים ולהחליף את הקירור מעבד לקירור מים סגור. על המחשב הרצתי ווינדוס 8.1 פרו. בכל מקרה, בתקופה האחרונה (תקופת המבחנים) לא…
-
- 33 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לשנות את השם של הכרטיס רשת wireless network connection ל wireless והוא פשוט שכפל את עצמו ולא שינה את השם, מישהו יודע איך אפשר לחזור למצב שיש רק כרטיס רשת אחד אלחוטי מוצג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול ASUS XONAR DGX. הוא כרטיס קול 5.1 שמחוברים אליו רמקולים של Creative. כל הרמקולים עובדים במצב טסטינג של וינדוס/התוכנה שמקבלים עם הדרייברים של ASUS, אבל הרמקולים האחוריים לא עובדים (בזמן שהשאר כן) בזמן צפייה בסרטים, צפייה בסרטונים ביויטיוב או מוזיקה. יש להזכיר שזה קורה גם עם הכרטיס קול המובנה בלוח אם (של Gigabye התומך ב 5.1). חשבתי שרכישה של כרטיס קול חדש תסדר את זה, אך מסתבר שזו בעיה ברמת מערכת ההפעלה/דרייברים. יש לציין שמערכת ההפעלה היא וינדוס 7 64bit. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי עותק של וינדוס 8 פרו, אחרי שהתקנתי את הוינדוס, התקנתי גם את כל העדכונים, עכשיו אני מנסה לעדכן את הוינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט אני מקבל שגיאה שאין אפשרות לעדכן בגלל הגרסה של הוינדוס. ניסיתי בנוסף להוריד דרך האתר של מיקרוסופט וגם שם אין אפשרות להתקין את העדכון. איזה עוד אפשרות יש להתקין את העדכון של 8.1?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש, קישור למפרט: (שבקשתי כאן) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3740 היום המחשב הפסיק לעבוד ולא נפתח. ניתקתי את כל החיבורים אליו חוץ מהעכבר, המקלדת והמסך ובדקתי אם העניין זה המסך או המחשב עצמו (נסיתי 2 מסכים ונסיתי חיבור גם של VGA וגם HDMI) בנוסף פתחתי אותו והפעלתי וראיתי שהמאווררים עובדים. כשאני לוחץ על פתיחת המחשב הוא מפעיל את המנורה, שומעים קול של החלקים והמאווררים מופעלים ואז הם מפסיקים (כאלו יש שגיאה שחלק לא עובד או משהו) ואז הוא מנסה שוב (ככה כל הזמן בלי להפתח) אני יכול להשתמש באחריות? בגלל שזה נקנה בחלקים שאומנם הם חברו את הכל בעצמם אבל עדיין נראלי שהאחריות היא על חלקים ספציפים ולכן אני צריך לדעת על מה לבק…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זו הבעיה שיש לי http://support.microsoft.co.il/blue-screen-errors/ קראתי את המדריך אך הייתי רוצה לשמוע מה יש למומחי הפורום לומר בעניין. מה עליי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64BIT המחשב פשוט נתקע במהלך משחק או סתם גלישה, נתקע הכוונה לא זז בכלל ואין תגובה של המקלדת או העכבר ואין מה לעשות אלא ללחוץ על הכפתור הקטן במארז ולעשות ריסטרט.. לפעמים ישר אחרי שהוא עולה הוא שוב נתקע מפרט שאני מודע אליו : GTS 250 INTEL I5 650 4GB RAM DDR3 תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770 אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark. פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+ איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה? בבקשה עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי RPI שעליו מותקן RASBMC הכל יציב ויפה עד שאני מפעיל סרט מהמחשב אחרי בערך 15 דק' הוא נתקע ואני צריך לעצור את הסרט ואז להפעיל מחדש מהנקודת צפייה אחרונה ושאני עושה סטרימינג נגיד יוטיב/IPTV הכל פועל ללא בעיות גם משך זמן ארוך 90 דק'
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים התקנתי כונן SSD (פירוט בכותרת) במחשב שהרכבתי לאחי. הוא היה חצי שנה עכשיו בח"ול וכשחזר הוא סיפר לי שעכשיו הכונן לא עובד (המחשב נשאר בארץ והיה בשימוש חברה של אחי) אני לא יודע להגיד איזה גרסת קושחה הייתה לפני התקלה. בדקתי את הכונן על כמה מחשבים - הוא איננו מזוהה על ידי המערכת. ניסיתי לעשות תהליך Power Cycle כפי שמציינים באתרי תמיכה אך ללא תוצאה. הדבר המעניין הוא שכשאני מחבר את הכונן רק עם כבל POWER אין שום השפעה (כצפוי), אך כשאני מחבר יחד עם כבל המידע SATA - המחשב לא מזהה אותו (לא ווינדוס ולא BIOS) אבל כשעושים ריסט או shutdown - המחשב פשוט לא נכבה!!! וזה קורה רק כאשר הכבל sata מחובר עם הכונן - מה שגורם לי לחשוב שאולי כן אפשרי לעשות משהו.. אשמח לסיוע …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף טוב הכל טוב קיבלתי את ההזמנה של הכרטיס מסך בשם: R9 Radeon 280X Vapor-x מחברת- TMS בחצי מחיר מהמקור (לאחר שחזר מביטקויין). לא ידעתי שכך יראה/נראה הכרטיס החדש במארז שלי, הוא נראה דיי גדול לעומת ה- HD 6850 הישן שהחלפתי. יש לי תצלומים של לפני ואחרי התקנת כרטיס המסך, תוכלו בבקשה לעזור לי בלווסת את כמות החום החדשה נכון? או משהו אחר/חדש שאצטרך? לפני ההתקנה: (HD 6850) אחרי ההתקנה: R9 Radeon 280X Vapor-x תוכלו בבקשה לעזור לי לווסת את המאווררים או שצריך לקנות משהו חדש/ לשפר? מקווה שהקירור אדים 2048 של הכרטיס החדש יוכל לעזור בקירור. הכרטיס החדש דרש להתקנה במחשב- 2x8 PIN זאת אומרת שימוש נחרב בחשמל כן? כמו כן במשחקים החום עולה במספר מעלות C אם צריך תמונ…
-
- 71 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
הי יש לי מסך סמסונג 913b כרטיס מסך gforce 8400 gs לפעמים עובד, אבל אחרי שהמסך נכבה (לאחר הכמה דק שאני לא במחשב) ואז אני חוזר אז הוא נשאר שחור.. לפעמים מראה אתזה: [ATTACH=CONFIG]6275[/ATTACH] כשאני עושה ריסט, לפעמים מראה את התמונה הראשונה (של הלוח אם) ואז את הלוגו של הווינדוס כשהוא עולה, ואז המסך בד"כ כמה שניות שחור (לפני שהדסקטופ עולה) , ואז הוא נשאר שחור.. ולפעמים הוא מראה פשוט את מה שבתמונה. אגב, אני כבר ברזולוציה הזאת.. -ניסיתי עם מסך אחר, שעה גג אולי, והכל היה תקין. יש טעם לתקן את המסך או עדיף כבר לקנות חדש? (מקוה שאכן הבעיה במסך ולא בכרטיס אולי) יש עוד דרכים לבדוק שאדע בוודאות איפה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש והנה המפרט: Windows 8.1 Processor: i5-4590-Quad core 3.3GHz 16GB Ram HD: 1 SSD 128GB Crucial MX100 Series 1 HDD 500GB Seagate Motherboard: GA-H97N-WiFi - Gigabyte Graphics card: GV-R939OC-4GDu - Radeon R9 290 פתחתי את המחשב שהכל היה בסדר בפעם הראשונה, אבל אחרי הריסטארט הראשון(במהלך התקנת הווינדוס) המסך פשוט מהבהב וכלום לא עולה. אי אפשר להכנס לביוס ולא כלום. הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את המחשב, לבצע פריקת חשמל ע"י הוצאת כבל החשמל מהמחשב ולחיצה על כפתור ההפעלה, ואז חיבור מחדש והפעלת המחשב. גם כשאני מבצע ריסטארט מהווינדוס, יש אותה בעיה, אם אני מבצע כיבוי, אז המחשב עולה כרגיל אחרי הדלקה, רק הפעלה מחדש גורמת לבעיה. עדכנתי את כל הדרייברים וכל שאר הדברי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאין לו USB 2.0. הבעיה היא שכשאני מכניס דונגל טלוויזיה, הוא גורם למסך כחול מיידי. מניסיון העבר, זה נגרם בגלל הUSB 3.0. האם יש דרך לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני לוחץ על תא בגליון ופתאום מודגש מספר תאים יחד - וזה לא מתאפס על עצמו רק שאני זז עם החץ במקלדת למישהו קרה כזה דבר ? תנקס'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה בגוגל כרום לאחרונה שאני מנסה לחזור אחורה בדף ואו שלוקח לו המון זמן או שהוא פשוט טוען ושום דבר לא קורה.. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש.. בIE זה לא קורה לי בכלל ועובד בסדר..
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא מבין למה המחשב סתם ככה על 50 אחוז CPU ללא שום סיבה מוצדקת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי זז ממש לאט, למרות שאני מנקה זבל והוא נקי לחלוטין מוירוסים לפי התכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware Avast! Free AntiVirus DarkComet Rat Remover כל ה3 לא מצאו כלום, אין שום תהליכים שרצים ברקע וחוץ מדברים בסיסיים (סקייפ, אופיס) יש עליו רק 2 משחקי רשת קלים של נקסון שהוא מריץ חלק לגמרי. כשאני אומר שהמחשב זז ממש לאט אני מתכוון שבכניסה לדף הראשון בפתיחה של הדפדפן הוא נתקע, למשל כשאני נכנס לדפדפן וכותב כתובת ונכנס אליה יכולה לקחת לו דקה להיכנס ומשם הלאה הוא טוען בקצב מהיר, למרות שלפעמים זה קורה שוב. משחקים קלים נתקעים לפעמים או רצים לאט למרות שהוא יכול להריץ אותם חלק שעה רצוף ויותר, אני מדבר למשל על Sonic Generations שחשבתי שהתחיל את הבעיה ובגלל זה מ…
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר המחשב שלי במצב מנוחה הראם נמצא בטווח שבין 45%-55%, ובכללי הוא נהפך איטי יותר ולפעמים עם תקיעות. נתוני המחשב: מעבד: i5 - 2500 cpu 3.30ghz זיכרון: 4 ראם (אבל מתוכם מנוצלים רק 3 כי המערכת הפעלה היא 32 סיביות) windows 7 הרצתי תוכנות לניקוי המחשב כמו advanced system care , וגם הורדתי את הכלי שלי מיקרוסופט לגילוי והסרת תוכנות זדוניות ולא נמצא כלום. בנוסף נכנסתי גם לmsconfig וביטלתי תוכנות שאין לי צורך שירוצו ברקע, ועדיין המצב נשאר דומה אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי לשפר את הראם, ובנוסף איך אני יכול להשתמש בכל הזכרון (ה4 ראם ) שיש לי במחשב ולא לנצל רק 3 . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-