עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני רואה רק אופציה לקנפנג את הRAID אך לא מצליח להכנס לBIOS (למטרת קביעת סדר ה BOOT - צריך להתקין ויסטה). תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם! הבעיה היא כזאת, לאחר הפסקת חשמל ה USB פשוט הפסיק לעבוד עם XP. אבל לפני ש XP עולה - בביוס ובדוס, הוא כן עובד (מקלדת ועכבר). אפילו פירמוט לא פתר את הבעיה המפרט: intel Pentium D 3.4GHz לוח intel צ'יפסט 945P 1GB DDR2 G-Force 7300 מערכת הפעלה כאמור windows XP PRO למישהו יש מושג על הבעיה המוזרה? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם. אתמול בערב הייתי כרגיל במחשב, לא עשיתי איזה משהו מיוחד סתם כמו תמיד באייסיקיו וזה, ופתאום המחשב נכבה. פשוט נכבה לגמרי! ואז אני לוחץ על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק.. אבל בכלל לא עושה כלום! כאילו הוא בכלל לא מחובר לחשמל.. אז בדקתי את החיבורים וניסיתי עם כבלים אחרים וכל זה, ובשקעים אחרים וזה לא קשור.. הוא פשוט לא נדלק כאילו הוא בכלל לא מכובר לחשמל חח... ולא יצא עשן לא יצא כלום, מה זה אומר? איזה חלק לדעתכם הלך? כי יש לי אחריות על המחשב אבל אם הלך לי ההארדיסק זאת בעיה מאוד מאוד חמורה.. אז איז\ה חלק לדעתכם נדפק? הספק? הלוח אם? מה?.. רק אל תגידו הארדיסק תודה. [ד"א אני מדבר מהמחשב הישן שלי חח..]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yakov1002444,

שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב

5. Started by ajamidoron,

אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Mike_Shinoda,

שלום, יש לי כאן מחשב נייד של אסוס. הדגם X73E. בעלת המחשב טוענת שהוא לא נדלק לה בכלל. אבל כל פעם שהוא מגיע אליי הוא ללא בעיות. יש לה שני מטענים (אחד מקורי בוודאות, זה שאצלי) כך שלא נראה לי שהבעיה במטען. יש לכם הצעות? רעיונות? מישהו כאן נתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב המחשב בין יותר מ-3 שנים. במהלך תקופתה אחרית זה קרה פעם אחת וכשהיא שלחה את זה למעבדה קרה להם בדיוק מה שקורה אצלי. הוא פשוט נדלק ועל כן הם לא סידרו כלום. עכשיו הוא כבר לא באחריות והיא לא רוצה סתם לשלם כסף על בדיקה שלא תעזור כי המחשב עובד. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Epidem,

לפני כחודש הזמנתי את הלוח הזה שמאפשר להפוך מסך של מחשב נייד ע"מ להשתמש בו כמסך רגיל. (לינק למכירה באיביי) הלוח הגיע, חיברתי הכל, ועובד. יש תמונה והכל נראה סבבה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב הנייד שלי ללוח הזה דרך חיבור HDMI התמונה בשני המסכים נתקעת פעם בשנייה בערך. הינה הדגמה פשוטה של אנימציה במשחק (במסך המקורי של המחשב): https://drive.google.com/file/d/0BwuDacfTlIuULVd0NF9yMXNfak0/view?usp=sharing אותו דבר קורה גם במסך המאולתר הבעיה קיימת בשני המאיצים הגרפיים (Switchable graphics) גם במשחקים וגם בשולחן העבודה, דפדפן וכו'.. הכל על מקסימום ביצועים דרך אגב.. בדקתי 2 כבלי HDMI שונים, לא השפיע. בדקתי גם עם כבל VGA והבעייה לא קיימת! ניסיתי לחבר מכשיר GoogleTV מדגם Mk8…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Moty_p,

אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ilanb0,

יש לי במחשב שני דיסקים פיזי בנוסף על הקשיח. כמדומני שאחד מהם שימש בין השאר לגיבויים של חלונות 7. שניהם מלאים לחלוטין ואני רוצה לרוקן/לפרמט אותם. אני לא זוכר אם זו חלוקה של דיסק וירטואלי מתוך דיסק פיזי ואם אני רוצה לפרמט אותם - איך אני יכול לדעת שלא תהיה פגיעה באיזה קובץ שחשוב למערכת ההפעלה כדי לפעול?

10. לפני כשבועיים התחילה בעיה מוזרה שכאשר אני נכנס ל WINDOWS אחרי 3 דקות בערך (כל פעם משתנה) המחשב עושה ריסטרט ולאחר מכן אפילו לא מגיע ל WINDOWS ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם..כשכל פעם הזמן בין הריסטרטים מתקצר. לעומת זאת ב SAFE MODE הוא עובד בלי הפסקה. מותקן עליו מערכת הפעלה XP זכרון 512 400 MHZ הארד דיסק 80 GB SATA לוח MSI NEO 2 865 PE ניסיתי לפרמט אבל גם שם הוא עשה ריסטרט לפעמים... הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קיבלתי במתנה HD SATA II וחיברתי אותו למחשב שיש בו כבר HD SATA II. משום מה המחשב לא עולה לי , כלומר ה- Windows XP מתחיל לעלות ואז עושה Reboot שוב ושוב. האם יש לבצע RAID לכוננים? האם יש משמעות לאיזה SLOT של SATA בלוח אם אני מחבר את הכוננים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by xena,

שלום, החלטתי להחליף מארז למפרט הקיים שלי. פשוט פירקתי את כל המפרט והרכבתי בחזרה במארז החדש. מהלוח לא הוצאתי את המעבד והזכרונות, אלא העברתי אותם כמו שהם. חיברתי ספק כח ללוח ולמעבד, כרטיס מסך, החוטים של המארז ללוח, ובקיצור, החזרתי את החומרה למצב הקודם... וכעת המחשב לא נדלק. החלפתי כבל חשמל, ניסיתי להדליק ידנית על ידי סגירת מעגל בין שני הפינים של PW SWITCH, הוצאתי והכנסתי חיבורי חשמל בין ספק ללוח וכלום. המחשב לא נדלק. יש למישהו רעיונות נוספים שאפשר להריץ? משהו נוסף עשוי לקצר הדלקה? (מפרט המחשב נמצא ב"מפרט שלי").

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי בעיה הזויה שהחלה בימים האחרונים. המחשב מסרב להידלק בלחיצה על כפתור ההדלקה, הוא נדלק רק כאשר אני מחבר את הכבל חשמל (או מכבה ומדליק את ה- UPS) ולוחץ על כפתור ההדלקה במקביל. לא בעיה של מגעים/כבל, כי המחשב מקבל חשמל כשהוא מחובר לחשמל. לא בעיה של ה- UPS, כי זה קורה גם בלעדי ה- UPS. אם אני מכבה את הספק מאחור ומחכה כמה דקות שיפרוק (חשבתי שזה קשור לחשמל סטטי), אחרי שאני מדליק את הספק, המחשב עדיין לא נדלק, רק כאשר אני מנתק ומחבר את הכבל חשמל. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by janan,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג p5kpl-cm asus חיברתי לבורד את חיבור ההדלקה power and restart בדיוק כמו שמופיע פה http://www.manualslib.com/manual/438370/Asus-P5kpl-Cm-Motherboard-Micro-Atx.html?page=46#manual זה לא עובד לי זה מראה תאורה על המארז לשניה כאילו קיצר ונפל הלוח נבדק לפני כולל זיכרונות והכל יש משהו נוסף שאני צריך לעשות שלא עישתי כמו שצירך? אגב אם חיברתי את כפתור הדלקה לריסט ולהפך יש מצב שעשיתי נזק לבורד? לא נירא לי הגיוני אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעות תודה רבה לעוזרים!Q

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אני משתמש בתוסף הרבה זמן ולא היה בעיות אבל בזמן האחרון הוא נותן לי את השגיאה הבא מישהוא יכול להגיד לי איך אני מתקן את זה ומה הם רוצים בדיוק שאני יעשה A cookie associated with a cross-site resource at https://api.pinterest.com/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.

16. הבעייה כמו שרשמתי בכותרת. המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 965 3.4 עבר OC ל3.9 ועובד ככה כבר תקופה ארוכה בלי בעיות עד לאחרונה 8GB זכרון GeForce 560 GTX ספק של Antec 520W המחשב עבד מצויין עד לאחרונה. אפרט יותר על הבעייה, אם אני לא משחק, המחשב עובד בסדר גמור. מזה כשבוע ברגע שאני נמצא במשחק כלשהו, אחרי זמן רנדומלי (יכול להיות 2 דקות ויכול להיות יותר משעה) המחשב קורס (לא רק המשחק, כל מערכת ההפעלהמשתגעת ומתנהגת מוזר) הקריסה של המשחק מלווה בקריסה של כמעט כל דבר אחר שפתוח (כמו דפדפני אינטרנט למשל) ומתריע על שגיאה בדריברים של הכרטיס מסך. Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEven…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by The_Matrix,

שלום, יש לי מעבד 2.2 AMD Athlon ולוח אם של Gigabyte.. לא יודע למה.. היום המעבד החליט להתחמם(הרבה הרבה הרבה) עד כדי כך שאפשר לעשות עליו חביתה תוך איזה שלוש שניות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מתחמם רצח! נכנסתי ל-BIOS ואלה הטמפרטורות שהיו: CPU 43/109 F SYS 35 וה-FAN במהירות של 4821 RPM (זה המהירות או סיבובים לשנייה או משהו כזה ?) מישהו יודע אולי ממה זה יכול לקרות ? ואיך אפשר לסדר את זה ? ד"א: לא עשיתי OverClock ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אוקי שלום לכולם לפני שאני יתחיל אני יספר לכם שהמחשב הוא מחשב חדש שנקנה בשבוע שעבר הנה המפרט : מעבד אינטל 2.4 533 לוח אם של ספיר כולל כרטיס מסך עליו של ATI SHAPIR זכרון סמסונג אורגינל 256 מגה 266DDR ארדדיסק 20 גיגה IBM 5400RPM צורב MSI 52X24X52 הנה המפרט מקווה שלא שכחתי כלום אוקי אז הנה הבעיה : מדי כמה זמן ... אין הגדרה מדוייקת זה יכול לקרות פעם ביום או כל 10 דקות ... מה שקורה זה שהצורב מפסיק להגיב ומה הכוונה מפסיק להגיב אני לוחץ על הכפתור להוציא את הצורב או להכניסו ופשוט כל המחשב נתקע וזה לא רק שהווינדוס נתקע ... אפילו הצורב עצמו נתקע ... ואני לא יכול אפילו להכניס או להוציא את הצורב פשוט הכל תקוע .... (ייש אור של חשמל בצורב אבל כלום לא מגיב) דרכים שבאמתעותם ניסיתי לפתו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. עובד הצלחתי לחבר אותו אבל שאני מכניס דיסקט הוא אומר לי שהוא לא מפורמט גם בהתחלה של הוינדוס שאני רוצה להכניס דיסקט הפעלה הוא ישר מעלה את ווינודס עצמו תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yanivha6,

הווינדוס שלי קרס לגמרי (לא עולה). ניסיתי לפרמט אותו עם דיסק ועם USB ובשני הפעמים הוא זיהה לי רק מחיצה אחת מבין 3 שקיימות, כך ששליש מהארד דיסק שלי לא קיים מבחינתו. הארד דיסק והמחיצות עצמם פועלות. בדקתי והכל עובד על לינוקס, כך שהקבצים עצמם לא פגומים. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הי נשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב? האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by holyo1953,

התקנתי לחבר חלונות XP על מחשב יחסית ישן ,לאחר התקנת דריבר של LAN נפתח חיבור לנט לחלון של MSN.COM שזה מצביע על חיבור רשת . אך בניסיון כניסה לגוגל או הורדת FIERFOX מצביע על חוסר חיבור רשת שזה אבסורד דף אחד כן וכל יתר לא ???!! אשמח לרעיונות , עצות מוסכלות ,פחות שליפות ללא ביסוס הגיוני . תודה לכולם HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by snirf,

הכונן מחובר למסך טלויזיה בחיבור VGA אני רואה תמונה, אבל לא שומע את מה שמופיע במחשב בטלויזיה(נגיד סרטונים שירים וזה) למה? צריך כבל נוסף שמחבר בין הכונן לטלויזיה?! :\ איזה? (יועיל לי השם ותמונה-איך הוא נראה)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Erez360,

שלום לכולם. נתקלתי בקריסה של המערכת ועם ניתוח של קובץ הdump התקבל כיוון הבעיה הבא: לאחר מכן ניתקתי את מודם הusb והמערכת קורסת שוב עם שגיאה אחרת: זה לוקח לכיוון של רשת או לאן? אחרקי השגיאה , כדי להדליק את המחשב אני לוחץ על הכפתור כרגיל והמחשב נדלק ל3 שניות נכבה , ומפעיל את עצמו מחדש. כשהוא נכבה לאותה שניה אני מכבה את הספק מאוחרה , מדליק אותו-ואז המחשב עולה ולאחר זמן מסויים שוב מתקבלת השגיאה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Clicker7,

מישו יודע איך לפתור את זה ?? בגוגל ראיתי שכנראה הUSB במצב legacy בbios אז כיביתי את הLEGACY ואז הWINDOWS לא עולה הוא ניתקע בטעינה של הקו ובBIOS הUSB נימצא ב2.0 לוח אם M2N-E של ASUS (לא גירסאת הSLI) אני לא יודע מה עוד לעשות מה שמחובר זה ZALMAN RS6F USB 5.1 SURROUND HEADPHONES USB MOUSE 6 LEDED WEBCAM אם אני רוצה מצלמה אין לי אוזניות וההפך

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.