תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 1600 עם 256 זיכרון RD-RAM ולוח אם של אינטל 450 - (אגב מה אתם חושבים על הלוח אם - האם הוא טוב?) ובכן - מה יותר טוב RD-RAM או DDR - אני ממש לא מבין בזה ועד היום חשבתי שזה אותו דבר.. אודה מאוד לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הוא רושם 4 שורות בדיוק ואחר כך עובר מסך ורושם 2 שורות של סוג הביוס ואז רשום: bios rom chaksum eror משהו כזה... אני לא יודע מה לעשות זה המחשב של חבר של אחי ואני חייו לעזור לו... אחרי השורה הזאת הוא רוצה שאני יכניס system disk הוא קורא רק a:\ ושאני מכניס הוא ממשיך לעלות אין לי אפשרות לבחור במספר 2 או 3 זה ישר ממשיך עם מס 1 ואז שאני מגיע למצב שאני יכול לרשום אין לי כוננים של האר דיסק אלה רק את הדיסקט ועוד כוננן מערכת
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טעות בנושא הנושא זה : בעיה|Blue Screen קניתי מחשב חדש ליפני שבוע וכול פעם כשאני מכבה את המחשב בלילה ומדליק אותו בבוקר אז ליפני שהמחשב מגיע ל "Welcome" יש לי Blue Screen שרשום לי מלא דברים כאלה ואז זה עושה לי ריסטארט למחשב. בשביל לתקן את זה אני עושה Safe mode ואז מכבה את המחשב ומדליק. בתקופה האחרונה זה גם לא עובד לי ואני צריך לכבות את המחשב דרך הלחצן ולהפעיל עוד פעם. מה הבעיה פה ? הלכתי לחנות שיתקנו לי את זה והם סתם זיינו לי את המוח שזה ככה...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת במחשב השני בבית אחרי שאני מכבה אותו הוא עושה את כל הפרוצדורה של הכיבוי אבל המחשב לא נכבה אלה עושה איתחול זה נראה בדיוק כאילו עשיתי איתחול. עכשיו בשביל לכבות אותו אני אחרי האיתחול אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER עד שנכבה לגמרי. מה אני עושה תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח Asus zI170pro, נכנסתי לביוס הכל נראה רגיל, לא מבין מה קורה, תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך? או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי בן קצת פחות מחמישה חודשים (ניתן לראות את המפרט פה בצד). לפני כחודש, הספק כח שלי מת בפתאומיות, והחליפו לי בחנות לספק כח חדש של seasonic. הספק הקודם היה בהספק של 500W, והחדש 620W. כמו כן, ביצעו בחנות עדכון ל-BIOS. מאז שהמחשב חזר אלי, ישנו רעש שלא היה קודם לכן, כאילו המאוורר של המעבד (קירור סטוק) עובד ומתאמץ. הרעש מופיע מהרגע שמדליקים את המחשב, גם לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. כשמערכת ההפעלה כן עולה (וינדוס 7 64BIT), המחשב עובד באיטיות מרגיזה, ואפילו כשהוא במצב מנוחה, אחוזי הניצול של ה-CPU גבוהים בצורה לא ברורה. כמו כן, בעיה חדשה שהופיעה פתאום - כל צריבה מכל סוג שהוא (סי-די, די-וי-די או אובר-ברן) מסתיימים בכישלון עם שתי תוכנות שונות. מתוך מחשבה שזה י…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נעלתי את המחשב בסיסמא מקומית ואיני זוכר אותה.. איך אפשר לצאת ממצב זה.??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים כמה דקות עד רבע שעה אחרי שמופעל משחק. זה קורה עם הרבה משחקים: AC3, בורדרלנדס 2, COD-BO2, DS3. הרצתי OCCT כמה וכמה פעמים: 1. טמפ' המעבד תקינה (לא עובר את ה-65 מ"צ). המשחה התרמית רועננה לאחרונה. 2. טמפ' כ. המסך תקינה (לא עובר את ה-80 מ"צ). 3. הרצתי MEMTEST. אין ממצאים. 3. הלוח, אמנם בן 5, אבל נראה תקין ללא קבלים נפוחים. 4. דרייברים מעודכנים. 5. אין BSOD. (אופציית הריסט האוטומטי מבוטלת) מה אני מפספס? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת Process Explorer של מיקרוסופט שזה סוג של מנהל משימות מתקדם ושם יש אפשרות לקבוע אותו כמנהל המשימות של המערכת ועשיתי זאת ולאחר מכן כהוצאתי את האון קי שממנו התבצעה הפעלת התוכנה מנהל המשימות מציג שגיאה שאינו מוצא את מיקום המנהל המשימות ואיני יודע כיצג לבטל את התוכנה מלשמש מנהל המשימות כדי לפתור בעיה זו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... שמעתי על תופעת צוואר הבקבוק ורציתי לדעת איך מזהים בעייה זו במחשב, כי אני חושב שבעייה זו מתרחשת במחשב שלי... והנה המפרט שלי אולי זה יעזור במשהו: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php9g6enU.bmp ויש לי עוד שאלה אחת מהי המהירות המירבית של המעבד שלי? כי אמרו לי שהוא צריך להיות 4.000 ובמפרט של המחשב רשום 3.000.... תודה לעוזרים.....
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני קניתי את משחק והמשחק אומר לי שהוא אינו מוצא קובץ dll כלשהו. הקובץ היה directx 9 אז נכנסת והתחלתי להתקין אותו וכמעט בסוף ההתקנה זה מופיע לי: directx did not copy a required file האם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בשביל שאני יוכל בכל זאת להתקין את ה: directx ? כותב: הנואש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר כמה וכמה שנים עם התעסקות מינימאלית במחשבים, רכשתי מחשב דל חדש שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. לא קיבלתי מפתח מוצר, והרשיון להבנתי הוא משהו דיגיטלי שנמצא במחשב. שאלותיי בנושא: 1. בעתיד כשאצטרך לפרמט את המחשב בכדי לאתחל הכל מחדש, כיצד מבצעים זאת? האם נדרש DOK עם ווינדוס 10 או שיש לי במחשב איזושהי מחיצה עם גיבוי שתתקין את עצמה אוטומטית? 2. האם בעתיד כשאבצע פירמוט שכזה יש לי את המפתח מוצר והוא ידע אוטומטית לרשום את הווינדוס? עכשיו בפועל לא נדרשתי להכניס כלום, ובהתחברות לאינטרנט זה עשה הפעלה דיגיטלית 3. האם צריך לעשות חשבון מיקרוסופט? ראיתי שזה מומלץ בתהליך ההתקנה וככה הם שומרים את הרשיונות. השאלה האם זה נדרש/מומלץ היום? מעולם לא …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עובד הצלחתי לחבר אותו אבל שאני מכניס דיסקט הוא אומר לי שהוא לא מפורמט גם בהתחלה של הוינדוס שאני רוצה להכניס דיסקט הפעלה הוא ישר מעלה את ווינודס עצמו תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 512MB DDR2 667MHZ * 2 אני חושד בזכרונות שהם גורמים לי לבעיות כגון: מסך כחול והודעות שגיאה של ה - EXPLORER האם יש תוכנה לבדיקת תקינות הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזית 4k כמו גם למסך מחשב וגם לאוקולוס ריפט, המון תצוגות, לכן קניתי מתאם אקטיבי של HDMI נקבה ל-DP זכר שיתחבר לכרטיס מסך (gtx 1070), זהו הדגם של המתאם: https://ksp.co.il/?uin=36797&select=.216..695. הבעיה היא שאני לא מקבל אות של 3840x2160@60Hz אני מקבל רק 30Hz, ניסיתי לכפות רזולוציה בcontrol panel של נוידיה אך זה לא צלח. מישהו יודע אם יש דרך לסדר את זה? או פשוט המתאם לא באמת אקטיבי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
hello evrybody! i discover that i have a bad sectors in my HD,now how can i fix the bad sectors? thanks. P.S i cannt tape in Hebrew because i make a format to my pc.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום הנכון, חשבתי על זה, יכול להיות שאלה מפגרת...אבל בכל זאת אשאל במחשב נייד, איך המסך מעבד את המידע מהמחשב ומציג אותו על המסך, לדוגמת מערכת ההפעלה, או המצלמה לצורך העניין...הרי ממה שאני מסתכל המסך לא מחובר בסוג של מוליך או כבל או בעצם בשום צורה למחשב עצמו. אז איך זה קורה? הרי יש גם מחשבים שהמסך מתנתק מהם...קיצר הבנתם את השאלה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..) אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה שצילמתי כשהמחשב תקוע. התופעה חוזרת על עצמה מדי פעם ותמיד באותו האופן. אם המחשב הצליח לעלות אז הוא כבר לא ייתקע. לא הצלחתי למצוא קשר לסיבה שגורמת לו פתאום להתקע או פתאום לעלות באופן תקין. לפעמים עוברים שבועות לפני שהוא נתקע. האם יש איזה דרך שיטתית למצוא את הגורם לתקלה בזמן שהיא כבר קורית? האם יש דרך לעקוב אחרי רצף הפקודות שמבצע המחשב בזמן עליה? למשל מה הפקודה הבאה אחרי המסך הנוכחי? אולי זה יתן רמז? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אתמול כמה פחיות של קולה ספריט ועוד כמה (אלה שמחלקים במטוס) התפוצצו לי בחדר וכל מה שהיה בפנים, התפוצץ החוצה על כל החדר עכשיו המחשב עצמו היה מחוץ לחדר באותו רגע. אבל הכרטיס מסך לא!(שגם באותו רגע לא היה עליו שום קירור) וגם כל הכבלים שמתחברים למחשב היו בחדר אז כל אלה היו חשופים להתזה וניקיתי מה שיכלתי. אז אני מחבר הכל למחשב וזה מדליק ו... המחשב נכבה תוך שניה מה שגורם לי להסיק שמשהו מקצר ולא דווקא משהו נהרס אני כמעט בטוח שהכרטיס הוא הגורם ולא הכבלים, שיכול להיות שנכנס אליהם כמה טיפות. אז מה עושים? יש דרך לנקות ביסודיות תכרטיס מסך/כבלים? אם החיבור של הAGP נקי הוא אמור לעלות עדין לא? בכל אופן כל עצה/עזרה/משהו יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאוורר מעבד עובד חלש,גם מאוורר חיצוני עובד חלש,החלפתי ספק כוח מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-