תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Intel Core i5 7600K Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 2xCorsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforce GTX 1070 8GB FTW Samsung 850 EVO M.2 250GB לאחרונה נוצר מצב שהמחשב מתקשה להריץ משחקים כבדים לדוגמה COD: MW משחק עם כל ההגדרות על LOW, מוציא 100FPS יציב בערך (מסך 144 וגם מכוון לאיכות גבוהה יותר..) משחקי סורס פשוטים משחק עם הגדרות על HIGH לא מוציא יותר מ80-90 למעט CSGO כמובן לפעמים גם יש תקיעות סאונד (הסאונד קופא לחלוטין, המשחק ממשיך כרגיל וחוזר לעבוד כרגיל אחרי מספר שניות-דקה) ביצעתי נקיון למחשב, ניקיתי קבצים ברפרוף שלדעתי יכלו להזיק למחשב במא…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב של אחי. פירמטתי לו בעקבות כל מיני תקלות קטנות וניצלתי את העניין כדי להתקין לו WIN7 כבר. הכל עבד נהדר יומיים-שלושה אך אתמול שבאתי להדליק את המחשב הוא נתקע במסך שבו רואים את האייקון של חלונות בארבעת הצבעים ושם זה נגמר. גם - Safe mode לא עולה. אין לי מושג מה לעשות במקרה כזה. האם לדעתכם מדובר בתקלה ב-HD?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: ATHLON 64 3000, A-DATA 512 DDR 3200, ABIT KV8, ומערכת ההפעלה היא WIN XP SP 2. לאחרונה המחשב נוטה להיכבות מס' רב של פעמים במהלך היום, כאשר לא משנה איזו תוכנה רצה ברקע. מה יכול להיות מקור הבעיה? האם סביר להניח שזה הספק? כי הספק שיש לי הוא הספק של KSP. יש לי רק סטיק אחד של זיכרון ככה שאין לי עם מה להחליף מקום/ האם כדאי פשוט לשים אותו בסלוט שונה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה. יש לי 3 מסכי דל 24 אינץ' על 2 כרטיסים של 660OC המסכים מסונכרנים ביחד לרזולוציה אחת. כשאני גולש באינטרנט אני לא יכול לעשות את הדפדפן על FULL SCREEN כי זה מתפרס על כל המסכים אם אני מדליק סרטון ביוטיוב על FULL SCREEN זה מתפרס על כל המסכים אבל הסרטון נחתך בצדדים ועובר למסכים ליד. במשחק אני רוצה לשחק על מסך אחד (לא אוהב את הקטע של השלושה מסכים) אבל כשאני נכנס למשחק 2 המסכים בצדדים הופכים לרקע שחור. אני בערך מבין מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב התחיל לצפצף באמצע סרט פתאום ואחריי כמה זמן עוד פעם (כל הזמן המחשב היה דלוק והוא עבד כרגיל) ועכשיו חבר שלי כיבה אותו (מחשב שלו) והוא מפחד להדליק אותו כי אולי משהו נדפק.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט) h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg להוריד רווחים לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם, השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס? (מחשב ישן, 1gb DDR1) פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...) עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN, מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד, הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מנסה להשמיש מחשב ישן. המחשב קרס בעלייה ללא כל סימן חיים. לאחר ניתוק לניקוי המחשב נדלק אך המסך לא מזהה דבר. מסך נבדק ותקין. האם יש לי דרך לברר היכן התקלה- בלוח האם או בכרטיס המסך? מצרף תמונות לצורך פירוט הדגמים. אציין כי המאווררים על הלוח ועם הכרטיס עובדים (לא יודע אם זה אומר משהו). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים צצו לי מספר בעיות במחשב ובאינטרנט שאני מנסה לגלות את מקור הבעיה, אך בנתיים אין לי אפילו כיוו לבעיה. באופן עקרוני, בימים האחרונים לא הפעלתי שום תוכנות כבדות או משחקים כבדים וגם לא תוכנות הורדה, אך למרות זאת בימים האחרונים המחשב שלי נוטה להגיע לניצול משאבים גבוה והאינטרנט מגיע לעומס שמהירות יורדת מ-30 מגה ל5-4 מגה. לא קישרתי בין הדברים ופעלתי לכל בעיה בנפרד: לגבי האינטרנט פניתי לספקית (בזק) והם אמרו שמבחינתם אין בעיה במחשב, הכל רשום נכון ואני אמור לקבל את מלוא הניצול תעבורה. אז חשבתי שמישהו "רוכב" לי על האינטרנט ושיניתי את הססמה של הרשת ואיפסתי את הראוטר אך המהירות עדיין נשארה באיזור ה4-5 מגה. רק אחרי שיצרתי קשר עם בזק והם אמרו לי לשנות הגדרות בראוטר המהירות …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב DESKTOP מאוד מרעיש, לאחר בדיקה מסתבר שהמאוורר של המעבד הוא הסיבה העיקרית. ברגע שהוא דלוק ואני מנסה לעצור את המאוור לשנייה, המחשב נהיה שקט מאוד. המעבד מיועד לשימוש משרדי, PHOTOSHOP LIGHTROOM ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם PREMIERE. חשוב להדגיש שאני לא משתמש בו למשחקים בכלל, לכן אין צורך בקירור משמעותי. המעבד הוא INTEL i5-4440 לכן אני מחפש המלצה למאוורר, שיהיה בעיקר שקט, במחיר סביר (עד 200 ש"ח). מעדיף ברשת KSP משום שיש חנות ממש קרובה אלי. https://ksp.co.il/?select=.1066..182.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&a…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמת usb חדשה של לוג'יטק (quick cam) וכשאני מחבר אותה מופיע הסימן של חיבור התקן חדש אבל המערכת לא מזהה אותו. זה מופיע לי כהתקן לא מוכר תחת תווית usb במנהל ההתקנים. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המצלמה, התקנתי דרייברים חדשים יותר שהורדתי מהאתר של לוג'יטק, ניסיתי גם להסיר את כל הדרייברים של המצלמה ולתת לווינדוס לזהות אותה לבד אבל שום דבר לא עוזר. איך אני מסדר את זה שיזהה לי את המצלמה? יש לי win xp דרך אגב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Windows 7 שאני מדליק את המחשב יש לי מסך כחול ניתחתי את קובץ הMinidump בעזרת התוכנה BlueScreenView הנה פרטי השגיאה וגם העלתי לכם את קובץ הMinidump זה ההורדה לקובץ http://www.f2h.co.il/n4mvu0zmou4z בבקשה עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שיש חומרה חדשה -USB DEVICE ושאני לוחץ להתקין אותה הוא לא נותן לי ואומר שלא ניתן להתקין.... אז איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! קניתי את המחשב החדש והמפלצתי שלי והיום קבלתי אותו מפרט...אין לי כוח ! אבל משהו מפלצתי ורועש..כמו שאני אוהב =) (LEADTEK GF4 TI4400 שולט !!!!!) טוב בקיצור קניתי גם את הרמקולים XPS 510 של הרקולס חברתי ל...דבר הזה שבחוץ (שחכתי איך קוראים לזה) עשיתי מה שצריך וחברתי עכשיו שWINDOWS (XP PRO אומר לי שיש לי תוכנה חדשה שצריך להתקין אני מנסה להתקין אז הוא אומר לי שיש לו בעיה וזה לא מתאים ל XP PRO עשיתי להמשיך בכל זאת הוא גמר לעשות את הINSTALL ואז הוא אומר DATA INVALID אז בקיצור אין לי כרטיס קול...כלומר יש לי אבל הוא לא עובד !!!! הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר שלהם אבל עדיין כלום הצילווווווווווווווו =( אין לי סאונד !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3 R9700 pro Hercules amd 2800 geil dragon ultra 512 daul channel antec 400w הרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלק ניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטש וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למחשב ל-3.51 מ-2.8 הטמפרטורה יציבה במאמץ בין 78-75 לאחר 7 שעות בערך המחשב קרס(מסך כחול) והפנו אותי מפורום OC לקבלת תמיכה לוודא שהבעיה הינה ב-OC. קובץ ה-dump מצורף למטה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הבעייה כמו שרשמתי בכותרת. המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 965 3.4 עבר OC ל3.9 ועובד ככה כבר תקופה ארוכה בלי בעיות עד לאחרונה 8GB זכרון GeForce 560 GTX ספק של Antec 520W המחשב עבד מצויין עד לאחרונה. אפרט יותר על הבעייה, אם אני לא משחק, המחשב עובד בסדר גמור. מזה כשבוע ברגע שאני נמצא במשחק כלשהו, אחרי זמן רנדומלי (יכול להיות 2 דקות ויכול להיות יותר משעה) המחשב קורס (לא רק המשחק, כל מערכת ההפעלהמשתגעת ומתנהגת מוזר) הקריסה של המשחק מלווה בקריסה של כמעט כל דבר אחר שפתוח (כמו דפדפני אינטרנט למשל) ומתריע על שגיאה בדריברים של הכרטיס מסך. Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEven…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1.היי הדלקתי את המחשב שלי ושמעתי רעש כמו מחוג שעונים שרץ מהר מכיווון המחשב. 2.כשהמחשב עלה,ובמסך הלוגו של "מערכת WINDOWS מופעלת" שמעתי ביפ אחד קטן. נ.ב (לגבי1) לא יודע אם המידע הזה יעזור אבל עשיתי סריקה של MHDD להר דיסק שלי ולא מצאתי סקטורים פגומים תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נדלק (אין צפצופים עם ההדלקה) כל המאווררים עובדים כולל זה של המעבד. הנורה בלוח אם דולקת, אך לא מגיע שום דבר למסך. האור במקלדת (עם חיבור יו.אס.בי) לא נדלק המחשב נקנה לפני שנתיים, הרדיסק 2 טרה, ספק 450 וואט. זכרון 4 ג'יגה, לוח אם של אסוס. חיברתי מחשב ישן שלי וכל הציוד ההקפי עבד .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה המקלדת פשוטה של ידידה : Samsung Pleomax PKC-700B http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2585&scat=200&tcat=30 אז ככה המקלדת אצלה די הרבה זמן אז ככה שאין אחריות.. היא טוענת שמזמן היא עבדה ועכשיו כבר לו אז חיברתי אותה יש נורה אחת שדולקת.. הוא מזהה שיש כניסה של חיבור חדש בתור התקן לא מזוהה. חיפשתי דריברים בגוגל ופשוט איןן וגם היא לא קיבלה דרייבר יחד עם המקלדת.. חיברתי תעכבר שזה סט והוא עובד כרגיל. האמת שלא ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב אחר.. האם יכול ליהות שאני צריך את המחבר מ usb לכניסה הסגולה המקורית של המקלדת (שכחחתי תשם של החיבור סורי) בלוח בקרה באפרויות של המקלדת אין כלום שהוא מזהה מה אפשר לעשותת?.. דיי דחוף, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-