עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שיר93,

יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by nex,

היי, יום בהיר אחד, באמצע משחק אחי קיבל מסך כחול, המחשב עשה ריסט, ובעליית החלונות (בדיוק בלוגו טעינה) שוב מופיע מסך כחול פרטי המסך הכחול הם 0x116, עם nvlddmkm.sys אחרי כמה חיפושים בגוגל, הבנתי שמדובר בכרטיס מסך. (המחשב לא עולה) נכנסתי למצב בטוח, והסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, והמחשב עלה רגיל אחרי עדכון של הדרייברים, וביצוע ריסט, מקבל שוב מסך כחול ניסיתי גם את הדרייברים הקודמים של נוידיה (לא החדשים) המפרט הוא: לוח גיגבייט h77-d3h מעבד i5 3470 כ.מסך נוידיה gtx 460 זכרונות 8gb ddr3 ספק antec 620 SSD 120 למערכת הפעלה ועוד טרה של קשיח שמתי לו את הכרטיס מסך הישן שלי ati hd5850, התקנתי את הדרייברים האחרונים, והמחשב עובד יופי. האם זה אומר שהנוידיה שבק חיים? איך יכול להיות שבתכלס…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Iniesta,

היי, קניתי לפטופ G510 Lenovo. FREE DOS כאשר אני מנסה להתקין את Windows 8.1 יאני מקבל את הודעת השגיאה: Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks. אני ניסיתי לפתןר את הבעיה ובטעות מחקתי את אחת המחיצות, system partition of 1000 MBץ. האם אני אמור לשחזר את המחיצה שמחקתי בכדי להתקין את ה WIN 8.1? ובכלל איך אני מתמודד עם הודעת השגיאה. אנא עיזרו כי אני ממש אובד עיצות.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Chumlee,

יש לי מערכת הפעלה 32 ביט XP PRO SP3 על הנייר המערכת הפעלה אמורה להיות קלה וזה עד שגוגל כרום עובד יש לי 4 גיגה זיכרון אני רק פותח 4 כרטיסיות פתאום חצי זיכרון מתחסל אני פותח במקביל משחק מחשב WORLD OF TANKS ב PF רשום ש 2.5 גיגה בייט תפוס איך יגול להיות ? זה קורה לי גם ב WIN 7 32 ביט יש למערכת ההפעלה נטיה לזלול זיכרון ללא הבחנה יש אפשרות לתקן את זה ?

• 17 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by GUY550,

היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום רב, מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 384MB של SDRAM, כ. מסך של voodoo3 3000 וכרטיס רשת וקול על הלוח. כונן 40 ג"ב. מדובר במחשב ישן מאוד שמשמש את אמי הפנסיונרית בגלישה באתרי חדשות באינטרנט ומשחקי סולייטר, ובגלל זה אני מחזיק כזה מחשב. רכשתי אותו בינואר 2000 והוא בשימוש כמעט 15 שנים והוא לא המחשב הראשי בבית מן הסתם. מע' הפעלה חלונות XP (במקור הגיע עם 98). בימים האחרונים החלה תופעה של תקיעות - נתקע בשומר מסך (לוגו XP לא זז), נתקע בעת עבודה. הפתרון היה ריסט, היה עולה מחדש עד הפעם הבאה. עד אז היה פועל באופן יומיומי ללא שום תקיעות במשך שנים רבות, בממוצע 12 עד 15 שעות ביום והייתי מכבה אותו רק בלילה. כרגע המחשב לא עולה בכלל. כלומר יש בוט, יש צפצוף בודד, מאווררים תקינים,…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היי, עברתי עכשיו דירה, בעיקרון הגיע טכנאי של בזק, חיבר את הקו שלי לארון מחוץ לבית. המודם של בזק מסוג DSL699U5 הגדרתי אותו כ-BRIDGE הראוטר TL-WR1043ND מוגדר כחייגן PPOPE. המחשב מחובר ישירות לראוטר ומקבל 70 מגה הלפטופ מצד שני מקבל 15 מגה. לפני כן הייתי ב-40 מגה בדירה אחרת וגם הלפטופ קיבל 40 מגה מלאים. מה יכולה להיות הסיבה שזה ככה?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by ac_ls,

וינדוס 32-7 יש לי כרטיס מסך גיפורס FX9200 עדכנתי אותו וגם את הכרטיס קול אבל לא מופיע לי ההתקן שמע

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by SENCORE,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ניהיה לי מסך כחול וכתוב KENREL_DATA_INPAGE_ERROR וזה עושה restart או שזה מכבה את המחשב יש לי windows 8 GeForce GTX 870m Intel i7 4810MQ 16GB RAM אני חייב פיתרון תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, החל מאתמול צצה לי בעיה עם הכרום. קבלתי הודעה קופצת קטנה שגורם אחר שינה לי את ההגדרות של הכרום. מאז הכרום פשט שבק חיים, בהתחלה הייתי בטוח שזו בעיית אינטרנט אבל כשאר צרכני האינטרנט\דפדפנים עובדים כראוי. אז ניגשתי לפתרון הברור של רוגלה מסויימת במחשב הרצתי maleware byts יש לי אנטי וירוס bitdefender הרצתי בדיקה מלאה, הרצתי spybot ע"פ המלצת פורומים של גוגל, כלום לא עזר. ניסית למחוק ולהתקין מחדש, לא עבד. אני לא מצליח לעלות על הבעיה.... אני גם לא מצליח למצוא את ההודעה שקפצה לי בחיפושים אינטרנט לא התקנתי שום דבר חדש גם... אולי מישהו נתקל או חשוב על פתרון אני אשמח לעזרה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 13.5k צפיות
  12. Started by jacob300,

מחשב נייח Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601 - 32bit לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9400 כאשר המחשב כבוי (לא במצב Sleep ) לאחר הדלקה, שומעים ש Windows עולה אבל המסך לא מקבל את ה Signal וכביכול נמצא במצב Sleep (את כיתוב ה Dos בעלייה לפני עליית ה Windows לא רואים ומסך ה Windows לא עולה), הזזת העכבר או הקשה במקלדת לא עוזר, הוחלף כבל מסך חדש VGA 15 PIN לאחרונה, גם כן לא עזר, נאלץ לכבות את המחשב בכפתור ההדלקה, מה שממש לא בריא, לאחר 2 נסיונות כיבוי והדלקה כאלו המסך חוזר לעצמו, כרטיס המסך עודכן לגירסת הדרייבר האחרונה דרך GeForce Experience - Driver V 340.52 עוד לפני העידכון בעייה זו החלה, בדיקה האם י…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by baz06,

הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by blah_6,

שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. לאחרונה מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי אותם מחדש ומאז גם המרוקלים אינם עובדים. המחשב לא מזהה את המרמקולים כמחוברים למרות שפיזית הכבל הירוק מחובר ל-INPUT הירוק. תמונה שבה הרמקולים לא פועלים: http://screencast.com/t/M1XTbVMGxV תמונה נוספת בבדיקה שמראה שהרמקולים אינם מחוברים: http://screencast.com/t/lsPOfbTL - חשוב לציין שפיזית הם כן מחוברים. - מחקתי והתקנתי את הדרייברים של הסאונד realtek high definitio audio driver. - בדקתי בנפרד שהרמקולים עובדים ע"י חיבור לפלאפון שלי. מה עוד אפשר לעשות ? והאם יש דרך להחליף את הכרטיס קול המובנה בלוח אם או שכדאי לקנות כרטיס קול נפרד? ואיך אפשר לדעת אם הוא מתאים ללוח אם שלי: asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by TBomber,

בעיה בSTEAM: אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ? מה עשיתי כדי לתקן את זה: -הורדתי ומחקתי -אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE -שיניתי מדינה בSTEAM בעיה בטורנט: מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזר מה עשיתי כדי לתקן: -פתחתי פ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by orbit80,

שלום . עשיתי הבוקר עדכון גרסה ל ” מיטוב יישומים “ וכעת נעלמה העברית בהגדרות שפה . איך ניתן להוסיפה לרשימה ? ממשקי כול התוכנות עברו לאנגלית. תודה

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  18. Started by Chumlee,

האם זה נכון ? ככל שהמעבד חלש יותר ככה המעבד תלוי יותר בזיכרונות של המחשב ובכונן הקשיח ( במקרה קיצוני ) וככל שהמעבד חזק יותר ככה המערכת פחות זוללת זיכרון והכונן הקשיח פחות מתאמץ נכון או לא ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Liad344,

שלום, במסך ההתחל בהגדרות בצארמס וכו צבע ברירת המחדל הוא סגול. איך אפשר לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. קראתי את המדריך אשר מופיע פה באתר ועדיין יש לי כמה שאלות... האם הכבלים DATA להארד דיסק ולכונן מגיעים כחלק מהקנייה או שאני צריך לרכוש בעצמי? מה זאת אומרת לקנות ברגים? המארז לא מגיע עם ברגים בעצמו? מה זה בורג THUMB ואיזה מברג דרוש בשבילו? האם תמיד משחה טרמית תבוא עם המאוורר או שאני צריך לקנות אקסטרה משחה? האם אפשר עזרה בהבדלה בין הקונ' הבאים בספק? תודה מראש עמרי אריאלי

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by xxxlr1,

היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by regev_k,
    • 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום , העכבר שלי ( G600 ) מתנתק ומתחבר באופן אקראי. לפעמים הבעיה מחמירה ואז גם המקלדת עושה את אותם בעיות. ניסיתי גם לחבר בחיבורי ה USB3 שזה controller נפרד ועדיין יש בעיה. כשעושים reset זה מסתדר עד שזה קורה שוב אני חושב שהבעיה היא או בספק או בלוח אם ( gigabyte Z68) אולי בכרטיס מסך (gtx570 ) חשבתי שזה חום אז שמתי מאוורר על הקופסא ולא עזר . זה בדרך כלל קורה כשאני מפעיל משחקים. אז הפעלתי afterburner בזמן שאני שיחקתי space engineers ובכל פעם שהעכבר התנתק ה GPU use ירד ל0% . המשחק עדיין רץ והוא לרוב ב60-80% כל הזמן . חוץ מזה הכרטיס מתחמם ל83 מעלות הרבה והוא במנוחה על איזה 70 מעלות . אני כבר לא יודע מה לעשות אני חושב לשלוח אותו לתיקון וזהו (או לזרוק אותו מהחלון ולקנות חדש) …

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים