עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CRYSMAN,

עשיתי בדיקה של memtest ואחרי 3 שעות הופיעו שגיאות אמרו לי שכדי לבדוק אם זה מהלוח או מהזכרונות אני צריך להעביר סטיק אחד בין הסלוטים על הסלוטים האדומים הוא מוצא שגיאות תוך 5 דקות על הצהובים חיכיתי רק 10 דקות אבל לא מצא בכל מקרה שקרו לי כל הבעיות הזכרונות היו על הסלוטים הצהובים תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by krembo0o,

יש לי שני זכרונות והמחשב שלי עובר נפילות נראה לי שהבעיה היא שבזכרון אחד יש CL2.5 ובשני CL3 יש מה לעשות?! הבהוב של מסך כחול והמחשב עושה ריסט (יש לי ויסטה אבל זה לא קרה לפני כמה ימים וכבר יש לי חודש ויסטה..) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. Started by erbrt,

שלום חברים, לפני כמה שבוע קניתי זכרונות נוספים למחשב, הקפדתי שאלה יהיו זכרונות מאותו סוג, מאותה חברה וכו'... אפשר לראות בתמונה המצוורפת את 2 הסטיקים החדשים (ה-2 העליונים) ואת 2 הסטיקים הישנים (ה-2 התחתונים). בהתחלה כשהכנסתי אותם ביחד עם ה-2 סטקים הקיימים של ה-4 ג'יגה (כל אחד) המחשב נכנס ללופים של RESTART בלי שהביוס בכלל עלה, כששמתי רק את ה-2 סטקים הישנים או רק את ה-2 סטקים החדשים הכל עבד, אחרי קצת חפירות ועדכון ביוס הצלחתי לגרום לזה לעבוד. אתמול בזמן שהמחשב עבד הוא פתאום עשה RESTART (בלי שנגעתי במחשב) ושוב נכנס ללופים של RESTART בללי שהביוס עולה. שוב פעם ניסיתי שילוב של סטיקים ישנים ו-2 סטיקים חדשים - עם ה-2 סטקים הישנים הכל בסדר אבל הפעם עם ה-2 סטיקים החדשים המחשב לא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liorj,

קניתי השבוע זיכרונות חדשים למחשב היה לי עד עכשיו 2X1GB לוח אם DP965LT של אינטל קניתי השבוע 1X2GB, חיברתי אותם וראיתי שב32 ביט הווינדוס לא מזהה את כל ה4 גיג'ה אז פירמטתי, כשניסיתי לפרמט כאשר שלושת הסטיקים מחוברים לא הצלחתי להעלות את ההתקנה אבל ברגע שניתקתי אחד מהם ולא משנה איזה , ההתקנה עלתה. סיימתי להתקין וחיברתי את הסטיק החסר חזרה ושוב , כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס לאחר הפירמוט עדיין לא עולה עם שלושת הסטיקים. אני חייב לנתק אחד מהם המחשב כרגע על 3GB כש-1X1GB ו 1X2GB מחוברים אני לא מצליח לגרום לשלושתם לעבוד ביחד בבקשה חברים אני חייב עזרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by mp91,

יש לי בעיה ענקית עם הכרטיס מסך שלי MSI X600XT. ב ATI TOOL שאני בודק בדיקת ארכיפקטים אז הכול צהוב.. וככל שאני מוריד יותר בזכרונות נהיה פחות צהוב.. הנה סירטון של ה ATI TOOL(הקובץ הוא מגה וחצי אז תורידו בבקשה) עריכה: הנה הבאתי את זה יותר קצר.. http://www.file2host.com/631452121 בבקשה תורידו וסתכלו.. ככל שיש לי יותר צהוב המחשב ניתקע יותר מהר במשחקים.. הכרטיס נדפק אתם אומרים? מתי שאני מוריד לזכרונות ב 30-40 ככה לא רואים כבר צהוב והמשחקים לא נתקעים.. אבל זה מוריד בביצועים בהרבה לא? חשוב לציין אין לי חיישן טמפרטורה אז אל תשאלו אותי מה הטמפ של הכרטיס.. תודה ענקית לעוזרים ומי שמנסה לעזור ומוריד את הסרט...!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by maxoirodi,

ערב טוב! או קיי... אז במחשב שלי יש 512MB RAM - 256 x 2 אבל כל התוכנות במחשב (כולל WINDOWS) אומרות שיש לי רק 448MB. אני היסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שם את שני הכרטיסים עם 256 כל אחד אבל למה בתוכנות זה רושם לי פחות? מישהו יכול להסביר לי וגם אם יש פתרון לבעיה זו? תודה!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by alonezer,

לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by torangadojo,

שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Slavikik,

רציתי לפרמט את המחשב של חבר שלי.אז התחלתי בפירמוט רק את השלב הראשון כאילו נכנסתי חילקחתי את הכונן ל C-D ואז הוא פירמט עשה ריסטרט ואז כאשר צריך לעלות המסך שבוא תהיה ההתקנה של הוינדוס אז אני מקבל את החלון הזה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=mishaz.jpg והמספר שסימנתי כל כמה שניות עולה ואז כאשר הוא מגיע ל 200 אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img14.imageshack.us/my.php?image=misha1x.jpg אז חשבתי שאולי צריך לשנות את ה FIRST BOOT לכונן קשיח אז שינתי ואותה הבעיה. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by Slavikik,

כאשר אני בא להתקין את הוינדוס אז רק בתחילת החלון השחור עוד לפני שעבר לי לחלון הכחול..זה מעביר אותי למסך שחור שכתוב שם: The file azd558ey.sys could not be found.Press any key to continue אז חשבתי אולי בעיה במערכת ההפעלה..והבאתי וינדוס אחר ואותה ההודעה.. יש מצב הבעיה היא בהרד דיסק?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by rafi-s-,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155846.0 פתחתי תרד מפורום ווינדוס ולא הצליחו לעזור לי ולפי מה שאני חוזב אולי זה בעית חומרה את למישהו יש איזה מידע שיכול לעזור לי אז תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by ranici,

[move] שלום, [/r][/move]בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנן שגיאות על קריאת הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב התמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- BIOS ? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעות רעיונות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by s.os,

קודם כל אני מקווה שזה מתאים לכאן אם לא אז בבקשה להעביר עכשיו הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשל לוידיאו באתר YNET או למשל בדקתי גם ב SPORT5 אז המחשב מיד נתקע אני רוצה לדעת אם יש פתרון שהוא לא פורמט תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by gil13,

אני נכנס ל-DMC4 ואחרי דקה בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר 4 פעמים... עדיין לא ניסיתי משחקים אחרים כי לא הספקתי להוריד (מחשב חדש ). לאחר שאני אבדוק אם גם בהם זה קורה אני ארשום פה. תודה. עריכה: ניסיתי במשחקים אחרים ושם זה פועל פיקס.

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  16. אז ככה... תקראו הכל אני מתחנן זה חשוב לי אין לכם מושג עד כמה! יש לי מחשב די חדש (בערך קניתי אותו לפני חודשים) מאייבורי (חרא חברה מה לעשות) ומאז יש בעיות עם המשחקים שאני משחק.... בהתחלה זה היה שכל משחק שאני משחק נתקע לי המשחק באמצע(משהו בערך אחרי 15 שעה) ופשוט לא זז. ואז גיליתי שזה בעיה ברזולוציה ואני צריך להשים על רזולוציה נמוכה יותר בשביל לשחק וזה עבד סבבה (שמתי על 1024X768) ואז שאלתי כאן בפורום למה יש בעיה כי זה די חרא לשחק על רזולוציה נמוכה כזו... (שאני אומר סבבה אני מתכוון לזה שהמשחקים לא נתקעו יותר) ואז שמתי לב שגם הרזולוציה 1440X900 היא רזולוציה סבבה שלא נתקע בה המשחקים. אבל לא מזמן התקנתי call of duty waw וGrid ובשניהם הרזולוציה 1440X900 לא עבדה פשוט כאילו המשחק …

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by zxcvbnm,

יש לי לוח gigabyte 7vtx ועליו כרטיס PCI מטרוקס שפועל. כשאני מנסה להפעיל את הAGP יש מסך שחור. כשאני שם את שניהם ביחד המחשב מזהה רק את הכרטיס PCI. חשוב לציין שהכרטיס AGP פועל.... יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by moshe20,

יש לי בעיה במשחקים שעכשיו היא כל הזמן בתחלה הייתה פעם ב.. עכשיו כל הזמן. שאני מעלה את המחשק המחשב נתקע ומאתחל את עצמו עדכנתי כל הדרייברים והכל אפילו פירמטתי את המחשב ועדיין זה חזר עשיתי בדיקת חום ונתן לי תוצאה מוזרה סתכלו

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. היי. אז מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני חודש) E6300 GB S3-965P PowerColor X1950 PRO 512 Arctic Cooling 1G Kingston DDR2-667mhz WD 250GB Sata 2 יש לי תקלות בכל המשחקים החדשים..זה לא קורה במשחקים ישנים יותר למשל מ-2005. בכל המשחקים האלה: COMPANY OF HEROES , NFS:CARBON , DARK MESSIAH , R6:VEGAS ... אני משחק, ויכול אפילו אחרי 5 דקות לצאת, יכול להיות לפני תחילת השלב רק בטעינה ויכול גם אחרי שעה אפילו... בדרך כלל הוא לא רושם כלום וסתם יוצא לשולחן עבודה, ולפעמים הוא עושה ריסט פתאום ולפעמים את ההודעה הזאת של "בלהבלה ביצעה פעולה לא חוקית ועליו להסגר.. שלח\אל תשלח" פעם אחרונה ששיחקתי בDARK MESSIAH הוא רשם לי את ההודעה הזאת: http://img145.imageshack.us/img145/1580/memorym…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iveco,

היה לי מחשב איי 3 3220 שידרגתי ל איי 5 2500 , שידרגתי את הכרטיס מסך מ 450GTS ל 560GTX לפני השידרוג שיחקתי במשחק MAFIA 2020 המשחק בקושי זז ואחרי השידרוג זה זז אבל גם לאט מעבד עובד כמעט 100 אחוז גם זז לאט אבל לא נתקע כמו מקודם , באתר PASSMARK ה 560GTX חזק פי 2 מה GTS והמעבד איי 3 2500 חזק כמעט פי 2 מהאיי 3 3220 , למה לא מרגישים את זה במשחק ? על הנייר ההבדל גדול בפועל לא מרגישים הבדל גדול זה לא נתקע אבל עדיין מאוד חלש

21. Started by Infinite17,

אהלן יש לי בעיה במחשב בזמן האחרון. ולדעתי זאת בעיה חומרתית. הקטע שאני לא יודעה באיזה רכיב הבעיה לכן פתחתי את הדיון הזה. לדעתי זה לוח האם אבל תחליטו לבד. בחודשים האחרונים המחשב נתקע לעיתים ממש ממש קרובות. כל יום הוא נתקע בערך 4-3 פעמים ואתמול היה שיא - 9 פעמים ביום אחד. כמו שאתם מבינים זה משגע לי ת'חיים ואי אפשר ככה. אז ככה, ניסיתי פירמוט, לא עזר. הוצאתי ת'בטריה של הלוח אם והכנסתי - לא עזר בדקתי בביוס- לא היה שם משהו יוצא דופן אה ולפני שתגידו לי משהו על טמפרטורות, הטמפרטורות של הלוח מצויינות( 35 במנוחה ו41-42 במאמץ) והמעבד גם כן בטמפ' מצויינות של 45 בערך במנוחה ו52 במאמץ. אם זה יעזור המפרט שלי הוא כזה: INTEL 2.6GHZ NORTHWOOD C MSI NEO2 865PE MSI RADEON 9800PRO 128MB 256BI…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  22. המחשב פשוט מכבה את עצמו או הולך למסך כחול בו כתוב IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה בעיקר במשחקים... מפרט: p4 2.66 asus p4s533-mx ddr 512 400 mhz geforce fx 5200 wd hd 80 gb מישהו יודע למה זה? איזה חלק עושה את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gilboag,

בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by she-li,

היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה Windows 8. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ShOw-Time,

יש לי מכשיר PSP חיברתי אותו עם כבר למחשב,אבל הוינודס לא קולט אותו שאני מחבר את הPSP למחשב אז ישר קופצת לי הודעה שזוהתה חומרה חדשה אבל רשום לי גם בהודעה קטנה שקופצת " UNKNOWN" מה עושים

• 8 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים