תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום , העכבר שלי ( G600 ) מתנתק ומתחבר באופן אקראי. לפעמים הבעיה מחמירה ואז גם המקלדת עושה את אותם בעיות. ניסיתי גם לחבר בחיבורי ה USB3 שזה controller נפרד ועדיין יש בעיה. כשעושים reset זה מסתדר עד שזה קורה שוב אני חושב שהבעיה היא או בספק או בלוח אם ( gigabyte Z68) אולי בכרטיס מסך (gtx570 ) חשבתי שזה חום אז שמתי מאוורר על הקופסא ולא עזר . זה בדרך כלל קורה כשאני מפעיל משחקים. אז הפעלתי afterburner בזמן שאני שיחקתי space engineers ובכל פעם שהעכבר התנתק ה GPU use ירד ל0% . המשחק עדיין רץ והוא לרוב ב60-80% כל הזמן . חוץ מזה הכרטיס מתחמם ל83 מעלות הרבה והוא במנוחה על איזה 70 מעלות . אני כבר לא יודע מה לעשות אני חושב לשלוח אותו לתיקון וזהו (או לזרוק אותו מהחלון ולקנות חדש) …
-
- 15 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. איך להתקין כרטיס רשת,על לוח אם, עם כרטיס רשת מובנה ? הכרטיס רשת המובנה לא פועל,ואני מעוניין להתקין כרטיס רשת,איך אני עושה זאת ? האם צריך לבצע שינויים בביוס,כדי לעשות זאת ? איך ? לוח האם שלי הוא:DG41RQ של אינטל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני לוחץ על ההדלקה אז הוא לא נדלק זה לא בעיה במסך כי אני גם חיברתי לטלוויזיה ולא עובד גם בוא וגם יש לו רעש כזה שהוא עושה שהוא נדלק והוא לא עושה תרעש הזה המחשב הוא לא מגיב, רק נדלק האור של ההדלקה והמאווררים, והשאר נראלי שלא נדלקו גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שיש פורום יותר מתאים. אפשר למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם צריך פרטים תגידו, אני לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ קצת ישן שמותקן עליו xp וקיימת בו האפליקציה שנותנת בקרה על הרשתות האלחטיות שהמחשב "רואה" בעת ביצוע סריקה.. יש לי סמארטפון ואני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטנרנט דרך הפלאפון בנק' חמה ניידת WIFI....כשאני מפעיל את הנק' החמה, המחשב "רואה" את האות בצורה מצויינת אבל אינו מצליח להתחבר/ליצור חיבור איתו...לאחר ניסיון התקשרות, המחשב מציג הודעת שגיאה שהפלאפון לא נמצא בטווח הקליטה של הלפטופ למרות שפיזית הוא נמצא ממש לידו.. דבר נוסף, קיימת בעיה בהשגת /ייבוא כתובת IP. האם יש למישהו פתרוו לבעיה? תודה רועי.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי היום בבעיה מוזרה במחשב - איך שאני מדליק אותו יש רעש חזק של המאווררים (כאילו מישהו נותן פול גז), אחרי כמה שניות הוא מפסיק והמחשב נדלק, יש את האפשרויות של הבוט והסטאפ. וממש לאחר כמה שניות הוא נכבה. האור במחשב ממשיך לדלוק אבל במסך אין אות. גם שאני נכנס לבוט הוא נכבה תוך כמה שניות. אני מנקה אותו בתדירות די גבוהה אז זה לא בעיה של אבק...ובכללי הוא היה בסדר גמור לפני שזה קרה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel G2020 ולוח אם intel DH61WW ללא כרטיס מסך (משתמש במה שיש במעבד...) כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, נשמעים 3 צפצופים שחוזרים על עצמם שוב ושוב. המחשב לא עולה, וגם המסך נשאר כבוי. לפי מה שכתוב באתר של אינטל מדובר על בעיה בזיכרון. יש במחשב שני סטיקים של זכרונות, שמתי רק אחד מהם בכל פעם והחלפתי מקומות. כמו כן החלפתי לזיכרון שבוודאות עובד במחשב אחר והבעיה עדיין ממשיכה. מה עוד זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, המפרט של המחשב הוא: לפטופ מחברת ACER, דגם Aspire 5735Z כרגע ההארד דיסק שיושב במחשב הוא סמסונג 300GB, הארד דיסק ישן שעומד אוטוטו למות (ועובד בצורה איטית להחריד). אני מתארגן להביא מKSP אילת SSD 60GB בשביל המחשב הזה, הוא יעבוד מספיק מהר לשימושים שלי (תוכנה פשוטה יחסית + השתלטות מרחוק על מחשב נייח חזק יותר) עם ווינדוס XP. האם אני יכול לקחת IMAGE מהכונן הקיים ולשים אותו בכונן החדש ? האם הדבר מומלץ, כיצד ניתן למנוע בעיות ? תודה
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לתת לי רעיון לבעיה שקרתה לי אתמול לחצתי על המחשב במקדלת בטעות למצב שינה.. (סימן ירח) ולא הצלחתי להעיר אותו עם המקלדת או העכבר או משהו אחר אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על POWER עכשיו כשאני מדליק בוא כל הזמן עושה ריסטרט בכונן הזה אבלכשאני בוחר BOOT מכונן אחר המחשב עולה תקין ואני יכול לראות את הכונן הראשי ונראה שהוא בסדר איך אני יכול לתקן אותו ולגרום למחשב שיצליח להעלות משם את מערכת ההפעלה? יש מצב שהsleep mode נשמר על הכונן תמיד? תודה וסליחה אם ההודעה לא בפורום הנכון ניסיתי
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח. אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בשבועות האחרונים אני מקבל כל יום למייל עשרות הודעות שהכותרת שלהם זהה רק כתובת השולח משתנה: Protect your computer Legal drugs Forum Top Cyber security news in Arabic language כשפותחים את המייל יש לינק שאותו לא פתחתי אני חוסם אותם ומפנה אליהם חזרה (אפשרות שקיימת בתוכנת הדואר IncrediMail וזה לא עוזר--מגיעים אחרים.) מלבד החלפת תיבת הדואר יש איך להתפטר מזה ? מישהו נתקל בזה או שמע על אחרים ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים צריך את עזרתכם אני מנסה להתקין וינדוס 8.1 על ssd samsung evo 840 אבל הוינדוס לא מזהה את הכונן.. הביוס מזהה אותו מעולה ונותן לי לבחור אפילו אם לעלות מימנו את מערכת ההפעלה (הוא ריק כרגע - חדש) אבל כשאני מתחיל תהליך התקנה הוא רושם לי שכנראה דריבר של מדיה חסר מישהו יודע איך אוכל לפתור את זה? מצרף תמונה:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני רוצה להדליק את המחשב המחשב נדלק ( תאורת הכפתור, מאווררים) אך אין את הצפצוף הראשוני ואין תמונה על צג המחשב כאשר אני מבצע אתחול מחשב בעזרת כפתור ה RESET הכל עובד באופן תקין לחלוטין ניסיתי להוציא את הסוללה שעל הלוח אם ולהחזירה אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כמובן המחשב חדש בן חצי שנה ובאחריות מה כדי לעשות ולפי דעתכם מה הבעיה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים, עשיתי קצת בדיקות ברשת כדי לבדוק את מהות התקלות וראיתי שצריך לבדוק מה כתוב כשמופיע מסך כחול, העניין הוא שאני מקבל 4 שגיאות שונות ככה שאין לי הרבה מושג לגבי מקור התקלה. ניסתי לפרמט את המחשב וזה הסתדר לשבוע עד ששוב התחילו המסכים הכחולים. אני עם ווינדאוס 7 64 ביט, אם זה משנה. המפרט שלי: מעבד Q6600 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L עם כרטיס מסך רדון 7750. הנה תמונות של המסכים הכחולים שקיבלתי, אין לי בעיה להחליף מעבד, לוח אם או זכרונות אם הייתי יודע מה ספציפית הבעיה, אבל נראה שיש כמה דברים שלא עובדים ככה שאולי אשקול לרכוש מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי בורד חדש + מעבד והתקנתי חלונות במוד של AHCI הכל היה תקין במשך כמה ימים לפתע מנהל האיחסון של אינטל החל להעלים לי כונן אחד מתוך 2 בעת שהעברתי אליו חומר. לאחר ניסיונות שונים להסיר את דרייבר מנהל האיחסון החלטתי לבצע התקנה חדשה לאחר קינפוג הבורד לIDE כעת, את אותו הדיסק על אף שאני רואה אותו בביוס, ווינדוס מסרבת להעלות אותו כלל ומבצעת ישר צ'קדיסק (ככל הניראה יש גם שגיאות) אולם לאחר עליינת ווינדוס7 היא פשוט לא מציגה את הכונן האם ישנה דרך להציג את הכונן ו/או להוציא ממנו חומר מבלי לשלוח אותי לכל מני חברות ייעודיות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי הוא נייח. והבעיה היא שאני לוחץ על כפתור ההדלקה של המפחשב.זכרון המחשב לא מצפף. והמסך לא נדלק.ויש לציין שהזיכרון של המחשב חדש.ולא נראה לי בעיית זכרון. מהי הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק) אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה. ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה? בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו? לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל? אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן.. תודה רבה על העזרה. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות שקשורות בתצוגה ובדרייבר. המפרט שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: (אני יודע שלא משהו בכלל) Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: DDR2 הדרייבר האחרון של נוידיה (340.52) פתר בהתחלה את הבעיה ולא גרם למסך השחור בתחילה אבל הוא כן יצר בעיה אחרת של הבהובים על המסך וגרימה לפריזים של התמונה, ככה שרק ריסטארט היה פותר את זה, אבל גם זה היה לזמן קצר. אז פרמטתי את המחשב בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא התרחשה שוב. ואז גם החלה בעיה אחרת כשבוקר אחד ניגשתי למחשב והיה מסך שחור. ביצעתי ריסארט והכל נראה בסדר עד הלוגו של וי…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה את ההמחשב שלי הוא מקבל הודעת שגיאה cpu fan error press f1 to contine והמחשב עצמו לא מצליח להחזיק הרבה זמן 20-30 דקות עד שהוא נכבה לבד נסיתי לפתוח אותו ולנקות את כל האבק המצטבר \ הוצאתי את מאוורר המעבד ולנקות אותו ראיתי שהמשחה הטרמית יבשה לגמרי \ עכשיו אני מחפש תשובות והבנתי שיכול להיות שזה בעייה אחרת בספק הכוח , מישהו יכול לתת כיוון...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי כרטיס מסך של חברת GIGABYTE מסוג GT730. לאחר ביצוע ההתקנה ה-BOOT של המחשב לוקח יותר זמן מבעבר ואני בכלל לא רואה את הלוגו של הלוח אם. מיד עם הפעלת המחשב המסך נשאר עם נורית צהובה (ממתין לסיגנל מהמחשב) והנורית הופכת לכחולה רק לאחר כחצי דקה, כלומר מתחילה להופיע רק לאחר שיש את הלוגו עלייה של הווינדוס (ווינדוס 7). מישהו נתקל בבעיה דומה? מכיר את התופעה ויודע כיצד לתקנה? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, הבעיה הזאת מעצבנת נורא. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-