תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
1.היי הדלקתי את המחשב שלי ושמעתי רעש כמו מחוג שעונים שרץ מהר מכיווון המחשב. 2.כשהמחשב עלה,ובמסך הלוגו של "מערכת WINDOWS מופעלת" שמעתי ביפ אחד קטן. נ.ב (לגבי1) לא יודע אם המידע הזה יעזור אבל עשיתי סריקה של MHDD להר דיסק שלי ולא מצאתי סקטורים פגומים תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לבן כרטיס מסך gtx 1080 מיני של גיגהביט והוא לא מצליח כאשר משחקים להגיע לאחוזים גבוהים שלfps מגיע בין 40 ל70 אחוז שלחתי אותו לבדיקה במעבדה של ksp והם טוענים שהוא בסדר מה עלי לעשות.?נתוני המחשב הם בורד של אסוס דגם b150 m.c מעבד אינטל i5 6600 3.3mz זיכרון 8g ram מהירות 2150 ספק כוח 600w בבקשה עזרה/יעוץ.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
hello evrybody! i discover that i have a bad sectors in my HD,now how can i fix the bad sectors? thanks. P.S i cannt tape in Hebrew because i make a format to my pc.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אשמח לפידבק, המחשב (cooler master משנת 2013) נכבה ונדלק כל 2-3 שניות, המסך שחור לחלוטין... בפעם הראשנה שזה קרה השארתי אותו דולק ומאוחר יותר הכל עבד. הפעם זה לא קורה והוא פשוט נדלק ונכבה כל הזמן. ספק כוח? אשמח לרעיונות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,קניתי מבאג אתמול כונן קשיח של MY PASSPORT בגודל טרה בייט אחד, ובטעות כשחיברתי אותו למחשב, מחקתי את כל תכולתו (הדרייברים הנחוצים לו). כאשר, ניסיתי להתקין אותם מחדש, ההתקנה שלהם פשוט תוקעת את המחשב (הורדתי את ההתקנות מהאתר הרשמי), וכך גם כשאני ניסיתי להיכנס לכונן עצמו דרך המחשב שלי (המחשב מזהה את הכונן אך לא ניתן להעביר אליו קבצים, כשמנסים להעביר ההעברה קופאת). זה ממש דחוף לי, אני רוצה להעביר לשם קבצי מערכת הפעלה על מנת לפרמט את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש חדש כבין חודשיים מחשב מסוג lenovo z40-70 לאחרונה כשאני מפעיל אותו אני נתקל בכמה הודעות שגיאה (מצורף תמונות) כל לחיצה על אינתר מעבירה אותי להודעת שגיאה אחרת עד להגעת מסך שחור שבו רשום No bootable device--Please restart system ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא עולה רגיל וגם עובד בצורה מעולה. יש לציין שזה לא קורה לי כל הפעלה מחדש זה קורה מתי שמתחשק לו. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה? מצורף תמונות של ההודעות שגיאה. תודה מראש. http://jpg.co.il/view/54e47d151e77c.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d74c6017.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d95ed2b6.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47db94bfce.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47dd99cccc.jpg/ h…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קצת חלוד לאחורנה בנושאי קודקים ונגנים, הייתי שמח להמלצה על איך להריץ סרטונים מקודדים ברזולוציית FHD בצורה הטובה ביותר. מע' הפעלה: Win 7 כרטיס מסך: Radeon HD 5870 מעבד: אינטל I5 Sandi תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה שצילמתי כשהמחשב תקוע. התופעה חוזרת על עצמה מדי פעם ותמיד באותו האופן. אם המחשב הצליח לעלות אז הוא כבר לא ייתקע. לא הצלחתי למצוא קשר לסיבה שגורמת לו פתאום להתקע או פתאום לעלות באופן תקין. לפעמים עוברים שבועות לפני שהוא נתקע. האם יש איזה דרך שיטתית למצוא את הגורם לתקלה בזמן שהיא כבר קורית? האם יש דרך לעקוב אחרי רצף הפקודות שמבצע המחשב בזמן עליה? למשל מה הפקודה הבאה אחרי המסך הנוכחי? אולי זה יתן רמז? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אז ככה יש ברשותי מחשב עם לוח GA-Z97-X-SLi עשיתי לו Raid 5 מהבקר שעל הלוח עם 5 כוננים של סיגייט כל אחד 8 טרה ביום בהיר אחד פיתאום הוא כותב לי שהרייד Faild והשני כוננים ביכלל לא מזוהים כרגע יש לי חומר מאוד חשוב על המחשב השאלה יכול ליהיות שהבקר נדפק או הקבלים של סאטא נדפקו? עוד שאלה נגיד ו2הכוננים קרסו בבט אחד שזה מוזר מאוד האם יש אפשרות להחזיר אפילו חלק מהחומר? תודה לכולם אולי מישהו מכיר לוח שיש לו אותו רייד ואוכל לשים את הדיסקים עליו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחתי מחשב של חבר פנטיום 3 450 עם לוח של אם אס אי דגם: MS-6156 MICRO ATX BX10 Mainboard הוא קנה הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה 7200 (לא 8 קש ביופר) בקיצור הבעיה היתה שחיברתי את ההרד דיסק הביוס לא זיהה אותו ..( ואכן זה היה על אוטומט ..וניסתי עם גמפר בלי גמפר על כייבל סלקט ועל סלייב ועל כול מה שמעלה הדימיון..והכבל תקין כי אם הרד דיסק אחר זה בסדר)... שורה תחתונה היה לי בעיה כזאת בזמנו ליפני שנתיים + עם הפנטיום 2 שלי 400 ואז מה שעשיתי זה פשוט פלש לביוס לעדכן אותו לגירסה יותר מיתקדמת ששם הוא אמור לזהות את ההרד דיסק...וזה הצליח והכול היסתדר... אבל כאן במחשב הנ"ל שעשיתי פלש זהו לא עולה כלום (יעני פישלתי ועשיתי פלש כניראה לדגם לא נכון..כי ישר אחרי הפלש שזה ביקש לעשות ריסטרט אז…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, שיהיה חג שמח וחופשה נעימה לכולם. אוקיי, אז כמו שהכותרת אומרת, יש ברשותי את הצורב הבא PHILIPS SPD2412T, עכשיו לראשונה יצא לי להשתמש בו לפני כמה שבועות. כשצרבתי אז הכל היה בסדר, שני דיסקים ראשונים הוא צרב בסדר גמור, אומנם טיפה איטי ביחד לצורב של אחי ואחותי - 1 וחצי 2 דקות יותר.. אבל חוץ מזה הוא צרב בסדר גמור, עכשיו כאשר הצורב הגיע לצריבה השלישית, הוא פשוט נתקע ב13%, נתקע לחלוטין, ממש ככה המחשב לא זז ולא יכלתי להזיז אפילו את העכבר לאחר כמה דקות של תקיעה. עכשיו לאחר עוד כמה דקות המחשב פשוט ריסט את עצמו לבד, בהתחלה חשבתי תקלה לגיטימית, שקורה שהיה מתרחשת פעם ב.. חשבתי גם אולי בגלל שגלשתי באותו זמן (אבל חשוב לציין שרק גלשתי.. כ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב התחיל לצפצף באמצע סרט פתאום ואחריי כמה זמן עוד פעם (כל הזמן המחשב היה דלוק והוא עבד כרגיל) ועכשיו חבר שלי כיבה אותו (מחשב שלו) והוא מפחד להדליק אותו כי אולי משהו נדפק.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זאת רק בעייה של קירור לא טוב, מישחה טרמית, או שמעבד לאחר מספר שנים מיתחמם יותר. המעבד P4 3 GHZ בן 3.5 שנים, הוחלפה מישחה טרמית לפני שנה + הותקנה יחידת קרור טובה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג acer 1410, המקלדת אינה עובדת בנייד, חיברתי מקלדת חיצונית באמצעות ה-USB והיא עובדת, הבעיה היא שלאחר שביצעתי ריסטרט, נשמעו צפצופים במהלך עליית מערכת ההפעלה והיא החלה לעלות רק אלרח מספר דקות, כעת אחד הכפתורים במקלדת של הנייד לחוץ ובלתי ניתן להפסיקו, כשהפעלתי "לחץ" על הכפתור, התחלף הכפתור הלחוץ לאחד הכפתורים שלידו, כאמור המקלדת של הנייד אינה מגיבה, האם ניתן לנתקה ולהחליפה במקלדת החיצונית? האם ללכת למעבדת המחשבים הקרובה לביתי או שיש אפשרות להציל את כספי הדל ולנסות לפתור את הבעיה לבד? תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל מישחק שאני משחק כמו COD NFS BF GTA משחקים כבדים והם לא עובדים חלק לפעמים כן לפעמים מרגישים ורואים שהמשחק קצת נתקע ויש לאגים מפרט: intel core 2 duo e7300 ATI radeon hd 4770 4GB ram זה הדברים העיקריים שקשורים אני דיי בטוח שהם יכולים להריץ את המשחקים האלה... מה אתם אומרים?? מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה win 10 באחד הדיסקים במחשב 500GB כונן D המחיצות היו מחולקות אוטומטית כ490GB שהיה עליו מידע(סרטי ילדים ומשחקים) ועוד כ-10GB שעליו לא היה מידע, לטיפשותי ביצעתי איחוד של המחיצות מבלי לגבות את המידע כי לתומי חשבתי שאני בסה"כ יעביר את ה10GB כהמשך 490GB אבל לצער הילדים ושלי המידע נמחק. האיחוד בוצע ע"י מערכת ההפעלה בניהול דיסקים לא בתוכנת צד שלישי RECUVA בניסיון להציל מידע עם שימוש בתוכנת נרשם כי אין שום קבצים לשחזור שאלתי למומחים האם יש סיכוי להציל את המידע ???? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבציי הminidump http://rapidshare.de/files/27723634/minidump.rar.html תודה לעוזרים .. =]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
המחשב שלי דולק היום כבר 14 יום רצוף. לפני אותם 14 יום היה רק ריסטרט פשוט שלפניו דלק 10 ימים רצוף. הסיבה היא שלפני חודש קניתי קירור שקט ביותר למעבד והמארז שלי גם ככה שקט ובקיצור כל עוד אני לא משחק, המחשב חרישי לחלוטין ואני יכול לישון בחדר שהוא דולק ואני סתם לא אוהב לחכות שהוא יעלה בהדלקה. יש לי זיכרון פנימי מספיק ומעבד 4 ליבות חזק וההרגשה היא כאילו הפעלתי את המחשב הרגע גם אחרי שבועיים (המחשב משמש לגיימינג כבד מוזיקה והכל). השאלה שלי היא כזו: אני מקצר ככה את החיים של המחשב שלי (מחשב בן פחות משנה)? פרטים: יש לי ספק 500W של seasonic והטמפרטורות נמוכות במחשב למעט הספק שאני נוגע בו והוא די חם תמיד (לא רואה טמפרטורה שלו). המארז צובר אבק, אבל יש לי מסנן אבק והאבק נשמר בחוץ ואני מ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 באנגליה , של איזה חברה לא מוכרת דרך EBAY , קיבלתי אותו עכשיו , ובהתהתחלה הוא היה נדלק הכל רגיל אבל שמתי בו כמה שירים והוא לא ניגן ואז התחלתי להתעסק איתו ונראה לי שלחצתי ERASE FIRMWARE ,[מצורפת תמונה] , אבל עכשיו אני בכלל לא מצליח לעשות RECOVER , יש כזה קובץ ועם התוכנה היא מאפשרת לי לעשות את זה אבל איך שאני פותח את התוכנה שאמורה לעשות לי את זה , הנגן נכבה , ואז הוא אומר NO DEVICES CONNECTED ,ואין לי מושג מה לעשות , כי אין חברה על זה , סתם רשום על הקופסה extras4U , וזה לא אומר כלום גם בגוגל , בחוברת הדרכה גם אין חברה . אין לי לאן לפנות והדרך היחידה זה לתקן את ה FIRMWARE. יש למישהו פיתרון , בבקשה אני נואש .... עריכה: מצאתי לינק , זהו בדיוק הנגן. http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-