תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כשבוע הייתה לחברתי הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב שלה נדלק רגיל רק ללא מסך. ראוי לציין שהחלפתי ספק כוח, הוצאתי והחזרתי את הזכרון, בדקתי שהכל מחובר כראוי וניקיתי אותו מאבק. היות ויש לה כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ניסיתי לחבר לה כרטיס מסך ישן ואליו את הכבל vga ועדיין כלום. תודה
-
שלום לכם, ששיניתי את ההגדרות של הדיסק און קי שלי כדי להתקין ממנו מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מחקתי ממנו את כל הקבצים וניסיתי שוב דרך cmd להחזיר אותו להגדרות הקודמות שלו אבל איפה שהוא עשיתי טעות ועכשיו אין לי גישה אליו מאף מחשב. המחשבים מזהים אותו אך אני לא מצליח לראות אותו מחשב שלי. מצורפת תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=t5ywzgunn24z.png תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחת לכמה ימים ולאחרונה בתדירות שגדלה המסך מפסיק לפעול ומופיע הכיוב No signal כאשר אני מכבה ומפעיל את המחשב זה לא עוזר ורק לאחר כמה שעות/ימים החשב מגיב להפעלה מחדש באופן חיובי וממשיך לעבוד בנוסף הוא משמיע ציפצופים לא רגילים (ראיתי שיש קישור לאתר של פיענוח ציפצופים אבל הוא לא פתח לי אותו) בנוסף אני מרגיש זרם קל מהמארז כאשר אני נוגע בו אולי זה קשור הוסיף ואומר שגם המקלדת לא מגיבה כמו המסך כאשר יש נפילה כזאת אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה. ואם יש עוד עוד פרטים שתרצו לדעת אשמח לענות תודה חן.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע. עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחשב הינו נייח או ניייד נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: כבר כמה ימים אני מתחבר לרשת האלחוטית שלי ואחרי 2 דקות נהיה גישה מוגבלת ממתי התקלה קיימת? לפני שבוע היה אבל הלך הבעיה ולפני 4 ימים חזר אבל עכשיו לא עובד האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא עזרה בבקשה הוט המפגרים לא עוזרים בכלל
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברגע ששני המסכים פועלים הרמקולים לא עובדים, ברגע שאני מכבה את המסך הנוסף הכל עובד. אשמח לעזרתכם , תודה רבה, יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
משום מה פתאום עושים לי רעש סטטי וצפצוף בווליום מסויים (9,13,14,27 ועוד),לא שומעים את זה בכלל כאשר מפעילים מוזיקה/סרט/משחק. לא היה לי זמן לבדוק את זה,כבר כמה חודשים אני לא עם הרמקולים,מישהו מכיר את הבעיה? לפי דעתי זאת בעיה שקשורה לחשמל,כי גם כשהם לא מחוברים למחשב זה קורה וגם עד שהעברתי אותם חדר זה לא היה קורה. היה רעש סטטי,אבל בקטנה...
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב, לפני בערך חודש התחילה בעיה כאשר המחשב נדלק ה post עובר רגיל, כאשר המחשב מגיע לטעינת הוינדוס ( בעת שמופיע הלוגו של וינדוס לבין העת בה רואים את שולחן העבודה כאשר מסתיים תהליך טעינת הדרייברים) בזמן הזה המחשב נכבה, אם מנסים להדליק מחדש שוב הוא נכבה וכך כמה פעמים , רק אם נכנסים לביוס גם אם לא עושים שמה שום שינוי בערכים ויוצאים מהביוס הוא נדלק רגיל, חשוב לציין שזה לא קורה כל הדלקה אלא פעם בכמה זמן ללא תדירות קבועה יכול להיות פעם בשבוע , ויכול להיות גם פעמיים בשבוע. ניסיתי לחשוב על מספר דרכים שיכולים להיות מניע , ספק הכוח הוחלף במסגרת אחריות. ניסיתי להוציא את כרטיס הקול בשביל לשלול אותו אך גם התופעה הזו התרחשה גם כשכרטיס הקול לא נכח במחשב. ניסיתי לבטל xmp בזכרונות הראם.…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בעת הדלקת המחשב החל להופיע "רעש לבן" או תבנית שלג על מסך המחשב, מצורפות תמונות מטה. לאחר מס' הדלקות חוזרות ונשנות מערכת ההפעלה (וינדוס xp- מחשב של אחותי) עלתה, אך הכל פועל בצורה מאוד איטית, הפיירפוקס קורס כל כמה דקות, דרייברים מוצגים כלא קיימים (במנהל ההתקנים) עבור כרטיס הקול וכרטיס הרשת. פתחתי את המארז, הכל נראה נקי ומסודר- אין דליפות קבלים, דברים שרופים. כמוכן, הוצאתי והכנסתי מחדש זכרונות. האם מישהו מכיר את התופעה/יכול לציין ממה היא יכולה לנבוע? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מאז שאני זוכר את המחשב שלי איתי הייתה לי בעיה שהוא פשוט היה קופא-עכבר לא מגיב (אין גם את האורות מהעכבר), מקלדת לא מגיבה וגם בה נכבים אורות, יש קולות מוזרים מהרמקול/אוזניות. ובמחשב שלי יש נורה לhardisk ונורה לחשמל ושזה קורס הנורה של ההארדיסק נכבת, ואני התקנתי windows 7 מחדש הבעיה ממשיכה, אין שום תוכנות וירוס סרטון שממחיש את התקיעה: https://www.youtube.com/watch?v=LvWHSabFLIY&list=UUUWMxcC74XvsDon8suXb9HA כל הסרטון שומעים את הרעש הנוראי הזה מהאוזניות (דמיינו לכם איזה רעש זה עושה לי בראש) ואני מראה שהמקלדת לא מגיבה אפילו לקונטרול אלט דליט ואין לי מושג מה לעשות בחנות שנקנה המחשב (ksp) לא מצאו שום תקלה יכול להיות שהתקלה אצלי בבית במשהו? הדבר החיד שאני יכול לעשות זה לס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,כשאני מחבר את המדפסת(Canon MX455) או את הטלפון(Nexus 5) אז אין שום תגובה במחשב שציוד חובר. בטלפון יש טעינה כך שהמתח עובד אבל שום דבר חוץ מזה אין מה יכול להיות הבעיה? לוח אם:990XA-UD3
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
בגלל שפירסמתי אותם בפורום בחו"ל ולא קיבלתי מענה,אני ישאל פה ,זה באנגלית אבל מה שלא ברור תגידו ואני יסביר. 1. hellow. i owner of Pavilion g6 laptop. every 2-2:30 hours ,the network stop working and then my internet aint working. what could be the problem i even formated my computer today and installed driver. 2.for example the hour is 4:59 ,then instead of going into 5:00 and then 6:00 ,it come back to 4:00 and start counting again to 4:10 4:20 4:59 etc.. also the date stuck at the same date my laptop is Pavilion g6 what should i do? 3.hellow. i am owner of Pavilion g6 . the screen just turning off.so i see everything black,but the computer is s…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מיקרופון למחשב, אני די מתעצל ללכת לקנות וחשבתי אולי אפשר להמשתמש במקירופון של אוזניות . נגיד של אייפון / כל אוזניה משולבת עם מיקרופון
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור) ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם. הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לפני שבועיים +-, המחשב שלי והמסכים (שניים, של LG) החליטו שהם ברוגז. לסירוגין כשאני מדליק את המחשב הם מסרבים להגיב, המחשב עולה בצורה תקינה לחלוטין ומגיב לקלט מהמקלדת והעכבר, אבל המסכים נשארים במצב סטנד-ביי, ולא מראים שום תמונה. כל פעם אני מנסה לחבר מסך אחד, או להפוך את החיבורים שלהם, מכבה ומדליק את שניהם לסירוגין, אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שנראה כאפקטיבי הוא פשוט לעשות מיליארד ריסטרטים עד שפתאום המחשב עולה והמסכים מגיבים. אבל כשזה קורה, מדי פעם המחשב מאט ואז מחשיך לכמה רגעים, חוזר, ואני מקבל הודעה של "הדרייברים של כרטיס המסך שלך כשלו והיו צריכים להידלק מחדש". אני כבר אבוד עצות, המחשב בדיוק אחרי פירמוט (עשיתי אותו לפני פחות מחודש), עשיתי סריקות וירוסים בכמה תוכנות שונ…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחבר את המחשב שלי לטלווזיה והוא משדר את כל המסך לטלווזיה אבל מגיעים למצב שהצדדים והתחתית כמעט לא נראים, הם נבלעים במסך בגלל גודל המסך כנראה. שיחקתי עם הרזולוציה, עם ההגדרות של INTEL והטלווזיה עצמה ועד עכשיו לא מצאתי איך אני יכול לעשות שהמחשב ישדר לטלווזיה מיציאת ה HD של המחשב לטלווזית DANTAX בצורה כזאת שיראו את כל המסך ולא חלק ממנו. אשמח לעצות, תודה.
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לשלוח למישהו את דיסק ההתקנה של ווינדוס 7 דרך גוגל דרייב. (הלך לו הלפטופ ואני צריך לעזור לו להתקין מחדש את הווינדוס - יש לו רשיון חוקי אבל אין לו דיסק) ובגלל שזה בנאדם שלא הכי מבין אני לא רוצה לסבך אותו עם צריבת אימאג'ים. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהדיסק התקנה שיש לי ולשלוח אותם אליו ככה שהוא רק צריך לגרור את כל הקבצים ולצרוב DVD בצורה רגילה. השאלה שלי היא האם יש בדיסק ההתקנה קבצים מוסתרים או קבצים שלא ניתנים להעתקה? אם אני פשוט מסמן הכל ומעתיק זה יעבוד בסדר? תודה מראש על העזרה.
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-